Viteza site-ului contează cu adevărat? 3 Studii de caz spun DA

Pop quiz: ce este cele mai importante valori ale site-ului web ai putea urmări vreodată? Înmânează dacă ai spus trafic. Sau motorul de căutare Topul. Sau Rata de conversie.


Probabil că mulți dintre voi au spus unul dintre cele menționate mai sus (inclusiv eu). Aceste valori sunt cele care pot fi legate în mod concret de un succes mai bun pe site-ul web. Mai mult trafic = mai mulți bani. SEO mai bun = mai mult trafic = mai mulți bani. Mai multe conversii = mai mulți clienți / clienți = mai mulți bani.

Dar dacă v-aș spune că există o singură metrică a site-ului web pe care mulți dintre voi probabil nu o urmăresc deja … chiar dacă această valoare extrem de importantă are o mare impact asupra fiecăreia din statisticile menționate mai sus?

Niciun premiu pentru ghicirea despre metrica despre care vorbesc (până la urmă, este în titlu). Așa este: vorbesc despre asta viteza site-ului.

Site-ul-Speed-studii de caz

Ce este viteza site-ului web?

Viteza site-ului web este o măsură a vitezei în care se încarcă paginile de pe site-ul dvs. web

Viteza site-ului este unul dintre acele lucruri la care toată lumea se gândește din când în când (vă garantez că veți găsi o post despre viteză pe aproape fiecare WordPress sau blog legat de dezvoltare web), dar puțini acționează cu adevărat.

Sigur, s-ar putea să instalați un plugin de memorie în cache sau un compresie de imagine, dar optimizarea reală a vitezei depășește cu mult doar câteva plugin-uri.

Dacă tot ce faceți este să descărcați și să activați câteva plugin-uri din depozitul WordPress.org, atunci nu luați cu adevărat viteza de încărcare a paginii în serios.

Nu vă faceți griji – am fost exact la fel, până când am văzut statistici reci și dure care mi-au arătat adevărata importanță a vitezei.

În această postare, voi încerca să te conving să începi să crești viteza site-ului astăzi, folosind rezultatele a trei studii de caz pe site-uri web populare, care au avut un impact extrem de pozitiv atunci când și-au diminuat timpii de încărcare a paginilor..

Sproutul rapid obține 2.000 de vizitatori pe zi

Quick Sprout este condus de Neil Patel, antreprenor serial și marketing online extraordinar. Este un blog extrem de popular, cu sute de mii de vizitatori în fiecare săptămână.

În 2013, Neil a făcut un audit rapid al dezvoltării site-ului său web. Deoarece șase dezvoltatori diferiți au lucrat în etape pentru construirea site-ului, codul a fost umflat, dezordonat, iar timpul de încărcare a paginii sale nu a fost optim la doar sub două secunde..

Neil a căutat să rectifice acest lucru și alte gafe de optimizare.

Procesul

Neil și-a mutat site-ul în cadrul Genezei, ceea ce a ajutat la optimizarea codului. A trecut apoi de la utilizarea personalizat la fonturi generice, și a eliminat toate javascripturi inutile și plugin-uri WordPress.

De asemenea, Neil a investit într-un CDN (rețea de livrare de conținut); un serviciu care găzduiește fișierele site-ului dvs. web pe mai multe centre de date, astfel încât utilizatorii care vizitează site-ul să acceseze centrul de date cel mai aproape de geo-locația lor.

El a optimizat, de asemenea, interogările MySQL și minified database.

Rezultatele

În aceeași lună, Quick Sprout este traficul a sărit de 2000 de vizitatori pe zi, de la ~ 1500 vizitatori pe zi la 3500+. Coincidență? nu cred.

Lista25 scade rata de respingere cu 7%

List25 este un site unic de tip revistă, cu conținut unic: creează postări de listă pe 25 de XXX (de ex. 25 de sportivi cu cea mai mare plată sau 25 de trucuri Google etc.).

Site-ul este deținut de Awesome Motive Inc, care a fondat, de asemenea, popularul blog WordPress, pe care mulți oameni îl cunosc ca WP Beginner.

Chiar și cu experiența tehnică și expertiza fondatorilor lor, List25 încă se confrunta cu unele probleme de viteză nu prea mult timp în urmă.

Încărcarea paginilor site-ului a durat aproximativ 2,2 secunde.

Administratorii web au putut reduce timpul de încărcare până la 1,2 secunde mult mai ușor de utilizat. Iată cum au făcut-o și rezultatele pe care le-au văzut.

Procesul

Ca majoritatea site-urilor web, List25 a început să folosească o platformă de găzduire la nivel de intrare: HostGator. În timp ce HostGator este, fără îndoială, o platformă grozavă de găzduire pentru webmasteri începători (eu o folosesc chiar eu).

Lista25 pur și simplu depășește nișa țintă a HostGator (site-uri web mici cu un nivel de trafic scăzut până la moderat).

Au trecut pe SiteGround și au observat imediat o îmbunătățire de 256% a timpului de răspuns al serverului.

List25-Speed

Imagine prin WP Beginner.

De asemenea, au început să folosească SiteGround pluginul SuperCacher încorporat (disponibil doar pentru clienții SiteGround) și, precum Neil Patel, investit într-un CDN.

În plus, List25 a modificat și codul, a creat imagini sprit, fișiere de imagine comprimate și a început să folosească un plugin de partajare socială non-javascript.

Rezultatele

Ca urmare a vitezei mai mari a site-ului web, rata de respingere de pe List25 a scăzut cu peste 7%. Acum, s-ar putea să nu pară atât de mult la prima vedere, dar rețineți că la vremea respectivă site-ul avea peste 1,5 milioane de abonați.

Asta se traduce într-o tonă de trafic, deci un Scăderea ratei de respingere cu 7% este destul de demn de remarcat.

În plus, timpul mediu pe site este, de asemenea crescut cu 30 de secunde. Deoarece totul de pe site-ul web s-a încărcat mai repede, vizitatorii s-au angajat mult mai mult și au decis să stea pentru mai mult timp.

Radware dublează tranzacțiile finalizate pentru un site web de comerț electronic

Radware este o firmă tehnologică premiată care a ajutat mai multe site-uri web să crească viteza de încărcare a paginilor. Unul dintre clienții Radware avea un site web de comerț electronic care avea nevoie de optimizare, deci optimizați au făcut-o; timpul de încărcare a paginii a scăzut cu peste două secunde.

Procesul

Primul pas pe care Radware l-a făcut a fost să facă elimina paginile inutile în procesul de checkout. Acest lucru nu are un impact direct în viteza site-ului web, dar îi ajută pe clienții potențiali să obțină achiziționarea mai rapidă a produsului site-ului, ceea ce este important pentru toate site-urile de comerț electronic..

În al doilea rând, Radware activat cache browser În continuare, au scos toate imaginile neesențiale care au afectat paginile procesului de finalizare.

Aceasta a scăzut dimensiunea paginii, care este unul dintre cei mai mari factori ai vitezei de încărcare.

În cele din urmă, Radware a optimizat de asemenea toate apeluri de servicii terțe. Aceasta include servicii precum autentificarea cardului de credit, urmărirea analizelor site-ului, validarea câmpului formularului, etc.

Au trecut pe fiecare integrare pentru a se asigura că funcționează corect și că nu există blocaje ascunse sau probleme care să încetinească timpul de încărcare a paginilor..

Rezultatele

După implementarea acestor tactici de optimizare a vitezei, clientul Radware a început să vadă un lucru semnificativ scăderea ratei de abandonare a coșurilor. Abandonul a scăzut până la 87% la 67%.

Având în vedere că viteza site-ului web nu este de obicei considerată ca având un efect atât de mare asupra abandonului coșului, acesta a fost un rezultat foarte apreciabil.

La scurt timp după ce aceste schimbări de viteză au început să intre în vigoare, clientul a văzut și un dublarea tranzacțiilor finalizate.

Presupunând că fiecare tranzacție are aproximativ aceeași valoare, scăderea timpului de încărcare a paginii cu două secunde a dublat practic veniturile magazinului digital.

Concluzie

Să trecem rapid la câteva dintre cele mai semnificative rezultate pe care le-au avut companiile din fiecare dintre cele trei studii de caz pe care tocmai le-am analizat:

 • 2000 de vizitatori pentru QuickSprout – în fiecare zi
 • Cu 30 de secunde mai mult pe vizitator și o rată de respingere cu 7% mai mică pentru List25
 • de două ori mai multe tranzacții finalizate pentru Radware

Dacă beneficiile de mai sus ale vitezei mai mari de încărcare a paginilor (cum ar fi venitul de 2 ori!) Nu te-au convins să începi să iei în serios viteza site-ului tău, nu știu ce va face.

Cum intenționați să vă optimizați site-ul pentru viteză? Aveți sfaturi pe care doriți să le distribuiți? Vă rugăm să vă lăsați gândurile în comentariile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map