16 typer nettsteder du kan bygge ved hjelp av WordPress

Hvis du har vurdert å bygge et nettsted, enten det er for moro skyld eller for virksomheten din, har du sannsynligvis hørt mye surr rundt WordPress-programvaren. Du vet at folk sier gode ting om det, men du har fortsatt igjen å lure på om WordPress passer for deg.


Selv om programvaren er populær blant bloggere, er det så mye mer du kan gjøre med den. Vil du ha mer enn bare en bloggplattform? Tenk på et WordPress-alternativ som er hostet selv, og du er på vei mot å bygge ditt drømmeside. Sjekk ut under de forskjellige typene nettsteder du kan bygge ved hjelp av WordPress.

nettsteder du kan bygge med wordpress

1. Blogg

Som nevnt, WordPress er en populær bloggplattform, så uansett om du vil bygge en blogg for forretninger eller for glede, er det enkelt å gjøre med WordPress. All bloggprogramvaren er allerede der, så du trenger ganske enkelt å velge et av de tusen temaene (eller lage et tilpasset tema) og deretter begynne å befolke nettstedet ditt med innhold.

2. Kupongside

Hvis du vil tjene penger med et kupongnettsted ved å bruke tilknyttede lenker, er WordPress en flott plattform å bruke. Med mange kupongtemaer som Clipper, og flere plugins som er tilgjengelige for deg, finner du enkelt verktøyene du trenger for å starte kupongsiden.

3. Jobbstyret

I likhet med eksemplet på kupongnettstedet, er det mange temaer og plugins som er tilgjengelige for deg å lage et helt eget jobbtavle, enten du bestemmer deg for å gjøre det som hovedfokus på nettstedet ditt, eller bare ønsker å legge ut jobber i din nisje. De JobEngine-tema er bare ett alternativ for å komme i gang, eller du kan kjøre med en plugin som WordPress Job Board Plugin. Et eksempel på et jobbtavle er ProBlogger, som bruker WordPress og har en jobbseksjon.

4. Forum

Vil du opprette et forum på nettstedet ditt for å få folk til å snakke og samhandle? Alt du trenger å gjøre er å legge til en plugin som BB Press, og du kan få samtalen på gang på kort tid! Tilpass kategoriene og administrer brukerne dine alt fra WordPress-dashbordet. Hvis du leter etter mer av et spørsmål&Et format, temaer som AskIt gjør det enkelt.

5. Artikkelskatalog

Ønsker du å lage en katalog for nisjeartikler? WordPress lar deg få brukere til å registrere og sende inn innhold fra fronten av nettstedet ditt. Temaer som Article Directory-tema vil hjelpe deg i gang.

6. Foretaks- / bedriftsside

Hvis du ønsker å sette opp et nettsted for din bedrift, virksomhet eller ideell virksomhet, gjør WordPress dette superenkelt. Det er tusenvis av forretningstemaer å jobbe med, og du vil kunne integrere praktisk talt hvilken som helst funksjon du ønsker, fra å dele den enkleste informasjonen om bedriften din til å sette opp en nettbutikk, samle supportbilletter, slik at kundene kan bestille avtaler online, og mer. Dette er ideelt for praktisk talt enhver bedrift, fra eiendomsselskaper til bilforhandlere til mamma- og popbutikker og mer.

7. Reservasjonsside

Enten du eier et hotell, en restaurant, en salong eller en annen type virksomhet som krever avtaler, kan du bruke WordPress for å la kundene dine bestille online. Booking System Pro er et eksempel på en premium WordPress-plugin som gjør det enkelt å bestille online.

8. Medlemskapsside

Vil du tilby abonnementsbasert innhold til brukere? WordPress lar deg gjøre dette ved å hjelpe deg med å beskytte innholdet ditt fra allmennheten. Du kan deretter velge å kreve et gebyr eller tilby medlemskap gratis før brukere kan få tilgang til dette innholdet.

9. Sosial side

Selv om du kanskje ikke ser så stor suksess som Facebook eller Twitter, kan du fremdeles begynne å bygge ditt helt eget sosiale nettverk med WordPress-programvare. Buddypress er en av de mest populære plugins for å bygge sosiale nettsteder.

10. Portefølje

Vil du vise talentene dine under ditt eget domene? Enten du er en fotograf, skribent, arkitekt, komiker eller nettdesigner, det er tusenvis av temaer som tilbyr utallige måter å vise porteføljen din på. ThemeForest.net lister over 870 porteføljetemaer for WordPress.

11. Nyhetsnettsted

Vil du sette dine journalistiske talenter i arbeid? Start ditt eget nyhetsnettsted! Presserom er bare ett eksempel på et nyhetsnettema, men det er mange andre nyheter og tidsskriftsoppsett tilgjengelig. Til og med nettsteder som CNN, Time og BBC America bruker WordPress, så det er absolutt mulig å lage oppsett og funksjoner som noen av de mest populære nyhetsutsalgene.

12. Nettsted for e-handel

Leter du etter en plattform som lar deg selge produktene dine på nettet? WordPress kan hjelpe med det. Begynn med et tema som eStore eCommerce, eller bla gjennom de utallige eCommerce-programtilleggene WooCommerce å begynne å liste opp produktene dine og innhente bestillinger i dag. Du kan til og med sette opp din egen Amazon-butikk med din Amazon Associates-konto kombinert med noen få gode plugins, slik at du kan begynne å selge produkter uten å trenge ditt eget lager. Best Buy er bare ett eksempel på et e-handelsnettsted som drives av WordPress.

13. Klassifisert nettsted

Vil du sette opp et nettsted som Craigslist? Plugins som Classipress vil komme i gang med å liste opp rubrikkannonsene dine. Med det kan du selge annonseplassen og til og med sette opp medlemspakker.

14. Wiki

Hvis du er interessert i å bygge et nettsted som Wikipedia der brukere alle kan samarbeide i wiki-format, har du kommet til rett sted. Det er veldig enkelt å sette i gang WordPress wiki-nettstedet ditt med temaer som Flatbase.

15. Gå gjennom nettstedet

Med plugins etter rangering kan du opprette et nettsted der brukere kan se gjennom og rangere produkter. Gratis plugins som WP-PostRatings vil komme i gang.

16. Tilbakemelding / kundesupport for kunder

Hvis bedriften din ønsker å bygge et nettsted designet for å samle tilbakemeldinger fra kunder eller tilby kundestøtte, må du ikke se lenger enn til WordPress. Temaer som ideer er gode for å samle kundeforslag og svare på ideene sine. Ellers kan du prøve noe sånt som Support Desk-tema for å begynne å samle supportbilletter.

Som du kan se, det er mye mer du kan gjøre med WordPress enn å bare blogge hvis du får de rette temaene og de riktige programtilleggene. Klar til å begynne å bygge nettstedet ditt? Begynn med å sammenligne webverter for å komme på sporet mot lanseringen av nettstedet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map