En nybegynnerguide for administrert WordPress Hosting

Mens du sannsynligvis har sett administrert WordPress hosting som en viktig oppgradering for alle som ser alvorlig på nettstedet sitt, kan det hende du har noen spørsmål om denne typen webhotell.


Nybegynnerguide for administrert WordPress Hosting

For det første lurer du kanskje på hva fordelene med denne typen hosting er, og for det andre er du sannsynligvis nysgjerrig på hvorfor administrert WordPress-hosting ofte koster mye mer enn inngangsnivået, delt hosting som er allment tilgjengelig.

>> Last ned den utskrivbare PDF-versjonen av dette innlegget her <<

Så for å hjelpe deg med å få en bedre forståelse av denne stadig mer populære formen for webhotell, tar denne nybegynnerguiden til administrert webhotell for WordPress sikte på svar på noen av spørsmålene du måtte ha om denne typen tjenester.

Komme til grep med Managed WordPress Hosting

Som navnet antyder, er denne typen webhotell kun fokusert på WordPress-brukere og deres nettsteder. Hvis du leter etter webplass for å installere en annen type programvare på, eller være vert for ditt håndlagde HTML-nettsted, så hadde du bedre sett andre steder.

Imidlertid, hvis du leter etter et hjem for WordPress-nettstedet ditt, så tilbyr denne typen hosting et miljø som er fullt optimalisert for verdens favoritt programvare for publisering av nettet.

Når tjenesten administreres, blir mange av de daglige oppgavene som du ellers ville være ansvarlige for, tatt av hendene og administrert av støttepersonalet som passer på nettstedet ditt..

Fordelene med administrert WordPress Hosting

Vi har nettopp berørt noen av de viktigste salgsargumentene for denne typen hosting, men det er viktig å gå nærmere inn på dem slik at du kan få en bedre forståelse av hvordan de faktisk kan komme deg og WordPress-nettstedet ditt til gode i for å hjelpe deg med å bestemme om denne oppgraderte tjenesten er verdt investeringen eller ikke.

For å gi deg en rask ide om hva du kan forvente av en kvalitetsstyrt WordPress-hosting-tjeneste her, er noen av de viktigste fordelene:

 • Et raskt lastet nettsted og økt sidehastighet
 • Administrert vedlikehold og sikkerhetskopier av WordPress
 • Forbedret nettsted- og brukerstøtte

Så nå som du kjenner til de viktigste salgsargumentene for denne typen webhotell, la oss se nærmere på hver av dem mer detaljert.

Hvorfor nettstedets hastighetssaker

Ettersom de administrerte WordPress-hosting-serverne og støttende maskinvareinfrastruktur bare serverer en type programvare, kan de justeres og konfigureres for å møte behovene til denne programvaren.

Dette gjør det mulig for de beste av disse vertene tilby enestående ytelse når det gjelder lastetid for nettstedet.

Som nettstedseier bør sidehastighet og lastetid for nettsteder være noe du tenker på. Et nettsted med treg lasting kan ha en negativ innvirkning på brukbarheten og konverteringsfrekvens av innholdet ditt.

Så hvis du selger varer fra nettstedet ditt, eller håper å få fram en slags respons fra de besøkende, enten det er å registrere seg som abonnent eller generere en forespørsel om tjenestene dine, nettstedets hastighet bør være bekymringsfull til deg.

Videre er det antatt at Google ser på hastigheten på et nettsted for å avgjøre hvor verdig det er å bli rangert fremtredende i resultatene av søkemotoren, med sakte nettsteder som blir presset ned i pekende rekkefølge.

Et nettsted med treg lasting vil ikke bare kjempe for å tiltrekke besøkende i utgangspunktet, men den negative brukeropplevelsen vil også ha en skadelig innvirkning på nettstedets evne til å prestere som forutsatt.

WordPress Nettstedsadministrasjon

En del av appellen til administrert WordPress-hosting er at tjenesten inkluderer administrasjon av nettstedet ditt. Servicenivået varierer fra vert til vert, men inkluderer ofte tar vare på oppdateringene til den kjerne WordPress-programvaren og eventuelle plugins du bruker.

Hvis du har mer enn en håndfull plugins som kjører på nettstedet ditt, vil du vite hvor ofte de trenger oppdatering.

Selv om dette er en relativt enkel oppgave, er det å vite at noen holder muttere og bolter på nettstedet ditt oppdatert på dine vegne, og derfor mye mer motstandsdyktig mot hacks og angrep, er veldig betryggende – for ikke å nevne å ha en mindre oppgave på oppgavelisten din.

En god WordPress-administrert hostingleverandør vil også ta seg av å holde nettstedet ditt sikkerhetskopiert, og enda viktigere, gjenoppretting av sikkerhetskopiene bør noe gå galt.

Skulle nettstedet ditt noen gang bli sammensatt, eller du eller en medforfatter ved et uhell trykker på feil knapp, er det å vite en restaurering bare noen få klikk unna kan være en stor lettelse.

Et team med WordPress-eksperter på hånden

Ettersom mange administrerte WordPress-verter kun arbeider med WordPress, er de i stand til å bygge opp et team med WordPress-eksperter.

At disse teamene fokuserer helt på denne programvaren, samtidig som de får imponerende nivåer av eksponering for utallige WordPress-nettsteder, deres evne til forhåndsproblemer og løse problemer når de oppstår kan være vanskelig å slå.

For deg, sluttbruker, betyr dette at sjansene for at nettstedet ditt blir offer for en ny form for angrep eller sikkerhetsproblemer er minimert, men du har også et team med WordPress-eksperter som du kan henvende deg til hvis du har spørsmål eller spørsmål.

WordPress Managed Web Hosting er ikke for alle

Etter å ha lest det ovennevnte, kan det hende du er klar til å registrere deg på den stiplede linjen og oppgradere hosting av nettstedet til et som er raskere, sikrere, administrert og støttet av et team av WordPress-eksperter.

Administrert WordPress-hosting er imidlertid ikke for alle. Kostnadene kan være en uoverkommelig faktor for mange brukere. Selv om denne ekstra investeringen, sammenlignet med delt hosting på inngangsnivå, gir mange fordeler for bordet, kan de høyere månedlige takstene være utenfor rekkevidde for noen nye eiere av nettstedet.

Den gode nyheten i denne avdelingen er at ettersom denne plassen blir mer konkurransedyktig, prisene kommer definitivt ned. På grunn av de økte kostnadene for å levere denne typen hosting, er det imidlertid usannsynlig at de noen gang vil nå kuppkjelleringsnivåene for delt hosting.

Delte hostingpakker på inngangsnivå tilbyr ofte øye-vanningspakker, inkludert ubegrenset serverplass, ubegrenset båndbredde, muligheten til å være vert for et ubegrenset antall nettsteder og utallige andre nyttige funksjoner.

En god administrert hosting-pakke derimot, vil tilby mye mer realistiske pakker, og vil ikke kunne konkurrere på disse vilkårene.

Imidlertid er disse imponerende statuttene til delt hosting ofte en ruse, som beviser det gamle ordtaket hvis det høres for godt ut til å være sant, det er det sannsynligvis.

En annen potensiell sak å vurdere er relativ mangel på frihet du kan få med administrert WordPress-hosting.

I motsetning til mer generiske hostingpakker, står det ikke fritt å installere andre applikasjoner og programvare på webområdet ditt, og hos noen verter er det visse plugins som er forbudt.

Alt sammenheng med det faktum at webhotellserverne er konfigurert på en spesifikk måte for å tilby høyere ytelser og sikkerhet til WordPress nettsteder.

Andre skript som kan påvirke ytelsen negativt, er derfor ikke tillatt.

Hvis du trenger friheten til å kunne installere tilleggsprogramvare eller tilpassede skript, men likevel ønsker høyere ytelsesnivå, kan administrert VPS-hosting være et bedre alternativ.

Er WordPress Managed Hosting for deg?

Så nå som du har bedre forståelse av hva administrert WordPress er, inkludert fordelene, samt noen av ulempene, er det opp til deg selv å bestemme om det er riktig type webhotell for deg.

Hvis du bare bruker WordPress og har budsjett for administrert WordPress-hosting, er det personlig verdt å shoppe etter en passende vert som tilbyr denne typen tjenester.

Fordelene oppveier langt negativene, og hvis budsjettet ditt kan strekke seg til det, har administrert hosting potensialet til å være en stor investering.

Managed WP Hosting Companies

Bluehost

Bluehost tilbyr raskt, sikkert og enkelt administrert WordPress-hostingalternativ til en veldig rimelig pris.
Bluehost Managed WordPress Hosting

 • Fra $ 12,49 per måned
 • Bygget på en VPS-plattform
 • Integrert med ManageWP og MOJO Marketplace
 • Inkluderer SiteLock, avansert CDN og SiteLock WAF
 • Ingen skjulte gebyrer, når som helst pengene-tilbake-garanti

Siteground

Siteground er et flott alternativ for de som ikke vil bruke penger på dyre hostingleverandører. SiteGround tilbyr administrert WordPress-hosting til en veldig rimelig pris.
SiteGround Managed WordPress Hosting

 • Fra $ 3,95 per måned (60% avslag på ordinær pris)
 • Gratis WordPress-installasjon & Gratis domene
 • Sikkerere med autoupdata
 • Gratis WordPress Transfer
 • Raskere WordPress med CDN & cache

Mediatemple

Mediatemple er en populær premium hosting leverandør som tilbyr rask, sikker og premium administrert WP hosting.
Media Temple Managed WordPress Hosting

 • Fra $ 29 per måned
 • Rask & enkel WordPress-hosting
 • Automatisk WordPress-kjerne & sikkerhetsoppdateringer
 • Ubegrenset båndbredde
 • 1-klikk iscenesettelsesmiljø
 • Alt-i-ett-kontrollpanel
 • Inkluderer 3 WordPress-installasjoner
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map