Hva du skal se etter når du velger en webvert for ditt WordPress-nettsted

Når velge en webhotell for et WordPress-nettsted det er vel verdt å undersøke hvilke ekstra WordPress-funksjoner som tilbys for WordPress-brukere. Å vite dette kan gjøre livet ditt mye enklere når det gjelder å ta riktig beslutning om hvem som skal være vert for nettstedet ditt.


På mange måter riktig type webhotell er nøkkelen til et vellykket nettsted. Hvis det gjøres riktig, kan det hjelp med SEO og føre til økt salg og konverteringer.

hva du skal se etter i wordpress hosting

Imidlertid mer enn at en webhotell-tjeneste skal gi god kundestøtte, øke hastigheten på nettstedet, administrere oppdateringer og sikkerhet, samt mye mer.

Det er mange forskjellige funksjonsrike WordPress-hosting-pakker der ute og Det er avgjørende at du velger en som vil være til nytte for nettstedet ditt mest. Så hva skal du virkelig se etter?

I dette blogginnlegget vil vi dekke noen av funksjonene som virkelig kan komme WordPress-brukere til gode, i tillegg til å anbefale noen WP-webverter som kan tilby dette servicenivået.

Ett-klikk-installasjon av WordPress

En viktig funksjon å se etter når du velger en webvert for WordPress-nettstedet ditt, er en ‘Ett klikk Install’. Dette betyr bokstavelig at WordPress kan installeres med bare ett klikk, noe som sparer mye tid og krefter.

WordPress Hosting Funksjoner WP Engine

WP-motor er en veldig populær hosting-tjeneste for WordPress-brukere, ettersom den er dedikert spesielt til WordPress-hosting.

Blant mange andre ting tilbyr WP Engine en installasjonstjeneste med ett klikk, og hvis du allerede har et WordPress-nettsted installert andre steder, vil de overføre det til serverne sine gratis.

Derfor er dette en flott hostingtjeneste å velge om du vil ha en rask og effektiv hostingleverandør.

WordPress brukerstøtte

Med veksten av programvaren tilbyr mange webhoteller nå WordPress-spesifikke kundeservice. Forsikre deg om at du sjekker støtteinformasjonen for å se om de spesifikt nevner WordPress. Dette kan bidra til å konstatere at de har erfaring med å støtte det. Dette er viktig for tryggheten, slik at du vet at hvis problemer oppstår, kan de sorteres raskt.

WordPress-funksjoner pagely

Pagely er en tjeneste som tilbyr dedikert WordPress-hosting, og de har en dybde i denne programvaren. Med Pagely får du tilgang til kundestøttestaben deres 24/7 dersom noe skulle gå galt.

Servere optimalisert for WordPress

En annen nøkkelfunksjon å se etter er webservere som er optimalisert spesielt for WordPress. Dette vil bety at nettstedet ditt lastes raskt og effektivt uten feil eller forsinkelse. En sentral årsak til høye avvisningsrater er et sakte nettsted. Å velge en hosting som har servere konfigurert for WordPress virkelig kan utgjøre en enorm forskjell for belastningstidene på nettstedet ditt.

Følgelig forblir de besøkende engasjert i innholdet og forblir på nettstedet ditt, muligens ved å kjøpe et produkt eller en tjeneste.

WordPress Funksjoner SiteGround

Siteground tilbyr hosting med hurtig lasting på servere optimalisert for WordPress. Med tre separate datasentersteder i Amerika, Europa og Asia, er denne hosting-tjenesten et godt valg hvis nettstedet ditt skal tiltrekke besøkende fra hele verden.

Administrerte oppdateringer og automatiske sikkerhetskopier

En funksjonsrik WordPress-hosting-tjeneste vil administrere oppdateringer, automatisk installere den nyeste versjonen av WordPress for deg, og tilbyr også muligheten til å oppdatere plugins og temaer hvis du ønsker det. Dette vil holde nettstedet ditt effektivt, sikkerhetsbeskyttet og oppdatert med de nyeste funksjonene og funksjonaliteten.

Hvis du valgte en hosting-tjeneste som oppdaterer WordPress på dine vegne, sparer det deg tid og gir deg trygghet om at nettstedet ditt er i gode hender.

WordPress-funksjoner pagely

Pagely igjen har gode bestemmelser for administrerte oppdateringer og sikkerhetskopieringer. De implementerer kjerneoppdateringer for WordPress og plugin. Sikkerhetskopierer også nettstedet ditt daglig, slik at du kan gjenopprette nettstedet hvis det er behov for minimum forstyrrelse av besøkende opplevelse.

Iscenesettelse av servere

EN iscenesettelsesserver er et offline område der du kan utføre utviklingsarbeid på nettstedet ditt uten at det er tilgjengelig for besøkende. Når du er fornøyd med endringene, kan du deretter skyve dem til nettstedet ditt, uten å risikere at nettstedet ditt blir ødelagt av en kodefeil eller en rekke raske endringer som forvirrer de besøkende.

WordPress Funksjoner GoDaddy

Gå pappa er en kjent webvert som nylig har begynt å lage reelle avsetninger for å imøtekomme WordPress-brukere. Gjennom planene deres får du tilgang til et iscenesettelsesmiljø der du kan jobbe på nettstedet ditt isolert uten å forstyrre brukeropplevelsen. Dette er en flott ressurs da du kan leke med nettstedet ditt og lage design og layout før du deler det med publikum.

Priser

Webhotellpakker er forskjellige pris og du må finne en leverandør som kan administrere nettstedets behov mens du fremdeles samsvarer med budsjettet. WordPress-spesifikke hostingtjenester pleier å være dyrere enn standardplaner, men de har tilleggsfunksjonene og forbedret ytelse du måtte trenge.

Husk at du kan bytte vertsleverandører, så hvis du vil starte med en billig plan, kan du alltid oppgradere senere når nettstedet og publikummet har vokst og pengene kommer inn.

Rabatter fra verter og andre WordPress-tjenesteleverandører er også verdt å undersøke, da de kan spare deg for mye penger. Dette er alltid et pluss når du først starter opp et nettsted. Noen ganger tilbys temaer eller plugins med rabatt, eller andre ganger tilbyr vertsleverandøren sine tjenester til en billigere pris, avhengig av avtale.

Siste tanker

Hver av de forskjellige webvertene som er nevnt over, kan være et godt alternativ for å være vert for ditt WordPress-nettsted. Lag en liste over hva du virkelig trenger av hostingleverandøren din, og sjekk deretter ut hvilken som er den beste kampen. Ikke bruk for lang tid på det. Å velge en hosting er bare starten, du har fremdeles en hel webside å bygge.

Hvilke funksjoner ser du etter i en webhotell? Hvilke WordPress-spesifikke funksjoner vil få deg til å bytte webhotell? Del gjerne tankene dine nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map