Hvordan starte en blogg og tjene penger: myte eller virkelighet?

Blogging er en flott måte å tiltrekke nye kunder og kunder til et nettsted for å øke inntektene. Blogging i sin egen rett er imidlertid også en bevist måte å tjene penger på nettet.


hvordan starte en blogg og tjene penger

Hvis du gjør det riktig, kan publisering av innhold på bloggen din bli en virksomhet i seg selv. En som har potensial til å konkurrere og til og med overskride inntektene som tilbys fra mange tradisjonelle arbeidsformer.

Blogging for moro skyld har mange fordeler, inkludert gleden av kreativt uttrykk, hjelpe andre og omgås likesinnede individer, for ikke å nevne den katartiske opplevelsen av å lufte frustrasjonene dine. Imidlertid er det også veldig mulig å gjøre det tjene penger på a blog, og i noen tilfeller, tjene mye penger.

Hvis ideen om å tjene penger ved å blogge høres tiltalende ut, vil dette innlegget gi deg noen råd om hvordan du kan gjøre denne drømmen til virkelighet. Du vil også finne eksempler på vellykkede bloggere som tjener en sunn inntekt på nettet.

Hvem vet, ved å starte din egen blogg i dag, denne gangen neste år, kan du også være på god vei til tjener fem tall i måneden fra blogging om lidenskapen din.

Smart passiv inntektsblogg

Blogging: Blir rik sakte

Den gode nyheten rundt blogging er at alle med datamaskin, eller til og med et nettbrett eller smarttelefon og en internettforbindelse kan komme i gang. Selv om det er best å investere litt penger på forhånd for å sikre at du ‘eier’ bloggen din, i stedet for å stole på en gratis tjeneste som er vert på andres servere, er det ingenting som hindrer deg i å hoppe over til WordPress.com og starte en blogg akkurat nå.

WordPress Mobile Blogging

Denne lave hindringshindringen har imidlertid sine ulemper. For det første er det utallige blogger der ute som allerede dekker alle tenkelige emner, og alle kjemper om oppmerksomheten til målgruppen..

Mens den dårlige nyheten er at de fleste blogger ikke vil tjene penger, er den gode nyheten det formelen for å tjene penger på en blogg er ganske enkelt: publiser flott innhold for et bestemt publikum, og gjør det med jevne mellomrom.

Kort sagt, hvis du vil tjene penger på blogging, du må være i det i lang tid. Ikke bare det, men du må være forberedt på å legge ned arbeidet, ofte i flere måneder, eller enda lenger, uten å se noen resultater.

Imidlertid, hvis du er en av få som kan fortsette å gå gjennom de magre tider, når ingen besøker nettstedet ditt, eller leser arbeidet ditt, og gjør det på den andre siden, er det en god sjanse for at du får det som trengs å bli en økonomisk vellykket blogger.

Hva bør du blogge om?

Vi får vite hvordan bloggen din vil generere en inntekt om kort tid, men for de fleste blogger er den anbefale eller annonsere produkter og tjenester relatert til emnet på bloggen. Men hvordan kan du velge et emne eller vinkel for bloggen din?

Noen spørsmål som kan hjelpe deg med å brainstorme emnet på bloggen din inkluderer:

 • Hva er du opptatt av?
 • Hvilke emner vet du allerede mer om enn den gjennomsnittlige personen?
 • Hva vil du bli ekspert på?

Hvis du er en ekspert på noe, eller til og med mer kunnskapsrik enn den gjennomsnittlige personen, du er i en god posisjon til å hjelpe andre.

Selv om det ikke er noe du utmerker deg med, og som du også gjerne vil skrive om med jevne mellomrom, er et annet alternativ å lære på jobben. Er det noe du alltid har ønsket å lære eller bli ekspert på?

Kanskje har du alltid ønsket å lære en nytt språk, eller bli programmerer. Ved å dokumentere reisen din fra nybegynner til ekspert på bloggen din, kan publikum følge med og lære også.

En del av utvelgelsesprosessen må også innebære å avgjøre om emnet kan være lønnsomt eller ikke. En måte å fortelle er å finne ut om det er bedrifter som tilbyr tjenester eller løsninger på det feltet? Er det relaterte produkter du kan markedsføre?

Selv om det ikke er et åpenbart produkt eller en tjeneste du kan annonsere på bloggen din, eller anbefale til leserne dine, kan du likevel tjene penger på det emnet, som vi vil dekke neste.

Hvordan tjene penger på bloggen din

Når det gjelder å tjene penger på eller generere inntekter fra bloggen din, er det mange alternativer der ute. derimot, tre viktigste inntektsmetoder skille seg ut i mengden:

Viser annonser på bloggen din er et velprøvd alternativ. Hvis du nettopp har lansert bloggen din, vil du ikke kunne tiltrekke deg oppmerksomheten til de høyt betalte annonsørene ennå. Imidlertid kan selv de nyeste bloggene bli med i Google AdSense programmere og begynn å vise kontekstavhengige annonser. Disse annonsene vil tjene noen cent til noen få dollar hver gang noen klikker på dem.

Anbefaler produkter eller tjenester kan også gi deg en sunn inntekt. Mange organisasjoner tilbyr et tilknyttet program, der du kan tjene en provisjon for hver kunde du sender veien. Et av de største eksemplene på dette er Amazon og deres Tilknyttede program.

Amazon Associates

Uansett hva du blogger om, bør det være et relatert produkt til salgs på Amazon. Ved å lede leserne dine til butikken, kan du tjene opptil 10% av hva de bruker i løpet av det følgende døgnet. Prøv å besøke nettstedene til produkt- eller tjenesteleverandører relatert til bloggens emne for å se om de har et tilknyttet program du kan være med på.

Selv om det ikke er noen annonsører eller tilknyttede programmer relatert til emnet på bloggen din, er det ingenting som hindrer deg i å tjene penger på bloggen din ved lage ditt eget produkt eller din tjeneste. Når du har bygd opp et publikum av vanlige lesere, har noe så enkelt som å lage Kindle eBooks for publikum potensialet til å tjene imponerende fem tall i måneden.

Tjene penger med Kindle eBooks

Når det gjelder å lage et produkt eller en tjeneste, kan du spørre deg selv hvilke vanlige problemer leserne dine sliter med? Vil en smarttelefon-app hjelpe dem? Kan du tilby en tjeneste som vil løse problemene deres? Kan du opprette et medlemsområde eller et kurs for å lære dem hvordan de kan få bukt med problemene deres?

Imidlertid bestemmer du deg for å tjene penger på bloggen din, må du starte med å publisere gratis innhold av høy kvalitet for å bygge opp publikum og omdømme. Først da vil du ha noen suksess med å vise annonser, markedsføre tjenester eller lansere dine egne produkter.

Ikke forvent å bli millionær

Selv om du ikke burde forvente å bli millionær og slutte i jobben over natten, avhengig av temaet på bloggen din og hvor mye arbeid du er forberedt på å legge inn på nettstedet ditt, er det virkelig ingen grunn til at den ikke kan ende med å bli din viktigste inntektskilde.

I tillegg til å tjene penger direkte, har bloggen din også potensialet til åpne for mange nye muligheter. Dette kan variere fra å knytte kontakter med likesinnede individer, snakke engasjementer, utnytte publikum til å starte din egen satsing, eller ganske enkelt land du tilbyr for å bruke dine nye blogg- og innholdsmarkedsføringsevner for å hjelpe deg med å markedsføre andre merker, bedrifter og nettsteder.

Når det gjelder å tjene penger på nettet, er en blogg det perfekte stedet å starte. Mens blogging kan være et mål i seg selv, hvem vet hvor det kan ta deg?

Blogging suksesshistorier

Internett er fullt av vellykkede blogger, og mange av disse bloggerne deler gjerne historiene sine for å hjelpe andre å følge i deres fotspor.

På hans populære online markedsføringsblogg, Mathew Woodward, ikke bare deler hvor mye han tjener på å blogge hver måned, men også inntektsrapporter fra andre bloggere som tjener penger på nettet.

De Digital fotograferingsskole er et flott eksempel på en blogg som startet som et lidenskapsprodukt av forfatteren, før han ble til en fullverdige penger å lage maskin. Ved å dele råd om hvordan du tar flotte bilder, deretter anbefale relatert til produkter til leserne, samt publisere e-bøker, klarte denne bloggen å generere inntekter med stor suksess.

Nerd Fitness smeltet sammen to lidenskaper fra skaperen: nerdisme og kondisjon. Resultatet var en veldig suksessfull blogg som skapte et stort samfunn, lønnsomme e-bøker, en premium medlemskapspakke, og live-arrangementer.

Hvis du trenger litt mer inspirasjon før du starter bloggen din, inkluderer andre motiverende suksesshistorier for blogger: Yaro Starak, Nomadisk Matt, en blogg om et skitsted og Zen vaner, for å nevne noen få.

Konklusjon

Selv om det er enkelt å starte en blogg, vil det sannsynligvis bare være de som er villige til å sette av tid og krefter på å publisere kvalitetsinnhold regelmessig, for å oppnå målet om å tjene penger..

Hvis du kan finne en måte å hjelpe målgruppen din og tilby dem noe de ikke lett finner andre steder, er det stor sjanse for at du kan være den stolte eieren av en vellykket blogg.

For mange vellykkede bloggere viste bloggen seg å være springbrettet for en verden av muligheter de ellers aldri ville trodd mulig. Hvis du er opptatt av utfordringen, kan det å gjøre en blogg i dag være det beste du har gjort.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map