IX Web Hosting gjennomgang: Priser, planer, rangeringer og mer!

Før 1991 – du vet, tilbake i mørke tider – Internett kunne bare brukes til utdanning og forskning. Skoler og forskningsinstitusjoner benyttet seg av dedikerte servere, så det var ikke behov for tredjeparts webhotell.


I dag tilbyr imidlertid alt som har endret seg et bredt spekter av tjenester og produkter. Med så mange alternativer å velge mellom, kan det imidlertid være vanskelig å skille de seriøse spillerne fra de som ikke er bygget for å vare.

Et mangeårig selskap er for kort – som startet i 1999 med a serveren i en Midtvest-stue. Siden den gang har den vokst til å være vertskap for nesten fra det 11.000 kvadratmeter store datasenteret i Columbus, Ohio. Som nettstedet deres sier, betyr denne etablerte merittlisten og vedvarende vekst at de ikke er noen fly-by-night-operasjon som forsvinner når som helst snart.

I 2015 ble imidlertid av Endurance International Group (EIG), som har en portefølje på 60 webhotellstjenester inkludert Bluehost, HostGator, og Site5. Dette førte til at kunder fryktet at selskapet ville bli lagt ned og kontoene deres ble migrert til en av EIGs andre hostingleverandører. Selv to år etter denne kunngjøringen var alt fortsatt det samme på IX.

Dette endret seg i januar 2018 da IX informerte kundene om at de ville bli migrert. Hvor står ting nå? Bør du fortsatt vurdere IX for hosting-tjenester? Hvordan sammenligner IX med Site5?

Vi vil dekke alle disse basene og mer i denne gjennomgangen.

Hvordan fungerer IX Web Hosting?

webhotelllogo

IX tilbyr tjenester som webhotell, virtuelle private servere (VPS) og domeneregistrering. Tilgjengelige tilleggsprogrammer inkluderer SSL-sertifikater (e-handel, Secure Sockets Layer), selgerkontoer, a nettsted flyttingstjeneste, SiteLock-sikkerhet og programvare for bygging av nettsteder.

Det er også et godt utviklet kunnskapsgrunnlag for brukere, inkludert vanlige spørsmål, artikler og videoer. Kundestøtte tilbys via e-post og chat. Linux og Windows delte webhotell koster fra $ 3,95 til $ 7,95 per måned, Linux VPS fra $ 54,95 til $ 89,95 per måned, og Windows VPS fra $ 69,95 til $ 104,95 per måned.

Oppetid er nøkkelen for hver webhotellstjeneste – når alt kommer til alt, er nettstedet ikke noe annet som betyr noe – og IX har prioritert dette. IX eier et eget tier 3 (N + 1) datasenter i stedet for å dele et, og oppsigelsene innebygd i et tier 3-system betyr at strømforsyninger er balansert for å unngå overoppheting, og i tilfelle strømbrudd er det to industrielle generatorer for å levere kontinuerlig drift. Selskapets hovedkontor ligger også på datasenteret.

Sikkerhet er også høyt prioritert slik det anslås ett nettsted blir hacket hvert år, og IX bruker SiteLock for å beskytte nettstedene sine. Overvåkningstjenester er på plass for å umiddelbart varsle deg om noen av webadressene dine vises i svartelister fra Google, McAfee og / eller Norton.

Oppdagelsestjenester sjekker over 12 millioner IX-hostede nettsider og filer hver dag for virus og annen skadelig programvare. Hvis ondsinnet kode identifiseres, korrigerer gjenopprettelsestjenester automatisk koden for nettsider for å forhindre at besøkendes datamaskiner blir infisert.

IX Web Hosting sine unike funksjoner

Webhotellside

Stikkordet som skal brukes når jeg beskriver IXs hosting-tjenester er “ubegrenset.” Til og med deres baseline $ 3,95 per måned delt-hosting-plan inkluderer ubegrenset lagring, ubegrenset båndbredde, ubegrenset vertsdomener og ubegrenset e-postkontoer..

MySQL og MSSQL databaser er gratis sammen med overflødige nettverk og ruting. I tillegg utvider IXs tilleggsprodukter og tjenester brukeralternativene ytterligere.

Et eksempel er IXs selgerkontosystem som er tilgjengelig for amerikanske kunder. Det er en godt integrert kredittkortprosessor som ikke bare fungerer for internett salg og auksjoner, men også kan brukes til telefon- og postordrer. Det er ingen søknadsavgift, og oppsettet er raskt og enkelt som applikasjonsprogrammeringsgrensesnittet (API) bruker en gratis virtuell terminal. Det fungerer med all større programvare for handlekurv, og transaksjonsgebyrene starter på bare 1,15%.

IXs nettstedsbygger er også kraftig og enkel å bruke for alle som ikke ønsker å takle kodingene og boltene. Det er mange maler å velge mellom – du kan til og med lage tilpassede Facebook-sider – og dra-og-slipp-verktøy og widgets lar deg tilpasse nettstedets utseende til dine behov.

Når som helst kan du redigere sidene dine, som alle er optimalisert for søkemotorer, og maler er mobilklare for enkel visning på smarttelefoner og andre mobile enheter. Prisen for alt dette er bare $ 5 i måneden.

Priser

Det er to vertsplaner: delt (Linux og Windows) og VPS (X4 og X8 Linux og Windows).

Som nevnt over, delte planer har ubegrenset lagring og båndbredde. Begge vertsplanene inkluderer ubegrensede vertsdomener. Hver delte plan inkluderer også minst ett gratis domene. (Flere domener kan kjøpes for $ 12,95.)

Alle VPS-planene har to dedikerte IP-adresser. Prisene nedenfor er per måned.

Delt hosting

Linux:

 • Ekspert ($ 3,95): Opptil 2 dedikerte IP-er og 1 gratis domene
 • Business Plus ($ 7,95): Opptil 3 dedikerte IP-er og 2 gratis domener
 • Ubegrenset Pro ($ 7,95): Opptil 15 dedikerte IP-er og 3 gratis domener

Windows:

 • Business Plus ($ 4,50): 3 gratis IP-er og 2 gratis domener
 • Ubegrenset Pro ($ 9,95): 15 gratis IP-er og 3 gratis domener

VPS Hosting

Linux:

 • X4 ($ 54,95): 4x CPU-kjerner, 768 MB RAM, 1500 GB dataoverføring, 50 GB lagring, cPanel eller Plesk kontrollpanel
 • X8 (89,95 dollar): 8x CPU-kjerner, 2048 MB RAM, 2000 GB dataoverføring, 100 GB lagring, cPanel eller Plesk kontrollpanel

Windows:

 • X4 ($ 69,95): 4x CPU-kjerner, 768 MB RAM, 1500 GB dataoverføring, 50 GB lagring, Plesk 10 kontrollpanel
 • X8 ($ 104,95): 8x CPU-kjerner, 2048 MB RAM, 2000 GB dataoverføring, 100 GB lagring, Plesk 10 kontrollpanel

Vil du prøve? Du kan prøve ut hvilken som helst av IXs planer gratis i syv dager, og selv etter å ha kjøpt en, er det ytterligere tretti dager pengene tilbake-garanti.

Hva tenker folk på IX?

forskjellige mennesker tenker

Det er to av nyere tanke om IX: før og etter kunngjøringen fra januar 2018 om migreringen av Site5.

Totalt sett hadde brukerne blandede følelser når de snakket om IXs produkter og tjenester. For noen var tekniske problemer og nedetid minimale, prisene var konkurransedyktige og supportpersonell var både kunnskapsrike og hjelpsomme. IXs vektlegging av søkemotoroptimalisering (SEO) ble også sett på som et pluss.

For andre brukere er imidlertid “ubegrenset” oppbevaringsplass fungerte ikke alltid på den måten i praksis, og nedetid var hyppigere enn 99,9% garantert oppetid. I tillegg er det ingen klar policy om frekvensen av sikkerhetskopiering av data, og det er ingen dedikert serverplan tilgjengelig.

Etter at Site5-overføringen ble kunngjort, rapporterte brukere kundeservice per telefon, og er bare tilgjengelig via e-post eller supportbillett. I tillegg siden begynnelsen av 2018.

Det er alltid tregt og problematisk å flytte hundretusenvis av kontoer og relaterte data, og noen nedetid på en dag eller mer, eller til og med at nettopp data går tapt.

Hva vi tenker

mann og kvinne tenker

Gitt overføringen til Site5, er det viktigste hvordan produktene og tjenestene deres samsvarer med IX-er.

Site5 ble også kjøpt opp av EIG i 2015. I likhet med IX tilbyr det delt hosting og VPS-planer, men i tillegg gir det forhandlervert og utfører nattlige sikkerhetskopier av data. Site5 bruker operativsystemet Linux mens IX bruker både Linux og Windows. (Site5, i motsetning til IX, ser ikke ut til å støtte ASP.NET.) Likeite5s delte hostingplaner gir ubegrenset båndbredde og lagring. De to dyrere planene støtter også et ubegrenset antall nettsteder, men den grunnleggende planen har bare en.

Site5s tre planer for delt webhotell er dyrere enn IX, og selv med rabatt for et årlig abonnementskjøp, varierer det fra $ 8,95 til $ 14,95 per måned. VPS hosting er litt mer enn IX-prisene over. I motsetning til IX, tilbys ingen gratis domener.

Så hvordan vil forskjellene mellom IX og Site5 løses?

Det enkle svaret er: Hvem vet?

Det er problematisk at IX-nettstedet ikke gjør det klart at kunder og tjenester blir flyttet til Site5.

Det er først når du prøver å gjøre et kjøp, du får muligheten til å logge inn med IX-kontoen din eller registrere deg for en ny på Site5. Det er heller ingen informasjon tilgjengelig på Site5 angående IX-migreringen. Site5s sosiale mediekontoer gir heller ingen hjelp. Facebook-siden er ikke oppdatert siden august 2016 og Twitter-kontoen siden august 2017.

Ærlig talt, du ruller terningen ved å registrere deg hos IX Web Hosting. Selv om det har en etablert merittliste, sitt eget datasenter, svært konkurransedyktige priser og robuste alternativer for webhotell, er situasjonen litt oppe i luften for folk flest å forplikte seg til en månedlig plan.

Til slutt kan det være en skremmende oppgave å ta avgjørelsen om å migrere nettstedet ditt fra en leverandør til en annen, til og med etter din egen plan. Med tanke på den enorme omfanget av IXs 500 000 nettsteder og data som blir flyttet, kan det være lurt å vente til støvet legger seg før du risikerer dine egne nettsteder, data og kunder.

Avhengig av hvordan IXs kundekontrakter blir avstemt med Site5 etter at overføringen er fullført, kan det hende at du bare finner en god del.

Vil du sjekke ut de 500 beste webhotellfirmaene? Ta en titteliste å lære mer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map