Publiser og be fungerer ikke: 6 smarte måter å markedsføre blogginnlegg

Du skrev nettopp et enestående blogginnlegg. Du er ekstatisk nok til å klatre opp i et fjell og fortelle Gud selv hvor fantastisk innholdet ditt er.


Men du har hatt null flaks med “publiser og be ” nærme seg.

Du vil ikke bare ha utsikt her eller der. Du vil ha skikkelig trafikk. Du vil ikke bare ha en del eller to. Du vil bli viral.

Og med riktig markedsføringstilnærming og litt flaks, kan du det!

Er du klar til å slutte å be for det beste og iverksette tiltak i stedet? Begynn med å bruke disse seks smarte taktikkene for å markedsføre ditt neste blogginnlegg.

publiser og be

1. Syndiker innholdet ditt

Å syndikere innholdet ditt betyr at du samtidig publiserer det flere steder. Så når du treffer “publiser” på dine egne blogginnlegg, publiseres det også andre steder på nettet.

Sosiale medier i dag, er for eksempel et slikt nettsted som syndikerer sosiale medierelaterte emner fra eksperter på området.

Hosting Kingdom syndikerer innholdet kl Alltop.com.

Ved å sende innholdet ditt til relevante nettverk, kan du utnytte publikummet deres og trekke flere inn til innholdet ditt.

Men du må gjøre dette smart. Du ønsker tydeligvis ikke å gjøre Google opprørt ved å ha en haug kopier av blogginnlegget ditt spredt over hele nettet. Så du vil syndikere innholdet ditt med pålitelige nettverk som enten ikke trekker hele posten eller ikke blir fulgt av Google.

Kathleen Celmins deler litt innsikt i dette emnet på Hubspot, så sjekk ut om du får en sjanse.

2. Nå ut til nettverket ditt

Å tigge om sosiale aksjer er ikke mer effektivt enn å be for dem, men det er måter å utnytte nettverket ditt for å drive trafikk uten å irritere noen.

Det første du bør vite er å aldri sende ut en forespørsel som ser ut som: “Del dette innlegget. Det vil bety verden for meg! ” Med mindre folk virkelig synes synd på deg, er det ingen som gidder å låne deg en andel.

Vær også smart om hvem du kobler til. Hvis du ber noen dele innlegget ditt, bør det være noen du kjenner godt. Ellers kommer forespørselen av spam, og vil være alt annet enn effektiv.

Det er bedre måter å utnytte nettverket ditt på uten å spørre om aksjer. Nøkkelen? Du må få det til å gjøre noe for dem.

Her er et par taktikker som kan vise seg effektive:

 • Merk folk på sosiale medier som du har nevnt eller sitert i blogginnlegget ditt.
 • Spør en venns eller kollegas mening om posisjonen blogginnlegget ditt inntar.
 • Tips om en tilkobling om et nytt innlegg som kan vise seg å være relevant og nyttig for dem.

Her er et eksempel på en blogger jeg kjenner som brukte Twitter effektivt for å nå ut til nettverket hennes om det siste innlegget hennes:

Hvordan (ikke) for å kritisere en annen forfatteres (fiksjon) arbeid som forfatter http://t.co/gRYgl2FwtS @LittleZotzWrite @aliciarades hva tror du? ��

– Pinar Tarhan (@zoeyclark) 22. august 2015

3. Trykk på for å påvirke markedsføring

Taktikken du bruker for å spre ordet via nettverket ditt, ligner på metodene du kan bruke for å få påvirkere til å dele innholdet ditt.

Men siden påvirkere mottar mange forespørsler om aksjer hver dag, kan prosessen være litt mer involvert.

Det første du bør gjøre? Begynn å koble med nevnte påvirker. Finn et par mennesker i din nisje som har veldig populære blogger og et stort sosialt følge.

Følg deretter bloggene og sosiale profilene deres. Legg igjen kommentarer og del innholdet. Du kan til og med skyte dem en nyttig e-post eller bare en melding for å si “takk.”

Gjør dette til en vane slik at de over tid kjenner igjen navnet ditt, ansiktet eller begge deler.

Når du er klar til å be dem en tjeneste, husk at igjen, det handler om å gjøre forespørselen din viktig for dem.

Derfor vil du lage et blogginnlegg som hjelper deg med å få mest mulig ut av påvirkermarkedsføring før du ber om aksjer. Gjør dette ved å inkludere omtaler av disse påvirkere i innholdet ditt.

Inkluder for eksempel et tilbud fra dem. Hvis du kan komme i kontakt med dem på forhånd og hage et raskt intervju, er det enda bedre!

En annen teknikk er å skrive et innlegg som komplimenterer en av deres, for eksempel ved å utvide det eller tilby et motstridende synspunkt.

Ta deretter innlegget deres oppmerksomhet via e-post, en bloggkommentar eller en omtale på Twitter.

4. Del på flere steder, oftere

Du deler allerede innholdet ditt på sosiale medier, men la meg spørre deg om dette: Hvor mange sosiale nettverk deler du på, og hvor ofte deler du?

Hvis du bare deler lenken din i et eller to nettverk og bare når du publiserer innlegget ditt, går du glipp av mye eksponering!

Begynn med å utforske steder du kan dele innholdet ditt.

Det er de åpenbare plattformene som Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+ og Pinterest, men hvorfor ikke prøve å dele koblingene dine i grupper, for eksempel LinkedIn, Google+ eller Triberr-grupper?

Du kan også legge til koblingene dine til bokmerker som Reddit og StumbleUpon, samt delta i bransjerelaterte forum.

Nå som du er flere steder, bli mer aktivt involvert. Du kan starte med å Tweete den samme lenken oftere, men med en litt annen melding. I grupper og fora, finn spørsmål som er knyttet til innlegg du nylig har publisert, og bruk en lenke til innholdet ditt som en ressurs.

5. Skriv et gjestepost eller -serie

Så du har utnyttet sosiale medier og påvirkere, men har du noen gang vurdert hvordan du kan utnytte ditt eget innhold for å markedsføre det andre innholdet ditt?

Det er enkelt.

For eksempel skriver du et gjestepost for en populær blogg om et emne som ligner på det du allerede har skrevet. Deretter bruker du blogginnlegget ditt som en ressurs i artikkelen.

Advarsel: Noen blogger lar deg ikke ta med lenker tilbake til ditt eget innhold i gjesteposter, så husk å lese innsendingsretningslinjene nøye.

Du kan også markedsføre innleggene dine ved å skrive en serie på din egen blogg. På den måten kan del 1 føre trafikk til del 2 og omvendt.

6. Legg igjen en kommentar

En siste smart måte å markedsføre innholdet ditt på er å legge igjen kommentarer til andres innhold.

Ikke bare er dette en flott måte å bygge relasjoner og gjøre andre former for markedsføring enklere, men mange blogger vil lenke tilbake til nettstedet ditt i kommentarfeltet.

Se etter blogger med CommentLuv-plugin som lar deg legge til en lenke til et av de siste innleggene dine.

Selv om det ikke nødvendigvis hjelper optimalisering av søkemotorer, kan det hjelpe med trafikk hvis du legger ut en gjennomtenkt kommentar på en ganske populær og relevant blogg.

Å markedsføre bloggen din gjennom disse teknikkene kan ta mye arbeid, men hvis du er flittig og fokuserer på å gi andre mennesker verdi, kan disse taktikkene gjøre underverker.

Hvilken av disse metodene bruker du først for å markedsføre blogginnlegg?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map