Sammenligne webverter? Dette er de fem beste funksjonene du må vurdere

Har du noen gang lest noe så mange ganger at det ga deg hodespinn? Slik følte vi oss da vi først våget oss ut i den ofte ukjente villmarken som er webhotell.


>> Klikk her for å laste ned PDF-filen <<

viktige webhotellfunksjonerAlt vi ønsket var et webhotellfirma som gjorde hva det måtte til for å holde nettstedene våre online og fungerer. Når vi sammenlignet vertene, var det så mye lesing om hva hver og en bød på, og hvorfor dette selskapet var bedre for oss enn det neste, og det gikk til, med rette eller galt, vi ga opp og bare valgte en.

At det er en øvelse på feil måte å gjøre det. Siden den gang har vi oppdaget noe om hosting og vet nå nøyaktig hva det er du bør se etter når du bestemmer deg. De har alle en bunke med komponenter til seg, men vi har funnet (bortsett fra pris) de fem beste funksjonene du må vurdere når du velger en webvert.

Det første trinnet før du legger ut på en fiendtlig jakt er å vite deg selv hva intensjonen din er for nettstedet eller bedriften din. Hvis du oppretter små nettsteder med noen få sider, eller til og med større nettsteder med mer autoritet, har du tenkt å når som helst skalere opp til et punkt utover hva vanlige hostingtilbud kan tilby deg? De fleste funksjonene som tilbys av populære vertsfirmaer som hostgator.com, bluehost.com eller webhostinghub.com, er aktuelle for alle nettsteder, men en stor virksomhet vil kreve større muligheter enn din standard hjemmekontorarbeider eller nettstedskaper..

Når det er sagt, skalerbarhet til en leverandør kan ikke ha noen betydning for deg, men vi ønsket å plante frøet i tankene dine, avhengig av størrelsen din nå eller nedover banen, kan det være en mer overbevisende faktor enn de fem funksjonene som er oppført nedenfor. Hvis du er klar over intensjonene dine for hobbyhobbyen eller bedriften din, vil disse funksjonene gjelde for deg så vel som de fleste av internettets nettsted som eier befolkning.

1. Kundeservice og teknisk support

Mange av dere kan bli overrasket over at vi startet ut av porten med denne funksjonen, i stedet for å snakke noe mer teknisk. Vel, det kommer vi garantert til, men i første omgang, hvis du tenker å betale en hostingleverandør som ikke tilbyr kundene og teknisk support døgnet rundt, så gjør du deg selv en veldig stor bjørnetjeneste.

Hvis nettstedet bestemmer deg for å gi deg sorg på en helligdag, er det lite sannsynlig at du føler deg lykkelig med å vente til neste arbeidsdag for å få utredet problemet. Vi foreslår at du kontakter alle ‘potensielle’ verter ved hvert kontaktpunkt de tilbyr. På denne måten kan du bedømme responstider og kunnskap fra operatørene. Det er også en god idé å se etter anmeldelser fra andre brukere. Hvis noen har hatt en dårlig opplevelse med leverandørens tjeneste, er sjansen stor for at de gir andre beskjed om den.

2. Oppetid / pålitelighet

Mange av de større, kjente vertsselskapene tilbyr oppetid garanti på 99,99 prosent. Dette betyr ganske enkelt at det er tiden du kan forvente at nettstedet ditt skal være synlig på nettet. Selv med denne oppetidsfrekvensen vil hostingleverandører gi rom for 100 minutters driftsstans hver uke, enten de gjør dette opplagt eller ikke.

Les vilkårene nøye for å forstå nøyaktig i hvilken grad de holder seg ansvarlig for nedetid på nettstedet ditt. Enhver vert som ikke kan ha deg online praktisk talt ‘hele tiden’, kaster bort tiden din og koster deg penger. Finn ut om historien deres med strømbrudd og utstyrssvikt. Identifiser når de setter i gang planlagte driftsstanser for vedlikehold, og spør om dette er inkludert i oppetidsavtalen.

3. Diskplass

Vertskapet ditt må ha nok plass på serveren sin til å kunne imøtekomme nettstedet ditt, spesielt hvis nettstedet ditt går utover alle klokkene og fløytene. Hvis nettstedet ditt er fullt av videoer, animasjoner, lydbånd og grafikk, eller hvis du planlegger at det skal bli slik, må leverandøren være i stand til å få plass til den ekstra plassen nettstedet ditt vil trenge for å fortsette å fungere med disse funksjonene..

Vær forsiktig med påstander om ubegrenset plass, da du kan bli overrasket over uventede skjulte forhold. Generelt vil du få mer diskplass enn du trenger, men det er lurt å sikre at du har det tankene fra begynnelsen.

4. Båndbredde

Du vil ikke at nettstedet ditt skal ha nedetid eller at kontoen din påløper ekstra gebyrer som en straff for å motta for mange månedlige besøkende. Båndbredden som tilbys av ditt vertsfirma må tillate mer enn tilstrekkelig overføring eller nedlasting av data fra nettstedet ditt til de som besøker. Båndbredden din påvirkes også av e-postene du sender, spesielt hvis de har vedlegg.

Bekreft ditt tillatte nivå av gigabyte før du logger deg på. Selv om du bruker mer enn den tildelte båndbredden din og holder deg på nettet, vil en resulterende langsommere båndbredde-mulighet se at brukerne forlater nettstedet ditt veldig raskt.

5. Sikkerhetskopiering

Nettsteder kan miste data fra diskfeil, programvarebugs og til og med hackere, for å nevne noen. Det er alltid viktig å ta feil på siden av forsiktighet og sikre at all data for nettstedet ditt har en sikkerhetskopi. Noen vertsfirmaer vil kjøre vanlige sikkerhetskopier, enten en gang i døgnet eller til og med flere ganger hver dag, mens andre vil gjøre det på en ukentlig basis.

Finn ut om leverandørens kontrollpanelfasilitet lar deg laste ned dine egne kopier av innholdsdata, og i tilfelle datatap av en eller annen grunn, hvor dyktig verten er til å hente tapt informasjon. Som med alt, bør du avklare om det påløper noen kostnader for å bruke sikkerhetskopieringstjenester.

Når du forsker på webhotellleverandører for nettsteder, kan en liten gevinst nå spare deg for mye smerte. Bruk litt tid på å lese anmeldelser og kontakte din korte liste over verter. Hver av dem vil annonsere for en rekke tjenester og fordeler, men husk funksjonene som er oppført her som en stabil guide for å ta den endelige beslutningen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map