Tilbake til skolen: Hvorfor du bør sammenligne webhotellfirmaer

De fleste av oss husker de gode gamle dagene på skolen da vi fikk et essay eller en oppgave å skrive eller presentere for klassen. Det første vi vil gjøre er å finne ut litt informasjon om emnet. Det var viktig at vi forsto alt vi trengte å vite om emnet før vi gikk videre med oppgaven. Det var grunnleggende forskning som betydde noe.


>> Last ned den utskrivbare PDF-versjonen av dette innlegget her << [/ Sociallocker]

Tilbake til skolenSelv om det samme prinsippet gjelder alt som er relatert til nettbaserte forhold, er det fantastisk å høre om antall skrekkhistorier om dårlige vertsselskaper som oversvømmer internett, der problemene oppsto fra at folk rett og slett ikke foretok noen studier som utgangspunkt..

Doh! Aktsomhet

Intet unntak fra dette er i det meget konkurransedyktige feltet webhotell, den viktigste tredjeparten som spiller en hovedrolle i suksessen til vår nettvirksomhet. Hvis du ennå ikke vil velge webhotell, eller ønsker å bytte leverandør, les videre for å oppdage en liste over spørsmål du bør stille før du signerer på den stiplede linjen. Å hoppe på to meter først for å registrere deg hos en webvert kan få deg veldig raskt over hodet.

Historier om veier florerer på internett fra folk som har fått seg i varmt vann fra å bare velge hvilket som helst vertsfirma, ganske enkelt fordi det var en populær leverandør, hadde en fin hjemmeside, var den billigste (ughh) eller fordi, vel, man bare ville være den samme som de andre.

I dette spillet kan litt forskning gå langt for å sikre at online-opplevelsen din er både en trygg og givende. Hvor mange nye bloggere og spirende webpreneurs går galt er helt i starten av deres online reise.

De kommer raskt med en idé til et nettsted eller en blogg uten noen tanke eller plan for fremtiden til nettstedet, og fortsetter deretter blindt med å registrere en hostingkonto som er fullstendig utilstrekkelig for deres potensielle behov.

Så med dette i tankene, din den første kilden for å sammenligne webhotellforskning er “du”. Før du forplikter deg selv å ta hensyn til, må du ta hensyn til fremtidig vekst eller i det minste en endring i retningen til nettstedets krav.

Med det kanskje viktigste spørsmålet som er blitt adressert, bør du nå rette oppmerksomheten mot forskningen du trenger å sette av litt tid på før du betaler et vertsfirma en månedlig eller årlig leiebeløp som kanskje ikke passer for deg..

Et godt sted å starte er å eliminere de som har fryktelige anmeldelser fra nåværende og tidligere brukere av det selskapet. Et enkelt søk etter “Sammenligne webhotellfirmaer” vil avsløre en liste over “beste og verste” tilbydere og årsakene til funnene.

Når kortlisten din er opprettet, kan du adressere hver potensielle vert med en liste over kriterier som skal resultere i positive vurderingssamtaler fra følgende sjekkliste;

Avtalevilkår

Undersøk det fine skriftet i form av “vilkår og betingelser” som forteller deg i tekst hva du sannsynligvis ikke vil bli fortalt av noen i en e-post. Finn ut om smutthull som kan favorisere selskapet når du finner ut at “ubegrenset hosting” faktisk ikke betyr hva det sier. Lesing av denne delen av selskapets nettsted vil også gi deg ytterligere spørsmål som du ikke ville ha tenkt på eller sett innspilt andre steder..

Server Backup

Spørsmål om sikkerhetskopiene og selskapets svarplan om det skulle skje noe som forårsaket serverkrasj og tap av data. Alt som er fanget i sikkerhetskopier, bør også være tilgjengelig gjennom cPanel.

Server Uptime

Servernedetid kan ødelegge virksomheten din. Det må tas hensyn til leverandørens håndtering av problemer med driftsstans og hvilke eventuelle sikkerhetskopieringsalternativer for strøm de har på plass.

Vertsplaner

Vet hvor mange filer verten kan støtte (diskplass) og hvor mye trafikk nettstedet ditt kan tiltrekke seg (båndbredde), slik at du kan gi rom for ekstra funksjoner om nødvendig.

Kundeservice og teknisk support

Hvis verten du vurderer ikke tilbyr 24-timers support, kan du gå raskt.

Kontrollpanel

Hvis selskapet ikke bruker de nyeste innen industristandarder, inkludert et kontrollpanelalternativ der du personlig kan vedlikeholde nettstedet ditt, kan du gi dem en glipp.

skalerbarhet

Vi berørte dette i første omgang, og betyr at hvis du har planer om å vokse, må hostingkontoen din kunne vokse med deg. For eksempel lar Bluehost eller HostGator deg oppgradere fra en delt til en VPS eller dedikert serverplan

Avsluttende ord

Jeg har på ingen måte gitt en uttømmende liste her, men snarere noen viktige elementer i hosting som bør tjene som mer enn et utgangspunkt for dine forskningsformål. Gjør leksene dine, søk på internett, undersøk undersøkelser mot vertsnavn, sjekk fora, still spørsmål og snakk med de enkelte vertsselskapene.

Etter at du har fullført det, vil sjansene dine for å få en “A +” fra din aktsomhet forhåpentligvis gjenspeiles i en givende, langvarig hostingopplevelse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map