Rikthim automatik i faqes në internet dhe pse ju duhet një e tillë!

Nëse jeni një nga shumë pronarë të faqeve të internetit që krijojnë kopjen rezervë tuaj në internet, atëherë ju tashmë dini disa nga përfitimet e dukshme, nëse jo të gjitha ato.


Farë është për t’u habitur është se shumë njerëz nuk duhet ta vlerësojnë ende rëndësia e një kopje rezervë në internet të faqes së tyre të internetit. Me këta grup njerëzish në mendje, le të hedhim një vështrim mbi rëndësinë e kopjes rezervë në internet dhe pse keni nevojë për një të tillë.

rezervime automatike të faqes në internet

Gjërat e para në fillim. Farë është një rezervë në internet në internet? Sipas Wikipedia eshte:

A shërbim rezervë i largët, online ose i menaxhuar, ndonjëherë tregtohet si rezervë cloud ose backup-si-nje-shërbim, është një shërbim që u siguron përdoruesve një sistem për kopjimin, ruajtjen dhe rikuperimin e skedarëve.

Plotësisht i automatizuar

Me një kopje rezervë cilësore në internet, ju jeni gjithmonë të mbrojtur nga azhurnimet automatike.

Një shërbim rezervë cilësor krijon një plan automatik të rimëkëmbjes për të dhënat tuaja më të rëndësishme dhe i ruan ato në një vend të largët, larg biznesit / shtëpisë tuaj.

Kërcënime të përditshme për kompjuterin tuaj, zyrën ose shtëpinë si zjarr, vjedhje, përmbytjet, vjedhje dhe kështu me radhë mos ndërhyni në planet tuaja të kopjimit të të dhënave dhe mundeni rivendosni në mënyrë të sigurtë në klikimin e një butoni.

Rikthimi shkon në heshtje dhe pa probleme në sfond dhe për lehtësinë tuaj, ju merrni statistika të sakta nëse duhet të shpejtoheni me çdo ndryshim që është bërë në faqen tuaj të internetit, dhe kështu puna juaj nuk ndërpritet.

Siguria në rritje

Ruajtja e të dhënave tuaja kritike me dorë përmes teknologjisë së vjetëruar ju lë të prekshëm nga të gjitha llojet e kërcënimeve dhe dëmtimeve fizike të pakthyeshme.

nga dështimet e softuerit dhe harduerit, vjedhje, Hacking, Ndryshimet e paautorizuara dhe të gjitha format e kompromisit, të dhënat e faqes suaj të internetit mbështeten në kopje rezervë të cilësisë për sigurinë e saj maksimale.

Edhe në këto kushte, një shërbim i specializuar shtesë i pajisjeve rezervë siguron të dhënat tuaja më të rëndësishme gjithnjë i rikuperueshëm në një çështje klikimesh.

Shërimi i shpejtë, i shpejtë

Vlera e një shërbimi cilësor rezervë tregohet kur faqja juaj e internetit përballet me të gjitha ose ndonjë nga kërcënimet e lartpërmendura.

Një zgjidhje cilësore rezervë është në gjendje të rivendosë të dhënat tuaja në kohën më të shkurtër të mundshme. Roli i çdo shërbimi rezervë është aftësia për të rivendosur të dhënat tuaja menjëherë dhe me kohën e përsosur.

Kjo shpejtësi dhe efikasitet është një nga avantazhet më të mëdha që mund të prisni përpara kur kaloni nga kopje rezervë manuale në automatike.

syncing

Sinkronizimi është vështirë të jetë i mundur me anë të kopjeve rezervë manuale dhe është një nga karakteristikat e gatshme në dispozicion në një konfigurim online rezervë.

Me këtë opsion, ju mund të shijoni të dhënat sinkronizimi me pajisje të shumta si desktop, laptop dhe tablet. Ky është një mjet prodhues që ju lejon të përfundoni projekte mbi pajisje të ndryshme pa probleme dhe me lehtësi.

Kursim të përballueshëm dhe kohë

Krahasuar me kopjimin manual i cili është kryesisht i kushtueshëm, duke marrë parasysh të gjitha hard disqet fizike dhe mediat që duhet të blini, në krye të kostove të mirëmbajtjes dhe operacionit, rezervimi në internet është më i përballueshëm dhe kursen kohë me veçoritë e mësipërme.

Zgjidhjet rezervë të faqes në internet në cloud fillojnë nga aq pak sa 5 dollarë në muaj, ju mund të merrni akses në kopje rezervë në internet dhe karakteristikat e tij të mahnitshme. Kjo është një zgjidhje për kursimin e kohës dhe parave për ndërmarrjet e vogla dhe të mëdha njësoj.

Duke provuar ose provuar shumë opsione atje, unë kam mësuar se çdo zgjidhje rezervë është e ndryshme nga tjetra.

Nëse jeni të panjohur me rezervimin në internet, mënyrën se si funksionojnë ata ose si mund t’ju përfitojnë si pronar i faqes, mund të merrni me lehtësi një provë falas nga një burim i besueshëm dhe menjëherë të siguroni biznesin tuaj.

Paqja e mendjes me CodeGuard

Një shërbim cilësor i kopjes së faqes në internet si CodeGuard ju lejon të vazhdoni me biznesin tuaj me besimin se të dhënat tuaja më të rëndësishme ruhen në mënyrë të sigurt në një vend të largët.

codeguard

CodeGuard është një shërbim i pasur me kopje rezervë që monitoron, rezervon dhe rikthen faqen tuaj në internet. Shtë një drejtues tregu në kopje rezervë në internet dhe ofron një opsion automatik me një klikim të rivendosjes kur ju nevojitet.

Shtë një nga më të thjeshtat për të punuar me të pasi punon në heshtje në sfond ndërsa vazhdoni me aktivitetet tuaja të përditshme.

A jeni në treg për një mënyrë të thjeshtë për të kopjuar dokumentet dhe fotot tuaja personale në një vendndodhje të sigurt në internet? Në kategorinë e shërbimit personal, me çmim buxheti rezervë, CodeGuard.com është një zgjedhje e shkëlqyeshme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map