Maailman paras avoimen lähdekoodin CMS

Paras avoimen lähdekoodin CMS-arvostelu


Haluatko ohjata mahdollisimman suuren määrän käyttäjiä projektiisi? Tarvitsetko järjestelmän, jonka avulla voit hallita verkkosivustosi sisältöä mahdollisimman vähän aikaa, vaivaa tai budjettivaroin? Silloin et halua käyttää yhtä avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmistä?

Kaikenlainen sisältö, olivatpa ne kuvia, videoita, grafiikkaa, tekstejä jne., Eivät vain tuo lisäarvoa projektiasi, vaan houkuttelevat myös käyttäjiä, jotka etsivät laadukasta tietoa verkosta. Lisäksi tällaiset projektit ovat korkealla hakukoneissa, mikä myötävaikuttaa nopeaseen ja tehokkaaseen liikenteen kasvuun. Nämä ovat vain muutamia syitä laadun CMS: n luomiseen.

Sikäli kuin näiden järjestelmien valinta on melko laaja Nykyaikaisessa web-suunnittelurajassa on järkevää tarkistaa suosituimmat ja ammattimaisimmat alustat. Sinun pitäisi tietää, että avoimen lähdekoodin CMS vaatii enimmäkseen aikaa tutkimiseen ja hallitsemiseen, mutta jokainen niistä kattaa tietyt web-suunnittelun tavoitteet ja mukana on tietyt parametrit, jotka tekevät siitä erottumaan joukosta. Haluatko tietää enemmän luotettavimmista palveluista? Mene sitten lukemaan heidän arvostelujaan.

Testasimme 10 parasta avoimen lähdekoodin CMS: ää

 1. WordPress – paras avoimen lähdekoodin CMS kaikille verkkosivustoille
 2. Joomla – yksi eniten käytettyjä verkkosivustojen ohjelmistoja
 3. Drupal – avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä
 4. OpenCart – avoimen lähdekoodin PHP-pohjainen verkkokaupan ratkaisu
 5. TYPO3 – Professional & Joustava avoimen lähdekoodin CMS
 6. Magento – maailman verkkokaupan suosituin verkkokauppaympäristö
 7. PrestaShop – Yksi suosituimmista verkkokauppaympäristöistä
 8. Zen Cart – ilmainen ja käyttäjäystävällinen ostoskoriohjelmisto
 9. osCommerce – itsenäinen CMS verkkokauppojen luomiseen
 10. Concrete5 – avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä (CMS)

Jos olet oikeassa aloittaessasi suuren mittakaavan projektin, sinun tulee ymmärtää, että sen ylläpitäminen on mammuttiprosessi, jonka onnistunut loppuun saattaminen olisi lähes mahdotonta ilman CMS: ää. Oletko valmis aloittamaan? Sitten on korkea aika tarkistaa ja vertailla parhaita avoimen lähdekoodin alustoja, jotka voivat todella vaikuttaa projektiisi.

Lue myös: Kuinka luoda CMS-verkkosivusto Scratchista.

WordPress – paras avoimen lähdekoodin CMS kaikille verkkosivustoille

WordPress - paras avoimen lähdekoodin CMS kaikille verkkosivustoille

WordPress – on web-suunnittelun kapean ja suosituimman nykyaikaisen sisällönhallintajärjestelmän veteraani. Se tarjoaa integroitavia laajennuksia ja teemoja, paljastaen todella rajattomat suunnittelun mukautusvaihtoehdot.

WordPress ei vaadi lataamista ja asentamista, mutta se vaatii aikaa järjestelmän vivahteiden hallitsemiseen. On myös toivottavaa, että sinulla on ainakin perustiedot koodauksesta, jotta et tuhlaa aikaa projektia työskennellessään. Tässä on nopea kuvaus tärkeimmistä WordPress-ominaisuuksista:

 • Plugin-integrointi – WordPressillä on useita valmiita laajennuksia, mutta kolmansien osapuolten käyttäjien kehittämiä ilmaisia ​​ja maksettuja sovelluksia on edelleen satoja. Periaatteessa voit löytää ulkoisia laajennuksia minkä tahansa tyyppisille verkkosivustoille – varmista vain, että ne ovat laadukkaita ja turvallisia työskennellä.
 • Mallikokoelma – CMS tarjoaa melko hyvän valikoiman integroituja teemoja, mutta taas voit kohdata satoja malleja verkossa. Ne ovat myös ilmaisia ​​ja maksettuja, mikä laukaisee tarpeen valita sopiva malli viisaasti, jotta se ei kohtaa haittaohjelmauhkia.
 • Gutenberg-toimittaja – Päivitetyssä WordPress-versiossa on otettu käyttöön Gutenberg Editor hyvä arvoinen tapa verkkosivustojen mukauttamiseen. Toimittaja on lohkopohjainen, mikä tekee siitä samanlaisen kuin tavalliset verkkosivustojen rakentajat. Se mahdollistaa verkkosivustojen luomisen sisällöstä, joka estää järjestelmän tarjoamia. Tämä innovaatio on tehnyt CMS: stä kelvollisen web-rakennusratkaisun ei-taitaville käyttäjille.
 • Verkkosivun terveystarkastus – työkalu, joka on luotu verkkosivujen tilaa koskeviin virheenkorjauksiin ja yleiskatsaukseen. Sillä on kaksi päätehtävää. Ensimmäisessä kuvataan kaikki mahdolliset virheet, väärät kokoonpanot, vanhentunut käytössä oleva PHP-versio jne. Toisella työkalulla on mahdollista tarkkailla verkkosivustojen teknisiä parametreja, mukaan lukien aktiiviset teemat, aktivoidut laajennukset ja muut tärkeät tiedot..

WordPress toimii yhtä hyvin ammattilaisille ja aloittelijoille. Vaikka jälkimmäisen käyttäjäryhmän on oltava ainakin vähän kooditietoinen luodakseen upeita projekteja järjestelmässä.

Lue myös: WordPress-arvostelu.

Asenna WordPress ilmaiseksi

Joomla – yksi eniten käytettyjä verkkosivustojen ohjelmistoja

Joomla - yksi eniten käytettyjä verkkosivustojen ohjelmistoja

Joomla – on toinen luotettava sisällönhallintajärjestelmä, joka on huomion arvoinen valittaessa luotettava CMS. Järjestelmä on noin 3 miljoonaa asennusta ympäri maailmaa on tällä hetkellä toisella sijalla WordPressin jälkeen suosion suhteen. Se on hieman monimutkaisempi verrattuna siihen silti se mahdollistaa kätevän ja ammattimaisen verkkosivujen kehittämisprosessin.

Aivan kuten muutkin CMS, Joomla on ladattavat ohjelmistot, mikä merkitsee laajennusten ja mallien integrointia verkkosivustojen tehokkaampaan suorituskykyyn. Joitakin järjestelmän tärkeimmistä eduista ovat:

 • Käyttäjäystävällinen hallintapaneeli – Järjestelmä tarjoaa yhden intuitiivisimmista ja ymmärrettäväimmistä ohjauspaneeleista, joka ei vaadi tarkkaa tutkimusta. Vaadittavat web-rakennustyökalut ovat kaikki yhdessä paikassa. Ei vie kauan tottua kojelautaan aloittaaksesi sisällön lataamisen, moduulien lisäämisen ja laajennusten integroinnin..
 • Pika-asennus – Sinun ei tarvitse olla tekninen ammattilainen asentaaksesi ja hallitsemaan järjestelmää. Sen sijaan olet selviytymässä asennuksesta ja verkkosivujen räätälöinnistä helposti myös ilman alustavia valmisteluja – prosessi on niin yksinkertainen.
 • Monikäyttöinen sovellus – Joomla toimii loistavasti kaiken tyyppisten verkkosivustojen luomisessa yritysprojekti, salkku tai jopa verkkokauppa. Päivitykset ja uudet laajennukset julkaistaan ​​säännöllisesti, jotta Joomla-projektit saavat enemmän toimintoja.
 • toiminnallisuus – Vaikka WordPress-toiminnallisuus riippuu paljon pluginien ja mallien integroinnista, Joomla tarjoaa suuren valikoiman sisäänrakennettuja widgettejä, malleja ja sovelluksia. On kuitenkin mahdollista myös valita ja lisätä omia laajennuksia verkkosivustosi suorituskyvyn parantamiseksi.

Ohjelmisto on suunnattu aloittelijoiden ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisten tarpeisiin. Mutta se on monimutkaisempi kuin markkinajohtaja. Sinun on ymmärrettävä SQL- ja PHP-tietokantojen perusteet saadaksesi kaiken irti Web-kehitysprosessista työskennellessäsi alustan kanssa.

Lue myös: Joomla arvostelu.

Kokeile Joomlaa ilmaiseksi

Drupal – avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä

Drupal - avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä

Drupal – on täysimittainen avoimen lähdekoodin ohjelmisto, jolla on kolmas sija suosituimpien CMS-luettelossa. Se on monimutkaisempi kuin WordPress ja Joomla, mutta se paljastaa laajan valikoiman ominaisuuksia ja suunnittelun mukautusvaihtoehtoja.

Jos et ole kooditietoinen käyttäjä, sinun on selattava oppaita ja ohjeita ennen Drupalin asentamista ja käyttämistä. Tulos, jota käytät pitkällä tähtäimellä, on kuitenkin todella vaivan ja sijoituksen arvoinen. Katso nyt eräimpiä Drupalin ominaisuuksia:

 • Moduulien integrointi – Aivan kuten WordPress, Drupal edellyttää myös moduulien asentamista (liitännäiset), joita tarvitaan toiminnallisuuden lisäämiseen projektiin. Integroitavien moduulien määrä on kuitenkin pienempi kuin mitä WordPress uskoo, vaikka niiden paljastetut mukautusvaihtoehdot ovat melko laajat. Muista, että ylimääräisten moduulien integrointi tulisi suorittaa FTP: n kautta, mikä vaatii ehdottomasti erityisen koodaustiedon.
 • Ominaisuuksien pakkaus – CMS pystyy analysoimaan kaikki verkkosivustojen ominaisuudet, jakamaan ne ryhmiin ja pakaamaan kaikki kokoonpanot käyttövalmiiksi joukkoksi ilman, että ominaisuuksia tarvitse luoda manuaalisesti.
 • verkkokauppa – Monet käyttäjät pitävät Drupalia etusijalla e-kauppaprojektien kehittämisen aikana. Tämä johtuu siitä, että ohjelmiston tarjoamat ominaisuudet, työkalut ja moduulit on räätälöity verkkokauppojen ja verkkokaupan portaalien luomiseen.
 • Yhteisöhankkeet – Verkkokaupan toimintojen lisäksi Drupal keskittyy voimakkaasti myös yhteisö- ja sosiaalisen julkaisuprojektin kehittämiseen. Se toimii erinomaisesti foorumien, blogien, verkkoportaalien ja muun tyyppisten pienten / keskisuurten yhteisön verkkosivustojen kehittämisessä.
 • Monialuehallinta – Erilaisten Drupal-laajennusten avulla voidaan toteuttaa yritysportaalit, joissa on monialuerakenteen tuki. Projektien hallinto vaatii erityistä asiantuntemusta ja taitoja.

Alusta keskittyy yhteisö- ja sosiaalisten julkaisuprojektien kehittämiseen, mutta sitä käytetään myös verkkokauppojen käynnistämiseen ja hallintaan. Moduulien integrointi on täällä mahdollista, mutta se tapahtuu FTP-palvelimien kautta, josta tulee monimutkainen prosessi muille kuin tekniikoille.

Lue myös: Drupalin arvostelu.

Kokeile Drupalia ilmaiseksi

OpenCart – avoimen lähdekoodin PHP-pohjainen verkkokaupan ratkaisu

OpenCart - avoimen lähdekoodin PHP-pohjainen verkkokaupan ratkaisu

OpenCart – on monipuolinen ja tehokas avoin lähdekoodi verkkokaupan ohjelmisto käytetään rakentamaan ja hallitsemaan useita verkkokauppoja yhdestä backend-hallintapaneelista. PHP-pohjainen alusta vaatii lataamisen ja asentamisen, ja se on täysin ilmainen kaikille.

Samalla se merkitsee ohjelmoinnin tuntemuksen hyödyntämistä. Tässä on yleiskatsaus tärkeimpiin OpenCart-ominaisuuksiin:

 • laajennukset – Ohjelmisto noudattaa ydin + laajennuksia -mallia. Tämä tarkoittaa, että mukana tulee joukko sisäänrakennettuja työkaluja ja lisävarusteita, mutta se vaatii myös laajennuksia tai lisäosia, jotta käyttäjät voivat suorittaa huippuluokan toimintoja verkkokauppojensa tehokkaaseen hallintaan. Tarvittaessa löydät runsaasti laajennuksia kielille, valuutalle, verkkokaupalle sekä markkinoiden hallintaa, maksujen käsittelyä, hakukoneoptimointia ja verkkosivustojen rakentamista varten verkossa.
 • verkkokaupan ominaisuudet – OpenCart on keskittynyt vahvasti verkkokauppaan, ja se tarjoaa pääsyn lukemattomiin osiin työkaluja ja ominaisuuksia. Näitä ovat tietoturva, CRM, sähköpostimarkkinointi, mobiiliyhteydet, monikielisten ja useiden myymälöiden hallinta, varastoseuranta, verkkosivustojen markkinointi, kapeamallit, SEO-vaihtoehdot ja paljon muuta.
 • Ostoskorin ominaisuudet – Ohjelmiston mukana tulee myös luettelo integroiduista ostoskorin ominaisuuksista. Jotkut niistä ovat seuraavat: hylätty ostoskorin palautus, tuoteluettelon hallinta, luottokorttien käsittely, kuponki- / alennushallinta, toimitus, palautus, verojen ja palautusten hallinta jne..

Ohjelmistossa on paljon integroitavia laajennuksia, useita verkkokaupan työkaluja ja runsaasti parametreja, jotka ovat välttämättömiä verkkokaupan onnistuneelle luomiselle.

Kokeile OpenCart-ohjelmaa ilmaiseksi

TYPO3 – Professional & Joustava avoimen lähdekoodin CMS

TYPO3 - ammattimainen ja joustava avoimen lähdekoodin CMS

TYPO3 – on toinen suosittu avoimen koodin CMS, joka tarjoaa laajoja yrityshallintavaihtoehtoja. Järjestelmää päivitetään säännöllisesti vastaamaan viimeisimpiä teknisiä vaatimuksia. Siksi tämä on loistava valinta suurten yritysten verkkosivustojen ja verkkokaupan alustojen kehittämiseen.

Järjestelmä tarjoaa laajoja integroituja hallintavaihtoehtoja. Sen tarjoamista merkittävimmistä ominaisuuksista seuraavien tulisi mainita ensimmäisenä:

 • Asiantuntijakoodaustiedot – Alustan ammattimainen käyttö vaatii asiantuntemusta. Koodausaiheiden soveltaminen ja ymmärtäminen mahdollistaa monimutkaiselle verkkosivustolle yhdistetyn monimutkaisen verkkosivustorakenteen tehokkaan toteuttamisen.
 • Business-sovellusten integrointi – Järjestelmä mahdollistaa klassisten ja suosittujen yrityssovellusten, kuten ERP- ja CRM-järjestelmien, integroinnin. Tämä mahdollistaa lopulta täysin varustellun yritysprojektin luomisen.
 • laajennettavuus – Alustalla on tuhansia verkkoon saatavilla olevia laajennuksia, jotka on helppo ja nopea asentaa. Nämä lisäosat voivat merkittävästi laajentaa järjestelmän toimivuutta käyttämällä keskustelupalstoja, kuva- ja videogallerioita, verkkokaupan työkaluja ja paljon muuta.
 • Varmuuskopion luominen – Palvelu mahdollistaa aiemman verkkosivuston version palauttamisen ilman rajoituksia. Tämä on hyödyllinen käyttäjille, jotka jakavat verkkosivustojen käyttöoikeudet muiden kehittäjien kanssa.

TYPO3 on optimoitu täydellisesti aloittaa ja hallita aloitussivuja, yrityssivustot ja pienet / keskisuuret verkkokauppasivustot. Sitä päivitetään säännöllisesti pysyäkseen yhteensopivana nykyaikaisten sovellusten ja laajennusten kanssa.

Ohjelmistossa on paljon integroitavia laajennuksia, useita verkkokaupan työkaluja ja runsaasti parametreja, jotka ovat välttämättömiä verkkokaupan onnistuneelle luomiselle.

Kokeile TYPO3: ta ilmaiseksi

Magento – maailman verkkokaupan suosituin verkkokauppaympäristö

Magento - Maailman verkkokaupan suosituin verkkoalusta

Magento – on sisällönhallintajärjestelmä, joka tulee avoimen koodirakenteen avulla ja on alun perin rakennettu verkkokaupan painopistettä ajatellen. Palvelu tarjoaa yksilöllisiä verkkokaupan luontityökaluja, ainutlaatuisia hallintavaihtoehtoja, edistyneitä hinnoitteluparametreja ja ominaisuuksia, joita tarvitaan koko verkkokaupan rakennusprosessin suorittamiseen helposti. Järjestelmä antaa pääsyn seuraaviin ominaisuuksiin:

 • verkkokauppa – Markkinarakojen kohdalla Magento tarjoaa paljon verkkokaupan ominaisuuksia kattamaan kaikki välttämättömien verkkokauppojen rakennustarpeet. Joitakin suosituimpia vaihtoehtoja ovat varastonhallinta ja seuranta, lähetys- ja veroparametrit, kuponki- ja alennushallinta, useita maksuyhdyskäytäviä, sisäänrakennettu monikielinen tuki, SEO-vaihtoehdot, tuotehallinta- ja markkinointityökalut, tilausten käsittelyominaisuudet, asiakastuki ja paljon muuta.
 • Laajennukset ja lisäosat – CMS myöntää pääsyn yli 5000 online-laajennukseen. Voit valita ilmaisten ja maksettujen sovellusten välillä integroidaksesi verkkokauppasivustollesi.
 • Joustavuus – Alusta tarjoaa useita työkaluja toimitusten, laskutustietojen ja laskujen tehokkaaseen määrittämiseen integroidussa ohjauspaneelissa. Lisäksi se tallentaa verkkosivustojen tiedot ja tilastot, jotta niitä voidaan soveltaa edelleen analysoidessaan verkkokaupan suorituskykyä.

Magento ei vaadi koodausaiheiden syvää ymmärtämistä, mutta se merkitsee kuitenkin jonkin verran tietoisuutta ohjelmointityypeistä, joita tarvitaan verkkokaupan koodien asianmukaiseen muokkaamiseen.

Lue myös:
Magento arvostelu.
Magento vs Wix -vertailu.

Kokeile Magentoa ilmaiseksi

PrestaShop – Yksi suosituimmista verkkokauppaympäristöistä

PrestaShop - Yksi suosituimmista verkkokauppaympäristöistä

PrestaShop – on avoimen lähdekoodin CMS, joka on tunnustanut olevansa kansainvälinen ostoskoriratkaisu. Vuonna 2007 perustetusta järjestelmästä on tullut nopeasti suosittuja käyttäjien keskuudessa, joiden tavoitteena on perustaa ammattimaisia ​​verkkokauppoja. PrestaShop on ilmainen ja helposti muokattavissa. Se tarjoaa erinomaista asiakastukea ja ylpeilee vahvalla käyttäjäyhteisöllä, joka yksinkertaistaa järjestelmän etsintä- ja käyttöprosessia. PrestaShop-kohokohtien luettelo sisältää seuraavat asiat:

 • verkkokaupan painopiste – CMS: llä on vahva sähköisen kaupan painopiste ja tarjoaa siten luettelon niche-erityisominaisuuksista. Niihin kuuluvat irtotavarana olevien tuotteiden tuonti / vienti, myytävänä olevat digitaaliset ja fyysiset tuotteet, varastotoiminnot, SEO-vaihtoehdot, yksinoikeudella mobiililaitteille sopivat verkkokaupan mallit, erilaiset kassat ja maksutavat..
 • Asiakkuuksien hallinta – Järjestelmä mahdollistaa tärkeimpien asiakassuhdeparametrien asettamisen ja muokkaamisen. Nämä käsittävät hylätyt ostoskori-ilmoitukset, automaattisen sähköpostimarkkinoinnin, räätälöidyt tarjoukset jne.
 • Verkkosivun muokkausasetukset – Avoimen lähdekoodin verkkokaupan ohjelmistona PrestaShop myöntää täyden koodin käyttöoikeuden, jota käyttäjät voivat muokata ja muokata, samalla kun he työskentelevät verkkokauppojensa kehittämisessä ja myynninedistämisessä. Järjestelmässä on kuitenkin myös WYSIWYG-editori, jonka avulla muut kuin kooderit voivat muokata oletusteemaa.
 • Integroinnit ja lisäosat – Järjestelmä tarjoaa tuhansia lisäosia, sovelluksia ja integrointeja, jotka ovat saatavana sen rikkaalla markkinoilla. Nämä laajennukset voivat olla ilmaisia ​​ja maksettuja, kun taas jotkut niistä saattavat jopa maksaa omaisuuden. Huomaa tämä näkökohta, kun valitset sopivia sovelluksia.

PrestaShop on ilmainen, mutta se edellyttää silti ulkoisten laajennusten integrointia, joista osa voi olla melko kallista. Lisäksi palvelu mahdollistaa koodien muokkaamisen, mikä auttaa tekemään verkkokauppasi projektista todella ainutlaatuisen.

Ohjelmistossa on paljon integroitavia laajennuksia, useita verkkokaupan työkaluja ja runsaasti parametreja, jotka ovat välttämättömiä verkkokaupan onnistuneelle luomiselle.

Kokeile PrestaShopia ilmaiseksi

Zen Cart – ilmainen ja käyttäjäystävällinen ostoskoriohjelmisto

Zen Cart - ilmainen ja käyttäjäystävällinen ostoskoriohjelmisto

Zen Cart – on toinen hieno esimerkki avoimen lähdekoodin CMS: stä, jolla on voimakas sähköisen kaupan painopiste. Järjestelmä on mukava valinta web-taitavaille käyttäjille, koska se vaatii koodauksen perusteiden tuntemuksen ja tietyt web-suunnittelukokemuksen. PHP / MySQL-pohjainen alusta on täysin ilmainen ladata ja asentaa, ja se on myös täysin muokattavissa. Katsotaanpa palvelun tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • integroitavuus – Zen Cart noudattaa myös ydin + laajennuksia -mallia. Siksi sen integrointivaihtoehdot ovat varsin tehokkaita ja monipuolisia. Sisäänrakennettujen ominaisuuksien lisäksi järjestelmä sallii seuraavien luokkien käytettävissä olevien kolmansien osapuolien sovellusten ja lisäosien integroinnin: Painikkeet ja grafiikat, Hyväksy-työkalut, Kielikokoelmat, Maksumoduulit, Markkinointityökalut, Muut laajennukset, Hinnoitteluvälineet, Mallimuutokset , Tuotetyypit, maantieteelliset alueet, lähetysmoduulit, sivulaatikot, vianmääritystyökalut ja paljon muuta.
 • Kansainväliset ominaisuudet – Kansainvälisenä verkkokaupan ratkaisuna Zen Cart tarjoaa laajat monikieliset ja monen valuutan vaihtoehdot, joiden avulla voidaan luoda ja hallita myymälöitä, jotka myyvät digitaalisia ja fyysisiä tuotteita ympäri maailmaa..
 • verkkokaupan ominaisuudet – Koska niche-verkkokauppa CMS, Zen Cart ei voi, vaan tarjoaa useita tehokkaita verkkokaupan ominaisuuksia, jotka on suunnattu menestyvälle verkkokaupan luomiselle ja hallinnalle. Niihin kuuluvat markkinointityökalut, tuotehallintavaihtoehdot, toimitus- ja maksujenkäsittelyvaihtoehdot, SEO- ja kansainväliset ominaisuudet ja paljon muuta.

Koodien muokkaamisen, suunnittelun mukauttamisen ja integrointivaihtoehtojen monipuolisuuden sekä useiden verkkokauppakohtaisten parametrien tarve merkitsee tarvetta hallita järjestelmä tietoisesti ennen projektien suorittamista sen kanssa.

Kokeile Zen Cartia ilmaiseksi

osCommerce – itsenäinen CMS verkkokauppojen luomiseen

osCommerce - itsenäinen CMS verkkokauppojen luomiseen

osCommerce – on avoimen koodin itse isännöimä eCommerce CMS. Ohjelmisto voidaan asentaa mihin tahansa verkkosivustoon, jossa on MySQL- ja PHP-tuki. Se on ilmainen, mutta vaatii silti maksettujen laajennusten integroinnin, jotta käyttäjät saavat kaiken hyödyn irti verkkokaupan toiminnoista.

Yli 260 000 verkkokauppaa toimii tällä hetkellä osCommerce-alustalla, joka asettaa sen luetteloon suosituimmista verkkokauppojen rakennusalustoista. Tässä on luettelo alustan trendikkäimmistä kohokohdista, jotka tekevät siitä erottuvan joukosta:

 • Integroitava ohjelma – osCommerce on ominaisuuksilla kuormitetun verkkokaupan hallinta eCommerce-ohjelmisto, joka voidaan integroida mihin tahansa Web-palvelimeen tai verkkosivustoon esiasennetuilla PHP- ja MySQL-tietokannoilla.
 • verkkokaupan painopiste – Järjestelmässä on alun perin tehokas verkkokaupan painopiste, joka tarjoaa pääsyn monille niche-erikoisominaisuuksille. Niistä suosituimpia ovat seuraavat: maksujen ja lähetysten käsittelytyökalut, asiakas- ja tekninen tuki, PHP 4 -yhteensopivuus, rajoittamaton tuotteiden ja luokkien hallinta, virtuaalinen ja fyysinen tuotetuki, sähköpostimarkkinointi, varmuuskopioiden luominen ja palauttaminen, laskutulostus, integroidut tilastot, monen valuutan tuki, laadukkaat verkkokaupan mallit ja paljon muuta.
 • laajennukset – Alusta antaa mahdollisuuden valita yli 7000 korkealaatuisesta ja toiminnallisesta lisäosasta, jotka käyttäjät voivat valita ja integroida ilmaiseksi..

Järjestelmällä rakennettujen verkkosivustojen avoimen koodin rakenne mahdollistaa koodin tehokkaan muokkaamisen ja mukauttamisen. Tämä kuitenkin vaatii koodauksen perusteiden tuntemuksen. Jos et osaa web-suunnittelua, on järkevää etsiä yksinkertaisempi vaihtoehto.

Kokeile osCommercea ilmaiseksi

Concrete5 – avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä (CMS)

Concrete5 - avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä (CMS)

Concrete5 – on tehokas täysin varustettu avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä, jonka avulla voidaan luoda kaikenlaisia ​​verkkosivustoja ja verkkosovelluksia ilmaiseksi. Palvelun kanssa työskenteleminen ei ole kovin vaikeaa, jos sinulla on ainakin perustiedot verkkosivujen suunnittelusta ja koodaustaitot. Tämä johtuu siitä, että järjestelmä sallii koodin muokkaamisen saadaksesi kaiken irti sen toiminnallisuudesta. Concrete5-ominaisuuksien luettelo sisältää seuraavat parametrit:

 • Intuitiivinen muokkaaminen – Tämä on järjestelmän tekniikan avainkomponentti, jonka avulla käyttäjät voivat muokata verkkosivukoodia räätälöidäksesi sen täysin tarpeisiinsa. Järjestelmä mahdollistaa myös intuitiivisen WYSIWYG-sisäisen muokkaamisen kontekstissa, joten se on loistava valinta muille kuin kooderille.
 • Laaja mukautusvaihtoehto – Alusta tarjoaa paljon projektin räätälöintiä tarpeitasi vastaavaksi. Sen mukana tulee paljon integroitavia laajennuksia, lisäosia ja sovelluksia, jotka voivat antaa projektillesi huippuluokan toiminnallisuuden.
 • Advanced Feature Set – Järjestelmässä on ominaisuuksia, jotka auttavat sen kanssa rakennettujen projektien asianmukaisessa suorittamisessa. Näitä ovat lomakkeenmuodostin, yhden napsautuksen päivitys, reagoiva mallien keruu, käyttöoikeudet, säännellyt sisällön työnkulut, integroitu raportointi, sosiaaliset jakamispainikkeet, ydintuetut lisäosat, modulaarinen rakenne ja monet muut.
 • Laadukas SEO – Sikäli kuin Concrete5 on optimoitu hakukoneisiin ilman lisäosia ja ylimääräisiä koodeja, sen kanssa rakennetut verkkosivustot ovat myös korkealla hakukoneissa.

Concrete5-pohjaisia ​​projekteja on mahdollista mukauttaa koodin muokkaamisen avulla, vaikkakin verkkosivujen visuaalinen muokkaaminen on myös täällä. Tämän vuoksi järjestelmä on hyvä valinta kaikille käyttäjäryhmille.

Kokeile Concrete5: tä ilmaiseksi

Olen valinnut CMS: n, mitä seuraavaksi?

Jotta verkkosivustosi toimisi, yhden CMS: n pitäminen ei riitä. Tarvitset myös verkkotunnuksen ja isännöinnin. Muuten projekti on vain kasa turhia tiedostoja, koodin osia ja sisältöä, jota ei ole käytettävissä kohderyhmälle. Verkkotunnus on oikeastaan ​​verkkosivuston fyysinen osoite globaalissa Webissä. Toisaalta sen avulla käyttäjien on helpompaa etsiä sitä verkosta. Toisaalta se voi myös näyttää olevan tarttuva tuotemerkki. Joten sinun on otettava se vakavasti rekisteröidessään yrityksellesi oikeaa nimeä. Lue lisää aiheesta mikä on verkkotunnus ja kuinka he voivat saada pöydät kääntymään.

Vaikka verkkotunnus on osoite, web-hosting on sivuston koti kaikilla tyypillisillä ominaisuuksilla, jotka kodilla pitäisi olla. Sen tulisi olla riittävän tilava, jotta se voi isännöidä kaikkia sivustotiedostoja ja sisältöä. Sen on suojattava omaisuuttasi ulkoisilta ja sisäisiltä uhkilta. Lisäksi, kuten mikä tahansa talo, saatat joutua korjaamaan tai päivittämään sen ajoittain. Käyttäjien tulee harkita joitain perustavanlaatuisia näkökohtia valitessaan hosting CMS: lle.

Kuinka valita isännöinti CMS: lle?

Web-hosting on virtuaalinen koti verkkosivustotiedostoillesi. Se tulee digitaalisena tallennusvälineenä, jolla voidaan selvittää projektisi ja asettaa ne saataville online-käyttäjille. Vaikka CMS-alustat mahdollistavat PHP-, HTML- tai muun koodaustekniikan avulla rakennettujen sivustojen luomisen, hosting pitää kaikki verkkosivustojen elementit vanhemmina. Nämä elementit voivat sisältää tekstiä, valokuvia, widgettejä, lisäosia, joitain koodipalasia, skriptejä jne.

Aina kun käyttäjä kirjoittaa verkkotunnuksen päästäkseen verkkosivustoon, palvelimelle lähetetään pyyntö, joka on erillinen tehokas CPU. Hosting lähettää pyydetyt tiedot takaisin käyttäjälle. Mitä nopeampi vastaus, sitä parempi. Tämä nopeus määrittelee isäntälaadun sekä joitain muita tärkeitä teknisiä ominaisuuksia:

 • Esitys – Kun sanomme “suorituskyky”, tarkoitamme paitsi käyttöaikaa ja sivun latausnopeutta. Tarkoitamme myös CDN: tä, jota käytetään lisäämään virtaa, SSD-tallennustekniikoita, useita eri puolilla maailmaa sijaitsevia datakeskuksia nopeamman yhteyden muodostamiseksi ja paljon muuta.
 • turvallisuus – Kun etsit luotettavaa majoitusta, suojausominaisuudet ovat tärkeitä, koska ne suojaavat verkkosivustosi petoksilta. Roskapostin vastaiset paketit, DDoS-hyökkäysten estäminen, päivitykset automaattisesti, järjestelmän varmuuskopiot on otettava huomioon.
 • kaistanleveys – tämä parametri määrittelee kuinka paljon liikennettä verkkosivustosi saa. Jos odotat tuhansia kävijöitä päivittäin, sinun on valittava alustat, joiden kaistanleveys on laajennettu.
 • varastointi – Muista, että olemme puhuneet isännöinnistä kodina, jossa kaikille on tarpeeksi tilaa? Toisin sanoen sillä pitäisi olla riittävästi tallennuskapasiteettia kaikkien sivuston tiedostojen ylläpitämiseen. Se on erittäin tärkeä etenkin kasvaville hankkeille, joilla on useita sivuja ja osioita.

Viimeinen mutta ei vähäisimpänä on harkita itse isäntätyyppiä. Varmista, että ymmärrät eron VPS: n, omistetun ja pilvipalvelun välillä. Vaikka jaetut palvelimet saattavat olla hyvä vaihtoehto pienille projekteille tai blogeille, ne eivät koskaan toimi yrityksille, jotka todennäköisesti tarvitsevat pilvi- tai VPS-palvelinratkaisuja.

Olemme jo testanneet kymmeniä suosituimpia ja tunnistettavimpia palveluntarjoajia. Arvostelumme osoittavat, että Bluehost on varmasti paras. Se toimittaa useita korkealaatuisia palvelinpaketteja mihin tahansa tarpeeseen. Käyttäjät voivat valita WordPress-optimoidut suunnitelmat tai hosting-tarjoukset, jotka ovat yhteensopivia minkä tahansa yllä olevan luettelon CMS: n kanssa. Vain 2,95 dollarilla kuukaudessa saat parhaan isäntämahdollisuuden ilmaisella verkkotunnuksella ja SSL: llä. Yhden napsautuksen WordPress-asennus, suojauspaketti ja vaivaton 30 päivän takuu.

Bottom Line

Avoimen lähdekoodin CMS mahdollistaa upeiden, monipuolisten ja toimivien projektien luomisen, jotka sijoittuvat hakukoneissa korkealle ja auttavat lisäämään liikenteen virtausta. Näiden järjestelmien käyttö edellyttää kuitenkin tietynlaista ohjelmointitietoa, koska koodin muokkaaminen ja verkkosivujen jatkohallinta ovat välttämättömiä. Tämä on tärkein asia, jonka käyttäjät voivat kohdata työskennellessään projektiinsa liittyen, koska on melko helppoa jättää huomiotta tärkeät vivahteet ja sekoittaa jotain täällä.

Vaikka CMS on melko suosittu web-kehittäjien keskuudessa, valtava määrä käyttäjiä suosii silti yksinkertaisempia vaihtoehtoja, kuten SaaS-verkkosivustojen rakentajat. Ne eivät ole vain intuitiivisempia, helppokäyttöisempiä ja kätevämpiä, mutta ovat myös edullisempaa ja aikaa säästävä pitkällä tähtäimellä. Sinun on itse päätettävä, mikä vaihtoehto mennä. Mieti vain verkkosivujen suunnittelutaitojasi, budjettiasi ja tavoitteitasi valitaksesi sinulle paremman vaihtoehdon.

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map