Maailman parhaat web-hosting-yritykset

Paras Web-palveluntarjoaja


Luotettavan verkkoisäntän löytäminen on ensimmäinen askel vahvan läsnäolon rakentamisessa verkkosivustolle. Sinun tehtäväsi on löytää alusta, joka ei vain tallenna sivuston tiedostoja ja toimittaa ne kävijöiden selaimeen niin nopeasti kuin mahdollista, mutta palvelee myös joitain ylimääräisiä tarkoituksia, kuten tiedonsiirtoa, tallennusta ja verkkotunnuksen rekisteröintiä sarjan muut ominaisuudet, joista hyötyä.

Saatat etsiä yhteinen tai pilvipohjaiset isännöintiratkaisu tai alustan sopiva alusta jokin tietty CMS (WordPress, Joomla, jne.). Valinta riippuu myös budjetti-odotuksista, verkkosivuston rakenteesta, tarvittavasta tallennustilasta ja muista tärkeistä perusteista, jotka otetaan huomioon.

Arvostelimme 10 parasta web-hosting-yritystä maailmassa:

 1. Bluehost – vuoden 2020 paras Web-hosting-yritys
 2. HostPapa – Amerikan suosituin web-hosting-yritys
 3. HostGator – maailmanlaajuinen isännöinti- ja siihen liittyvien palveluiden tarjoaja
 4. Liquid Web – Täysin hallinnoitu hosting kaikenkokoisille yrityksille
 5. SiteGround – palkittu web-hosting-yritys
 6. 1&1 IONOS – saksalainen eurooppalainen isännöintipalveluntarjoaja
 7. Hostinger – halvin Web-hosting-palvelu
 8. iPage – edullinen web-hosting-yritys vuodesta 1998
 9. A2Hosting – yksi nopeimmista Web-hosting-palveluista maailmassa
 10. GoDaddy – suurin verkkotunnuksen rekisteröinti + isännöintiyritys

Olemme tarkistaneet 10 parasta hosting-palvelujen tarjoajaa, jotka voivat olla hyvä valinta tarpeitasi mukaan.

Bluehost – vuoden 2020 paras Web-hosting-yritys

Bluehost - vuoden 2020 paras Web-hosting-yritys

Bluehost – on paras isännöintipalvelun tarjoaja, joka kiinnostaa WordPress-verkkosivustoja verrattuna muihin palveluihin. Sen mukana tulee joukko WordPress-suuntautuneita ominaisuuksia, jotka helpottavat asennuksen ja muiden toimintojen käsittelyä niille, jotka haluavat yhden suosituimmista CMS-alustoista. ManageWP-integroinnista loistavaan WP-mukautettuun ohjauspaneeliin – katsotaan tarkemmin kaikkia Bluehostin toimittamia ominaisuuksia:

Bluehost-ammattilaiset:

 • Sininen salama – upouusi ominaisuus, joka auttaa aloittelijoita aloittamaan heidän WordPress-sivustojensa. Se on suunniteltu osaksi opasta, joka näyttää aloittelijoille, kuinka työskennellä sekä WP: n että Bluehostin kojetauluissa, kuinka tehdä ensimmäisiä askeleita, perustaa projekteja jne. Blue Flash on helppo tutustua verkkosivujen hallintaan liittyviin tärkeisiin kysymyksiin ja kouluttaa käyttäjiä työskentelemään WordPressin kanssa oikealla tiellä.
 • Mukautettu verkkosivustojen rakentaja – loistava ratkaisu niille, jotka haluavat luoda omia sivustoja tyhjästä ja ylläpitää sitä Bluehost-palvelimilla all-in-one-ratkaisuna. Alustalla on omat sovellusmarkkinapaikat, jotka tarjoavat tonnia widgettejä ja laajennuksia, verkkokaupan toimintoja digitaalikauppoille, itsetehtyjä SEO- ja markkinointiratkaisuja liiketoiminnan kasvattamiseksi ja mainostamiseksi verkossa.
 • WP-erityisominaisuudet – Web-isännässä on alkuperäinen ManageWP-tuki. Järjestelmän avulla voit hallita helposti viittä erilaista verkkosivustoa yhdellä perussuunnitelmalla heti alusta alkaen. Mukautettu WordPress-ohjauspaneeli on helppokäyttöinen WP-kojetaulu, joka sisältää mukautetut valikon elementit ja osiot.
 • Ilmaiset vaihtoehdot ja lisäosat – Bluehost tarjoaa valikoiman ilmaisia ​​ominaisuuksia. Niihin kuuluu ilmaisen verkkotunnuksen lisäksi alustan oma ilmainen vedä ja pudota -sivuston rakentaja. Palveluntarjoaja tuo valikoiman ilmaisia ​​skriptejä, joista valita. Ne sisältävät skriptejä sosiaalisille verkostoille, postituslistoja, blogiosioita, kuvia ja gallerioita sekä muita vaihtoehtoja verkkosivustosi mukauttamiseksi..
 • Esitys – huolimatta siitä, että Bluehost ei jaa datakeskustensa sijaintia, se tarjoaa silti ominaisuuden verkkosivustojen parannettuun suorituskykyyn. Ne sisältävät VPS: n WordPress-sivustoille NGINX: n lisäksi, joka näyttää olevan kevyempi vaihtoehto Apachelle. KVM-hypervisor estää muita käyttäjiä vaikuttamasta verkkosivustosi suorituskykyyn eristämällä jotkut tietyistä laitteistoresursseista. Keskimääräinen sivun latausnopeuden tulos on 2,00 sekuntia.

Isännöintipalvelun tarjoajalla on palvelinpaketteja erilaisiin tarpeisiin ja verkkosivustojen omistajille, riippumatta siitä, oletko aloittelija vai omistautunut ammattilainen.

Bluehost haitat:

 • Korkeat uusimishinnat.
 • Rajoitettuja sivuston siirtotarjouksia.

Bluehost-kustannukset: Bluehostilla on erilaisia ​​suunnitelmia valita. Perussuunnitelma alkaa 3,95 dollaria kuukaudessa (SuperbWebsiteBuilders-kävijöille – $ 2,95 / kk) ja on hyvä pienille ja keskisuurille verkkosivustoille, joilla on kohtalaiset vaatimukset. Plus (4,96 dollaria kuukaudessa), Choice Plus (4,96 dollaria kuukaudessa) ja Pro-suunnitelmat ($ 12,69) varmistaa rajoittamaton verkkosivustovierailu ilmaisen SSL-sertifikaatin lisäksi. Ne ovat molemmat hyviä monimutkaisessa verkkokaupassa ja muun tyyppisissä verkkosivustoissa, joiden rakenne on monimutkainen ja tiedostoja on paljon. On myös VPS (alkaen 17,28 dollarista 54,59 dollariin kuukaudessa), Pilvi ja omistettu (alkaen 72,78–109,18 dollaria kuukaudessa) ratkaisuja edistyneille verkkosivustoille.

Kokeile Bluehostia nyt

HostPapa – Amerikan suosituin web-hosting-yritys

HostPapa - Amerikan suosituin web-hosting-yritys

HostPapa – on yksi luotettavimmista ja tunnistettavimmista amerikkalaisista palveluntarjoajista. Käyttäjät voivat paitsi isännöidä sivustoja myös rakentaa erilaisia ​​projekteja tyhjästä, ottaa käyttöön ja markkinoida niitä yrityksille ja yksityishenkilöille suunnitelluilla markkinointityökaluilla. Järjestelmässä on intuitiivinen cPanel, mukautettu vedä ja pudota -sivuston rakentaja aloittelijoille ja sähköpostimarkkinointipaketti. Tärkeimpiä hosting-ominaisuuksia ovat:

 • 100% yhteensopivuus – HostPapaa voidaan käyttää kaikkien tärkeimpien CMS-alustojen kanssa, kuten WordPress, Joomla, Drupal ja muut. Ominaisuus takaa entistä joustavamman ja helppokäyttöisemmän verkkosivustojen saumattoman integroinnin, automatisoitujen järjestelmän varmuuskopioiden ja päivitysten suhteen.
 • Ilmainen verkkotunnus – Jokainen hosting-suunnitelma sisältää ilmaisen yhden vuoden verkkotunnuksen hinnasta huolimatta. Ei ole väliä, tilaatko perussuunnitelman, jossa on vain sisäänpääsyominaisuudet, vai hankkiko täysin varustetun verkkokaupan paketin, saat silti ilmaisen verkkotunnuksesi.
 • Useita verkkosivustoja – HostPapa tarjoaa riittävästi resursseja useiden verkkosivustojen isännöintiin yhdessä suunnitelmassa. Jopa liittymätilaus mahdollistaa jopa kahden projektin tallentamisen samanaikaisesti perushintaan.
 • Vakaa suorituskyky – käyttäjät voivat luottaa riittävän korkeaan käyttöaikaan, joka on tällä hetkellä 99,98%. Sivun latausnopeus on 795 ms, mikä on silti korkeampi kuin alan standardit.
 • turvallisuus – Peruspohjaisten roskapostin ja DDoS-estämisvälineiden lisäksi järjestelmässä on Panda Cloud -integraatio. Lisäksi käyttäjät voivat hyötyä erillisistä IP-osoitteista, integroidusta SSL-sertifikaatista ja muusta.
 • 24/7 tuki – Alusta tarjoaa useita tapoja ottaa yhteyttä, mukaan lukien välitön tuki live-chatin tai puhelimen kautta. Ohjekeskus sisältää useita artikkeleita, oppaita ja video-oppaita kattamaan kaikki mahdolliset ongelmat. Lisäksi HostPapa-asiantuntijaryhmä on valmis antamaan käden digitaalikaupan määrittämisessä tai teknisten ongelmien ratkaisemisessa.
 • Lisäominaisuudet – käyttäjät voivat luottaa ilmaiseen verkkosivustojen siirtoon tai verkkotunnuksen siirtoon. Järjestelmä tarjoaa myös sähköpostimarkkinointityökaluja liiketoiminnan kasvattamiseksi. Jos sinun on luotava sivusto maasta, käytä mukautettujen verkkosivustojen rakentajaa.

HostPapa Cons:

 • Uusintahinta voi olla kaksi kertaa korkeampi.
 • Jotkut suojausominaisuudet ovat käytettävissä vain Pro-suunnitelmissa.

HostPapa hinta: siirtyäksesi sivustoon käyttäjät voivat valita Starter-, Business- tai Business Pro -suunnitelman, joka maksaa 3,95 dollaria ja 12,95 dollaria kuukaudessa. Jos tarvitset lisää resursseja, VPS-hosting saattaa olla hyvä vaihtoehto, vaikka hinta voi nousta jopa 299,49 dollariin Diamond-suunnitelmasta. Digitaalikaupan isännöinti HostPapan kanssa maksaa 19,99–139,99 dollaria kuukaudessa.

Katso myös: HostPapa-arvostelu.

Kokeile HostPapaa nyt

HostGator – maailmanlaajuinen isännöinti- ja siihen liittyvien palveluiden tarjoaja

HostGator - maailmanlaajuinen isännöinti- ja siihen liittyvien palveluiden tarjoaja

HostGator – on pilvipohjainen isännöinti, joka on sen ydin etuna verrattuna jaetun isännöinnin tarjoajiin. Pilvipalvelu tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia ylikuormitettujen palvelimien tai suorituskyvyn nopeudesta. HostGator tarjoaa suuren käyttöajan laajennetun asiakastuen, skaalautuvuuden, kohtuuhintaisten suunnitelmien ja ylimääräisten resurssien lisäksi 24/7.

HostGator ammattilaiset:

 • Suuri nopeus – Vaikka HostGator on pilvipalveluratkaisu, se ylpeilee Bitcatcha: n suorittamalla A + -testillä. Se esiintyi myös erittäin hyvin Yhdysvalloissa sijaitsevilla alueilla.
 • Suuri käyttöaika – HostGator esittelee luotettavan isännöintipalvelun, jonka käyttöaika on 99,9%. Se on yksi korkeimmista käytettävyyden seurannan luokituksista kaikkien web-hosting-yritysten joukossa.
 • Suojaus ja päivitykset – isäntä huolehtii kaikista tarvittavista järjestelmäpäivityksistä automaattisesti. Siinä on edistynyt haittaohjelmien tunnistusjärjestelmä, joka määrittelee ja poistaa nopeasti pienimmän ongelman.
 • Joustavuus – skaalautuvuus on erinomainen ominaisuus HostGatorissa. Kun verkkosivustosi on alkanut tuntea liikenteen ylikuormitusta, voit helposti vaihtaa suunnitelmien välillä ja saada heti ylimääräisiä resursseja liikennettä menettämättä.
 • Helppokäyttöisyys – Toisin kuin monet muut isäntäkoneet, jotka tarjoavat vanhentuneita cPaneleitaan, HostGator esittelee erinomaisen kojelaudan, jota on helppo hallita. Käyttäjät voivat valita erilaisista hienosäädöistä ja etuisuuksista seuratakseen joitain verkkosivustojen mittauksia ja muuta tietoa kohtauksen takaa.
 • Gator-verkkosivustojen rakentaja – yksinkertainen verkkosivustojen rakennustyökalu aloittelijoille räätälöityjen sovellusmarkkinoiden, saumattoman integroinnin kolmansien osapuolien palveluiden ja maksuvaihtoehtojen avulla (esimerkiksi PayPal tai SoundCloud), verkkokaupan, hakukoneoptimoinnin ja blogin käytön ominaisuudet kasvavan online-liiketoiminnan käynnistämiseksi.
 • 30 päivän palautus – yritys tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, jos et ole tyytyväinen tarjoamiin palveluihin.

Melko edullinen web-hosting-ratkaisu, jolla on tarpeeksi hyvä suorituskyky räätälöityjen verkkosivustojen rakentajan, tietoturvamenujen ja yleisen isäntäjoustavuuden lisäksi.

HostGator haitat:

 • Loputon myynti.
 • Rajoitettu säilytystila.
 • Ei ilmaista verkkotunnusta.

HostGator-hinta: isännöintipalvelu on suhteellisen halvempi verrattuna muihin pilvipohjaisiin isännöintipalvelujen tarjoajiin. Perussuunnitelma (Hatching Cloud) alkaa 2,75 dollarista. Jos tarvitset kekseliämpää ratkaisua, voit vaihtaa Baby- tai Business Cloud -suunnitelmiin, jotka maksavat vastaavasti 3,95 dollaria ja 5,95 dollaria.

Kokeile HostGatoria nyt

Liquid Web – Täysin hallinnoitu hosting kaikenkokoisille yrityksille

Liquid Web - Täysin hallinnoitu hosting kaikenkokoisille yrityksille

Liquid Web – on luotettu palveluntarjoaja, jolla on yli 20 vuoden historia. Vuonna 1997 perustettu yritys on saanut nimensä itselleen vakaan palvelimen nopeuden ja yleisen suorituskyvyn ansiosta. Se lupaa 100% käyttöajasta täysin hallittavien palvelinratkaisujen lisäksi. Käyttäjät voivat luottaa tehokkaaseen tukeen, erilaisiin yksityishenkilöille ja yrityksille suunniteltuihin paketteihin ja joihinkin muihin ominaisuuksiin.

Katso joitain niistä:

 • Sync Pro usean sivuston hallintaan – Sync Pro on mukautettu ohjauspaneeli, joka varmistaa helpon käytön. Ominaisuus on elintärkeä, koska jokainen nestemäinen web-suunnitelma on suunniteltu hallitsemaan useita sivustoja samanaikaisesti. Esimerkiksi halvin suunnitelma tukee jopa 10 sivustoa, kun taas edistyneiden pakettien avulla käyttäjät voivat isännöidä jopa 50 sivustoa samanaikaisesti (Viraston suunnitelma).
 • Huippuluokan palvelinpaketit – Alusta tarjoaa monentyyppisiä korkean tason hosting-omaisuutta. Ne sisältävät erillisen pilvi-VPS: n ja WP: lle optimoidut palvelinratkaisut. Käyttäjät voivat myös valita erillisen WooCommere-suunnitelman, palvelinklusterin.
 • Parannetut nopeustekniikat – Liquid Web käyttää erilaisia ​​tekniikoita verkkosivuston nopeuden lisäämiseksi. Niihin sisältyy automaattinen kuvanpakkaus ilman tarvetta käsitellä prosessia manuaalisesti heidän osapuolensa tai maksettujen palveluiden avulla. Lisäksi alusta käyttää SSD-asemaa kiintolevyasemien sijaan. Meidän on mainittava myös Ngnix-integraatio ja tuki PHP 7 -versiolle.
 • WP-optimoidut palvelimet – Järjestelmä tarjoaa tehokkaan isännöinnin WordPressiin rakennetuille sivustoille. Se varmistaa nopeamman nopeuden, automatisoidut järjestelmäpäivitykset, tiedostovarmuuskopiot, yksinkertaisen integroinnin CMS: ään, erillisen suunnitelman WooCommerce-palveluille jne..

Nestemäiset web-haitat:

 • Verkkosivusto on alusta alkaen melko monimutkainen. Voi olla vaikea löytää etsimääsi tarjousta.
 • Ei jaettua hosting-palvelua.
 • Tietopohja voitaisiin järjestää paremmin.
 • Maahantulosuunnitelmat ovat liian kalliita.

Nestehinta: hinta riippuu etsimästäsi käyttökohteesta ja projektin monimutkaisuudesta. Esimerkiksi neljä VPS-perussuunnitelmaa maksavat 15, 25, 45 ja 95 dollaria kuukaudessa. Keskeinen ero on GB-määrässä ja suorittimien lukumäärässä. Joitakin kekseliäitä tarjouksia ovat omistettu pilvipalvelin, joka maksaa 99 dollaria kuukaudessa, hallinnoitu WooCommerce alkaen 19 dollaria / kuukausi, ja muut suunnitelmat vaativimmille projekteille, jotka maksavat jopa 1127 dollaria, parantaa suorituskykyä.

Kokeile Liquid Web Now -sovellusta

SiteGround – palkittu web-hosting-yritys

SiteGround - palkittu web-hosting-yritys

SiteGround – on suosittu web-palveluntarjoaja, jolla on yli 14 vuoden kokemus. Yrityksellä on yli 2 000 000 verkkotunnusta ja se tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia erinomaisten käyttöaikojen, digitaalisten tietoturvavälineiden, laajan valikoiman suunnitelmien ja muun lisäksi. Se on hyvä erityyppisille verkkosivustoille pienestä blogista a valtava verkkokauppaprojekti monimutkaisella rakenteella. Käyttäjät voivat valita Linux-pohjaisen jaetun palvelimen ratkaisun tai pilvipohjaisen isännöinnin joukosta.

SiteGround Plussat:

 • Suorituskyky ja turvallisuus – SiteGround käyttää itse muodostettuja palvelinratkaisuja varmistaakseen verkkosivujen vakaan toiminnan liikenteen kiihtyvyydestä huolimatta. Yhtiöllä on tietokeskuksia, jotka sijaitsevat eri puolilla maailmaa. Se tarkoittaa suurempaa sivunopeutta ja tiedostojen toimitusta käyttäjille eri maista. Sivun latausaika on 714 ms, kun taas keskimääräinen käyttöaikaprosentti on 99,99%.
 • Suuri joukko ominaisuuksia – SiteGround sisältää laajennetun ominaisuusluettelolomakkeen ilmaiseksi verkkosivustojen siirtämiseksi ja SSL-suojaukseksi rajoittamattomiin sähköposteihin ja omaan ilmaiseen verkkosivustojen rakentajaan. Se tarjoaa palvelinratkaisun, jossa keskitytään joihinkin tärkeimpiin CMS-alustoihin, kuten WordPressiin ja Joomlaan. Järjestelmä huolehtii plugin-päivityksistä, verkkosivustojen latausnopeudesta ja yleisestä suorituskyvystä.
 • Integrointikyvyt – SiteGround on osoittautunut joustavaksi hosting-palveluksi. Integrointi CloudFaren CDN: n kanssa parantaa suorituskykyä ja verkkosivustojen turvallisuutta.
 • verkkokaupan ominaisuudet – Alustat varaavat tilaa tilaa niille, jotka etsivät laajempaa verkkokaupan mahdollisuuksia jälleenmyyjäpalvelimen vaihtoehtojen ansiosta. Alusta tarjoaa lisäksi 18 erilaista verkkokaupan perussovellusta, joista sinun ei tarvitse ylikuormittaa verkkosivustoasi useilla kolmannen osapuolen sovelluksilla..
 • Ilmainen WordPress-sivuston siirto – Järjestelmä tarjoaa yksinkertaisen WP-verkkosivustojen siirron. Tarvitset vain laulamisen ja WordPress Migrate -laajennuksen asentamisen. Järjestelmä luo tunnuksen, joka käynnistää siirtoprosessin sivustosi siirtämiseksi uudelle SiteGround-tilille.
 • Ilmaiset sivustonrakennustyökalut – loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat rakentaa uuden sivuston tyhjästä. Käyttäjillä on täysi käyttöoikeus kaikkiin Weebly-verkkosivustojen rakennuksen ominaisuuksiin sekä mahdollisuus integroida WordPress CMS saumattomasti.
 • Parannettu tiimityö – SiteGround-paketissa on joukko yhteistyövälineitä. Käyttäjät voivat määrittää rooleja, tarjota käyttöoikeuksia kolmansien osapuolien käyttäjille, toimittaa valmis sivuston asiakkaillesi, luoda luetteloita käyttäjätileistä, asiakkaista jne. Upea vaihtoehto jälleenmyyjille.

Alusta on kiinteä palveluntarjoaja, jolla on kaikki tarvittavat ominaisuudet pakkauksessa aloittamiseksi. Sinun tulisi kuitenkin harkita joitain sen pienistä haitoista.

SiteGround Cons:

 • Ei suunnitelmia rajoittamattomalla tiedontallennuksella.
 • Uusimiskustannukset ovat 3 ja joskus jopa 4 kertaa korkeammat kuin lähtöhinnat.
 • Rajoitettu ominaisuus.

SiteGround kustannukset: Alkusuunnitelma maksaa sinulle 3,95–6,85 dollaria GrowBig- ja GoGeek-pannuille kuukaudessa jaetulle isännöinnille. Yhtiö myös WP-optimoitu hosting-ratkaisu samoilla hinnoilla, kun taas Cloud Hosting vaihtelee 64–192 dollaria kuukaudessa.

Katso myös: SiteGround-arvostelu.

Kokeile SiteGround nyt

1&1 IONOS – saksalainen eurooppalainen isännöintipalveluntarjoaja

1 & 1 IONOS - saksalainen eurooppalainen isännöintipalveluntarjoaja

1&1 IONOS – on Euroopan suurin isännöintipalveluntarjoaja, jolla on yli 30 vuoden kokemus ja jonka pääkonttori sijaitsee Saksassa. Palvelu käsittelee yli 8 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa ja antaa yli 12 miljoonalle verkkotunnukselle. Paikallisia palvelimia löytyy ympäri maailmaa, ja ne tarjoavat poikkeuksellisen turvallisuuden ja suorituskyvyn. Isännässä on useita edistyneitä ominaisuuksia, jotka on suunnattu tarjoamaan ammattimaista majoitusta verkkosivustojen omistajille. Niistä ominaisuuksista, jotka tekevät järjestelmästä eristymään joukosta, seuraavien tulisi mainita ensimmäisenä:

1&1 IONOS-ammattilaiset:

 • Dual Platform Technology – Isännöintipalveluntarjoaja tarjoaa luotettavan kaksitekniikan, joka mahdollistaa tallennus- ja verkkopalvelimien pitämisen samalla alustalla. Tämä lähestymistapa auttaa parantamaan verkkosivustojen latausaikaa ja poikkeuksellista suorituskykyä.
 • DDoS-suojaus – Kehittynyt DDoS-suojaus suojaa verkkosivustosi haittaohjelmakysymyksiltä, ​​hakkerointihyökkäyksiltä ja vilpillisiltä toimilta.
 • Edistynyt turvatoimenpide – Järjestelmässä on parannettu SiteLock-haittaohjelmasuojaus ja Wildcart SSL -sertifiointi.
 • Henkilökohtainen konsultti – Alusta tarjoaa laajat asiakastukivaihtoehdot, mukaan lukien henkilökohtaisen konsultin apu. Sinun on päätettävä, milloin sinun tulee ottaa yhteyttä avustajaan järjestelmään liittyvien ongelmien ratkaisemiseksi.
 • Verkkosivun rakentaja – 1: n toiminnot&1 IONOS ei rajoitu vain isännöintiin, koska järjestelmä mahdollistaa myös kunnollisten verkkosivustojen käynnistämisen ja hallinnan. Sen mukana tulee WYSIWYG-editori, ammattitaitoiset ennalta suunnitellut mallit, ilmainen verkkotunnusyhteys ja suunnittelun mukautusvaihtoehdot, joita tarvitaan arvokkaan verkkosivuston luomiseen.

Hyvä valinta niille, jotka etsivät hyvää suorituskykyä ja verkkosivustojen nopeutta. Alustalla on edullinen aloitussuunnitelma, kun taas kasvavat projektit saattavat etsiä parempaa vaihtoehtoa.

1&1 IONOS-miinusta:

 • Monimutkainen asennusprosessi.
 • Matala heikko käyttökokemus.
 • Suorituskyky voisi olla parempi.

1&1 IONOS-hinta: 1&1 IONOS tarjoaa kolme suunnitelmaa, joista valita. Suunnitelman kustannukset alkavat yhdestä dollarista kuukaudessa 12 kuukauden aikana ja saavuttavat 14 dollaria kuukaudessa kauden lopussa.

Katso myös: 1&1 IONOS-arvostelu.

Kokeile 1&1 IONOS nyt

Hostinger – halvin Web-hosting-palvelu

Hostinger - halvin Web-hosting-palvelu

Hostinger – on verkkoisäntä, joka tarjoaa edullisia palvelinratkaisuja, joissa on erilaisia ​​ominaisuuksia, alhaisesta suunnitelman hinnasta huolimatta. Vaikka suurin osa näistä ominaisuuksista on saatavana vain premium-suunnitelmilla, verkkosivustojen omistajat arvostavat silti hienoa cPanelin kaltaista kojetaulua, ilmaista verkkosivustojen rakentajaa muiden hienien lisäosien lisäksi, ominaisuuksia, jotka ovat kohtuuhintaisia..

Hostinger-ammattilaiset:

 • Nopea sivun lataus ja käyttöaika – Hostinger toimii hyvin useimmissa tapauksissa käytettävyyden suhteen. Keskimääräinen korko on 99,98%, mikä näyttää melko hyvältä, vaikka se voi laskea 99,88%: iin varsinkin kausiluonteisen liikenteen nousun aikana. Sivun latausajan keskimääräinen nopeus oli 385 ms vuonna 2018.
 • Rahat takaisin takuu – pilvipalvelimet eivät yleensä tarjoa ilmaista kokeiluversiota, toisin kuin jaetut palveluntarjoajat. Hostingerillä on kuitenkin 30 päivän rahat takaisin -takuu, joka on oikeastaan ​​sama kuin ilmainen kokeiluvaihtoehto. Yrityksen avulla voit valita useista maksuvaihtoehdoista – suurten liikkeeseenlaskijoiden perinteisistä pankkikortteista PayPaliin, Bitcoiniin jne..
 • Ilmainen verkkotunnusten ja verkkosivustojen rakentaja – Vaikka Hostinger onkin enemmän isännöintipalvelua, sillä on silti vakaa käytössään oleva verkkosivustojen rakentaja. Se ei voi ylpeillä samoilla toiminnoilla kuin ammattimaiset SaaS-alustat. Se tarjoaa kuitenkin valikoiman hienoja malleja erityyppisille verkkosivustoille, joita on helppo hallita ja muokata. Premium- ja Business Plan -suunnitelmien avulla voit hyötyä myös ilmaisesta verkkotunnuksesta.
 • Yksinoikeudella hPanel – alustalla on ainutlaatuinen mukautettu kojetaulu, joka on suunniteltu ottaen huomioon yli kymmenen vuoden käyttäjän palaute ja asiakkaiden kokemus. Käyttäjillä on kaikki elementit yhdessä paikassa, jolla on selkeä työkalupakin rakenne ja kaikki elementit silmiensä edessä. HPanel on helpottanut verkkosivujen hallintaa.
 • WP-optimoitu hosting – hyvä ominaisuus WP-sivuston omistajille, jotka vaativat maksimaalista säilyttämistä ja nopeampia pyyntöjä. Vaihtoehto sisältää parannetut SEO-asetukset sisällön mainostamiseen ja parempaan muuntamiseen.

Hyvä hosting niille, jotka ovat valmiita ostamaan premium-suunnitelmia. Muuten yu ei pysty hyödyntämään kaikkia ominaisuuksiaan täysimääräisesti.

Hostinger haitat:

 • Rajoitettu pääsysuunnitelma.
 • Rikas ominaisuuspaketti saatavana vain premium-paketteina.
 • Ei ilmaista SSL: tä ja varmuuskopioita.

Hostinger-hinta: nyt olemme keksineet arvostelun maukkaan kappaleen. Yhden jaetun palvelimen perussuunnitelma alkaa 0,99 dollarista! Se sisältää 100 Gt: n kaistanleveyden yhdelle verkkosivustolle yhdellä sähköpostitilillä. Ensisijainen jaettu hosting-suunnitelma alkaa 2,59 dollarista kuukaudessa, ja siihen sisältyy rajaton määrä verkkosivustoja, sähköpostitilejä ja kaistanleveyttä viikoittaisten varmuuskopioiden lisäksi. Yritysten jaettu hosting tarjoaa rajattomat ominaisuudet ja mahdollisuudet all-in-one-paketina vain 4,49 dollaria kuukaudessa. Alusta tarjoaa myös pilvipalveluratkaisunsa alkaen 9,99 dollarista VPS: n lisäksi 3,29 dollarista kuukaudessa.

Katso myös: Hostinger arvostelu.

Kokeile Hostingeriä nyt

iPage – edullinen web-hosting-yritys vuodesta 1998

iPage - edullinen web-hosting-yritys vuodesta 1998

iPage – on vuonna 1998 lanseerattu hosting-alusta, jolla on vuosikymmenien mittainen palvelupalvelukokemus. Se väittää olevansa nopein jaettu palvelimen isännöintiratkaisu kohtuuhintaan ja rajattomiin ominaisuuksiin lisäksi yhden saatavan suunnitelman puitteissa. Yhtiöllä on kaksi tiedonjakokeskusta ja sillä on yli miljoona verkkotunnusta ympäri maailmaa.

iPage-ammattilaiset:

 • Suorituskyky ja luotettavuus – käyttöaika on 99,94. Saatat odottaa hieman enemmän isäntäyritykseltä, jolla on vuosien kokemus. Toisaalta 5 tuntia seisokkeja vuodessa ei näytä olevan valtava ongelma.
 • Useita ominaisuuksia – toisin kuin monet muut isännöintipalveluntarjoajat, iPage tarjoaa yhden suunnitelman kaikille verkkosivustojen omistajille. Suunnitelmaan sisältyy joukko ominaisuuksia, kuten rajaton tallennustila, helppokäyttöinen ohjauspaneeli, vDeck-kojelauta, parannettu sivuston turvallisuus, ympäri vuorokauden tapahtuva haittaohjelmien valvonta jne..
 • Ilmaiset rajoittamattomat verkkotunnukset – iPage tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen. Lisäksi voit luoda rajoittamattomia verkkotunnuksia yhdelle tilille. Se voi toimia, jos 2-3 verkkotunnusta. Mutta entä jos käyttäjä käy pähkinänkuoreena ja käyttää esimerkiksi 10-15 verkkotunnusta? Hoitaako isäntä tehtävän?
 • Ilmainen verkkosivustojen rakentaja – ilmaisen verkkosivustojen rakentajan tavoin voit luoda yksinkertaisen mobiililaitteille optimoidun sivuston, jossa on enintään 6 sivua.
 • Custom App Market – pääsy moniin sovelluksiin ja widgetteihin verkkosivustosi mukauttamiseksi. Täällä sinulla on työkaluja verkkokaupan, ammattimaisen portfolion tai blogin perustamiseen lisäämällä maksutavat, yhteyslomakkeet, valokuvagalleriat jne.
 • verkkokaupan toiminnallisuus – isännöintipalveluntarjoaja toimittaa valinnan f työkaluja digitaalikaupan käynnistämiseksi. Saat intuitiivisen tuotehallintajärjestelmän sekä välineet myynnin seuraamiseksi tai tuotteiden mainostamiseksi.
 • Integroitu Analytics – hosting-tili sisältää jo työkaluja verkkosivustosi suorituskyvyn analysoimiseksi ja seuraamiseksi.

Hyvä valinta aloittelijoille, jotka eivät halua selvittää kutakin suunnitelmaa kaistanleveyden tai muiden teknisten ongelmien tai tuntemattomien ominaisuuksien perusteella. Täällä meillä on yhtäläinen palvelinratkaisu kohtuulliseen hintaan.

iPage haitat:

 • Rajoitettu optio-oikeus.
 • Alennukset vain pitkäaikaisille tilaajille.
 • Keskimääräinen suorituskyky.
 • upsells.

iPage-hinta: Kuten jo mainitsimme, iPagessa on yksi yhden kokoinen suunnitelma, joka maksaa 2,99 dollaria kuukaudessa. Se sisältää perusominaisuudet web-rakennustyökalujen, asiakastuen ja verkkokaupan mahdollisuuksien lisäksi.

Katso myös: iPage-arvostelu.

Kokeile iPage nyt

A2Hosting – yksi nopeimmista Web-hosting-palveluista maailmassa

A2Hosting - yksi nopeimmista Web-hosting-palveluista maailmassa

A2Hosting – on web-hosting-palvelujen tarjoaja, joka on ollut markkinoilla vuodesta 2001. Se ei ole niin suosittu kuin suurin teollisuuden nimi. Sillä on kuitenkin varmasti joitain hienoja ominaisuuksia suorituskyvyn, joustavuuden ja turvallisuuden suhteen. Hosting-ratkaisua voidaan käyttää suurten CMS-alustojen sekä verkkosivustojen rakentajien kanssa. Käyttäjä voi luottaa ammattitaitoiseen ympäri vuorokauden tapahtuvaan tukeen, milloin tahansa hyvityksiin, ilmaisiin sivustonsiirtoihin ja muuhun.

A2Hostuksen ammattilaiset:

 • Joustavuus – A2Hosting tarjoaa useita hosting-ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Niihin sisältyy jaettu verkkopalvelu bloggaajille ja pienten sivustojen omistajille, ratkaisu jälleenmyyjille, jotka haluavat isännöidä asiakkaidensa projekteja, VPS ja omistetut hosting-paketit kasvaville verkkosivustoille ja hankkeille, joilla on intensiivisempiä tarpeita.
 • yhteensopivuus – Järjestelmä varmistaa saumattoman integraation mihin tahansa saatavilla oleviin CMS-alustoihin ilman teknisiä taitoja. Suunnitteletpa sitten verkkosivuston rakentamisen Joomlaan, Magentoon, OpenCartiin, WordPressiin tai muuhun sovellukseen, A2Hosting toimii saumattomasti jokaisen kanssa. Esimerkiksi WP: hen optimoitu isännöinti sisältää erityisiä turbosuunnitelmia, jotka tekevät sivustostasi mahdollisimman nopean.
 • Tilien vapaa siirto – käyttäjät voivat valita ilmaisen verkkosivustojen siirtymisapua siirtääkseen olemassa olevan projektin yhdestä palvelimesta A2Hosting-palvelimen ylläpitämään. Käyttäjillä on 1 – 25 ilmaista siirtymää valitsemastaan ​​paketista riippuen.
 • Nopeus ja suorituskyky – Järjestelmä väittää toimittavansa 20x nopeampia palveluita Turbo Server -ratkaisujensa ansiosta. Keskimääräinen sivunopeus on melko hyvä. Järjestelmä sai 337 ms viime kuukausina, vaikka käyttöaika 99,92% voisi olla hiukan parempi. Sillä on palvelimia, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa, jotta ne voivat isännöidä projektiasi lähemmäksi kohderyhmää.
 • Ilmaiset ominaisuudet – Jokainen suunnitelma sisältää ilmaisen SSL: n vierailijoiden tietoturvan varmistamiseksi ilmaisen SSH: n lisäksi. Käyttöoikeus otetaan automaattisesti käyttöön, kun olet maksanut suunnitelmasta.

Isännöintipalvelun tarjoajalla on kaikki tarvittavat vaatimukset mahdollistavaksi, jotta monitehtävät ja vankka verkkoprojekti voidaan käynnistää. Toisaalta, sinun on pidettävä mielessä myös jotkut sen haitat.

A2Hostuksen haitat:

 • Sekava hintapolitiikka.
 • Monimutkainen asennus ja ajoneuvoon pääsy.
 • mainonta ja myynti.

A2Asuntokustannukset: Ennen kuin sukellamme syvälle hintoihin, meidän pitäisi mainita A2Hosting money takaisin -ominaisuudesta. Alusta takaa palautuskäytännön milloin tahansa. Toisin sanoen käyttäjät voivat vapaasti hakea palautusta ilman rajoitettuja aikatauluja. Suunnitelman kustannusten osalta käyttäjät voivat valita jaetun hosting-palvelun (alkaen 2,69 dollaria / kuukausi), Jälleenmyyjän tarjous (alkaen 9,80 dollaria / kuukausi), VPS-hosting (alkaen 5,0 dollaria / kuukausi) ja omistettu palvelinratkaisu (alkaen 99,95 dollaria). Jatko uudistaminen maksaa käyttäjille 17% – 61% korkeampaa lukuun ottamatta VPS-pakettia, jolla on kiinteä hinta.

Kokeile A2Hosting Now -palvelua

GoDaddy – suurin verkkotunnuksen rekisteröinti + isännöintiyritys

GoDaddy - suurin verkkotunnuksen rekisteröinti + isännöintiyritys

GoDaddy – on yksi suosituimmista verkkotunnuksen rekisteröintipalveluista ympäri maailmaa. Alusta on myös web-palveluntarjoaja, joka toimittaa korkealaatuiset palvelinratkaisunsa erilaisiin tarpeisiin. Yhtiö tarjoaa melko alhaiset pääsyhinnat erinomaisen käytettävyyden (99,97%), riittävän nopean (517 ms), ympäri vuorokauden tapahtuvan asiakastuen ja joukon muita ominaisuuksia lisäksi.

Alusta on osoittautunut luotettavaksi palveluntarjoajaksi, vaikka sen mukana tulee loputtomia myyntiä, korkeat uusimiskustannukset ja aloituspakettien käytettävissä olevien tärkeiden ominaisuuksien puute. Tästä syystä GoDaddy ei ehkä ole halvin ratkaisu. Käyttäjät kuitenkin arvostavat sen tarjoamia ominaisuuksia.

GoDaddy-ammattilaiset:

 • Suuri käyttöaika ja sivunopeus – huolimatta siitä, että GoDaddy otettiin alun perin käyttöön verkkotunnuksen rekisteröintipalveluna, foorumi löysi mahdolliseksi tarjota luotettavan jaetun palvelimen, jolla on hyvä käyttöaika, joka on viimeisimpien testien mukaan tällä hetkellä 99,97%. Seisokkien osalta GoDaddy on osoittanut noin 13 minuuttia kuukaudessa, mikä asettaa alustan keskimääräisten kilpailijoiden yläpuolelle. Latausaika on ollut noin 517 ms viimeisen 12 kuukauden aikana.
 • Valmistettu WP-isännöintiin – Järjestelmällä on erillinen WordPress-isännöintisuunnitelma, joka sisältää automaattisen varmuuskopion ja päivityksen lisäksi yksinkertaisen vedä ja pudota -sivun editoijan, verkkosivuston palauttamisen toiminnallisuuden yhdellä napsautuksella jne..
 • Mukautettu verkkosivustojen rakentaja – Järjestelmä saattaa olla hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät all-in-one-verkkosivustojen rakennusratkaisua. Voit rekisteröidä verkkotunnuksen sekä luoda ja ylläpitää uutta sivustoa yhdessä paikassa. Ohjelmisto on hyvä aloittelijoille, joilla ei ole teknisiä taitoja. Tarvitset vain valinnan ja räätälöinnin valmiiksi valmistettua mallia varten.
 • Sovellukset ja tietoturva – Automaattisten päivitysten ja päivittäisten varmuuskopioiden lisäksi GoDaddy käyttää edistynyttä tekniikkaa seurata, havaita ja estää DDoS-hyökkäyksiä. Lisäksi käyttäjät saavat täyden käyttöoikeuden yli 125 erilaiseen sovellukseen, jotka ovat saatavilla yhdellä napsautuksella. Ne sisältävät suositun CMS: n, mukaan lukien Drupal tai Joomla, sekä muita tärkeitä ohjelmistoja.

Alusta on ylpeä tunnustuksesta asiakkaiden kanssa ympäri maailmaa. Se on osoittanut hyviä tuloksia, vaikka joitain haittapuolia on vielä harkittava.

GoDaddy haitat:

 • Rajoitetut pääsysuunnitelmat.
 • Korkeat uusimiskustannukset.
 • Ärsyttävä myynti.

GoDaddy-hinta: Alusta tarjoaa aluksi kolme tärkeintä suunnitelmaa, jotka sisältävät Economy-, Deluxe- ja Ultimate-paketit, jotka maksavat vastaavasti 2,49 dollaria, 4,99 dollaria ja 7,99 dollaria. Hinta näyttää erittäin edulliselta, kunnes uusinta on tarpeen. Täällä joudut maksamaan noin 60% korkeammat hinnat jatkaaksesi isäntäpalvelun käyttöä. Kaikki suunnitelmat ovat saatavissa sekä Linux- että Windows-käyttäjille pienellä erolla. Linux-suunnitelmat tulevat myös edistyneisiin verkkokauppaprojekteihin suunniteltuun yrityspakettiin. Se maksaa 20,99 dollaria ensimmäisestä kuukaudesta, kun taas uusintakuukauden hinta on 29,99 dollaria.

Kokeile GoDaddy nyt

Pohjaviiva

Verkkosivuston isännöinti on ydin internetin läsnäolosta. Sinun on päätettävä, kumpi sopii parhaiten verkkosivustosi tyyppiin, rakenteeseen, tavoitteisiin jne. Nähden. Tarvitsetko jaetun isännöinnin tai pilvipalvelinratkaisun varmistaaksesi nopeuden milloin tahansa? Tarvitsetko erikoisominaisuuksia, kuten ilmaisia ​​verkkotunnuksia tai verkkosivustojen rakennustyökaluja? Nämä ovat kysymyksiä, jotka on harkittava ennen valinta hosting-yritys.

Yksi asia on sama kaikille verkkoisäntäkoneille: niiden on varmistettava verkkosivujen sujuva ja nopea toiminta huolimatta palvelimen kuormituksesta tai liikenteen kiihtyvyydestä. Sen pitäisi ylpeillä loistavalla sivukuormituksella ja käytettävyydellä 100% luotettavuuden ja erityisominaisuuksien lisäksi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map