Paras 10 VPN-palveluntarjoajaa maailmassa

Vuoden 2020 parhaat 10 VPN-palvelua


Suojattu Internet-selaaminen on pikemminkin terveen järjen kuin etuoikeuden kysymys, varsinkin kun otetaan huomioon virtuaalisen yksityisen verkon käyttö. Järjestelmä tunnetaan myös nimellä lyhyempi VPN-nimi. Järjestelmä on kätevä työkalu aina, kun käyttäjä haluaa tietoturvaa tai polkua verkkosivustoille, jotka on estetty mistä tahansa syystä. VPN-palvelut näyttävät olevan henkilökohtaisia ​​online-oppaitasi estetyn sisällön maailmaan, jossa on runsaasti uusimpia elokuvia, tuoreita jaksoluetteloita, musiikkivirroja ja paljon muuta.

Tarvitset vain oikean palveluntarjoajan valitsemisen. Täällä voit tuntea olevani hieman hämmentynyt ottaen huomioon valtavan mahdollisuuden VPN-palveluntarjoajaan. Suurin osa niistä tarjoaa samat ominaisuudet eri hinnoilla. Kuinka määritellä paras VPN-tarjous? Mitä tekijöitä tulee ottaa huomioon valittaessa oikeaa palvelua? Artikkelissa tuodaan esiin 10 parasta VPN-palveluntarjoajaa, jotka kuvaavat niiden pääominaisuuksia ja asioita, joista saatat pitää. Hyödy perustiedot ja avaintiedot.

Testasimme 10 parasta VPN-palveluntarjoajaa maailmassa:

 1. NordVPN – paras VPN-palveluntarjoaja maailmassa
 2. SurfShark – Edullinen VPN korkeatasoisella tietoturvalla
 3. ExpressVPN – maailmanlaajuinen nopea VPN-kattavuus
 4. StrongVPN – erinomainen infrastruktuuri kohtuulliseen hintaan
 5. ProtonVPN – ilmainen VPN-palvelusuunnitelma ilmaiseksi
 6. Hotspot-kilpi – 100% ilmainen + laajennettu rahojen palautustakuu
 7. CyberGhost VPN – Suojattu yksityinen web-selaus
 8. Le VPN – nopea yhteys matkalla
 9. PureVPN – VPN-palvelu ilman kirjautumista koskevia käytäntöjä
 10. Norton Secure – perimmäinen henkilötietojen suojaus

Esittelyssämme parhaat palvelut, katsotaanpa tarkemmin niiden ominaisuuksia, hinnoittelua ja muita tietoja, joiden avulla voit päättää, kumpi näyttää parhaiten sopivalta vaihtoehdolta..

NordVPN – paras VPN-palveluntarjoaja maailmassa

NordVPN - paras VPN-palveluntarjoaja maailmassa

NordVPN – on yksi turvallisimmista VPN-palveluista. Samanaikaisesti se on luettelossa maailman suurimmista solmukohdista. Käyttäjät arvostavat kohtuuhintaisia ​​hintoja, hyvää suorituskykyä, salaustekniikan tukea ja suurta yhteydenopeutta.

 • Suojausominaisuudet – yritys käyttää edistyneitä tietoturvakeinoja käyttäjien tietojen suojaamiseen 2048-bittisellä salauksella. Lisäominaisuuksiin kuuluu suojaus DNS-vuotoilta.
 • Usean laitteen tuki – VPN-palvelu pystyy tukemaan jopa kuutta laitetta, mukaan lukien sekä työpöytä- että mobiililaitteet.
 • Tuhannet palvelimet – palvelinjoukko sisältää yli 5000 yksikköä 60 eri maassa.

Tuetut alustat: Windows, macOS, Android, iOS, Linux.

NordVPN-hinta: palvelu tarjoaa kuukausittain ja vuosittain suunnitelmat samoilla ominaisuuksilla. Jos haluat säästää jopa 75%, vuotuinen suunnitelma, joka maksaa 2,99 dollaria kuukaudessa, on paras veto. Perussuunnitelman hinta alkaa 11,99 dollaria / kuukausi.

Kokeile NordVPN: ää ilmaiseksi

SurfShark – Edullinen VPN korkeatasoisella tietoturvalla

SurfShark - Edullinen VPN korkeatasoisella tietoturvalla

SurfShark – on edullisin ja monipuolisin VPN-palvelu. Alusta osoittaa, että alhainen hinta ei aina tarkoita ominaisuuksien puuttumista. Se on täynnä suojavälineitä ja lisävarusteita, jotka varmistavat turvallisen selaamisen mistä tahansa laitteesta käyttöjärjestelmästä ja operaattorista huolimatta. Tämän seurauksena käyttäjät selaavat suojattua tietoverkkomaailmaa 100-prosenttisesti nimettömänä, nolla mainoksia ja tietojenkalasteluhyökkäyksiä.

 • Whitelister – loistava ominaisuus selvittää tietyt sovellukset ja palvelut, jotka saavat mahdollisuuden ohittaa VPN: n tarvittaessa.
 • Tapa kytkin – Järjestelmä takaa 100% turvallisuuden, vaikka VPN-yhteys katkeaa jostain syystä. Lisäksi käyttäjät hyötyvät yksityisestä DNS: stä ja vuodontorjuntasuojauksesta.
 • Maakuntien välinen yhteys – MultiHop-ominaisuus mahdollistaa yhteyden muodostamisen useista maista samanaikaisesti ja vaihtaa helposti sijaintien välillä.
 • Piilota tilat – Rajoitettujen alueiden käyttäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa NoBorders- ja Naamiointitilojen ansiosta. Jopa Internet-palveluntarjoajat eivät koskaan tiedä, että käytät VPN-palveluita.

Tuetut alustat: järjestelmää voidaan käyttää rajoittamattomien laitteiden kanssa, kuten Windows-, Mac- tai Linux-käyttöisten PC-tietokoneiden, iOS: n ja Androidin tukemien mobiililaitteiden, reitittimien, FireTV: n ja muiden kanssa.

SurfSharkin hinta: Monien muiden tilaussuunnitelmia tarjoavien palvelujen lisäksi saat SurfSharkin avulla kaikki ominaisuudet ilman rajoituksia vain 1,99 dollaria kuukaudessa.

Kokeile SurfSharkia ilmaiseksi

ExpressVPN – maailmanlaajuinen nopea VPN-kattavuus

ExpressVPN - maailmanlaajuinen nopea VPN-kattavuus

ExpressVPN – on loistava VPN-palvelu, jolla on useita alkuperäisiä asiakkaita tukemaan erilaisia ​​työpöytä- ja mobiili käyttöjärjestelmiä. Sillä on yli 3000 palvelinta 160 sijainnissa 94 eri maassa ympäri maailmaa. Joustava palvelu ammattitaitoisen tukitiimin kanssa, Bitcoin-maksut, Netflix-lukituksen avaaminen ja paljon muuta.

 • Joustavuus – Järjestelmässä on alkuperäisiä web-asiakkaita Windowsille, Linuxille ja Macille Androidin ja iOS: n lisäksi. Blackberry-käyttäjät voivat myös käyttää tätä VPN-palvelua.
 • Mukautettu laiteohjelmisto – se on helppo poistaa DNS-sisällön esto ja käyttää erilaisia ​​suoratoistosovelluksia ja -palveluita, mukaan lukien älytelevisiot.
 • Laajennettu tuki – Käyttäjät löytävät tonnia yksityiskohtaisia ​​oppaita Live Chat -ominaisuuden lisäksi, jotta he voivat ottaa yhteyttä tukitiimiin ympäri vuorokauden..
 • Lisäominaisuudet – Perustason turvaominaisuuksien, kuten tappikytkimen ja DNS-vuotojen suojauksen lisäksi käyttäjät voivat avata Netflix-sisällön. P2P-tuki on saatavana myös käyttäjille Bitcoin-lompakon lisäksi.

Tuetut alustat: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Nook, Amazon Fire -ympäristöt, Chrome- ja Firefox-selainlaajennukset.

ExpressVPN-hinta: käyttäjät voivat saada 3 kuukauden ilmaisen käytön, jos he valitsevat 15 kuukauden suunnitelman, joka maksaa 6,67 dollaria. Tai voit maksaa joka kuukausi erikseen. Tässä tapauksessa hinta on 12,95 dollaria / kk. Kaikki asiakkaat saavat 30 päivän palautustakuun.

Kokeile ExpressVPN: ää ilmaiseksi

ProtonVPN – ilmainen suunnitelma ilmaiseksi

ProtonVPN - ilmainen suunnitelma ilmaiseksi

ProtonVPN tuskin vie sinut yllätyksenä, jos tunnet ProtonMail-palvelun. Saman digitaalisen tietoturvan harrastajan käynnistämä palvelu tarjoaa vankat yksityisyyden suojaominaisuudet Netflixin vapauttamisen ja kohtuuhintaisten suunnitelmien lisäksi. Voi, se tarjoaa myös ilmaisen VPN-suunnitelman.

 • Täyttää turvallisuusstandardit – järjestelmä käyttää AES-256-salausta, joka on osoittautunut 100% turvalliseksi. Se toimii yhdessä yrityksen UDP / TCP-protokollien kanssa maksimaalisen vakauden ja digitaalisen turvallisuuden varmistamiseksi.
 • Ei kirjautumista – yritys laatii ns. Kirjautumattomuuden periaatteen. Toisin sanoen, se ei kerää, tallenna eikä jaa liikennelokeja. Kaikki termit on kuvattu kirjauskäytännössä, joka näyttää melko selkeältä ja luotettavalta.
 • Vuodonsuojausvälineet – Palvelu varmistaa vuotoettoman yhteyden korkealla suorituskyvyllä. Sama tapahtuu heidän asennettavissa olevien haitallisten tiedostojen yhteydessä.
 • Netflix-lukituksen poisto – Vaikka monet VPN-palvelut tarjoavat tämän ominaisuuden, Netflixin poistavan tarkan palvelimen selvittäminen on kuin ruletin pelaaminen. Tilanne ProtonVPN: n kanssa on erilainen. Netflix suoratoistaa yhtä hyvin kaikilla palvelimillaan.

Tuetut alustat: Windows, Mac, iOS, Android, Linux.

ProtonVPN-hinta: kuten aiemmin mainitsimme, alustalla on ilmainen suunnitelma, jossa ei ole piilotettuja maksuja tai palkkioita. Siihen kuuluu kuitenkin vain joitain perusominaisuuksia. Jos haluat parempaa suorituskykyä maksimaalisen turvallisuuden avulla, voit vapaasti valita Basic-, Plus- tai Visionary-suunnitelman, joka maksaa vastaavasti 4 dollaria, 8 dollaria ja 24 dollaria kuukaudessa.

Kokeile ProtonVPN ilmaiseksi

Hotspot-kilpi – Laajennettu rahat takaisin -takuu

Hotspot-kilpi - Laajennettu rahat takaisin -takuu

Hotspot-kilpi ovat kohdanneet kriittisiä ylä- ja alamäkiä viime vuosina. Siitä huolimatta, se on edelleen yksi maineikkaimmista VPN-palveluista, joissa on kaikki tarvittavat ominaisuudet pakkauksessa. Alustalla on korkea yhteys ja latausnopeus pisin rahaa takaisin-aika lisäksi muiden kilpailijoiden keskuudessa. Voit pyytää palautusta 45 päivän kuluessa tilaamisesta.

 • Suuri latausnopeus – yritys käyttää omaa Catapult Hydra -protokolliaan nopeimman lataamisen varmistamiseksi, vaikka käyttäjä olisi etäällä lähimmästä palvelimesta.
 • Usean laitteen tuki – Käyttäjät voivat suorittaa palveluita viiden laitteen kautta samanaikaisesti vahingoittamatta yhteyden nopeutta.
 • Helppokäyttöisyys – Palvelu on hyvä aloittelijoille intuitiivisen ja käyttäjäystävällisen kojelaudan ansiosta.

Tuetut alustat: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Android TV, Amazon Fire, reitittimet, Chrome-laajennus.

Hotspot-kilven hinta: Joidenkin lisäominaisuuksien, kuten Bitcoin-tuen, Netflix-lukituksen poistamisen, selvä puute voi antaa sinun ajatella, että Hotspot Shield ei ole vastinetta rahalle. Kahden vuoden suunnitelma saattaa kuitenkin näyttää siltä, ​​että tarjous maksaa 2,99 dollaria kuukaudessa (säästät jopa 76%). 6 kuukauden suunnitelma maksaa 8,99 dollaria, kun taas kuukausittaisen suunnitelman hinta alkaa 12,99 dollaria. Jos et ole tyytyväinen Hotspot Shieldin toimittamiin ominaisuuksiin, voit kokeilla sen kaupallista Elite-versiota.

Kokeile Hotspot-kilpiä ilmaiseksi

CyberGhost VPN – Suojattu yksityinen web-selaus

CyberGhost VPN - Suojattu yksityinen web-selaus

CyberGhost VPN on saanut nimensä itselleen joukon älykkäitä ominaisuuksia yhdistettynä hyvään suorituskykyyn suurella nopeudella. Järjestelmä tarjoaa moninkertaisen tuen useille suosituille suoratoistosovelluksille ja mediasoittimille, kuten Kodi. Torrentin ja VPN: n lisäksi reitittimen tuki.

 • Valikoima sovelluksia – Palvelussa on useita sovelluksia eri käyttöjärjestelmille vakaan Linux-tuen, Torrentit sallittu, Netflix-esto jne. Lisäksi.
 • Mediapalveluiden tuki – Käyttäjät voivat käyttää VPN-palvelua rajoitetun sisällön käyttämiseen suurilla mediaalustoilla, kuten BBC iPLayer, YouTube ja muilla suoratoistopalveluilla..
 • Suojattu yhteys – CyberGhost käyttää itse luomiaan turvavälineitä 100-prosenttisen turvallisuuden varmistamiseen. Järjestelmä käynnistää automaattisen HTTPS-uudelleenohjauksen, jotta voit hyötyä turvallisesta yhteydestä.

Tuetut alustat: Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Fire, Android TV, Linux, Kodi Mediakeskukset, pelikonsolit, reitittimet, yksityiset protokollat.

CyberGhost VPN -hinta: voit aloittaa ilmaisella suunnitelmalla. Valmistaudu kuitenkin joihinkin rajoituksiin. Sen avulla voit käyttää vain yhtä laitetta, jolla on muutama perusominaisuus. Hanki edistykselliset toiminnot maksullisilla suunnitelmilla, jotka sisältävät 2 vuoden, 6 kuukauden ja kuukausipaketit, jotka maksavat vastaavasti 2,75 dollaria, 5,26 dollaria ja 12,99 dollaria.

Kokeile Hotspot-kilpiä ilmaiseksi

Le VPN – nopea yhteys matkalla

Le VPN - nopea yhteys matkalla

Le VPN – on hyvin tunnistettava VPN-palveluntarjoaja, joka tarjoaa palvelimia 114 eri maassa ympäri maailmaa. Palvelu tarjoaa riittävästi VPN-tietoturvaa, lisäksi joukko lisäominaisuuksia, jotka tukevat työpöytä- ja mobiililaitteita, joten palvelu on täydellinen käyttäjille, jotka ovat aina liikkeellä.

 • Joustavuus – Le VPN on helppo vaihtaa saumattomasti OpenVPN-, L2TP- ja PPTP-protokollien välillä käyttäjän tarkoituksista riippuen. Se on hyvä ominaisuus tai niille, jotka matkustavat paljon ja yleensä käyttävät sekä kannettavaa tietokonetta että mobiililaitetta samanaikaisesti.
 • Mahdollisuus käyttää rajoitettua sisältöä – Järjestelmä käyttää yksinoikeudellista HybridVPN-protokolliaan pääsyn tarjoamiseksi tärkeille suoratoistoresursseille tai mediasivustoille, mukaan lukien Netflix, BBC iPlayer jne..
 • Yksinkertainen käyttöliittymä – Jopa aloittelijoilla on helppo lajitella kaikki ominaisuudet ja asetukset kerralla käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta.

Tuetut alustat: Windows-, Mac OS X-, macOS-, iOS- ja Android-sovellukset.

Le VPN-hinta: käyttäjät voivat valita yhden suunnitelman, joka on saatavana kuukausi-, 6 kuukauden tai 12 kuukauden tilauksena, joka maksaa vastaavasti 9,95 dollaria, 7,50 dollaria ja 4,95 dollaria kuukaudessa. Jos päätät hankkia vuoden mittaisen paketin, saat mahdollisuuden säästää pari taalaa.

Kokeile Le VPN: ää ilmaiseksi

PureVPN ilman kirjautumista koskevaa käytäntöä

PureVPN ilman kirjautumista koskevaa käytäntöä

PureVPN – on tunnettu VPN-palveluntarjoaja, jonka tärkein etu on kirjautumattomuuden politiikka. Yrityksellä on valtava palvelimien joukko (jopa 2000), jotka sijaitsevat 180 eri alueella ympäri maailmaa. Itse yritys sijaitsee Hong Kongissa. Se tarjoaa joustavia ominaisuuksia edulliseen hintaan.

 • Ei liikennelokeja – PureVPN ottaa käyttöön kirjautumattomuuden lähestymistavan asiakkailleen. Se tarkoittaa, että se ei seuraa tai tallenna selainta ja kirjaushistoriaa.
 • Bitcoin-tuki – Käyttäjät voivat maksaa vapaasti kryptovaluutassa, koska alusta tukee Bitcoin-lompakkoa.
 • Skaalautuva alusta – yritys pyrkii vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin. Joka kerta, kun haluat kasvattaa VPN-ominaisuuksiasi ja laajentaa käyttöä, järjestelmällä on liiketoimintasuunnitelma.
 • Lisäominaisuudet – omistautuneet käyttäjät arvostavat ratkaisuja Chromebookin ja Kodi-mediasoittimen lukituksen avaamiseen. Lisäksi yritys noudattaa tiukasti omaa tietosuojakäytäntöään ja GDPR-ehtoja.

Tuetut alustat: Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Amazon Fire TV ja Linux. Chrome- ja Firefox-selainlaajennukset ovat myös saatavana.

PureVPN-hinta: Voit aloittaa 2,88 dollarista kuukaudessa ja säästää jopa 74%, jos maksat kaksi vuotta etukäteen. Yksi kuukausitilaus alkaa 10,95 dollarista, kun taas 6 kuukauden paketti maksaa sinulle 4,08 dollaria.

Kokeile PureVPN: ää ilmaiseksi

StrongVPN – erinomainen infrastruktuuri kohtuulliseen hintaan

StrongVPN - erinomainen infrastruktuuri kohtuulliseen hintaan

StrongVPN – on taitava VPN-palveluntarjoaja, jolla on vankka kirjautumattomuuden käytäntö ja kunnollinen palvelinjoukko 70 eri paikassa ympäri maailmaa. Alusta tarjoaa paketin välineitä pitämään käyttäjät nimettöminä ja turvallisina online-istunnon aikana.

 • Suuri IP-osoitekanta – kanta sisältää yli 59 000 IP-osoitetta käyttäjien luottamuksellisuuden säilyttämiseksi netissä selatessa.
 • Omistettu IP – Jos tarvitset omaa IP: tä, voit hankkia sen, kun olet ottanut yhteyttä tukitiimiin. Sitä ei kuitenkaan sisällytetä perussuunnitelmaan.
 • Ei kolmansien osapuolten rajoituksia – yrityksellä on itsenäinen infrastruktuuri. Se on ainoa, joka määrittää liikenteen tyypin tai kaistanleveyden.

Tuetut alustat: Palvelu tarjoaa alkuperäisiä asiakkaita Windowsille, Macille, iOS: lle, Androidille ja FireTV: lle. Se tukee myös Linuxia, Kodi, Amazon Kindle, Chromium, Synology NAS ja reitittimiä..

VahvaVPN-hinta: Toisin kuin monissa muissa yrityksissä, joilla on kolme perussuunnitelman variaatiota, yritys tarjoaa kaksi pakettia, jotka sisältävät yhden kuukauden tilauksen, joka maksaa 10 dollaria kuukaudessa ja yhden vuoden tilauksen vain 5,83 dollaria kuukaudessa (säästät 42%). Kaikissa suunnitelmissa on 30 päivän palautuskäytäntö.

Kokeile StrongVPN: ää ilmaiseksi

Norton Secure VPN – loistava henkilötietojen suojaus

Norton Secure VPN - loistava henkilötietojen suojaus

Norton Secure VPN – on palvelu, joka toimii hyvin, kun tarvitset hyötyä henkilötietojen suojauksesta. Se pitää salasanasi ja maksutietosi turvassa sekä varmistaa nimettömän selaamisen ja pääsyn rajoitettuun sisältöön.

 • Joustava VPN-palvelu – Käyttäjät voivat vapaasti valita yhdestä kymmeneen laitetta, jota he haluavat tukea. Laitteiden lukumäärä vaikuttaa kuitenkin suunnitelman hintaan.
 • Julkinen Wi-Fi-suojaus – Norton Securen avulla voit käyttää julkisia yhteyspisteitä ilman riskiä saada hakkerointi. Yhteys pidetään salatuna, kirjaudutko sisään kahvilasta, lentokentältä tai muusta paikasta.
 • Mainosten esto-ominaisuus – Mainoslohko-toiminnon avulla pääset verkkosivustoille nopeammin ilman häiriöitä. Järjestelmä tunnistaa ja sieppaa evästeet automaattisesti estäen niitä keräämästä mainontaverkkosivustoilla.

Norton Secure VPN -hinta: palvelu tarjoaa kaksi suurta suunnitelmaa kuukausittain ja vuosittain. Ne maksavat 4,99 dollaria ja 3,99 dollaria vastaavasti yhdestä laitteesta. Hinta nousee, jos tarvitset 5-10 laitetta. Perussuunnitelmat ovat saatavilla ilman Norton-suojausominaisuutta. All-in-one-paketti, jossa on turvallisuusvälineet, alkaa 5,83 dollarista kuukaudessa yhden laitteen vuositilauksesta.

Tuetut alustat: yhteensopiva Window PC, Mac, iOS ja Android-laitteiden kanssa. Norton Secure VPN toimii PC-tietokoneiden lisäksi myös Mac-tietokoneissa, Android-älypuhelimissa ja -tableteissa, iPadissa ja iPhoneissa.

Kokeile Norton Secure VPN -sovellusta ilmaiseksi

IPVanish – loistava P2P: lle ja torrentille

IPVanish - loistava P2P: lle ja torrentille

IPVanish väittää olevansa maailman paras VPN-palvelu, vaikka jotkut käyttäjät eivät tuskin suostu siihen. IPVanishin ilmeisiksi eduiksi kuuluvat myös itse toimiva infrastruktuuri suuren latausnopeuden ja tehokkaiden sovellusten lisäksi. Järjestelmä on täydellinen torrentia ja P2P-liikennettä varten. Lisäksi sillä on ammattimainen tukitiimi, joka vastaa melko nopeasti.

 • Tehokas VPN-palvelu – Järjestelmä mahdollistaa jopa 10 laitteen kytkemisen samanaikaisesti. Se hallitsee palvelimiaan ilman kolmansien osapuolien palveluita tai tytäryhtiöitä. Palvelimet sijaitsevat yli 60 eri alueella ympäri maailmaa.
 • Laaja valikoima sovelluksia – Käyttäjät pääsevät yksinoikeudella Fire TV -vaihtoehtoon pääsyyn useisiin konfiguroitavissa oleviin Windows- ja Linux-käyttöjärjestelmien sekä mobiili-iOS- ja Android-käyttöjärjestelmien sovelluksiin..
 • Laaja Torrent-tuki – palvelu on hieno tiedostojen lataamiseen. Se tukee torrentteja kirjaimellisesti jokaisessa palvelimessa takaamalla nopean yhteyden, Yhdysvaltoihin perustuvan Netflixin vapauttamisen ja muun.

Tuetut alustat: saatavana kaikille Windows-versioille (7, 8, 8.1 ja 10), MAC: lle ja iOS: lle sekä Androidille. Vanhemmat käyttöjärjestelmät vaativat manuaalisen asennuksen. Sama asia on reitittimen laiteohjelmiston ja Linuxin kanssa.

IPVanish-kustannukset: ratkaiseva haittapuoli on rajoitettu rahojen palautuspolitiikka. Käyttäjillä on vain 7 päivää aikaa kokeilla alustaa ja mahdollisuus hakea palautusta. Vuotuinen pakettihinta näyttää myös hiukan liian korkealta (6,49 dollaria kuukaudessa). Käyttäjillä on myös 3 kuukauden ja 1 kuukauden tilaamisvaihtoehdot, jotka maksavat vastaavasti 8,99 dollaria ja 10 dollaria.

Kokeile IPVanishia ilmaiseksi

Mikä VPN-palvelu valitaan?

VPN-palveluita valittaessa turvallisuusominaisuudet ovat etusijalla. Tällaisten työkalujen pääideana on varmistaa nopea ja vaivaton vaihtaminen suojattujen palvelimien välillä IP-osoitteen nimettömyyden lisäksi ja täysi pääsy video- ja äänen suoratoistopalveluihin sijainnista huolimatta. Lisäksi tyypillinen käyttäjä arvostaa myös helppokäyttöisyyttä ja joustavuutta ilman, että tarvitset teknisiä kysymyksiä tai monimutkaisia ​​kokoonpanoja. Meidän on otettava huomioon myös tietyn palvelun käyttämät tekniikat.

Kun ajatus pidetään mielessä, sinun on keskityttävä seuraaviin ominaisuuksiin, kun valitset tarpeitasi vastaavia VPN-palveluita.

 • Päivitetyt palvelut – rivimaailma muuttuu voimakkaasti. Varmista, että VPN-palveluntarjoajasi pystyy toimittamaan päivitetyt sovellukset ja ohjelmistot. Valitettavasti muutama yritys todellakin jakaa tapaansa, jolla ne päivittävät alustaansa. Ainoa tapa on tarkistaa on, että palvelu tarjoaa VPN-päivityksen yhdessä uusien käyttöjärjestelmien ja sovellusten julkaisun kanssa.
 • Selkeä tietosuojakäytäntö – Jokainen yritys lupaa olla kirjaamatta henkilökohtaisia ​​tietoja, verkkosivustoja tai sivuja, joissa olet käynyt. Se ei ole totta. Jos törmäät selkeään kirjauskäytäntöön kaikkien palveluiden tallentamien tai keräämien tietojen kanssa, tunnet olosi paljon turvallisemmaksi ja tietoisemmaksi.
 • Ammattimainen tukitiimi – Asia ei ollut kovin suosittu VPN-palveluissa useita vuosia sitten. Yhä useammat yritykset pyrkivät kuitenkin lisäämään Live Chat -ominaisuuden varmistaakseen asiakaspalvelun ympäri vuorokauden.
 • Palvelimen sijainnit – Yrityksellä voi olla satoja palvelimia ympäri maailmaa. Niistä ei kuitenkaan ole hyötyä, jos sijaintisi vieressä ei ole palvelinta.

Jotkut muut ominaisuudet saavat sinut sukeltamaan syvälle teknisiin eritelmiin, mikä on vaivaa muille kuin teknikkoille. Ne voivat sisältää DNS-ominaisuuksia, yhteysprotokollia ja muita asioita, jotka ovat todennäköisesti uusia aloittelijoille. Suosituimpien VPN-tarjousten luettelomme tavoitteena oli estää käyttäjää rikkomasta aivojaan ja hyötyä selkeistä ja yksinkertaisista kuvauksista, joissa kaikki keskeiset kysymykset luetellaan kerralla.

Pohjaviiva

VPN-palvelimen valitseminen vaatii huolellista vertailua ja kontrastia. Vaikka suurin osa yrityksistä tarjoaa yleensä samat ominaisuudet, laajennetuilla ominaisuuksilla ja sovelluksilla on todella merkitystä. Ne varmistavat käyttäjien tyytyväisyyden tarpeista ja tarkoituksista riippuen. Hinta on viimeinen mutta ei vähäisimpänä huomioon otettava tekijä.

Minkä tahansa palvelun valitsitkin, varmista, että se on riittävän luotettava valtavan palvelinvalikoiman avulla ympäri maailmaa, jotta nopea nopeus ja yhteydet voidaan taata. Pidä myös silmällä kaistanleveyttä tai turvallisuusrajoituksia suunnitelman hinnasta riippuen. Hyvä VPN-palvelu on joustava ja monipuolinen mobiili- ja työpöytätuen, ajan tasalla olevien sovellusten ja nimettömän Web-selauksen avulla sijainnista huolimatta.

Asenna VPN ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map