Paras CRM pienyrityksille

Paras CRM pienyrityksille


CRM-ohjelmisto – on perimmäinen työkalu pienyrityksille asiakassuhteiden hallinnassa. Sen tarkoituksena on auttaa yrityksiä organisoimaan työnkulku ja varmistaa yksinkertainen prosessien, yritysomaisuuden, myynnin jne. Seuranta.

CRM on ohjelmisto, joka yhdistää tietosarjat. Ajatuksena on antaa käyttäjien sisällyttää asiakkaiden tiedot ja muuttaa ne tiedostoksi. Yhdistettynä niitä on helppo hallita ja muokata yhdellä alustalla. Esimerkiksi CRM tuo asiakkaan tiedot, ostotiedot ja tilausjärjestelmän yhteen.

Jokaisessa CRM-järjestelmässä on perustoiminnot ja lisäominaisuudet, jotka itse asiassa määrittävät ohjelmistotyypin. Käyttäjät voivat valita yhteistyöalustoja, ohjelmistoja myyntivoiman automaatioon, analyyttisiä tai kampanjoiden hallintajärjestelmiä. Päätavoite on tarjota nopea ja korkeatasoinen palvelu sekä automatisoitu työnkulku.

Paras CRM-järjestelmän valinta voi olla haaste, koska sinun on otettava huomioon monet tärkeät näkökohdat. Ne sisältävät hinnan, työnkulun automatisointitoiminnot, raportoinnin ja analyyttiset instrumentit, räätälöinti- ja integrointiominaisuudet jne. Mainittujen kriteerien perusteella olemme valinneet kymmenen parasta pienyritysten parhaita CRM-ratkaisuja..

Suosituin CRM-ohjelmisto:

HubSpot CRMHubSpot CRM – on ilmainen sovellus, joka on kehitetty tehokkaaseen yhteyshallintaan. Ominaisuuksien joukko sisältää ajan tasalla olevat asiakaskontaktivälineet, jotka sisältävät live-keskustelut, integroidut lipunmyyntijärjestelmät, kaupanhallintatyökalut, sähköpostin seuranta ja lisää toimintoja palautteen ja asiakastuen luomiseksi. HubSpot CRM

Zoho CRMZoho CRM – on täysjakson CRM pienyrityksille. Se tarkoittaa, että käyttäjät voivat hyötyä all-in-one-ratkaisusta myynnin hallintaan integroidun sosiaalisen median avulla, jonka avulla yritykset julkaisevat tuotetietoja ja viestejä tärkeimmissä sosiaalisissa ympäristöissä, kuten Facebookissa ja Twitterissä. Ohjelmistolla on ilmainen suunnitelma edullisten laajennettujen maksettujen pakettien lisäksi. Zoho CRM

Pipedrive CRMPipedrive CRM – on hyvä ratkaisu pienille ryhmille ja yrityksille, jotka haluavat yksinkertaistettua tuote- ja myyntiprosessia. Vaikka sillä ei ole ilmaista suunnitelmaa, se tarjoaa suhteellisen alhaiset pääsyhinnat liittymissuunnitelmalle, sillä siinä on tarpeeksi työkaluja ja ominaisuuksia, jotta myyntiputki voidaan tarkastella yhdellä napsautuksella. Helppo käyttö, intuitiivinen käyttöliittymä ja hallintamahdollisuudet ovat tärkeitä CRM-etuja. Pipedrive CRM

Tukkukauppa CRMTukkukauppa CRM – on kasvaville yrityksille suunniteltu alusta, jolla on laajennettu myyntisykli. Hyvä ratkaisu B2B-projekteihin ja yrityksiin, jotka vaativat laajennettua ominaisuusjoukkoa. Lyijypisteiden ja hallintatoimintojen lisäksi järjestelmässä on integroidut puhelinsoittajat ja työkalut, joiden avulla sähköpostit voidaan lähettää suoraan kojetaulusta. Tukkukauppa CRM

Salesforce CRMSalesforce CRM – on mukava CRM-järjestelmä pienyrityksille. Vaikka se tarjoaa vain kaksi suunnitelmaa, ne yhdistävät kaikki ominaisuudet, jotka edustavat monipuolista ohjelmistoekosysteemiä, mukautettuun mobiilisovellukseen, yhteystietojen hallintamahdollisuuksiin, mukaan lukien joukkoviestit, jne. Tehokas alusta on hyvä sekä B2C: n että B2B: n joukkueille ottaen huomioon lyijypistetyökalut, ennustekampanjoita ja paljon muuta. Salesforce CRM

bpm’online CRMbpm’online CRM – on alusta, joka edustaa älykkäiden ohjelmistojen ja edistyneen asiakassuhteiden hallinnan synergiaa kaiken kokoisille ja toimialoille sopiville yrityksille. Ajatuksena on luoda ekosysteemi, jolla on vakiintunut yhteys asiakaspalvelun ja markkinointi- / myyntitoimintojen välille. Se auttaa yrityksiä ohjaamaan asiakkaitaan tuotteen tilaamisesta lopulliseen hankintaan. bpm’online CRM

Lynkos CRMLynkos CRM – on pienille ja keskisuurille yrityksille suunniteltu alusta. Se on osoittautunut tehokkaaksi ohjelmistoksi, joka auttaa yrityksiä olemaan yhteydessä asiakkaisiin yli 100 maasta ympäri maailmaa. Alusta toimittaa myynnin optimointivälineitä alkuperäisten iOS- ja Android-mobiilisovellustensa lisäksi. Lynkos CRM

Bitrix24 CRMBitrix24 CRM – on pilvipohjainen CRM-ratkaisu kaiken kokoisille yrityksille. Ohjelmistoprojektien hallinta laskutukseen tarjoaa joukon tärkeitä ominaisuuksia, jotka vaihtelevat ohjepisteistä ja projektinhallintatyökaluista laskutusmahdollisuuksiin, puheluihin jne. Suurin osa näistä ominaisuuksista on saatavana ilmaisena suunnitelmana. Maksetut suunnitelmat sisältävät lisäksi CRM-ohjelmistojen automaation, markkinointikampanjat ja paljon muuta. Bitrix24 CRM

Apptivo CRMApptivo CRM – on toinen pilvipohjainen ratkaisu, joka tarjoaa valikoiman liiketoimintasovelluksiaan pienille ja keskisuurille yrityksille. Sen lisäksi, että on mahdollista kirjautua ilmaiseksi, järjestelmä tarjoaa valikoiman työkaluja lyijyn luomiseen ja hallintaan, ennustamiseen, myynnin suunnitteluun, projektijohtamiseen ja muihin. Apptivo CRM

Nimble CRMNimble CRM – on älykäs yrityssovellus yhteystietojen hallintaan. Siihen kuuluu lisäominaisuuksia, jotka mahdollistavat sosiaalisen median yhteyden, sekä työkaluja, joiden avulla kaikki yrityskontaktit, tapaamiset ja postilaatikot voidaan tuoda yhteen kojelautaan ja hallita niitä suoraan. Alusta on saatavana pilvipohjaisena SaaS- ja verkko-ohjelmistoina alkuperäisten mobiiliversioiden lisäksi iOS: lle ja Androidille. Nimble CRM

On korkea, että tarkastelimme lähemmin kutakin alustaa määritelläksemme parhaat pienyritysten CRM: t.

HubSpot CRM

HubSpot CRM

HubSpot CRM– on yksinkertainen ohjelmisto pienille ja pienille yrityksille sekä yrittäjille, jotka ovat CRM: n uusia. Avain keskittyi helppokäyttöisyyteen ilmaisen suunnitelman lisäksi, joka saattaa olla hyvä idea testata kaikki perusominaisuudet.

Alustalla on laajennettu ekosysteemi, jolla on kyky integroida yli 200 erilaista sovellusta. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat edistyneet yhteystietojen hallintatyökalut, kuten live chatbotit. Samanaikaisesti yritysomistajat arvostavat parannettua lyijynmuodostustoimintoa. Täällä meillä on Lead Capture -ominaisuus, jonka ottavat käyttöön yhteyslomakkeet, tehtävänhallintavälineet eri tehtävien ajoittamiseen ja määrittämiseen, integrointimahdollisuudet Outlookin, Gmailin yhdistämiseen jne..

HubSpot CRM: n edut:

 • Helppokäyttöisyys – alustaa on erittäin helppo käyttää ja asentaa. Se toimii erinomaisesti yrityksille, jotka eivät ole koskaan käsitelleet CRM-järjestelmiä. Ilmaisen suunnitelman avulla voit testata kaikkia perusominaisuuksia ilmaiseksi.
 • Ota yhteyttä hallintatyökaluihin – ohjelmisto on suunniteltu varmistamaan saumaton yhteyshenkilöstö, jolla on mahdollisuus tuottaa asiakkaiden tietoja heidän sosiaalitileiltään ja jakaa yhteystiedot ryhmiin.
 • Lyijyn sieppaaminen – Voit ottaa käyttöön joitain upotettuja mukautettuja lomakkeita verkkosivustolle tai aloitussivulle lisätäksesi käyttäjien hankkimista. Et voi vain tallentaa kaikkia yhteystietoja, vaan myös sisällyttää ne automaattisesti kampanjoihisi. Ominaisuuden mukana tulee ilmainen suunnitelma.
 • Integraatiomahdollisuudet – yritykset voivat integroida CRM-ohjelmistonsa satoihin kolmansien osapuolien palveluihin ja sovelluksiin, jotka indusoivat MailChimp, Gmail, Outlook jne. Lisäksi voit hyötyä myös Chromen laajennuksesta automaattisen sosiaalisen median sitoutumisen lisäksi (vain maksetut suunnitelmat).
 • HubSpot Academy – Vaikka CRM on helppo käyttää, sillä on valtava tietokanta, jossa on kymmeniä oppaita ja oppaita. Lisäksi käyttäjät voivat tulla kasvavaan yhteisöön, joka on melko aktiivinen keskustelujen ja avun suhteen.

HubSpot CRM -haitat:

 • Ilmainen suunnitelma sisältää vain perustasot. Jos tarvitset ylimääräisiä työkaluja, joudut maksamaan, kun taas jotkut vaihtoehdot ovat käytettävissä vain Premium-ohjelmalla.
 • Sisäänpääsypaketti on kalliimpi verrattuna palveluihin.

HubSpot CRM -kustannukset: Sen ilmaisen suunnitelman lisäksi ohjelmisto on saatavana kolmessa maksullisessa paketissa yrityksesi tarpeista riippuen. Starter-suunnitelma alkaa 50 dollaria kuukaudessa ja sisältää lyijyn kaappaamisen ja muuntamisen, sähköpostimarkkinoinnin, sulautetut lomakkeet ja muut välineet. Ammattisuunnitelma maksaa 800 dollaria kuukaudessa. Se sisältää kaikki aiemmat ominaisuudet analyysin, raportoinnin ja tulojen mittauksen lisäksi. Enterprise-paketin hinta on 3 200 dollaria, joka sisältää SEO- ja sisältöstrategioita, kiinteistölaskennan, sosiaalisen median yhteyden ja paljon muuta.

Kokeile HubSpot CRM: ää ilmaiseksi

Zoho CRM

Zoho CRM

Zoho CRM – on yksinkertainen alusta, jolla on myös ilmainen suunnitelma. Ohjelmistoa on helppo mukauttaa. Samalla se toimii pienille yrityksille, jotka eivät vaadi paljon toimintoja. Toimitetut ominaisuudet sisältävät perinteisen lyijykaappauksen toiminnallisuuden sosiaalisen median integroinnin lisäksi. Lisävaihtoehtoja löytyy monista työkaluista, joilla hallitaan tilauksia, seurataan käyttäjiä; aktiivipuhelimien kirjaamista jne.

Zoho CRM: n ammattilaiset:

 • Muokatut raportit – Käyttäjät voivat luoda ja aikatauluttaa raportteja sekä jakaa niitä muiden ohjelmistoon osallistujien kanssa. Raportit ovat helposti muokattavissa. Voit lisätä uusia kenttiä. Muokkaa olemassa olevia jne.
 • Tietojen tuominen – Zohon avulla on helppo tuoda kaikki tarvittavat tiedot jo olemassa olevalta CRM-alustalta.
 • Sosiaalisen hallinnan integraatio – alusta voidaan yhdistää kaikkiin tärkeimpiin sosiaalisiin alustoihin. Lisäksi maksetut suunnitelmat tarjoavat rajoittamattoman sosiaalisen median julkaisemisen.
 • Tuotehallinta – Tyypillisten hallintatoimintojen lisäksi käyttäjät voivat hyödyntää ostojen ja tilausten seurantaa, laskutusta jne.
 • SalesSignals – hyvä ominaisuus yrityksille, jotka etsivät automatisoitua lyijypisteratkaisua. Järjestelmä helpottaa uusien moduulien luomista ja mukauttamista lisäämällä yli 100 eri kenttää.
 • Zia Voice – AI-pohjainen keskustelubotti tai avustaja, joka on saatavana vain Professional-suunnitelmassa.

Zoho CRM haitat:

 • Rajoitettu säilytystila. Järjestelmä tarjoaa vain 1 Gt tallennustilaa kutakin käyttäjää kohti. Määrä voidaan laajentaa. Sinun on kuitenkin maksettava siitä.
 • Monimutkainen putkilinjan räätälöintiprosessi. Olemme todenneet, että Zohoa on melko helppo mukauttaa uusien kenttien lisäämiseen tai muokkaamiseen. Käyttäjillä voi kuitenkin olla vaikea muokata putkilinjan prosessia.
 • Uusien ominaisuuksien ja järjestelmäpäivitysten käyttöönotto kestää yleensä paljon aikaa.

Zoho CRM -kustannukset: ilmainen suunnitelma tarjoaa vain yhteyshenkilöiden ja liidien hallintaominaisuudet. Jos tarvitset enemmän toimintoja, sinun on valittava jokin kolmesta tarjotusta suunnitelmasta. Vakiosuunnitelma alkaa 12 dollaria kuukaudessa kutakin käyttäjää kohti sähköposti-oivalluksilla, lomakkeilla ja mukautetuilla raporteilla. Ammattisuunnitelma maksaa 20 dollaria kuukaudessa SalesSignals, automaattiset sääntöpäivitykset, kenttien räätälöinti ja paljon muuta. Professional-paketti maksaa 35 dollaria kuukaudessa, ja se sisältää kaikki aikaisemmat ominaisuudet sähköpostijäsentimen, tietojen salauksen, Zia Voicen jne. Lisäksi. Jokainen paketti sisältää.

Kokeile Zoho CRM: ää ilmaiseksi

Pipedrive CRM

Pipedrive CRM

Pipedrive CRM – on alusta, joka on suunniteltu myynnin hallintaan ja yksinkertaistetun putkilinjan luomiseen nähdäksesi mitä tilauksille todella tapahtuu. Järjestelmällä ei ole ilmaista suunnitelmaa, vaikka lähtöhinta on suhteellisen alhainen. Alustalla on intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jonka avulla tuotteiden standardisointi ja myynnin hallinta on helppoa. Ominaisuusjoukko ei ehkä ole niin rikas kuin muissa CRM: issä. Järjestelmä kuitenkin toimii hyvin.

Pipedrive CRM: n ammattilaiset:

 • Helppokäyttöisyys – Pipedrive CRM: n käyttö ei vaadi erityistä oppimiskäyrää helppokäyttöisen käyttöliittymän ja kaikkien työkalujen ansiosta. Kojetaulu voidaan määrittää vastaamaan käyttäjien asetuksia.
 • Rajoittamaton tallennustila – Järjestelmässä on rajoittamaton tallennustila luomaan lukuisia prosesseja rajoittamattoman putkilinjan lisäksi.
 • Joustavuus – Pipedrive CRM voidaan integroida muiden valmistajien palveluihin ja sovelluksiin.
 • Tilitiedot – hyvä ominaisuus seurata johtoja, jotka ovat lähellä ostoa. Sen avulla yritykset voivat vaikuttaa asiakkaisiin, jotka ovat melkein valmiita ostamaan tuotteen.
 • Erityiset luvat – käyttäjillä on mahdollisuus asettaa käyttöoikeudet roolista riippuen. Voit hallita omaisuutta, jonka joukkuetoverit voivat nähdä tai käyttää.

Pipedrive CRM haitat:

 • Ei lyijypisteytystä. Lyijyn reititystä tai määrittämistä ei ole. Tämä tekee lyijynhallintajärjestelmästä hieman monimutkaisen.
 • Rajoitettu sähköpostimarkkinointi. Massamähköpostimarkkinoinnin puute ei välttämättä ole erityisen tärkeätä pienille yrityksille, kun taas kasvavat yritykset arvostavat sitä.
 • Hinta. Suunnitelmat saattavat näyttää hieman liian hienoilta, ottaen huomioon perusvirtajoukko.

Pipedrive CRM -kustannukset: CRM-ohjelmisto on saatavana neljänä eri suunnitelmana ilmaiseksi kokeiluversiona jokaiselle. Suunnitelmiin sisältyy Essential, Advanced, Professional ja Enterprise, jotka maksavat 12,50 dollaria, 24,90 dollaria, 49,99 dollaria ja 99 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Pipedrive CRM nyt

Tukkukauppa CRM

Tukkukauppa CRM

Tukkukauppa CRM – on osa Freshwork-liiketoimintaympäristöä työnkulun automatisointiin. Se on myös alan johtava asiakassuhteiden hallinnassa. Järjestelmä tarjoaa selkeän kuvan koko myyntiprosessista tilaamisesta ostamiseen ja lähettämiseen.

Pääasiassa B2B-liiketoiminnalle suunniteltu alusta tarjoaa edullisia suunnitelmia, joissa on yhteysvälineitä, hyvä asiakastuki, muokattavat ohjelmistot ja raportointivälineet, vaikka niitä ei ole saatavana kaikissa suunnitelmissa.

Tukkukaupan CRM-ammattilaiset:

 • Koko syklin myynninhallinnan työkalut – Perustoiminnot toimittavat kaikki tarvittavat välineet johtaa, käsitellä, myydä tai ottaa yhteyshenkilöt yhdeksi kojelautaksi. Pisteytys ja liidien sieppaustoiminnot sisältyvät myös osallistumissuunnitelmaan.
 • Pitkälle edennyt sopimus – Perinteisten yhteysvälineiden lisäksi alustalla on pääsy malleihinsa ja joukkoviesteihinsä, yhteyshenkilöiden soittamiseen ja kirjaamiseen, postin seurantaan jne..
 • Automaattinen käsittely – Jos valitset päivitetyt Freshsales CRM -suunnitelmat, saatat hyötyä automatisoidusta lyijyn reitityksestä ja osoittamisesta joukkueesi jäsenten ja kollegoidesi roolista ja pääsystä riippuen.
 • Parannettu raportointi – tämä on saatavana vain kalleimman suunnitelman kanssa. Saat pääsyn ylimääräisiin kojetauluihin osana, jos järjestelmän raportointiominaisuus. Siellä voit asettaa prioriteettijohdot ja luoda tehokkaan yhteyshallinnan.

CRM: n myyntituotteet:

 • Ei laskutusta tai tilausten hallintaa pääsyohjelmassa.
 • Jotkut suunnitelmat saattavat olla liian kalliita pienille yrityksille.
 • Ei hintavarauksia, mikä on haittaa yrityksille, jotka käyttävät luetteloon perustuvaa tuotehinnoittelua.

CRM-tukkumyynnin kustannukset: Järjestelmällä ei ole ilmaista suunnitelmaa, vaikka se tarjoaa 21 päivän ilmaisen kokeilun kaikkien saatavilla olevien pakettien testaamiseksi. Neljään nykyiseen suunnitelmaan sisältyy Blossom (pienille joukkueille) maksaa 12 dollaria kuukaudessa, puutarha (pienille kasvaville joukkueille) maksaa 25 dollaria kuukaudessa, Estate (isommille yrityksille), joka maksaa 49 dollaria kuukaudessa, ja Metsä (valmistettu suurille yrityksille) maksaa 79 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Freshsales CRM nyt

Salesforce CRM

Salesforce CRM

Salesforce CRM – on alusta, joka sopii erinomaisesti pienyritysten tarpeisiin. Järjestelmä edustaa sen tehokasta ekosysteemiä, ja siinä on joukko tärkeitä ominaisuuksia, jotka sisältävät joukkoviestinnän ja yhteyshenkilöiden hallintatyökalujen talteenoton jne. Järjestelmä toimitetaan mukautetun mobiilisovelluksen avulla, joka tarjoaa käyttäjille pääsyn CRM: ään tien päällä. Palkkiojärjestelmiin sisältyy lisälupa ja roolien määritystyökalut ja paljon muuta.

Salesforce CRM: n ammattilaiset:

 • Joustava maahantulosuunnitelma – Vaikka jotkut CRM: t rajoittavat pääsysuunnitelmiaan, Salesforce tarjoaa tarpeeksi tärkeitä ominaisuuksia aloittamiseen. Ne sisältävät työkaluja myyntiprosessin mukauttamiseen, joukkoviestien käynnistämiseen, liidien sieppaamiseen tai täyden pääsyn asiakastukitapauksiin.
 • Helppokäyttöisyys – Järjestelmässä on yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä, joka helpottaa instrumenttien käyttöä myös niille, jotka eivät ole koskaan aiemmin käsitelleet CRM: ää.
 • Valaisinalusta – järjestelmä rakennettiin valaistusalustalla. Se tarjoaa enemmän voimaa ja käyttäjäystävällisyyttä Salesforce CRM: lle.
 • Huoltoyksikkö – moduuli helpottaa pienyritysten hallintaa sekä asiakastukitapauksissa että itse myyntiprosessissa yhdessä moduulissa.
 • Täysimittainen SaaS CRM – päivitetyllä suunnitelmalla saat SaaS-toiminnallisuuden 24/7-tuen, lyijypistemyynnin ja myynnin ennustetyökalujen lisäksi instrumentteihin, joiden avulla voit määrittää roolit ja käyttöoikeudet tiimin sisällä.
 • Mobiilisovellus – Voit käyttää järjestelmää mistä tahansa sekä tien päällä. Lisäksi alustassa on täydet offline-toiminnot.

Salesforce CRM: n haitat:

 • Ei ilmaista suunnitelmaa järjestelmän testaamiseksi.
 • Sisäänpääsysuunnitelma on kalliimpi kuin muihin CRM: iin.
 • Sisältöpaketti on tarkoitettu vain 10 käyttäjälle.

Salesforce CRM: alustaa on saatavana neljänä eri suunnitelmana yrityksesi tarpeista ja koosta riippuen. Ilmaista suunnitelmaa ei ole, vaikka ilmainen kokeiluversio on saatavana jokaiselle paketille. Paketti sisältää Essentials-suunnitelman jopa 10 käyttäjälle, ja CRM-perustoiminnot maksavat 25 dollaria kuukaudessa. Professional-suunnitelma maksaa 75 dollaria kuukaudessa yrityksille, joilla on rajaton määrä käyttäjiä. Yrityssuunnitelma kasvaville yrityksille. Se maksaa 150 dollaria kuukaudessa ominaisuuksilla, kuten työnkulun automaatio ja yhteistyöllinen ennustaminen. Rajoittamaton suunnitelma maksaa 300 dollaria kuukaudessa. Se sopii suurimmaksi osaksi suurille yrityksille, jotka vaativat reaaliaikaisia ​​tilastotietoja, palkkioista vuorokauden ympäri olevaa tukitiimiä jne.

Kokeile Salesforce CRM nyt

bpm’online CRM

bpm’online CRM

bpm’online CRM – on SaaS-ratkaisu pienyrityksille erinomaisilla räätälöintityökaluilla. Järjestelmä on helppokäyttöinen online-CRM, jonka ominaisuuksia ovat asiakassuhteiden ja liidien hallinta, myyntivoiman ja työnkulun automatisointi jne. Järjestelmällä ei ole tyypillisiä suunnitelmia, ja se tarjoaa tilauksen yhdestä käyttäjästä. Järjestelmän joustavuus antaa sinun valita halutun ominaisuusjoukon sen mukaan, edustatko B2B- tai B2C-mallia.

bpm’online CRM: n edut:

 • Mukautettu kauppapaikka – Järjestelmällä on oma räätälöity markkinapaikka, jossa on kymmeniä sovelluksia valita ja muokata. Kaikki hakemukset on jaettu ryhmiin (Myynti, yhteistyö, markkinointi ja paljon muuta). Täällä on FED-liitin, tekstiviestien lähettäjä, sosiaalisen median sovellus, edistynyt aikataulusovellus ja paljon muuta.
 • Liittäminen – alusta voidaan helposti integroida kolmansien osapuolien palveluihin. Tarvitset vain asianmukaisen lisäosan valitsemisen Asana- tai Facebook-liitännän aktivoimiseksi, PandaDoc Management -työkalun integroimiseksi jne..
 • Valmiit mallit – Käyttäjät voivat hyötyä nopeammasta CRM-integroinnista ja työnkulun automatisoinnista valmiiden mallien avulla. Voit valita B2B-ristiinmyynnin, työntekijöiden osallistumisen / irtisanomisprosessin, rekrytointi- tai koulutusmalleja jo integroiduilla ominaisuuksilla.

bpm’online CRM haitat:

 • Ei ilmaista suunnitelmaa.
 • Raportointivälineiden puuttuminen.
 • Tuskin halvin CRM-tarjous markkinoilla.

bpm’online CRM-kustannukset: järjestelmässä ei ole perinteisiä sisäänpääsy- ja premium-suunnitelmia, se tarjoaa samat toiminnot jokaiselle tilaajalle. Tarjolla on 21 päivän ilmainen kokeilu. Aloittaessasi sinun on annettava henkilökohtaiset tiedot ja siirryttävä eteenpäin. Kuukausitilaus maksaa 25 dollaria per sarja, ja kaikki ominaisuudet ovat jo pakkauksessa.

Kokeile bpm’online CRM Now

Lynkos CRM

Paras CRM pienyrityksille

Lynkos CRM – on alusta, joka tarjoaa perustoiminnot pienille ja keskisuurille yrityksille. Siitä huolimatta, että tuote näyttää hiukan tyypilliseltä ensi silmäyksellä, se tarjoaa silti joitain arvokkaita työkaluja CRM-perusvaihtoehtojen lisäksi. Sen avulla yritykset voivat tavoittaa asiakkaita yli 120 maasta ympäri maailmaa sen analysointi- ja raportointiominaisuuksien, loistavan mobiilisovelluksen avulla liikkeellä ollessa, mukautetun verkkokaupan, jossa on sovelluksia ja integrointeja, jne..

Lynkos CRM: n ammattilaiset:

 • Joustavuus ja integrointi – Järjestelmällä on oma verkkokauppa, josta voit yhdistää erilaisia ​​sovelluksia yhdellä napsautuksella. Lisäksi CRM voidaan integroida kolmansien osapuolien palveluihin sosiaalisen median integroimiseksi, sähköpostimarkkinointiin jne. Palveluihin kuuluvat MailChimp, Facebook, Google, MS Excel -liitin ja muut työkalut.
 • Tehokas lyijy ja myynti – Lynkos CRM sisältää melko tehokkaat lyijyn ja myynnin luontityökalut.
 • Edullinen suunnitelma – hinnat ovat hiukan alhaisemmat verrattuna muihin alustoihin. Se tekee Lynkos CRM: stä hyvän ratkaisun pienille yrityksille, joilla on rajalliset taloudelliset mahdollisuudet.
 • Alkuperäiset mobiilisovellukset – Alustalla on mukautetut mobiilisovellukset Androidille ja iOS: lle, jotta ne voivat käyttää CRM-hallintatyökaluja sijainnistaan ​​tien päällä.
 • Reaaliaikainen raportointi – tuotteessa on hyvät raportointiominaisuudet, joiden avulla voit tarkistaa yrityksesi tilan reaaliajassa. Voit myös määrittää tai seurata välttämättömiä liiketoiminnan muuttujia yhdellä napsautuksella.

Lynkos CRM haitat:

 • Rajoitettu säilytystila. Sinun on maksettava jokaisesta 5 Gt tallennustilasta, joka ylittää suunnitelmasi rajat.
 • Ei ilmaista suunnitelmaa.

Lynkos CRM -kustannukset: käyttäjät voivat vapaasti valita kolmesta erilaisesta suunnitelmasta. Jokaisessa suunnitelmassa on 30 päivän ilmainen kokeilu työkalujen testaamiseksi. Ensimmäinen suunnitelma alkaa 14,99 dollaria kuukaudessa vuotuisen laskutuksen yhteydessä. Pro- ja Max-suunnitelmat ovat isommille yrityksille ja niiden hinta on 39,99 dollaria ja 74,99 dollaria vastaavasti. Ne tarjoavat enemmän tallennustilaa työnkulun automaatiotyökalujen, web-lomakkeiden jne. Lisäksi.

Kokeile Lynkos CRM nyt

Bitrix24 CRM

Bitrix24 CRM

Bitrix24 CRM – on pilvipohjainen CRM, jolla on joukko tärkeitä aloitusominaisuuksia sen ilmaisessa suunnitelmassa pienyrityksen perustamiseksi. Järjestelmä edustaa itseään all-in-one-CRM-ratkaisuna kaiken kokoisille yrityksille, kun otetaan huomioon myös sen maksetut paketit. Tärkeimpiä hallintavälineitä ovat 100-prosenttinen liiketoiminnan automatisointi lyijyn luomisesta ja kaupan sieppaamisesta kaupan loppuun saattamiseen, roolien osoittaminen, käyttöoikeudet, tehtävien ajoittaminen jne..

Bitrix24 CRM: n ammattilaiset:

 • Pilvipohjainen CRM – se tarkoittaa, että kuka tahansa joukkueen jäsen voi käyttää alustaa suoraan selaimellaan sijainnistaan ​​huolimatta. Tämä tosiasia mahdollistaa suuren yhteistyövapauden.
 • Rajoittamaton putkisto – voit vapaasti luoda ja hallita niin monta putkistoa samanaikaisesti kuin tarvitset. Järjestelmä varaa tarpeeksi tilaa liiketoiminnan kasvulle ja monipuolistamiselle.
 • Täysin pakattu ilmainen suunnitelma – Bitrix24 CRM tarjoaa täysin toimivan ilmaisen suunnitelman, toisin kuin jotkut muut järjestelmät. Ilmainen paketti sisältää kaikki olennaiset aiheet kontaktihallinnasta, live chatista, puhelimesta ja verkkokaupasta verkkosivustojen lomakkeisiin, raportteihin, analytiikkaan ja sähköpostimarkkinointiin.
 • Asiakirjan rakentaja – loistava työkalu yritysasiakirjojen luomiseen ja mukauttamiseen. Voit jakaa ne kollegoidesi tai asiakkaidesi kanssa.
 • Parannettu räätälöinti – Käyttäjät voivat vapaasti määrittää joitain työkaluja, mukaan lukien Live Chat. Voit lisätä uusia kenttiä, asettaa automaattisia vastauksia ja paljon muuta.

Bitrix24 CRM haitat:

 • Hieman monimutkainen. Käyttöliittymä saattaa olla hieman hämmentävä etenkin aloittelijoille.
 • Ei sähköpostimarkkinointia ilmaisella suunnitelmalla. Todennäköisesti ainoa ominaisuus, josta ilmainen paketti puuttuu.

Bitrix24 CRM -kustannukset: Aiemmin mainitun ilmaisen suunnitelman lisäksi Bitrix24 CRM: llä on neljä maksettua suunnitelmaa, jossa on parannetut ominaisuudet minkä tahansa kokoiselle yritykselle. Kaikki suunnitelmat on jaettu kahteen ryhmään: Special ja Business. Ensimmäinen ryhmä koostuu CRM +- ja Project + -paketeista, jotka maksavat 55,20 dollaria kuukaudessa. Liiketoimintapaketti koostuu vakio- ja Professional-suunnitelmista, jotka maksavat 79,20 dollaria ja 159,20 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Bitrix24 CRM: ää ilmaiseksi

Apptivo CRM

Apptivo CRM

Apptivo CRM – on ilmainen pilvipohjainen CRM-alusta, joka tarjoaa joukon tärkeitä sovelluksia pienyrityksille myyntien ja asiakkaiden hallitsemiseksi. Johtaja- ja projektihallinnasta myynnin seurantaan ja pisteyttämiseen – käyttäjät arvostavat kaikkia perusvaihtoehtoja, jotka on koottu yhteen helppokäyttöiseen ja tehokkaaseen CRM: ään, joka on saatavana yli 30 työntekijän yrityksille (CRM-tilit).

Apptivo CRM: n ammattilaiset:

 • All-in-One CRM – Apptivo CRM -toiminnon avulla käyttäjät voivat yhdistää myyntiprosessin alusta loppuun. Pilvipohjaisen online-CRM-alustan avulla järjestelmässä on työkaluja, joiden avulla sopimukset voidaan tehdä sijainnista huolimatta.
 • hankinta – Mahdollistaa tehokkaan toimitusketjun hallinnan seurata jokaista myyjää sekä varastoja ja tekemiäsi ostoja.
 • Online-laskutus – hyötyä integroidusta laskutyökalusta tulevien ja lähtevien tapahtumien käsittelemiseen sijainnista huolimatta.
 • Projektinhallinta – luoda yhteistyötä työskennellessään ryhmän kanssa erilaisissa tehtävissä. Luo aikataulukoita, luo lokikuluja koskevia raportteja, ota käyttöön tai poista käytöstä eri työnkulut jne.
 • Apptivo-kampanjat – loistava työkalu edistyneelle sähköpostimarkkinoinnille, joka tulee online-CRM: n sisäänrakennettuna ominaisuutena.

Apptivo CRM -haitat:

 • Ilmaisessa paketissa ei ole mobiiliyhteyttä.
 • Ei sisäänrakennettua puhelinta.
 • Ilmainen suunnitelma sallii vain 3 käyttäjän.

Apptivo CRM -kustannukset: Järjestelmässä on käynnistyssuunnitelma, joka on 100-prosenttisesti ilmainen käyttää. Kolme loput suunnitelmat maksetaan. Heillä kaikilla on ilmainen kokeilujakso. Hinnat ovat seuraavat: Premium, Unlimited ja Enterprise. Premium- ja Unlimited-suunnitelmat maksavat 8 – 20 dollaria kuukaudessa, kun taas Enterprise-paketin hinnasta neuvotellaan jokaisesta asiakkaasta erikseen.

Kokeile Apptivo CRM: ää ilmaiseksi

Nimble CRM

Nimble CRM

Nimble CRM – on yksinkertainen alusta pienyritysten tarpeiden tyydyttämiseen silloinkin, kun kyse on yrityksistä, joilla on tiukat rahoitukset. Vuonna 2009 avattu järjestelmä on jo saanut nimensä itselleen upeaksi kontaktienhallintavälineeksi, jossa on automatisoidut kontaktien segmentoinnin live-profiilit, kalenterit, toiminnan seuranta, älykkäiden kontaktien sovellus ja paljon muuta.

Nimble CRM ammattilaiset:

 • Älykkäät yhteystiedot -sovellus – Järjestelmällä on mukautettu selainlaajennus, joka tunnetaan myös nimellä Nimble Smart Contacts -sovellus. Se tarjoaa vaivaton pääsy postilaatikoihin tai sosiaaliseen mediaan tien päällä sijainnista huolimatta.
 • jakautuminen – Nimble CRM: n avulla on helppo pysyä järjestäytyneenä automatisoidun kontaktien segmentoinnin avulla, jakaa asiakkaasi ryhmiin, asettaa prioriteetit ja niin edelleen.
 • 360 asteen profiilin yleiskatsaus – Live-asiakasprofiilien avulla voit luoda kaikki tarvittavat asiakkaan tiedot yhdellä silmäyksellä. Seuraa viittauksia, päivitä profiilin tila, tee muistiinpanoja ja paljon muuta.
 • Automaattiset muistutukset – Aseta muistutus pitämään yhteyttä tärkeimpiin tapahtumiin. Järjestelmän avulla voit määrittää muistutukset ja asettaa ne viikoittain, kuukausittain ja neljännesvuosittain.

Nimble CRM haitat:

 • Vain yksi suunnitelma saatavilla.
 • Ei ilmaista suunnitelmaa.
 • Rajoitettu tallennustila käyttäjää kohti.

Nimelliset CRM-kustannukset: järjestelmällä ei ole ilmaista suunnitelmaa. Se tarjoaa kuitenkin 14 päivän ilmaisen kokeilun kaikkien ominaisuuksien testaamiseksi. Yksi nimble-liiketoimintasuunnitelma maksaa 19 dollaria kuukaudessa. Sen mukana tulee 2 Gt tallennustilaa käyttäjää kohti, yhteyshenkilöiden hallinta, kalenterin synkronointi, sosiaalisen median integrointi, sähköpostimarkkinointi ja paljon muuta.

Kokeile Nimble CRM Now

CRM-vertailutaulukko

Seuraavassa taulukossa on korostettava joitain jokaisesta edellä mainitusta pienyritykselle suunnatusta CRM: stä. Saatat saada nopeasti katsauksen kaikkiin heidän toimittamiinsa toimintoihin, samoin kuin ilmaisen suunnitelman saatavuuden, pakettihinnat ja muut tärkeät tekijät. Ajatuksena on tehdä käyttäjille entistä helpompaa ja nopeampaa päättää, kumpi voisi olla paras veto.

Vapaa suunnitelmaominaisuudetMinimihintaEnimmäishinta
HubSpot CRMJooLyijyn sieppaaminen, ponnahdusikkunat, mainos- ja sähköpostimarkkinointi$ 50$ 3,200
Zoho CRMJooProsessinhallinta, varastonhallinta, makrot, tapauskohtaiset lomakkeet$ 12$ 35
Pipedrive CRMEiMuokatut kentät, Yhden napsautuksen puhelut ja puhelunseuranta, Sähköpostin jakelulistat$ 12.50$ 99.00
Tukkukauppa CRMEiPutkilinjan ja bulkkien hallinta, räätälöity markkinapaikka, tekstiviestien integrointi$ 12$ 79
Salesforce CRMEiSalesforce Mobile App, yhteistyöllinen ennustaminen, hyväksyntä ja työnkulun automaatti$ 25$ 300
bpm’online CRMEiVerkkolomakkeet, valmiit mallit, mukautetut sovellusmarkkinat$ 2525 dollaria enemmän + käyttäjien lukumäärästä riippuen.
Lynkos CRMEiVerkkolomakkeet, omat mobiilisovellukset, reaaliaikainen raportointi$ 14.99$ 74,99
Bitrix24 CRMJooAlustan sovellusliittymä, ponnahdusikkunat, lyijyn kaappaaminen, myynnin seuranta$ 55.20$ 159,20
Apptivo CRMJooKehittäjäliittymä, verkkopohjaiset lomakkeet, ponnahdusikkunat$ 8$ 20
Nimble CRMEiYhteystietojen segmentointi, live-profiilit, älykäs mobiilisovellus, Nimble-selainlaajennus$ 19$ 19

johtopäätös

Tarvitset varmasti hyvän CRM: n pienelle yritykselle jossain kehitysvaiheessa. Järjestelmä on ainoa tapa hallita asiakkaitasi ja myyntiä yhdessä ekosysteemissä, joka sisältää tehtävien jakamisen ja oletuksen.

Koska verkossa on niin paljon tarjouksia, suosittelemme aloittamista yksinkertaisimmista vaihtoehdoista, joissa on ilmainen suunnitelma, jotta testataan järjestelmän toimivuus ja päätetään sopiiko yrityksesi tarpeisiin vai ei. Selvitä yrityksesi tavoitteet ja määritä yrityksen koko valitaksesi parhaiten sopivan pienyrityksen CRM-ratkaisun luettelostamme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map