Paras ilmainen verkkosivustojen rakennusohjelmisto

parhaat ilmaisten ohjelmistojen verkkosivujen rakentajat


Parhaiden ilmaisten verkkosivustojen rakennusohjelmistojen valitsemiseksi voit kohdata useita vaihtoehtoja.Ne eroavat toisistaan ​​monimutkaisuusasteen, projektin loppuunsaattamiseksi tarvittavan web-suunnittelun asiantuntemuksen, vaikutuksen, kustannusten ja muiden tärkeiden näkökohtien suhteen..

Nykyaikaiset verkkosivustojen rakentajat eivät ole samoja kuin ennenkin useita vuosia. Ne tarjoavat erilaisia ​​edistyneitä web-rakennustyökaluja, ominaisuuksia ja innovatiivisia lähestymistapoja.

Voit valita monipuolisten ohjelmistojen, joita voidaan käyttää erityyppisten verkkosivustojen käynnistämiseen, sekä erikoistuneiden niche-järjestelmien välillä tietyn verkkosivutyypin kehittämiseen, olipa kyse sitten yrityksen verkkosivusto, hääprojekti tai verkkokauppa. Verkkosivustojen rakentajat eivät ole vain helppokäyttöisiä kaikille, mutta ne ovat myös käteviä, intuitiivisia ja edullisia. Onko jotain muuta sinun ehkä aloittaa uuden projektisi kanssa?

Jotta voimme auttaa sinua parhaan verkkosivustojen rakennusohjelmiston valinnassa, olemme päättäneet tarkastella suosituimpia ja täydellisimpiä ilmaisia ​​palveluita, joita voit käyttää tarvittavien web-rakennustehtävien ratkaisemiseen..

Testasimme 9 parasta verkkosivustojen rakennusohjelmistoa:

 1. Wix – paras ilmainen verkkosivustojen rakentaja (ohjelmisto palveluna)
 2. WordPress – ilmainen isännöity alusta kaikille verkkosivustoille
 3. Ucraft – ilmainen online-suunnittelun ohjelmisto
 4. Webflow – reagoiva web-suunnittelutyökalu (ei koodausta)
 5. SITE123 – helpoin ilmainen verkkosivustojen rakentaja
 6. IM Creator – ilmainen verkkosivustojen luomisohjelma
 7. Mobirise – ilmainen verkkosivustojen rakennusohjelma Macille & Windows
 8. Weebly – Professional-verkkosivusto ja verkkokaupan rakentaja
 9. uCoz – ilmainen verkkosivusto, foorumi ja blogirakentaja

Siellä on saatavana monia monivaiheisia ja erikoistuneita ilmaisten verkkosivustojen rakentajia, mutta on silti tärkeää tehdä perusteellinen haku valitse paras palvelu tulla toimeen tarpeitasi. Oikea valinta säästää lopulta aikaa ja vaivaa optimoimalla web-kehitysprosessisi. Katsotaanpa nyt arvokkaimmat palvelut.

Wix – paras ilmainen verkkosivustojen rakentaja (ohjelmisto palveluna)

Wix

Wix – on paras ilmainen verkkosivustojen rakentaja, joka perustuu ohjelmistopalveluperiaatteisiin. Järjestelmä vastaa myös aloittelijoiden ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisten tarpeita ja mahdollistaa erityyppisten verkkosivustojen luomisen henkilökohtaiseen ja yrityskäyttöön. Wixin avulla luodut verkkosivustot näyttävät visuaalisesti miellyttäviltä ja optimoiduilta mobiililaitteille. Ne ovat toimivia ja niitä voidaan mukauttaa tarpeitasi järjestelmän tarjoaman monipuolisen ominaisuusjoukon ja lisävarusteiden vuoksi. Tärkeimpiä niistä ovat:

 • Rich Template Collection. Verkkosivun rakentaja tarjoaa tällä hetkellä 550+ mobiililaitteille optimoitua ilmaista mallia, jotka on tarkoituksellisesti jaoteltu luokkiin aiheiden perusteella, joihin he kuuluvat.
 • Sovellusmarkkinat. Wix tarjoaa upean valikoiman widgettejä, sovelluksia ja laajennuksia, jotka voit valita ja integroida verkkosivustoosi. Nämä aps ovat joustavia ja monipuolisia, minkä ansiosta niitä voidaan käyttää moniin markkinointi-, suunnittelu-, myynninedistämis-, sosiaaliseen verkostoitumiseen, verkkokauppaan ja muihin tarkoituksiin. Sinun on valittava ilmaisen ja maksetun vaihtoehdon välillä.
 • Wix ADI. Verkkosivun rakentaja tarjoaa edistyneen Keinotekoisen suunnittelun älykkyystyökalu joka yksinkertaistaa huomattavasti verkkosivustojen luomisprosessia luomalla automaattisesti projektin sinulle lähettämäsi tietojen perusteella. Jos sinusta kuitenkin tuntuu, että olet valmis avaamaan yksilöllisen verkkosivuston, voit käyttää Standard Wix Editoria siihen. Mobiilieditori on saatavana myös täältä.
 • Blogit ja verkkokauppa. Wixin avulla on mahdollista julkaista ilmaisia ​​blogeja ja pieniä ja keskisuuria verkkokauppoja. Sen blogin ja verkkokaupan moottorit ovat riittävän tehokkaita tekemään se helposti.
 • Monikielinen tuki. Alusta tarjoaa monikielinen tuki, jonka avulla voit luoda verkkosivustollesi eri kieliversioita ilmaiseksi.

Wix kattaa laajan verkkosivustotarpeen, riippumatta asiantuntemustasi. Vaikka verkkosivustojen rakentajalla on ilmainen suunnitelma, jonka voimassaolo ei koskaan vanhene, on silti järkevää päivittää maksulliseen tilaukseen saadaksesi kaiken hyödyn järjestelmän ominaisuuksista.. Vähintään maksettu suunnitelma maksaa sinulle 4,50 dollaria kuukaudessa, kun taas loput suunnitelmat ovat myös melko edullisia kaikille.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

WordPress – ilmainen isännöity alusta kaikille verkkosivustoille

WordPress

WordPress (nykyinen versio 5.3) – on ilmainen sisällönhallintajärjestelmä, jota pidetään perustellusti tämän tyyppisimpänä ohjelmistona maailmassa. Järjestelmä rakennettiin alun perin blogiympäristöksi, mutta se on nyt kysyntä käyttäjille, jotka aikovat kehittää sen kanssa erityyppisiä verkkosivustoja.

WordPress ei ole paras valinta ensimmäistä kertaa käyttäjille. Se toimii enimmäkseen hyvin kokeneille web-kehittäjille tai niille käyttäjille, joilla on ainakin vähän kokemusta verkkosivustojen rakentamisesta tai koodaamisesta. Tässä on lyhyt katsaus alustan merkittävimpiin ominaisuuksiin:

 • 100% verkkosivustojen räätälöinti. Sinun on valittava ja mukautettava tärkeimmät asetukset luodaksesi ainutlaatuisen verkkosivustosuunnittelun. Järjestelmä mahdollistaa fonttien, värien, kuvien, jotka ovat varastossa tai ladattavissa haluamallasi tavalla, asettamisen. Voit myös lisätä omia asiakirjojasi, sosiaalisen median tiedostoja ja luoda gallerioita vaikuttamaan yleisösi.
 • Useita laajennuksia ja kolmansien osapuolien integrointeja. Parantaaksesi verkkosivustosi suorituskykyä, voit integroida laajennuksia, malleja tai laajennuksia, jotka ovat muiden suunnittelijoiden kehittämiä, sekä ne, jotka järjestelmä tarjoaa oletuksena. Kun valitset kolmansien osapuolien integrointien välillä, tarkista heidän turvallisuus ja uskottavuus web-kehittäjille.
 • Tehokas blogimoottori. WordPress tunnetaan alun perin blogimisalustana, ja siten sen integroitu blogimoottori on ylimmällä tasolla. Järjestelmä antaa mahdollisuuden luoda ja hallita blogeja sekä päivittää niitä tien päällä.

Sinun ei tarvitse maksaa rahaa WordPressin käytöstä – CMS on ilmainen kaikille. Jotta verkkosivustosi olisi kuitenkin saatavilla Internetissä ja edistää sitä tehokkaasti, joudut maksamaan isännöinnistä, jonka kustannukset riippuvat palveluntarjoajasta ja suunnitelmasta, jota haluat käyttää.

Asenna WordPress ilmaiseksi

Ucraft – ilmainen online-suunnittelun ohjelmisto

Ucraft-verkkosivustojen rakentaja

Ucraft – on pilvipohjainen verkkosivustojen rakentaja, joka on erottunut luotettavasta, monipuolisesta, joustavasta, yksinkertaisesta ja intuitiivisesta alustasta. Järjestelmä ei ole monimutkainen aloittelijoille, ja sillä on laaja ominaisuusjoukko, jota voidaan tarjota taitaville web-kehittäjille. Koodaustaitoja ei tarvitse hallita, sillä palvelulla on intuitiivinen luonne, mikä tekee siitä kaikille ymmärrettävän.

Ucraft sisältää sarjan huippuluokan suunnittelijatyökaluja, Logo Makeria, paljon reagoivia teemoja ja muita vaihtoehtoja, jotka tekevät siitä yhden modernin web-suunnittelun kapealla. Katso heti sen tärkeimmät ominaisuudet:

 • Responsiiviset mallit. Verkkosivun rakentaja toimittaa laajan valikoiman reagoivia malleja, jotka ovat ilmaisia ​​ja 100% muokattavia. Mallit on jaoteltu kätevästi temaattisiksi osioiksi niiden rakojen perusteella, joihin ne kuuluvat. Useiden valmiiden mallien lisäksi on myös mahdollisuus valita tyhjä teema ja mukauttaa sitä edelleen tyhjästä. Kaikki mallit ovat täysin ilmaisia ​​ja ne ovat myös vaihdettavissa, mikä mahdollistaa mallien muuttamisen tarvittaessa.
 • Suunnittelijan työkalut. Verkkosivun rakentaja sallii korkealuokkaisten suunnittelijatyökalujen käytön veloituksetta antaa valitulle teema-ammattilaiselle viimeistelyn. Suunnittelutyökaluihin, joista voit valita, kuuluvat UIKit, typografia ja asettelu.
 • Ilmainen Logo Maker. Jos yritykselläsi ei ole vielä tuotemerkin logoa tai haluat hankkia uuden logon, Ucraft-ilmainen Logo Maker on käytettävissänne. Suunnitellessasi verkkosivustosi logoa voit valita yksilöllisen kuvakkeen, ladata omia elementtejäsi, muokata mallia kokeilemalla tekstiä, muotoja, tyyliä ja värejä viedäksesi lopulta valmis logosuunnitelman vaadittuun muotoon.
 • Ilmainen aloitussivun luoja. Ominaisuuden avulla voit avata aloitussivun toimittaaksesi yrityksesi tiedot yhdestä paikasta. Sinun tulisi valita vaadittava aloitussivumalli ja mukauttaa sitä sitten bränditietojesi näyttämiseksi, orgaanisen liikenteen ohjaamiseksi, uusien liidien luomiseksi ja palveluiden suosimiseksi verkossa.
 • bloggaaminen. Verkkosivuston rakentajalla on arvokas sisäänrakennettu blogimoottori, jonka avulla voit jakaa sisältöäsi, ohjata liikennettä, luoda markkinarakoja, rakentaa asiakasuskollisuutta ja kasvattaa yleisöä postin lataamisen / hallinnan avulla. Blogillesi on valittavana yli 80 valmiita teemoja. Järjestelmän tärkeimpiä blogin ominaisuuksia ovat RSS-syöte, tunnisteet ja luokat, edistyneet SEO-työkalut, kommenttijärjestelmä jne.
 • Ulkoiset integraatiot. Ucrafts myöntää pääsyn useille widgetille ja lisäosille, jotka ovat kehittäneet kolmansien osapuolten suunnitteluasiantuntijat. Tätä tarvitaan asiakkaiden sitoutumisen ja muuntamisasteiden kasvattamiseksi sekä projektien suorituskyvyn parantamiseksi. Sovellukset ovat ilmaisia ​​ja maksettuja, mikä riippuu tarpeistasi ja henkilökohtaisista mieltymyksistä. Widgetistä, joista voit etsiä, on järkevää mainita Intercom, LiveAgent, Jivosite, Uservoice, Disqus, Zendesk Chat, Facebook Messenger sekä paljon muita laajennuksia, jotka voivat vaikuttaa verkkosivustojen markkinointiin, markkinointiin ja kehittämistarpeisiin.
 • Monikieliset tuki. Monikielisen verkkosivuston hankkiminen on helppoa Ucraft: n avulla. Tämä johtuu siitä, että järjestelmä tarjoaa ilmaisen monikielisen tuen, jonka avulla voit rakentaa projektista useita kieliversioita.

Hinnoittelussa Ucraft osoittautuu melko kohtuuhintaiseksi järjestelmäksi. Palvelun testaamiseksi on ilmainen suunnitelma, samoin kuin kolme maksettua tilausta, jotka toimitetaan 14 päivän kokeiluversiona. Halvimman Ucraft-suunnitelman hinta on 10 dollaria kuukaudessa, kun taas kallein liittymä maksaa 39 dollaria kuukaudessa. Logo Maker ja aloitussivun luoja ovat saatavissa ilmaiseksi.

Kokeile Ucraftia ilmaiseksi

Webflow – reagoiva verkkosuunnittelutyökalu (ei koodausta)

Webflow

Webflow – on reagoiva verkkosivustojen rakentaja, joka on suunnattu pääasiassa ammattilaisille, mutta sitä voivat käyttää myös ne käyttäjät, joilla ei ole juuri tietoa web-suunnittelusta. Palvelun hallitseminen ja sen kojelautaan ja ohjauspaneeliin tottuminen vie kuitenkin aikaa ja vaivaa, ja sen rakenne on samanlainen kuin nykyisen CMS: n. Verkkosivun rakentaja vaatii ohjelmointitietämystä, ja on myös toivottavaa, että sillä on tietty web-taustat työskennellä sen kanssa.

Webflow tarjoaa hienostuneen web-suunnittelutavan ja paljon ominaisuuksia, jotka antavat projektillesi ammattimaisen ilmeen ja hienon suorituskyvyn. Tässä ovat tärkeimmät ominaisuudet, jotka tekevät palvelusta arvokkaan valinnan kaikille:

 • HTML / CSS-muokkaus. Webflow mahdollistaa HTML / CSS-projektin editoinnin ja on myös mahdollista integroida mukautetut HTML-koodit verkkosivustosi otsikkoon tai alatunnisteeseen. Siihen ei tarvita ylimääräisiä taloudellisia menoja, mutta valmistaudu käyttämään joitain koodaustaitoja menestyäksesi tehtävässä.
 • verkkokauppa. Webflow-sovelluksen avulla voit käynnistää ja hallita ominaisuuksilla täytettyjä verkkokauppoja. Mikä tärkeintä, tehtävän suorittamiseen ei tarvita erityisiä koodaustaitoja. Verkkokauppasi kehittämisessä työskentelemällä voit integroida ja mukauttaa ostoskoria, luoda tuoteluetteloita, ladata tuotteita ja kuvauksia, lisätä hintoja ja seurata varastotyökaluja, katsella tilastoja ja nykyisiä tuotetiloja, ottaa käyttöön alennuksia ja kuponkikoodeja jne..
 • Vastuulliset mallit. Webflow-mallistokokoelmassa on tällä hetkellä yli 200 reagoivaa mallia. On mahdollisuus valita ilmaisista ja maksutetuista teemoista, jotka on lajiteltu toimialan mukaan nopeaa ja kätevää käyttöä varten.
 • Lightbox-galleria. Webflow-kehittäjät ovat viime aikoina mahdollistaneet ammattimaisten Lightbox-gallerioiden luomisen CMS- ja eCommerce-videoista ja valokuvista. Tämä vaihtoehto on ilmainen ja mahdollistaa koko näytön kattavan kokemuksen luomisen visuaalisen sisällön parempaan esittämiseen.
 • After Effects ja Lottie-integraatio. Sivustojen rakentaja integroituu onnistuneesti Lottien ja After Effects -sovellusten kanssa, jotta käyttäjät voivat itsenäisesti hallita vektorianimaatioiden toistoa käyttämällä paljon Webflow-vuorovaikutuksia. Tämä auttaa luomaan visuaalisesti vaikuttavia verkkosivustoja, joissa on ammattimainen sisällön näyttö.

Web-virtausta voidaan käyttää ilmaiseksi rajoittamattoman ajan, mutta käyttäjä kohtaa silti tietyt järjestelmärajoitukset, jotka paljastuvat toiminnallisuusrajoituksista. Maksettujen suunnitelmien suhteen Webflow tarjoaa kaksi suurta tilaustyöryhmää – Sivusto- ja Tilisuunnitelmat. Jokainen ryhmä on jaettu edelleen pienempiin ryhmiin, nimittäin verkkosivustoon (Basic, CMS, Business) ja verkkokauppa (Vakio, plus, edistynyt) tilaukset, jotka tarjotaan sivustosuunnitelman ja yksittäisten (Ilmainen, Lite, Pro) ja joukkue (Tiimi, yritys) tilisuunnitelmien tarjoamia tilauksia. Lisäksi on olemassa edistyksellinen asiakaslaskutusratkaisu, jonka järjestelmä on kehittänyt erityisesti freelancereille, joiden ei tarvitse maksaa järjestelmän käytöstä, mutta joiden on keskusteltava lopullisista kustannuksista suoraan asiakkaan kanssa.

Kokeile Webflow Now -painiketta

SITE123 – helpoin ilmainen verkkosivustojen rakentaja

SITE123 -sivuston rakentaja

Site123 – on selvästi yksi helpoimmista verkkosivustojen rakentajista ja sopivin aloittelijoille. Järjestelmää käytetään blogejen, aloitussivujen, mainossivustojen ja pienten verkkokauppojen käynnistämiseen, mutta voit käyttää sitä myös muun tyyppisten projektien kehittämiseen. SITE123: lla rakennetut verkkosivustot ovat reagoivia ja voit käyttää niitä millä tahansa pöytätietokoneella tai mobiililaitteella. Järjestelmässä on vedä ja pudota -editori, jonka avulla voit mukauttaa projektin helposti tarpeisiisi.

SITE123 on suunnattu pääasiassa yrittäjille, jotka tarvitsevat laadukkaita verkkosivustoja, joilla ei vielä ole taitoja tai halua hallita monimutkaisia ​​projekteja. Se on ehdottomasti kooditon, mikä tekee siitä loistavan vaihtoehdon myös ammattitaitoisille web-kehittäjille ja aloittelijoille. On korkea aika ottaa mukaan joitain sen kohokohdista nyt:

 • verkkokauppa. Verkkokaupan käynnistäminen verkkosivustojen rakentajan kanssa on erittäin helppoa ja kiinnostavaa. Järjestelmä mahdollistaa pienten ja keskisuurten verkkokauppaprojektien luomisen, joissa voit lähettää ja hallita tilauksia / tuotteita, luoda houkuttelevia show-ikkunoita, lisätä / päivittää monipuolisia maksu- ja lähetysvaihtoehtoja, ottaa käyttöön alennuskuponkeja, asettaa tuoteparametreja, luoda tuoteryhmiä, arvioida käyttäjän suositukset, säädä ostoskorin näyttöasetuksia jne.
 • bloggaaminen. SITE123: lla voit aloittaa arvokkaan blogin, joka antaa projektillesi mukavan online-esityksen ja kiinnittää käyttäjän huomion. Tässä on paikka, josta voit lähettää artikkeleita, ottaa kommentteja käyttöön, luoda RSS-syötettä, lisätä mediatiedostoja, kuvia ja muuta tarvittavaa sisältöä. Järjestelmä tarjoaa joukon blogisuunnitelmia, joiden avulla voit valita ne, jotka parhaiten vastaavat verkkosuunnitteluasi.
 • Ilmaiset asiakasvuorovaikutustyökalut. Järjestelmä antaa pääsyn asiakasvuorovaikutustyökalujen joukkoon, mukaan lukien aikatauluvarausominaisuus, ravintolavaraukset jne. Tämä antaa verkkosivustoille edistyneitä toimintoja ja huippuluokan suorituskykyä..
 • Jaettu verkkosivustojen käyttö. SITE123 mahdollistaa verkkosivustojen käyttöoikeuksien asettamisen tarpeidesi ja tarpeidesi mukaan. Voit siis asettaa projektisi Vain jäsenille -tilaan, jotta se voidaan käyttää vain tietylle käyttäjäryhmälle, jolla on pääsy projektiin. Tämä on helppoa ja kätevää etenkin verkkosivustojen kehitysprosessin vaiheessa.
 • Ilmaiset logotyökalut. Järjestelmän avulla voit suunnitella yrityksen logon integroidaksesi sitä edelleen projektiisi. Se tarjoaa pääsyn työkalusarjaan (rajaaminen, koon liukusäädin, logon tyylin valinta, otsikon koon säätäminen jne.), joka auttaa tekemään logostasi houkuttelevan ja ikimuistoisen.
 • Monikielinen tuki. SITE123: n avulla voit helposti luoda monikielisen verkkosivuston, johon pääsee useilla kielillä. Sinun ei tarvitse luoda erillistä verkkosivustoa toisella kielellä – sinun on vain lisättävä uusi kieli projektiisi.
 • Sovellusmarkkinat. Järjestelmässä on laaja App Market, jossa on useita ilmaisia ​​/ maksettuja lisäosia ja laajennuksia, joita voit valita ja integroida projektiisi. Sovellusvalinta on todella näyttävä ja voit valita useista sovelluksista, kuten Live Support Chat, markkinointityökalut, hinnoittelu, verkkokauppa, Analytics-työkalut, verkkovastaavan työkalut, lomakkeet, galleriat, sosiaaliset palvelut, maksuyhdyskäytävä ja muut..

SITE123: lla on maltillinen hinnoittelupolitiikka. On ilmainen suunnitelma, joka ei koskaan vanhene, ja neljä maksettua tilausta, joiden hinta vaihtelee välillä 10,80 dollaria / kuukausi – 28,80 dollaria / kuukausi. Kaikissa tilauksissa on useita ominaisuuksia, joista käyttäjät voivat valita todellisten tarpeidensa perusteella.

Kokeile Site123: ta ilmaiseksi

IM Creator – ilmainen verkkosivustojen luomisohjelma

IM-luoja

IM-luoja – on ilmainen verkkosivustojen rakentaja, jonka mukana on kätevä WYSIWYG-editori ja useita huippuluokan suunnittelun mukauttamisominaisuuksia. Järjestelmää käytetään perustamaan yrityssivustoja, promo-sivustoja, aloitussivuja, blogeja ja verkkokauppoja. Se toimii hyvin aloittelijoille ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille, koska sillä on paljon tarjottavaa molemmille käyttäjäryhmille. IM Creator on loistava valinta suurimmalle osalle kaupallisista ja ei-kaupallisista projekteista.

Sivustojen valmistajaa pidetään perustellusti WYSIWYG-markkinaraon johtajana. Sillä on tällä hetkellä yli 17 miljoonaa verkkosivustoa ja tämä määrä kasvaa jatkuvasti joka vuosi. Jos olet oikeassa valitsemalla luotettava, edullinen ja toimiva verkkosivustojen rakentaja, katso nyt tärkeimpiä IM Luoja -ominaisuuksia:

 • verkkokauppa. Järjestelmässä on tehokas verkkokaupan moottori, jonka avulla voit käynnistää ja hallita ammattimaisia ​​verkkokauppoja vakiovarustetoiminnolla. Sikäli kuin järjestelmä on Stripe-pohjainen, sinun on lisättävä vastaava eCommerce Stripe verkkosivustolle aloittamaan sen asetusten hallinta..
 • bloggaaminen. Sivustojen rakentajalla on myös laadukas blogialusta, jonka avulla voit perustaa ja hallita melko mukavaa blogia. Voit valita useista blogin malleista, tyypeistä, tyyleistä, 5 uutissyötemuodosta ja muista vaihtoehdoista. On myös mahdollista integroida mediatiedostot sisältökenttään antamaan blogiisi toiminnallisen ja houkuttelevan ilmeen.
 • integraatiot. Palvelun avulla on mahdollista integroida Google Analytics, suositut sosiaalisen median linkit, Google Maps -widget ja muut lisäosat projektiin jakamaan haluamasi sisältö blogin lukijoille..
 • Ilmaiset mallit. IM Creatorissa on rikas kokoelma ilmaisia ​​malleja, jotka ovat reagoivia, monipuolisia ja muokattavia. Ne jakautuvat niche-luokkiin yksinkertaistaaksesi käyttäjien valintaa ja vähentääkseen suunnittelun valintaprosessia.
 • Monikielinen tuki. Verkkosivun rakentaja tarjoaa monikielisiä tukipalveluja, joiden avulla verkkosivustojen kehittäjät voivat käyttää sitä aloittaa ja hallita projekteja eri kielillä. Tämä on kätevä ominaisuus yrittäjille, jotka haluavat kohdistaa kumppaneita ulkomaille.

IM Creator on ehdottoman ilmainen taiteilijoille, opiskelijoille ja käyttäjille, jotka aikovat avata ei-kaupallisia verkkosivustoja. Järjestelmässä on kuitenkin myös kolme maksettua suunnitelmaa muille käyttäjäryhmille. Suunnitelmien hinta alkaa 8 dollaria kuukaudessa ja nousee hintaan 21 dollaria kuukaudessa. Siellä on myös edistynyt White Label -työkalu joka sopii erinomaisesti web-suunnittelijoille, jotka haluavat käyttää järjestelmää kehittää web-suunnitteluyrityksiään. White Label -ratkaisut ovat kalliimpia ja niiden kustannukset ovat välillä 350–25000 dollaria vuodessa.

Kokeile IM Luojaa ilmaiseksi

Mobirise – ilmainen verkkosivustojen rakennusohjelma Macille & Windows

Mobirise

Mobirise (nykyinen versio 4.11.5) – on täysin ilmainen ladattava ohjelmisto, joka ei luota Internet-yhteyteen ollenkaan. Asenna se ensin työpöydällesi, jotta voit käyttää laajaa Mobirisen ominaisuuksia.

Alusta on erittäin helppo, joustava ja yksinkertainen kaikille. Se keskittyy lähinnä aloitussivujen ja yrityssivustojen luomiseen, mutta on myös mahdollista käynnistää salkkuja, mainossivustoja ja muita projekteja sen mukana. Alla on lueteltu järjestelmän pääominaisuudet:

 • Block-pohjainen rakenne. Verkkosivun rakentaja sallii verkkosivustojen rakentamisen sisältölohkoista, joiden lukumäärä ylittää 800 kappaletta, ja kasvaa jatkuvasti. Voit valita ja järjestää ne tarvittavan muodostaaksesi halutun verkkosivustorakenteen. Tämä on erittäin kätevä ja mahdollistaa web-suunnitteluprosessin hallinnan. Mobirisen verkkosivustot reagoivat oletuksena.
 • AMP-verkkosivustojen rakentaja. Ohjelmisto mahdollistaa verkkosivustojen luomisen, jotka on ihanteellisesti optimoitu ylittämättömään mobiiliselaamiseen ja tarjoavat verkkosivujen nopean lataamisen.
 • Suunnittelun räätälöinnin työkalut. Palvelu tarjoaa laajan “out-of-the-box” -ominaisuusjoukon, joka käsittää suunnittelun muokkaustyökalut, tyyli- ja fontti-asetusten säätämisen, median integrointivaihtoehdot ja paljon muuta.
 • Ilmainen GitHub-sivujen hosting. Mobirise-ohjelmalla luodut verkkosivustot voidaan vapaasti ylläpitää GitHub Pages -sovelluksella, mikä lisää niiden suorituskykyä.

Mobirise on ehdottoman ilmainen kaikille, mutta muista, että joudut maksamaan isännöinnistä ja verkkotunnuksesta, jotta verkkosivustosi olisi saatavilla Internetissä. Itse järjestelmässä voit käyttää sitä rajoittamattoman ajan ja ilman vakavia rajoituksia.

Voit myös ostaa monitoimilaitteen sarjan kohtuuhintaan, joka sisältää kaikki laajennukset yhdessä paketissa. Kun olet ostanut ne kerran, voit käyttää näitä laajennuksia niin kauan kuin sinun on luotava houkuttelevia ja toimivia verkkosivustoja kaupalliseen ja ei-kaupalliseen käyttöön.

Lataa Mobirise ilmaiseksi

Weebly – Professional-verkkosivusto ja verkkokaupan rakentaja

Weebly

Weebly – on suosittu ilmainen DIY-verkkosivustojen rakentaja, jota käytetään moniin verkkorakennustarkoituksiin. Järjestelmä ei merkitse mitään koodaustietoisuutta, kun taas sen vedä ja pudota -editori auttaa yksinkertaiseen ja kätevään web-suunnitteluprosessiin. Weebly käyttää ”laatikkomallia”, jonka avulla voit muokata projektisuunnitelmasi ja rakenteesi tavoitteesi perusteella.

Järjestelmä on käyttäjäystävällinen ja siinä on vahva verkkokauppakeskeisyys, jonka avulla voit suunnitella ammattimaisia ​​verkkokauppoja. Järjestelmän avulla on kuitenkin mahdollista myös käynnistää ja hallita yrityssivustoja, portfolioita, aloitussivuja, blogeja ja muun tyyppisiä projekteja. Otetaan mukaan heti verkkosivustojen rakentajan tärkeimmät edut:

 • verkkokauppa. Weebly luotiin alun perin blogimisjärjestelmäksi, mutta se on viime aikoina saanut vahvan verkkokaupan painopisteen, jonka Square osti. Verkkosivuston rakentaja on täynnä verkkokaupan ominaisuuksia, jotka parantavat tehokkaasti verkkokaupan suorituskykyä. Se tarjoaa integroidun ostoskorin, massatuotteiden lähettämisen ja hallinnan, useita maksu- ja lähetysvaihtoehtoja, hakusuodattimen, mobiilisovelluksen ja paljon muita ominaisuuksia, joiden avulla on mahdollista aloittaa laadukas verkkokauppa tyhjästä..
 • bloggaaminen. Verkkosivun rakentajan avulla voit yhdistää ilmaisen ominaisuuksilla täytetyn blogin verkkosivustoosi, jotta voit edelleen muokata sitä tarpeitasi vastaavasti. Voit lisätä ja ajoittaa viestejä tähän, valita blogiapohjia, integroida mediatiedostoja, ottaa kommentointiominaisuuden käyttöön, täyttää jokaisen viestin sisällönkuvauskentät, lisätä otsikot / alatunnisteet jne..
 • Markkinointityökalut. Weebly-markkinointityökalut ovat myös huomion arvoisia. Verkkosivun rakentaja on ottanut käyttöön Promote-työkalunsa sähköpostimarkkinointikampanjoiden kehittämiseen. Tämä on hyödyllinen ominaisuus niille, jotka haluavat perustaa yritys- ja verkkokaupan verkkosivuja.
 • Video hosting ja kuvankäsittelyohjelma. Weebly mahdollistaa videoiden julkaisemisen ja päivittämisen verkkosivustolla. On myös mahdollista hyödyntää järjestelmän mukana toimitettua edistynyttä Image Editoria. Nämä ominaisuudet ovat ilmaisia, ja ne parantavat huomattavasti verkkosivustosi suorituskykyä sekä yleistä suunnittelua.
 • Sovelluskeskus. Weebly App Center sisältää kokoelman palveluita ja sovelluksia, jotka voit integroida projektiisi vain yhdellä napsautuksella. Siellä saatavilla olevat widgetit ovat ilmaisia ​​ja maksettuja – valitse ne, jotka vastaavat verkkosivustoasi eniten, ja integroi ne projektiisi.
 • Muodonmuodostaja. Toinen verkkosivustojen rakentajan kohokohta on sen ilmainen vedä ja pudota -muodossa käytettävä lomakemuodostin. Sen avulla voit luoda mukautettuja yhteyslomakkeita, RSVP-luetteloita, tutkimuksia ja muita lomakkeita, jotka voivat varmistaa paremman verkkoselailukokemuksen verkkosivuston kävijöille.

Weeblyllä on ilmainen menestyssuunnitelma, kun taas vakiosivustojen suunnitelmien kustannukset ovat 4–25 dollaria kuukaudessa. Lisäksi verkkosivustojen rakentaja tarjoaa edistyneen suorituskykysuunnitelman vähittäiskauppiaille, jotka haluavat mainostaa verkkosivustojaan. Tämän suunnitelman kustannukset ovat 38 dollaria kuukaudessa, mikä on myös arvoinen kauppa.

Kokeile Weeblyä ilmaiseksi

uCoz – ilmainen verkkosivusto, foorumi ja blogirakentaja

uCoz

uCoz – on yksi tunnetuimmista DIY-verkkosivustojen rakentajista, joka on ollut ja pysyy nyt verkkosivujen suunnittelun kapealla todella sanoimaton johtaja. Alustaa käytetään monipuolisiin verkkorakennustarkoituksiin, sillä sen avulla voit perustaa ja hallita yritys- ja henkilökohtaisia ​​verkkosivustoja. Se noudattaa moduulipohjaista rakennetta, jonka avulla voit luoda yksittäisen verkkosivun suunnittelun valmiista sisältölohkoista.

Verkkosivun rakentaja ei vaadi alustavaa koodaustaitoa, mutta se sallii HTML / CSS-koodin muokkaamisen, jos sinulla on tämä tieto ja haluat aloittaa kalliimpien projektien käynnistämisen. Järjestelmä erottuu joukosta sen etujen luettelon vuoksi, joista tärkeimmät ovat seuraavat:

 • Moduulien integrointi. Kuten edellä mainittiin, verkkosivustojen rakentaja antaa mahdollisuuden luoda yksinoikeussivustosuunnittelu moduulien integroinnin avulla. Sen mukana tulee laaja valikoima sisältömoduuleja, joista jokainen toimii hyvin tietyn tehtävän suorittamiseen. Joitakin niistä ovat vieraskirja, blogi, mainostaulu, foorumi, testit, UKK, sivustoluettelo, valokuvaluettelo ja SEO mainitakseni muutama. Kaikki moduulit ovat muokattavissa ja ilmaisia. Voit lisätä minkä tahansa niistä verkkosivustoosi antaaksesi sille toivotun suorituskyvyn ja visuaalisen vetovoiman.
 • verkkokauppa. Verkkosivun rakentaja toimittaa edistyneen verkkokaupan moottorin, joka voidaan ottaa käyttöön uShop-moduulin integroinnin avulla. Ominaisuuden avulla voit aloittaa ja hallita tehokkaasti verkkokauppoja, joissa voit käsitellä tuotehallintajärjestelmää, SEO-parametrien säätämistä, toimitus- ja maksutietoja jne. UCozilla rakennetut verkkokaupat ovat ominaisuuksilla täytettyjä ja toimivia.
 • Ilmaiset mallit. Järjestelmä tarjoaa erottuvan kokoelman sisäänrakennettuja niche-kohtaisia ​​malleja, mutta käyttäjillä on pääsy myös markkinoille aiheita, jotka ovat saatavilla lisämaksusta. Hinnat ovat kuitenkin melko kohtuuhintaisia ​​(ne vaihtelevat välillä 5–30 dollaria per teema), kun taas laatu on keskimääräistä korkeampi ja siten sijoituksen arvoinen.

Tarjolla on täydellinen ilmainen uCoz-tilaus, joka ei koskaan vanhene, ja viisi maksettua suunnitelmaa, joiden hinta alkaa 2,99 dollaria kuukaudessa ja nousee 15,99 dollariin kuukaudessa kalleimmalle ratkaisulle. Tärkeää on, että uCoz ei sijoita mainosnauhojaan ei-kaupallisille verkkosivustoille.

Kokeile uCozia ilmaiseksi

Bottom Line

Verkkosivuston käynnistämisen ei tarvitse olla monimutkaista prosessia, vaikka se aluksi voi näyttää tältä. Verkkosivun rakennusohjelmiston käyttö yksinkertaistaa huomattavasti aloittelijoiden ja ammattilaisten tehtäviä. Nämä järjestelmät ovat helppokäyttöisiä, käteviä, intuitiivisia, ominaisuuksilla kuormitetut ja joustavat. Niissä on valmiita malleja, runsaasti räätälöintityökaluja, jotka antavat niille vaaditun ilmeen. Sivustojen rakentajat ovat myös paljon edullisempi verrattuna muihin web-rakennusvaihtoehtoihin.

Jokaisella postitse tarkastellulla ohjelmalla on laatu, toimivuus ja se on ansaitseva niiden käyttäjien huomion, jotka aikovat luoda omia verkkosivujaan. Nämä ovat paras ilmainen verkkosivustojen rakennusohjelmisto, joka voi vastata erilaisiin tarpeisiin ja verkkosivujen suunnittelun toiveisiin. Jos et ole varma sinulle parhaiten sopivasta verkkosivustojen rakentajasta, testaa ja tutkia jokainen niistä oikean valinnan tekemiseksi..

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map