Paras jaettu hosting WordPressille

parhaat jaetun palvelun tarjoajat


Verkkosivuston terveys perustuu monella tapaa asianmukaiseen isännöintiin, etenkin kun kyse on rakennettuihin projekteihin WordPress. Toisaalta a ilmainen CMS-alusta on helppo aloittaa, koska et ehkä tarvitse paljon kapasiteettia heti alusta alkaen. Kustannustehokas jaettu hosting-suunnitelma saattaa olla riittävä. Toisaalta joudut hallitsemaan projektiasi ajoittain teknisestä tiedosta huolimatta.

Plugin ja teema -asennus, palvelu- ja järjestelmäpäivitykset, turvallisuus, SEO – käyttäjien on hallittava kaikkia mainittuja ominaisuuksia yksin. Elleivät he valitse WordPress-optimoitua jaettua palvelinratkaisua. Koska verkkosivustolla on niin paljon hyviä tarjouksia, sivustojen omistajat voivat hyötyä all-in-one-WP-palvelinsuunnitelmista, jotka sisältävät automaattisen CMS-asennuksen, laajennusten integroinnin ja päivitykset, edistyneet suojausmenetelmät, sisäänrakennetun SSL: n, ilmaisen verkkotunnuksen ja monia muita etuja. jotka ovat välttämättömiä WP-pohjaisen projektin rakentamisessa, mukauttamisessa ja asumisessa.

Testasimme kymmenen WordPress-verkkosivuston parhaasta jaetusta palvelimesta:

 1. Bluehost – paras jaettu hosting WordPressille.
 2. Hostpapa – Amerikan suosituin WordPress-hosting-yritys.
 3. HostGator – nopein jaettu hosting WordPressille.
 4. SiteGround – parhaiten hallittu WordPress-hosting.
 5. Nestemäinen verkko – halvin hosting yhdelle verkkosivustolle.
 6. Google Cloud – Googlen paras WordPress-alusta.
 7. 1&1 IONOS – suurin eurooppalainen isännöintipalveluntarjoaja.
 8. Hostinger – edullinen hosting WordPress-verkkosivustolle.
 9. Godaddy – suurin verkkotunnuksen rekisteröijä + hosting-yritys.
 10. iPage – yksi vanhimmista Web-palveluntarjoajista maailmassa.

Jokainen isännöintiratkaisu voidaan täydentää parannetuilla ominaisuuksilla ja työkaluilla. Ne voivat vaihdella yrityksittäin. Toisaalta jotkut perustavanlaatuiset kysymykset määrittelevät alustan luotettavuuden ja arvokkuuden. Ne ovat seuraavat:

 • Sivun latausaika – Asia, joka määrittelee käyttäjien kokemuksen tason. Mitä nopeammin kävijät pääsevät verkkosivustosi sisältöön, sitä parempi.
 • Uptime Rate – Saatavuus on avain menestykseen. Käytettävyysprosentti määrittelee, voivatko kävijät käyttää verkkosivustoa ympäri vuorokauden. Varmista, että korko on välillä 99,5–99,9%.
 • Asiakaspalvelu – Jotkut mahdolliset virheet tapahtuvat ajoittain. Varmista, että voit aina luottaa ammatilliseen apuun ongelman ratkaisemiseksi nopeasti.

Katsotaanpa nyt tarkemmin, mitä parhaat WordPress-jaetun palveluntarjoajat voivat tarjota.

Bluehost – paras jaettu hosting WordPressille

Bluehost - paras jaettu hosting WordPressille

Bluehost – on miljoonien WP-verkkosivustojen omistajien suosituin valinta monien vuosien ajan. WordPress-kehittäjien suosittelema, se saattaa sopia täydellisesti kaikenlaiseen projektiin. Bluehost tarjoaa täyden WordPress-integraation oman App Marketin kanssa valitakseen loputtomasta valikoimasta widgettejä ja lisäosia. Lisäksi alustalla on vahvat käytettävyysasteet (99,99%), nopea sivun latausnopeus (424 ms) ja paljon muuta. Keskeisiä ominaisuuksia ovat:

 • Käyttäjäystävällinen ohjauspaneeli – Bluehost on helppo käsitellä WordPress-verkkosivustojen rakennusprosessi kiitos intuitiivisen cPanelin. Täällä on kaikki tarvittavat elementit yhdessä paikassa useiden projektien hallitsemiseksi samanaikaisesti. WordPress-geeksit arvostavat mahdollisuutta muuttaa se WP-kojelaudaksi ja hyötyvät käyttöliittymästä, johon he ovat tottuneet.
 • Loputtomat widgetit ja laajennukset – Vaikka Bluehost on WP-erikoistunut isäntäalusta, se tarjoaa tuhansia widgettejä ja sovelluksia WordPress-verkkosivustoille. Niitä on saatavana Bluehost Marketplacesta sekä WP-teemoja, sekä ilmaisia ​​että maksettuja.
 • verkkokauppa ja SEO – Alusta tarjoaa paikallisia SEO-strategioita ja ammatillista apua, kun taas verkkokaupan ominaisuus on helppo käynnistää digitaalikauppa, jossa on niin monta tuotetta kuin tarvitset SSL-sertifikaatin, ostoskorin integroinnin jne. Lisäksi..
 • Parannettu asiakastuki – Perinteisten tapojen kanssa pitää yhteyttä tukitiimiin lisäksi Bluehostilla on asiantuntija-allas, joka antaa käteensä aina, kun sinun on integroitava analyyttisiä työkaluja, asennettava uusi laajennus tai lisättävä SEO-rivejä..

Bluehost WordPress -tallennuskustannukset: Alusta tarjoaa kolme suurta suunnitelmaa jaetulle isännöinnille. Ne sisältävät perussuunnitelman ($ 2,95 / kk), Plus-suunnitelma ($ 5,45 / kk) ja valintasuunnitelma ($ 5,45 / kk). Perussuunnitelmassa on rajoittamaton kaistaleveys, WP-päivitykset, 50 Gt tallennustilaa, ilmainen SSL-varmenne ja ilmainen verkkotunnus. Näyttää siltä, ​​että hyvää vastinetta rahalle, vaikka päivitys edistyneisiin suunnitelmiin on tuskin kova haaste lompakolle.

Kokeile Bluehostia nyt

Hostpapa – Amerikan suosituin WordPress-hosting-yritys

Hostpapa - Amerikan suosituin WordPress-hosting-yritys

HostPapa – on yksi maineikkaimmista yhdysvaltalaisista palveluntarjoajista. Se tarjoaa erilliset WordPress-optimoidut jaetut palvelimet WP-verkkosivustojen rakentamiseksi, ajamiseksi ja ylläpitämiseksi heti. Asiakkaat voivat hyötyä monista ilmaisista ominaisuuksista, jotka sisältävät yhden vuoden verkkotunnuksen, SSL: n ja muut. Lisäksi Hostpapa vakuuttaa erinomaisen suorituskyvyn ja kekseliäisyyttä.

Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

 • Mahtava voima – Sen lisäksi, että 99,9% käyttöaikataulusta, järjestelmä takaa nopean verkkosivustojen latausnopeuden parannetun sisällön välimuistin ansiosta. Lisäksi voit hyödyntää ilmaista CDN-verkkoa, joka paransi projektin nopeutta ja yleistä suorituskykyä.
 • Automaattinen huolto – tärkeä ominaisuus aloittelijoille, joiden mielestä on pelottavaa käsitellä asennusprosessia käsin. Järjestelmä tarjoaa saumattoman integraation. Se ei tarkoita manuaalista asennusta tai määrittämistä. Lisäksi Hostpapa käsittelee laajennuksia ja järjestelmäpäivityksiä varmistamalla, että käytät uusinta ohjelmistoversiota.
 • Edistynyt tietoturva – vaikka WordPress on avoimen lähdekoodin järjestelmä, tarvitset jotain muutakin kuin vain roskapostin torjuntasuojauspakettia. Hostpapa sisältää JetPack-suojausominaisuudet jokaisessa WP-suunnitelmassaan. Ensinnäkin se varmistaa nopeammat lataukset, mikä on hyvä Google-sijoitukselle. Toiseksi se tarjoaa automaattisen suojan haittaohjelmilta. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, saat edistyneitä puolustustyökaluja sisäänkirjautumis- ja salasanaturvallisuuteen, suojaan raa’alta voimalta ja DD0S-iskuilta jne..
 • WP-suuntautunut tuki – Hostpapa ylpeilee WordPress CMS: ään erikoistuneella asiakastuellaan. Perinteisten yhteydenototapojen lisäksi isännöintipalvelun tarjoajalla on yksi-yhdellä WordPress-koulutusohjelma aloittelijoille, jotka haluavat kerätä joitain WordPress-taitoja. Lisäksi on pääsy valtavaan joukkoon WP-asiantuntijoita Papa-joukkueesta, jotka ovat valmiita lainaamaan kättä.

Hostpapa WordPress -hotellin ylläpitokustannukset: käyttäjät voivat valita kolmesta WordPress-tarpeita varten suunnitellusta suunnitelmasta. Niitä ovat WP Starter, WP Business ja WP Pro. Jokaisessa suunnitelmassa on ilmainen verkkotunnus ja rajaton kaistaleveys. Ne maksavat 3,95 dollaria ja vastaavasti 12,95 dollaria.

Katso myös: HostPapa-arvostelu.

Kokeile HostPapaa nyt

HostGator – nopein jaettu hosting WordPressille

HostGator - maailmanlaajuinen isännöinti- ja siihen liittyvien palveluiden tarjoaja

HostGator – on isännöintipalveluntarjoaja, joka lupaa parantaa WordPress-verkkosivuston suorituskykyä 2,5x nopeamman latausnopeuden lisäksi. Käyttäjät arvostavat intuitiivista ohjauspaneelia, jonka avulla on helppoa hallita kaikkia projekteja yhdestä ohjauspaneelista. Järjestelmä määrittää välimuistin ja CDN: n automaattisesti, jotta sivuston omistajat voivat hyötyä parannetusta suorituskyvystä.

Tässä on mitä saat HostGator WP -optimoiduilla palvelimilla:

 • All-in-One-ratkaisu – Alusta toimittaa kaikki WordPress-omaisuudet, jotka saatat joutua rakentamaan käyttövalmis sivuston tyhjästä. Jokaisella suunnitelmalla saat pääsyn WP-teemoihin ja -malleihin. Käyttäjät voivat integroida osapuoliensa palvelut tai asettaa laajennuksia asennettuna ja päivitettävästi ilman lisäkäsittelyjä. Aloittelijoille on helppo hallita projekteja selkeän ja intuitiivisen ohjauspaneelin ansiosta.
 • 2.5X parempi suorituskyky – HostGator käyttää pilvipohjaisia ​​tekniikoita toimittaakseen superlatut arkkitehtuurin loppukäyttäjälle. Lisäksi siinä on CDN, välimuistikerrokset ja pienitiheyspalvelimet 2,5x nopeamman latausnopeuden varmistamiseksi. Lisäksi WordPress-optimoidut palvelimet on määritetty niin, että WP-sivustosi latautuu nopeammin.
 • Lisäominaisuudet – Jos joudut siirtämään sivustosi nykyisestä hosting-palvelusta HostGatoriin ilman liikennehäviöitä, paikalliset asiantuntijat tekevät sen ilmaiseksi. Sivustojen siirto ja verkkotunnuksen siirto ovat saatavilla ilmaiseksi. Käyttäjät voivat luottaa myös kokeneisiin tukiasiantuntijoihin, jotka neuvottelevat heitä kaikista teknisistä kysymyksistä vaihtaessaan palveluntarjoajien välillä.

HostGator WordPress -hotellin ylläpitokustannukset: WP-pohjaisiin verkkosivustoihin on saatavana kolme suunnitelmaa. Ensimmäinen on aloitussuunnitelma. Se maksaa 5,95 dollaria kuukaudessa yhdestä sivustosta, jossa on jopa 100 000 kuukausivierailijaa. Standardisuunnitelma maksaa sinulle 7,95 dollaria kuukaudessa kahdelle verkkosivustolle, kun taas liiketoimintasuunnitelma on suunniteltu kasvaviin hankkeisiin, joiden kävijämäärä on jopa 500 000 kuukaudessa. Se maksaa 9,95 dollaria. Kaikki kolme suunnitelmaa sisältävät ilmaisen SSL: n ja ilmaisen verkkotunnuksen.

Kokeile HostGatoria nyt

SiteGround – helpoin WordPress-jaettu hosting

SiteGround - helpoin WordPress-jaettu hosting

SiteGround – on toinen tunnistettava alusta, joka on tarjonnut parannettuja isännöintipalveluitaan vuodesta 2004. Nykyään sillä on yli 1 900 000 verkkotunnusta, jotka on luotu WordPressin ja muiden suosittujen CMS: n avulla. Alustalla on suuri käyttöaika (99,99%) keskimääräistä nopeamman sivun latausnopeuden lisäksi (714ms). Suuri joustavuus ja joukko palvelinratkaisuja saattavat näyttää hyvältä valinnalta seuraavien ominaisuuksien lisäksi:

 • WP: n ylläpitämä hosting – Tästä lähtien sinun ei tarvitse huolehtia kaikista WordPress-verkkosivustollesi asennetuista laajennuksista. Järjestelmä huolehtii niistä varmistamalla nopeat päivitykset, sujuvan toiminnan, digitaalisen tietoturvan jne. SiteGround käyttää pääasiassa omia talonvalmistettuja lunastustyökaluja varmistaakseen nopean sivun lataamisen..
 • Yksinkertainen verkkokauppa – Pitäisikö sinun luoda loistava verkkokauppasivusto? Unohda kymmenien erilaisten laajennusten ja sovellusten asentaminen. Järjestelmä tarjoaa 18 perussovellusta yhdessä. Valitse vain sovellukset, joita saatat tarvita digitaalikaupan virran kytkemiseksi, ja aloita verkkosivuston rakentaminen.
 • Parannettu turvallisuus – Toisin kuin muut hosting-palvelujen tarjoajat, jotka tarjoavat joitain perusturvallisuustyökaluja, Sitegorundissa on edistyksellinen seurantatekniikka, joka mahdollistaa verkkosivustosi seurannan 0,5 sekunnin välein pitämään se poissa uhkista. Lisäksi käyttäjät arvostavat muita välineitä, kuten IP-estolistoja, pikalinkkien suojausta ja paljon muuta.

SiteGround WordPress -hotellin ylläpitokustannukset: vaikka SiteGroundilla ei ole ilmaista kokeiluversiota, voit hakea rahat takaisin 30 päivän kuluessa. Saatavilla oleviin suunnitelmiin sisältyy kolme suurta pakettia. StartUp Plan maksaa 3,95 dollaria / kk ja tarjoaa 10 Gt tallennustilaa tärkeiden ominaisuuksien lisäksi. GrowBig Plan maksaa 6,45 dollaria kuukaudessa ja sisältää edistyneitä ominaisuuksia. Kun GoGeek Plan maksaa 11,95 dollaria kuukaudessa, saat kaikki kahden edellisen suunnitelman ominaisuudet premium-työkalujen lisäksi.

Katso myös: SiteGround-arvostelu.

Kokeile SiteGround nyt

Nestemäinen verkko – halvin hosting yhdelle verkkosivustolle

Nestemäinen verkko - halvin hosting yhdelle verkkosivustolle

Liquid Web – on täysin hallittu palveluntarjoaja, jonka avulla käyttäjät voivat hallita palvelimiaan ja verkkosivustojensa omaisuutta. Se on äskettäin integroinut Nexcessin – pilvipohjaisen alustan, joka varmistaa paremman suorituskyvyn kaikille WP: n ja WooCommerce-optimoiduille palvelinratkaisuille. Se tarkoittaa, että käyttäjät hyötyvät virheetöntä tietoturvavälineestä, poikkeuksellisesta nopeudesta ja mittakaavasta.

WordPress-ydinominaisuudet ovat seuraavat:

 • Lisääntynyt verkkosivuston suorituskyky – Sen lisäksi, että olemme jo aiemmin maininneet Nexcess-suorituskykyisen alustan, Liquid Web käyttää Nginx-integraation lisäksi myös uusinta PHP 7 -versiota. Lisäominaisuuksia ovat automaattinen kuvanpakkaus ja muut kokoonpanot, joiden tarkoituksena on lisätä latausnopeutta ja verkkosivuston yleistä suorituskykyä.
 • Täysin hallinnoitu WordPress-hosting – järjestelmä tekee automaattisesti sivustosi kopioita sekä lisäosien päivityksiä. Sinun ei tarvitse käsitellä varmuuskopioita. Lisäksi järjestelmä tarjoaa kehittäjälle pääsyn ja työkalut, jotka toimitetaan WP-CLI: n, Gitin ja SSH: n kautta.
 • Vaihepaikan ominaisuus – palkittu vaihtoehto niille, jotka haluavat testata projektinsa ennen asettamista. Järjestelmä tarjoaa käyttäjille vaiheitussivun, jonka avulla on mahdollista tarkistaa kaikki ominaisuudet ja toimintatavat todellisissa olosuhteissa.
 • Ilmainen sivuston siirto – elintärkeä ominaisuus niille, jotka haluavat jättää nykyiset alustansa Liquid Webin tarjoamaan täysin hallittuun WordPress-ratkaisuun. Paikalliset asiantuntijat tekevät siirron ilman putouksia tai liikenteen menetyksiä. Jos sinulla on edelleen epäilyksiä sivuston siirtymisestä, WordPress-asiantuntijoiden paikallinen tiimi neuvoo sinua kaikista kysymyksistä.

Nestemäisen WordPress-palvelimen ylläpitokustannukset: Järjestelmä veneet todennäköisesti laajin valikoima WP-optimoituja suunnitelmia. Ne on suunniteltu vastaamaan sekä yksilöllisiä että yritystarpeita. Kolme ensimmäistä pakettia koostuvat Spark-, Maker- ja Builder-suunnitelmista. Niiden avulla voit hallita lomaketta 1 – 25 verkkosivustoa yhdessä tilauksessa. Kuukauden hinnat ovat vastaavasti 19 dollaria, 79 dollaria ja 149 dollaria. Yritykset, jotka etsivät ylimääräisiä resursseja ja lisää kapasiteettia, voivat valita Producer-, Executive- ja Enterprise-suunnitelmista. Ne maksavat 299 dollaria, 549 dollaria ja 999 dollaria kuukaudessa jopa 250 verkkosivustolla, 10 kt kaistaa ja 800 Gt tallennustilaa.

Kokeile Liquid Web Now -sovellusta

Google Cloud – Googlen paras WordPress-alusta

Google Cloud - Googlen paras WordPress-alusta

Google Cloud – on yleensä yrityksille suunniteltu hosting-alusta. Palvelu voi ylpeillä luettelolla hyvin tunnistettavista asiakkaista, mukaan lukien Coca-Cola, PayPal, eBay ja muut yritykset. Samanaikaisesti WordPress-käyttäjät voivat hyötyä myös WP: lle optimoiduista palvelinratkaisuista ja kokeilla ainutlaatuista maksa-käytöstä -hinnoittelumallia..

Katsotaanpa tarkemmin, mitä Google Cloud Platform voi tarjota isännöintivaihtoehtojen suhteen:

 • Ympäri maailmaa -verkko – Järjestelmässä on tietokeskuksia, jotka sijaitsevat yli 20 maassa ympäri maailmaa. Niihin kuuluvat Yhdysvaltojen ja Kanadan lisäksi myös Eurooppa, Aasian ja Tyynenmeren alue, Etelä-Amerikka jne. Tämä tosiasia varmistaa laajemman käyttäjien ulottuvuuden ja sisällön nopeamman toimittamisen sijainnistasi huolimatta.
 • Suuri yrityskäyttäjille – Sanomattakin on selvää, että Google Cloud käyttää huippuluokan pilviteknologioita, jotka takaavat paremman suorituskyvyn. Se toimittaa pilvipalveluita yrityksille ja kasvaville yrityksille. Toisaalta, se ei ehkä toimi käyttäjille, jotka avaavat pieniä verkkosivustoja harrastuksena.
 • Avoimen lähdekoodin sitoutuminen – Alusta antaa valtavan panoksen joihinkin suosituihin avoimen lähdekoodin hankkeisiin, joihin kuuluvat Android, Kubernetes ja jotkut muut. Se tarkoittaa, että voit siirtää verkkosivustosi tai sovelluksesi toiseen pilveen olematta jumittunut.
 • Yksinoikeudella hinnoittelupolitiikka – Google Cloudilla et löydä tyypillisiä suunnitelmia, joissa on kiinteät hinnat ja luettelo ominaisuuksista. Järjestelmä esittelee pay-per-use -mallin. Toisin sanoen voit hallita isännöintikustannuksia hankkeen edellyttämistä lähteistä ja kapasiteetista riippuen.

Google Cloud WordPress -tallennuskustannukset: kuten aiemmin mainitsimme, hinnoittelupolitiikka eroaa tottuneesta. Käyttäjät voivat valita itsenäisesti hallinnoidun WordPress-palvelimen Google Compute Engine -palvelimesta tai tuoda verkkosivuston koodin suoraan moottoriin. Siellä on 12 kuukauden ilmainen kokeilu, joka sisältää jo 300 dollaria Google Ad -hyvityksiä. Sitten joudut maksamaan todellisesta isäntäkäytöstä sekunnin välein.

Kokeile Google Cloud Nowa

1&1 IONOS – suurin eurooppalainen isännöintipalveluntarjoaja

1 & 1 IONOS - suurin eurooppalainen isännöintipalveluntarjoaja

1&1 IONOS – on vihreä isäntäalusta, joka käyttää energialähteitä WordPress-verkkosivustojen vastuulliseen vastuuseen. Energiatehokkaiden tekniikoiden lisäksi käyttäjät hyötyvät joustavista WP-optimoiduista suunnitelmista, jotka ovat hyviä erilaisille verkkosivustoille. Joko sinun on käynnistettävä pieni blogi tai haluat myydä tuotteita verkossa, joihin sisältyy WooCommerce-integraatio, 1&1 IONOSilla on hyviä ominaisuuksia.

Tärkeimpiä etuja ovat:

 • Vihreä isäntä – 1&1 IONOS on yksi harvoista ympäristöä hoitavista alustoista. Se käyttää tehokkaita resursseja, mukaan lukien aurinko- ja tuulienergia, tuhansien verkkosivustojen voimistamiseen. Tällaisia ​​tekniikoita on saatavana jokaiselle maailman eri osissa sijaitsevalle datakeskukselle.
 • WordPress-optimoidut palvelimet – Järjestelmä toimii PHP 7: llä integroidulla NGINX: llä, joka on määritetty vastaamaan WordPressin erityistarpeita latauksen nopeuden ja sivuston suorituskyvyn suhteen. 1&1 IONOS takaa 2 Gt: n RAM-muistin 360 Gbit / s -yhteyden varmistamalla valokuitu.
 • Advanced Data Storage – säilytä verkkosivustosi tiedot SSD-tekniikan avulla. Se on 50% nopeampi verrattuna kiintolevyyn, mikä tarkoittaa nopeampaa sivun latausnopeutta ja korkeampaa hakukoneiden sijoitusta.
 • Henkilökohtainen tilinhoitaja – laajan tietokannan lisäksi 1&1 IONOS-asiakas voi hyötyä henkilökohtaisista tukijohtajistaan, jotka ovat omistautuneita WordPress-asiantuntijoita. Palvelu on saatavana yhdessä muiden ilmaisten ominaisuuksien kanssa, kuten SSL, verkkotunnus, sähköpostitilit jne.

1&1 IONOS WordPress -hotellin ylläpitokustannukset: Järjestelmä antaa kaikkien käyttäjien hyötyä 1 dollarin kaupasta. Voit tilata minkä tahansa kolmesta WP-suunnitelmasta vain 1 dollarilla 12 kuukauden ajan. Tämän ajanjakson päätyttyä hinnat ovat seuraavat: Pienempiä projekteja ja blogeja koskevat olennaiset suunnitelmat maksavat 9 dollaria kuukaudessa, liiketoimintasuunnitelma on tarkoitettu suuremmille verkkosivustoille, joissa on enemmän kaistanleveyttä, tallennustilaa ja laajennuksia. Pro-suunnitelma on viimeinen paketti, joka maksaa 15 dollaria kuukaudessa, jopa viiden kasvavan projektin hallintaan.

Katso myös: 1&1 IONOS-arvostelu.

Kokeile 1&1 IONOS nyt

Hostinger – halvin hosting WordPress-verkkosivustoille

Hostinger - halvin hosting WordPress-verkkosivustoille

Hostinger – on kustannustehokas isännöintiratkaisu käyttäjille, jotka etsivät pakettia perustilan ominaisuuksia edulliseen hintaan. Vaikka siinä ei ole samoja WP-toimintoja kuin yllä olevilla alustoilla, siinä on kaikki mitä tarvitset alusta alkaen ja se varmasti täyttää budjettisi odotukset. Se on vielä markkinoiden halvin tarjous hienolla WP-pohjaisella etuisuudella:

 • Automaattinen WP-asennusohjelma – Voit siirtyä WP-hallintapaneeliin, kun olet kirjoittanut Hostinger-tilin. Järjestelmä tarjoaa alusta alkaen useita vaihtoehtoja automaattisen WP-asennusohjelman avulla. Käyttäjät voivat käsitellä asennusprosessia myös manuaalisesti. Lisää vain verkkosivuston URL-osoite ja nimi, kun taas WP-asennusohjelma lataa uusimman WP-version ja mukauttaa sen palvelinympäristöön..
 • WordPressille suunniteltuja hosting-suunnitelmia – Asiakkaat voivat valita useista perussuunnitelmista edulliseen hintaan. Lisäksi alustalla on joitain erityisesti suunniteltuja WordPress-suunnitelmia, joissa on tiettyjä hosting-vaihtoehtoja. Hinta on sama, mutta WP-suunnitelmat on optimoitu maailman suosituimpaan CMS: ään.
 • Loistava suoritus – Hostinger on osoittautunut luotettavaksi palvelinratkaisuksi, jolla on korkea käyttöaika ja sivun latausnopeus. Päälläoloaikaan verrattuna keskimääräinen korko on 99,98%. joka on hyvin lähellä alan johtajia. Sivun latausnopeudesta viimeisimmät tulokset olivat 315 ms.

Hostinger WordPress -hotellin ylläpitokustannukset: Jos budjetti on rajoitettu, yhden jaetun palvelimen perussuunnitelma voi olla hyvä vaihtoehto, joka maksaa vain 0,82 dollaria. Tästä hinnasta saat 100 Gt kaistanleveyttä yhdelle verkkosivustolle. Haluatko laajennettuja verkkopalvelinominaisuuksia? Premium Plan maksaa sinulle 2,15 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa rajattoman kaistanleveyden ja verkkosivustot. Viikottaiset varmuuskopiot sisältyvät suunnitelmaan. Yritykset toimivat all-in-one-palvelinratkaisuna, jolla on rajattomat ominaisuudet vain 3,45 dollaria kuukaudessa.

Katso myös: Hostinger arvostelu.

Kokeile Hostingeriä nyt

Godaddy – suurin verkkotunnuksen rekisteröijä + hosting-yritys

GoDaddy - suurin verkkotunnuksen rekisteröinti + isännöintiyritys

Godaddy – on alan suurin verkkotunnuksen rekisteröintipalvelu. Se on myös isännöintipalveluntarjoaja, joka toimittaa tehokkaita WordPress-optimoituja palvelinratkaisuja. Käyttäjät voivat valita useista jo konfiguroiduista suunnitelmista eri tarpeita varten sisältöpohjaisiksi verkkokauppasivustoiksi. Godaddy takaa 99,9% käytettävyyden ja parannetun suorituskyvyn.

Katsotaanpa mitä sillä on konepellin alla:

 • Uptime-takuu – Järjestelmä takaa 99,9% käytettävyyden. Jos se ei toimita asianmukaista hintaa, käyttäjät voivat vaatia täyden hyvityksen.
 • Nopeampi verkkosivuston nopeus – Godaddy-palvelimet käyttävät CDN-lisäystä, joka varmistaa 50% nopeamman latausnopeuden. Lisäksi se käyttää uusinta PHP 7 -versiota.
 • Hyvä aloittelijoille – ei-teknikot arvostavat valikoimaa valmiiksi rakennettuja sivu- ja verkkosivustoasetteluja, jotta ne toimisivat mahdollisimman nopeasti. Järjestelmässä on mukautettu vedä ja pudota -sovellus, jota on helppo käyttää.
 • Ilmaiset lisäominaisuudet – Godaddy-käyttäjät saavat ilmaisen pääsyn tuhansiin WordPress-laajennuksiin ja -teemoihin. Lisäpalveluihin kuuluvat ilmainen SSL, verkkosivustojen siirto, verkkotunnuksen siirto jne.
 • Päivittäiset varmuuskopiot – Järjestelmä luo kopioita sivustostasi joka ilta. Se pitää kopioidut versiot turvassa vähintään yhden kuukauden, jotta verkkosivusto voidaan palauttaa tarvittaessa yhdellä napsautuksella.

Godaddy WordPress -hotellin ylläpitokustannukset: alustalla on neljä erilaista WordPress-hosting-suunnitelmaa. Ne sisältävät perussuunnitelman ($ +6,99 / kk), 30 Gt tallennustilaa yhdelle verkkosivustolle, Deluxe-suunnitelma (9,99 dollaria kuukaudessa) on hyvä suuremmille sivustoille, joissa on 100 000 kuukausivierailijaa, Ultimate Plan (12,99 dollaria kuukaudessa) tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan ja ilmaisen SSL: n, ja verkkokauppasuunnitelman (15,99 dollaria kuukaudessa) sisältää tuotehallintajärjestelmän, varaukset ja tapaamiset, WooCommerce-laajennukset jne.

Kokeile Godaddy nyt

iPage – yksi vanhimmista Web-palveluntarjoajista maailmassa

iPage - yksi vanhimmista Web-palveluntarjoajista maailmassa

iPage – on edullinen ja hyvin tunnistettava isännöintipalveluntarjoaja, jolla on vuosien kokemus alalta. Se on helppo hallita WordPress-palvelinratkaisu, jossa kaikki tarvittavat ominaisuudet sisältyvät kahteen sen WP-optimoituun suunnitelmaan. Käyttäjät saavat mahdollisuuden luoda hakukoneystävällisiä projekteja ja hyötyä rajoittamattomasta tallennustilasta ja kaistanleveydestä kohtuulliseen hintaan.

Ydinominaisuus sisältää:

 • Sisäänrakennetut WP-ominaisuudet – sinun ei tarvitse hallita asennusta, asennusta tai päivityksiä manuaalisesti. iPage tarjoaa sisäänrakennetun toiminnallisuuden, jonka avulla järjestelmä voi hallita kaikkia verkkosivustojen omaisuuksia WordPressin asennuksesta plugin-päivityksiin.
 • Turvallisuus ja nopeus – Alusta on luonut yhteistyön SiteLockin kanssa parantaakseen tietoturvaominaisuuksia ja verkkosivustojen suojausta. iPage-palvelinmääritykset antavat sinulle hyötyä 2,5x suuremmasta latausnopeudesta.
 • Kattava tuki – Jos tarvitset apua tai apua, iPage WordPress -asiantuntijat ovat valmiita antamaan käden. He hoitavat tarvittaessa verkkosivustojen siirron tai neuvottelevat muista teknisistä kysymyksistä.

iPage WordPress -tallennuskustannukset: Vain kahdella käytettävissä olevalla suunnitelmalla iPage-käyttäjät voivat silti käyttää koko joukko ominaisuuksia, joita tarvitaan WordPress-verkkosivustojensa ylläpitämiseen. WP Starter -suunnitelma alkaa 3,75 dollaria kuukaudessa, kun taas WP Essential on 6,95 dollaria kuukaudessa. Jokainen paketti sisältää yhden vuoden verkkotunnuksen, rajoittamattoman kaistanleveyden ja tallennustilan, esiasennetun WP-teeman ja laajennukset.

Katso myös: iPage-arvostelu.

Kokeile iPage nyt

Pohjaviiva

Parhaan WordPress-hosting-ratkaisun valinta riippuu projektin tulevista ominaisuuksista, tarkoituksista ja tavoitteista. Ajatuksena on valita alusta, jolla on tarpeeksi instrumentteja ja kapasiteetti isännöi verkkosivustoasi ja varmista sen virheetön suorituskyky. Edellä mainitut alustat voivat olla hyvä ratkaisu erityyppisiin hankkeisiin.

 • Bluehost on lopullinen isännöintipalveluntarjoaja, jolla on WordPress-suosittelemia palvelinratkaisuja. Sen räätälöityjen suunnitelmien avulla käyttäjät voivat paitsi rakentaa ja isännöidä myös mainostaa minkä tahansa tyyppisiä verkkoprojekteja.
 • HostPapa on amerikkalaisten tunnistettavin isännöintipalveluntarjoaja, joka toimittaa sisäänrakennettuja työkaluja WordPress-pohjaisten verkkosivustojen hallintaan, mukauttamiseen, määrittämiseen ja ylläpitämiseen pienin kustannuksin.
 • HostGator on yksi tehokkaimmista isäntäalustoista, jolla on hyvin konfiguroidut WP-optimoidut palvelinsuunnitelmat. Se tulee all-in-one-ratkaisuna rakentaa ja ottaa projektisi käyttöön vaivattomasti.

Muut alustat voivat myös olla hyvä vaihtoehto tarpeitasi mukaan. Sillä ei ole merkitystä, minkä palveluntarjoajan valitset. Varmista, että siinä on kaikki tarvitsemasi riittävästi kaistaleveyttä, tallennustilaa ja ylimääräisiä työkaluja, jotta tulevassa projektissa olisi all-in-one-paketti.

Kokeile Bluehost Shared Now -tapahtumaa

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map