Paras Vedä ja pudota -sivuston rakennusohjelmisto

Paras Vedä ja pudota -sivuston rakennusohjelmisto


Maailma on muuttumassa nopeasti valtavaksi digitaaliseksi markkinapaikaksi, jossa päivittäin otetaan käyttöön satoja ja tuhansia uusia verkkosivustoja. Blogista ja yrityksen verkkosivuista ammattimaisiin salkkuihin ja digitaalikauppoihin – globaali verkko näyttää olevan paras tapa edustaa brändin julkista kasvoja.

Toisin sanoen kaikki tarvitsevat verkkosivuston. Kaikilla ei kuitenkaan ole tarpeeksi taitoja sivuston luomiseen tyhjästä.

Käyttäjällä on tällä hetkellä useita vaihtoehtoja:

Ensimmäinen on itse rakentaa verkkosivusto käyttämällä koodauskieliä ja nykyaikaisia ​​web-välineitä. Tämä polku vaatii syvää teknistä ymmärrystä ja ohjelmointikokemusta. Lisäksi prosessiin sisältyy useita kokeita ja virheitä, virheenkorjaus, A / B-testaus ja muut termit, joita suurin osa meistä ei ymmärrä.

Toinen tapa on palkata joku kehittämään sivuston sinulle. Puhumme räätälöityistä ja ulkoistamiskehitysryhmistä, freelancereista jne. No, ne saattavat toimia, jos budjetti on rajoittamaton ja innokas maksamaan jokaisesta muutoksesta tai päivityksestä. Se tuskin toimii henkilöille, jotka haluavat käynnistää yksinkertaisen blokin tai pienen verkkokaupan, jonka budjetti on rajoitettu.

Viimeinen vaihtoehto on valita vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakennusohjelmisto. Teknologia kehitettiin auttamaan uuden tason aloittelijoita rakentamaan erityyppisiä tunteja tai kirjaimellisesti minuutteja toteutetusta tekniikasta riippuen. Niitä on helppo käyttää. He ovat saatavana edulliseen hintaan. Ne toimittavat rikkaan ominaisuusjoukon, jonka avulla aloittelijat voivat räätälöidä sivunsa halutun tyylin tai asetusten mukaisesti. Nykyään vetämällä ja pudottamalla -toiminnot ovat todennäköisesti paras ja yksinkertaisin tapa luoda digitaalista sisältöä ilman erityisiä taitoja.

Testasimme 10 parasta vetämällä ja pudottamalla -sivuston rakentajia:

 1. Wix – Paras vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja
 2. WordPress – paras vedä ja pudota CMS (Sisällön hallintajärjestelmä)
 3. uKit – Small Business Drag’n’Drop Website Builder
 4. Shopify – helpoin verkkokauppasivustojen rakentaja
 5. Kirjanmerkki – verkkosivustojen rakentaja verkkosivuston luomiseen AI: n avulla
 6. SITE123 – ilmainen vedä & Pudota verkkosivustojen rakentaja
 7. Weebly – yksinkertainen verkkosivustojen rakentaja verkkosivun luomiseen
 8. Mobirise – offline-tilassa Vedä ja pudota -sivuston rakennusohjelmisto
 9. Elementor – Vedä ja pudota -sivuston rakennuksen laajennus WordPressille
 10. Webflow – Professional Drag’n’Drop Website Builder

Wix – paras vedä ja pudota -sivuston rakentaja

Wix - paras vedä ja pudota -sivuston rakentaja

Wix – on yksi suosituimmista verkkosivustojen rakentajista, joka viittaa luokkaan 100% vetämällä ja pudottamalla. Se ei merkitse rajoituksia eri elementtien tai osien sijoittamisessa sekä niiden muokkaamisessa ja mukauttamisessa. Alusta tunnisti itsensä ottamalla käyttöön uusimmat AI-tekniikat, joiden avulla aloittelijat voivat luoda uusia sivustoja muutamassa minuutissa. Tässä on mitä se tarjoaa:

 • Wix ADI – Tämä on AI-ominaisuus, josta puhumme. Se todella rakentaa sinulle verkkosivun antamasi vastausten perusteella. Käyttäjän on ilmoitettava niche, verkkosivustotyyppi, toiminnot, jotka hän haluaa nähdä sivuilla… Voila! Saat sivuston, jossa on sisäänrakennetut osiot, laajennukset, widgetit ja jopa asiaankuuluva sisältö luotu Facebook-sivulta.
 • Wix Editor – työkalu käyttäjille, jotka haluavat silti osallistua rakennusprosessiin ja haluavat ilmaista luovuutensa ilman erityisiä koodaus- tai web-suunnittelutaitoja. Järjestelmässä ei ole AI-pohjaista välinettä. Toisaalta, voit vapaasti valita minkä tahansa asettelun tai luoda omia sivuja tyhjistä. Sijoita ne milloin tarvitset, onko kyse kalenterista tai yhteyslomakkeesta. Luo houkutteleva rakenne ja ota irti käyttäjien sitoutumisesta.
 • Wix-sovellusmarkkinat – mukautettujen widgetien ja lisäosien kokoelma on helppo lisätä uusia lomakkeita, integroida analytiikka, lisätä verkkokaupan ominaisuuksia, jos käynnistät digitaalikaupan jne. Vedä ja pudota vain tarvitsemasi widget ja pidä se sivullasi..

Wix-hinnoittelupolitiikka on maltillista ja kaikille kohtuuhintaista. Maksettujen tilauksien moninaisuuden lisäksi verkkosivustojen rakentajalla on täysin ilmainen suunnitelma, jonka avulla voit tutustua alustan ominaisuusjoukkoon ennen kuin valitset jonkin maksullisista vaihtoehdoista. Muista kuitenkin, että ilmaisella Wix-suunnitelmalla on useita rajoituksia. Siksi et voi yhdistää omaa verkkotunnustasi, päästä eroon järjestelmämainosbannereista, lisätä levytilan määrää jne. Saadaksesi nämä ja muut hyödyt on erittäin suositeltavaa päivittää yhteen maksettuihin suunnitelmiin. Onneksi Wix tarjoaa melko laajan valikoiman tilauksia, jotka ovat saatavana Standard- ja Business / eCommerce-paketteissa. Standard-suunnitelmien hinta alkaa 13 dollaria kuukaudessa, kun taas halvimman yritystilauksen hinta on tällä hetkellä 23 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

WordPress – paras vedä ja pudota CMS (Sisällön hallintajärjestelmä)

WordPress - paras vedä ja pudota CMS (sisällönhallintajärjestelmä)

WordPress – on suosituin CMS-alusta, joka ylläpitää miljoonia verkkosivustoja ympäri maailmaa. Alusta on erottunut pääasiassa ammattimaisesta avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmästä. Se tarjoaa kuitenkin myös joitain merkittävimmistä ja toiminnallisimmista vedä ja pudota -ominaisuuksista, jotka voivat huomattavasti yksinkertaistaa verkkosivustojen kehitysprosessia. Juuri tästä syystä olemme sisällyttäneet WordPressin parhaiden vedä ja pudota -sivustojen rakennusohjelmistojen luetteloomme. Jäljempänä mainitut ovat CMS: n vaikuttavimmat ominaisuudet:

 • Päivitetty verkkosivustoeditori – Järjestelmä on merkittävästi päivittänyt perinteisen editorinsa lisäämällä joitain kätevistä vedä ja pudota -ominaisuuksista. Tämä tarkoittaa, että jokainen voi lisätä monipuolisia lohkoja ja elementtejä samalla kun luo uusia sivuja, osioita ja luokkia. Nämä sisältölohkot / elementit voivat vaihdella kuvista ja videoista aina “lue lisää” -tunnisteisiin, lyhytkoodeihin, gallerioihin, widget-alueisiin jne. Käyttäjät eivät voi muokata tai muokata elementtejä itse. He tarvitsevat vain mukautettuja lomakkeita sivun eri paikoissa. Sisäinen muokkausprosessi helpotti WordPressiä aloittelijoille.
 • Tehokas integrointi – WordPress erottuu joukosta voimakkaiden integrointivaihtoehtojensa ansiosta. Järjestelmä mahdollistaa mallien / laajennusten valinnan ja integroinnin, kun taas valitsemiesi lisäosien ja widgetien valikoima on melko laaja ja riittävän rikas vastaamaan kaikkia verkkosuunnitteluvaatimuksia. Joitakin suosituimpia WP-laajennuksia, jotka voidaan luokitella vedä ja pudota -tyyppisiksi, ovat Unyson, PageLayer, Visual Composer, Post and Page Builder by BoldGrid, Nimble, Colibri, CaptainForm Builder, Themify, Cyclone Slider, Drag and Drop Multiple File Lataa ja paljon muuta.
 • Hosting ja verkkotunnus – Sisällönhallintajärjestelmänä WordPress ei tarjoa all-in-one-integroitua hosting / domain -valintaratkaisua. Alusta edellyttää isännöinnin erillistä valintaa ja integrointia, mikä vastaavasti aiheuttaa ylimääräisiä budjettiinvestointeja. Onneksi jotkut nykyaikaiset hosting-yritykset tarjoavat kohtuuhintaisia ​​suunnitelmia ja monipuolisia ratkaisuja, jotka täysin vastaavat käyttäjän verkkosivustojen isäntävaatimuksia. Bluehost on yksi niistä yrityksistä, joiden kanssa on valittava isännöintivalinta. Tämä on paras WP: n suosittelema all-in-one-ratkaisu, joka on optimoitu erityisesti WordPress-sivustoille.

WordPress on ilmainen sisällönhallintajärjestelmä. Tämä tarkoittaa, että voit ladata ja asentaa sen ilmaiseksi lainkaan käyttämällä oletusarvoisesti tarjoamia etuja. Saadaksesi kuitenkin kaiken hyödyn järjestelmän toiminnallisuudesta, valmistaudu kuitenkin investoimaan sen laajennuksiin tai malleihin. Ylimääräinen budjetti vaaditaan isäntä- ja verkkotunnuksen saamiseksi. Jos kuitenkin annat etusijalle Bluehost, kustannukset eivät lyö sinua taskuun. Halvin Bluehost-suunnitelma on 2,95 dollaria kuukaudessa, mikä on ehdottomasti aloittelijoiden ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisten huomion arvoinen.

Kokeile WordPressiä ilmaiseksi

uKit – Small Business Drag’n’Drop Website Builder

uKit - Small Business Drag’n’Drop Website Builder

uKit – on pääosin blokkipohjainen pienyritysten vedä ja pudota -sivustojen rakentaja. Se tarkoittaa, että käyttäjä voi lisätä uusia elementtejä ja lohkoja, mutta ne tulisi asettaa ennalta määrätyssä järjestyksessä. Hyvä uutinen on, että tällaiset verkkosivustoympäristöt tuovat edelleen tarpeeksi räätälöintityökaluja objektien muokkaamiseen ja verkkosivujen luomiseen. Toimittajan ominaisuudet ovat seuraavat:

 • Käyttäjäystävällinen hallintapaneeli – uKit on luultavasti yksi helpoimmista käyttöympäristöistä. Sen vedä ja pudota -tekniikan avulla voit luoda selkeästi jäsenneltyjä sivuja, joissa on kaikki paikoillaan. Lisäksi käyttäjät voivat vapaasti muokata tekstiä, siirtää mediatiedostoja ja kuvia ja muokata mitä tahansa saatavissa olevaa mobiililaitteisiin reagoivaa mallia.
 • Joustavuus – Vaikka uKitillä ei ole omia sovellusmarkkinoita, se varaa tarpeeksi tilaa kolmansien osapuolien integrointiin. Voit vapaasti yhdistää minkä tahansa palvelun verkkosivustollesi musiikin suoratoisto-sovelluksista analytiikkaan, paikannuspalveluihin jne.
 • Yhteistyötoiminta – loistava ominaisuus niille, jotka mieluummin työskentelevät joukkueissa. Käyttäjät voivat sallia Kehittäjän käyttöoikeuden yhteistyöhön freelance-suunnittelijoiden, copywritereiden jne. Kanssa.

Samalla uKit on yksi halvimmista työkaluista, jotka on tarkoitettu ominaisuuskuormitettujen pienyritysprojektien kehittämiseen. Järjestelmä ei tarjoa rajoittamatonta ilmaista tilausta, mutta on mahdollisuus testata integroitu ominaisuusjoukko ilmaiseksi. Koeaika jatkuu 14 vuorokautta, mikä antaa pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin, työkaluihin ja lisävarusteisiin, joita uKitilla on varastossa. Heti kun päätät jatkaa järjestelmän käyttöä, sinulle tarjotaan valita neljästä maksetusta suunnitelmasta. Halvin niistä on 4 dollaria kuukaudessa, kun taas kallein vaihtoehto maksaa sinulle 12 dollaria kuukaudessa. Saadaksesi alennuksen voit hankkia suunnitelman 3, 6, 12 tai 24 kuukaudeksi ja suorittaa kertaluonteisen maksun. Mitä pidempi suunnitelmasi kestää, sitä korkeampi alennus on (yleensä se vaihtelee vastaavasti välillä 5 – 30%).

Kokeile uKit ilmaiseksi

Shopify – helpoin verkkokauppasivuston rakentaja

Shopify - helpoin verkkokauppasivuston rakentaja

Shopify – on helpoin verkkokaupan verkkosivustojen rakennusohjelmisto, joka on saavuttanut maailmanlaajuisen suosiota laajan verkkokaupan luomis- ja markkinointiominaisuuksien ja työkalujen ansiosta. Alusta on tällä hetkellä yksi markkinaraon johtavista, joka mahdollistaa kaikenlaisten verkkokauppojen perustamisen ja hallinnan riippumatta niiden koosta, erikoistumisalueista, toiminnallisuudesta jne. Shopify erottuu joukosta edistyneiden ominaisuusjoukkojensa ansiosta, eniten joista jäljellä olevat ovat seuraavat:

 • Verkkokaupan hallintavaihtoehdot – Ohjelmisto antaa pääsyn useisiin verkkokauppoihin ja tuotehallintavaihtoehtoihin, jotka mahdollistavat minkä tahansa projektin luomisen ja mukauttamisen verkkokaupan tarpeitasi varten. Siksi alusta tarjoaa edistyneen myyntipisteominaisuuden, jonka avulla tuotteita voidaan myydä sekä fyysisissä että verkkokaupoissa. Lisäksi voit käyttää tehokasta lisätyn todellisuuden ominaisuutta, useita lähetys- / maksutyökaluja, huippuluokan suojaustoimenpiteitä sekä lukuisia tuotehallintavaihtoehtoja (ostoskorin integrointi, CSV-tiedostojen vienti / tuonti, houkuttelevat tuotteiden näyttöasetukset ja upottaa koodin luontitoiminto). jne.).
 • Tehokas integrointi – Järjestelmä mahdollistaa tehokkaat integraatiomahdollisuudet. Näin ollen on mahdollista synkronoida Shopify-tilisi suosittujen kirjanpito-ohjelmistojen ja tunnettujen markkinapaikkojen, kuten Quickbooks, Amazon, Xero ja muiden, kanssa. Seurauksena on, että näiden ominaisuuksien avulla voit myydä digitaalisia ja fyysisiä tuotteita paitsi myymälässäsi myös synkronoiduilla alustoilla, jolloin saat kaiken hyödyn monikanavaisista tuista.
 • Huippuluokan markkinointiominaisuudet – Shopifyn avulla voit sekä suunnitella ammattimaisen verkkokaupan että mainostaa sitä tehokkaasti verkossa. Tunnetuimmista ja kätevimmistä markkinointiominaisuuksista on järkevää mainita mahdollisuus tarkastella ja analysoida verkkokauppojen tilastoja, luoda online-kuitteja, hallita verkkokauppataseesi saldoa jne. Lisäksi järjestelmän avulla voit käyttää pitkää luetteloaan. tehokkaita markkinointiominaisuuksia, nimittäin Shopify Ping, Shopify Tap & Chip Reader, App Store, BOGO-alennukset ja paljon muuta.

Shopify tarjoaa maltillisen hinnoittelupolitiikan, joka ehdottomasti vastaa tarjolla olevia ominaisuuksia. Et löydä täältä ilmaista tiliä, mutta alusta mahdollistaa sen toimivuuden testaamisen jokaiselle uudelle käyttäjälle käytettävissä olevan 14 päivän kokeilun aikana. Edullisin tilaus maksaa 9 dollaria kuukaudessa, mikä on melko arvokas valinta yrittäjille, jotka haluavat parantaa web-suunnittelua ja liiketaidot.

Kokeile Shopifea ilmaiseksi

Kirjanmerkki – verkkosivustojen rakentaja verkkosivuston luomiseen AI: n avulla

Kirjanmerkki - verkkosivustojen rakentaja verkkosivuston luomiseen AI: n avulla

Kirjanmerkki – on suosittu nykyaikainen verkkosivustojen rakentaja, joka luo verkkosivuston AI: n avulla. Tämä on yksi parhaista esimerkeistä siitä, kuinka tekoälyn voima voi yksinkertaistaa verkkosivustojen kehittämisprosessia ensikertalaisille ja kuinka hyödyllistä se voi olla ammattimaisille verkkosuunnittelijoille. Alusta on mukava valinta kaikille, jotka aikovat aloittaa ja hallita itsenäisesti kaikenlaisia ​​projekteja, alkaen yksinkertaisista aloitussivuista ja jopa monimutkaisiin yrityssivustoihin tai -salkkuihin. Tässä on luettelo ominaisuuksista, joista kirjanmerkki ylpeilee tällä hetkellä:

 • AIDA-avustaja – Todellinen kirjanmerkkikohta on sen edistynyt AIDA-avustaja – työkalu, joka luo automaattisesti verkkosivun sinulle. Tarkemmin sanottuna se tekee kirjaimellisesti noin 90% koko teoksesta. Konsepti on yksinkertainen. Käyttäjän tulisi antaa useita vastauksia, jotka kuvaavat hänen tulevaa online-esitystä yksityiskohtaisimmalla tavalla. AI-pohjainen järjestelmä käsittelee kaikki vastaukset ja tarjoaa valmis mallin kaikista tarvittavista osioista ja widgetistä. Toisin sanoen, elementtejä ei tarvitse muokata tai web-suunnittelua on käsiteltävä. Uuden sivuston luominen tyhjästä AIDA: lla kestää enintään 60 sekuntia. Koko rakennusprosessi on keskittynyt nopeuteen. Voit lisätä heti ”tarkennus” -sivuelementtejä tai osioita ja hyötyä pääsystä valtavaan kokoelmaan varastossa olevia kuvia.
 • Verkkosivun räätälöinti ja DIY-muokkaus – Jos et pidä AI-tekniikan luomasta versiosta, voit tehdä niin monta muutosta kuin tarvitset, kunnes olet täysin tyytyväinen tulokseen. Samalla voit silti muokata elementtejä itse, onko otsikkovalikkoa muokattava, tyyliä lisättävä jne..
 • Kuvan / videon muokkaustyökalut – Verkkosivuston rakentajalla on myös laajat kuvan / videon muokkausvaihtoehdot ja työkalut. Sen mukana tulee joukko ilmaisia ​​kuvia ja videotiedostoja, joista voit valita integroidaksesi niitä edelleen projektiisi parantaaksesi sen suorituskykyä ja herättääkseen kohdeyleisön huomion. Siten Photo Editor mahdollistaa valittujen kuvien muokkaamisen, rajaamisen ja koon muuttamisen. Lisäksi tässä on mahdollista integroida videotaustat ja soveltaa visuaalisia tehosteita valittuihin tiedostoihin.

Kirjanmerkki tunnetaan myös runsasta hinnoittelupolitiikkaansa. Verkkosivuston rakentaja on saatavana täysin ilmaiseksi, mutta valmistaudu kohtaamaan useita rajoituksia tässä tapauksessa. Siksi et voi yhdistää omaa verkkotunnustasi, lisätä tarvittaessa verkkokauppaa tai poistaa järjestelmän mainosbanneria. Samoin ei ole mahdollista luoda yli 10 verkkosivua ilmaisella suunnitelmalla. Jos sitä ei todella tarvitset, on järkevää päivittää johonkin verkkosivustojen rakentajan tarjoamiin maksettuihin tilauksiin. Itse asiassa Bookmarkilla on melko rajallinen valikoima maksettuja suunnitelmia, joiden kustannukset ovat vastaavasti 11,99 dollaria ja 24,99 dollaria kuukaudessa.

Kokeile kirjanmerkkiä ilmaiseksi

SITE123 – ilmainen vedä & Pudota verkkosivustojen rakentaja

SITE123 - ilmainen vedä ja pudota -sivuston rakennusohjelma

SITE123 – on ilmainen vedä ja pudota -sivustojen rakentaja, joka varmistaa sujuvan navigoinnin, intuitiivisen web-luomisprosessin ja selkeän yksinkertaisuuden kaikille. Alustaa käytetään enimmäkseen kaikenlaisten projektien aloittamiseen ja hallintaan aloitussivuilta pienille yritysprojekteille, salkkuihin ja blogeihin. Järjestelmässä on integroitu vedä ja pudota -editori, joka mahdollistaa projektin räätälöinnin korkeatasoisen ulkoasun ja toimivuuden aikaansaamiseksi. Luettelo SITE123: n tärkeimmistä kohokohdista on seuraava:

 • Sovellusmarkkinat – Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden valita ja integroida laaja valikoima widgettejä, lisäosia, sovelluksia ja laajennuksia. Ne voivat parantaa verkkosivuston suorituskykyä ja parantaa sen suunnittelua. Suosituimmista sovelluksista, joita käyttäjät voivat valita ja käyttää, on järkevää mainita galleriat, analyyttiset työkalut, Live Chat, sosiaaliset widgetit ja paljon muuta. Lisäksi jokaisella käyttäjällä on mahdollisuus soveltaa integroitua Online Form Builderia aloittamaan erityyppisiä online-lomakkeita, mukaan lukien rekisteröinti, takaisinsoitto, online-kyselylomakkeet sekä kyselyt, kyselylomakkeet jne..
 • Logo Maker – Kun verkkosivustojen muokkaaminen on helppoa, Logo Maker osoittautuu käteväksi työkaluksi. SITE123 sallii sen käyttää verkkosivustosi logon suunnittelua ja mukauttamista brändin maineen ja suosion lisäämiseksi. Jos sinulla on onni jo omalla logollasi, järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden ladata ja muokata sitä nykyisten yritystarpeidesi mukaan.
 • Monikielinen tuki – SITE123: n avulla on mahdollista luoda verkkosivustollesi useita kieliversioita, koska järjestelmä varmistaa monikielisen tuen. Tämä poistaa tarpeen aloittaa useita verkkosivustoja eri kielillä monipuolisten käyttäjäryhmien kohdentamiseksi. Sen sijaan voit luoda yhden monikielisen verkkosivuston tullaksesi vastaamaan yrityksesi / verkkosivustosi vaatimuksia ja tarpeita.

SITE123 on sekä yksinkertainen että edullinen. Oikeastaan ​​tämä on yksi halvimmista verkkosivustojen rakentajista, jotka ovat saatavilla nykyaikaisessa verkkosivustojen kehittämisrakoissa. Järjestelmällä on täysin ilmainen koskaan vanheneva suunnitelma, joka tarjoaa myös useita rajoituksia (aliverkkotunnus, rajoitettu levytilan tallennustila / kaistanleveys, mainosbannerit jne.), Jotka estävät sinua aloittamasta täysin varustetun projektin. Jos haluat saada kaiken irti verkkosivustostasi, muista päivittää yksi SITE123: n maksettuihin suunnitelmiin. Halvin niistä maksaa 10,80 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Site123: ta ilmaiseksi

Weebly – yksinkertainen verkkosivustojen rakentaja verkkosivun luomiseen

Weebly - yksinkertainen verkkosivustojen rakentaja verkkosivun luomiseen

Weebly – on suosittu yksinkertainen verkkosivustojen rakentaja, jota käytetään erityyppisten verkkosivustojen luomiseen. Se käyttää myös tiukkoja alueita lohkoihinsa ja elementteihin. Toisaalta järjestelmästä tuskin puuttuu editoinnin joustavuus. Se on erittäin käyttäjäystävällinen ja siinä on verkkosivustojen rakennusohjelman mobiilisovellus. Siinä on myös tehokas verkkokauppamoottori, jonka avulla voit suunnitella ja hallita kaikentyyppisiä verkkokauppoja riippumatta niiden koosta, kapeasta painopisteestä ja erityisistä parametreista. Luettelo upeimmista Weebly-ominaisuuksista on seuraava:

 • Mobiili muokkaus – Verkkosivuston rakentaja on saatavana mobiilisovelluksen avulla verkkosivustoosi muokkaamiseen tien päällä. Käyttäjät voivat käyttää hallintapaneelia tablettien ja älypuhelimien kautta sekä esikatsella sivustojen mobiiliversioita.
 • Erilaisia ​​lohkoja – Weebly tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ​​elementtejä. Saatat löytää – ne vasemmasta sivupalkista. Perinteisten gallerioiden ja kuvaesitysten lisäksi järjestelmä tarjoaa sulautettuja koodeja ja muita sivulta mahdollisesti tarvitsemiasi lohkoja. Meidän on mainittava myös järjestelmän verkko, joka helpottaa elementtien päällekkäisyyksien välttämistä.
 • Sisällön muokkaustyökalut – Vaikka verkkosivustojen rakentaja käyttää sisältöruudukkoja, erilaiset elementit antavat käyttäjille mahdollisuuden mukauttamisprosessiin. Voit muokata tekstilohkoja, muuttaa ruutujen kokoa ja ottaa käyttöön erilaisia ​​elementtiasetuksia napsauttamalla muokattavaa osaa. Ei syöttömaskeja ja yksinkertainen tekstimuokkaus tekevät sivuston rakentajasta loistavan aloittelijoille.

Weebly erottuu myös hinnoittelupolitiikastaan, joka vastaa suurimman osan järjestelmän käyttäjien tarpeista. Järjestelmässä on ilmainen suunnitelma, jota voidaan käyttää rajoittamattoman ajan, mutta siinä on myös tiettyjä rajoituksia, jotka eivät anna sinun hyödyntää kaikkia ominaisuusjoukkojaan. Siten ilmainen Weebly-tilaus tarjoaa rajoitetun levytilan ja SSL-varmenteen yhteysmahdollisuuden. Samalla se ei salli oman verkkotunnuksesi yhdistämistä, eikä se poista alustan mainosbannereita. Lisäksi ilmaisen tilauksen tilaajilla ei ole pääsyä verkkosivustojen rakentajan integroituihin verkkokaupan ominaisuuksiin. Näiden ja muiden upeiden mahdollisuuksien hyödyntämiseksi on järkevää päivittää yhteen Weeblyn tarjoamista suunnitelmista. Halvin niistä maksaa vain 4 dollaria kuukaudessa, mikä on enemmän kuin arvoinen sijoitus.

Kokeile Weeblyä ilmaiseksi

Mobirise – Offline-vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakennusohjelmisto

Mobirise - Offline-vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakennusohjelmisto

Mobirise – on nykyaikainen offline-vedä ja pudota -sivuston rakennusohjelmisto. Tämä tarkoittaa, että käyttäjien on ladattava ja asennettava ohjelma ennen sen käyttöä, mikä tuskin lisää käyttömukavuutta. Hyvä uutinen on, että Mobirise-ohjelmisto toimii yhtä hyvin Mac- tai Windows-käyttöjärjestelmässä ja se on hyvä muille kuin teknikkoille, joilla ei ole erityistaitoja, vaikka omat koodausammattilaiset ovat myös tervetulleita työskentelemään järjestelmän kanssa. Tärkeimmät ominaisuudet ovat seuraavat:

 • Yksinkertainen vetäminen ja pudottaminen – Editorin avulla voit lisätä minkä tahansa lohkon luettelosta ja muokata sen sisältöä sekä ladata taustakuvia jne.
 • Mobiiliystävällinen suunnittelu – Mobirise tulee liikkuvana reagoivana käynnistysalustana. Ohjelmistossa on mobiili esikatselutoiminto, jonka avulla sivusto näyttää siltä, ​​että se toimii useilla laitteilla ennen käyttöönottoa.
 • AMP-toiminnallisuus – Upea ominaisuus bloggaajille, jotka haluavat toimittaa sisältöään nopeammin kuin kilpailijat. Se parantaa sivun latausnopeutta ja tarjoaa nopeamman pääsyn blogin kirjoituksiin ja artikkeleihin älypuhelimien ja tablet-laitteiden avulla.

Mobirise on täysin ilmainen web-rakennusohjelmisto. Sen lataus ja asennus ovat kaikkien saatavilla, joutumatta investoimaan järjestelmään heti alusta alkaen. Alustan toiminnallisuus, joka tarjotaan oletuksena, on kuitenkin jonkin verran rajoitettu. Siksi joudut ennemmin tai myöhemmin käyttämään koodieditoria, integroimaan laajennuksia tai valitsemaan jonkin järjestelmän mukaista teemoista, joita järjestelmällä on varastossa. Kaikki nämä ominaisuudet, työkalut ja integroinnit toimitetaan lisähintaan, kun taas verkkosivustojen lopullinen kehittämisbudjetti riippuu projektillesi valittujen elementtien / laajennusten määrästä.

Sinun pitäisi tietää, että jokainen esisuunniteltu Mobirise-malli maksaa 49 dollaria, kun taas sen laajennusten hinta on 49–99 dollaria. Edistynyt Code Editor -työkalu, jota käytetään verkkosivujen HTML / CSS-lähdekoodien muuttamiseen, maksaa 69 dollaria. Voit säästää rahaa ja käyttää kaikkia laajennuksia, teemoja ja Code Editoria kerralla valitsemalla Mobirise-paketin, jonka hinta on 149 dollaria. Lisäksi sinun on investoitava verkkotunnukseen ja isännöintiin, koska alusta ei tarjoa näitä vaihtoehtoja oletuksena. Tässä suhteessa Bluehost osoittautuu sopivimmaksi ratkaisuksi. Alustan käyttökustannukset yhdessä lukuisten etujen kanssa ovat vain 2,95 dollaria kuukaudessa – siellä tuskin on niin edullista tarjousta!

Kokeile Mobrisea ilmaiseksi

Elementor – Vedä ja pudota -sivuston rakennuksen laajennus WordPressille

Elementor - Vedä ja pudota -sivuston rakennuksen laajennus WordPressille

Elementor – on moderni vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakennustyökalu WordPressille, jota voidaan käyttää luomaan houkuttelevia verkkosivuja, jotka soveltuvat edelleen mukauttamiseen. Laajennus toimii yhtä hyvin aloittelijoille ja ammattilaisille, joten on mahdollista aloittaa upeita sivuja, joilla on erinomainen muotoilu ja huippuluokan toiminnallisuus. Mikä tärkeintä, CSS- tai HTML-taitoja ei vaadita Elementorin kanssa työskentelemiseen. Katso heti sen tärkeimmät kohokohdat:

 • Erinomainen WP-yhteensopivuus – WordPress-laajennuksena Elementor on täysin yhteensopiva kaikkien CMS: n käyttäjilleen tarjoamien teemojen kanssa. Minkä muotoilun valitsetkin, laajennus toimii sujuvasti sen kanssa. Tämä koskee sekä ilmaisia ​​että maksettuja ratkaisuja. Tärkeää on, että Elementor antaa täyden pääsyn kaikkiin integroituihin suunnittelutyökaluihin ja se takaa myös monikielisen tuen, jotta käyttäjät voivat perustaa verkkosivuja yli 20 kieliversiona..
 • Parannettu visuaalinen räätälöinti – Laajennus varmistaa verkkosivuston parannetun visuaalisen räätälöinnin, mikä mahdollistaa sisäisen muokkaamisen loppuun pääruudun lohkojen ja osien muuttamisen kautta. Kaikki tekemäsi muokkaukset näkyvät suorana tilassa, eikä otsikkoa ja alatunnistusta tarvitse koodata.
 • Ponnahdusikkunoiden suunnittelutyökalut – Elementor antaa mahdollisuuden käyttää huippuluokan suunnittelutyökaluja, jotka on erityisesti luotu ponnahdusmuotojen kehittämiseen. Työkalujen avulla voit suunnitella erityyppisiä ponnahduslomakkeita kasvattaaksesi verkkosivustosi asiakaskuntaa. Tätä tarkoitusta varten on mahdollista mukauttaa valmiita ponnahdusikkunoita, mukaan lukien lyijykaappauslomakkeet, myynnin bannerit, ilmoitukset, Hello-palkit, sähköpostitilauslomakkeet ja paljon muuta.

Hinnoittelusta puhuttaessa Elementor on ilmainen ladattavaksi ja käytettäväksi, koska tämä on alun perin WordPress-laajennus. Ilmaisten tilaajien tilaajilla on kuitenkin pääsy melko rajalliseen joukkoominaisuuksia. Elementor sallii parhaan mahdollisen hyödyntämisen integroidusta toiminnallisuudestaan ​​maksullisten liittymien joukosta. Halvin niistä maksaa 5 dollaria kuukaudessa, joten voit luoda vain yhden verkkosivuston. Jos aiot aloittaa useampia projekteja, on järkevää päivittää edistyneempiin tilauksiin, joiden avulla on mahdollista rakentaa kolmesta verkkosivustosta ja rajattomaan määrään verkkoprojekteja..

Kokeile Elementoria ilmaiseksi

Webflow – Professional Drag’n’Drop Website Builder

Webflow - ammattimainen verkkosuunnittelutyökalu

Webflow – on ammattimainen vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja, joka sisältää joitain nykypäivän CMS: lle tyypillisiä ominaisuuksia. Siksi se eroaa suurimmasta osasta aloittelijoille tarkoitettuja verkkosivustojen rakentajia ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisia. Webflow ei ole aivan helppo hallita, koska se muistuttaa edistyneitä web-luomisohjelmistoja, kuten Adobe Dreamweaver. Siksi se toimii erinomaisesti ammattilaisten suorittamissa monimutkaisissa projekteissa. On korkea aika ottaa nyt käyttöön alustan tärkeimmät edut:

 • Tehokas suunnittelun räätälöinti – Webflow tarjoaa käyttäjilleen tehokkaita suunnittelun mukauttamisominaisuuksia ilman monimutkaista koodaustietoisuutta. Juuri tästä syystä se tarjoaa edistyneitä luokkia ja tyylienhallintavaihtoehtoja, jotka mahdollistavat yksilöllisten tunnuselementtien ja mallien luomisen. Tätä varten sinun on muokattava tärkeimpiä CSS-ominaisuuksia (kerrokset, värit, koot, etäisyys, kohdistus jne.) graafisessa käyttöliittymässä.
 • Mallieditori – Webflow-mallieditori eroaa myös rakenteestaan ​​ja kojetaulustaan. Siinä yhdistyvät standardin mukaisen visuaalisen editorin, widgetien, yleisten asetusalueiden, kansioiden ja moduulien, jotka muodostavat alustan “CMS-kokoelmat”, pääominaisuudet. Lisäksi on mahdollista hyödyntää mallitilavaihtoehtoja, laaja kuvakirjasto, useiden elementtien korostustilat ja muut työkalut. On myös mahdollisuus valita tila, jossa haluat työskennellä – joko suunnittelija tai toimittaja.
 • Dynaaminen sisältö – Verkkosivun rakentaja mahdollistaa ainutlaatuisen dynaamisen sisällön luomisen käyttämällä vastaavien kenttäyhdistelmien rakenteita. Näin voit luoda ja hallita täysikokoisia blogeja, foorumeita, gallerioita, blogisyötteitä, tapahtumajulisteita, online-lomakkeita, video- / valokuvaesityksiä ja muita verkkosivustojen sisältöosia. Täällä on myös valmiita malleja, joita voit käyttää edelleen mukauttamiseen. Mahdollisuus Lightbox Gallery -integraatioon yhdessä Lottie and After Effects -sovelluksen kanssa auttaa luomaan todella henkilökohtaista ja dynaamista verkkosivustosisältöä.

Webflow on yksi laajimmista hinnasuunnitelmavaihtoehdoista sopimaan kaikkiin budjetin ja suunnittelun mukauttamistarpeisiin. Verkkosivuston rakentajaa voidaan käyttää ilmaiseksi niin kauan kuin tarvitset sitä. Valmistaudu tässä tapauksessa kuitenkin kohtaamaan joukko toimintorajoituksia. Näitä ovat järjestelmän aliverkkotunnus, koodin vientiominaisuuden puuttuminen, mainosbanneri ja monet muut. Päästäksesi eroon näistä tarpeettomista rajoituksista, Webflow tarjoaa kaksi suurta ryhmää suunnitelmia. Jokainen niistä sisältää useita lisätilauksia erillisten käyttäjäryhmien sovittamiseksi. Halvimman Site Plan -paketin hinta on 12 dollaria kuukaudessa, kun taas edullisimman Account Plan -paketin hinta on 16 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Webflow ilmaiseksi

Vedä ja pudota -sivuston rakennuksen ominaisuudet

Kun näet ”vedä ja pudota” -termin verkkosivuston rakentajan ominaisuuskuvauksessa, mikä on ensimmäinen mieleesi tuleva asia? Sen lisäksi, että SaaS-ohjelmistossa voidaan siirtää elementtejä ja sijoittaa niitä minne haluat, SaaS-ohjelmistossa on useita allekirjoitusominaisuuksia, jotka määrittelevät ne perinteisestä CMS: stä ja muista web-ympäristöistä.

Ominaisuus # 1 – Sivun esikatseluUseimmissa alustoissa on inline-editointi. Se tarkoittaa sitä näet kaikki sivulle tehdyt muutokset reaaliajassa. Vaikka nämä muutokset tallennetaan automaattisesti hallintapaneeliin, niitä ei näytetä nykyisessä sivustossa vasta, kun olet julkaissut ne. Toisin sanoen, voit vapaasti tehdä kaikki tarvittavat muutokset niin monta kertaa kuin haluat vahingoittamatta julkaistua verkkosivustomuotoa.
Jos käytät WordPress CMS, esimerkiksi sinun on päivitettävä sivu ja otettava sitten esikatselutila käyttöön, jotta muutokset näkyvät reaaliaikaisesti, ja sitten vaihtaa takaisin hallintapaneeliin, mikä on aikaa vievää. Vedä ja pudota -editorit ovat paljon helpompia tältä kannalta.

Ominaisuus # 2 – sivupupletJärjestelmä helpottaa sivumallien luomista tai niiden kopiointia. Olet esimerkiksi suunnitellut palkitun tuotesivun. Pidät siitä niin paljon, että haluat olla sama muille tuoteryhmille.
Tarvitset vain kopioida olemassa olevan asettelun ja käyttää sitä muissa verkkosivustoissa sen sijaan, että luodaan useita tuotesivuja tyhjästä. Sinun tarvitsee vain muuttaa tekstiä ja ladata uusia esineitä kuvia.

Ominaisuus # 3 – Mukautetut kirjastotViimeinen, mutta ei vähäisimpänä, on se, että useimmilla vetämällä ja pudottamalla -sivustojen rakentajilla on omat sisältökirjastot, osakekuvakokoelmat, widget-kauppapaikat, käyttövalmiit sivustosuunnitelmat sisäänrakennetuilla sovelluksilla nichesi mukaan jne..

Vedä ja pudota -editorityypit

Useimmat käyttäjät ajattelevat, että jokainen verkkosivustojen rakentaja käyttää samaa vetämällä ja pudottamalla -tekniikkaa. Se ei ole aivan oikein, koska ohjelmiston toiminnallisuus eroaa paljon. Aihe on erittäin tärkeä, kun valitset työkalun, joka vastaa odotuksiasi.

Sinun on ymmärrettävä selvästi vedä ja pudota -välineen tarjoamat ominaisuudet. Tältä osin luokittelumme saattaa olla hyödyllinen. Joten ohjelmistotyypit ovat seuraavat:

1. 100% vetämällä ja pudottamallaKäyttänyt joitain suosituimmista verkkosivustojen rakennusalustoista, tämä tyyppi tarjoaa maksimaalisen mukauttamisvapauden. Jokaiselle elementille ei ole ennalta määritettyjä alueita tai käynnistysruudukkoja. Voit vapaasti valita minkä tahansa uuden lohkon ja sijoittaa sen milloin tahansa sivulle..
Toisin sanoen, voit luoda oman ainutlaatuisen rakenteen riippumatta, jos muutat olemassa olevaa mallia tai luot sivuston tyhjästä. 100% vetämällä ja pudottamalla -työkalut tarjoavat tarpeeksi räätälöintitapoja muuttaa elementtien muotoilua, muuttaa niiden kokoa tai korvata ne, muuttaa asetuksia tai mittoja vastaamaan yleistä verkkosuunnittelua.

2. Block-pohjainen ohjelmistoSe on toinen vedä ja pudota -tyyppi, joka näyttää vain samalta kuin edellinen. Se varaa myös tarpeeksi tilaa räätälöintiin ja luovuuteen. Voit vapaasti lisätä erilaisia ​​lohkoja, mutta vain ennalta määrätyille alueille. Se on sama kuin pelaaminen LEGO: lla tai palapelillä, missä jokainen lohko tulisi sijoittaa ohjelmiston määrittelemälle alueelle.
Tällaiset alustat yleensä käyttävät bootstrap-ruudukot. Niiden avulla on helppo koota tarvittava määrä tietoja ja viedä ne järjestelmän määrittämässä järjestyksessä. Vaikka käyttäjillä on edelleen mahdollisuus manipuloida eri osien kanssa koon, muodon tai asetusten suhteen, he voivat tehdä sen vain määrätyssä järjestyksessä.

3. Suorat visuaaliset toimittajatTällaiset toimittajat tarjoavat valikoiman valmiita lohkoja ja osioita, joita ei voida mukauttaa. Toisin sanoen, käyttäjä voi muokata vain joukko olemassa olevia elementtejä ja lisätä vastaavia ilman mahdollisuutta järjestää niitä uudelleen tai muokata muotoilun, taustakuvien värin jne. Suhteen..

Vedä ja pudota -sivuston rakennustyypin valinta perustuu pääasiassa tarpeisiisi ja tavoitteisiisi. Vaikka lähtötason visuaaliset toimittajat saattavat olla hyödyllisiä käyttäjille, jotka eivät halua yksinoikeutta, 100% d&d-alustat ovat parempi vaihtoehto niille, jotka vaativat maksimaalista mukauttamisvapautta.

Kuka voi käyttää vetämällä ja pudottamalla -ohjelmistoa

Vedä ja pudota -tekniikat otettiin alun perin käyttöön sisältöpohjaisissa verkkosivustojen rakentajissa. He palvelivat pääasiassa bloggaajia, yksittäisiä yrittäjiä ja pienyrityksiä esitelläkseen itsensä verkossa.

Ohjelmisto on kehittynyt vuosien mittaan. Se sai uusia ominaisuuksia ja laajennettuja toimintoja. Nykyään tällaiset instrumentit mahdollistavat minkä tahansa verkkosivustojen tyyppisten valokuvaajien portfolion ja hääsivustojen rakentamisen pieniin, keskisuuriin tai valtaviin verkkokauppaprojekteihin.

Bloggaajille

Suurimmalla osalla vetämällä ja pudottamalla -sivuston rakentajilla on erityiset blogitoiminnot valmiilla blogin asetteluilla. Tarvitset vain ominaisuuden käyttöönoton ja saada esiasennetun blogin julkaisutyökaluilla, jotka sisältävät sosiaalisen esikatselutilan, SEO: n perustasot, artikkelin ja tagien hallinnan, sosiaalisen jakamisen jne. Toiminnot voivat olla erilaisia ​​ohjelmistoittain. Ainakin sinulla on tämä vaihtoehto.

WordPress Lähetä uusi koodieditori

Yrityksille

Kuten aiemmin olemme todenneet, useimmat vetämällä ja pudottamalla -sivustojen rakentajat luotiin esittämään mediasisältöä kiinnostavimmalla tavalla. Pienille yritysyrityksille ja yksittäisille yrittäjille se tarkoittaa loistavaa mahdollisuutta luoda houkuttelevia portfolioita, ammattikäyttökortteja, ruokailupaikkojen verkkosivustoja, B&B-ominaisuudet jne.

Käyttäjillä on mahdollisuus työskennellä arkistokuvien kanssa tai ladata omia. Valikoima gallerioita, valokuvakkeita, diaesityksiä ja muita tapoja edustaa mediatiedostoja johtaa varmasti parempaan esitykseen verkossa.

Wix Editor

verkkokauppa

Verkkosivustojen rakentajat paranevat. He saavat uusia toiminnallisia ominaisuuksia. Jotkut heistä antavat käyttäjien luoda online-aluksia sekä hallita tuotteita, mainostaa yritystoimintaa verkossa ja parantaa asiakkaiden uskollisuutta. Vedä ja pudota -tekniikka täyttää seuraavat vaatimukset:

 • Pienten digitaalikauppojen omistajat, jotka myyvät yhtä tai useampaa saman tyyppistä tuotetta.
 • Keskipitkät verkkokaupat, joissa on useita tuotteita, jotka liittyvät eri luokkiin.
 • Kauppojen omistajat, jotka haluavat hallita tuotesivun hallintaa, toimitus- ja veroasetuksia, maksujen integrointia jne.

Jos aiot luoda kasvavaa yritystä ja myydä tuhansia tuotteita verkossa, saatat tarvita verkkokauppaan erikoistunut alusta laajennetulla ominaisuusjoukolla.

Wix-verkkokauppa

Bottom Line

Kuten voimme nähdä, termi “vedä ja pudota” ei koske vain sisältöä. Kyse on nopeasta ja yksinkertaisesta web-rakennusprosessista minkä tahansa tason käyttäjille. Vaikka jotkut alustat käyttävät erilaisia ​​tekniikoita, ne kaikki palvelevat samaa tavoitetta. Sinun on valittava vain se, joka vastaa odotuksiasi.

Hyvä uutinen on, että suurin osa ohjelmistosta toimitetaan ilmaisilla kokeiluilla tai perussuunnitelmilla 0 kustannuksella. Tämä on loistava tilaisuus testata palvelu ja päättää, riittääkö yksinkertainen vetämällä ja pudottamalla -editori, jolla on vähän mukautusvaihtoehtoja, vai tarvitsetko 100% d&d muokkauslaite.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map