Paras verkkosivustojen rakennusohjelma Macille

Paras verkkosivustojen rakennusohjelma Macille


Huolimatta visuaalisesti huipputeknisestä suunnittelusta ja tietoturvasta, erikoistunut Mac-ohjelmisto ei ole kaukana täydellisestä työkalusta verkkosivustojen rakentamiseen. Se tarjoaa rajoitetun paketin HTML-palveluita, joita tarvitaan erillisiin CSS-tiedostoihin sen sijaan, että niitä olisi yhdellä verkkosivustolla.

Seurauksena on, että Mac-käyttäjät etsivät pilvipohjaisia ​​ja SaaS-alustoja ja -välineitä sen sijaan, että suosisivat perinteisiä verkkosivustojen rakennustyökaluja, jotka on kehitetty Macille ja vaativat alustavan asennuksen.

Verkkosivuston rakentajat osoittautuvat oikean tyyppisiksi työkaluiksi, joita Mac-käyttäjät voivat helposti käyttää upeiden verkkoresurssien luomiseen eri tarkoituksiin tyhjästä. Ne eivät vaadi vakavia ponnisteluja ja rahainvestointeja, vaan tarjoavat sen sijaan laajan ominaisuusjoukon. Ne ovat intuitiivisia ja yksinkertaisia ​​käyttäjille, joilla on monipuolinen web-suunnittelun tausta, eivätkä vaadi erityisiä taitoja, joiden avulla käyttäjät voivat vaivattomasti rakentaa laadukkaita verkkoresursseja omilleen. Laadukkaan verkkosivustojen rakentajan kanssa projektiisi tulee ammattimainen ilme ja tehokas toimivuus.

Mac-käyttäjien käynnistämät verkkosivustot ovat täysin varusteltuja ja niissä on houkutteleva muotoilu. He ovat helppo hallita ja mahdollistamaan kaiken sisällön tarjoaminen verkkosivustollesi. Tämä on tärkeä asia Mac-web-rakennusohjelmistojen faneille, jotka haluavat säästää ponnistelujaan ja aikaansa hyödyntämällä kunnollisia ja monipuolisia verkkosivustoja, jotka on luotu verkkosivustojen rakentajalla.

Testasimme 5 parasta Mac-verkkosivustojen rakennusohjelmistoa:

 1. Wix – Paras SaaS-verkkosivustojen rakentaja Mac OS -käyttöjärjestelmälle
 2. RapidWeaver – Paras Web-suunnitteluohjelmisto Macille
 3. WordPress – paras ylläpitämä CMS Mac OS X -käyttäjille
 4. Mobirise – ilmainen verkkosivustojen rakennusohjelmisto
 5. Blokit – Helpoin vedä ja pudota verkkosivustojen rakennustyökalu

Jos olet päättänyt etsiä kunnollista Mac-web-rakennusohjelmistoa, katso sitten aikaa tarkastellaksesi näiden suositusten ja täyden palvelun palveluiden arvosteluita, jotka luetellaan postitse. Niiden vertailu ja kohokohtaluettelo yksinkertaistavat valintaa sinulle. Aloitetaan nyt.

Wix – Paras SaaS-verkkosivustojen rakentaja Mac OS -käyttöjärjestelmälle

Wix - Paras SaaS-verkkosivustojen rakentaja Mac OS -käyttöjärjestelmälle

Wix – on paras Mac-käyttäjien verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla on helppoa luoda monipuolisia verkkosivustoja upealla suunnittelulla. Järjestelmä mahdollistaa erityyppisten verkkosivustojen rakentamisen henkilökohtaiseen ja yrityskäyttöön. Sen mukana tulee toimitukset, jotka riittävät kattamaan laajan kirjo monipuolisia web-suunnittelutarpeita.

Luettelo tärkeimmistä Wix-eduista sisältää:

 • Wix ADI -työkalu – Verkkosivun rakentaja rakentaa sinulle automaattisesti verkkosivun lähettämän sisällön avulla. Kätevä WYSIWYG-verkkosivustoeditori mahdollistaa verkkosivuston räätälöintiprosessin kaikkien vaiheiden hallinnan ja ongelmien korjaamisen ajallaan.
 • Muokkausasetukset – Järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden käyttää tavallista verkkosivustoeditoria ja mobiililaitetta. Vakiotilassa tehdyt muokkaukset näytetään mobiiliversiossa, kun taas mobiilisivuston versiossa tehdyt muutokset eivät näy työpöytätilassa.
 • Responsiiviset mallit – Wix tarjoaa myös satoja mobiililaitteita varten valmiita malleja, joihin pääsee iOS: n käyttämien tablettien ja älypuhelimien kautta ja jotka ovat 100% muokattavissa ja intuitiivisia..
 • Wix-sovellusmarkkinat – Tämä on toinen verkkosivustojen rakentajan kohokohta, jossa voit selata satoja ilmaisia ​​ja maksettuja widgettejä, laajennuksia ja sovelluksia. Voit integroida valitut teemat verkkosivustoosi parantaaksesi sen käytettävyyttä.
 • Foorumi, blogi ja verkkokauppa – Verkkosivuston rakennustyökalu sisältää foorumin, blogin ja verkkokaupan moottorit. Tämän avulla on mahdollista luoda, yhdistää ja hallita foorumi, blogi tai verkkokauppa ilman vaivaa ollenkaan.
 • Corvid by Wix – Jos aiot käynnistää ja integroida sovelluksia verkkosivustoosi, Hyödynnä Corvid by Wix – edistyksellinen avoin kehitysalusta, jota käytetään ammattimaisten web-sovellusten käynnistämiseen ilman koodaustaitoja tai alustavaa verkkosuunnittelukokemusta. Alusta tarjoaa tarvittavat työkalut yhdestä paikasta – valitse vain ne ominaisuudet ja työkalut, joita tarvitset projektillesi, ja aloita työ verkkosivusovellusten kehittämisessä.
 • Nouse työkalu – Tämä on ilmainen all-in-one-liiketoimintaratkaisu, joka tarjoaa runsaasti työkaluja (pakkauksen ominaisuussarjassa on saatavana yli 20 tuotetta), jotka ovat välttämättömiä yrityksesi mainostamiselle. Nämä tuotteet auttavat sinua kasvattamaan yritystäsi tehokkaasti, lisäämään asiakaspohjaa ja mainostamaan palveluitasi verkossa.

Voit käyttää järjestelmän ominaisuuksia ilmaiseksi ollenkaan, käyttämällä sen ilmaista suunnitelmaa, joka ei koskaan vanheta. Jotta verkkosivustosi toiminnallisuus voidaan aivan uudelle tasolle, sinun on kuitenkin päivitettävä yhteen maksettuihin suunnitelmiin. Tällä hetkellä Wix tarjoaa kahden tyyppisiä tilauksia, nimittäin vakio- ja yritys- / verkkokauppasuunnitelmia. Tavallisten suunnitelmien hinta alkaa 13 dollaria kuukaudessa, jolloin hinta on 39 dollaria kuukaudessa, kun taas liike- / verkkokaupan suunnitelmat alkavat 23 dollaria kuukaudessa, jotta 500 dollaria kuukaudessa saavutetaan edistyneimmällä hinnoitteluvaihtoehdolla..

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

RapidWeaver – Paras Web-suunnitteluohjelmisto Macille

RapidWeaver - Paras Web-suunnitteluohjelmisto Macille

RapidWeaver – on tehokas verkkosivustojen rakentaja, joka on suunniteltu erityisesti Mac-käyttäjille, jotka haluavat luoda täysin varustellut verkkosovellukset ja verkkosivut, joihin ei ole koodattu. Alustan avulla voit aloittaa reagoivia kauniita verkkosivustoja ilman mitään valmistelua tai verkkosivujen suunnittelun taustaa.

Katso RapidWeaver-tapahtuman tärkeimmät luettelot:

 • MacOS Technologies – Verkkosivuston rakentaja tukee kaikkia MacOS-tekniikoita, mukaan lukien iCloud- ja Asiakirja-välilehdet. Tämän avulla voit aloittaa verkkosivustojen tyhjästä alusta alkaen yksinkertaisista yhden sivun projektiista aina monimutkaisiin verkkokauppoihin.
 • Mallivalinta – Järjestelmä antaa mahdollisuuden valita yli 50 integroidusta mallista, kun taas järjestelmän yhteisö tarjoaa lisäksi yli 100 reagoivaa teemaa. RapidWeaver varmistaa verkkosivujen helpon hallinnan, antaa sinun luoda uusia sivuja ja alasivuja sekä mukauttaa niitä tyhjästä. Kätevä esikatselutoiminto antaa mahdollisuuden seurata tekemiäsi muutoksia ennen projektin julkaisemista.
 • Laitesimulaattori – Uuden ominaisuuden avulla näet miten äskettäin luomasi verkkosivusto näyttää eri laitteissa, kuten iPhonessa, iPadissa, Macissa ja muissa. Ominaisuus on joustava ja tehokas, joten voit avata, skaalata ja jopa tallentaa useita ikkunoita seurataksesi muutoksia myöhemmin.
 • Media Manager -työkalu – RapidWeaver sisältää tehokkaan mediaintegraatiotyökalun, jonka avulla voit hallita projektiresursseja tehokkaasti. Voit käyttää valokuvakirjastoa, selainta ja kuvia suurimmasta ilmaisesta online-kirjastosta. Valitse vain ne, jotka vastaavat verkkosivustoasi erikoistumista, vetämällä ja pudottamalla niitä edelleen verkkosivustosi sivuille.
 • Katkelmien hallinta – Järjestelmä antaa sinun käyttää hienostuneiden katkelmien hallinnan tarjoamia etuja integroimalla hyödylliset CSS-, HTML- ja Javascript-koodit. Tarvittaessa on myös mahdollista lisätä selkeää tekstiä katkelmiin.

Verkkosivuston rakentaja on ilmainen, mutta sinun on päivitettävä maksulliseen tilaukseen, jos haluat saada kaiken hyödyn sen edistyneistä ominaisuuksista. Maksetun suunnitelman hinta on tällä hetkellä 99 dollaria, mutta järjestelmä tuo usein erikoistarjouksia ja alennuksia niille, jotka haluavat säästää suuria, kun käytät sitä.

Kokeile RapidWeaveria ilmaiseksi

WordPress – paras ylläpitämä CMS Mac OS X -käyttäjille

WordPress - paras ylläpitämä CMS Mac OS X -käyttäjille

WordPress – on suosittu ja tunnetuin sisällönhallintajärjestelmä, jota käytetään käynnistämään ja hallitsemaan erityyppisiä projekteja. Järjestelmä luotiin alun perin bloggaustarkoituksia ajatellen, mutta se kehittyi nopeasti täysin varustelluksi alustaksi, jonka huippuluokan toiminnallisuus ja joustavuus.

WordPressin kohokohdat ovat seuraavat:

 • Lataus ja asennus – CMS: na WordPress vaatii lataamisen ja asentamisen. Tämä ei vie paljon aikaa, mutta se ei tarkoita, että palvelun kanssa työskenteleminen on helppoa kaikille. Jos et ole taitava web-suunnittelija tai sinulla ei ainakaan ole perustiedot ohjelmoinnista, saatat löytää järjestelmän hieman monimutkaiselta. Tämä johtuu siitä, että WordPressin kanssa työskenteleminen merkitsee tietoisuuden koodaamista. Muutoin saatat kohdata ongelmia, kun integroituja laajennuksia tai muokataan malleja.
 • Integrointivaihtoehdot – CMS erottuu joukosta voimakkaiden integrointivaihtoehtojensa ansiosta. Minkä tahansa erikoistuneen markkinaraon tai projektityypin aiot käynnistää, on runsaasti laajennuksia ja ulkoisia malleja, joita voit selata ja lisätä verkkosivustoosi. Tämä mahdollistaa järjestelmän toiminnallisuuden laajentamisen, antaen sille vaaditun suorituskyvyn ja huippuluokan suunnittelun.
 • Suunnittelun mukauttamisasetukset – WordPress tunnetaan myös edistyneistä suunnittelun mukautusvaihtoehdoista. Kaikki mallit, jotka valitset projektiisi voidaan käynnistää ehdottomasti tyhjästä – valitse ja muokkaa vain vaadittavia malliasetuksia, kokeile värejä, tyylejä, taustoja, kuvia ja mediatiedostoja, jotka ovat täällä varastossa. Voit myös lähettää ja integroida omia sosiaalisen median tiedostoja, galleriakuvia, asiakirjoja ja muita tarvittavia elementtejä.
 • Isäntä ja verkkotunnuksen valinta – Ladattavana järjestelmänä WordPress ei tarjoa integroituja hosting-vaihtoehtoja. Sen sijaan järjestelmä sallii minkä tahansa palveluntarjoajan valitseminen joka toimii parhaiten projektisi tarpeisiin. Muuten, monet nykyajan isännät toimittavat integroidun CMS: n, joka tarkoittaa vain yhden napsautuksen asennusta. Bluehost on yksi tällaisista isännöintipalveluntarjoajista ja tämä on alusta, jota WordPress virallisesti suosittelee. Isäntä tarjoaa ilmainen bonus verkkotunnus tilauksen ensimmäisen vuoden aikana, nopea sivun latausnopeus, useita integraatioita, edullinen hinnoittelu sekä 60% alennus WordPressin asennuksesta ja muut edut.

WordPress on ilmainen ladattava CMS, joka voidaan asentaa ilmaiseksi. Järjestelmä sallii kuitenkin integroida kolmansien osapuolien laajennuksia ja laajennuksia, jotka vaativat lisäbudjettiinvestointeja. Sama koskee mallien integrointia, isännöintiä ja verkkotunnuksen kustannuksia.

Asenna WordPress ilmaiseksi

Mobirise – ilmainen verkkosivustojen rakennusohjelmisto

Mobirise - ilmainen verkkosivustojen rakennusohjelmisto

Mobirise – on a ilmainen ladattava ohjelmisto sinun on ensin asennettava Mac-tietokoneellesi ennen verkkosivustosi kehittämistä. Järjestelmä on rakennettu käyttäjän mukavuutta ja yksinkertaisuutta ajatellen, eikä se vaadi mitään verkkosuunnittelutaitoja tai asiantuntemusta, jotta aloittelijat voivat käyttää niitä tehokkaasti.

Tässä on luettelo tärkeimmistä Mobirisen eduista:

 • Sisältölohkot – Verkkosivun rakentajalla on lohkopohjainen rakenne, joka mahdollistaa verkkosivustojen suunnittelun valmiista sisältölohkoista. Niiden kokonaismäärä on tällä hetkellä yli 800 tuotetta ja se kasvaa tasaisesti. Lohkojen järjestäminen ja mukauttaminen on yksinkertaista ja mahdollistaa vaaditun verkkosivustorakenteen luomisen. Mobirisen avulla käynnistetyt verkkosivustot ovat oletuksena reagoivia.
 • AMP-verkkosivustojen rakentaja – Mobirise tarjoaa integroidun AMP-verkkosivustojen rakennustyökalun, jonka avulla voit käynnistää ja hallita hankkeita, jotka on optimoitu täydellisesti mobiililaitteiden selaamiseen, ja varmistaa verkkosivujen nopea lataus..
 • Suunnittelun räätälöintityökalut – Mobirise-suunnittelun räätälöintityökalut tulevat valmiiksi. Niiden avulla on helppoa säätää verkkosivustojen tärkeimpiä parametreja, tyyliä, integroida useita mediatiedostoja ja suorittaa muita toimintoja.
 • Isäntävaihtoehto – Verkkosivuston rakentajalla ei ole integroitua hosting-palvelua, mutta se antaa mahdollisuuden isännöidä valmisprojektiasi ilmaiseksi GitHub-sivuilla.

Mobirise on ehdottoman ilmainen verkkosivusto-ohjelmisto, mutta joudut maksamaan verkkosivustojen ylläpidosta, verkkotunnuksen nimistä ja integraatioista. Mukana on myös Premium-paketti, joka sisältää maksetut laajennukset sekä all-in-one-paketin, jossa voit valita lisälaajennusten ja teemojen välillä. Premium-sarjan hinta on 129 dollaria.

Lataa Mobirise ilmaiseksi

Blokit – Helpoin vedä ja pudota verkkosivustojen rakennustyökalu

Blokit - Helpoin vedä ja pudota verkkosivustojen rakennustyökalu

blocs – on erikoistunut verkkosivustojen rakennusohjelmisto Macille, joka voi olla kunnollinen ratkaisu, jos sinun on luotava tarttuva salkku, houkutteleva aloitussivu tai verkkosivusto, jolla mainostetaan tuotteita / palveluita verkossa. Verkkosivuston rakentajalla on vetämällä ja pudottamalla -vaihtoehto helppoon muokkaamiseen. Sen mukana tulee korkea joustavuus ja paketti ylimääräisiä työkaluja.

Lohkojen ansioiden luettelo on seuraava:

 • Block ja tiilet rakenne – Verkkosivun rakentaja tarjoaa lohko- ja tiilirakenteen. Sinun on vain valittava valmiit sisältölohkot ja mukautettava ne tarpeen mukaan. WYSIWYG-sivutyökalu tekee muokkaamisesta yksinkertaista ja nopeaa. Koodaustaitoja tai FTP-hallintaohjelmaa ei vaadita verkkosivun aloittamiseen Blokkeilla, mutta tämä aiheuttaa tarpeen etsiä ulkoista palveluntarjoajaa tiedostojen lataamiseksi ja päivittämiseksi tarvittaessa.
 • HTML-pohjainen verkkosivustorakenne – Blokeilla ei ole pilvihallintapaneelia sisällön muokkaamiseen. Sen sijaan sinulle tarjotaan ensisijainen HTML-pohjainen verkkosivustorakenne. Monimutkaisemman projektin saamiseksi sinun on mukautettava verkkosivustosi CMS: llä. Tämä vaatii tietysti koodaustaidot ja verkkosivujen suunnittelun taustan. Järjestelmässä ei ole integroituja oletusmalleja, koska tämä on pohjimmiltaan sovellus, jota käytetään HTML-pohjaisten teemojen käynnistämiseen omillasi.
 • Mallin kehittäminen – Teemoja kehitetään käyttämällä stock editor -työkaluja. Jos tämä vaihtoehto ei jostakin syystä houkuttele sinua, voit saada maksetut mallit palvelun virallisilta verkkosivuilta (yhden teeman hinta on 20 dollaria).

Blokkeilla on ilmainen ladattava kokeiluversio ja kaksi maksettua lisenssityyppiä, joiden kustannukset ovat vastaavasti 80 dollaria ja 360 dollaria. Tämän lisäksi joudut maksamaan noin 100 dollaria vuodessa isännöinnistä ja noin 60 dollaria mahdollisuudesta vaihtaa palvelun vanhasta verkkosivustosta uuteen.

Kokeile blokkeja ilmaiseksi

Bottom Line

Suurin ongelma verkkosivustojen luomisessa Macin kanssa oli kunnollisten ohjelmistojen puuttuminen. Verkkosivunvalmistajat voivat olla hyvä korvike Mac-ohjelmistoille, kattaa laajan valikoiman verkkosuunnittelutarpeita ja tarjoaa tehokkaan ominaisuusjoukon, jota tarvitaan täysimittaisen projektin luomiseen ja hallintaan.

Jos etsit laadukasta Mac-ohjelmistoa, yllä olevat verkkosivustojen rakentajat saattavat osoittautua parhaaksi ratkaisuksi. Valitaan yksi niistä voi olla haaste, jos et ole koskaan työskennellyt näiden järjestelmien kanssa aiemmin. Muista, että jokainen järjestelmä toimii hyvin tiettyjen tehtävien suorittamiseksi, mikä ei voi vaikuttaa ohjelmiston valintaan.

Siksi Wix on all-in-one-verkkosivustojen rakentaja, jota käytetään erityyppisten verkkosivustojen, kuten blogien, aloitussivujen, portfolioiden, yrityssivustojen ja verkkokauppojen, perustamiseen ja hallintaan. RapidWeaver on paras web-suunnitteluohjelmisto, joka on erityisesti luotu Mac-käyttäjille. WordPress on maailmankuulu CMS, joka vaatii asennus- ja koodaustaidot kalliimpien projektien käynnistämiseksi. Mobirise on ilmainen, ladattava ohjelmisto, joka tunnetaan helppokäyttöisyydestään ja voimakkaasta keskittymisestä aloittelijoiden tarpeisiin. Blokit on yksinkertaisin vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja Käytetään aloitussivujen, mainossivustojen, aloitussivujen ja muun tyyppisten henkilökohtaisten / yritysprojektien aloittamiseen.

Jos et ole varma parhaasta Mac-ohjelmistosta, on järkevää testata jokainen järjestelmä etukäteen. Tämä on luotettavin tapa valita järjestelmä, joka toimii parhaiten yksittäisessä projektissasi.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map