Parhaat AI-verkkosivustojen rakentajat

Parhaat verkkosivustojen rakentajat, joilla on tekoäly


Olemme usein törmänneet tekoälyn käsitteeseen ja todistamme tapaa, jolla älypuhelimistamme tulee vieläkin “älykkäämpiä”. Olemme myös tottuneet sanayhdistelmään “connectionist network”. Nykyaikaisen teknologiamaailman ilmapiiri opettaa meille, että laitteet ja laitteet tulevat älykkäämmiksi tulevaisuudessa ja voimme luottaa niiden tekemiin päätöksiin eri markkinarakoilla.

Haluatko nähdä palvelun, joka pystyy luomaan onnistuneen verkkosivuston automaattitilassa toimitettujen tietojen avulla?

On olemassa tietty algoritmi, joka analysoi toimitetut tiedot, korreloi ne tietokantoihin, vertaa erillisiä yksityiskohtia, etsii lisätietoja, määrittelee tiettyihin kriteereihin perustuen tehokkaimman verkkosivuston ulkoasumallin ja näyttää tuloksen.

Kuulostaa hyvältä, eikö niin? Sinun on vastattava vain muutamiin kysymyksiin, odota muutama minuutti ja saa jotain, jota et kiusaa julkaista verkossa ja kutsu asiakkaita käymään verkkosivustollasi. Sellaisia ​​verkkosivustojen rakentajia on jo olemassa! Jotkut heistä ovat jo testaustilassa, kun taas toiset ovat jo saatavilla verkossa. Kyllä, on liian aikaista puhua aineettomasta ylivallasta ja loistavista tuloksista. Idea on kuitenkin houkutteleva, se toteutui ja kehitys jatkuu melko mukavassa tempossa.

 • Keinotekoinen äly on älykkään käyttäytymisen mallintamista perustuu yhteyshenkilöverkostoperiaatteisiin, jotka toimivat biologisten organismien hermojärjestelmänä.
 • Siellä on useita pieniä, toisiinsa liittyviä klustereita että työ tietyn tehtävän suorittamiseksi.
 • Järjestelmä koulutetaan vähitellen (joka on todellisen AI: n pääominaisuus), kerää tietoja ja tulkinnan tapoja, vertaa lopputuloksia.

AI-suuntaus on kasvussa. Monilla käyttäjillä on taipumus soveltaa näiden älykkäiden työkalujen vaihtoehtoja järjestelmiinsä, koska tulevaisuus liittyy heidän tarjoamiinsa mukavuuksiin ja rahaan. On sanomattakin selvää, että AI ei pysty luomaan monimutkaisia ​​verkkosivustoja. Tämä on luova työ, joka on ihmiskunnan tehtävä.

Samanaikaisesti he selviävät helposti yrityssivustoilla, salkkuilla, promo-verkkosivustoilla ja aloitussivumallilla. Nämä ovat tekniseltä kannalta yksinkertaisimmat ja suosituimmat variantit. AI: lla on rajoittamaton näkökulma tämän tyyppisten verkkosivustojen luomiseen.

Jos tarkistamme verkkosivustojen rakentajia tällä hetkellä helppokäyttöisyys aloittelijoille valmiin tuloksen laatu ja laatu, yksinkertaisuudella ja mukavuudella ei lopulta ole mitään merkitystä. Tämä johtuu siitä, että kuka tahansa käyttäjä voi aktivoida painikkeen ja saada tarvittavan tuloksen.

Tästä päivästä lähtien on olemassa monia kapeampia järjestelmiä, joiden mukana tulee AI-tila, jota käytetään virtuaalisen verkkosivuston luomisavustajana. On jopa järjestelmiä, joita mainostetaan yksinomaan AI-verkkosivustojen rakentajina.

Testasimme 7 parhaista AI-verkkosivustojen rakentajista:

 1. Wix ADI – paras AI-verkkosivustojen rakentaja
 2. Kirjanmerkki – ehdottomasti automatisoitu verkkosivustojen rakentaja
 3. Leia – tekoälyn verkkosivustojen rakentaja
 4. Dolphin – älykäs verkkosivustojen rakentaja, kirjoittanut Jimdo
 5. b12 – Ihmisen avustama AI-verkkosivustojen rakentaja
 6. Zyro – AI-ohjattu tekniikka pienyrityksille
 7. Firedrop – A.I. Suunnittelun luontityökalu

Molempien järjestelmätyyppien toiminnassa ei yleensä ole suurta eroa, mutta yksityiskohdissa lähestymistavat eroavat toisistaan. Verkkosivuja käynnistettäessä kukin palvelu perustuu toimittajan vaihtoehtoihin (widgetit, lohkot, tyylit). Siksi tuloksissa on eroa. Katsotaanpa Wix ADI, Bookmark, Leia, Jimdo Dolphin ja Firedrop aktiivisten palveluiden näytteinä ja kuvaavat kutakin niistä yksityiskohtaisesti.

Wix ADI – paras AI-verkkosivustojen rakentaja

Wix ADI

Wix ADI (Keinotekoinen älykkyys) – on paras AI-pohjainen verkkosivustojen rakentaja. Se on luotettava viranomaistyökalu, jota Wix-verkkosivustojen rakentaja tarjoaa varmistaakseen verkkosivujen kehittämisen maksimaalisen mukavuuden, helppokäyttöisyyden ja nopeuden. Lisäominaisuuden avulla voit luoda monipuolisen verkkosivuston vain muutamalla napsautuksella ja ilman koodausta. Wix ADI on yksinkertainen ja intuitiivinen kaikille – kaikki mitä tarvitset on noudattaa järjestelmän luomia ohjeita ja seurata tapaa, jolla se luo sinulle verkkosivun.

Wix ADI: lle on ominaista joukko integroituja ominaisuuksia, jotka auttavat helpottamaan ja nopeuttamaan verkkosivustojen kehitysprosessia. Tässä on joitain verkkosivustojen rakentajan merkittävimmistä ominaisuuksista:

 • Yksityiskohtaiset ohjeet – Verkkosivun rakentaja toimittaa informatiivisen vaiheittaisen oppaan, joka käyttää lähettämiäsi tietoja projektin luomiseen, jota odotat pitkällä aikavälillä;
 • Automatisoitu verkkosivustojen luomisprosessi – Jos päätät työskennellä Wix ADI: n kanssa, järjestelmä tarjoaa joukon kysymyksiä, joihin vastauksia käytetään edelleen perustana projektimallisi kehittämiselle. Kysymykset koskevat tarvitsemasi verkkosivustoa, tarvittavia ominaisuuksia (verkkosivustotyyppi, toiminnallisuus), yrityksen nimi, fyysinen sijainti, yhteystiedot (sosiaaliset verkostot, sähköposti, puhelin, faksi, logo);
 • Yksinkertainen verkkosivujen kehittäminen – Wix ADI -sivuston perustaminen vie yleensä noin puoli tuntia. Järjestelmän luomat yksinkertaiset ohjeet auttavat sinua suorittamaan tehtävän helposti. Heti kun vastaat vaadittuihin kysymyksiin, järjestelmä löytää automaattisesti tietoja yrityksestäsi verkosta ja sinun on vahvistettava se. Mitä saat pitkällä tähtäimellä, on valmis yhden sivun verkkosivusto, joka sisältää kuvia ja sisältöä, jonka voit edelleen korvata niillä, jotka haluat nähdä siellä;
 • Projektin nopea räätälöinti – Heti kun olet hyväksynyt mallin, voit korvata saatavan sisällön manuaalisesti omilla yritystoiminnallasi olevilla tiedoilla. Voit muokata lohkoa nopeasti tai siirtyä täysin varustellun Wix-editorin versioon.

Wix ADI: tä pidetään perustellusti yhtenä parhaista nykyajan AI-pohjaisten verkkosivustojen rakentajista. Työkalun käytöstä aiheutuvat kustannukset riippuvat yleensä projektille valitsemasi tilauksen hinnasta. Tällä hetkellä Wix tarjoaa kaksi Maksuvaihtoehdot, eli standardi- ja yritys- / verkkokauppasuunnitelmat. Jokaisella tilauspaketilla on omat suunnitelmansa, jotka sisältävät ilmaisia ​​verkkotunnuksia bonuksena. Vakiosuunnitelmien hinta alkaa 13 dollaria kuukaudessa ja saavuttaa 39 dollaria kuukaudessa, kun taas liiketoimintasuunnitelmien hinta alkaa 23 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

Kirjanmerkki – ehdottomasti automatisoitu verkkosivustojen rakentaja

Kirjanmerkki

Kirjanmerkki – on yksi hämmästyttävimmistä ja helppokäyttöisimmistä AI-käyttöisistä verkkosivustojen rakentajista, joka luo modernin, innovatiivisen ja ainutlaatuisen vaikutelman ainutlaatuisen web-suunnittelutavansa ja edistyneiden ominaisuuksiensa ansiosta. Järjestelmä on suunnattu pääasiassa reagoivasti suunniteltujen yritysverkkosivustojen, verkkokauppojen, salkkujen ja aloitussivujen kehittämiseen.

Kun työskentelet verkkosivustojen rakentajan kanssa, valmistaudu tapaamaan AIDA – naiskuva, joka on Bookmark AI: n esimerkki. AIDA-lyhenne tarkoittaa tekoälyn suunnittelijaa. Palvelu on mukava verkkosivujen rakentaja, jolla on visuaalinen editori, ja siten siihen sisältyy tekninen perusta, jota tarvitaan laadukkaiden verkkosivustojen luomiseen. AIDA sisältää yhdistelmän suosittua vetämällä ja pudottamalla -tekniikkaa ja edistynyttä AI-pohjaista verkkosuunnittelumenetelmää, joka on suunnattu ensikertalaisten ja verkkosivujen suunnittelun asiantuntijoiden kehittämään huippuluokan ominaisuusrikkaita projekteja. Verkkosivun rakentaja ansaitsee perustellusti sisällyttämisen AI: n suosituimpien verkkosivustojen rakentajien luetteloon. Katso luettelo sen ominaisuuksista ja kohokohdista, jotka tekevät siitä erottuvan joukosta:

 • Nopea ja helppo Web-suunnitteluprosessi – AIDA: n kanssa työskentely on melko yksinkertaista ja nopeaa: kysy vain järjestelmältä “AIDA NÄYTÄ MITEN” aloittaaksesi sen käytön. Lue vastaamaan pariin kysymykseen, valitse erikoistunut markkinarako (täällä on tällä hetkellä saatavilla noin 750 liiketoimintavaihtoehtoa), asettelu- ja tyyli-asetukset. Anna yrityksesi nimi, jotta AIDA voi käyttää tietoja verkkosivustosi luomiseen noin 30 sekunnissa;
 • Automatisoitu verkkosivustojen kehittäminen – Työkalu täyttää verkkosivustosi automaattisesti lohkoilla, joita kutsutaan tässä ”keskityiksi”, ja se myös valitsee sopivimmat väripaletit ja suunnittelun räätälöinnin elementit, jotka vastaavat projektiasi eniten. Heti sen jälkeen käyttäjä ohjataan muokkausohjelmaan, missä AI lisää kauniita animaatioita reaaliaikaisessa tilassa sekä toiminnalliset lohkot verkkosivujen sivuille;
 • Tehokkaita neuvoja ja ohjeita – Järjestelmä tarjoaa sinulle vinkkejä siitä, kuinka lisätä ja mukauttaa verkkosivuja ja osioita tehokkaasti, korvata käytettävissä olevat mediatiedostot ja kuvat omillasi, lisätä, poistaa tai säätää moduulien sijaintia verkkosivuilla, asettaa SEO-parametreja ja suorita muut välttämättömät vaiheet, jotka vaikuttavat lopputulokseen;
 • Ainutlaatuinen mallin variaatio – Toisin kuin tavalliset verkkosivustojen rakentajat, Kirjanmerkki ei tarjoa valmismallistoa. Tämä on AIDA, joka tarjoaa ainutlaatuisen mallimuuttuvuuden. Työkalua käytettäessä kohtaat monipuolisia reagoivia integroituja teemoja;
 • HTML-koodin upottaminen – Kirjanmerkki mahdollistaa myös HTML-koodin upottamisen. Tämä on huomattava etu kaikille, jotka tuntevat ohjelmoinnin perusteet. Ominaisuuden avulla voit luoda ja julkaista räätälöitäviä projekteja yksilöllisellä suunnittelulla.

Voit käyttää Kirjanmerkkiä veloituksetta, mutta järjestelmään tulee tässä tapauksessa tiettyjä rajoituksia. Parantaaksesi projektin suorituskykyä voit päivittää yhteen maksettuihin tilauksiin, joita verkkosivuston rakentaja tarjoaa käyttäjille. Niiden kustannukset ovat vastaavasti 11,99 dollaria kuukaudessa ja 24,99 dollaria kuukaudessa.

Kokeile kirjanmerkkiä ilmaiseksi

Leia – tekoälyn verkkosivustojen rakentaja

Leia

Leia – on toinen tehokas esimerkki AI-pohjaisesta verkkosivustojen rakentajasta. Järjestelmä auttaa puhtaan räätälöityjen projektien käynnistämistä ja hallintaa ehdottomasti tyhjästä minuutin tai kahden sisällä. Sen avulla on mahdollista luoda ja julkaista kauniita reagoivia verkkosivustoja kaikenlaisille yrityksille.

Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on kuvata tapa, jolla projektisi näyttää, määritellä ominaisuudet, joilla sillä pitäisi olla, ja valita yksityiskohdat, joilla on merkitystä suunnittelun ja suorituskyvyn kannalta. Sitten voit nojautua takaisin istuimellesi ja seurata tapaa, jolla Leia suunnittelee sinulle automaattisesti verkkosivuston niiden tietojen perusteella, jotka lähetät vastatessasi kysymyksiin. Mikä on mielenkiintoista, Leia voi itsenäisesti suunnitella, koodata ja sitten tehdä projektistasi elävän. Tässä on ominaisuuksia, jotka tekevät Leia erottumaan joukosta:

 • Ainutlaatuinen verkkosivustojen suunnittelu – Yksi kiistämättömistä Leia-eduista on se, että sen avulla ei vain taata intuitiivista verkkosivujen suunnitteluprosessia, vaan annetaan myös luoda henkilökohtainen verkkosivujen suunnittelu. Seurauksena on, että järjestelmällä käynnistetyt projektit eivät ole lainkaan samanlaisia ​​etkä löydä verkkosivustoja, jotka näyttävät samanlaisilta täältä;
 • Äänikomennot – Leia alkaa työskennellä verkkosivustojen kehitysprosessissa käyttäjän äänikomennon jälkeen. Tarvitset vain, kun pidät etusivun keskellä näkyvää kuvaketta pitämällä painettuna määrittääksesi aloitettavan verkkosivustotyypin. Heti sen jälkeen järjestelmä valitsee sille parhaan mallin ja tyylin. Jos et voi jostain syystä käyttää äänikomentovaihtoehtoa, järjestelmä sallii yrityksen tietojen syöttämisen manuaalitilassa;
 • Intuitiivinen web-suunnitteluprosessi – Ennen kuin rakennat sinulle verkkosivuston, järjestelmä tuottaa pari kysymystä, joihin sinun on vastattava antaaksesi mahdollisimman paljon tietoa yrityksestäsi. Mitä yksityiskohtaisempia vastauksia ovat – sitä ammattimaisempi projekti lopulta näyttää. Jos et halua vastata kysymyksiin, voit ohittaa ne ja siirtyä suoraan verkkosivujen suunnitteluprosessiin ilmaiseksi.

Leialla on ilmainen kehityssuunnitelma, jonka avulla voit testata järjestelmää, mutta sen toiminnallisuus on ehdottomasti jäljessä Wixistä ja Bookmarkista. Jotta voit käyttää järjestelmän tärkeimpiä ominaisuuksia tai lisäominaisuuksia, sinulle tarjotaan päivitys yhdelle maksetulle tilaukselle – joko Pro- tai Business Plans. Heidän kustannuksensa ovat 4,17 dollaria ja 6,67 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Leia ilmaiseksi

Dolphin – älykäs verkkosivustojen rakentaja, kirjoittanut Jimdo

Jimdo Dolphin

Jimdo Dolphin – on älykäs verkkosivustojen rakentaja, jota tarjoaa Jimdo. Tämä on täydellinen työkalu käyttäjille, jotka etsivät helppoja web-luomisvaihtoehtoja aloittaa ja hallita yritysprojekteja, yhden sivun verkkosivustoja jne. Palvelun käytön ydin laskee vastaamiseen automaattisesti luotuihin kysymyksiin, joita järjestelmä käyttää edelleen. rakentaa verkkosivusto.

Delfiinien web-suunnitteluprosessi toteutetaan AI-keskustelun muodossa, jossa järjestelmä pyytää käyttäjää vastaamaan kysymyksiin, jotka se automaattisesti tuottaa. Siksi sinun on annettava yrityksesi nimi, markkinarako, sosiaalisen verkoston tilit, logomääritykset jne. Tärkeää on, että järjestelmä ei tiedustele suunnittelumäärityksistäsi – se vastaa värimaailman valinnasta ja muista siihen liittyvistä vivahteista. Lisätietoja Dolphin-ominaisuuksista, tarkista tärkeimmät ominaisuudet:

 • Intuitiivinen web-suunnitteluprosessi – Dolphin suorittaa yrityksesi online-haun nimelläsi ja tarjoaa sitten vahvistaa yrityksesi valinnan käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Sitten AI analysoi tiedot ja valitsee yksilöllisesti tulevan mallisi tyylin. Jos sinulla on sosiaalisen verkoston tili, se on täydellinen panos projektisi informaatioarvoon. Delfiini löytää sen käyttämään käytettävissä olevia tietoja edelleen verkkosivuston rakentamisessa;
 • Yksilöllinen mallivalinta – Sinulle tarjotaan ilmoittaa niche, johon keskityt, jotta järjestelmä voi valita sopivimmat mallit, jotka vastaavat alaasi erikoistumista. Voit myös lähettää yrityksesi logon äskettäin luodulle verkkosivustolle, jotta se voidaan tunnistaa verkossa.
 • Mobiilioptimointi – Dolphinin kanssa avatut verkkosivustot on optimoitu mobiililaitteille, ja niitä voidaan katsella erilaisilla mobiili- ja pöytälaitteilla. Lisäksi voit käyttää mobiili Jimdo Boost -sovellusta selvittääksesi verkkosivustosi tilastotiedot, mukaan lukien liikennetiedot ja yksityiskohtaiset vinkit verkkosivustojen jatkamiseen. Nämä tiedot noudetaan integroidusta Google Analyticsista.

Jimdo tarjoaa maltillisen hinnoittelupolitiikan. Sillä on ilmainen suunnitelma ja neljä maksettua tilausta, joiden hinta vaihtelee välillä 9–39 dollaria kuukaudessa.

Kokeile ilmaiseksi delfiiniä

b12 – Ihmisen avustama AI-verkkosivustojen rakentaja

B12

B12 – on ihmisen avustama verkkosivustojen rakentaja, jota hyödyntää keinotekoinen suunnittelu, joka auttaa sinua käynnistämään minkä tahansa projektin minuutin sisällä. Järjestelmällä on tällä hetkellä yli 1,5 miljoonaa verkkosivustoa ympäri maailmaa, jotka kaikki ovat ainutlaatuisia, henkilökohtaisia, reagoivia ja niche-erityisiä.

Aloitaksesi verkkosivuston B12: llä, sinun on vain rekisteröitynyt järjestelmään, vastattava joihinkin liiketoimintarakoihisi liittyviin kysymyksiin, jotta AI voi indeksoida verkkoa ja mukautetun luonnoksen projektiisi. Tarkastelet luonnosta ja jaat palautteen suunnittelijalle, joka jatkaa projektisi mukauttamista. Seurauksena on, että saat tarpeitasi räätälöityjä valmiita verkkosivustoja noin viikossa. Nyt on korkea aika hankkia verkkosivustojen rakentajan edut:

 • Ihmisen avustama AI – Alusta käyttää yhdistelmäverkkosuunnittelua, mikä tarkoittaa, että projektin alun perin luo integroitu AI-avustaja, kun taas asiantuntijat viimeistelevät projektin manuaalisesti, kunnes se on 100% valmis.
 • Ammatillinen tuki – Palvelun asiakastukitiimi arvioi ja tarkistaa verkkosivustosi sen jälkeen, kun se on valmis antamaan säännöllisesti henkilökohtaisia ​​kuukausittain suosituksia. Nämä tiedot ovat tärkeitä, kun kyse on yrityksesi kasvusta ja mainostamisesta edelleen;
 • SEO-optimointi – AI-avustetut SEO-asiantuntijat ovat sitoutuneet varmistamaan, että verkkosivustosi saavuttaa asiakkaat ja kestää kapeakilpailun. B12-SEO-ammattilaiset tarkistavat projektisi suorituskyvyn joka kuukausi antaaksesi suosituksia SEO-aseman tehokkaaseen parantamiseen. Tämä on kätevä tarjous aloittelijoille;
 • Integroitu työkalusarja – B12 antaa pääsyn vankkaan ja kasvavaan työkalupakettiin, joiden avulla voit luoda luotettavan verkkosivustosi tavoittaaksesi enemmän asiakkaita. Näitä ovat ammattimaiset suunnittelun räätälöintityökalut, verkkokaupan vaihtoehdot, kuvan / videon tarinankerronnan työkalut, sisällön tuonti- / vientivaihtoehdot, hakukoneoptimointi, tekstisuunnittelu, mobiilioptimointi, mukautetut CSS / HTML-työkalut sekä blogit, sosiaalinen markkinointi ja laajat varaus- / aikatauluvaihtoehdot.

B12: llä on ilmainen suunnitelma, jonka avulla projekti voidaan luoda ilmaiseksi. Lisäksi on neljä maksettua vaihtoehtoa (Perus-, Premium-, SEO- ja SEO Pro -suunnitelmat), jonka kustannukset ovat välillä 26–224 dollaria kuukaudessa.

Kokeile B12: tä ilmaiseksi

Zyro – AI-ohjattu tekniikka pienyrityksille

Zyro

Zyro – on moderni verkkosivujen rakentaja, jonka avulla voidaan luoda ammattimaisia ​​ja täysin varusteltuja projekteja melkein nopeasti. Sivustojen perustamiseen alustalla ei tarvita taitoja tai aiempaa verkkosivujen suunnittelua koskevaa tietämystä. Jopa aloittelija voi avata verkkosivuston järjestelmän kanssa noudattaen automaattisesti luomiaan ohjeita. Järjestelmä on todella käyttäjäystävällinen, intuitiivinen ja ominaisuuksilla kuormitettu.

Zyro-verkkosivuston rakennustyökalun avulla saat yrityksesi verkossa useilla helpoilla vaiheilla. Tarvitset vain mallin valitsemisen, sen mukauttamisen, luo AI-sisällön tai lisää omia yritystietojasi. Heti kun kaikki on valmis, sinun pitäisi vain julkaista projekti ja työskennellä sen edelleen edistämisessä. Zyro tarjoaa useita etuja, jotka edistävät sen markkinointia:

 • AI-sisällöntuottaja – Verkkosivun rakentaja käyttää tekoälyn voimaa kirjoittaaksesi verkkosivustosisällön sinulle. Sen integroitu AI-kirjoittaja luo heti verkkosivutekstin sinulle sen pyynnöstä toimittamiesi tietojen perusteella. Se tuottaa myös automaattisesti kuvia, videoita ja muita mediatiedostoja;
 • AI Heatmap -työkalu – Integroitu AI Heatmap -työkalu ennustaa tapaa, jolla kävijät näkevät verkkosivustoa ja selaavat. Se määrittelee myös sisällön, joka on kävijöiden huomion kohteena. Tämän avulla voit järjestää verkkosivustosi elementit tarkimmalla tavalla muuntokurssien maksimoimiseksi;
 • Responsiiviset mallit – Verkkosivuston rakennustyökalun avulla voit valita useista valmiiksi suunnitelluista reagoivista malleista, tarjoamalla vetämällä ja pudottamalla muokkausvaihtoehtoja ja paljon suunnittelun mukauttamisominaisuuksia;
 • SEO-optimointi – Verkkosivun rakentaja on SEO-ystävällinen, mikä tarkoittaa, että kaikki sen kanssa luodut verkkosivustot on SEO-optimoitu oletuksena. Järjestelmä mahdollistaa kuitenkin myös SEO-asetusten säätämisen, koska sinun on parannettava verkkosivustosi käytettävyyttä ja hakukoneiden sijoitusta;
 • Logo Maker – Zyro tarjoaa mahdollisuuden käyttää ilmaista Logo Makeria, jonka avulla voit suunnitella oman ammattimaisen yrityksen logon ilman suunnittelijan apua. Voit mukauttaa jokaisen logoelementin niin, että se heijastaa tuotemerkkiäsi.

Zyro tarjoaa vain kaksi suunnitelmaa. Ensimmäinen on ilmainen, kun taas toinen maksaa vain 2,99 dollaria kuukaudessa. Maksettu tilaaminen kattaa ilmaisen suunnitelman ominaisuudet ja tarjoaa lisäksi vaihtoehtoja, joiden avulla voit aloittaa monipuolisen projektin helposti.

Kokeile Zyroa ilmaiseksi

Firedrop – A.I. Suunnittelun luontityökalu

Firedrop

Firedrop – on palvelu, joka asettui alun perin AI-verkkosivustojen rakentajaksi käyttämällä Sachaa – paikallista AI-versiota – virtuaaliassistenttina, jonka tehtävänä oli auttaa käyttäjää suunnittelemaan verkkosivusto live chat-viestinnän kautta. Assistenttia ei kuitenkaan enää käytetä verkkosivustojen kehittämiseen. Sen sijaan alusta käyttää huipputeknistä tekoälytekniikkaa tuottamaan automaattisesti projektin, joka vastaa tarpeitasi.

Firedrop varmistaa automaattisen verkkosivujen suunnittelun ja muokkaamisen. Sinun tehtäväsi on määritellä kiinnostava markkinarako, ja virtuaaliassistentti tarjoaa linkin sopivimpaan varianttiin. Voit lisätä osioita manuaalisesti, täyttämällä ne sisällöllä yksinkertaisella ja kätevällä editorilla. Järjestelmä toimii itse asiassa tietokeskuksena ja tarjoaa apua tyylin, otsikkokuvan, nimen ja muiden vastaavien elementtien valinnassa.

AI: n luoma verkkosivusto – mikä on ero?

AI-verkkosivustojen rakentajien kasvavan määrän kanssa nousee esiin kysymys: onko eroa näiden järjestelmien avulla luotujen verkkosivustojen ja tavallisten verkkosivustojen rakentajien kanssa luotujen verkkosivustojen välillä? Vastaus on ei! Kummankin tyyppisten verkkosivustojen laatuominaisuuksissa ja suunnittelussa ei ole eroa ollenkaan.

AI-pohjaisten web-rakennustyökalujen käytön päätavoite on yksinkertaistaa verkkosivustojen kehittämisprosessia aloittelijoille, jotka eivät ole koskaan olleet tekemisissä minkään verkkosivuston rakentajien kanssa. Näiden järjestelmien soveltaminen eliminoi ohjelmointitiedon tarpeen ja vähentää siten huomattavasti riskiä sekoittaa jotain.

Aloittelijana sinun on vastattava joukkoon yrityksiin liittyviä valmiita kysymyksiä tarjotaksesi tietoja, joita alusta käyttää edelleen rakentamaan sinulle laadukkaan verkkosivun automaattisesti. Saman verkkosivuston käynnistäminen tavallisella verkkosivustojen rakentajalla voi olla monimutkaisempi ja aikaa vievä kokemattomalle käyttäjälle. Se on ainoa ero, joka erotti nämä järjestelmät.

AI vs. Web-kehitys

AI: n käyttöönotosta talosuunnittelussa on paljon kiistattomia etuja. Kehittynyt tekniikka vähentää verkkosivustojen onnistuneen luomiseen tarvittavaa aikaa vaarantamatta tulosta. Integroidun algoritmin ansiosta, joka käyttää toimitettuja tietoja verkkosivustojen jatkokäynnistykseen, käyttäjät käyttävät mahdollisuutta saada täysimittainen projekti lyhyessä ajassa ja ilman koodaustaitoja. Samaa vaikutusta ei voida käyttää, kun käytetään vakioverkkosuunnittelua.

AI-tekniikka kokee nousuaan, ja verkkosivustojen rakentajien käyttöönotto on tehnyt tekoälytyökalusta ei mielialaa, vaan hämmästyttävän todellisuuden. Monimutkaisten verkkosivustojen käynnistäminen on tällä hetkellä mahdotonta, mutta sen avulla on täysin mahdollista rakentaa pieniä ja keskisuuria projekteja. Tämä sopii erityisen hyvin aloittelijoille, joilla ei ole kokemusta verkkosivustojen kehittämisen vivahteista, mutta joilla on silti aikomus luoda laadukkaita visuaalisesti miellyttäviä verkkosivustoja, jotka tarjoavat arvokasta suorituskykyä. AI-pohjaisella suunnittelulla on paljon merkitystä myös SaaS-palveluille, jotka mahdollistavat verkkosivustojen yksilöllisyyden lisäämisen, kun harjoitetaan massaverkkosuunnittelua.

Bottom Line

Nykyään verkkosivustojen rakentajien tekoäly on kehityksen alkuvaiheessa. Työskentely tällaisten järjestelmien kanssa muistuttaa testin suorittamista, jossa valitset suunnan, johon tulos tarttuu vastauksistasi riippuen.

Mikä on lempivärisi? – Vihreä. Ja katsot, miten automaattisesti luotu verkkosivusto korostaa tärkeimmät elementit miellyttävällä vihreällä värillä. Onko tämä taikuutta? Varmastikaan ei. Tunnet taikuutta, kun verkkosivustojen rakentaja esittää sinulle kysymyksen, kuten “Anna 3 linkkiä verkkosivustoille haluamastasi kapeasta”. Heti kun olet tehnyt tämän, järjestelmä soveltaa monimutkaista analyysiprosessiaan ja tuottaa wow-tuloksen. Tämä on AI ja koko web-rakennusteollisuus on matkalla siihen.

Mikä on johtopäätös sitten? Saatamme todennäköisesti täysin varustellut AI-palvelut johtavilta verkkosivustojen rakentajien niche-kehittäjiltä noin 2–3 vuodessa. Nämä järjestelmät etsivät tietoa, analysoivat sitä, tekevät ennusteen ja jatkavat osallistumista verkkosivujen kehittämisprosessiin myös julkaisemisen jälkeen.

Tietokannat, palvelimet, itseopiskelujärjestelmät, joissa on monimutkaisia ​​yhteyshenkilöverkkoja. Älykkäät johtajat, generatiivinen suunnittelu, edistyksellinen automaattinen markkinointi – nämä ominaisuudet tulevat ajoissa. Alku on jo tehty. Tänään olemme todistamassa suuntauksen syntymistä. Jotkut web-kehittäjät jäljittelevät sitä, kun taas toiset yrittävät parhaansa luodakseen aivan uuden hyödyllisen tekniikan.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map