Parhaat avoimen lähdekoodin verkkosivujen rakentajat

Parhaat avoimen lähdekoodin verkkosivujen rakentajat


Ikuinen taistelu SaaS-verkkosivustojen rakentajien ja avoimen lähdekoodin alustojen välillä on käynnissä. Jotkut ihmiset valitsevat edelleen avoimen lähdekoodin ohjelmistot sen kohtuuhintaisuuden, toimivuuden, joustavuuden jne. Vuoksi. Vaikka ne ovatkin julkisesti saatavilla, avoin lähdekoodi alustoja on helppo muokata, muokata ja jakaa.

Ne houkuttelevat yhä enemmän harrastajia tarjoamaan hienoja uusia widgettejä tai hienosäätötyökaluja. Tämä tosiasia varaa enemmän tilaa erilaisten web-suunnittelu- ja ominaisuusideoiden toteuttamiseen. Toisaalta se, mikä näyttää hyvältä ensi silmäyksellä, saattaa muuttua haasteeksi verkkosivujen rakentamisprosessissa..

Avoimen lähdekoodin ohjelmistojen käyttäminen voi olla liian vaikeaa. Asiat saattavat pahentua vielä teknisen tuen puuttumisen ja muiden tärkeiden asioiden vuoksi. Täältä SaaS-verkkosivustojen rakentaja voi osoittautua paremmaksi vaihtoehdoksi.

Testasimme 5 parhaista avoimen lähdekoodin verkkosivustojen rakentajista:

 1. Wix – paras ILMAINEN SaaS-verkkosivustojen rakentaja (raahaa ja pudota)
 2. WordPress – avoimen lähdekoodin CMS & verkkokaupan verkkoalusta
 3. GrapesJS – monikäyttöinen avoimen lähdekoodin Web Builder -kehys
 4. Elementor – paras verkkosivustojen rakennuslisäosa WordPressille
 5. Symfony – ilmainen avoimen lähdekoodin web-suunnitteluohjelmisto

SaaS-verkkosivusto-ohjelmisto näyttää olevan toiminnallisempi vaihtoehto. Suurin osa alustoista on all-in-one-ratkaisu. Niitä on helpompi käyttää. Paketti sisältää ilmaisen verkkotunnuksen, isännöinnin, mallit ja ominaisuudet, joita saatat tarvita jokaiselle tietylle verkkosivutyypille. Katsotaanpa joitain yllä luetelluista parhaista vaihtoehdoista:

Wix – paras ILMAINEN SaaS-verkkosivustojen rakentaja (raahaa ja pudota)

Wix - paras ILMAINEN SaaS-verkkosivustojen rakentaja (vedä ja pudota)

Wix – on alusta, joka saavuttaa useita tavoitteita kerrallaan. Ohjelmisto antaa aloittelijoille keksiä minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja muutamassa tunnissa. Ammatillisista blogeista, salkkuista ja käyntikorteista verkkokauppaan ja pienyrityssivustoihin – Wix tarjoaa erilaisia ​​paketteja, joissa on joukko ominaisuuksia:

 • Upeita malleja – Wix tarjoaa todennäköisesti laajimman valikoiman malleja, jotka on jaettu eri luokkiin. Kaikki mallit ovat mobiiliystävällisiä. Käyttäjät arvostavat myös verkkosivuston mobiilin esikatselutilaa.
 • Yksinkertainen muokkaaminen – Voit helposti muokata verkkosivustoa itse tai valita Wix ADI -työkalun. AI-pohjainen instrumentti tarjoaa verkkosivujen asettelun tarpeitasi vastaavasti. Wix-dynaamisten sivujen avulla on helppo luoda yksi verkkosivuasettelu useisiin käyttötarkoituksiin.
 • Wix App Store – Valitse laajasta valikoimasta lisäosia ja widgettejä verkkosivustosi mukauttamiseksi. Kolmansien osapuolien integroinnin saatavuus lisää joustavuutta ohjelmistoon. Voit luoda minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja lisäämällä maksuvaihtoehtoja, analytiikan, blogiosion jne.
 • All-in-One-paketti – Kun olet valinnut suunnitelman, saat hosting, verkkotunnuksen, mallit ja muut ominaisuudet täysin ilmaiseksi SSL-tietoturvan, rajoittamattoman kaistanleveyden ja tallennustilan mukaan suunnitelmasta riippuen.

Ohjelmistolla on ilmainen suunnitelma antaa sinun tarkistaa, vastaako järjestelmä odotuksiasi.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

WordPress – avoimen lähdekoodin CMS & verkkokaupan verkkoalusta

WordPress - avoimen lähdekoodin CMS- ja verkkokauppapaikat

WordPress – on luotettava CMS ja paras avoimen lähdekoodin vaihtoehto SaaS: lle. Se on verkkosuunnittelurakojen veteraani ja yksi parhaista nykyaikaisten verkkosivustojen rakennustyökaluista. Helposti muokattavissa, paljon laajennuksia ja laajennuksia, WordPress tarjoaa seuraavat ominaisuudet:

 • Suhteellisen yksinkertainen muokkaaminen – WordPressiä on paljon helpompi muokata verrattuna muihin CMS-alustoihin. Sillä on yksinkertainen käyttöliittymä ja lukuisia visuaalisia muokkauslaajennuksia, kuten Elementor tai divi. Totot siihen melko nopeasti. Kun olet oppinut, kuinka kaikki toimii, löydät verkkosivujen hallinnan melko yksinkertaiseksi.
 • Valtava kokoelma teemoja ja laajennuksia – Tuskin löytyy laajempaa valikoimaa laajennuksia ja teemoja minkään tyyppisille verkkosivustoille. Tarvitsetpa kiinteän verkkokauppamallin tai ammatillisen blogin, voit valita sekä ilmaisista että maksutetuista teemoista ja mukauttaa niitä verkkokaupan, SEO, sähköpostimarkkinoinnin jne. Liitännällä. Muista, että ilmaiset teemat vaativat joitain ylimääräisiä muokkauksia erottuakseen.
 • Loputtomat suunnitteluvalmiudet – Oletko hyvä PHP tai HTML? WordPress sopii sinulle. Käytä yksinkertaisesti editorin tilaa hallintapaneelin kautta ja muokkaa koodia haluamallasi tavalla, lisää uusia komentosarjoja, lyhytkoodeja jne..

Toinen suuri etu on, että WordPress on täysin ilmainen alusta. Se tarjoaa kuitenkin ainoan alustan, jolla ei ole verkkotunnusta tai isännöintiä. Se on edelleen mahdollista käyttää Bluehost WordPressin suosittelemana virallisena palveluntarjoajana, joka kattaa edullisuuden ja toiminnallisuuden.

Kokeile WordPressiä ilmaiseksi

GrapesJS – monikäyttöinen avoimen lähdekoodin Web Builder -kehys

GrapesJS - monikäyttöinen avoimen lähdekoodin Web Builder -kehys

GrapesJS – on ilmainen avoimen lähdekoodin web-rakennuskehys, jota käytetään käynnistämään laaja valikoima projekteja. Järjestelmä sisältää rikkaan työkalusarjan ja useita ominaisuuksia, joilla on sama tavoite – rakentaa HTML-projekteja ilman minkäänlaista koodaustietoa. Järjestelmän hallitseminen vie jonkin verran vaivaa ja aikaa, mikä voi olla ongelma taitamattomille suunnittelijoille tai ensikertalaisille. Tässä on luettelo ominaisuuksista, jotka tekevät kehyksestä arvokkaan valinnan:

 • Vedä ja pudota-integroidut lohkot – Alusta mahdollistaa verkkosivustojen mallien ja asettelun luomisen varastossa olevista sisäisistä sisältölohkoista. Jos niiden määrä ei jostain syystä ole riittävä, voit lisätä omia mukautettuja lohkojasi ja järjestää asetukset;
 • Vastuullinen suunnittelu – GrapesJS myöntää pääsyn työkalupakettiin, jota tarvitaan reagoivan verkkosivustosuunnittelun luomiseen. Tämän avulla voit suunnitella teemoja, jotka näyttävät hyvältä erilaisissa mobiili- ja pöytälaitteissa;
 • Rajoittamaton muotoiluvaihtoehto – Järjestelmä esittelee tehokkaan ja melko ymmärrettävän Style Manager -moduulin, joka mahdollistaa minkä tahansa verkkosivustokomponentin itsenäisen ilmeen ja ainutlaatuisen tyylin. Lisäksi sen asetuksia on mahdollista muokata käyttämään mitä tahansa CSS-ominaisuuksia;
 • Koodin saavutettavuus – Koodin saavutettavuudesta ei tarvitse huolehtia. Se on aina saatavana järjestelmässä, jotta voit käyttää ja muokata sitä missä ja milloin tahansa;
 • Omaisuudenhoitaja – GrapesJS Asset Manager antaa sinun helposti järjestää ja muokata mediatiedostoja, jotta ne sopivat parhaiten verkkosivustosi tyyliin ja rakenteeseen..

GrapesJS: tä käytetään alun perin ilmaisena alustana, mutta se tukee lahjoitusvaihtoehtoa, jonka avulla jokainen käyttäjä voi osallistua järjestelmän budjettiin taloudellisesti parantaakseen suorituskykyään. Järjestelmä sallii kolme osallistumisvaihtoehtoa, nimittäin mukautetun osallistumisen (kertaluonteinen / toistuva sijoitus, ei kiinteitä kustannuksia), Tukijat (kuukausittaiset lahjoitukset, kustannukset alkavat 2 dollaria kuukaudessa) ja sponsorit (säännöllinen sponsorointi palkitaan lisäetuilla, hinta alkaa 100 dollaria kuukaudessa).

Kokeile GrapesJS: ää ilmaiseksi

Elementor – paras verkkosivustojen rakennuslisäosa WordPressille

Elementor - paras verkkosivustojen rakennuslisäosa WordPressille

Elementor – on suosittu WordPress-laajennus, jota käytetään verkkosivujen kehittämiseen. Laajennus, joka tunnetaan myös ilmaisena sivunmuodostajana, tarjoaa joustavan ja syvän ominaisuusjoukon, joka on melko helppo hallita ja käyttää. Voit käynnistää ja hallita kirjaimellisesti kaiken tyyppisiä verkkosivustoja tarjoamalla niille ainutlaatuisen toiminnallisuuden. Alla on lueteltu tärkeimmät ominaisuudet, jotka tekevät Elementorista älykkään valinnan jokaiselle WordPress-käyttäjälle:

 • Front-End Page Builder – Järjestelmä on etusivun rakentaja, joka tarjoaa reaaliaikaisen esikatselun kaikista muokkauksista, jotka teet projektin parissa. Järjestelmä tarjoaa sinulle luettelon moduuleista tai elementeistä, joita voit valita ja vetää verkkosivustoosi (videot, tekstit, otsikot, kuvat, painikkeet jne.);
 • Mallit ja lohkot – Elementorin mukana tulee sarja malleja ja lohkoja (Meistä, CTA-painikkeet, käyttäjän suositukset, UKK jne.) voit valita yksittäisen projektisi. Mallien ja lohkojen integrointi vie vain muutaman minuutin, mikä on aikaa säästävä ratkaisu kaikille;
 • Yhteensopivuus WordPress-teemojen kanssa – Elementor on yhteensopiva kaikkien WordPress-teemojen kanssa, sekä ilmaisia ​​että maksettuja;
 • Laaja ominaisuusjoukko – Elementorilla on runsaasti huippuluokan ominaisuuksia, jotka lisäävät laajennuksen suorituskykyä. Niihin kuuluvat verkkosivustojen mukauttamisvaihtoehdot, mobiililaitteisiin reagoiva luonne, tehokas ponnahdusikkunoiden rakentaja, integroitu teema-rakentaja, otsikko- / alatunnisterakentaja jne..

Elementor on ilmainen WordPress-laajennus, joka toimii melko hyvin tavalliselle yksinkertaiselle verkkosivustolle. Jotta projektillesi saataisiin huippuluokan suorituskyky ja houkutteleva muotoilu, on kuitenkin järkevää päivittää yhteen kolmesta premium-suunnitelmasta. Näihin kuuluvat henkilökohtainen ($ 49 / vuosi), Plus ($ 99 / vuosi) ja asiantuntija ($ 199 / vuosi) tilaukset.

Kokeile Elementoria ilmaiseksi

Symfony – ilmainen avoimen lähdekoodin web-suunnitteluohjelmisto

Symfony - ilmainen avoimen lähdekoodin web-suunnitteluohjelmisto

Symfony – on korkean suorituskyvyn avoimen lähdekoodin PHP-pohjainen mikrokehys, jota käytetään edistyneiden ja monimutkaisten verkkosovellusten luomiseen. Ohjelmistoa on käytetty korvikkeena Silexille – avoimen lähdekoodin verkkosivujen rakentajalle, joka ei ole nykyään käytössä. Symfony-sovellus ei tarkoita koodauksen perusteiden tuntemusta, mikä säästää aikaa verkkosivustojen kehittämiseen. Käyttäjäyhteisö edistää ohjelmiston toimivuutta tarjoamalla omia moduuleja, komponentteja ja elementtejä. Tässä ovat ohjelmiston tärkeimmät edut:

 • Laaja suunnittelun räätälöinti – Symfony sisältää tehokkaita suunnittelun mukautusvaihtoehtoja, joiden avulla voidaan luoda käyttäjäkeskeisiä sovelluksia. Se tarjoaa tällä hetkellä 3 tyyppistä projektin mukauttamista, mukaan lukien Full Stack, Brick by Brick ja Micro Framework;
 • Helppo testaus – Symfony yksinkertaistaa yksikkötestausta integroidun PHP-yksikön riippumattoman kirjaston avulla. Sen mukana tulee luotettu työkalusarja, jota voidaan käyttää tehokkaasti yksikkötestauksessa ja toiminnassa. Ohjelmisto stimuloi HTTP-pyyntöjä, tarkistamalla lähtö ilman mitään koodausta tai komentosarjoja;
 • Rikas komponentti – Symfony-komponentit esitetään uudelleenkäytettävinä ja irrotettuina PHP-kirjastoina. Niitä on satoja, joiden avulla voit kehittää omia sovelluksiasi. Näitä ovat BrowserKit, välimuisti, omaisuus, ClassLoader, Config, konsoli, sopimukset, CssSelector, Debug, ErrorHandler, EventDispatcher, Filesystem, Inflector, Lpck, Locale ja monet muut.

Symfony on vuonna 2005 luotu ilmainen ohjelmisto, joka julkaistaan ​​edelleen MIT-lisenssillä. Sitä tukee SensioLabs, joka on ranskalainen ohjelmistokehittäjä ja ammatillisten palvelujen tarjoaja.

Kokeile Symfony nyt

Avoimen lähdekoodin verkkosivustojen rakentajat: myytti tai todellisuus?

Huolimatta kaikista avoimen lähdekoodin ohjelmistojen suosioista, ohjelmaa on aina ympäröivät myytit ja harhaluulot. Tämä tosiasia johtaa tiettyihin väärinkäsityksiin aina, kun pääset verkkosivuston rakennusprosessiin. Niiden välttämiseksi sinun on oltava selkeä käsitys siitä, mitä valitulta alustalta voi odottaa. On korkea aika selvittää, mitkä näistä myytteistä ovat totta ja vääriä.

Totta vai tarua: Open Source -käyttöjärjestelmät ovat ilmaisia

Kun sanomme “ILMAINEN” avoimen lähdekoodin ohjelmisto, emme oikeastaan ​​tarkoita nolla rahakustannuksia. Se viittaa enemmän vapauteen, jota avoimen lähdekoodin alustat tarjoavat. Ne eivät kuitenkaan ole täysin ilmaisia. Sinun pitäisi olla valmis maksamaan:

 • Verkkotunnus ja hosting.
 • Ensiluokkaiset ja integroidut.
 • Jokainen uusi päivitys tai muokkaus auttaa kolmansien osapuolten tai mukautettujen kehittäjien toimesta.

Jotkut verkkosivustojen rakentajat eivät myöskään tarjoa tietoja käytettävissä olevista integraatioista. Kun otetaan huomioon se, että alusta on suhteellisen uusi, näyttää siltä, ​​että he toivovat saavansa niin monta käyttäjää kuin mahdollista, jotta ne voisivat esiintyä widgetien ylimääräisillä maksuilla ja muilla räätälöintityökaluilla. Muutama asia voi olla ilmainen maailmassamme. Tuotekehitys vaatii joitain kustannuksia ja osallistumista, vaikka harrastajat omistavat sen.

Tuomio: Väärä.

Totta vai tarua: Avoimen lähdekoodin ohjelmisto on lisensoitu

Käyttöehdot ovat ainoa vihje avoimen lähdekoodin ohjelmistojen toimittamiin lisensointeihin. Se on yleisin lisensointimalli tällaisille alustoille. Käyttöehdot tarjoavat sinulle vapauden käyttää ohjelmakoodia ja mukauttaa sitä heidän tarpeidensa mukaan.

Käyttäjän ja alustan kehittäjien välillä ei kuitenkaan ole erityisiä suhteita. Aina kun käytät koodia, teet sen omalla vastuullasi ilman takuuta. Toisaalta myyjä voi periä ylimääräisiä maksuja koodin käytöstä tai muokkaamisesta. Se tarkoittaa, että kehittäjä myy sinulle oikeuden käyttää ja mukauttaa ohjelmistoa, mutta ei itse alustaa.

Tuomio: Väärä.

Totta vai tarua: Avoimen lähdekoodin ohjelmistoja on helppo käyttää

Ne, jotka ovat kokeillut avoimen lähdekoodin alustoja ainakin kerran, eivät koskaan sanoisi niin. Ohjelmisto saattaa tuntua vain ensi silmäyksellä melko helppolta. Sisällön lisääminen tai muokkaaminen ei yleensä ole haaste. Pieni päivitys tai mukauttaminen voi kuitenkin vaatia teknisiä lisätaitoja mainitsematta web-suunnittelun muutoksia ohjelmistoa käytettäessä.

Joidenkin laajennusten asettaminen voi olla myös melko vaikeaa muille kuin teknikkoille. Se vie arvokasta aikaa. Esimerkiksi kestää noin 4 tuntia oppiaksesi Silex avoimen lähdekoodin alusta ja alle tunnin käyttöoppiminen Wix SaaS-verkkosivustojen rakentaja.

Tuomio: Väärä.

Totta vai tarua: Avoimen lähdekoodin alustoilla on huono tuki

Sinun ei pitäisi koskaan luottaa ympärivuorokautiseen asiakastukipalveluun, kun valitset tämän tyyppisiä ohjelmistoja. Vaikka alustat ovat avoimen lähdekoodin tuotteita, niitä voivat käyttää useat yritykset ja kehitysryhmät. Heillä ei ole velvollisuutta toimittaa tukea.

Toisaalta kapein markkinoiden todistetuimmat johtajat tarjoavat käyttäjien yhteisöjä, foorumeita ja oppaita. Ne ovat valtava helpotus niille, jotka kohtaavat teknisiä tai muita ongelmia. Toisaalta yhteisö yhdistää samat käyttäjät. Vastaukset eivät takaa nopeaa ratkaisua. Foorumia ei tuskin voida pitää ammattitaitoisena asiakastuena.

Tuomio: Totta

Totta vai tarua: Avoimen lähdekoodin käyttöjärjestelmät ovat hyvin turvattuja

Avoimen lähdekoodin ohjelmistot ovat varmasti hyviä luotettavuuden ja digitaalisen tietoturvan suhteen. Järjestelmä tarjoaa jatkuvia päivityksiä, jotka sinun on käsiteltävä manuaalisesti. Toisaalta meidän on otettava huomioon se tosiseikka, että useimmat asetukset, laajennukset ja widgetit toimittavat kolmansien osapuolien kehitysryhmät ja web-suunnittelun harrastajat..

Voitko taata, että heidän tuotteet ovat 100% turvallisia? Tuskin. Siitä huolimatta avoimen lähdekoodin alustat ovat palvelleet melko hyvin sen jälkeen kun heidän debyyttinsä tapahtui 90-luvulla. Voimme olettaa, että ne ovat riittävän luotettavia, vaikka mikään ei olekaan täydellistä digitaalimaailmassa.

Tuomio: Totta

Pohjaviiva

Avoimen lähdekoodin ohjelmistot saattavat näyttää hyvältä vaihtoehdolta ottaen huomioon niiden kohtuuhintaisuus, joustavuus ja jotkut muut hienot ominaisuudet. Käyttäjät joutuvat kuitenkin todennäköisesti kohtaamaan useita kompastuskiviä matkalla käyttövalmiiden verkkosivustojen käyttöönottoon. Useista vuosista huolimatta verkossa avoimen lähdekoodin ohjelmat eivät ole kaukana täydellisistä, varsinkin kun otetaan huomioon monimutkaiset räätälöinnit ja verkkosivustojen suunnittelutyökalut, jotka vaativat erityistä tietämystä.

SaaS-verkkosivustojen rakentajat näyttävät turvallisemmalta, halvemmalta ja helpommalta ratkaisulta muille kuin teknikkoille ja niille, joilla on vastinetta ajalle ja rahalle. Ne edustavat uusinta verkkoteknologiaa AI-ratkaisujen edessä monien erinomaisten ominaisuuksien ja toimintojen lisäksi. Ne ovat varmasti osoittautuneet paremmaksi, nopeammaksi ja kustannustehokkaammaksi ratkaisuksi rakentaa erityyppisiä verkkosivustoja tyhjästä muutaman tunnin sisällä.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map