Parhaat hääsivustojen rakentajat

Parhaat hääsivustojen rakentajat


Häät-verkkosivusto on täydellinen paikka aloittaa sitten haluamasi jakaa rakkaustarintasi, kiintomuistiasi, valokuvia ja videoita sinusta ja rakkaitasistasi.

Siitä tulee myös mukava paikka jakaa hääpäiväsi aikataulu, kutsuvieraiden luettelot, rekisteri, logistiikka ja muut asiat, joita häät eivät ole ajattelemattomia. Se on täydellinen ratkaisu pariskunnille, jotka aikovat saavuttaa kaksi tavoitetta kerrallaan: pitää vieraat tietoisina tärkeistä hääpäiväsuunnitelmista ja hallita jokaista valmisteluvaihetta.

Se voi olla hiukan ylivoimainen päättää, milloin ja mihin aloita hääsivustosi, jos et ole koskaan ennen osallistunut verkkosivustojen rakentamiseen. Autamme sinua selvittämään tämän tehtävän helposti, olemme analysoineet ja tehneet tiivistelmän suosituimmista ja edullisimmista verkkosivustojen rakennusvaihtoehdoista. Katso heidät nyt.

Testasimme 7 parasta häät-verkkosivustojen rakentajaa:

 1. Wix – paras hääsivustojen rakentaja (Se on ilmainen)
 2. WordPress – ilmainen CMS & Häät-sivuston rakentaja
 3. uKit – helpoin verkkosivustojen luominen hääsivustoille
 4. Bluehost – Paras isännöinti hääsivustollesi
 5. Solmu – All-in-one-ratkaisu hääiden suunnitteluun
 6. Minted häät – ilmainen häät verkkosivujen rakentaja
 7. Weddingwire – Helppo käyttää alustaa hääsivustoille

Oletko oikeassa aloittaessasi työtä hääsivustollasi? Sitten on korkea aika katsoa suosituimpia all-in-one- ja erikoistuneita hääsivustojen rakentajia saadaksesi yleiskuvan molempien järjestelmätyyppien toiminnallisuudesta ja helppokäyttöisyydestä..

Wix – paras hääsivustojen rakentaja (Se on ilmainen)

Wix - paras hääsivustojen rakentaja (se on ILMAINEN)

Wix – on paras ja suosituin verkkosivustojen rakentaja, joka mahdollistaa täydellisen hääsivuston luomisen riippumatta verkkosivustosi asiantuntemuksesta. Tämä on ensimmäinen palvelu, joka mieleen tulee, kun kyse on ominaisuuskuormitettujen hääprojektien luomisesta. Tämä johtuu siitä, että alusta on erottunut luotettavasta web-rakennustyökalusta, jolla on paljon huippuluokan ominaisuuksia ja kohokohtia, jotka edistävät verkkosivujen onnistunutta kehittämistä. Täällä he menevät:

 • Hääpohjat. Verkkosivun rakentaja tunnetaan rikasta häämallimallistosta, joka on oletuksena ilmainen ja mobiililaitteisiin reagoiva. Häätemat ovat saatavilla Tapahtumat-luokassa. Ne ovat täysin muokattavissa, visuaalisesti houkuttelevia ja ammattitaitoisia. Pääset vain kojelautaan ja selaa laajaa valikoimaa suunnittelun räätälöintityökaluja antaaksesi hääprojektillesi vaikuttavan ilmeen. Voit myös käyttää kätevää esikatselutoimintoa nähdäksesi mallin, jonka aiot valita, yksityiskohdat. Tämä on tärkeää, koska Wix ei salli teemien vaihtamista verkkosivustojen kehitysprosessin aikana. Katso kaikkein vaikuttavimmat hääsivustojen mallit:
 • Häät RSVP

  Häät RSVP

  Hääkutsu

  Hääkutsu

  Häätapahtuma

  Häätapahtuma

 • Häätwidgetit ja sovellukset. Verkkosivun rakentaja myöntää pääsyn useille Wix App Marketilla saatavilla oleville widgetille ja sovelluksille. Valitse ne, joista tulee täydellinen lisä hääsivustollesi, ja jatka integroidaksesi ne. Joitakin valittavissa olevia sovelluksia ovat Wix-tapahtumat, Wix-valokuva-albumi, Wix-sää, kalenteri, portfolio, Google Maps, Eventbrite, lähtölaskenta, Moovit – Kartat ja reitit, Sosiaalisen verkoston painikkeet, Lumifish Chronicles, 123 Form Builder, Wix Chat , Wix Pro -galleria, Wix Video jne.
 • RSVP-ominaisuus. Wix antaa mahdollisuuden käyttää RSVP-ominaisuuden etuja, joiden avulla voit pysyä yhteydessä vieraisiisi, selvittää heidän ideoitaan ja aikomuksiaan sekä saada palautetta heiltä. Tämä on pakollinen elementti kaikille hääsivustoille.
 • kirjaamo. Tämä on toinen tärkeä tekijä häät-verkkosivustolla, jonka avulla voit laatia vieraiden luettelon, lähettää kutsuja, lisätä lahja-asetuksiasi jne. Rekisteriosa voidaan päivittää milloin tahansa ja missä tahansa..
 • bloggaaminen. Verkkosivuston rakentajalla on tehokas blogimoottori, jonka avulla voit yhdistää blogin hääsivustoosi. Tähän voit lisätä hääihin liittyviä viestejä, jotka voivat olla mielenkiintoisia myös vieraillesi. Kommenttivaihtoehto lisää käyttäjien sitoutumista, jolloin pysyt yhteydessä jokaisessa vieraassa.

Wix tarjoaa tilaajilleen runsaasti hinnoitteluvaihtoehtoja. Jokaisella on mahdollisuus testata järjestelmän toimivuus ilmaisella suunnitelmalla. Jos olet varma, että aiot käyttää verkkosivustojen rakentajaa hääsivustosi luomiseen, sinun on pakollista päivittää yhteen järjestelmän tarjoamiin suunnitelmiin. Asia on se, että häät-verkkosivustossa tulisi ehdottomasti olla verkkotunnus, jotta se olisi vieraillesi helposti muistettavissa ja saadaksesi vaikuttavan ulkoasun. Päivittäessäsi maksetun tilauksen saat bonustunnuksen vuodeksi.

Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse maksaa sen käytöstä tänä aikana. Haluatko oikein saada maksetun suunnitelman? Selaa sitten Standard Wix -tilauksia, joiden hinta alkaa 13 dollaria kuukaudessa. Tämä on ehdottomasti loistava ratkaisu hääsivustollesi.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

WordPress – ilmainen CMS & Häät-sivuston rakentaja

WordPress - ilmainen CMS- ja hääsivustojen rakentaja

WordPress – on maailman suosittu CMS, jonka mukana tulee tehokas ominaisuusjoukko ja runsaasti suunnittelun mukauttamistyökaluja, joita tarvitaan laadukkaan hääsivuston perustamiseen ja hallintaan. Alusta toimii erinomaisesti kaikissa käyttäjäryhmissä, mutta täällä vaaditaan edelleen koodaustietoisuutta ja verkkosivujen suunnittelun taustaa, jos todella aiot saada verkkosivuston vastaamaan kaikkia vaatimuksia ja tarpeita. Katso järjestelmän toiminnallisuus ymmärtääksesi kuinka sitä hyödynnetään eduksi:

 • Hääpohjat. CMS tulee sisäänrakennetun mallikokoelman mukana, mutta siellä on myös satoja laadukkaita teemoja. Selaa vain niitä, joista valitset itsesi ja kumppanisi ovat täysin tyytyväisiä. Nämä mallit ovat ilmaisia ​​ja maksettuja, mutta muista, että ilmaiset teemat eivät ole täysin turvallisia lisääntyneen haittaohjelmauhan takia.
 • Lisäosat häät-verkkosivustoille. WordPress-laajennuskokoelma on rikas ja laaja. Se sisältää erityyppisiä laajennuksia, mukaan lukien hääsivustoille tarkoitetut laajennukset. Sovelluksista ja laajennuksista, jotka voit valita ja integroida hääprojektiisi, on aluksi järkevää mainita seuraavat: Countdown Clock, Wedding Registry, Wedding Countdown Widget, Love Quotes Widget, Häälahjat, Wedding City Lite – Wedding Directory and Listing, WeddingPress, RSVP-laajennus, WordPress Mediagalleria, sydänkortti, Google-dokumenttien vieraslista, esineiden varaus, lahjarekisteri jne..
 • Hosting ja Domain Choice. Alusta mahdollistaa hääsivustosi isännöimisen minkä tahansa palveluntarjoajan kanssa, joka toimii parhaiten verkkosivustosi suunnittelutarpeisiin. Isännöintivaihtoehtojen valinta on monipuolinen ja rikas – aivan kuten verkkotunnusten valinta. Joten sinun on päätettävä, minkä yrityksen kanssa käsitellä.
 • bloggaaminen. WordPress luotiin alun perin bloggaustarpeita ajatellen, ja toisin sanoen se on paras valinta blogin luomiseen. Jos haluat yhdistää blogin hääsivustoosi, olet tervetullut tekemään sen, jotta pitäisit yleisön kiinnostuneena ja tietoisena viimeisistä uutisista, päivityksistä, suunnitelmista, aikataulusta ja muista hääihin liittyvistä vivahteista.

WordPress on ilmainen sisällönhallintajärjestelmä. Voit ladata ja asentaa sen milloin tahansa ja ilman mitään kustannuksia. On jopa mahdollista valita ja mukauttaa mitä tahansa alustan tarjoamista sisäänrakennetuista malleista investoimatta prosessiin. Jos kuitenkin haluat todella antaa hääsivustollesi huippuluokan suorituskyvyn ja julkaista sen verkossa, et voi mennä ilman plugin-integraatiota ja isännöintivalintaa.

Puhuminen isännöinnistä, Bluehost näyttää olevan järkevin ratkaisu. Yhtiö ei ole vain uskottava, turvallinen ja toimiva, vaan myös hämmästyttävän edullinen kaikille. Siten sinulla on täydellinen mahdollisuus saada bonusdomeeni Bluehostilta, kun valitset alustan WordPress-verkkosivustosi ylläpitämiselle. Tällä hetkellä halvin Bluehost-liittymä maksaa 2,95 dollaria kuukaudessa, ja tarjoaa laajan integroidun toiminnallisuuden tarpeiden tyydyttämiseksi.

Kokeile WordPress nyt

uKit – helpoin verkkosivustojen luominen hääsivustoille

uKit - helpoin verkkosivustojen luominen hääsivustoille

uKit – on yksinkertaisin ja halvimpia verkkosivustojen rakentajia hääprojekteihin. Alusta tunnetaan alun perin pienyrityksen kehittämistyökaluna, mutta se on myös melko mukava ratkaisu muiden projektityyppien, kuten hääsivustojen, luomiseen. Järjestelmä tunnetaan myös sen hämmästyttävästä helppokäyttöisyydestä, mukavuudesta ja intuitiivisesta web-suunnittelutavasta, jonka avulla aloittelijat ja web-suunnittelun ammattilaiset voivat luoda ominaisuuksilla täytettyjä projekteja ilman koodausosaamista. Selvitä, mitä uKit tarkalleen tarjoaa, kiinnitä ensin huomiota sen ominaisuusjoukkoon:

 • Hääpohjat. uKitillä on kokoelma reagoivia häämalleja, jotka ovat muokattavissa, ilmaisia ​​ja ammattimaisia. Kokoelma sisältää teemoja hääsivustoille, kukkakimppupalveluille, häätoimistoille, sisustusyrityksille ja muulle. Hääprojektin käynnistämiseksi jollain näistä teemoista ei tarvitse olla koodausprofiili – noudata vain järjestelmän luomia ohjeita ja tarkkaile tulosta. uKit sallii vaihtamisen teemojen välillä, mikä tarkoittaa, että voit valita toisen mallin verkkosivuston mukauttamisprosessin missä tahansa vaiheessa menettämättä aiemmin lähetettyä sisältöä.
 • Widget-kokoelma. Verkkosivuston rakennustyökalu sisältää widget-kokoelman, joka sisältää useita sovelluksia ja laajennuksia, jotka voidaan helposti integroida hääsivustoosi ja antaa sille edistyneen suorituskyvyn. Jotkut suosituimmista ja toimivimmista uKit-widgetistä, joita voit valita ja integroida hääsivustollesi, ovat Diaesitys, sosiaalisen verkostoitumisen painikkeet, ajastin, kommentit, online-chat, käyttäjän kommentit jne.
 • Kuva- ja videogalleriat. Kätevä WYSIWYG-verkkosivustoeditori mahdollistaa valokuva- / videogallerioiden luomisen ja hallinnan. Minkä mallin valitsetkin, sen mukana tulee kuvan ja videon taustan integrointivaihtoehdot, esikatselutoiminto, jonka avulla voit hallita verkkosivustojen kehitysprosessia ja muut kuvaan liittyvät vivahteet, jotka voivat tehdä hääsivustosi kuvagalleriasta houkuttelevamman ja ammattimaisemman..

uKit on yksi kohtuuhintaisimmista verkkosivustojen rakentajista, jotka ovat käytettävissä nykyaikaisessa web-kehitysrajoissa. Alustalla on ilmainen kokeiluversio, joka kestää 14 päivää, ja neljä maksettua tilausta. Kustannukset alkavat 4 dollaria kuukaudessa halvimmasta suunnitelmasta, joka sisältää useita ominaisuuksia ja työkaluja, joita tarvitaan laadukkaan hääsivuston käynnistämiseen ja hallintaan.

Katso myös: uKit arvostelu.

Kokeile uKit ilmaiseksi

Bluehost – Paras isännöinti hääsivustollesi

Bluehost - Paras isännöinti hääsivustollesi

Bluehost – on tehokas nykyaikainen isännöintipalveluntarjoaja, joka toimii erinomaisesti kaikenlaisten verkkoprojektien, myös hääsivustojen, ylläpitämisessä. Alustalla on yksi johtavista tehtävistä luotettavien ja toimivimpien isäntäyritysten luettelossa. Lisäksi tämä on ylin alusta, jota WordPress suosittelee virallisesti isännöintitarkoituksiin. Bluehost sisältää erottuvan ominaisuusjoukon, joka on enemmän kuin tarpeellinen ominaisuuksilla kuormatun projektin isäntämiseen ja turvaamiseen. Sen kohokohtien luettelo on seuraava:

 • Edistyneet turvallisuustoimenpiteet. Bluehost huolehtii verkkosivustosi turvallisuudesta varmistaen korkean suojaustason. Juuri tästä syystä yritys käyttää erikoistyökaluja (Roskapostin vasara, Roskapostiasiantuntija, linkkejä suojaavia toimenpiteitä jne.), joka voi parantaa erityisesti verkkosivustosi turvallisuutta ja sen luottamuksellisten tietojen säilyttämistä.
 • Joustavuus ja huippuluokan suorituskyky. Bluehost integroituu saumattomasti monien ulkoisten lisäosien, palveluiden ja sovellusten kanssa, jotka voivat parantaa hääsivustosi suorituskykyä.
 • Nopea sivun latausnopeus. Bluehost varmistaa nopean verkkosivun latausnopeuden ja korkeat käyttöaikahinnat. Tämä saavutetaan edistyneiden järjestelmätyökalujen ja erityisten integroitujen ominaisuuksien avulla. Mikä tärkeintä, sivun latausaika ei riipu verkkosivuston liikenteen määrästä – tämä on yksi alustan kohokohdista.
 • Integroitu kauppapaikka. Alusta tarjoaa pääsyn useille skripteille, sovelluksille ja lisäosille, joita voit laajasti käyttää hääsivustojen räätälöintiin. Lisäksi sinulla on mahdollisuus valita useista WordPress-malleista, verkkokaupan ja markkinoinnin työkaluista sekä valokuvagalleriasta jne..

Bluehost on uskomattoman edullinen hosting-alusta. Vaikka täällä ei ole ilmaista suunnitelmaa, järjestelmän avulla voit valita useista maksullisista tilauksista. Lisäksi yritys tarjoaa ilmaisen bonusverkkotunnuksen jokaiselle käyttäjälle, joka tilaa yhden maksetusta suunnitelmasta. Tämä on suuri etu hääsivustojen kehittämisessä. Halvimman Bluehost-suunnitelman kustannukset ovat 2,95 dollaria kuukaudessa. Tilaaminen mahdollistaa ilmaisen SSL-varmenteen yhdistämisen verkkosivustojen maksimaaliseksi turvallisuudeksi ja tietojen säilyttämiseksi, WordPress-säännöllisten päivitysten seuraamiseksi, rajoittamattoman kaistanleveyden ja muiden kiistattomien ansioiden avulla.

Kokeile Bluehostia nyt

Solmu – all-in-all-ratkaisu häiden suunnitteluun

Solmu - all-in-all-ratkaisu häiden suunnitteluun

Solmu – on all-in-one-erikoistunut hääsivustojen suunnitteluratkaisu, jonka avulla voit käynnistää ja hallita hääprojekteja sekä suunnitella koko häät alusta alusta loppuun. Alustalla on erottuva joukko hääkeskeisiä ominaisuuksia, joiden soveltaminen antaa mahdollisuuden luoda ammattitaitoisia hääprojekteja, joissa on korkealaatuiset toiminnot.

Jos et ole koodausprofiili, palvelun hallitseminen voi viedä aikaa, koska se on jossain määrin ylikyllä ​​ominaisuuksilla, jotka osoittautuvat joskus tarpeettomiksi. Järjestelmä edellyttää nopeaa ja yksinkertaista kirjautumisprosessia, ja kokemattomat käyttäjät voivat sen nopeasti tutkia. Verkkosivuston rakentaja on osa The Knot -hääsuunnittelujärjestelmää, joka mahdollistaa prosessin nautinnollisen ja vaivatonta. Tutustu joihinkin edistyneimpiin ominaisuuksiin, joita verkkosivustojen rakentaja sisältää:

 • Hääpohjat. Solmussa on satoja laadukkaita häämalleja, joiden laatu on keskimääräistä parempi. Kaikki teemat ovat tuoreita, päivitetään usein ja reagoivat oletuksena. Voit mukauttaa mitä tahansa niistä käyttämällä joukko integroituja työkaluja ja ominaisuuksia, jotka on erityisesti tarkoitettu hääsivustojen luomiseen.
 • Ainutlaatuinen häät verkkosivujen suunnittelu. Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden luoda ainutlaatuinen häät-verkkosivuston suunnittelu vastaamaan erityisiä vaatimuksiasi ja häätietoja. Voit tehdä verkkosivustostasi ainutlaatuisen luomalla henkilökohtaisen URL-osoitteen, lisäämällä mukautetun kansikuvan, valitsemalla ainutlaatuisen värivalikoiman jne.
 • Hääsuunnitteluvälineet. Knot antaa pääsyn tehokkaisiin ja laajoihin häätisuunnittelutyökaluihin, jotka ovat sinulle varmasti hyödyksi verkkosivustosi kehittämisessä ja tapahtumasuunnittelussa. Täällä voit hyödyntää häät – tarkistuslistaa, integroitua budjetoijaa, RSVP – ominaisuutta, rekisteriä, vierasluetteloa jne.
 • Paikalliset toimittajat – Solmu mahdollistaa selaamisen luettelosta paikallisista toimittajista, joita saatat tarvita häävalmisteluissa ja suunnittelussa. Niihin kuuluvat luettelot vastaanottopaikoista, hääkuvaajista, morsiussalongista, videograafista, suosituista hääbrändeistä, kauneussalongista, kukkakaupoista, hääsuunnittelijoista, jalokivikauppiaista, hotellimajoituksista ja muusta.

Solmu ei veloita mitään maksuja hääsivustojen kehittämisestä. Kaikilla järjestelmän tilaajilla on oikeus luoda hääprojektejaan ilmaiseksi. Se on yksi alustan erityisominaisuuksista.

Kokeile solmua nyt

Minted häät – ilmainen häät verkkosivujen rakentaja

Minted häät - ilmainen häät verkkosivujen rakentaja

Pienet häät – on toinen suosittu erikoistunut hääsivustojen rakentaja. Tämä on yksi erikoistuneista järjestelmistä, jotka tulevat mieleen laadukkaan hääsivuston suunnittelussa houkuttelemaan vieraitasi ja pitämään heidät ajan tasalla tulevan tapahtuman päivityksistä ja yksityiskohdista. Alusta on toimiva, visuaalisesti houkutteleva ja kätevä, mutta se ei ole aivan helppoa tavallisille käyttäjille. Minted Weddingsistä puuttuu joitain välttämättömistä ominaisuuksista, joilla on paljon merkitystä hääsivustojen kehittämisessä. Jos olet edelleen kiinnostunut käyttöympäristön tarjoamista ominaisuuksista, katso niitä nyt:

 • Ilmaiset häämallit. Verkkosivuston rakentajalla on ainutlaatuinen kokoelma ilmaisia ​​häämalleja, jotka vastaavat erilaisia ​​painettuja kutsuja monipuolisiin malleihin ja joita ovat kehittäneet riippumattomat taiteilijat.
 • Ammattimaiset kuvagalleriat. Minted Weddings tarjoaa mahdollisuuden luoda ja hallita kuvagalleriaa, joka esittelee parisi valokuvia. Tämä on hieno tapa antaa hääsivustollesi ripaus mukautusta.
 • RSVP. Verkkosivun rakentaja tukee myös online-RSVP-ominaisuutta, jonka avulla vieraasi voivat jättää vastauksensa ja kyselynsä, kysyä ja vastata kysymyksiin sekä pitää yhteyttä muihin mahdollisiin tapoihin..
 • URL-osoitteiden mukauttaminen. Verkkosivun rakentaja tarjoaa mukavan URL-osoitteiden lisäämisvaihtoehdon. Tästä johtuen verkkotunnuksesi nimi näyttää yourchoice.minted.us, joka on varsin ytimekäinen, jotta vieraasi muistavat sen.

Minted Weddings on hiukan monimutkaisempi verrattuna muihin postissa tarkastettuihin erikoistuneisiin hääsivustojen rakentajiin. Sillä on rajoitetusti ilmaisia ​​vaihtoehtoja, kun taas maksetut ominaisuudet avataan premium-suunnitelmilla.

Kokeile jauhettuja häitä nyt

WeddingWire – helppokäyttöinen alusta hääsivustoille

WeddingWire - helppokäyttöinen alusta hääsivustoille

WeddingWire – on erikoistunut hääsivustojen rakentaja, jonka mukana tulee runsaasti ilmaisia ​​muokattavia malleja ja useita vaihtoehtoja, jotka antavat verkkosivustollesi erinomaisen toimivuuden. Palvelun kehittäjät ovat huolehtineet palvelun helppoudesta tarjoamalla mahdollisuuden tarjota kaikki hääihin liittyvät tiedot, jotka haluat ehkä esitellä vieraillesi..

WeddingWire näyttää olevan hieno mukava vaihtoehto erikoistuneille hääsivustojen rakentajille, jotka ansaitsevat pariskuntien huomion. He odottavat saavansa arvokkaan tuloksen, joka tekee vierailleen vaikutuksen. Huolimatta vahvasta niche-keskittymästään, järjestelmässä on kuitenkin runsaasti ominaisuuksia, jotka vaikeuttavat verkkosivustojen luomisprosessia. Tämä tekee siitä haastavan aloittelijoille. Lista tärkeimmistä WeddingWire-eduista sisältää:

 • Responsiiviset häämallit. WeddingWire tarjoaa valikoiman ainutlaatuisia ja reagoivia häämallipohjia. Heidän lukumääränsä ylittää 400 teemaa. Kaikki ne ovat ilmaisia ​​ja voit valita minkä tahansa teeman vastaamaan nykyisiä tarpeitasi ja suunnitteluominaisuuksiasi.
 • Kuvagalleria luominen. Voit luoda hääsivustollesi henkilökohtaisen suunnittelun luomalla ja hallinnoimalla valokuvagalleriaa. Vedä ja pudota -sivuston editorin ansiosta tämä ei vie paljon aikaa ja vaivaa, joten verkkosivustostasi tulee yksilöllinen ja houkutteleva.
 • RSVP-ominaisuus. Palvelu mahdollistaa hyödyllisen RSVP-ominaisuuden integroinnin, jolloin vieraat voivat jättää vastauksensa tarvittaessa erilliselle verkkosivulle.
 • Hääkeskeiset ominaisuudet. Verkkosivun rakentajan muista erityispiirteistä on järkevää mainita WedSocial-integraatio, häät suunnittelun tarkistuslistojen kalenteri, online-vierailija-hallinta, osoitekeräilijä, istumakartta ja budjetinmuodostaja, myyjäpäällikkö ja muut hääkohtaiset vaihtoehdot, jotka varmasti tulevat kätevä sinulle.

Hääsivuston rakentaminen WeddingWire: n avulla on täysin ilmaista kaikille. Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden hyödyntää integroitua ominaisuusjoukkoa häät-projektin asettamiseen, hallintaan ja päivittämiseen missä ja milloin tahansa.

Kokeile WeddingWire nyt

Bottom Line

Kaikki yllä tarkastellut web-rakennusympäristöt toimivat erinomaisesti laadukkaiden ja monipuolisten hääsivustojen kehittämisessä. Niiden avulla voidaan luoda RSVP-verkkosivustoja melkein vaivattomasti. Kysymys on: miten haluaisit verkkosivustosi näyttävän ja mitä oikein odotat siitä?

Jos tarvitset verkkosivustoa vain esittelemään hääihisi liittyviä tietoja vieraille, voit käyttää mitä tahansa erikoistunutta ilmaista hääsivusto-rakentajaa käynnistämään projektisi nopeasti. Jos kuitenkin haluat, että hääsivustosi heijastaa rakkaustarinaasi ja yksityiskohtaisia ​​valmisteluja yhteen elämäsi merkittävimmistä tilanteista, on ehdottomasti järkevää harkita suosittujen all-in-one-verkkosivustojen rakentajien käyttöä..

Wix ja uKit ovat kätevimmät hääsivustojen rakentajat. Ne eivät vaadi mitään erityistä esittelyä muistamaan tarjottujen laajojen ominaisuusjoukkojen takia. Kätevien toimittajien, upeiden häämallien, runsaasti suunnittelun mukauttamistyökalujen ja useiden widgetien ansiosta alustat erottuvat joukosta ja pysyvät parhaina nykyaikaisen web-rakennuksen kapealla. WordPress on suosittu CMS jonka avulla voit perustaa ja hallita ammattitaitoisia hääsivustoja riippumatta koodauksesta ja verkkosuunnittelutaitoistasi. Järjestelmässä on laajat integrointivaihtoehdot ja se mahdollistaa myös valinnan useista sisäänrakennetuista ja ulkoisista malleista, joiden avulla voit luoda yhden tyyppisiä hääprojekteja. Bluehost puolestaan ​​on paras hosting-ratkaisu WordPress-verkkosivustoille sekä muilla järjestelmillä luotuihin hankkeisiin.

WeddingWire, The Knot ja Minted Weddings ovat kolme erikoistunutta hääsivustojen rakentajaa. Ne luotiin ainoassa mielessä – varmistaa nopea, yksinkertainen ja tehokas hääsivustojen luominen. Siksi niissä on joukko ominaisuuksia, joita tarvitaan tämän tyyppisen arvokkaan projektin käynnistämiseen. Niihin kuuluvat hääkohtaiset mallit, RSVP-vaihtoehto, URL-osoitteiden mukauttaminen, valokuva-albumin ja kalenterin luominen ja paljon muuta. Näiden ominaisuuksien runsaudesta huolimatta erikoistuneilta hääsivustojen rakentajilta puuttuu vielä joitain tärkeimmistä verkkosivustojen rakentajien tarjoamista ominaisuuksista ja työkaluista. Tämän vuoksi he eivät ole aivan kohtuullinen häät web-rakennus ratkaisu.

Käyttämällä erilaisia ​​web-rakennustyökaluja pystyt suunnittelemaan hääsivuston, joka voi luoda wow-vaikutelman vieraillesi. Täällä he voivat paitsi katsella häätietojasi, myös selata laadukkaita valokuvia tai videoita sekä jakaa ideoitaan ja mielipiteitään. Sinun ei tarvitse lainkaan ohjelmointi-, suunnittelu- tai teknisiä taitoja. Saat kaikki tarvittavat työkalut tämän tavoitteen saavuttamiseksi kohtuuhintaan.

Luo häät-verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map