Parhaat halvat verkkosivustojen rakentajat

Halvat verkkosivustojen rakentajat


Verkkosivuston luominen on melko monimutkainen ja aikaa vievä prosessi, johon sisältyy useita välttämättömiä vaiheita. Jos tiedät koodausvivaanit ja sinulla on tietty web-tausta, sinulla on tuskin ongelmia tehtävän suorittamisessa.

Mutta entä jos olet aloittelija ja tämä on ensimmäinen web-suunnittelukokemuksesi? Tässä tapauksessa et pääse käyttämättä verkkosivustojen rakentajia, jotka ovat nousussa nykyään.

Verkkosivuston rakentajilla on useita tärkeitä ominaisuuksia ja ne auttavat suorittamaan useita verkkosuunnittelutehtäviä kerrallaan. Niiden avulla on mahdollista käynnistää täysin varusteltu projekti ilman mitään tarvittavia taitoja tai asiantuntemusta.

Voit kohdata all-in-one-järjestelmät, jotka sallivat kaiken tyyppisten projektien ja erikoistuneiden alustojen luomisen, joiden ominaisuus laskee tietyn verkkosivutyypin luomiseen (verkkokaupat, portfoliot jne.).

Suurin osa nykyaikaisista verkkosivustojen rakentajista on melko edullisia, ja monet heistä noudattavat ns. Freemium-lähestymistapaa. Jälkimmäinen tarkoittaa valitun alustan ilmaisen kokeiluversion (tai ilmaisen suunnitelman) käyttöä päivitykseen yhdeksi premium-tilauksista.

Testasimme 10 halvinta verkkosivustojen rakentajaa:

 1. Wix – halvin verkkosivustojen rakentaja (se on ILMAINEN)
 2. uKit – edullinen verkkosivustojen rakentaja pienyrityksille
 3. WordPress – Halvin verkkosivustoympäristö (CMS)
 4. Bluehost – Halpa isännöinti sisäänrakennetulla verkkosivustojen rakennuksella
 5. Shopify – edullinen verkkokaupan rakentaja
 6. Kirjanmerkki – edullinen AI-verkkosivustojen rakentaja
 7. Pikaviestinnän luoja – täysin ilmainen voitolle
 8. Sellfy – Budjetin verkkokauppialusta luojille
 9. Ucraft – Edullinen ja helppo verkkosivustojen rakentaja
 10. Weblium – edullinen verkkosivustojen rakentaja, jossa on AI-suunnittelu

Autamme sinua löytämään todella halvan verkkosivustojen rakentajan ja henkilökohtaisia ​​tarpeitasi varten räätälöityjä majoituksia, päätimme tehdä informatiivisen tutkimuksen ja tehdä oman arvion halvimmista siellä saatavilla olevista verkkosivustojen rakentajista. Täältä löydät halvimman muodon, joka toimii parhaiten verkkosivustosi suunnittelustarpeisiisi. Aloitetaan nyt.

Wix – halvin verkkosivustojen rakentaja (se on ILMAINEN)

Wix-verkkosivustojen rakentaja

Wix – on halvin verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla voit käynnistää erityyppisiä projekteja, jotka eroavat monimutkaisuudestaan, koosta, toiminnallisuudesta, suunnittelusta ja budjetista. Järjestelmä on yksi edullisimmista nykyaikaisista web-rakennusratkaisuista, ja se tarjoaa laajan ominaisuusvalikoiman kaikille web-rakennustarpeille.

Verkkosivun rakentaja on käyttänyt maailmanlaajuista suosiota ja tunnustusta voimakkaan ja innovatiivisen toimintaansa ansiosta Wix ADI -työkalu. Se mahdollistaa verkkosivustojen luomisen intuitiivisimmalla, automatisoidimmalla ja vaivattomammalla tavalla sen sisällön perusteella, jonka annat sen pyynnöstä.

Toinen palvelun kohokohta on sen Sovellusmarkkinat jonka mukana toimitetaan ilmaiset ja maksetut widgetit, joita voit valita ja integroida verkkosivustoosi parantaaksesi sen suorituskykyä. Jos sinulla on aikaa ja halu, voit kuitenkin käyttää edistyneitä Wix Corvid App Builder luodaksesi omia sovelluksiasi.

Parantaaksesi verkkosivustosi toimivuutta voit kokeilla myös laaja-alaista Wix-blogin ja verkkokaupan ominaisuudet. Parempien verkkosivustojen markkinointitarkoituksiin Wix tarjoaa mahdollisuuden käyttää kehittynyttä Ascend all-in-one -liiketoimintaratkaisua.

Nykyään Wixillä on erilliset suunnitelmat vakio- ja verkkokaupan / yritysprojekteille. On myös ilmainen suunnitelma, joka ei koskaan vanhene, ja jonka avulla voit luoda verkkosivustoja parantamaan ja testaamaan taitojasi rajoittamattoman ajan. Katso verkkosivujen rakentajan tarjoamien maksettujen tilausten luettelo:

Wix-vakiosuunnitelmat

 • Yhdistelmä ($ 13 / mo) – henkilökohtaiseen käyttöön, mainosbannereiden puuttuminen, ilmainen isäntä ja verkkotunnusyhteys;
 • Rajoittamaton ($ 17 / mo) – yrittäjille ja freelancereille, 10 Gt tallennustilaa, rajoittamaton kaistanleveys ,;
 • Pro ($ 22 / mo) – täydellisen online-tuotemerkin saamiseksi, 2 tunnin videotallennustila, sisäänrakennettu Google Analytics;
 • VIP ($ 39 / mo) – VIP – projekti, ammatillinen logo, ensisijainen tuki jne.

Liiketoiminta- / verkkokauppasuunnitelmat

 • Business Basic ($ 23 / mo) – online-maksujen hyväksyminen;
 • Business Unlimited ($ 27 / mo) – integroitu verkkokauppa, liiketoiminnan kehittämisen työkalut, edistyneet yrityssovellukset yrittäjille;
 • Liiketoiminnan VIP ($ 49 / mo) – rajoittamaton kaistanleveys ja videotallennustila, täydellinen Wix Suite;
 • Yritys ($ 500 / kk) – kokonaisvaltainen liiketoimintaratkaisu, joka tarjoaa korkeimman mahdollisen toiminnan ja maksimaalisen määrän web-kehitystyökaluja.

Kaikissa suunnitelmissa on lisääntynyt tallennustila, online-maksujen hyväksymisvaihtoehto, erilaisia ​​maksutapoja, Wix-mainosten puuttuminen, mukautettu verkkotunnusyhteys ja muut tärkeät ominaisuudet. Verkkosivun rakentaja tunnetaan myös säännöllisistä bonuksistaan, alennuksistaan ​​ja erikoistarjouksistaan, joiden avulla säästät lopulta. Lisäksi verkkosivustojen rakentajalla on 14 päivän rahat takaisin -takuu, jonka avulla voit tuntea olosi turvalliseksi tekemäsi tilauksen suhteen..

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

uKit – edullinen verkkosivustojen rakentaja pienyrityksille

uKit-verkkosivustojen rakentaja

uKit – on yksi halvimmista pienyrityssivustojen rakentajista. Järjestelmäeditorin kanssa työskenteleminen on aivan yksinkertaista: rakentajaa hallitsee verkkosivustosi esikatselu, jotta näet kaikki muutokset toiminnassa. Palvelu tarjoaa myös joukon integroitavia widgettejä, jotka voivat parantaa verkkosivustosi suorituskykyä.

Sivustojen rakennustyökalun avulla voit luoda erilaisia ​​projekteja, mukaan lukien henkilökohtaiset sivustot, portfolioet, blogit, yrityssivustot, aloitussivut ja jopa verkkokaupat (uKitin kauppa toteutetaan integroimalla Ecwid tai yhdistämällä eCommerce plugin).

Verkkosivun rakentaja tarjoaa nyt joukon hyödyllisiä widgetit joka voi tuoda minkä tahansa verkkosivuston aivan uudelle tasolle. Joitakin näistä widgetistä ovat uCalc Online Calculator, PRO Tables -widget, “Timeline” ja “Steps”, Google Maps, Social Network -widget ja paljon muuta. uKit on myös hiljattain esitellyt SendPulse- ja AmoCRM-ominaisuudet.

On myös mahdollisuus kytkeä a ilmainen SSL-sertifikaatti verkkotunnukseesi lisäämään sen turvallisuutta ja annettujen tietojen luottamuksellisuutta. UKitilla voit määrittää väliaikaiset verkkosivujen hallintaoikeudet muille ryhmän jäsenille, joiden kanssa teet yhteistyötä. Väliaikaisen verkkosivuston käyttöaika on enintään 999 päivää.

uKit tarjoaa erittäin yksinkertaisen hinnoittelukaavan, joka paljastuu maksullisissa tilauksissaan. Verkkosivun rakentajalla on tällä hetkellä neljä suunnitelmaa tulevat kohtuuhintaan Tarjoa silti täydellinen ominaisuusjoukko, joka tarvitaan ammattiprojektien käynnistämiseen ja hallintaan henkilökohtaiseen ja yrityskäyttöön. Täällä he menevät:

 • Minimaalinen ($ 4 / kk) – yli 200 ammatillista mallia, verkkosivuston varmuuskopiointi, rajoittamaton levytila, rajoittamaton sivumäärä, SMS-ilmoitukset, mukautettu verkkotunnusyhteys, 24/7 tuki;
 • Perus ($ 8 / kk) – live chat-tuki, integroitu Google Analytics, tekijänoikeusmerkkien puuttuminen, premium-mallit, tehokkaat tilastoseurannan työkalut;
 • verkkokauppa ($ 9,60 / kk) – integroidut verkkokaupan työkalut, online-maksujen hyväksyminen, laajat ostoskoriasetukset, valuutan valinta, maksu / lähetysvaihtoehdot;
 • Pro ($ 12 / kk) – tehokas verkkokaupan toiminnallisuus, mukautetun koodin integrointi, mukautettu värimaailmavalinta jne.

uKitillä ei ole ilmaista suunnitelmaa, mutta sen mukana tulee 14 päivän kokeiluversio, jonka avulla voit testata järjestelmän koko ominaisuusjoukon ilmaiseksi. Verkkosivun rakentaja tarjoaa myös mukavan alennusjärjestelmän maksettaessa 3, 6, 12 tai 24 kuukautta kertaluonteisella maksulla. Mitä pidempi tilauksen kesto on – sitä suurempi alennus tulee. Kaikki maksetut suunnitelmat sisältävät rajoittamattoman isännöinnin.

Kokeile uKit ilmaiseksi

WordPress – Halvin verkkosivustoympäristö (CMS)

WordPress-verkkosivustojen rakentaja

WordPress – on yksi halvimmista Sisällönhallintajärjestelmät. Sen sovellusalue laski alun perin blogin suunnitteluun. Palvelun kehittyessä se sai suosion käyttäjien keskuudessa all-in-one-ratkaisuna erityyppisten projektien luomiseen, mukaan lukien salkut, yrityssivustot, aloitussivut, verkkokaupat jne..

WordPress-toiminnallisuus ja suosio selittyvät sen runsailla integrointivaihtoehdoilla. Saadaksesi kaiken irti verkkopalveluprosessistasi, sinun ei tarvitse integroida laajennuksia ja malleja, jotka on erityisesti suunniteltu tulemaan kohdalle erilaisille markkinarakoille. Tämä tehtävä voi kuitenkin olla haaste kokemattomille käyttäjille, jotka eivät ole koskaan osallistuneet verkkosivustojen kehittämiseen aikaisemmin.

CMS on ilmainen, mutta sinun pitäisi olla valmis investoimaan laajennuksiin, teemoihin, verkkotunnukseen ja isännöintiin. Lopullinen hinta riippuu enimmäkseen ohjelman suunnitelmista palveluntarjoaja. Siksi suositun .com-verkkotunnuksen vakiokustannukset ovat noin 10–15 dollaria vuodessa. Verkkotunnuksen jatkaminen edelleen on jonkin verran halvempaa – noin 5-15 dollaria valitsemasi rekisterinpitäjän ehtojen ja hinnoitteluperusteiden perusteella. Huomaa, että muilla alueilla käytettävissä olevat verkkotunnukset (kuten .club tai .net) voi maksaa sinulle hieman enemmän – noin 20 dollaria vuodessa.

Jos haluat saada kaiken irti WordPress-verkkosivustostasi, et pääse ilman laajennuksen integrointia. Globaalissa verkossa on saatavana paljon ilmaisia ​​WP-laajennuksia, joiden on enemmän kuin tarpeeksi alkuun. Kaikki eivät kuitenkaan ole täysin turvallisia projektillesi. Huijausten ja haittaohjelmien aiheuttamien ongelmien välttämiseksi on järkevää valita maksetut laajennukset, joiden hinta vaihtelee 15 dollarista 200 dollariin kutakin laajennusta kohden. Jotkut heistä ostetaan kerran elämän ajan, kun taas toiset perivät käytöstä kuukausittaiset / vuosittaiset maksut.

Mitä tulee isäntäkustannuksiin, se riippuu suunnitelman hinnasta, jonka voit lopulta käyttää. Yksi järkevimmistä hosting-ratkaisuista (ja WordPressin suosittelema) On Bluehost. Tämä on luotettava, ominaisuuksilla kuormitettu ja kustannustehokas alusta, joka tarjoaa seuraavat hinnoitteluvaihtoehdot:

 • Perus ($ 2,95 / kk) – sallii vain yhden verkkosivuston ylläpidon, 50 Gt tallennustilaa, ilmaiset WordPress-päivitykset, rajoittamaton liikenne ja kaistanleveys, ilmainen SSL-yhteys;
 • Plus ($ 5,45 / kk) – sallii rajoittamattoman määrän verkkosivustojen ylläpidon, 200 dollaria edistyneille markkinointivaihtoehdoille, mittaamaton säilytystila ja kaistanleveys, rajaton määrän sähköpostitilejä ja verkkotunnuksia;
 • Valinta ($ 5,45 / kk) – roskapostisuojaus, parannettu verkkotunnuksen yksityisyys, verkkosivustojen varmuuskopiointi jne.

Bluehost tarjoaa myös mukavan tarjouksen kaikille tilaajilleen. Järjestelmä mahdollistaa ilmaisen verkkotunnuksen yhdistämisen ja käytön yhden vuoden ajan. Heti kun tämä ajanjakso päättyy, verkkotunnus maksaa noin 12–14 dollaria vuodessa, mikä on myös melko hyvä tarjous.

Kokeile WordPress nyt

Bluehost – Halpa isännöinti sisäänrakennetulla verkkosivustojen rakennuksella

Bluehost

Bluehost – on luotettu ja suosittu verkkosivustojen ylläpitopalvelujen tarjoaja, joka on saanut mahtavaa mainetta toimitettujen ominaisuuksien vuoksi. Palvelu on numero yksi isännöinti, joka on suositellaan WordPressille. Isännällä on tällä hetkellä yli 5 miljoonaa verkkosivustoa ympäri maailmaa, ja tämä on se tosiasia, joka puhuu jo puolestaan.

Bluehost tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka tulevat kohtuuhintaan. Näitä ovat tehokas ja luotettava 24/7 asiakastuki, huippuluokan sovellukset verkkokauppaprojekteihin, lisäosat yritysprojekteihin jne.

Alustan kiistattomien kohokohtien joukossa on järkevää mainita sen intuitiivinen ohjauspaneeli, jota on helppo hallita ja selata, nopea sivun latausnopeus, vahva käyttöaika, turvallisuus ja joustavuus. Bluehost myöntää pääsyn valtavaan markkinapaikkaan, jolla voit tavata useita sovelluksia, skriptejä, lisätä lisäosia ja widgettejä verkkosivujen edistyneeseen räätälöintiin. Järjestelmä tarjoaa lisäksi sisältömarkkinointia ja paikallisia SEO-strategioita verkkosivujen parempaan mainostamiseen.

Hinnasuunnitelmista puhuttaessa Bluehost tarjoaa kolmen tyyppisiä tilauksia. Tutustu tilaussuunnitelmiin saadaksesi lisätietoja jokaisesta ja voidaksesi valita sopivimman ratkaisun:

 • Perus ($ 2,95 / kk) – sallii vain yhden verkkosivuston ylläpidon, 50 Gt tallennustilaa, ilmaiset WordPress-päivitykset, rajoittamaton liikenne ja kaistanleveys, ilmainen SSL-yhteys;
 • Plus ($ 5,45 / kk) – sallii rajoittamattoman määrän verkkosivustojen ylläpidon, 200 dollaria edistyneille markkinointivaihtoehdoille, mittaamaton säilytystila ja kaistanleveys, rajaton määrän sähköpostitilejä ja verkkotunnuksia;
 • Valinta ($ 5,45 / kk) – roskapostisuojaus, parannettu verkkotunnuksen yksityisyys, verkkosivustojen varmuuskopiointi jne.

Kokeile Bluehostia nyt

Shopify – edullinen verkkokaupan rakentaja

Shopify-kotisivu

Shopify – on suosituin, ammattilainen ja monipuolinen verkkokaupan ohjelmisto, jota käytetään pienten ja suurten verkkokauppojen perustamiseen ja hallintaan. Sen ominaisuusvalikoima, luotettu asiakastuki ja useat ohjeet antavat mahdollisuuden käynnistää laadukkaita verkkokauppoja jopa ilman web-suunnittelun taustaa tai asiantuntemusta..

Verkkokaupan ohjelmistona Shopify erottuu alun perin yleisöstä monipuolisen ja tehokkaan toimintansa vuoksi verkkokaupan rakennustyökalut. Näitä ovat huippuluokan blogimittari, Live View -tila, laajat synkronointivaihtoehdot, CSV-tiedostojen lataukset ja arvostelut, monikieliset ja monikanavaiset tuet, hylätty kassan palautus, SSL-sertifiointi, Shopify-maksujen petosuojausominaisuus, Shopcoden esittely, korkealaatuinen lisätyn todellisuuden ominaisuus ertc.

Kapeiden verkkokaupan ominaisuuksien lisäksi Shopify tarjoaa myös edistyneitä markkinointivaihtoehdot ja työkalut. Nämä kattavat myyntipisteen (POS) ohjelmisto, pääsy asiakasprofiileihin, Shopify Ping-mobiilisovellus, rikas ja säännöllisesti päivitettävä sovellusliike, Osta One Get One -alennukset, dynaaminen kassalla ja Shopify Tap & Chip Reader, edistyneet vähittäiskaupan ominaisuudet, pääsy Google Pay -palveluun, edistynyt UPS Shopify Shipping -toiminto ja monia muita.

Shopify tarjoaa avoin hinnoittelupolitiikka, tarjoaa neljä pääratkaisua vastaamaan eri käyttäjäryhmien tarpeita ja vaatimuksia. Nämä sisältävät:

 • Basic Shopify ($ 29 / mo) – 2 henkilöstötiliä, hylätty ostoskorin palautus, useita myyntikanavia, blogiyhteysvaihtoehto, ilmainen SSL-varmenne, manuaalinen tilausten luominen, petosten analysointi, Shopify POS -sovellus;
 • Shopify ($ 79 / mo) – 5 henkilöstötiliä, lahjakortit, ammattiraportit, 1-5 myymälää;
 • Advanced Shopify ($ 299 / kk) – 15 henkilöstötiliä, edistynyt raporttirakentaja, reaaliaikainen kuljetusyhtiö, jopa 8 myymäläpaikkaa.

Shopifillä ei ole täysin ilmaista suunnitelmaa, mutta sen sijaan on 14 päivän kokeilu, joka mahdollistaa palvelun integroidun toiminnallisuuden testaamisen maksamatta ollenkaan.

Kokeile Shopifea ilmaiseksi

Kirjanmerkki – edullinen AI-verkkosivustojen rakentaja

Kirjanmerkki

Kirjanmerkki – on edullinen verkkosivustojen rakentaja, joka erottuu joukosta tehokkaan keinotekoisen suunnittelun älykkyystyökalunsa ansiosta. Innovatiivinen palvelu tarjoaa mahdollisuuden luoda nykyaikaisia ​​erityyppisiä ja monimutkaisia ​​projekteja. Järjestelmää voidaan käyttää tehokkaasti suunnittelemaan ja hallitsemaan reagoivia yrityssivustoja, huippuluokan salkkuja, verkkokauppoja ja laadukkaita projekteja henkilökohtaiseen ja ammatilliseen käyttöön.

Verkkosivun rakentajan kiistaton kohokohta on sen AIDA-avustaja – AI-pohjainen työkalu, joka opastaa sinut verkkosivujen suunnitteluprosessissa ja auttaa luomaan projektin automaattisesti tarpeitasi varten. Sinun on vain annettava verkkosivustoosi liittyvä sisältö, ja järjestelmä käyttää sitä projektia rakentaessasi.

Järjestelmän toinen etu on sen integroitu verkkokaupan moottori, jonka avulla voit perustaa ja päivittää verkkokauppoja mahdollisimman helpon käytön, mukavuuden ja rahainvestointien avulla. Kirjanmerkistä tulisi tietää myös se, että järjestelmä on moduulipohjainen, jonka avulla voit suunnitella projektin ulkoasun sekä verkkokauppaa varten että vakiosivustoille useista sisältölohkoista, jotka toimivat widgetteinä. Tämä yksinkertaistaa verkkosivustojen kehittämisprosessia kaikille käyttäjäryhmille – sekä ensikertalaisille että verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille.

Kirjanmerkillä on ilmainen suunnitelma, joka sisältää vakiona rajoitukset, jotka koskevat luotavien verkkosivujen määrää, toimialueyhteyttä, verkkokaupan toimintoja ja mainosbannereita. Jos odotat käyttävän enemmän toimintoja projektiisi, voit valita yhden maksettavista suunnitelmista, joita verkkosivuston rakentaja tarjoaa potentiaalisille tilaajille:

 • Professional ($ 11,99 / kk) – rajoittamaton kaistaleveys ja tallennustila, premium-tuki, edistyneet SEO-vaihtoehdot, sivunumero, muokattavat alatunnisteet, ilmainen verkkotunnusyhteys vuodessa, mainosbannereiden poistaminen, salasanasuojaus;
 • Liiketoiminta ($ 24.99 / mo) – integroidut verkkokaupan työkalut, SSL-varmenneyhteys, Android- ja iOS-verkkokauppojen hallinta, 1000 tuotekorttia, PayPal-maksuyhteysominaisuus, Ebay-kauppa jne..

Kokeile kirjanmerkkiä ilmaiseksi

Pikaviestinnän luoja – täysin ilmainen voitolle

IM Creator -sivuston rakentaja

IM Creator – on SaaS-pohjainen verkkosivustojen rakentaja, joka tarjoaa uskollisimman hinnoittelupolitiikan. Järjestelmä ei tarkoita koodauksen perusteiden tuntemusta, mutta se varmistaa yksinkertaisen ja intuitiivisen web-suunnitteluprosessin. IM Creator -sovellusta käytetään erilaisten verkkosivustojen, kuten blogejen, verkkokauppojen, aloitussivujen, salkkujen, henkilökohtaisten ja yritysprojektien, käynnistämiseen ja hallintaan..

Alustalla on useita kohokohtia. Sadat ilmaiset mukautettavat reagoivat mallit, käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, tehokkaat SEO ja HTML-integrointivaihtoehdot ovat palvelun vahvimpia kohtia. IM Creator tarjoaa myös tehokkaita blogi- ja verkkokaupan moottoreita sekä huippuluokan White Label -ratkaisun käyttäjille, jotka haluavat käyttää järjestelmää omiin web-suunnittelutarpeisiinsa.

Pikaviestinnän luojalla on erinomainen hintapolitiikka kaikille. Järjestelmä on ehdottoman ilmainen ei-kaupallisiin tarkoituksiin eikä siis veloita mitään maksuja opiskelijoiden, taiteilijoiden ja käyttäjien kehittämistä hankkeista, jotka tarvitsevat voittoa tavoittelemattomia verkkosivustoja. Muilla käyttäjäryhmillä, myös yrittäjillä ja yritysomistajilla, on myös mahdollisuus käyttää verkkosivustojen rakentajaa, mutta heidän on päivitettävä yhteen maksettuihin suunnitelmiin saadaksesi kaiken irti palvelun integroidusta ominaisuusjoukosta. Katso tilausluettelo IM Creator tarjoaa:

 • Vuotuinen lisenssi ($ 8 / kk) – yksi verkkotunnus, yksi verkkosivusto, premium-tekninen tuki, rajoittamaton kaistaleveys ja levytila, integroitu verkkokaupan moottori, kertaluonteinen vuosimaksu, joka on 96 dollaria kuukaudessa;
 • Kaksivuotinen lisenssi ($ 11 / mo) – yksi verkkotunnus, yksi verkkosivusto, premium-tekninen tuki, rajoittamaton kaistaleveys ja levytila, tehokas verkkokauppamoottori, kerran puolivuotiskaksu, joka on 66 dollaria 6 kuukaudeksi;
 • SSL-suojattu ($ 21 / mo) – yllä luetellut ominaisuudet sekä SSL-varmenneyhteys valitsemaasi verkkotunnukseen.

Kokeile IM Luojaa ilmaiseksi

Sellfy – budjetin verkkokauppialusta luojille

Sellfy - budjetin verkkokauppialusta luojille

Sellfy – on budjetin verkkokauppialusta luojille, joka on melko helppokäyttöinen ja kätevä kaikille yrittäjille, jotka haluavat perustaa verkkokaupan sen kanssa. Järjestelmä sallii fyysisten tai digitaalisten tuotteiden myynti useiden alustojen ja sosiaalisten verkostojen, kuten YouTube, Facebook, Twitter, SoundCloud, Instagram ja monet muut, kautta. Sellfy sisältää laajan valikoiman ominaisuuksia, joiden avulla on mahdollista suunnitella, räätälöidä ja esitellä myytäviä tuotteita tehokkaasti.

Verkkosivun rakentaja on all-in-one-verkkokaupparatkaisu, joka mahdollistaa toimivan verkkokaupan suunnittelun täysin tyhjästä ja ilman erityisiä koodaustaitoja. Sinun tehtäväsi on luoda ja mukauttaa tuoteluetteloita upottaaksesi niitä edelleen verkkosivustollesi, lisätäksesi tuotekuvauksia ja kuvia, määrittääksesi tuoteryhmät ja yhdistääksesi ne tiettyihin tuotteisiin, mukauttaaksesi integroitua ostoskoria, säätääksesi maksu / lähetysparametreja jne..

Sellfy myöntää pääsyn omille sovellusmarkkinoille, joilla voit selata useita lisäosia, widgettejä, sovelluksia ja laajennuksia, jotka voivat parantaa verkkokaupan suorituskykyä. Markkinoilla saatavien sovellusten valinta on kuitenkin melko rajallinen, ja niihin sisältyy Google Analytics, Facebook Pixel ja Chat sekä Zapier. Lisäksi foorumi sallii joidenkin integroitujen markkinointityökalujen käytön verkkokaupan mainonnan tehostamiseksi. Ne sisältävät sähköpostimarkkinointivaihtoehdot, alennusratkaisut ja myyntityökalut. Sisäiset analyyttiset instrumentit, joita on saatavana myös varastossa, antavat mahdollisuuden seurata markkinointitilastoja, tuloksia ja muita tietoja, joita tarvitaan sähköpostien, uusien tilaajien, verkkokaupan yleisten suoritustietojen, liikenteen lähteiden, tapahtumien, muuntokurssien jne. Seuraamiseen..

Hinnoittelupolitiikan suhteen Sellfyllä ei ole täysin ilmaista suunnitelmaa, mutta se tarjoaa kolme maksullista tilausta, joista valita. Nämä ovat seuraavat:

 • Aloitussuunnitelma ($ 19 / mo) – rajoittamaton määrä tuotteita, nolla transaktiomaksua, laajat verkkokaupan räätälöintivaihtoehdot, mukautettu verkkotunnusyhteys, alennuskoodit jne .;
 • Liiketoimintasuunnitelma ($ 39 / mo) – ylimääräiset 10 000 sähköpostiluottoa, nolla transaktiomaksu, tehokkaat verkkokaupan räätälöintivaihtoehdot, myyntitoiminnot, rajoittamaton tuotenumero jne .;
 • Premium-paketti ($ 89 / mo) – kaikki yllä luetellut ominaisuudet sekä ilmainen myymälämuuttovaihtoehto, ensisijainen tuki, tuotteiden myynti jne.

Nämä ovat vuosisuunnitelmista veloitetut hinnat, ja jos päätät maksaa kuukausittain, liittymäkustannukset ovat vastaavasti korkeammat. Voit säästää jopa 34% suunnitelmien alkuperäisistä kustannuksista, kun suoritat vuosimaksuja.

Kokeile Sellfyä ilmaiseksi

Ucraft – Edullinen ja helppo verkkosivustojen rakentaja

Ucraft-verkkosivustojen rakentaja

Ucraft – on pilvisivustojen rakentaja, jonka avulla on mahdollista käynnistää monikielinen verkkosivusto kohtuuhintaan. Alustan hallitseminen on helppoa ja nopeaa aloittelijoille ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille, koska se sisältää intuitiivisen kojelaudan ja kätevän web-luomisprosessin..

Ucraftilla voit käynnistää erinomaisia ​​salkkuja, yrityssivustoja ja aloitussivuja. Niistä ominaisuuksista, jotka tekevät järjestelmän soveltuvaksi näihin tarkoituksiin, on järkevää mainita reagoiva mallikokoelma, Logo Maker, aloitussivun rakennusohjelma, Suunnittelutyökalut, Artikkelisovellus, verkkokaupan ominaisuus, monikielinen tuki, laajat integrointiominaisuudet jne..

Halvin Ucraft-tilaus – ilmainen verkkosivusto – ei tarkoita lainkaan rahainvestointeja. Suunnitelmassa on kuitenkin monia rajoituksia, jotka eivät salli järjestelmän toimintojen maksimaalisen hyödyntämisen. Ucraft antaa lisäksi pääsyn integroituun aloitussivun luojaan. Se on myös ilmainen kaikille käyttäjille, jotka haluavat aloittaa ja sitten hallita aloitussivuja itsenäisesti. Jos aiot suunnitella muun tyyppisiä verkkosivustoja, voit harkita päivittämistä yhteen maksettuihin tilauksiin. Nämä sisältävät:

 • Pro-verkkosivusto ($ 10 / mo) – ilmainen isännöinti, monikieliset tuki, mukautettu verkkotunnus, integroitu Google Analytics, 50 tuotetta, koodin upotusominaisuus, ilmainen SSL-varmenne jne .;
 • Pro Shop ($ 21 / mo) – 1000 tuotetta, tehokkaat verkkokaupan työkalut, alennuskupongit, 0% transaktiomaksu jne .;
 • BigCommerce ($ 39 / mo) – rajoittamaton määrä tuotteita, mahdollisuus myydä Facebookissa, Amazonissa ja Ebayssä, käännetty arvonlisävero jne.

Huomaa, että maksetut suunnitelmat toimitetaan 14 päivän ilmaisella kokeilukerralla, jonka avulla voit helposti tutkia ja testata verkkosivustojen rakentajan tärkeimpiä ominaisuuksia.

Kokeile Ucraftia ilmaiseksi

Weblium – edullinen verkkosivustojen rakentaja, jossa on AI-suunnittelu

Parhaat halvat verkkosivustojen rakentajat

Weblium – on edullinen AI-käyttöinen verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla voidaan luoda erityyppisiä houkuttelevia verkkoprojekteja kaupalliseen ja ei-kaupalliseen käyttöön. Järjestelmällä suunnitellut verkkosivustot kiinnittävät käyttäjän huomion mobiilioptimoinnin, mukautettujen integrointien, käyttäjäystävällisen asiakastuen, verkkotunnuksen yhteysvaihtoehdon, SSL-varmenteen ja muiden konepellin alla toimitettujen ominaisuuksien takia. Sinun ei tarvitse olla verkkosivujen suunnittelija aloittaaksesi ja hallitaksesi projekteja Webliumilla, koska järjestelmä ei merkitse koodaustaitoa.

Yksi verkkosivustojen rakentajan merkittävimmistä kohokohdista on sen integroitu AI Design Supervisor. Sen avulla saat kaiken hyödyn keinotekoisen älykkyyden voimasta, jotta voit keskittyä alkuperäisiin web-suunnittelun tavoitteisiin. Järjestelmä mukauttaa projektisuunnitelmasi automaattisesti Web-kehitysprosessin aikana tekemiin muokkauksiin. Kun työskentelet verkkosivustosi luomisessa, saat pääsyn laajaan graafiseen galleriaan, joka sisältää yli 100 tuhatta kuvaa, tehokkaan sivustotyylien hallintaohjelman, jonka avulla voit hallita vaadittuja verkkosivustoasetuksia (teematyylit, värivalikoima, fontit jne.). Kaikissa järjestelmämalleissa käytettävä integroitu mobiililaitteiden optimointiominaisuus mahdollistaa verkkosivustosi houkuttelevan näytön kaikissa mobiili- ja pöytälaitteissa.

Weblium mahdollistaa myös useiden järjestelmien integroinnin, jotta verkkosivustosi olisi tehokkaampaa ja houkuttelevampaa. Joitakin kolmansien osapuolien palveluita, jotka voit integroida projektiisi, ovat MailChimp, Zapier, Aweber, Telegram, Webhooks ja muut. Lisäksi on mahdollista yhdistää verkkoanalytiikka, integroida online-yhteyslomakkeita, lisätä uusia tapahtumia painikkeisiin käyttämällä suosittuja palveluita, kuten Hotjar, Google Analytics ja monia muita.

Verkkosivun rakentaja tarjoaa maltillisen hinnoittelupolitiikan vastata erilaisten käyttäjäryhmien tarpeisiin. Sillä on ilmainen suunnitelma, jonka avulla voit kokeilla verkkosivuston rakentajaa ja sen ominaisuuksia. Maksuista tilauksista järjestelmässä on tällä hetkellä kaksi. Nämä sisältävät:

 • Pro ($ 8,25 / kk) – ilmainen verkkotunnus vuodeksi, useita avustajia, rajoittamaton tallennustila, SSL-sertifiointi, AI Design Supervisor, mukautettu koodin integrointi, järjestelmämainosten puuttuminen;
 • Lasku Pro (Kerran 196 dollarin maksu) – tapahtumaseurantaominaisuus, Google Analytics -integraatio jne.

Kokeile Webliumia ilmaiseksi

Kuinka valita halpa verkkosivustojen rakentaja?

Jos sinulla on aikomus perustaa monipuolinen verkkosivusto, mutta tiedät, että sinulla on rahaa, voit harkita yhden yllä lueteltujen edullisimpien verkkosivustojen rakentajien käyttämistä. Muista kuitenkin, että jokaisella verkkosivuston rakentajalla on omat edut ja haitat, jotka saattavat vaikuttaa lopulliseen valintasi.

Siksi, kun selaat verkkorakennustyökaluja, sinun tulisi ensin tarkistaa mitä kapealla määritelmä tässä tai toisessa järjestelmässä on ja vastaako se todellisia web-suunnittelutarpeitasi. Jos aiot perustaa verkkokaupan, on järkevää valita joko erikoistunut järjestelmä tai se, joka tulee tehokkaan ja turvallisen verkkokaupan moottorin / suunnitelman kanssa. Sama koskee muun tyyppisiä hankkeita.

Seuraava huomion arvoinen näkökohta on ilmaisen suunnitelman / kokeilun saatavuus. Ilmaisia ​​suunnitelmia tarjoavat verkkosivustojen rakentajat sisältävät yleensä tiettyjä rajoituksia, jotka eivät salli kaiken hyödyn saamista projektitoiminnoista. Ilmaiset suunnitelmat ja kokeilut antavat kuitenkin mahdollisuuden testata järjestelmä ennen päivitystä maksulliseen tilaukseen. Tällä on paljon merkitystä budjettitaloudessa.

Sinun tulisi myös selvittää onko alustalla ilmainen verkkotunnus osaksi maksettuja suunnitelmia (erityisesti halvin). Jos näin ei ole, valmistaudu investoimaan lisäksi verkkotunnuksen hankintaan. Tästä saattaa tulla yksi ratkaisevista tekijöistä lopullisen valinnan yhteydessä.

Katso lopuksi koko ominaisuusjoukko, joka sisältyy verkkosivustojen rakentajien tarjoamiin suunnitelmiin ja vertaa niitä tehdäksesi todella arvokkaan valinnan. On itsestään selvää, että parhaan verkkosivuston rakentajan ei tarvitse olla liian halpaa. Tärkeintä on, että sen hinnoittelupolitiikan on noudatettava Web-suunnittelun tarpeita ja odotuksia. Tämä on varma tapa saada täysin varusteltu ammatillinen verkkosivusto.

Kuinka luoda halpa verkkosivusto

Verkkosivun kehittämisessä tärkein on web-rakennustyökalun oikea valinta. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa huomioitava näkökohta, jos haluat saada ominaisuuksilla kuormatun verkkosivuston kohtuuhintaan. Tässä on nopea yleiskatsaus vaiheista, jotka sinun on suoritettava saadakseen kelvollinen verkkosivusto:

 1. Valitse alusta – Tämä on ensimmäinen ja tärkein vaihe, josta et pääse ilman, jos haluat menestyä. Kuten edellä mainittiin, lopullisen valinnan olisi perustuttava järjestelmän niche-painopisteeseen, tavoitteisiin, joihin sitä käytetään, toiminnallisuuteen, asiakastukeen ja suunnittelun mukautusvaihtoehtoihin ja tietysti hinnoittelupolitiikkaan. Viimeksi mainitun ei pidä vain mahtua budjettisi, vaan sen pitäisi kattaa ehdottomasti myös web-suunnittelun odotukset ja vaatimukset.
 2. Päätä verkkotunnuksesta ja isännöinnistä – Jos valitset verkkosivuston rakentajan, tätä vaihetta yksinkertaistetaan puolestasi, koska useimmat järjestelmät tarjoavat suunnitelmia, joissa on integroitu isännöinti ja verkkotunnus. Jos kuitenkin päätät työskennellä WordPress, sitten valmistaudu huolehtimaan isännöinnistä ja verkkotunnuksen valinnasta itse, koska CMS ei tarjoa integroituja ratkaisuja.
 3. Valitse malli – Suunnittelupalvelun tulee mennä projektisi tarpeisiin. Onneksi suurin osa verkkosivustojen rakentajista tarjoaa laajoja teemakokoelmia, joista monet kuuluvat temaattisiin luokkiin. Lisäksi on usein mahdollisuus valita tyhjä malli ja mukauttaa sitä tyhjästä. Siten sinulla on enemmän mahdollisuuksia saada todella ainutlaatuinen ja henkilökohtainen muotoilu. Kun työskentelet CMS: n kanssa, saatat kohdata mahdollisuuden etsiä ulkoisen verkkosivuston teemaa – verkossa on lukemattomia ilmaisia ​​ja maksettuja malleja..
 4. Muokkaa teemaa – Riippumatta siitä, päätätkö työskennellä verkkosivuston rakentajan tai CMS: n kanssa, sinulla on joukko suunnittelun muokkaustyökaluja, joista valita. Siten sinulla on mahdollisuus muokata verkkosivustoelementtejä, lisätä mediatiedostoja, integroida sosiaalisen median tilejä, ladata sisältöä, kuvia ja muita tarvittavia elementtejä.
 5. Aseta widgetit / laajennukset – Verkkosivujen suunnittelun monipuolistamiseksi joudut varmasti integroimaan ylimääräisiä widgettejä (työskennellessään verkkosivustojen rakentajien kanssa) tai laajennuksia (työskennellessään WordPressin tai muun CMS: n kanssa).
 6. Säädä SEO-parametreja – Heti kun olet valmis verkkosivustosuunnittelun mukauttamiseen, sinun on huolehdittava verkkosivujen hakukoneoptimoinnista. Projektipaikkojesi parantamiseksi hakukoneissa joudut säätämään vastaavilla sivuilla saatavilla olevia tärkeimpiä SEO-parametreja. Onneksi useimmat nykyaikaiset web-rakennusjärjestelmät ovat SEO-ystävällisiä, mikä vähentää tarvetta määrittää syvät SEO-parametrit.
 7. Julkaise verkkosivusto – Tämä on viimeinen vaihe koko verkkosivuston kehitysprosessissa. On kuitenkin järkevää esikatsella projekti ennen julkaisua varmistaaksesi, että se näyttää ja toimii oikein. Onko kaikki hyvin? Jatka sitten julkaistaksesi valmis verkkosivustosi!

Bottom Line

Nykyään sinun ei tarvitse rekkakuorma rahaa täydellisen verkkosivuston luomiseksi. Kooditon verkkosivustojen rakentaja tee verkkosivustojen luomisprosessista niin helppoa kuin se saa vain 3–7 dollaria kuukaudessa ilman asennusmaksuja. Tästä hinnasta saat verkkosivumallin, suojatun isännöinnin, itse sivuston rakennusohjelmiston ja ammatillisen tuen.

Minkä tahansa järjestelmän perusteella lopulta päätätkin mennä, valmistaudu investoimaan tietty budjetti verkkosivustojen kehittämiseen ja sen jatkokäyttöön. Muutoin on melkein mahdotonta saada täysin varustettua verkkosivustoa, joka kattaa kaikki tarpeesi. Onneksi nykyaikaisella web-suunnitteluraja-alueella on tarjolla monia luotettavia ja toimivia palveluita, mikä antaa valinnanvapauden ja varmistaa erinomaisen tuloksen.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map