Parhaat hotellien verkkosivujen rakentajat

Parhaat hotellien verkkosivujen rakentajat


Hotelliliiketoiminta on laajentunut paljon viime vuosien aikana, mikä selittyy lähinnä kasvavalla kilpailulla tällä markkinaraolla. Hotellien omistajien määrä alkaa miettiä tarpeellisuutta perustaa läsnäolo yrityksilleen voittaa kohdeyleisön huomio.

Hallitsetpa ylellisten täyden palvelun hotellien ketjua, aja pieni pieni B&B-guesthouse tai vain ajattele oman hotelliliiketoiminnan aloittamista, vaikuttavan, monipuolisen ja käyttäjäystävällisen verkkosivuston perustaminen on välttämätöntä.

Hotellin omistajana saatat olla henkilökohtaisesti kiinnostunut verkkosivuston luomisesta itse. Joka tapauksessa, kuka tietää sen kohokohdat paremmin kuin sinä? Samaan aikaan saatat tietysti olla liian kiireinen johtamaan yritystäsi ympäri vuorokauden ympäri oppiaksesi ohjelmointikieliä kehittääksesi tätä hanketta itse. Verkkosuunnittelutoimiston tai freelancerin palkkaaminen ei välttämättä ole paras ratkaisu, koska se vie merkittävät rahoitusinvestoinnit. Onneksi ihmisarvoisesta hotellien verkkosivujen rakentajasta voi tulla tässä tapauksessa ainoa kohtuullinen ratkaisu.

Testasimme 6 parhaista hotellien verkkosivustojen rakentajista:

 1. Wix – Paras hotelli verkkosivustojen rakentaja varausjärjestelmällä
 2. uKit – Helppokäyttöinen loma-asuntojen verkkosivujen rakentaja
 3. WordPress – # 1 CMS hotellien verkkosivustojen kehittämiseen
 4. Ruututila – B&B Verkkosivun rakentaja varausjärjestelmällä
 5. SITE123 – ILMAINEN verkkosivustojen rakentaja hotellin verkkosivuston luomiseen
 6. Kirjanmerkki – AI-pohjainen loma-asuntojen verkkosivujen rakentaja

Jos olet oikeassa aloittaessasi omien hotellien verkkosivustojen kehittämistä, jonkin yllä luetelluista verkkosivustojen rakentajista käyttäminen on kohtuullinen ratkaisu. Kuka niistä on kuitenkin edullisin vaihtoehto, joka vastaa parhaiten Web-suunnittelustarpeisiisi? Valinnan yksinkertaistamiseksi on järkevää tarkistaa ja analysoida jokaista luetteloon sisältyvää järjestelmää, jotta voit tehdä puolueeton päätös. Katso heti vertailu suosituimpien hotellien verkkosivustojen rakentajiin ja niiden ominaisuuksiin!

Wix – Paras hotelli verkkosivustojen rakentaja varausjärjestelmällä

Wix - Paras hotelli verkkosivustojen rakentaja varausjärjestelmällä

Wix – on paras hotellien verkkosivujen rakentaja, joka tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia ja jolla on integroitu varausjärjestelmä, joka varmistaa ylittämättömän hotellien verkkosivustojen rakennuskokemuksen. Tavallisten verkkosuunnittelutyökalujen lisäksi alusta isännöi pakettia vieraanvaraisuuteen liittyvistä elementeistä, jotka vievät yrityksesi seuraavalle tasolle. Toisin kuin vallitseva määrä vetämällä ja pudottamalla -sivustojen rakentajia, Wix antaa sinun paljastaa 100% huoneidesi potentiaalista kohdeyleisölle sisäisen koko syklin varausjärjestelmänsä lisäksi. Mikä tärkeintä, se ei vaadi koodaustaitoja, jotta Web-sivuston luomisprosessi selviytyisi tehokkaasti. Katso verkkosivustojen rakentajan tärkeimmät ominaisuudet:

 • Hotellimallit. Wixin avulla voit valita kymmenien laadukkaiden, mobiililaitteisiin valmiiden ja täysin muokattavien mallien välillä. Ne on suunniteltu erityisesti hotelliliiketoimintarakoille ja jaoteltu kahteen luokkaan käyttäjien valinnan helpottamiseksi: hotellien ja B-mallien mallit&Bs ja asuntoja ja hostelleja. On myös mahdollisuus valita tyhjä teema suunnitellaksesi yksilöllinen verkkosivusto yksilöllisten mieltymystesi perusteella.
 • Hotellin widgetit. Järjestelmä antaa pääsyn ilmaisten ja maksettujen widget-kokoelmien kokoelmiin, joiden integrointi voi merkittävästi parantaa hotellin verkkosivustojen suorituskykyä ja visuaalista vetovoimaa (Hotellit ja Airbnbs-kartta tarjota parhaat sijainnit sijainnissasi, Wix-hotellit antavat vieraillesi varata huoneita suoraan verkkosivustolta, lomavuokrausvaraus löytää loma-asuntoja ja hotelleja verkosta jne..).
 • Wix-varaukset. Tämä on integroitu varausjärjestelmä, joka tekee online-aikataulusta helppoa, mahdollistaa varausten tekemisen ympäri vuorokauden, hyväksyä turvalliset maksut ja mukauttaa tuotemerkkiäsi menestyksekkäästi mainostamaan sitä. Ominaisuuden avulla voit yksinkertaistaa liikkeenjohdon prosessia seuraamalla aikataulusi, lisäämällä henkilöstöä, hallitsemalla asiakkaita jne.
 • Wix-mobiilisovellus. Wix-tilastojen mukaan mobiilisovelluksen käyttö mahdollistaa online-varausten prosenttiosuuden kasvattamisen 30 prosentilla. Asentamalla sovelluksen pystyt hallitsemaan yritystäsi (seurata varauksiasi, estää aikaa kalenterissa, ajoittaa yritystapaamisia ja jopa luoda jäsensuunnitelmia) sekä pysyä päivitettynä 24/7 (selvittää varaustilastot, hyväksyä ja lähettää viestejä reaaliaikaisessa tilassa, saada ajallaan muistutuksia, keskustella asiakkaiden kanssa jne.).
 • Asiakasvuorovaikutustyökalut. Wix App Marketilla on saatavana runsaasti asiakasvuorovaikutustyökaluja. Nämä ovat ilmaisia ​​ja premium-integroitavia widgettejä ja lisäosia, joilla on positiivinen vaikutus viestintääsi asiakkaiden kanssa (Soittopyyntö, Online-varaukset, Wix-lomakkeet, 123 lomakemuodostaja, käyttämättömät suositukset, suorakeskustelu, Google-tapahtumakalenteri, tapahtumakalenteri, viimeisimmät uutiset, aikataulutusohjelma, Wix-chat, yhteyshenkilöiden hallinta + CRM jne..).
 • Huonehaku. Järjestelmässä on automaattisesti päivitetty ominaisuus, joka tarjoaa tarkimmat tiedot huoneen saatavuudesta, mukaan lukien päivämäärä, mukavuudet, aikuisten, lasten lukumäärä jne..
 • Asiakkaiden arvostelut. Wixin avulla voit integroida laajennuksia ja widgettejä, jotta asiakkaat voivat jättää kommenttinsa ja jakaa kokemuksensa majoituksesta hotellissa (Asiakkaiden arvostelut, Kommentit +, Sosiaaliset suositukset, MyReviews, Kommentit, Yelp, Testimonial Builder, Äänikommentit + jne..)
 • Integrointi Tripadvisoriin. Wix antaa käyttäjilleen varata huoneen hotellissa suoraan Trip Advisorin verkkosivustolta tai mobiilisovelluksesta. Tämä säästää lopulta aikaa ja vaivaa.

Kustannus: Aloittelijoille, jotka eivät tunne järjestelmää ja haluavat testata sen ominaisuuksia, Wix tarjoaa rajoittamattoman ilmaisen suunnitelman. Sillä on kuitenkin tiettyjä rajoituksia, jotka aiheuttavat tarpeen päivittää maksettuihin tilauksiin, kun kyse on itse verkkosivustojen kehitysprosessista. Lisäksi vain premium-suunnitelmat mahdollistavat verkkotunnuksen yhdistämisen hotellin verkkosivustoosi. Tällä hetkellä Wixillä on kahden tyyppisiä maksullisia tilauksia, eli vakio- ja verkkokauppa / liiketoiminta. Jokaiseen näistä suunnitelmien ryhmistä tulee puolestaan ​​myös useita suunnitelmatyyppejä, jotka vastaavat erityisiä vaatimuksia ja web-suunnittelutaitoja. Halvin standardisuunnitelma maksaa sinulle 13 dollaria kuukaudessa, kun taas edullisin yritystilaus alkaa 23 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

uKit – Helppokäyttöinen loma-asuntojen verkkosivujen rakentaja

uKit - Helppokäyttöinen loma-asuntojen verkkosivujen rakentaja

uKit – on halvin verkkosivustojen rakentaja pienyritysten hotellien omistajille ja loma-asunnoille. Järjestelmä tekee kaikille vaikutuksen poikkeuksellisella helppokäyttöisyydellä ja kohtuuhintaisuudella, joka ei vaaranna erinomaista suorituskykyä. Se voi toimia hyvin sänkyverkkosivuston kehittämisessä & Aamiainen hotelli tai pieni vierastalo. Tässä on verkkosivustojen rakentajan pääominaisuudet:

 • Responsiiviset niche-mallit. uKit tarjoaa kymmeniä ilmaisia ​​ja maksettuja malleja. Vaikka täällä ei ole hotellikategoriaa, voit valita kiinteistömallien joukosta valitun suunnittelun mukauttamiseksi edelleen. Kaikissa malleissa on Yhteystiedot, Hinnat ja Palvelut-osiot. Täytä vain tarvittavat tiedot ja siinä kaikki! Muista, että kaikissa premium-teemoissa on hover-efekti, jotta verkkosivustosi ovat vuorovaikutteisempia ja tarttuvia.
 • Widget-kokoelma. UKitin avulla voit integroida useita widgettejä hotellin verkkosivustoosi. Ne sisältävät tietyn sisällön, joka vastaa yrityksesi vaatimuksia. Näitä ovat sosiaalisen verkostoitumisen painikkeet, online-chat, aikajana, ajastin, palvelulaskin, käyttäjän kommentit ja mitä ei.
 • Facebook-sivun muuntaminen. Jos sinulla on jo B-sivustoosi liittyvä Facebook-sivu&B-yritys, voit muuntaa sen helposti verkkosivustolle uKit-alustalla.
 • Luo keskustelu. Live chat -ominaisuuden avulla voit pysyä yhteydessä asiakkaidesi reaaliaikaisessa tilassa. Näin pystyt vastaamaan heidän kysymyksiinsä ja tarjoamaan heille ajoissa online-apua ja tukea.
 • Ilmainen SSL-varmenne. Sikäli kuin hotellin verkkosivustosi käyttäjät tekevät online-varauksia ja varauksia, heidän on tehtävä heille turvallisia ja suojattuja luvattomalta käytöltä. SSL-varmenneyhteysominaisuuden avulla voit tehdä sen vain muutamalla napsautuksella ja ehdottomasti ilmaiseksi.
 • CallBack-ominaisuus. Widget on suureksi avuksi asiakkaille, joilla on halu saada selville yksityiskohdat jättämällä takaisinsoittopyyntö, jotta voit olla yhteydessä heihin aina, kun se on sinulle sopivaa.

Kustannus: uKit erottuu joukosta edullisen hinnoittelupolitiikkansa ansiosta, riippumatta siitä, ettei se tarjoa täysin ilmaista suunnitelmaa. Testaaksesi järjestelmän voit kirjautua 14 päivän ilmaiseen kokeilujaksoon. Sen lopussa joudut valitsemaan yhden maksetusta suunnitelmasta jatkaaksesi työskentelyä verkkosivustosi kehittämisessä ja mainostamisessa. Halvin uKit-suunnitelma maksaa sinulle 4 dollaria kuukaudessa, kun taas kallein ratkaisu on vain 12 dollaria kuukaudessa.

Kokeile uKit ilmaiseksi

WordPress – # 1 CMS hotellien verkkosivustojen kehittämiseen

WordPress - # 1 CMS hotellien verkkosivustojen kehittämiseen

WordPress – on suosituin sisällönhallintajärjestelmä käyttäjien keskuudessa, jotka haluavat perustaa suuria hotelliyrityksiä. Suunnittelutyökalujen runsauden, laajojen koodinmuokkaus- ja integrointivaihtoehtojen takia palvelua ansaitsee kutsua yhdeksi parhaimmista web-rakennusratkaisuista. Otetaan nyt mukaan sen tärkeimmät kohokohdat:

 • Hotellimallit. WordPressillä on hämmästyttävä mallistokokoelma (mukaan lukien hotelliyrityksesi mallit). Ne on integroitu ja saatavana verkossa sekä ilmaiseksi että tietyin kustannuksin.
 • Asiakasvuorovaikutuksen laajennukset. Hotelliliiketoiminta edellyttää yhteistyön ja vuorovaikutuksen välttämistä asiakkaiden kanssa. WordPress yksinkertaistaa tätä tehtävää tarjoamalla erilaisia ​​laajennuksia. Jotkut niistä sisältävät asiakasportaalin laajennuksen, Easy Social Share -painikkeet, WP-asiakasalueen, WP Notification Bar Pro -sovelluksen, Request Callback Plugin ja paljon muuta.
 • Hotel Plugins. Asiakasvuorovaikutuksen lisäosien lisäksi CMS sisältää myös laajan valikoiman laajennuksia, jotka on erityisesti suunniteltu integroitavaksi edelleen hotellien verkkosivustoille. Voit valita AweBookingin, Bookin, online-hotellivarausjärjestelmän laajennuksen, WP-varausjärjestelmän, EasyReservationin, Orioly Book Now -palvelun ja muut siihen liittyvät niche-laajennukset verkkosivustosi ja teollisuustarpeidesi perusteella..

Kustannus: WordPress on ehdottoman ilmainen järjestelmä. Tämä tarkoittaa, että voit ladata, asentaa ja käyttää sen tärkeimpiä ja integroituja ominaisuuksia ilmaiseksi. Muista, että kolmannen osapuolen kehittäjien tarjoamat laadukkaat laajennukset ja mallit maksetaan samoin kuin hosting ja verkkotunnus. Ylläpitokustannukset riippuvat yleensä suunnitelmasta ja palveluntarjoajasta. Täten, Bluehost, joka on järjestelmän suosittelema virallinen WordPress-hosting, tarjoaa useita suunnitelmia, joista edullisin maksaa vain 2,95 dollaria kuukaudessa.

Kokeile WordPressiä ilmaiseksi

Ruututila – B&B Verkkosivun rakentaja varausjärjestelmällä

Squarespace - B & B-verkkosivustojen rakentaja varausjärjestelmällä

Squarespace – on suosittu DIY-verkkosivustojen rakentaja, jota voidaan tehokkaasti käyttää B: n kehittämiseen&B-hotellin verkkosivustot, joissa on integroitu varaustoiminto. Järjestelmä kattaa laajan spektrin ominaisuuksia ja työkaluja, jotka toimivat erinomaisesti hotelliprojektien luomiseen. On myös syytä mainita, että Squarespace ei ole helpoin alusta aloittelijoille, mutta sen hallitseminen on täysin mahdollista riippumatta verkkosivustosi taustasta ja taidoista. Katso nyt verkkosivustojen rakentajan tärkeimmät ominaisuudet:

 • Vastuulliset hotellisuunnitelmat. Sivustojen rakentaja toimittaa joukon reagoivia mukautettavia malleja, joiden avulla voit käynnistää ja hallita hotellien verkkosivustoja. Kätevän vedä ja pudota -editorin avulla voit valita ja järjestää tarvittavat verkkosivustoelementit sopimaan parhaiten hotelliprojektiisi. Kaikki Squarespace-mallit ovat ammattimaisia, mikä mahdollistaa laadukkaan hotellin verkkosivuston perustamisen tyhjästä.
 • verkkokaupan alusta. Squarespacessa on melko tehokas integroitu verkkokaupan moottori, joka mahdollistaa toimivien hotellisivustojen luomisen varaus- ja kassajärjestelmillä. Verkkosivun rakentaja varmistaa turvallisen SSL-varmenteen yhteysvaihtoehdon, integroidun ostoskoritoiminnon, tuotteiden näyttö- ja näyttöikkunoiden luontitoiminnot, videon upotusvaihtoehdon, yksityiskohtaiset tuotekuvaukset, hinnoittelu- / lähetysratkaisut sekä monipuoliset kanta-asiakasohjelmat tavallisille käyttäjille. Nämä ominaisuudet antavat mahdollisuuden keskittyä hotellin verkkosivustolle verkkokauppaan.
 • Tehokas markkinointi. Jotta hotellivierailijat saavat selville viime aikoihin liittyviä liiketoimintaan liittyviä uutisia, päivityksiä ja tapahtumia, Squarespace antaa mahdollisuuden jakaa tarvittavat tiedot sosiaalisissa verkostoissa, kuten Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä jne. Integroitu SEO puolestaan ​​myötävaikuttaa tehokkaaseen hotellin verkkosivustoon. mainostaminen hakukoneissa, jolloin pääset kestämään kapeakilpailun. Lisäksi voit tarkistaa säännöllisesti päivitettävän reaaliaikaisen verkkosivustojen analyysin (kuten Squarespace Metrics App, Google Analytics jne.) saadaksesi lisätietoja hotellista, varauksista ja asiakkaista. Lisäksi voit hyödyntää sähköpostimarkkinointikampanjoita, sisällön tuontia / vientiä ja muita käteviä ominaisuuksia.
 • Integrointiominaisuudet. Squarespace -sovelluksella voit valita useista lisäosista ja widgetistä, jotka voivat lisätä ylimääräistä suorituskykyä hotellin verkkosivustolle. Niihin kuuluvat erityiset verkkokaupan työkalut hotelliprojekteihin, sosiaalisen median painikkeet, widgetit kuva- / videogalleriaan, yhteyslomakkeet ja paljon muuta.
 • Varausjärjestelmä. Verkkosivun rakentaja toimittaa integroidun varausjärjestelmän, jonka avulla online-varaukset ja hotellivaraukset voidaan tehdä etukäteen. Tämä tehdään muutamalla napsautuksella suoraan hotellin verkkosivuston kojetaululta – kaikki saman käyttöliittymän sisällä erityisen mukavuuden vuoksi.
 • Logo Maker. Squarespace on ylpeä integroidusta Logo Makerista, jonka avulla voit luoda tai mukauttaa hotellin verkkosivustosi logoa, jos sinulla ei vielä ole logoa tai jos haluat muokata verkkosivustosi logon suunnittelua vähän. On myös mahdollista lisätä useita avustajia verkkosivustosi kehitysryhmään, jos ajattelet yhteistä projektisuunnittelua ja sen jatkohallintaa.

Kustannus: Hinnoitteluun liittyvissä kysymyksissä Squarespace ei tarjoa ilmaisia ​​tilauksia, mutta sen avulla on mahdollista testata järjestelmän toiminnallisuus 14 päivän kokeilujakson aikana, joka on ehdottomasti ilmainen kaikille. Halvin maksettu tilaus alkaa 12 dollarilla kuukaudessa, ja tarjoaa laajan ominaisuusjoukon, jota tarvitaan hotellin verkkosivuston käynnistämiseen ja päivittämiseen.

Kokeile Squarespace ilmaiseksi

SITE123 – ILMAINEN verkkosivustojen rakentaja hotellin verkkosivuston luomiseen

SITE123 - ILMAINEN verkkosivustojen rakentaja hotellin verkkosivuston luomiseen

SITE123 – on ilmainen verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla luodaan verkkosivusto verkkosivustolle. Tämä on myös yksi yksinkertaisimmista järjestelmistä, joita käytetään tähän tarkoitukseen. Palvelun avulla voidaan luoda ominaisuuksilla varustettuja projekteja, joita on helppo selata ja joissa intuitiivinen navigointi on ymmärrettävää jokaiselle vierailijalle. Integroitu vedä ja pudota -editori mahdollistaa verkkosivujen mukauttamisen nopeasti ja helposti, mikä johtaa lopulta visuaalisesti houkuttelevien ja toimivien hotellien verkkosivustojen kehittämiseen. Luettelo SITE123: n kohokohdista on alla:

 • Logo Maker. Verkkosivun rakentaja myöntää pääsyn integroituun Logo Maker -työkaluun, jonka avulla on mahdollista parantaa hotellisi verkkosivustosi suosiota ja brändin tunnettuutta. Alusta tarjoaa joukon integroituja elementtejä, joiden avulla voit luoda hotellisi verkkosivun logon. On myös mahdollisuus ladata ja mukauttaa olemassa olevaa logoa, jotta se olisi ainutlaatuinen ja henkilökohtainen.
 • Monikielinen tuki. Alusta tarjoaa monikielisen tuen, jonka avulla voit luoda tarvittavan määrän verkkosivustojen kieliversioita yrityksesi tarpeista riippuen. Tämä tekee hotellisi verkkosivustosta esteettömän kohdeyleisölle, joka tulee ulkomailta, samoin kuin kansainvälisille kumppaneille / vierailijoille.
 • Sovellusmarkkinat. Järjestelmä antaa pääsyn moniin toiminnallisiin sovelluksiin, lisäosiin ja widgetteihin, mikä parantaa huomattavasti hotellin verkkosivustosi suorituskykyä. Joitakin suosituimpia tämän tyyppisiä sovelluksia ovat varauswidgetit, jotka toimivat erinomaisesti hotelliprojekteissa, lomakkeet, galleriat, live-chat-tuki, analyyttiset työkalut, sosiaaliset widgetit ja monet muut.
 • Verkkolomakerakentaja. On mahdollista luoda ja integroida erityyppisiä online-lomakkeita hotellin verkkosivustoille joko viestinnän tai toiminnallisiin tarkoituksiin. Niihin kuuluvat soittopyynnöt, rekisteröintilomakkeet, online-kyselylomakkeet, kyselylomakkeet, kyselyt ja muut lomakkeet. SITE123 Form Builder on ehdottoman ilmainen ja tarjoaa pääsyn laajaan valikoimaan räätälöityjä lomakeasettelut, joita voit käyttää ja mukauttaa hotellin verkkosivustojen kehittämistarpeisiin.
 • Sosiaalisen median vaihtoehdot. SITE123 antaa tilaajilleen integroida sosiaalisen median tiedostoja hotellien verkkosivustoille. Järjestelmä mahdollistaa projektien suosion ja suorituskyvyn parantamisen jakamalla yrityksesi uutisia, päivityksiä, suunnitelmia, aikataulutapahtumia ja muita hotelliin liittyviä tietoja sosiaalisissa verkostoissa.

Kustannus: SITE123 on sekä yksinkertainen että edullinen hotellien verkkosivujen rakentaja. Siellä on ilmainen suunnitelma, jota voit käyttää rajoittamattoman ajan, mutta on myös mahdollisuus päivittää johonkin järjestelmän tarjoamiin maksettuihin tilauksiin. Halvimman SITE123 -suunnitelman hinta on 10,80 dollaria kuukaudessa, ja se kattaa laajan valikoiman verkkosivustojen kehittämistarpeita.

Kokeile SITE123: ta ilmaiseksi

Kirjanmerkki – AI-pohjainen loma-asuntojen rakentaja

Kirjanmerkki - AI-pohjainen loma-asuntojen rakentaja

Kirjanmerkki – on uuden sukupolven loma-asuntojen rakentaja, jota saa edistyksellinen AI-tekniikka. Järjestelmä ei vaadi koodaustaitoja tai verkkosivujen suunnittelukokemusta laadukkaiden verkkosivustojen kehittämiseen sen kanssa. Prosessi on paljon yksinkertaistettu johtuen AI-työkalusta, joka käyttää toimitettuja tietoja automaattisesti sisällön sisältävän valmiiden verkkosivustojen luomiseen. Tässä on luettelo kirjanmerkkitoiminnoista, jotka lisäävät kirjan tehokkuutta ja suosiota:

 • AIDA-avustaja. Tämä on verkkosivustojen rakentajan tehokkain kohokohta, joka voi luoda sinulle hotellisivustosi siitä annettujen tietojen perusteella. Ominaisuus on helppo käyttää kaikille, myös ihmisille, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet verkkosivustojen kehittämiseen.
 • Tapahtumaominaisuus. Tämä on osa, joka tarjoaa asiakkaille hotelliin liittyviä uutisia, päivityksiä, tapahtumia, suunnitelmia ja muuta tärkeää tietoa, jonka heidän tulisi olla tietoinen pysyäkseen ajan tasalla yrityksessäsi havaituista muutoksista..
 • Tarkennustyökalu. Verkkosivun rakentaja tarjoaa kokoelman valmiiksi suunniteltuja moduuleja, joiden integrointi mahdollistaa verkkosivujen mukauttamisen yksinkertaisesti ja tehokkaasti. Moduuleista, joita voit valita ja lisätä verkkosivustoosi, on järkevää mainita tekstit, palaute- ja yhteyslomakkeet, tarjoukset, kartat, linkit, sosiaalisen verkoston painikkeet ja paljon muuta.

Kustannus: Kirjanmerkki tarjoaa ilmaisen suunnitelman käyttäjille, jotka haluavat selvittää tärkeimmän ominaisuutensa ennen päivittämistä yhdeksi maksulliseksi suunnitelmaksi. Heti kun päätät käyttää järjestelmää edelleen verkkosuunnittelutarpeisiin, sinulle tarjotaan päivitys maksulliseen tilaukseen. Tästä päivästä lähtien järjestelmällä on kaksi maksettua suunnitelmaa, joiden kustannukset ovat 11,99 dollaria ja 24,99 dollaria kuukaudessa, jos saat vuositilauksen. Jos sinulla on epäilyksiä tai muita syitä kuukausimaksun suorittamiseen, suunnitelmien kustannukset ovat korkeammat – vastaavasti 15 dollaria ja 30 dollaria kuukaudessa.

Bottom Line

Verkkosivusto on välttämätön jokaiselle asiakaskeskeiselle hotellille. Ei ole helppoa kestää kapeakilpailua nykymaailmassa, jossa uusia hotelleja, majataloja ja vierastaloja perustetaan säännöllisesti maailmanlaajuisesti. Kokemattomilla hotellien omistajilla on kuitenkin usein sama ongelma: taidot ja tietämys DIY-hotellin verkkosivuston kehittämiseen. Täältä verkkosivustojen rakentajat ovat suureksi avuksi.

Nämä alustat vastaavat parhaiten hotellien omistajien tarpeita, taitoja, odotuksia, kokemusta ja budjetteja. Niissä on loistava yhdistelmä toiminnallisuutta, kapealla suuntautumista, erikoistunutta lähestymistapaa web-rakennusprosessiin ja tehokasta tulosta. Verkkosivun rakentajilla on yleensä reagoivia tai mobiililaitteille valmiita malleja, runsaasti suunnittelun räätälöintityökaluja, ominaisuuksia ja SEO-optimointiominaisuuksia.

Näin ollen voimme päätellä, että oikea verkkosivuston rakentaja joka on ihanteellinen ottelu hotellien verkkosivustojen luomiseen, on haaste. Viestissä tarkastellut järjestelmät eroavat verkkosuunnittelusta, hinnoittelusta ja toimitetuista ominaisuuksista. Heille on kuitenkin yksi tyypillinen ominaisuus – helppokäyttöisyys ja mukavuus kaikille käyttäjille. Siksi on järkevää testata ne kaikki päättääkseen, mikä verkkosivustojen rakentaja toimii parhaiten hotellin verkkosivustollesi.

Luo hotellin verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map