Parhaat kiinteistövälittäjien verkkosivujen rakentajat

Parhaat kiinteistövälittäjien verkkosivujen rakentajat


Kiinteistönvälittäjänä joudut ennemmin tai myöhemmin “kamppailemaan” kilpailijoiden kanssa. Itse asiassa ei ole ihme, koska tämä markkinarako on erittäin kilpailukykyinen ja on paljon välittäjiä, jotka myös suuntautuvat rakentamaan ja kasvattamaan asiakaspohjaansa.

He voivat käyttää useita menetelmiä tähän tarkoitukseen, mikä tekee sinusta uudet lähestymistavat ja ratkaisut toimistojen tehokkaaseen edistämiseen. Mitä ideoita sinulla onkin, paras pysyy silti hankkimalla oman kiinteistöverkkosivuston.

Laadukkaan kiinteistöverkkosivuston käynnistäminen on sinänsä etu. Projekti auttaa sinua näyttämään yritystietosi edullisimmassa valossa, lisäämään ja hallitsemaan vuokra-tai myytäväksi tarjoamiesi kiinteistökohteiden luetteloita, vastaavia ehtoja, yhteystietoja, laadukkaita valokuvia tai jopa videoarvosteluja ja muita hyödyllisiä tietoja. Nämä ovat vain muutamia ominaisuuksia, jotka tekevät kiinteistöverkkosivustosta ei mielijohteesta, vaan välttämättömyydestä nykyajan liiketoimintarakoilla.

Kun ymmärretään tosiasia, että useimmat välittäjät ovat ei-koodaajia, paras vaihtoehto, jota he voivat hyödyntää, on valita verkkosivuston rakentaja tärkeäksi verkkosuunnittelutyökaluksi. Näiden järjestelmien avulla voit luoda houkuttelevia ja toimivia verkkosivustoja yksinkertaisella, intuitiivisella ja vaivatta. Heidän kanssaan on mahdollista luoda monipuolinen kiinteistövälitysverkkosivusto, joka käyttää heidän tarjoamiaan useita työkaluja, ominaisuuksia ja vaihtoehtoja.

Tällaisen laajan verkkosivustojen rakentajien valinnan avulla se on usein a haaste löytää alusta, joka tulee täysin vastaamaan yrityksesi vaatimuksia. Katsotaanpa ammattimaisimpia ja tunnetuimpia kiinteistöpalveluita, jotka voivat varmistaa arvokkaan tuloksen.

Testasimme 10 parasta kiinteistövälittäjien rakentajaa:

 1. Wix – paras kiinteistöjen verkkosivustojen rakentaja IDX: llä
 2. uKit – Helppo verkkosivustojen rakentaja välittäjille
 3. WordPress – ilmainen CMS kiinteistövälityksen luomiseen
 4. Placester – Henkilökohtaiset kiinteistösivustot
 5. RealGeeks – kiinteistöjen myynti & Markkinointiratkaisu
 6. Bluehost – Paras isännöinti kiinteistöjen verkkosivustoille
 7. Tailor Brands – kiinteistöjen verkkosivujen tarjoaja
 8. SITE123 – SaaS-alusta kiinteistövälityksen luomiseksi
 9. Ucraft – ILMAINEN kiinteistöjen verkkosivujen rakentaja
 10. Kirjanmerkki – AI-verkkosivustojen rakentaja kiinteistönvälittäjille

Edellä luetellut verkkosivustojen rakentajat eivät vain auta sinua tehokkaasti kasvattamaan yritystäsi, vaan myös tarjoavat mahdollisuuden vaikuttaa merkittävästi säännöllisiin ja potentiaalisiin asiakkaisiin, löytää uusia kumppaneita rakentamaan palkitsevia suhteita heidän kanssaan ja popularisoida kiinteistövälitystoimistosi verkossa. On korkea aika tarkistaa parhaimmat palvelut nyt.

Wix – paras kiinteistöjen verkkosivustojen rakentaja IDX: llä

Wix - paras kiinteistöjen verkkosivustojen rakentaja IDX: llä

Wix – on paras kiinteistöverkkosivustojen rakentaja, joka on saavuttanut maailmanlaajuisen suosion hämmästyttävien ominaisuuksiensa ansiosta. Järjestelmä tarjoaa laajan valikoiman mobiilivalmiita kiinteistöpohjia, laajan valikoiman tehokkaita suunnittelun mukauttamistyökaluja, kuvagalleria ja paljon muita teollisuuteen liittyviä ominaisuuksia. Tärkeimmät niistä on lueteltu alla:

 • Wix ADI. Wix Artificial Design Intelligence on intuitiivinen järjestelmän ohjattu toiminto, jonka avulla voidaan luoda mahtavia verkkosivustoja automaattisessa tilassa lähettämällä oma niche-sisältö.
 • IDX / MLS-integrointi. Wix sallii upottaa IDX-luettelot kiinteistöverkkosivustollesi ja sulkea kiinteistökaupat MLS käyttämällä HTML-koodin lisäysvaihtoehtoa.
 • Yksinkertainen kiinteistösovellus. Saatavilla Wix-sovellusmarkkinat, Tämän ilmaisen sovelluksen avulla kävijät voivat tarkastella saatavilla olevia kiinteistöjä koskevia tietoja hyvin jäsennellyllä ja järjestetyllä verkkosivulla.
 • Temaattiset mallit. Wix tarjoaa verkkosuunnittelustarpeitasi varten erilaisia ​​mobiililaitteita kiinteistömallit (– virastoille, yleiset kapeat teemat, aloitussivut, arkkitehtuuriyritykset, kiinteistönvälittäjät, salkut, maisemasuunnittelu, sisustussuunnittelu jne.), joka voidaan mukauttaa tarpeen mukaan.
 • SEO Wiz. Wix tarjoaa toimivan SEO Wiz -ominaisuuden, joka parantaa verkkosivustohaun optimointia.
 • Asiakasvuorovaikutustyökalut. Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden selata integroidulla App Marketilla saatavilla olevaa laajaa asiakasvuorovaikutustyökalujen sarjaa. Näiden widgetien käyttö parantaa asiakkaidesi verkkosivustojen selaamisen mukavuutta ja antaa sinun pitää yhteyttä heihin tarvittaessa. Joitakin suosituimpia asiakasvuorovaikutustyökaluja ovat Google-tapahtumakalenteri, tapahtumakalenteri, ajoitusohjelma, vahingolliset suositukset, viimeisimmät uutiset, Wix Chat, 123 Form Builder, takaisinsoitto, kirjanvaraamiset verkossa, live-keskustelu, Wix-lomakkeet, SContact Management + CRM ja muut.
 • Asiakkaiden suositukset. Alustan avulla asiakkaasi voivat lisätä kiinteistövälitystoimistoosi ja sen suorituskykyyn liittyviä lausuntoja. Tätä tarkoitusta varten voit integroida erityisiä widgettejä / laajennuksia, jotka ovat saatavana App Marketista. Näitä ovat Testimonial Builder, Sosiaaliset suositukset, Äänikommentit +, Asiakkaiden arvostelut, MyReviews, kommentit, Yelp, Kommentit + ja enemmän.
 • foorumi. Jos aiot pitää yhteyttä nykyisiin ja potentiaalisiin asiakkaisiisi, voit lisätä foorumin kiinteistöverkkosivustollesi Wixin avulla. Tässä voit luoda rajattoman määrän haara-alueita ja aiheita, aloittaa käyttäjäkeskusteluja, ottaa kommentointiominaisuuden käyttöön jne., Jotta käyttäjät voivat kommunikoida säännöllisesti toistensa kanssa..
 • bloggaaminen. Blogiyhteys on valinnainen ratkaisu, mutta se voi olla hyödyllinen työkalu asiakkaiden sitoutumiseen. Laadukas ja säännöllisesti päivitettävä blogi voi sisältää paljon kiinteistöihin liittyviä viestejä, joita voit hallita haluamallasi tavalla. Lisäksi voit tukea käyttäjien kommenttimahdollisuuksia selvittääksesi asiakkaidesi ideoita ja mielipiteitä polttavimmista aiheista. Blogin saatavuus voi myös vaikuttaa liikenteen luomiseen ja käyttäjien tyytyväisyyteen / säilyttämiseen.

Wix on kohtuuhintainen verkkosivustojen rakentaja, joka tarjoaa yhden ilmaisen paketin ja kahden tyyppisiä maksullisia tilauksia. Järjestelmä antaa sinun valita Standard- ja Business / eCommerce -tilauksista, jotka eroavat toisistaan ​​ehdot, ominaisuudet ja palvelut mukaan lukien. Standardisuunnitelmien hinta alkaa 13 dollaria kuukaudessa, kun taas liiketoimintasuunnitelmien hinta alkaa 23 dollaria kuukaudessa. Yksi maksettuista tilauksista on varmasti hyödyllinen sinulle, jos sinulla on aikomus ylläpitää ammattimaista kiinteistövälityssivustoa.

Minkä vaihtoehdon valitsetkin, saat bonusdomeenin (tai mahdollisuuden yhdistää oman), laajat markkinointi-asiakasvuorovaikutusvaihtoehdot, omaan verkkotunnukseen liittyvä yrityssähköposti, kuten [email protected] ja muut kiistattomat edut joka myötävaikuttaa liiketoiminnan kehittämiseen ja edistämiseen.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

uKit – Helppo verkkosivustojen rakentaja välittäjille

uKit - Helppo verkkosivustojen rakentaja välittäjille

uKit – on yksi helpoimmista verkkosivustojen rakentajista kiinteistönvälittäjille tai välittäjille, jotka haluavat luoda luotettavan online-läsnäolon. Alusta on alun perin suunnattu ammattimaisten pienyritysprojektien kehittämiseen. Tämä on täysin kooditon palvelu, joka toimitetaan intuitiivisella vedä ja pudota -editorilla ja varmistaa erinomaisen WYSIWYG-kokemuksen. uKit mahdollistaa ammattimaisen sivuston suunnittelun ja julkaisemisen noin 30 minuutissa. Alla on lueteltu verkkosivustojen rakentajan merkittävimmät edut:

 • Intuitiivinen käyttöliittymä. uKit-käyttöliittymä on ymmärrettävissä myös ihmisille, joilla ei ole ollenkaan verkkosuunnittelukokemusta, ja auttaa heitä suunnittelemaan kunnollinen verkkosivusto heti ensimmäisestä yrityksestä.
 • Kätevät käyttäjän vuorovaikutusvaihtoehdot. UKitin avulla voit hyödyntää live chat- ja soitto-ominaisuuksia, jotka mahdollistavat yhteydenpidon asiakkaidesi kanssa milloin tahansa vuorokauden aikana auttaakseen heitä löytämään vastauksia kaikkiin mahdollisiin kysymyksiinsä.
 • Responsiiviset teemakohtaiset mallit. uKit on erottunut erottelukykynsä ansiosta reagoivien ja 100-prosenttisesti räätälöitävien kiinteistömallien runsas kokoelma.
 • CRM-integrointi. Kätevän CRM-integrointiominaisuuden ansiosta jokaisella käyttäjällä, joka aikoo avata kiinteistöverkkosivuston järjestelmän kanssa, on mahdollisuus yksinkertaistaa tilauksen / asiakkaan hallintaa.
 • Widget Choice. UKit -sovelluksella voit käyttää ja selata widget-sarjoja, joiden integrointi antaa kiinteistöverkkosivustollesi huippuluokan suorituskyvyn ja lisää käyttäjien sitoutumista. Jotkut widgetit, joita voit käyttää, sisältävät käyttäjän kommentit, palvelulaskurin, ajastimen, sosiaalisen verkostoitumisen painikkeet, aikajanan ja muut.
 • SSL-yhteys. Maksimoidaksesi verkkosivuston maksimaalisen turvallisuuden ja suojataksesi luottamuksellisia käyttäjätietoja, verkkosivuston rakentaja antaa sinun liittää ilmainen SSL-varmenne kiinteistövälityssivustoosi. Tämä on turvallinen tapa varmistaa verkkosivustojen uskottavuus ja korkea luottamusluokitus.
 • IDX-integrointi. IDX-integraatio koodin lisäämiswidgetin avulla tarjotaan Pro Plan -suunnitelmassa ja on tarkoitettu verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille, jotka voivat integroida tarvittavan kiinteistökantatietokannan verkkosivuilleen.

Voit testata kaikkia uKit-toimintoja 14 päivän ajan ilmaiseksi nähdäksesi, mitä sillä on tarjottavanaan. uKit-hinta on kapein halvin. Halvin Premium-paketti maksaa sinulle vain 4 dollaria kuukaudessa, kun taas kallein Pro Plan maksaa 12 dollaria kuukaudessa. Tutustu suunnitelmien ominaisuuksiin ja ehtoihin yksityiskohtaisesti ennen valintasi tekemistä.

Katso myös: uKit arvostelu.

Kokeile uKit ilmaiseksi

WordPress – ilmainen CMS kiinteistövälityksen luomiseen

WordPress - ilmainen CMS kiinteistövälityksen luomiseen

WordPress – on maailman tunnetuin sisällönhallintajärjestelmä, jota voidaan tehokkaasti käyttää luomaan täydellisiä kiinteistövälityssivustoja. Järjestelmässä on tehokkaita integrointivaihtoehtoja, se tarjoaa joukon ominaisuuksia ja suunnittelun räätälöintivaihtoehtoja, jotka antavat projektille erinomaisen ilmeen ja edistyneen suorituskyvyn. Järjestelmä vaatii kuitenkin ohjelmointitietämystä, joka on bonus web-suunnittelun ammattilaisille, jotka haluavat avata monipuolisia verkkosivustoja. Seuraavassa luetellaan verkkosivustojen rakentajan merkittävimmät edut:

 • Kiinteistömallit. Käyttäjät voivat valita joukosta räätälöitäviä ilmaisia ​​ja maksettuja kiinteistöpohjia, jotka ovat kolmansien osapuolten käyttäjien suunnittelemia ja saatavilla verkossa..
 • Kiinteistön lisäosat. WordPress Real Estate -laajennuskokoelma on todella vaikuttava, ja voit valita minkä tahansa niistä avaamaan verkkosivun, jolla on erinomainen suorituskyky (Estatik, Real Estate Pro, IMPress-ilmoitukset, WP-poistolaskuri, WPL-kiinteistöt, helppokäyttöiset kiinteistöluettelot, välttämättömät kiinteistöt, WP-omaisuus, nimitysvarauskalenteri jne..)
 • Kiinteistön teemat. Toimistoille, kiinteistönvälittäjille ja heidän asiakkailleen on myös useita reagoivia kiinteistövälitteisiä WordPress-teemoja, jotka voit integroida verkkosivustoosi parantaaksesi sen suunnittelua.

WordPress on ilmainen CMS, joka merkitsee koodaustaidon tuntemusta ja varmistaa kunnollisen tuloksen. Voit kuitenkin saada kaiken hyödyn järjestelmän ominaisuuksista, mutta et voi integroida maksettuja laajennuksia ja teemoja. Jotta kiinteistöverkkosivustosi saadaan verkossa, sinun on myös kytkettävä verkkotunnus ja valittava luotettava isännöinti. Tämä vaatii myös tiettyjä taloudellisia investointeja. Isännöidä verkkosivustoasi Bluehost, esimerkiksi sinun on investoitava 2,95 dollaria kuukaudessa halvimpaan suunnitelmaan. Tämä on kohtuullinen hinta sellaiselle erottuvalle toiminnalle.

Kokeile WordPress nyt

Placester – Henkilökohtaiset kiinteistösivustot

Placester - Henkilökohtaiset kiinteistösivustot

Placester – on all-in-one-erikoistunut kiinteistövälitysverkkosivustojen rakentaja, joka on helppo käyttää ja kätevä niche-käyttäjille. Järjestelmä antaa täyden integroidun CRM-pääsyn, joukon markkinointityökaluja, mobiililaitteisiin reagoivia malleja ja muita niche-erityisiä ominaisuuksia, joiden avulla voit terävöittää verkkorakennustaitojasi ja suunnitella laadukkaita kiinteistövälityssivustoja kohtuulliseen hintaan. Järjestelmän tärkeimmät kohokohdat ovat seuraavat:

 • Integroitu CRM. Verkkosivun rakentaja tarjoaa kattavan moduulin seuraamaan ja seuraamaan johtojen määrää, asiakasaktiivisuutta, vuorovaikutusta ja muita tärkeitä parametreja.
 • Valmiit IDX / MLS-vuorovaikutukset. Voit integroida IDX / MLS: n helposti kiinteistöverkkosivustollesi voidaksesi tarjota kiinteistövalokuvia, luetteloita ja päivityksiä jopa liikkeellä ollessasi..
 • Responsiiviset niche-mallit. Placester tarjoaa kokoelman reagoivia kiinteistöpohjia, jotka sopivat eri luokkiin, käyttäjien tarpeisiin ja varmistavat huippuluokan mobiiliselaamisen.
 • Intuitiiviset sähköpostimarkkinointityökalut. Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden luoda ja hallita sähköpostin tiputuskampanjoita, joita tarvitaan uusien liidien luomiseen ja asiakkaiden sitoutumis- ja säilytysasteen parantamiseen..

Placester ei tarjoa ilmaista suunnitelmaa, mutta tarjoaa kahden tyyppisiä maksullisia tilauksia, joista jokainen tarjoaa edistyneitä ominaisuuksia ja kiinteistöetuja. Tilausten hinnat vaihtelevat välittäjille (99 dollaria ja 199 dollaria kuukaudessa) ja muut kuin NAR-jäsenet (125 dollaria ja 250 dollaria kuukaudessa), ja jokaisesta valitusta suunnitelmatyypistä on myös perustamismaksu. Näin ollen Placester ei ole halpa kiinteistövälitteisten verkkosivustojen rakentaja, mutta se on käyttäjien huomionarvoista, jotka haluavat julkaista laaja-alaisen verkkosivuston voittoa tuottaviksi.

Kokeile Placesteria nyt

RealGeeks – kiinteistöjen myynti & Markkinointiratkaisu

RealGeeks - kiinteistöjen myynti- ja markkinointiratkaisu

RealGeeks – on all-in-one-kiinteistöjen myynti- ja markkinointiratkaisu, joka mahdollistaa räätälöitävien ja monipuolisten verkkosivustojen luomisen, jotka tosiasiallisesti johtavat johtaa. Järjestelmää käytetään rakentamaan tehokkaita, mutta yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä verkkosivustoja, joiden avulla kiinteistöalan ammattilaiset voivat tehokkaasti mainostaa yritystoimintaa ja erottua joukosta. Yhtiö näkee tehtävänsä innovatiivisten ratkaisujen ja huippuluokan tekniikoiden yhdistelmässä parantaa suorituskykyä ja yksinkertaistaa kiinteistönvälittäjien työtä. Katso nyt tärkeimmät RealGeeks-ominaisuudet:

 • Integroitu johtaja CRM. Järjestelmä seuraa REALTORSin johtavia tietokantoja markkinointiominaisuuksien avulla reaaliaikaisen raportoinnin / analytiikan tuottamiseksi automaattisesti.
 • IDX Real Estate -verkkosivustot. Alustan avulla voit rakentaa reagoivia kiinteistövälitteisiä verkkosivustoja, jotka on optimoitu hakukoneita varten, ja auttaa keräämään liidit aloitussivun luomisen ja kiinteistöluetteloiden haun kautta.
 • Kiinteistöjen arviointityökalu. Palvelun avulla voit käyttää edistynyttä ”Mikä on kotisi arvoista” kiinteistöjen arviointityökalua arvioidaksesi kiinteistökohteiden kustannuksia, joita aiot tarjota vuokrata tai myydä.
 • Facebook-markkinointi. Verkkosivun rakentaja antaa sinun käyttää Facebook-markkinointityökalua, joka on osa palvelun sosiaalisen median markkinointistrategiaa, joka on räätälöity erityisesti kiinteistöyritysten tarpeisiin.
 • Automaattinen sähköpostin tiputusjärjestelmä. RealGeeks mahdollistaa sähköpostimarkkinointijärjestelmän parantamisen, jonka avulla voit järjestää ja lähettää sähköpostikampanjoita, jotka sisältävät postikortteja ja tekstiviestejä potentiaalisille liidille asiakkaiden puolesta.
 • Henkilökohtainen mobiilisovellus. Järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden käyttää kätevää Real Geeks-mobiilisovellusta, joka integroituu paikallisen hallituksen MLS®-palveluun antaa uusien liidien hakea kiinteistöobjekteja verkkosivustoltasi ja vastaanottaa välittömiä push-ilmoituksia viimeisimmistä päivityksistä heidän mobiililaitteidensa avulla.
 • Kolmansien osapuolien integraatiot. RealGeeks mahdollistaa verkkosivustosi integroimisen hyödyllisiin niche-liittyviin sovelluksiin ja palveluihin. Näitä ovat Trulia, Zillow, BombBomb, Infusionsoft, Huipputuottaja, Wise Agent, Zapier, Realtor.com, Gmail, Mojo, LionDesk, Get Riley, MailChimp, BoldLeads, Email Sync w / useita palveluntarjoajia ja enemmän.

RealGeeks ei ole ilmainen käytettävä järjestelmä. Hinnasuunnitelmien kustannukset alkavat 300 dollaria kuukaudessa kiinteästi mukana olevista palveluista. Lisäksi sinun on sijoitettava ennalta määritelty markkinointibudjetti, joka saattaa mahdollisesti tuo sinulle uusia viittauksia. Kuten järjestelmä toteaa, budjetti, joka on 400 dollaria kuukaudessa, voi tuoda sinulle noin 50 uutta viittausta, mikä on aika hyvä indikaattori.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus käyttää kiinteistöjen arvostustyökalua 50 dollaria kuukaudessa ja Facebook-mainostuottajaa, joka maksaa sinulle saman verran. RealGeeks veloittaa lisäksi noin 550 dollaria kuukaudessa PPC Facebook- ja Google-mainoskampanjoista. On kuitenkin myös hyvä uutinen: voit hakea verkkosivuston valmistajan demoversiota, jos sinulla on aikomus testata ja käyttää sitä edelleen.

Kokeile RealGeeks-ohjelmaa ilmaiseksi

Bluehost – Paras isännöinti kiinteistöjen verkkosivustoille

Bluehost - Paras isännöinti kiinteistöjen verkkosivustoille

Bluehost – on uskottava ominaisuuksilla kuormitettu isännöintipalveluntarjoaja kiinteistövälitteisille verkkosivustoille. Alustalla on runsaasti työkaluja ja toimintoja, joita tarvitaan verkkosivustojen luotettavan varastoinnin ja tietoturvan varmistamiseksi. Se on riittävän joustava, edullinen ja intuitiivinen hallita ja käyttää kaiken tyyppisiä käyttäjiä, mukaan lukien ensikertalaiset. Isännöintipalveluntarjoaja nauttii suosiosta WordPress-käyttäjien kanssa, ja CMS suosittelee sitä virallisesti luotettavaksi ja hyvämaineiseksi palveluksi. On korkea aika ottaa nyt käyttöön alustan ominaisuusjoukot:

 • Turvatoimet. Alusta koskee sen ylläpitämien verkkosivustojen turvallisuutta. Siksi se ryhtyy erityistoimenpiteisiin korkeimman tietoturvan varmistamiseksi, jotta sen käyttäjät voivat olla varmoja asiakkaidensa luottamuksellisuudesta ja henkilökohtaisten / yritystietojen säilyttämisestä.
 • Rikas laajennusmarkkina. Bluehost toimitetaan integroidulla widgetien, laajennusten ja lisäosien markkinoilla, jotka käyttäjät voivat selata valitakseen ne, jotka sopivat parhaiten heidän kiinteistövälitteisiin verkkosivustoihin. Lisäksi täällä on mahdollista valita WordPress-malleja, jos aiot avata verkkosivuston CMS: n avulla.
 • Joustavuus ja integrointivaihtoehdot. Isännöintipalveluntarjoaja integroituu luotettavasti useiden laajennusten ja ulkoisten palveluiden kanssa, jotka voivat tehdä verkkosivustosi suorituskyvystä edistyneemmän ja toiminnallisemman.
 • Suuri verkkosivustojen latausaika. Alustakehittäjät kiinnittävät erityistä huomiota sen ylläpitämien verkkosivustojen latausaikaan. Tällä on paljon merkitystä liikenteen tuottamiselle ja asiakkaiden säilyttämisasteelle. Tätä tarkoitusta varten järjestelmä käyttää erityisiä ominaisuuksia ja työkaluja, joilla voi olla positiivinen vaikutus verkkosivustojen latausajan parametreihin.

Bluehost on edullinen hosting-palvelujen tarjoaja, joka toimii erinomaisesti kiinteistövälitteisten verkkosivustojen tallentamiseen. Alusta ei tarjoa ilmaisia ​​tilauksia, mutta tätä ei vaadita maksettujen suunnitelmien kohtuuhintaisuuden vuoksi. Halvin hinnoitteluratkaisu maksaa 2,95 dollaria kuukaudessa, ja se kattaa runsaasti verkkosivustojesi ylläpitotarpeita. Järjestelmä tarjoaa ilmaisen SSL-varmenneyhteysominaisuuden, rajoittamattoman kaistanleveyden, tehokkaat integrointivaihtoehdot, ilmaisen verkkotunnuksen yhteyden ja muut kiistattomat edut.

Kokeile Bluehostia nyt

Tailor Brands – kiinteistöjen verkkosivujen tarjoaja

Tailor Brands - kiinteistöjen verkkosivujen tarjoaja

Räätälöidyt tuotemerkit – on uskottava ominaisuuksilla kuormitettu isännöintipalveluntarjoaja kiinteistövälitteisille verkkosivustoille. Alustalla on runsaasti työkaluja ja toimintoja, joita tarvitaan verkkosivustojen luotettavan varastoinnin ja tietoturvan varmistamiseksi. Se on riittävän joustava, edullinen ja intuitiivinen hallita ja käyttää kaiken tyyppisiä käyttäjiä, mukaan lukien ensikertalaiset. Isännöintipalveluntarjoaja nauttii suosiosta WordPress-käyttäjien kanssa, ja CMS suosittelee sitä virallisesti luotettavaksi ja hyvämaineiseksi palveluksi. On korkea aika ottaa nyt käyttöön alustan ominaisuusjoukot:

 • Turvatoimet. Alusta koskee sen ylläpitämien verkkosivustojen turvallisuutta. Siksi se ryhtyy erityistoimenpiteisiin korkeimman tietoturvan varmistamiseksi, jotta sen käyttäjät voivat olla varmoja asiakkaidensa luottamuksellisuudesta ja henkilökohtaisten / yritystietojen säilyttämisestä.
 • Rikas laajennusmarkkina. Bluehost toimitetaan integroidulla widgetien, laajennusten ja lisäosien markkinoilla, jotka käyttäjät voivat selata valitakseen ne, jotka sopivat parhaiten heidän kiinteistövälitteisiin verkkosivustoihin. Lisäksi täällä on mahdollista valita WordPress-malleja, jos aiot avata verkkosivuston CMS: n avulla.
 • Joustavuus ja integrointivaihtoehdot. Isännöintipalveluntarjoaja integroituu luotettavasti useiden laajennusten ja ulkoisten palveluiden kanssa, jotka voivat tehdä verkkosivustosi suorituskyvystä edistyneemmän ja toiminnallisemman.
 • Suuri verkkosivustojen latausaika. Alustakehittäjät kiinnittävät erityistä huomiota sen ylläpitämien verkkosivustojen latausaikaan. Tällä on paljon merkitystä liikenteen tuottamiselle ja asiakkaiden säilyttämisasteelle. Tätä tarkoitusta varten järjestelmä käyttää erityisiä ominaisuuksia ja työkaluja, joilla voi olla positiivinen vaikutus verkkosivustojen latausajan parametreihin.

Tailor Brandsillä ei ole ilmaista suunnitelmaa, mutta se tarjoaa kuitenkin maksetun tilauksen, joka kattaa kaikki ominaisuudet, joita alustalla on varastossa. Suunnitelmien hinta alkaa 9,99 dollaria kuukaudessa. Jos kuitenkin maksat vuosimaksun, halvimman maksetun tilauksen kustannukset laskevat korkeintaan 2,99 dollaria kuukaudessa – se on melko vaikuttava alennus! Jos aiot käyttää koko integroitua työkalusarjaa tähän hintaan, järjestelmä tarjoaa sinulle mahdollisuuden käyttää Logo Makeria, verkkosivustojen rakentajaa, jolla on verkkokaupan toiminnallisuus, sekä muita oletusarvoisesti tarjoamia lisäominaisuuksia..

Kokeile räätälöityjä tuotemerkkejä nyt

SITE123 – SaaS-alusta, jolla luodaan kiinteistösivusto

SITE123 - SaaS-alusta, jolla luodaan kiinteistösivusto

SITE123 – on yksi yksinkertaisimmista ja intuitiivisimmista SaaS-alustoista, joita käytetään kiinteistöjen verkkosivustojen luomiseen. Verkkosivuston rakentaja tarjoaa paitsi runsaasti helppokäyttöisiä suunnittelun räätälöintityökaluja ja ominaisuuksia, mutta tarjoaa myös informatiivisia ohjeita sen toiminnallisuuden hyödyntämiseksi. SITE123: n mukana tulee yksinkertainen vedä ja pudota -editori, joka tekee DIY-verkkosivuston kehitysprosessista helpon, nopean ja ymmärrettävän jopa aloittelijoille. Jos olet päättänyt avata verkkosivuston SITE123: n avulla, katso nyt sen kohokohdat:

 • Monikielinen tuki. Verkkosivun rakentaja tarjoaa monikielistä tukea, jolloin voit luoda kiinteistöverkkosivustollesi useita kieliversioita. Tämä on hieno tapa tuottaa verkkosivustojen liikennettä ja houkutella käyttäjiä / kumppaneita ulkomailta.
 • Logo Maker. SITE123 tarjoaa mahdollisuuden käyttää integroitua Logo Maker -työkalua, joka mahdollistaa henkilökohtaisen logon suunnittelun ja integroinnin kiinteistöverkkosivustollesi. Tämä antaa brändin identiteetin projektillesi, joten se on helppo muistaa potentiaalisille asiakkaille.
 • Integroitu sovellusmarkkina. Alustan mukana tulee rikas integroitu sovellusmarkkina, joka antaa pääsyn useille huippuluokan widgetteille, laajennuksille, lisäosille ja sovelluksille, jotka voivat tuoda kiinteistösi suorituskyvyn aivan uudelle tasolle. Jotkut App Market -kokoelman käytettävissä olevat widgetit sisältävät Analytics-työkalut, Sosiaaliset palvelut, Varaus, Live-chat-tuki, Galleriat, Lomakkeet ja nore.
 • Verkkolomakerakentaja. Minkä tahansa muodon haluat integroida verkkosivuillesi parantaaksesi projektin suorituskykyä, edistyksellinen Online Form Builder auttaa sinua tekemään sen helposti. Työkalu sisältää useita räätälöityjä lomakeasetteluita ja muotoiluelementtejä, joita voit valita ja mukauttaa kiinteistöjen verkkorakennustarpeisiisi.
 • Sosiaalisen median vaihtoehdot. Kun olet avannut kiinteistöverkkosivustosi, sinulla on varmasti halu tehdä asiakkaillesi tietoinen kaikesta, mitä tapahtuu yrityksessäsi. SITE123 sallii sosiaalisen median integrointivaihtoehdot, joiden avulla voit päivittää sosiaalisen verkoston tilit kiireellisiin yritystoimintaa koskevilla tiedoilla.
 • Asiakasvuorovaikutustyökalut. Asiakasvuorovaikutustyökalujen integrointi on tärkeää, kun on kyse käyttäjien sitoutumisen ja tyytyväisyyden lisäämisestä. Verkkosivun rakentaja tarjoaa pääsyn tehokkaaseen työkalusarjaan, jota voit selata valitaksesi ominaisuuksia, jotka sopivat täydellisesti kiinteistöprojektiisi.
 • Blogging moottori. Integroidun blogimoottorin ansiosta SITE123 mahdollistaa toiminnallisen blogin yhdistämisen kiinteistöverkkosivustollesi. Täällä voit lisätä, ajoittaa ja päivittää kiinteistövälitykseen liittyviä blogiviestejä, ottaa käyttöön ja hallita käyttäjän kommentteja, aloittaa ja tukea keskusteluja blogin jäsenistä jne. Nämä toimenpiteet auttavat lopulta kiinnittämään käyttäjien huomion verkkosivustoosi ja pitämään kiinnostusta viimeaikaisista alan blogin päivitykset.

SITE123 ei ole vain yksi yksinkertaisimmista verkkosivustojen rakentajista – se on myös yksi edullisimmista alustoista. Järjestelmässä on ilmainen suunnitelma käyttäjille, jotka eivät ole varmoja järjestelmän käytöstä, mutta aikovat sen sijaan testata sen ominaisuuksia. Niille tilaajille, jotka ovat päättäneet käyttää palvelua kokonaan, SITE123 tarjoaa mahdollisuuden päivittää yhteen maksettuihin suunnitelmiin. Halvin niistä maksaa tällä hetkellä 10,80 dollaria kuukaudessa.

Kokeile SITE123: ta ilmaiseksi

Ucraft – ILMAINEN kiinteistöjen verkkosivujen rakentaja

Ucraft - ILMAINEN kiinteistöjen verkkosivujen rakentaja

Ucraft – on ilmainen DIY-pilvien verkkosivustojen rakentaja, joka ylläpitää laadukkaita kiinteistövälityssivustoja. Järjestelmä on erottunut monipuolisesta integroidusta Designer Tools -kokoelmasta, reagoivista räätälöitävistä teemoista, Logo Makerista, aloitussivun luomisesta ja muista ominaisuuksista, jotka edistävät tehokasta verkkosivustojen kehitysprosessia. Jos aiot käyttää Ucraftia kiinteistöjen verkkosivustojen rakentajana, olet kiinnostunut selvittämään sen tärkeimmät edut:

 • Vastuulliset teollisuussuunnitelmat. Verkkosivuston rakentajalla on yksi vaikuttavimmista reagoivien mallien kokoelmista. Selaa vain löytääksesi parhaat mallit kiinteistöverkkosivustollesi. Heti kun olet tehnyt valinnan, siirry suunnittelun räätälöintityökalujen sarjaan, jotta projektiisi saadaan räätälöityä.
 • Logo Maker. Ucraft tarjoaa mahdollisuuden käyttää ilmaista Logo Makeria suunnitella, mukauttaa ja integroida yksinomainen yritystunnus kiinteistöverkkosivustoosi. Tämä on hieno tapa tehdä verkkosivustostasi hyvämaineinen ja ikimuistoinen potentiaalisille asiakkaille.
 • Ulkoiset integraatiot. Ucraft sisältää monipuoliset integroidut widgetit ja sovellukset, mutta siellä on myös mahdollista selata ulkoisia integraatioita. Kolmansien osapuolien laajennusluettelo on melko rikas ja voit valita ne integraatiot, jotka toimivat parhaiten kiinteistökehityksen ja markkinoinnin tarpeitasi varten. Jotkut mainituista laajennuksista ovat esimerkiksi Facebook Messenger, Uservoice, Zendesk Chat, Intercom, Disqus, LiveAgent ja Jivosite..
 • Monikielinen ominaisuus. Ucraft tarjoaa monikielisen tuen, joka poistaa tarpeen luoda useita verkkosivustoja niillä kielillä, joita tarvitset tehokkaaseen liiketoiminnan edistämiseen. Sen sijaan sinulla on mahdollisuus luoda samasta verkkosivustosta useita kieliversioita yksinkertaistaaksesi selaamista kansainvälisille asiakkaille tai jopa liikekumppaneille.
 • Aloitussivun luoja. Kiinteistövälitystoimiston aloitussivun rakentaminen voi olla fiksu idea, ja Ucraft sallii tämän tehdä sen kalliimmalla aloitussivun luojalla. Työkalu on oletuksena täysin ilmainen kaikille, joten voit käyttää kaikkia etuja, joita alusta tarjoaa.

Ucraft tarjoaa mahdollisuuden kokeilla ominaisuuksiaan ilmaisella suunnitelmalla, joka kestää rajoittamattoman ajan. On myös mahdollisuus luoda ilmainen aloitussivu järjestelmällä tai päivittää maksettuun tilaukseen, joka vastaa verkkosivustosi kehittämistarpeita. Halvimman Ucraft-tilauksen hinta on 10 dollaria kuukaudessa, ja siellä on 14 päivän kokeiluversio, jonka avulla voit testata suunnitelman ominaisuuksia maksamatta mitään maksuja.

Kokeile Ucraftia ilmaiseksi

Kirjanmerkki – AI-verkkosivustojen rakentaja kiinteistönvälittäjille

Kirjanmerkki - AI-verkkosivustojen rakentaja kiinteistönvälittäjille

Kirjanmerkki – on tehokas nykyaikainen AI-käyttöinen verkkosivustojen rakentaja kiinteistönvälittäjille. Sivustojen avaamiseen järjestelmän avulla ei tarvitse olla koodaustaitoja – niin intuitiivinen ja ymmärrettävä se on. Kirjanmerkki on yksi kärkipaikoista helppokäyttöisten ja kätevien verkkosivustojen rakentajien luettelossa. Sinun tarvitsee aloittaa kiinteistöverkkosivusto vain lähettämällä tarvittava sisältö ja seuraamalla tulosta. Tässä on luettelo merkittävimmistä kirjanmerkkitoiminnoista:

 • AIDA-avustaja. Kun käynnistät kiinteistön kirjanmerkillä, hyödyt varmasti sen integroidun AIDA-avustajan käytöstä. Tämä on täysin automaattinen AI-käyttöinen työkalu, joka käyttää pyynnöstä lähettämiäsi tietoja ainutlaatuisen verkkosivustosuunnittelun luomiseen.
 • verkkokaupan moottori. Jos aiot tarjota kiinteistöjä myytävänä tai vuokrattavana suoraan verkkosivustolla, verkkokaupan kirjanmerkkitarjousten käyttö on varmasti hyödyllistä. Järjestelmä antaa pääsyn useisiin verkkokaupan työkaluihin, ominaisuuksiin, elementteihin ja malleihin, joita tarvitaan projektisi korkeatasoisen suorituskyvyn saavuttamiseksi.
 • Tarkennusratkaisu. Kirjanmerkin avulla pääset joukkoon valmiita sisältölohkoja, joiden räätälöinti johtaa tarvittavan kiinteistöverkkosivuston asettelun ja rakenteen kehittämiseen. Moduuleista voit valita ja integroida verkkosivustoosi. On aluksi järkevää mainita sosiaalisen verkoston painikkeet, kartat, yhteystiedot, tekstit, linkit, lainaukset, palaute ja paljon muuta.
 • Tapahtumat-osio. Kiinteistösivustojen hallinnassa on mahdollisuus lisätä ja päivittää yritystoimintaan liittyviä tapahtumia käteväksi ja tärkeäksi. Kirjanmerkin avulla tämä on mahdollista Tapahtumat-osiossa, johon voit lähettää kiinteistöliiketoiminnan päivityksiä ja uutisia.

Kirjanmerkki tarjoaa ilmaisen suunnitelman, jonka toiminnallisuus riittää verkkosivustojen rakentajan kaikkien palvelujen ja ominaisuuksien löytämiseen. Jos aiot aloittaa ominaisuuksilla kuormatun kiinteistöhankkeen tällä AI-käyttöisellä alustalla, se antaa mahdollisuuden tilata maksetut suunnitelmat. Halvin niistä maksaa sinulle 11,99 dollaria kuukaudessa (vuosittainen tilaus).

Kokeile kirjanmerkkiä ilmaiseksi

Mitä ominaisuuksia suurella kiinteistöverkkosivustolla pitäisi olla?

Kiinteistönvälittäjänä haluat ehdottomasti, että verkkosivustosi erottuu joukosta. Tämä on tärkeää, kun on kyse piikkikilpailusta, ja tällä on myös paljon merkitystä lyijyn sukupolven suhteen. Saadaksesi kaiken irti kiinteistövälityksestäsi, sinun tulee olla tietoinen pakollisista ominaisuuksista, joihin sen tulisi olla pakollinen, jotta pääset päätavoitteen saavuttamiseen. Otetaan mukaan perusominaisuudet, jotka täydellisellä kiinteistöverkkosivustolla pitäisi olla:

 • IDX-listaukset ja MLS Access. Heti kun päätät olla mukana kiinteistöpelissä, sinun tulee ymmärtää Internet-tiedonsiirron tärkeys (IDX) luettelot ja monilistauspalvelun (MLS) onnistuneiden kauppojen tekemiseksi tarvittaessa. Tämä on varma tapa seurata ja näyttää päivitetyt kiinteistöluettelotiedot verkkosivustollasi, jotta kohdeyleisö pysyy ajan tasalla 24/7.
 • Johtava sukupolven ja markkinoinnin työkalut. On erittäin toivottavaa, että verkkosivuston rakentaja, jonka kanssa työskentelet, toimittaa sisäänrakennetun lyijynmuodostus- ja markkinointityökalut. Lisäämällä yhteystiedot, online-lomakkeet ja tekstikentät, luomalla ja päivittämällä sähköpostiviestikampanjoita, lähettämällä automatisoituja tekstiviestejä ja sähköpostimuistutuksia, käyttämällä verkkosivustojen analyyttisiä työkaluja jne., Saat paljon enemmän mahdollisuuksia ajaa uusia liidejä ja rakentaa palveluistasi kiinnostunut luotettava asiakaskunta..
 • Korkearesoluutiokuvat. Laadukkaan kiinteistövälittäjän tulee antaa sinulle mahdollisuus lisätä ja päivittää korkearesoluutioisia kuvia verkkosivustollasi lueteltuihin kiinteistökohteisiisi. Oikeastaan ​​mitä enemmän – sitä parempi. Kuvien tekeminen on pakollista (samoin kuin kaikki verkkosivut) optimoitu hakukoneille saadaksesi lisää asiakasvirtaa.
 • Karttojen integrointi. Suurin osa suosituista kiinteistövälityssivustojen rakentajista sallii Maps-integraation jokaiselle verkkosivustolle lataamallesi kiinteistöobjektille. Maps yksinkertaistaa sijainnin tunnistamista käyttäjille, jotka etsivät tiettyjä tietoja. Ne voivat myös auttaa tehokkaassa navigoinnissa ja ohjeiden valinnassa.

Bottom Line

Ammattimainen kiinteistövälitysverkkosivusto on pakollinen kaikille alan asiantuntijoille, jotka aikovat levittää tietoa liiketoiminnasta ja tuottaa liikennettä asiakaskunnan kasvattamiseksi. Paras tapa saavuttaa huipputulos on käyttää verkkosivustojen rakentajaa. Nämä palvelut ovat helppokäyttöinen, kätevä ja loogisesti rakennettu parhaan käyttökokemuksen varmistamiseksi. Niissä on laaja joukko työkaluja, malleja ja ominaisuuksia, jotka johtavat kunnollisen projektin kehittämiseen.

Verkkosivustojen rakennustyökalujen valikoima, jolla voit hankkia kiinteistöverkkosivuja, on laaja, eikä valinta ole helppoa tehdä heti alusta alkaen. Selaa artikkelin tarjoamien parhaiden verkkosivustojen rakentajien arvosteluja, tutkia heidän tarjoamiaan ominaisuuksia ja testata niitä valitsemalla palvelu, joka vastaa kiinteistöjen verkkorakennustarpeisiisi..

Luo kiinteistönvälittäjän verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map