Parhaat kirkon verkkosivujen rakentajat

Parhaat kirkon verkkosivujen rakentajat


Kirkon verkkosivusto on huippuluokan kohde ihmisille, jotka aikovat liittyä seurakuntaan, haluavat pitää yhteyttä kirkon edustajiin tai odottaa saavansa tiedon kaikesta tapahtuvasta (tapahtumista, yhteystiedoista, erityisohjelmista, tilaisuuksista ja kokousluetteloista) jne.) kirkon yhteisössä.

Huolimatta kirkon sivustojen valtavista kohtuuhintaisista mahdollisuuksista, monet niistä ovat tehottomia. Kun otetaan huomioon, että nämä verkkosivustot ovat yleensä käyttäjien luomia, joilla ei ole lainkaan käsitystä verkkosivustojen kehittämisestä, verkkosivustojen rakentajien käyttö on paras ratkaisu. Tässä on miksi.

Verkkosivuston rakentajia on erityyppisiä ja erikoistuneita. Ne on rakennettu aloittelijoiden tarpeita ja taitoja ajatellen, mutta heillä on myös paljon tarjottavaa kokeneille käyttäjille. Nämä järjestelmät ovat melko helppo hallita ja he tarjoavat erilaisia ​​hinnoittelupolitiikkoja joka puolestaan ​​tarjoaa lukemattomia web-suunnittelumahdollisuuksia.

Tällä hetkellä voit valita all-in-one-verkkosivustojen rakentajien ja erikoistuneiden niche-palveluiden välillä, jotka keskittyvät kokonaan kirkkojen verkkosivustojen kehittämiseen. Kaikki järjestelmät mahdollistavat täysin varustellun projektin luomisen, mutta ne käyttävät erilaisia ​​lähestymistapoja verkkosivustojen kehittämisprosessiin ja tarjoavat monipuolisia työkalusarjoja, joita tarvitaan tehtävän suorittamiseen.

Mutta minkä tyyppiset verkkosivustojen rakentajat ovat edelleen parempia? Mikä heistä toimii paremmin ja kenelle? Tarkastellaan erilaisia ​​verkkosivustojen rakentajia saadaksesi selville tulos ja auttaa sinua tekemään oikean valinnan.

Testasimme 10 parasta kirkkojen verkkosivujen rakentajaa:

 1. Wix – Paras verkkosivustojen rakentaja kirkoille
 2. WordPress – ilmainen alusta kirkon verkkosivustolle
 3. Weebly – helpoin kirkon verkkosivujen rakentaja
 4. Nucleus – nykyaikaisen kirkon verkkosivujen rakentaja
 5. OurChurch – kristillisen kirkon verkkosivujen rakentaja
 6. Sharefaith – helppo käyttää kirkon verkkosivustojen rakentajaa
 7. FaithLife-sivustot – alusta ilmaisen kirkon verkkosivuston luomiseksi
 8. Bluehost – Paras Web-hosting kirkon verkkosivustoille
 9. Räätälöidyt tuotemerkit – paras kirkon verkkosivujen suunnittelija
 10. IM Creator – verkkosivustojen rakentaja voittoa tavoittelemattomille organisaatioille

Nämä verkkosivustojen rakentajat toimivat parhaiten kirkkojen verkkosivustojen kehittämisessä. Jotkut niistä ovat all-in-one-palveluita, kun taas toiset ovat keskittyneet niche-palveluihin, ja ne tarjoavat pääsyn useisiin kirkkoon liittyviin ominaisuuksiin. Mikä alustoista sopii parhaiten web-suunnittelustarpeisiisi ja mikä niistä on suositeltavampi ratkaisu? On korkea aika tarkastella yksityiskohtaisesti kaikkia yllä lueteltuja verkkosivustojen rakentajia nähdäksesi, mitä heillä tarkalleen on.

Wix – Paras verkkosivustojen rakentaja kirkoille

Wix - Paras verkkosivustojen rakentaja kirkoille

Wix – on loistava valinta muille kuin tekniikoille, jotka pyrkivät kehittämään laadukkaita verkkosivustoja. Alusta on intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen. Nykyään verkkosivustojen rakentajan asiakaskunta ylittää 154 miljoonaa aktiivista käyttäjää yli 190 maassa ympäri maailmaa. Tämä on luotettava todiste järjestelmän tehokkuudesta ja toiminnallisuudesta.

Kirkon verkkosivustojen luomisessa Wixillä on huomattava etu. Se tarjoaa useita uskonnon ja voittoa tavoittelemattomia malleja, jotka on optimoitu mobiililaitteille ja suunniteltu ottaen huomioon erityiset niche-vaatimukset. Kirkkomallit ovat muokattavissa, ja sinun ei tarvitse olla web-suunnittelija, jotta pystyt selviytymään tehtävästä onnistuneesti. Valitse vain tarvitsemasi malli, tutustu käytettävissä oleviin mukautusvaihtoehtoihin ja muokkaa teemaa tarpeidesi mukaan. Prosessi on paljon yksinkertaisempi kuin voit kuvitella.

Jos sinulla ei ole aikaa tai halua tutustua yksityiskohtaiseen web-suunnitteluprosessiin, jatka käyttöä Wix ADI – an keinotekoinen verkkosivustojen rakentaja Wix-ekosysteemissä, joka luo sinulle automaattisesti verkkosivun käyttämällä tietoja, jotka lähetät sen pyynnöstä. Näin saat hienon verkkosivun muutamassa minuutissa.

Wix tarjoaa monikielisen tuen, joka mahdollistaa kirkkosivustojesi eri kieliversioiden rakentamisen vastaamaan kohderyhmän – seurakunnan – tarpeita. Siellä on myös ilmainen foorumsovellus, jonka voit integroida projektiisi aloittaa keskustelut ja keskustelut jäsenten välillä.

Wixin kanssa saarnapelaajan integroiminen kirkkosivustoosi ei myöskään ole ongelma. Se antaa mahdollisuuden lähettää live- ja nauhoitettuja kirkon kokouksia ja muita tapahtumia, joita seurakunnan jäsenet ovat innostuneita näkemään, jos he eivät pysty olemaan läsnä siellä henkilökohtaisesti..

Jos uskot, että käytettävissä olevien widgetien valinta on rajoitettu, voit jatkaa hakua sisällytetyssä muodossa Wix-sovellusmarkkinat saadaksesi todella tarvitsemasi laajennukset ja sovellukset. Nämä ovat vain muutamia ominaisuuksia, jotka tekevät Wixista kunnollisen valinnan rakentaa kirkon verkkosivusto. Kaikkien verkkosivustojen rakentajan tarjoamien vaihtoehtojen tutkiminen ja hallitseminen voi viedä jonkin aikaa. Joten ota aika tehdä niin saadaksesi paras tulos.

Onko Wix hyvä kirkon verkkosivustoille?

Ehdottomasti kyllä. Järjestelmässä on ominaisuusjoukko, joka yksinkertaistaa tätä aloittelijoille ja mahdollistaa helposti selattavien ja päivitettävien projektien luomisen tarvittaessa..

Niistä ominaisuuksista, jotka tekevät alustasta erottumaan kilpailijoistaan, on järkevää mainita joukko mobiilivalmiita malleja kirkoille ja voittoa tavoittelemattomille järjestöille, erikoistuneita ilmaisia ​​ja maksettuja widgettejä, mahdollisuus integroida saarnapelaaja järjestämään kokouksia / saarnaa. lähetysistunnot jne.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

WordPress – ilmainen alusta kirkon verkkosivustolle

WordPress - ilmainen alusta kirkon verkkosivustolle

WordPress – on maailman suosituin CMS, jota voidaan käyttää kaiken tyyppisten verkkosivustojen luomiseen. Jos tarvitset kirkon verkkosivustoa, voit varmasti käynnistää sen foorumin avulla, vaikkakin arvokkaan tuloksen saavuttaminen vaatii jonkin verran vaivaa, taitoja ja aikaa. Koska käytettävissä on useita laajennuksia ja kapeammalleja, järjestelmä toimii erinomaisesti tällaisen voittoa tavoittelemattoman projektin kehittämisessä.

WordPress tunnetaan alun perin laajasta laajennusvalikoimastaan. Järjestelmässä on joitain sisäänrakennettuja vaihtoehtoja, mutta ne eivät välttämättä riitä vastaamaan yksilöllisiä odotuksiasi ja verkkosuunnitteluvaatimuksiasi. Seuraavat laajentavat verkossa eniten käytettäviä integroitavia laajennuksia seuraavin parantamaan kirkon verkkosivustosi suorituskykyä: yksinkertainen kalenteri, kerroslideri, kaikki yhdessä tapahtumassa -kalenteri, saarnan johtaja, lahjoitus – lahjoituslaajennus ja varainhankintaympäristö ja paljon muuta.

Lisäosien integroinnin lisäksi WordPress voi ylpeillä runsaalla valikoimalla malleja, jotka on luotu erityisesti kirkon verkkosivustoille. Aivan kuten laajennukset, nämä teemat voivat olla ilmaisia ​​ja maksettuja, ja sinun on itse valittava vaihtoehto, joka toimii parhaiten omassa projektissasi. Muista kuitenkin, että työskennelläksesi CMS: n kanssa ja mukauttaaksesi valittua teemaa, et pääse ilman perustiedot (ellei jopa edes edistyneitä) PHP / HTML / CSS-tietoja saadaksesi todella ainutlaatuisen ja ainutlaatuisen verkkosivuston. design.

Kuinka luon WordPress-kirkon verkkosivuston?

Kirkon verkkosivuston rakentaminen WordPressin avulla on hiukan haastavampaa, etenkin ensikertalaisille. Kuten edellä mainittiin, CMS merkitsee perustiedot ohjelmoinnista sekä tiettyä web-suunnittelun taustaa. Parantaa myös mallin valitseminen ja mukauttaminen sekä tarvittavien laajennusten valitseminen ja integrointi oikein. Viimeinkin, et voi julkaista valmisprojektia ennen kuin olet valinnut isännöinnin ja verkkotunnuksen sille. Katsotaan, mitä koko prosessi sisältää seuraavassa vaihe vaiheessa:

 1. Valitse isäntä ja verkkotunnus – WordPressin mukana ei tule integroitua hosting-palvelua, joten sinun on valittava se itse. Tutki vain Saatavilla olevat vaihtoehdot ja valitse isäntä, joka vastaa projektisi erityistarpeita.
 2. Lataa ja asenna viimeisin WordPress-versio – Tämä on yleensä nopea prosessi, mutta muista ladata järjestelmä viralliselta verkkosivustolta mahdollisten petosten välttämiseksi.
 3. Valitse teema – Kuten edellä mainittiin, WordPressillä on ilmaisia ​​ja maksettuja malleja, joita on saatavana sekä järjestelmäkokoelmassa että verkossa. Jos sinulla ei onnistu löytämään integroitua kirkon verkkosivustoteemaa, löydät sen varmasti verkosta, mutta tarkista haettavan resurssin uskottavuus välttääksesi haittaohjelmien koodeja. Muutoin koko verkkosivustosi turvallisuus voi olla vaarassa.
 4. Mukauta mallia – Käytä WordPress-kojetaulua nähdäksesi sen tarjoamat työkalut ja käyttää niitä ominaisuuksia ja vaihtoehtoja, joiden avulla voit mukauttaa kirkon verkkosivuston suunnittelua mahdollisimman tehokkaasti. Valitsemalla oikeat työkalut voit muokata alkuperäistä mallipohjaa, tyyliä, taustaa, värivalikoimaa, fontteja jne. Lisäksi sinulla on mahdollisuus lisätä uusia sivuja ja osioita, verkkosivustovalikko, määrittää verkkosivupalkki ja muut. elementit, jotka haluat näyttää verkkosivustolla.
 5. Lataa sisältö – Kun olet määrittänyt verkkosivustosuunnittelun, voit aloittaa sisältöelementtien lataamisen. Ota aikaa valita (tai luoda) verkkosivustologo, valita ja lisätä kirkkoon liittyviä kuvia ja videoita, integroida mediatiedostoja, lisätä sivu- ja osaston otsikoita, otsikoita ja muuta pakolliset elementit.
 6. Integroi kirkon laajennukset – Seuraava vaihe on valita ja integroida erityisiä kirkon laajennuksia, jotka vastaavat verkkosivustoasi. Verkosta löytyy paljon ilmaisia ​​ja tavallisia laajennuksia, jotka voivat parantaa projektitoimintoasi. Nämä laajennukset voivat liittyä kirkon kalentereihin, saarna-aikatauluihin, videoiden ja kuvien näyttövaihtoehtoihin, diaesityksiin, live-chatin saatavuuteen, lahjoitusvaihtoehtoon ja moniin muihin vastaaviin ominaisuuksiin.
 7. Elä – Heti kun olet valmis verkkosivuston suunnittelun, toiminnallisuuden ja mainosasetusten säätämiseen, sinun on esikatseltava projektin tapaa (WordPress tarjoaa tämän vaihtoehdon). Voit myös tallentaa projektin luonnostilassa muokataksesi sitä myöhemmin tai julkaistaksesi kerralla, jos kaikki on kunnossa. Nyt voit seurata tulosta ja nauttia siitä!

Kokeile WordPress nyt

Weebly – helpoin kirkon verkkosivujen rakentaja

Weebly - helpoin kirkon verkkosivujen rakentaja

Weebly – on verkkosivustojen rakentaja, joka on erottunut itsensä alustaksi, jota käytetään luomaan erityyppisiä täysin varusteltuja verkkosivustoja (katso todellisia Weebly-esimerkkejä). Palvelu on äskettäin saanut verkkokaupan painopisteen, mutta sitä voidaan silti käyttää tehokkaasti muuntyyppisten, myös ei-kaupallisille organisaatioille suunnattujen projektien käynnistämiseen ja hallintaan. Siinä on rikas ominaisuusjoukko, jonka avulla voit perustaa ja hallita kirkon verkkosivustoja riippumatta verkkosuunnittelun taitostasi.

Verkkokaupan erikoistumisen lisäksi, Weeblyssä on tehokas blogimoottori, jonka avulla voit yhdistää blogin kirkon verkkosivuille ja päivittää sitä kiireellisillä tiedoilla, jotka liittyvät seurakuntaan.

Palvelu tunnetaan myös videoiden isännöinnistä, mikä mahdollistaa videoiden lataamisen jopa online-kirkoseminaarien saarnoista YouTubesta tai suoraan tietokoneeltasi. Tämän avulla käyttäjät, jotka ovat jostain syystä jättäneet saarnan, voivat katsoa sitä mistä tahansa sijainnista.

Weebly tarjoaa melko laajan kokoelman malleja, josta löydät teema kirkkosivustollesi. Voit myös käyttää edistyneitä suunnittelun räätälöintivaihtoehtoja ja työkaluja, joita järjestelmällä on varastossa, jotta projektiisi saadaan henkilökohtainen ilme.

Muita järjestelmän kohokohtia ovat voimakkaat Kuvaeditori jonka avulla voit ladata kirkkoon liittyviä valokuvia, laajoja Sovelluskeskus jonka avulla voidaan valita parhaat integroitavissa olevat ilmaiset tai maksetut widgetit kirkon verkkosivustolle (Nivo Slider -widget, mukautettu kuvagalleria -widget, yksinkertaiset sosiaalisen jakamisen kuvakkeet -widget, Q&A- tai UKK-widget, CSS-kuvan leijuvaikutusohjelma, kuvanjako-widget, Live Chat -widget, toimintakehotus-widget, call-out-box -widget, SEO sekä viestintäwidgetit jne..).

Käynnistäessäsi kirkon verkkosivustoa Weeblyllä, voit myös käyttää sen muodonmuodostajaa, jonka avulla voit luoda ja mukauttaa online-yhteyslomakkeita, RSVP-luetteloita, tutkimuksia jne..

Kokeile Weeblyä ilmaiseksi

Nucleus – nykyaikaisen kirkon verkkosivujen rakentaja

Nucleus - nykyaikaisen kirkon verkkosivujen rakentaja

tuma – on all-in-one-kirkon verkkosivujen rakentaja, joka kattaa lukemattomia markkinarakoihin liittyviä ominaisuuksia ja työkaluja, joita tarvitaan tällaisen verkkosivuston perustamiseen ja hallintaan. Tämä on ainutlaatuinen keskus kaikille kirkon jäsenille, joka antaa pääsyn lukuisiin vaihtoehdoihin, joita käyttäjän tarvitsee päästäkseen alkuun verkkosivujen kehittämisprosessista.

Kätevä vedä ja pudota -editori palvelusta luodaan aloittelijoiden tarpeiden ja taitojen avulla (pastorit ja verkkosivustojen jäsenet) mielessä. Se on todella helppoa ja selkeää, jotta sitä voidaan käyttää päivittäin. Alusta ei tarkoita tiedon koodaamista, mikä mahdollistaa vaivatonta ja nopeaa verkkosivustojen kehittämistä.

Intuitiivisen vedä ja pudota -editorin lisäksi Nucleus mukana yhden napsautuksen mallit joita voidaan mukauttaa muutamassa helpossa vaiheessa. Järjestelmä ylpeilee myös integroitu saarnamoottori jonka avulla käyttäjät voivat lähettää, järjestää ja katsella online-viestejä. Sisäänrakennettu lomakegeneraattori on täydellisesti yhdistetty lähetysten kojelautaan, mikä tekee verkkosivuston rakentajasta erotettavan joukosta. Tämän ominaisuuden avulla järjestelmän käyttäjät voivat rakentaa ja integroida rekisteröintilomakkeita verkossa ja lähettää edelleen ministeriön johtajille sähköpostitse.

Muun muassa Ydin korostaa, on järkevää mainita viestin muistiinpanojen, kuvien lataamisen, painikkeiden luontivaihtoehdon, video- ja audiosoittimen, kalenterin, blogin, Google-fontit, aikataulu-kortit, kuvamuuntaja, mukautetut verkkotunnukset, helppo favicon-asetukset, live-chat-tuki, koodinpito ja 30 minuutin strategiaistunnot.

Kokeile Nucleus nyt

OurChurch – kristillisen kirkon verkkosivujen rakentaja

OurChurch - kristillisen kirkon verkkosivujen rakentaja

OurChurch – on uusi kirkon verkkoverkkopalvelu, joka kattaa useita etuja yhdessä paikassa. Vuonna 1996 perustettu alusta palvelee yhtä ja samaa tehtävää – antaa jokaiselle kristilliselle kirkolle, ministeriölle, koululle tai yritykselle mahdollisuuden perustaa ja hallita kohtuuhintaisia ​​ja yksinkertaisia ​​kristillisiä verkkosivustoja..

Alusta tarjoaa luotettavan verkkosivujen suunnittelu ja isännöintipalvelut jotka mahdollistavat valmiiden kirkosivustojen käynnistämisen ja tallentamisen sekä kokeneille käyttäjille että muille kuin koodaajille. Vuodesta 2003 lähtien he ovat päivittäneet mallisalkun kokoelma, käyttöoikeuden myöntäminen useille niche-erityisille kirkko-, ministeriö-, verkkokaupan ja muun tyyppisille kristillisille verkkosivustoille.

Mikä tärkeintä, OurChurch-sivuston rakentaja on WordPress-pohjainen yksinkertaistaa edelleen projektin ylläpitoa ja päivittämistä. Tätä tarkoitusta varten järjestelmäkehittäjät tarjoavat rikkaan kirjaston online-video-oppaita sekä luotettavan asiakastuen, joka on sitoutunut käyttäjien pitkäaikaiseen menestykseen.

Hakukoneiden optimointi on toinen ominaisuus, jolla OurChurch on erinomainen. Niistä on tullut kristittyjen organisaatioiden johtava hakumarkkinoinnin tarjoaja. He ovat myös kehittäneet erillisen kirkon markkinointipalvelun, jonka avulla paikalliset yhteisöt kestävät kapeakilpailun ja yksinkertaistavat käyttäjien hakua. Siksi OurChurch on mukava kohde käyttäjille, jotka etsivät laajoja kirkon verkkosivujen suunnittelu-, markkinointi-, myynninedistämis- ja mainontamahdollisuuksia.

Kokeile OurChurch nyt

Sharefaith – helppokäyttöinen kirkon verkkosivustojen rakentaja

Sharefaith - helppokäyttöinen kirkon verkkosivustojen rakentaja

Sharefaith – on kirkkoon keskittyvä verkkosivustojen rakentaja, jolla on tällä hetkellä yli 8000 kirkon verkkosivustoa ympäri maailmaa. Järjestelmän loi käyttäjäryhmä, joka on myös kristillisen kirkon jäseniä ja näkee siten heidän tärkeimmän tehtävänsä auttaa muita yhteisöjä levittämään Jumalan sanaa verkkosivujensa kautta..

Verkkosivun rakentaja toimittaa vedä ja pudota verkkosivustoeditori joka eliminoi koodinoppimisen tarpeen. Käyttäjillä on myös pääsy kirkon verkkosivujen mallit joita voidaan mukauttaa seurakuntasi tarpeisiin. Suunnittelu on kuitenkin melko yksinkertainen, ellei edes vanhentunut.

Järjestelmä mahdollistaa saarnan jakamisen video- ja audiosoittimien integrointi. Suoran lähetyksen katselun lisäksi käyttäjät voivat myös ladata haluamansa saarnot suoraan työpöydälle tai mobiililaitteille. Palvelu tulee sisäänrakennettu sähköposti + kalenteri -vaihtoehto, jonka avulla voit jakaa tärkeimmät tapahtumat, uutiset ja tulevat saarnaikataulut seurakunnan kanssa ja jopa lähettää ne sähköpostitse merkkituotteiden verkkotunnuksella.

Joukko kirkkoon liittyviä ominaisuuksia lukuun ottamatta Sharefaith-toiminnallisuus jättää kuitenkin paljon toivomisen varaa. Järjestelmä on liian niche-keskittynyt, joten se ei voi tarjota toimintavapautta saada ominaisuuksilla täytetty verkkosivusto. Sitä ei siis voida tuskin pitää kelvollisena verkkosivustojen rakentajana kirkon projektien kehittämisessä.

Kokeile Sharefaith nyt

FaithLife-sivustot – alusta, jolla luodaan kirkon verkkosivusto

FaithLife-sivustot - alusta, jolla luodaan kirkon verkkosivusto

Faithlife-sivustot – on toinen verkkosivustojen rakentaja, joka keskittyy yksinomaan sellaisten kirkosivustojen kehittämiseen, joita on helppo hallita ja ylläpitää kaikille. Tällaisten verkkosivustojen pääasiallinen tehtävä on saada yhteisön jäsenet mukaan aktiiviseen osallistumiseen seurakunnan elämään ja poistaa verkkosivustojen kehittämiseen liittyvä vaiva..

Verkkosivun rakentaja tarjoaa vinkkejä ja suosituksia Pakollisissa vaiheissa käyttäjän on sitouduttava aloittamaan ja suorittamaan projekti helposti. Nämä ohjeet eivät kuitenkaan ole aivan tarpeellisia järjestelmän yksinkertaisuuden ja voimakkaan kirkon keskittymisen vuoksi.

FaithLife Sites eliminoi tarpeen kopioida ja liittää samat verkkosivustoelementit uudestaan ​​ja uudestaan. Sen sijaan käyttäjä saa mahdollisuuden kirjoittaa vaaditut tiedot (oli se sitten kalenteritapahtuma, ilmoitus, saarnan yksityiskohdat jne.) Kerran ja järjestelmä uusii ne tarvittaessa automaattisesti samassa osassa.

FaithLife-sivustot sallivat verkkosivustojen muokkausprosessin jakaminen muiden kirkon jäsenten, vapaaehtoisten tai yhteisön jäsenten kanssa, jotka ovat mukana verkkosivujen kehittämisessä tai hallintaprosessissa. Käyttäjät, joilla on projektijohtamisoikeudet, saavat pääsyn suunnittelun räätälöintityökaluihin ja -vaihtoehtoihin (fonttien, valikoiden, sivujen ja värimaailmien säätäminen). He voivat myös lisätä räätälöityjä sivuja tarvittaville ministeriöille, lähetyssaarnaajille ja muille käyttäjäryhmille.

Aivan kuten Sharefaith, FaithLife Sites ei kuitenkaan toimi loistavasti kirkon verkkosivustojen luomisessa. Tämä johtuu siitä, että verkkosivujen rakentaja ei ole niin toimiva ja sen ominaisuusjoukko on keskittynyt yksinomaan kirkkoon liittyviin näkökohtiin. Järjestelmästä puuttuu standarditoiminto, joka on pakollinen kaikille verkkosivustoille. On ehdottomasti järkevää etsiä joustavampaa ja edistyneempää verkkosivujen rakentajaa kirkon verkkosivustolle.

Kokeile Faithlife-sivustoja nyt

Bluehost – Paras Web-hosting kirkon verkkosivustoille

Bluehost - Paras Web-hosting kirkon verkkosivustoille

Bluehost – on yksi suosituimmista isännöintipalveluntarjoajista ja paras kirkon verkkosivustojen web-hosting. Järjestelmä erottuu joukosta laajan ominaisuusjoukon, joustavuuden, turvallisuuden, uskottavuuden ja tehokkaan suorituskyvyn ansiosta. WordPress CMS suosittelee Bluehostia virallisesti luotettavin ja edullisin isännöintipalveluntarjoaja tallentaa sen kanssa luodut projektit. Alusta on loistava valinta kirkkojen verkkosivustojen ylläpitämiselle, koska se tarjoaa useita ominaisuuksia, jotka edistävät tämän verkkosivutyypin kehitystä.

Isännöintipalveluntarjoaja myöntää pääsyn rikkaille täysin integroitu markkinapaikka paljon skriptejä, sovelluksia, widgettejä ja lisäosia, jotka voivat parantaa kirkon verkkosivuston suorituskykyä. Näitä ovat monipuoliset niche-kohtaiset WordPress-teemat, verkkokaupan ja blogin laajennukset, projektien edistämis- ja markkinointityökalut, valokuvagalleriat, joiden avulla voit valita kuvia kirkon verkkosivustolle jne..

Muita Bluehostin kohokohtia ovat edistynyt turvallisuustaso ja joustavuus alustaan. Isännöintipalvelun tarjoaja tarjoaa huippuluokan roskapostisuojausta ja turvaominaisuuksia, jotka auttavat suojaamaan kirkon verkkosivuja kolmansien osapuolien pääsyltä ja luottamuksellisten tietojen menettämiseltä. Järjestelmä varmistaa myös hotlink-suojauksen ja mahdollistaa useiden turvatyökalujen, kuten Spam Expert, Spam Hammer ja monia muita, käytön.

Lisäksi isännöintipalveluntarjoaja varmistaa merkittävän sivun latausnopeuden ja käytettävyysasteen parantaminen projektistasi. Tämä johtaa lopulta projektin yleisen suorituskyvyn ja liikenteen kasvun paranemiseen.

Bluehost on turvallinen, luotettava, toimiva ja halpa isännöintipalveluntarjoaja. Tällä hetkellä voit käyttää koko alustan ominaisuuksia vain 2,95 dollaria kuukaudessa, jolloin saadaan luettelo eduista (säännölliset WordPress – päivitykset, rajaton kaistanleveys, SSL – varmenneyhteys jne.) tällä hinnalla.

Kokeile Bluehostia nyt

Räätälöidyt tuotemerkit – paras kirkon verkkosivujen suunnittelija

Räätälöidyt tuotemerkit - paras kirkon verkkosivujen suunnittelija

Tailor Brands – on paras kirkon verkkosivujen suunnitteluyritys, joka ei vain auta tällaisen projektin käynnistämisessä, vaan myös myötävaikuttaa sen jatkokehitykseen ja popularisointiin kohdeyleisön keskuudessa. Järjestelmää saa aikaan tekoäly, joka mahdollistaa laadukkaiden verkkosivustojen, joilla on ainutlaatuinen tuotemerkki-identiteetti, käynnistämisen, vaikka et olisi web-suunnittelun asiantuntija.

Yksi ensimmäisistä ja tärkeimmistä vaiheista, jotka voit suorittaa, siirtyessään kirkon verkkosivujen kehittämisprosessiin on logosuunnittelu. Räätälöityjen tuotemerkkien mukana tulee integroitu laatu Logo Maker työkalu, joka antaa pääsyn useisiin varastossa oleviin logon luontielementteihin, joita voit käyttää kirkon verkkosivustosi logon kehittämiseen (jos sinulla ei vielä ole). Luomisprosessi on helppo, nopea ja ymmärrettävä kaikille.

Tailor Brands tarjoaa myös täysin integroidun sosiaalisen hallinnan alusta, jonka avulla voit jakaa kirkkosivustoosi liittyvää sisältöä sosiaalisissa verkostoissa, jotta kohdeyleisösi olisi tietoinen kaikesta, mitä kirkon elämässä tapahtuu. Jos aiot kerätä lahjoituksia (mikä on tärkeä tehtävä kaikille kirkoille), järjestelmä antaa sinulle mahdollisuuden luoda ja integroida pikaviestejä käyttämällä sen toimintoja Räätälöityjä mainoksia foorumi.

Järjestelmä ei ole ilmainen ja joudut investoimaan kirkon verkkosivustosi mainostamiseen, jos päätät silti suosia sitä. Tailor Brands asettuu kuitenkin enimmäkseen ammatilliseksi liiketoiminnan kehitys- ja tuotemerkkiyritykseksi. Sen käyttäminen kirkon verkkosivujen luomiseen ei ole järkevin ratkaisu, koska on paljon edullisempia ja toimivia verkkosivustojen rakentajia, jotka soveltuvat tähän tarkoitukseen.

Kokeile räätälöityjä tuotemerkkejä nyt

IM Creator – verkkosivustojen rakentaja voittoa tavoittelemattomille organisaatioille

IM Creator - verkkosivustojen rakentaja voittoa tavoittelemattomille organisaatioille

IM Creator – on ammattimainen verkkosivustojen rakentaja voittoa tavoittelemattomille järjestöille, joka tarjoaa vaikuttavan integroidun ominaisuusjoukon, joka vaaditaan laadukkaan kirkon verkkosivuston perustamiseen sijoittamatta siihen dollaria. Se, mitä saat käyttöjärjestelmää käytettäessä, on blogointi, verkkokaupan ja markkinoinnin ominaisuudet, reagoivat teemat, useita osakekuvia / videoita, jotka lisäävät toiminnallisuutta ja visuaalista vetoa projektiasi. Muista, että sinun ei tarvitse hallita mitään koodaustaitoja perustaa kirkon verkkosivusto IM Creatorin kanssa.

Verkkosivun rakentaja toimittaa integroidun blogimoottori, mikä mahdollistaa blogin yhdistämisen kirkon verkkosivustolle. Tämä mahdollistaa läheisemmän yhteydenpidon kirkon jäsenten kanssa, paremman vuorovaikutuksen eri käyttäjäryhmien kanssa ja verkkosivustosi yleisen suunnittelun. Lataamalla uusia viestejä blogiosi, pidät lukijoita kiinnostuneina kirkkoon liittyvistä vivahteista. Lisäksi on mahdollista sallia käyttäjän kommentit tehokkaampaan vuorovaikutukseen.

Pikaviestinnän luojalla on rikas kokoelma ilmaisia ​​kuvia / mediatiedostoja voit valita kirkon verkkosivustolle ja integroitua siihen kiinnittääksesi käyttäjän huomion. Hakusuodatin auttaa sinua selvittämään käytettävissä olevat valokuvat tehokkaasti, jotta voit valita kirkon kapealle parhaiten sopivat valokuvat. Samoin on mahdollisuus selata joukkoa ilmaiset reagoivat mallit valita projektiisi parhaiten sopiva. Lisämallien mukauttaminen on melko intuitiivista, ja on myös mahdollisuus koodin injektioon, jonka avulla voit luoda erinomaisen ja täysin henkilökohtaisen kirkon verkkosivuston suunnittelun..

Kokeile IM Luojaa ilmaiseksi

Mikä on kirkon verkkosivuston tarkoitus??

Kirkon verkkosivustot suorittavat useita tehtäviä kerrallaan. Heidän päätavoite on palvella päähenkilöä tietolähde kirkon seurakunnalle. Tämä on luotettavin ja kätevin kohde käyttäjille, jotka haluavat olla tietoisia kirkon tärkeimmistä uutisista, ilmoituksista, tapahtumista, aikatauluista ja muista asiaan liittyvistä asioista.

Minkä tahansa kirkon verkkosivuston tehtävä on luoda elävä viestintä pastorien ja seurakunnan välillä. Tällaisissa hankkeissa on yleensä live-keskusteluja, foorumeita, blogeja ja muita elementtejä, joiden avulla on mahdollista pitää yhteyttä ihmisiin, jotka käyttäjät kommunikoivat useammin.

Kirkon verkkosivusto on myös paikka lahjoittaa kätevästi ja helposti. Voittoa tavoittelemattomana organisaationa kirkko jättää jokaiselle jäsenelle oikeuden lahjoittaa tiettyjä rahasummia vapaaehtoistyöhön, kirkon kehittämiseen tai muihin tarkoituksiin.

Kuinka luon verkkosivun kirkolleni?

Heti kun päätät perustaa kirkon verkkosivun, sinun on kohdattava välttämättömät vaiheet aloittaaksesi helposti. Otetaan mukaan tärkeimmät kohdat, jotka sinun on otettava huomioon, kun työskentelet nyt projektissasi.

 1. Valitse järjestelmä – Ensimmäinen ja tärkein asia, jonka sinun pitäisi tehdä työskennellessään verkkosivustosi kehittämisessä, on valita oikea työkalu. Ihannetapauksessa tämän pitäisi olla järjestelmä, joka vastaa verkkosivujen suunnittelutaitojasi, tavoitteitasi, projektin vaatimuksia ja budjettia. Verkkosivuston rakentajat ovat tässä suhteessa sopivimmat työkalut, mutta CMS: n avulla voit myös syventää joustavuutta.
 2. Valitse Verkkotunnus ja isännöinti – Useimmilla verkkosivustojen rakentajilla on integroitu isännöinti ja verkkotunnus, joka tarjotaan usein bonuksena. Siksi sinun ei tarvitse huolehtia tästä vivahteesta. CMS-järjestelmän kanssa työskennellessäsi on kuitenkin tarpeen valita kolmannen osapuolen isännöinti ja verkkotunnus. Pidä tämä mielessä, kun teet valintasi.
 3. Valitse malli – Riippuen siitä järjestelmästä, jota haluat käyttää, sinulle tarjotaan kokoelma malleja, joista valita kirkon verkkosivuillesi. Nämä voivat olla joko vakioteemoja tai erikoistuneita kirkon malleja. Voit myös valita täysin tyhjän teeman mukauttaaksesi sitä tyhjästä. CMS: stä se tarjoaa sekä sisäänrakennetut mallit (joiden valinta voi olla melko rajallinen) että ilmaiset / maksetut mallit, jotka ovat suunnitelleet ulkopuoliset kehittäjät.
 4. Mukauta mallia – Sekä verkkosivustojen rakentajat että CMS tarjoavat joukon suunnittelun mukauttamistyökaluja, joita voit käyttää räätälöityjen verkkosivujen suunnitteluun. Voit muokata melkein kaikkia valitun mallin elementtejä, ladata sisältöäsi, lisätä mediatiedostoja jne.
 5. Integroi widgetit / laajennukset – Verkkosivustojen rakentajat myöntävät pääsyn integroitujen widget-kokoelmien kokoelmaan, joka voidaan suunnitella erityisesti kirkon verkkosivuille. Sama koskee CMS: ää, joka tunnetaan myös laajoista laajennusintegraatiovaihtoehdoista.
 6. Yhdistä sosiaalisen median tilit – Minkä tahansa alustan valitset, et voi mennä ilman, että liität siihen sosiaalisen median tilejä. Tämä on pakollinen, jos aiot kasvattaa seurakuntasi ja pysyä vain yhteydessä jäseniin.
 7. Optimoi verkkosivusto – Seuraava vaihe on valmiiden verkkosivustojen optimointi korkeammalle hakukoneiden sijoitukselle ja paremmalle online-näkyvyydelle. Suurin osa nykyaikaisista verkkosivustojen rakentajista ja CMS: stä on SEO-ystävällisiä – määritä vain erilliselle sivulta löytyvät vaadittavat SEO-asetukset varmistaaksesi, että projektisi sijoittuu korkealle hakukoneissa.
 8. Elä – Verkkosuunnitteluprosessin viimeinen vaihe on verkkosivuston viimeinen julkaisu. On järkevää esikatsella projekti ennen julkaisua varmistaaksesi, että se on ehdottomasti valmis. Jatka sitten julkaisemista ja nauti tuloksesta!

Kirkon verkkosivujen suunnittelu – mitä sen tulisi ottaa mukaan?

Oikean web-rakennustyökalun valitseminen on vain puolet menestyksestä. Sen lisäksi, että projekti on informatiivinen, sen tulee sisältää houkutteleva muotoilu, jotta käyttäjät pitäisivät selaamassa sitä uudestaan ​​ja uudestaan. Tämä on tärkein syy sisällyttää pakolliset suunnitteluselementit kirkon verkkosivuille. Otetaan mukaan joitain näistä elementeistä nyt:

 • Kuvia ja videoita saarnoista – Verkkosivustosi vierailijat arvostavat varmasti mahdollisuutta katsella saartojen valokuvia ja videoita (etenkin niistä, joista he ovat jostain syystä jättäneet huomiotta). On myös suotavaa sisällyttää tilaisuus seurata kaikkien suoritettujen saartojen suora käännös;
 • Lasten ministeriöosasto – Lisäämällä lasten ministeriön osion voit houkutella lasten huomion kirkkoon liittyviin aiheisiin. Vanhemmat, jotka kuuluvat myös seurakuntasi, arvostavat sitä todella;
 • Tapahtumakalenteri – Tapahtumakalenterin luominen ja integrointi tuo varmasti lisäarvoa kirkkosi verkkosivuille. Tämä on yksi välttämättömistä elementeistä, jonka avulla vierailijat voivat olla tietoisia kaikista kirkossa pidettävistä suunnitelluista tapahtumista;
 • Lahjoitus verkossa – Online-lahjoitusominaisuuden avulla ihmiset voivat antaa taloudellista tukea kirkon kehittämiseen tai vapaaehtoistyöhön.
 • Live-keskustelu / foorumi – Jos haluat pitää yhteyden seurakuntaan, elävän keskustelun tai keskustelun yhdistäminen kirkon verkkosivuille on hieno idea. Näin pystyt kommunikoimaan muiden kirkon jäsenten kanssa menettämättä yhteyttä heihin;
 • Sosiaalinen media – Sinun ei tarvitse integroida myös sosiaalisen median resursseja – lisäämällä kohderyhmääsi käyttämällä ja päivittämällä säännöllisesti kirkkoon liittyviä sosiaalisen median tilejä. Tämä auttaa lopulta käyttäjiä ottamaan sinuun yhteyttä, tutkimaan viimeisimpiä uutisia ja tapahtumia sekä lisäämään seurakuntaa;
 • Google Kartat – On todella toivottavaa sisällyttää Google Maps -widget kirkkosivustollesi – tämä on paras tapa jakaa kirkon sijainti ja auttaa uusia seurakunnan jäseniä löytämään sen helposti.

Bottom Line

Kun kyse on kirkon verkkosivuston luomisesta, paras ratkaisu on verkkosivuston rakennuksen käyttäminen. Sinun on kuitenkin valittava all-in-one- ja niche-alustojen välillä saadaksesi haluttu tulos. Valinta riippuu todellisista web-rakennustarpeista ja pyrittämiesi kirkon verkkosivujen räätälöinnin syvyydestä.

Wix ja WordPress ovat nykyään näkyvin kirkon verkkosivujen rakennusratkaisuja. Nämä ovat alustat, jotka ovat jo vakiinnuttaneet luotettavan web-läsnäolon, eivätkä siten vaadi yksityiskohtaista esittelyä. Tämä johtuu siitä, että heidän ominaisuusjoukot ja valmiiden projektien näytteet puhuvat puolestaan.

All-in-one-verkkosivustojen rakentajana Wix toimii erinomaisesti kokemattomille käyttäjille, kun taas WordPress on suositeltavampi ratkaisu käyttäjille, jotka haluavat saada kaiken hyödyn verkkosivustojen luomisprosessista saadakseen vihdoin täyden kirkon verkkosivuston. Jotta voit tehdä oikean valinnan, harkitse verkkosivustosi tavoitteita ja päätä, mikä ratkaisu vastaa taitosi ja tarpeitasi ennen kaikkea.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map