Parhaat klaanien (kilta) verkkosivustojen rakentajat

Klaanien (kilta) verkkosivustojen rakentajat


Klaanisivusto on pakollinen ryhmä vakavia pelaajia. Tämä on yksi niistä asioista, jotka erottavat hyvät pelaajat parhaista. Asia on se, että vain todellinen kiinnostus auttaa saavuttamaan globaalit tavoitteet ja luomaan oikean kuvan vähemmän onnekkaiden pelaajien taustalla. Kun ajattelet klaanisivustojen luomista, voit valita kahden suositun vaihtoehdon välillä – verkkosivustojen rakentajat ja avoimen lähdekoodin CMS.

Miksi verkkosivustojen rakentajat? Se on yksinkertaista: on mukavampaa maksaa isännöinnistä, yhdistää verkkotunnus verkkosivustoon ja hallita sitä myöhemmin. Valitsemalla niche-järjestelmän, voit myös käyttää ainutlaatuisia toimintoja heti alusta alkaen. Sinun ei tarvitse oppia mitään. Klaanisivustojen luominen ja hallinta on helppoa ilman erityisiä taitoja.

Kustannusnäkökohdat eivät myöskään kohtaa ongelmia. Verkkosivun rakentajat ovat erittäin edullinen. Voit jopa aloittaa peliimperiumin rakentamisen melkein ilman mitään kustannuksia. Muista, että joissain järjestelmissä on all-in-one-ominaisuudet, kun taas toisissa on keskitytty kapeaseen, ja siten niiden avulla on mahdollista käynnistää ja hallita vain pelisivustoja.

Sisällönhallintajärjestelmät (CMS) puolestaan ​​tarjoavat syvän joustavuuden ja edistyksellisiä toimintoja. Ne antavat pääsyn useisiin integrointivaihtoehtoihin ja suunnittelun mukauttamistyökaluihin, jotka voivat nostaa pelaamissivustosi suorituskyvyn aivan uudelle tasolle. Yhdessä sen kanssa, CMS ovat usein monimutkaisempia, joten tottuminen niihin ja heidän ominaisuusjoukon hallitseminen voi viedä enemmän aikaa.

Testasimme 5 parasta klaanien ja kiltojen verkkosivustojen rakentajaa:

 1. Enjin – Paras verkkosivustojen rakentaja killoille tai klaaneille
 2. WordPress – paras ilmainen CMS pelisivuston luomiseen
 3. uCoz – ilmainen peliyhteisön verkkosivustojen rakentaja
 4. Xsolla – liiketoiminnan moottori pelien kehittäjille ja kustantajille
 5. Ning – pelisivustojen rakentaja sekä pelaajille että kehittäjille

Mitkä näistä järjestelmistä ovat luotettavimpia, edullisimpia ja ominaisuuksilla kuormitettuja? Mitkä alustat voivat taata loistavan tuloksen ilman vakavia ponnisteluja, rahaa ja aikaa? On korkea aika selvittää se nyt. Joten aloitetaan.

Enjin – Paras verkkosivustojen rakentaja killoille tai klaaneille

Enjin - Paras verkkosivustojen rakentaja killoille tai klaaneille

Enjin – on erikoistunut verkkosivustojen rakentaja, joka on luotu erityisesti pelaajille, ammattilaisille ja faneille. Se on mukava valinta kaikille, jotka tarvitsevat laadukkaan pelisivuston, joka tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet. Järjestelmän masterointiaste on keskimääräistä korkeampi, ja sen käyttämiseen tarvitaan taitoja, kärsivällisyyttä ja tarkkaavaisuutta. Alusta tarjoaa erinomaisen toimivuuden, mikä tekee siitä parhaan verkkosivujen rakentajan klaanien verkkosivustojen luomiskapealla.

Enjin-ominaisuudet:

 • Moduulijärjestelmä – Voit valita verkkosivustosi toiminnallisuusominaisuudet itse. Valittavana on erilaisia ​​moduuleja, kuten uutiset, uusimmat säikeet, online-käyttäjät, jäsenluettelo, foorumi, viimeisimmät vierailijat jne. Kaikkiaan täällä on 37 moduulia. Jokainen niistä voidaan räätälöidä tarpeitasi ja mieltymyksiäsi varten.
 • Enjin-verkkosivumallit

 • Integroitu äänipalvelin – Voit määrittää Mumble- tai TeamSpeak 3 -viestinnän itse. Tämä tarkoittaa, että puheviestintä taistelujen aikana saattaa tulla oman verkkosivustosi kautta.
 • Enjin-sovellusliittymä – Tämä on työkalu, jonka avulla voit luoda omia moduuleja. Se on hyödyllinen kokeneille käyttäjille.
 • Minecraft-palvelin – Kaikilla Enjinin käyttäjillä on loistava tilaisuus luoda pelaamista Minecraft-palvelin. Tämä on täydellinen vaihtoehto kaikille pelin faneille, jotka haluavat käyttää ja hallita omia palvelimia.
 • Twitch Streaming Server -integraatio – Voit suoratoistaa suosikkikanavasi verkkosivustosi suosituimmasta suoratoistopelipalvelusta.
 • Online-pelituki – Palvelu tukee suurta osaa suosituista online peleistä. Tarvitset pelin valitsemisen pelin käynnistettäessä verkkosivuston, korkean yhteensopivuuden ja projektin personoinnin.
 • SEO-työkalut – Enjin myöntää pääsyn rikkaaseen SEO työkaluihin, jotta klaanisi verkkosivustoa voidaan optimoida paremmin. Joitakin näistä vaihtoehdoista ovat sisällönkuvauskentät ja Google Analytics -asetukset, ystävällisen URL-osoitteen määritys, sitemap.xml, robotit. txt.

Verkkosivun rakentaja mahdollistaa pelisivuston luomisen ilmaiseksi. Voit yhdistää jopa 20 moduulia, foorumin, mahdollisuuden saada lahjoituksia, täydellisen integraation sosiaalipalveluihin ja jopa verkkokaupan. Ainoa merkittävä rajoitus on, että et voi yhdistää omaa verkkotunnustasi.

Enjinillä on kaksi tilausta – Advanced Plan (Advanced Plan)86,3 dollaria vuodessa) ja lopullinen suunnitelma (287,9 dollaria vuodessa). Ero niiden välillä on siinä, että Ultimate Plan tarjoaa sinulle kaikki premium-mallit, edistyneen API-version, DDoS-suojauksen, runsaasti levytilaa (50 Gt) ja enemmän paikkoja TS3: lle tai Mumble Serverille (25 vastaan ​​5). Siksi toinen suunnitelma tarjoaa sinulle melkein kaikki ominaisuudet kuin ensimmäinen, mutta näitä ominaisuuksia on tässä laajennettu ja edistyneempi.

Kokeile Enjin ilmaiseksi

WordPress – paras ilmainen CMS pelisivuston luomiseen

WordPress - paras ilmainen CMS pelisivuston luomiseen

WordPress – on maailman suosittu sisällönhallintajärjestelmä, joka on saavuttanut valtavan maineen ja tunnustuksen mukana olevien laajojen ominaisuuksien, integrointivaihtoehtojen ja suunnittelun mukauttamistyökalujen ansiosta. Järjestelmä on arvokas ratkaisu kaikenlaisten projektien kehittämiseen, ja pelisivustot eivät ole poikkeus. Muista kuitenkin, että jos et ole koskaan työskennellyt WordPressin kanssa aiemmin, järjestelmään tottuminen ja sen ominaisuuksien sekä yleisen web-suunnittelutavan hallitseminen voi viedä jonkin aikaa..

WordPress-ominaisuudet:

 • Plugin-integrointi – CMS tunnetaan alun perin laajasta laajennusvalinnastaan, jonka integrointi voi lisätä toiminnallisuutta projektiisi ja nostaa sen aivan uudelle tasolle. Pelisivustojen luomisessa on järkevää valita ja käyttää seuraavia laajennuksia ja laajennuksia: Ultimate Member, Live Chat, Guild, ARMember ja WoW Guild mainitakseni muutamia.
 • Pelimallit – WordPress tarjoaa monien lisäosien lisäksi upean kokoelman pelimalleja. Voit törmätä moniin verkkoihin valitsemalla ilmaisen ja maksetun vaihtoehdon välillä. Selaa vain valintaa ja valitse teema, joka tulee klaanien / kiltojen verkkosivustoille, jolla työskentelet.
 • Coding – WordPress ei salli vain koodaustaidon ja tiedon käyttämistä – se tarkoittaa sen tekemistä. Jos sinulla on jonkinlaista ohjelmointitaustaa, voit antaa klaanisivustollesi henkilökohtaisen ilmeen, yksilöllisen suunnittelun ja huippuluokan suorituskyvyn.

WordPress ei ole helpoin web-rakennuspalvelu, mutta se on ehdottomasti arvokas ammattilaistyökalu, jonka avulla voit luoda mahtava ominaisuuksilla täytetty klaanien / kiltojen verkkosivusto. CMS on alun perin ilmainen ladata, asentaa ja testata. Verkkosivuston julkaisemiseksi sinun on kuitenkin investoitava verkkotunnukseen, isännöintiin (valinta on Bluehost 2,95 dollarilla kuukaudessaan) sekä ulkoinen malli, laajennukset ja lisäosat. Lopullinen hinta riippuu integroitujen osien lukumäärästä, isännöintisuunnitelmasta ja mallin laadusta, jota haluat käyttää. Huomaa, että valittaessa sisällönhallintajärjestelmää.

Kokeile WordPress nyt

uCoz – ilmainen peliyhteisön verkkosivustojen rakentaja

uCoz - ilmainen peliyhteisön verkkosivustojen rakentaja

uCoz – on ilmainen verkkosivustojen rakentaja, jonka ominaisuuksien ja toimintojen avulla voidaan luoda täysimääräinen klaanien tai kiltojen verkkosivusto. Palvelun kaikkien vaihtoehtojen tutkiminen ja hallitseminen kestää noin viikon ammattimaisen verkkosivuston avaamiseksi. Palvelu on suunnattu sekä aloittelijoille että verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille tarjoamalla erilaisia ​​vaihtoehtoja kaikille käyttäjäryhmille. Täältä saat erilaisia ​​laadukkaita malleja, monipuolisia suunnittelun räätälöintityökaluja, verkkosivukoodien muokkausvaihtoehdot (niille käyttäjille, joilla on HTML-taito), yksilöllinen doman-yhteys ja muut ominaisuudet.

uCoz-ominaisuudet:

 • Moduulin rakenne – Verkkosivun rakentaja mahdollistaa verkkosivustojen luomisen useista moduuleista, joita voidaan muokata ja mukauttaa verkkosivurakenteen muodostamiseksi. Moduuleja yhdistää yksi käyttöliittymä, paljon asetuksia ja vaihtoehtoja. Jotkut niistä sisältävät Käyttäjät, sivueditori, verkkosivustouutiset, foorumi, blogi, sivustoluettelo, mainostaulu, tiedostokatalogi, valokuva-albumit, vieraskirja, online-pelit, UKK, verkkosivustohaku, testit, minikeskustelut, verkkosivustojen tilastot, verkkokauppa, video, SEO-moduuli ja enemmän.
 • uCoz-ohjauspaneeli

 • Koodin muokkaaminen – Järjestelmä antaa täyden pääsyn koodinmuokkausvaihtoehtoihin. Hallitsemalla HTML: ää, CSS: ää, PHP: tä, JS: tä voit tehdä klaanisivustosi syvällisesti räätälöityjä kaikille käyttäjäryhmille. Täällä on myös FTP-yhteys.
 • uCoz-sivueditori

 • Virallinen uTemplate-kauppa – Useiden eri luokkiin kuuluvien verkkosivustojen mallien lisäksi uCoz tarjoaa myös melko rikkaan valikoiman premium-teemoja, joita on saatavana virallisessa uTemplate-brändikaupassa. Täällä on maksettuja ja ilmaisia ​​variantteja, mikä lisää suunnittelun räätälöintiprosessin tehokkuutta.
 • Ilmainen API-käyttö – Palvelu antaa ilmaisen sovellusliittymäkäytön, jonka avulla web-suunnittelun ammattilaiset saavat kaiken hyödyn moduulin mukauttamisvaihtoehdoista luomalla asiakkaille uusia sovelluksia tai verkkosivustojen kojetauluja..
 • Tehokas SEO-moduuli – Verkkosivun rakentaja toimittaa tehokkaan SEO-moduulin, jonka avulla on mahdollista perustaa, hallita ja automatisoida mainoskampanjoita, mikä parantaa verkkosivustojen sijaintia hakukoneissa.
 • uCoz SEO -moduuli

Kaikille niille uCoz-käyttäjille, jotka aikovat perustaa klaanien tai kiltojen verkkosivustoja ei-kaupalliseen käyttöön, verkkosivustojen rakentaja tarjoaa ilmaisen, koskaan voimassaoloajan päättyvän suunnitelman. Vaikka suunnitelmassa on mainostaulu, joka näkyy valmiissa verkkosivustossa, se ei ole este pelifaneille ja toimii siten hyvin näiden sivustojen kehittämisessä.

Maksettujen liittymien osalta uCozilla on 4 suunnitelmaa. Nämä ovat vähimmäissuunnitelma ($ 2,99 / kk), perussuunnitelma ($ 5.99 / mo), optimaalinen suunnitelma ($ 7,99 / kk) ja maksimaalisen suunnitelman ($ 15.99 / mo). Ero suunnitelmien välillä on tarjotun levytilan määrässä ja ominaisuusjoukon suunnitelmissa. Hyvä uutinen on, että kaikki uCoz-suunnitelmat tarjoavat huomattavia alennuksia, jos päätät maksaa 3 kuukaudesta / 6 kuukaudesta / vuosi etukäteen.

Lue myös: uCoz-arvostelu.

Kokeile uCozia ilmaiseksi

Xsolla – liiketoiminnan moottori pelien kehittäjille ja kustantajille

Xsolla - liiketoiminnan moottori pelien kehittäjille ja kustantajille

Xsolla – on ammattimainen liiketoiminnan moottori pelien kehittäjille ja kustantajille. Alusta on alun perin luotu toimittamaan pelikohtaisia ​​ratkaisuja, mukaan lukien uudet käynnistysohjelmat ja suosittujen pelien päivitetyt versiot. Järjestelmä mahdollistaa kohdeyleisön kasvattamisen, tulojen lisäämisen, uusien / olemassa olevien videopelien ylimääräisen rahoituksen saamisen ja muut etuoikeudet. Palvelun mukana tulee myös ilmainen integroitu verkkosivustojen rakentaja, joka auttaa pelien kehittämisen helppoutta.

Xsollan ominaisuudet:

 • Digitaalikaupan asennus – Alusta mahdollistaa verkkokaupan yhdistämisen verkkosivustollesi vain muutamalla napsautuksella. Tämä tarvitaan, jotta voit myydä peliin liittyviä tuotteita, virtuaalivaluutta, tilauksia ja jopa pelinäppäimiä sivuston kautta. Tehtävän suorittamiseen ei vaadita teknisiä taitoja, mutta verkkokaupan jatkohallinta edellyttää silti tietoisuutta verkkosivujen suunnittelun perusteista.
 • Kolmansien osapuolien integraatio – Xsolla mahdollistaa verkkosivustosi tehokkuuden parantamisen kolmansien osapuolien integroinnin avulla. Niistä palveluista, joita voit valita ja lisätä pelisivustollesi, on järkevää mainita Google Analytics liikenteen vaihtelun seuraamiseksi, Twitter- ja Facebook-tilit lisää käyttäjien luomiseksi, Game Magazines julkaistaksesi tuotteen tärkeimmissä ajankohtaisissa laitoksissa, Google Optimize saadaksesi irti AB: n verkkosivustojen testauksesta ja muista suosituista palveluista.
 • Pelisuunnittelu – Alustalla ei ole rikasta kokoelmaa valmiita malleja. Sen sijaan järjestelmä tarjoaa perusasettelun mukauttamista ja muokkaamista varten. Lisäksi saat ylimääräisiä suunnitteluominaisuuksia ja -asetuksia, jotka antavat projektillesi korkeatasoisen ilmeen (mahdollisuus muuttaa verkkosivuston tyyliä, fontteja ja värejä, taustavideo – ja valokuvien integrointeja jne.).
 • tarjouksia – Järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden luoda, hienosäätää ja hallita erilaisia ​​promo-kampanjoita. Kaiken kaikkiaan on mahdollista mukauttaa uusi mainoskampanja neljään yksinkertaiseen vaiheeseen, jotka toimitetaan oletuksena. Käyttäjät voivat myös esitellä promokoodeja ja kuponkeja markkinointikampanjoiden tehokkuuden lisäämiseksi.
 • Tilastot ja Analytics – Ominaisuuden avulla voit seurata verkkosivustosi tilastoja ja seurata vasta aloitettujen promo-kampanjoiden menestystä. Siellä on myös erillinen kirjanpito-osa käyttäjille, jotka haluavat seurata myyntimääriä, kanta-asiakkaita, keskimääräistä palkka-ajan arvoa ja muita vivahteita.
 • Kumppanuusmarkkinointi – Xsolla myöntää pääsyn integroituun kumppaniverkkoonsa, jossa voit käynnistää ja hallita peleihin liittyviä tytäryhtiökampanjoita. Näiden kampanjoiden käynnistäminen saadaan päätökseen vain yhdellä napsautuksella, mutta myös tytäryhtiömarkkinointiohjelmien jatkohallinta on melko ymmärrettävää.

Xsolla-verkkosivustojen rakentaja on alun perin ilmainen kaikille. Se antaa ilmaisen pääsyn kaikkiin integroituihin ominaisuuksiin, myös isännöintiin. Järjestelmän lisäkäyttö, joka merkitsee voiton tuottoa, maksetaan kuitenkin. Järjestelmä veloittaa 5%: n maksun jokaisesta verkkosivuston kautta tehdystä ostosta / tapahtumasta, mikä on melko kohtuullinen ratkaisu alustan kehittäjille.

Lue myös: Xsolla-arvostelu.

Kokeile Xsollaa ilmaiseksi

Ning – pelisivustojen rakentaja sekä pelaajille että kehittäjille

Ning - pelisivustojen rakentaja sekä pelaajille että kehittäjille

Ning – on pelisivustojen rakentaja sekä pelaajille että kehittäjille, ja sillä on tällä hetkellä yli 2 miljoonaa hanketta perustamisvuodesta 2004 lähtien. Verkkosivun rakentaja toimii loistavasti sosiaalisten verkostojen, verkkoyhteisöjen ja pelisivustojen luomisessa. Sen integroitu intuitiivinen vedä ja pudota -editori mahdollistaa monipuolisten verkkosivustojen käynnistämisen vain muutamassa vaiheessa. Lisäksi täällä on mahdollisuus koodien muokkaamiseen, mikä on suuri etu kooditaidoille käyttäjille, jotka haluavat ajaa ominaisuuskuormitettuja verkkosivustoja.

Ning-ominaisuudet:

 • Edistyneet sisällönhallintaominaisuudet – Verkkosivuston rakentaja mahdollistaa pelisivustollesi lisätyn sisällön hallinnan yksinkertaisesti ja vaivatta. Järjestelmässä on blogimoottori, foorumin luomisvaihtoehto, mahdollisuus lisätä kyselyjä, tapahtumia, useita ääni-, video- ja valokuvatiedostoja.
 • verkkokaupan alusta – Ning: lla on oma integroitu verkkokaupan moottori, jonka avulla voit ansaita pelisivustosi ansaitaksesi rahaa ja alkaa tuottaa siitä voittoa. Lisäksi järjestelmän avulla voit käyttää erityisiä liiketoiminnan työkaluja, kuten MailChimp-sähköpostin automatisointia, tarkkoja tilastotietojen keruutyökaluja, mahdollisuuden lähettää yksityisiä viestejä / järjestää lähetyksiä rekisteröityneille jäsenille.
 • Sosiaalinen verkostoituminen – Verkkosivun rakentaja tarjoaa runsaasti toiminnallisia sosiaalisen verkostoitumisen ominaisuuksia, nimittäin sosiaalisen jakamisen vaihtoehtoja, jotka on valmistettu suosittujen sosiaalisten verkostojen kuten Twitterin tai Facebookin kautta.

Ning’lla ei ole ilmaista suunnitelmaa, mutta silti on mahdollisuus testata sen integroitujen ominaisuuksien vaikuttava runsaus ilmaiseksi 14 päivän kokeilun aikana. Verkkosivuston rakentajalla on kolme maksettua tilausta, joiden hinta alkaa 25 dollaria kuukaudessa. Voit myös säästää jopa 20% suunnitelman kustannuksista ostamalla vuositilauksen.

Kokeile Ning ilmaiseksi

Bottom Line

Klaanisivusto on minkä tahansa peliryhmän lippu. Siihen tulisi sisältyä erityinen symboliikka, luovuus, saavutukset, galleriat, videot, viestintä jne. Tämä on tunnustettava trendi peliyhteisösi kannalta. Se on luotu nautinnolle ja paremmuudelle pelin kilpailijoihin nähden.

Verkkosivun ansiosta voit rekrytoida edistyneitä aloittelijoita, järjestää klaanitapahtumia, viestintää, hallita koulutusosaa, jossa on pelin vivahteita ja taktiikoita. Täältä löytyy paljon! Joka tapauksessa, tämä ei ole mitään muuta kuin vain kilta-promootiosi.

Sanomattakin on selvää, että WordPress on paras ilmainen CMS, jonka avulla voit käynnistää laadukkaita ja visuaalisesti houkuttelevia klaanien tai kiltojen verkkosivustoja huippuluokan suorituskyvyllä. Ostoksesi vain voit valita laadukkaita laajennuksia ja houkutteleva teema WordPress-verkkosivustoosi ja nauttia tuloksesta.

WordPressillä luodun pelisivuston toiminnallisuus tulee olemaan myös ylimmällä tasolla. Se riittää kuin uutisten, taktiikkojen, julisteiden, kyselyiden, keskustelujen, tapahtumien suunnittelun, foorumin järjestämisen, blogin jne. Lähettämiseen. Useiden laajennusten, laajojen koodinmuokkausvaihtoehtojen ja muiden ominaisuuksien vuoksi järjestelmä erottuu joukosta, koska se on paras valinta pelifaneille, jotka haluavat rakentaa laadukkaita ilmaisia ​​verkkosivustoja.

Enjin ja uCoz ovat myös huomion arvoisia, kun on kyse klaanien / kiltojen verkkosivujen avaamisesta. Järjestelmät tarjoavat melko monipuoliset lähestymistavat pelisivustojen luomisprosessiin. Voit kuitenkin käyttää positiivista kokemusta molemmissa tapauksissa. Vaikka Enjin on erikoistunut alusta, joka keskittyy pelisivustojen luomiseen ja hallintaan, uCoz on suosittu ilmainen all-in-one-klaanisivustojen rakentaja..

Xsolla ja Ning ovat kaksi web-rakennusalustaa, joita useimmiten käyttävät ammatilliset yritykset ja palvelut, jotka osallistuvat pelisivustojen luomiseen. Tästä syystä järjestelmät tarjoavat tehokkaita toimintoja ja monipuolisia suunnittelun mukautusvaihtoehtoja. Käyttäjä voi hyödyntää laajoja sosiaalisten ja kolmansien osapuolien palveluiden integrointivaihtoehtoja, verkkosivustojen markkinointi-, markkinointi- ja analyyttisiä työkaluja sekä rikkaan sisällönhallinnan ja verkkokaupan vaihtoehtoja..

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map