Parhaat kuntosivustojen rakentajat

parhaat kuntostudion verkkosivustojen rakentajat


Edustatko tunnistettavaa kuntostudiota vai teet vain ensimmäiset vaiheet henkilökohtaisena kouluttajana, sinulla on oltava ammattimainen verkkosivusto. Suuri verkkoresurssi näyttää olevan tehokkain työkalu kasvattaa yritystäsi ottaen huomioon kova kilpailu kuntomarkkinoilla. Unohda tiili-laastimahdollisuudet koulutuspalveluiden myynnissä. Ne eroavat paljon siitä, mihin olemme tottuneet. Nykyään virheetön kuntotieto ja hyvät ihmissuhdetaidot eivät riitä.

Kymmenen vuotta sitten tarvitsit vain tavata asiakkaan ja pärjätä hyvin hänen kanssaan. Tällä kertaa kunto- ja harjoittelurako vaativat tehokkaamman työkalun verkkosivustolle. Web-rakennusalustat näyttävät olevan hyvä ratkaisu. He ovat kustannustehokas, helppo käyttää ja tarjota kaikki tarvittavat työkalut täydellisellä kuntosivustolla. Tarvitsetpa edustaa portfoliosi upeimmalla tavalla tai ohjata asiakkaita kuntosalillesi, verkkosivustojen rakentajilla on kaikki mitä tarvitset.

Testasimme 5 parasta kuntosivustojen rakentajaa:

 1. Wix – Paras verkkosivustojen rakentaja henkilökohtaisille kouluttajille
 2. uKit – paras kuntoyritysten verkkosivustojen rakentaja
 3. WordPress – Maailman suosituin CMS luodaan ILMAINEN verkkosivusto
 4. SITE123 – Verkkoympäristö, jolla on upeat kuntoverkkomallit
 5. Kirjanmerkki – Yksi parhaista AI-pohjaisista verkkosivustojen rakentajista

Etsitkö suosittuja ja monipuolisia verkkosivustojen rakentajia aloittamaan kuntosalin verkkosivustosi? Alun perin on järkevää tarkistaa, analysoida ja vertailla yllä lueteltuja alustoja nähdäksesi, mitä heillä on tarjota sinulle. Jatkamme näiden järjestelmien yksityiskohtaista analysointia, jotta voit tehdä oikean valinnan web-kehitystarpeisiisi.

Wix – Paras verkkosivustojen rakentaja henkilökohtaisille kouluttajille

Wix - Paras verkkosivustojen rakentaja henkilökohtaisille kouluttajille

Wix – on paras henkilökohtaisille kouluttajille ja kuntosalille suunnattu verkkosivustojen rakentaja, joka toimittaa laajan valikoiman kuntosalia, kunto- ja valmentajamalleja sekä tehokkaan ominaisuusjoukon, jota tarvitaan verkkosivustojen syvälliseen mukauttamiseen. Järjestelmä tarjoaa myös pääsyn lukemattomiin määrään WYSIWYG-web-rakennustyökaluja, suunnittelun mukauttamisominaisuuksiin ja muihin etuihin, jotka tekevät järjestelmästä erotettavan joukosta. Katso nyt joitain niistä:

 • Mallit henkilökohtaisille kouluttajille ja kuntosalille. Wix toimittaa laadukkaita ja 100% muokattavia malleja, jotka toimivat loistavasti henkilökohtaisille kouluttajille ja kuntosalille. Suunnittelu on mobiilivalmis, mikä tarkoittaa, että ne näyttävät erinomaisesti kaikilta pöytätietokoneilta ja mobiililaitteilta. Ne ovat myös ilmaisia, ja niissä on sisäänrakennetut instrumentit, joita tarvitaan projektin muokkaamiseen erityistarpeitasi varten. Tehtävän onnistuneeseen suorittamiseen ei tarvita koodausta tai alustavaa verkkosuunnitteluasiantuntemusta.
 • Helppo navigointi verkkosivustolla. Verkkosivun rakentaja yksinkertaistaa huomattavasti verkkosivuston selausprosessia, jolloin verkkosivustosi kävijöiden on helppo löytää etsimään osioita tai sisältöä verkkosivustolta. Aikovatko he katsoa videota tietyntyyppisestä harjoituksesta tai lukea esimerkiksi jonkin blogitekstin, integroitu hakupalkki on ehdottomasti hyödyllinen heille.
 • Wix-sovellusmarkkinat. Alusta antaa pääsyn useisiin sovelluksiin, widgetteihin, laajennuksiin ja lisäosiin, jotka ovat saatavilla Wix App Marketissa. Ne ovat ilmaisia ​​ja maksettuja, joten on mahdollista valita ne elementit, jotka parhaiten vastaavat verkkosivustosi erikoistumista. Sovelluksia käyttämällä voit luoda ammattimaisen gallerian vaikuttavalle kuntosalistosalkollesi, integroida live chat-toiminnon, ottaa käyttöön harjoituskalenterin / -aikataulun, lisätä sosiaalisen jakamisen painikkeita ja käyttää muita pakollisia ominaisuuksia.
 • Wix ADI. Tämä on yksi verkkosivustojen rakentajan erottuvista kohokohdista, joka antaa mahdollisuuden luoda laadukkaita kuntosivustoja hyödyntämällä Keinotekoisen älykkyyden voima. Tarvitset vain ladata teollisuuteen liittyvän sisällön ja seurata tapaa, jolla Wix ADI suunnittelee sinulle laadukkaan projektin.
 • verkkokaupan alusta. Verkkosivuston rakennustyökalun mukana tulee tehokas verkkokauppaalusta, jonka avulla voit yhdistää pienestä keskisuuriin verkkokauppoihin kuntosivustoosi. Ominaisuus on erityisen hyödyllinen sinulle, jos aiot myydä joitain urheiluvälineitä, vaatteita tai muita niihin liittyviä esineitä suoraan verkkosivustolta..
 • bloggaaminen. Blogin lisääminen kuntosivustoosi voi lisätä liikenteen määrää ja käyttäjän yleistä sitoutumisastetta. Täältä voit lähettää uusia urheiluun / kuntoun liittyviä artikkeleita, päivittää olemassa olevia blogiosioita, ottaa käyttöön käyttäjän kommentteja ja muita ominaisuuksia, jotka tekevät blogistasi suositun ja toiminnallisen.
 • Asiakasvuorovaikutustyökalut. Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden selata useita sovellusmarkkinoilla saatavilla olevia asiakasvuorovaikutustyökaluja ja valita ne, jotka parhaiten vastaavat verkkosivustosi erikoistumista. Nämä työkalut yksinkertaistavat kommunikointia asiakkaiden kanssa, lisäävät projektisi suosiota ja uskottavuutta. Joitakin yleisimpiä työkaluja ovat Google-tapahtumakalenteri, viimeisimmät uutiset, Wix Chat, 123 Form Builder, Tapahtumakalenteri, Ajoitusohjelma, Wix-lomakkeet, Soittopyynnöt, Online-varaukset, Yhteystietojen hallinta + CRM, Live Chat ja paljon muuta.
 • Asiakkaiden arvostelut. Alusta mahdollistaa käyttäjän suositusten integroimisen verkkosivustoosi, jotta asiakkaasi voivat jakaa ideasi, mielipiteensä ja arvostelut, jotka liittyvät yritykseesi. Tämä on luotettavin tapa antaa puolueettomia arvosteluja kuntosalistasi, ammattitaidosta ja tarjoamista palveluista. Tätä tarkoitusta varten voit selata palvelun integroitua widget-kokoelmaa valitaksesi ja lisätä joitain Wix App Marketin laadukkaimpia widgettejä / sovelluksia. Näitä ovat äänikommentit +, asiakasarvostelut, kommentit, Yelp, Kommentit +, Sosiaaliset suositukset, Testimonial Builder, MyReviews ja Inffuse Testimonials mainitakseni muutama.

Kustannus: Wix tarjoaa ilmaisen suunnitelman käyttäjille, joiden päätarkoitus on testata järjestelmä selvittääkseen sen tärkeimmät ominaisuudet ja edut tärkeimpiin kilpailijoihin nähden. Ilmainen suunnitelma on rajaton, mikä mahdollistaa palvelun tutkimisen niin kauan kuin tarvitset. Heti kun päätät siirtyä verkkosivustojen luomiseen, sinun on päivitettävä yhdelle Wixin maksamista tilauksista. Asia on se, että maksetut suunnitelmat tarjoavat useita ansioita, joita ei ole saatavana ilmaisella tilauksella.

Wix tarjoaa siis ilmaisen verkkotunnusyhteyden, rajoittamattoman kaistanleveyden ja levytilan, mainosten puuttumisen ja muut valintasi pakettiin sisältyvät ansiat. Wix tarjoaa tällä hetkellä kahta tyyppiä maksettuja tilauksia – vakio- ja yritys- / verkkokaupan. Standardisuunnitelmien hinta alkaa 13 dollaria kuukaudessa, kun taas liiketoimintasuunnitelmien hinta alkaa 23 dollaria kuukaudessa. Mitä tahansa suunnitelmaa aiotkin käyttää, se on arvokas sijoitus projektiisi.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

uKit – paras kuntoyritysten verkkosivustojen rakentaja

uKit - paras kuntoyritysten verkkosivustojen rakentaja

uKit – on helpoin ja paras verkkosivujen rakentaja kuntoyrityksiä varten. Tämä on hyvä vaihtoehto ammattilaisille ja vakiintuneille kuntokeskuksille. Työkalusarja mahdollistaa jokaisen sivun räätälöinnin. uKit tekee selauskokemuksesta kätevän kävijöillesi. Valitse online-laskimesta, kalenterista ja muista ominaisuuksista tehdäksesi ammattimaisen verkkosivuston, jolla on seuraavat edut:

 • Niche-mallit. uKit tarjoaa laajan valikoiman reagoivia malleja, kunto-ohjaaja ja valmentaja voivat valita ja mukauttaa vastaamaan liiketoiminnan edistämistarpeisiinsa. Verkkosivun rakentaja tarjoaa mahdollisuuden suunnitella silmäänpistäviä salkkuja, joissa on runsaasti mediatiedostoja, kuten esimerkiksi kuva- ja videogallerioita. Lisää kaiken kokoisia ammatillisia valokuvia, liitä harjoitusoppaita, lisää yhteystietoja ja ammatillisia tietoja tai korosta ammattitaidosi muulla tavalla ajaaksesi uusia asiakkaita ja kasvattaaksesi yritystäsi.
 • Ammatillinen widget-valinta. Vaikka uKit ei voi ylpeillä omilla sovellusmarkkinoillaan, se tarjoaa silti sisäänrakennettuja räätälöityjä widgettejä. Niitä on helppo asentaa ja integroida. Tarvitsetpa online-laskimen tai kalenterin pitääksesi yhteyttä urheilulliseen ruokavalioon, uKit sisältää kaiken mitä tarvitset. Lisäksi voit integroida yrityswidgetit antamaan kuntosivustollesi suosiota verkossa ja asiakkaiden luottamusta. Näitä ovat vaiheet, Google Maps, aikajana, sosiaaliset verkostot jne.
 • verkkokaupan ratkaisut. uKitin mukana tulee tehokas verkkokauppaalusta, joka mahdollistaa toimivan verkkokaupan pitämisen, jossa voit myydä urheiluun liittyviä tavaroita ja tarvikkeita. Toinen uKit-verkkokaupan vaihtoehto on mahdollisuus integroida Ecwid-laajennus, joka antaa verkkosivustollesi keskittyä. Sinun tehtäväsi on valita sopivin verkkokaupparatkaisu, joka vastaa kuntosivustosi kehittämistarpeitasi.
 • SendPulse-integrointi. uKit sisältää saumattoman integraation SendPulsen kanssa – yksi suosituimmista widgetistä, joka mahdollistaa online-push-ilmoitusten lisäämisen ja asettamisen verkkosivustolla kävijöille. Tämä on kätevä ominaisuus, joka auttaa pitämään nykyiset ja potentiaaliset asiakkaasi ilmoittamassa tapahtumista ja uutisista, jotka haluat heidän tietävän. Widget-integrointiprosessi vie vain muutaman minuutin, ja jopa aloittelija voi suorittaa sen loppuun.

Kustannus: Et löydä ilmaista suunnitelmaa uKitista, mutta järjestelmän avulla voit testata valitun suunnitelman ilmaiseksi 14 päivän kokeilun aikana. Tämä aika riittää selvittämään järjestelmän edut ja haitat sekä sen tärkeimmät vaikutukset. Maksettuja tilauksia on täällä neljä.

Edullisimman minimisuunnitelman hinta on 4 dollaria kuukaudessa, kun taas kalleimman Pro-suunnitelman hinta on 12 dollaria kuukaudessa. Järjestelmän hinnoittelupolitiikka on melko kustannustehokasta kaikille käyttäjäryhmille. Kun otetaan huomioon palvelun alkuperäinen suuntautuminen pienyrityksiin, sen käytön kustannukset ovat ehdottomasti huomion arvoisia.

Kokeile uKit ilmaiseksi

WordPress – Maailman suosituin CMS luodaan ILMAINEN verkkosivusto

WordPress - Maailman suosituin CMS luodaan ILMAINEN verkkosivusto

WordPress – on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä, johon voit käyttää luoda ilmainen verkkosivusto huippuluokan suorituskyvyllä ja upealla visuaalisella vetovoimalla. Alusta ei ole aivan monimutkainen, mutta se merkitsee tietynlaista web-suunnittelun taitoa ja koodaustietoisuutta.

Asia on se, että CMS mahdollistaa syvät integraatiovaihtoehdot ja isäntävalinnan. Tämä on välttämätöntä, jos haluat antaa kuntosivustollesi edistyneitä toimintoja lisätäksesi liikenteen määrää ja yrityksesi suosiota yleensä. Sisällönhallintajärjestelmän tärkeimmät edut on lueteltu alla:

 • Responsiiviset niche-mallit. Palvelussa on kokoelma malleja, jotka toimitetaan valmiiksi, mutta siellä on myös mahdollisuus valita uusia kuntokohtaisia ​​teemoja verkosta ja mukauttaa niitä yrityksesi tarpeisiin. Nämä mallit ovat saatavana ilmaiseksi ja lisämaksusta. Jos suositte ilmaisia ​​näytteitä, varmista, että luotettavat verkkosuunnittelijat ovat kehittäneet ne, jotta ne eivät vaaranna verkkosivustosi turvallisuutta.
 • Fitness Studion WP-laajennukset & Kuntokeskukset. Olipa sinulla täysi kuntosali tai suunnittelet vain oman kuntosi blogin perustamista, WordPressillä on valikoima erikoistuneita laajennuksia. Kätevimpien ja suosituimpien kunto- ja kuntosalilaajennusten joukossa seuraavat ovat luettelon kärjessä: Premium BMI -laskin, Painonpudotuksen seurantaohjelma Freemium WordPress -laajennus, Meal Planner Pro-reseptit -laajennus, ilmainen Keto-laskin WordPress-plugin, CF Whiteboard Free Crossfit Plugin, sisältö avattu: ilmainen kunto-laajennus, WPGYM – Premium WordPress kuntosalin hallintajärjestelmä, kuntosalin studion vapaa jäsenyyden hallinta, MB Spirit for MINDBODY, terveys & Fitness Quotes -widget, premium-aikataulun mukainen reagoiva aikataulutuslaajennus, WooCommerce-ryhmät, tilaukset & Varaus, WooCommerce-varaukset WordPress-laajennus ja monet muut.
 • Asiakasvuorovaikutuksen laajennukset. Kuntoihin liittyvien laajennusten tarjoamisen lisäksi järjestelmä tarjoaa myös joukon asiakasvuorovaikutuksen laajennuksia, jotka auttavat pitämään yhteyttä asiakkaiden kanssa pitäen heidät ajan tasalla yrityksesi uutisista ja päivityksistä. Hyödyllisimpiä ja suosituimpia niistä ovat Zopim Live Chat, Support Candy, uCare, Live Chat, AH liput, Scout Desk, Zendesk jne..

Kustannus: WordPress on täysin ilmainen kaikille. Voit ladata ja asentaa järjestelmän ilman kustannuksia ollenkaan, käyttämällä valmiiksi toimitettua ominaisuusjoukkoa rakentamaan kunnollinen verkkosivusto kuntosalille. Jos sinusta tuntuu, että koodaustaidosi riittävät kattavien web-suunnitteluvaihtoehtojen soveltamiseen, voit valita lisää lisäosia ja malleja lisähintaan.

Lisäksi sinun on huolehdittava verkkotunnuksesta ja isännöinnistä, jotta verkkosivustosi olisi saatavilla Internetissä. Oikeastaan ​​voit valitse mikä tahansa palveluntarjoaja, mutta CMS suosittelee virallisen isännöintipalveluntarjoajan käyttöä – Bluehost. Yhtiö tarjoaa useita valintaa koskevia suunnitelmia, jotka tulevat kohtuuhintaan. Esimerkiksi halvin Bluehost-suunnitelma maksaa sinulle vain 2,95 dollaria kuukaudessa.

Kokeile WordPressiä ilmaiseksi

SITE123 – Verkkoympäristö, jolla on upeat kuntoverkkomallit

SITE123 - Verkkoympäristö, jolla on upeat kuntoverkkomallit

SITE123 – on yksi yksinkertaisimmista verkkoalustoista, jolla on upeat kuntoverkkosuunnittelut, ja joka auttaa kuntostudioiden ja henkilökohtaisten valmennusten ammattilaisten verkkosivustojen perustamisessa ja hallitsemisessa. Tässä ilmaisessa pilvipalvelusivuston rakennuksessa on kätevä ja kätevä WYSIWYG-verkkosivustoeditori, intuitiivinen web-suunnittelu, useita reagoivia malleja ja runsaasti huippuluokan suunnittelun mukauttamistyökaluja, jotka antavat projektillesi ainutlaatuisen henkilökohtaisen ilmeen. Alla on lueteltu joitain verkkosivustojen rakentajan tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • Responsiiviset toimialakohtaiset mallit. All-in-one-verkkosivustojen rakentaja antaa mahdollisuuden valita useista terveyteen sisällytetyistä malleista & Hyvinvointi ja vapaa-aika & Urheilukategoriat. Valitun teeman mukauttamisen aloittaminen on antaa kuntosivustosi nimi ja jatkaa projektien muokkaamista järjestelmän kojelaudassa olevien useiden työkalujen avulla. Kaikki mallit ovat ilmaisia. Jos et valitse vaadittua mallia, voit valita tyhjän teeman ja alkaa mukauttaa sitä alusta alkaen käyttääksesi 100% henkilökohtaista kuntosivustoa.
 • Monikielinen tuki. Jos tarvitset verkkosivuston, joka on saatavana useilla valitsemillasi kielillä, saat mielelläni tietää, että SITE123 varmistaa monikielisen tuen. Sinun ei tarvitse avata erillisiä verkkosivustoja eri kielillä vastaamaan verkkosuunnitteluasi ja liiketoiminta-asetuksiasi. Sen sijaan sinulle tarjotaan mahdollisuus aloittaa yksi monikielisillä toiminnoilla varustettu projekti tavoittaaksesi kohdeyleisön ulkomailla.
 • Sosiaalisen median integraatio. Alusta mahdollistaa kuntosivustosi suosion lisäämisen lisäämällä ja päivittämällä teollisuuteen liittyvää sisältöä sosiaalisissa verkostoissa. Näin kumppanisi / asiakkaasi saavat lisätietoja yrityksestäsi, tulevista tapahtumista, uutisista, päivityksistä, erikoistarjouksista ja muista asiaan liittyvistä tiedoista.
 • verkkokaupan moottori. SITE123 tunnetaan myös tehokkaasta verkkokauppaalustasta, jonka avulla voit perustaa ja hallita verkkokauppoja. Tämä on tärkeä asia kunto-verkkosivustojen omistajille, joilla on aikomus aloittaa myyntiprosesseja verkkosivujensa kautta tarjotakseen asiakkailleen parhaat tarjoukset. Moottorin avulla voit luoda ja päivittää upeissa gallerioissa saatavilla olevaa tuotevalikoimaa, määrittää lähetys- / maksuparametreja, käynnistää ja tarjota alennuksia, säätää PayPal-asetuksia ja suorittaa joitain muita välttämättömiä verkkokauppaan liittyviä vaiheita.
 • Verkkolomakerakentaja. Kun hallinnoit kuntoverkkosivustoasi, saatat olla aikomus integroida tietty online-muoto lomakkeen erikoistumisesta ja tavoitteista riippuen. Integroitu Form Builder on tässä hyödyllinen sinulle, jolloin voit valita useista lomakeasetteluista, suunnittelun mukauttamisominaisuuksista ja integroitavista elementeistä.

Kustannus: Kun SITE123 puuttuu hinnoitteluun, se erottuu joukosta sen kohtuuhintaisuuden vuoksi. Järjestelmä tarjoaa alun perin ilmaisen suunnitelman, jonka avulla voit tutkia sen tärkeitä vivahteita yksityiskohtaisesti. On kuitenkin järkevää päivittää johonkin järjestelmän tarjoamiin maksettuihin tilauksiin, jotta se voi käyttää useita tarjoamiaan etuja. Halvimman SITE123 -tilauksen hinta alkaa 10,80 dollaria kuukaudessa – tämä sopii varmasti budjettiisi.

Kokeile SITE123: ta ilmaiseksi

Kirjanmerkki – Yksi parhaista AI-pohjaisista verkkosivustojen rakentajista

Kirjanmerkki - Yksi parhaista AI-pohjaisista verkkosivustojen rakentajista

Kirjanmerkki – on yksi parhaista AI-pohjaisten verkkosivustojen rakentajista. Alustassa on edistyksellinen integroitu työkalusarja, joka ei vain yksinkertaista koko verkkosivustojen kehittämisprosessia, vaan jopa luo sinulle upean verkkosivuston automatisoidussa tilassa. Juuri tästä järjestelmästä tulee erinomainen valinta käyttäjille, joiden verkkosivujen suunnittelu on kaukana ammattilaisista. Tärkeimmistä kirjanmerkkitoiminnoista on järkevää mainita seuraavat:

 • AIDA-avustaja. Ensimmäinen ja tärkein kirjanmerkkikohta on ehdottomasti sen AIDA-avustaja. Tämä on AI-käyttöinen työkalu, joka luo sinulle valmiiden kuntosalisivustojen automaattitilassa. Tätä varten ei tarvitse oppia koodaustaitoja. Tarvitset vain vaadittujen tietojen toimittamisen ja tuloksen seuraamisen.
 • Tapahtumat-osio. Verkkosivun rakentaja sallii kuntostudiosi verkkosivuston julkaisemisen ja päivittämisen, tarjoamalla tuoretta tietoa tulevista tapahtumista, uutisista, suunnitelmista, kalenteripäivityksistä jne. Tämä auttaa pitämään kävijöitä ajan tasalla tärkeimmistä yritystiedoista, joihin haluat heidän kiinnittävän huomiota..
 • Kohdistusominaisuus. Kirjanmerkin avulla voit selata esisuunniteltujen moduulien kokoelmaa, joka antaa kuntosalin verkkosivustolle upean ilmeen ja poikkeuksellisen toimivuuden. Integroitavien elementtien joukossa on järkevää mainita lainaukset, tekstit, sosiaalisen verkoston painikkeet, linkit ja kartat jne.
 • Tilastojen keruun työkalut. Bookmarkilla on erinomainen tilastotietojen keruujärjestelmä, jonka avulla voit saada yksityiskohtaisia ​​tietoja verkkosivustosi suorituskyvystä, mukaan lukien liikenteen määrä ja lähteet, yksittäisten kävijöiden lukumäärä ja sivun katselut, ensisijaiset kielet, käyttäjien kotoisin olevat maat, verkkosivustolla viettämän ajan jne. Analyysi näistä tiedoista auttaa sinua ryhtymään erityistoimenpiteisiin (tarvittaessa) mahdollisten verkkosivustoihin liittyvien ongelmien estämiseksi.

Kustannus: Kirjanmerkki tarjoaa täysin ilmaisen suunnitelman, joka on suureksi avuksi käyttäjille, jotka haluavat työskennellä järjestelmän kanssa tulevaisuudessa. Saatuaan selville palvelun tärkeimmät ominaisuudet, voit jatkaa päivitystä yhdeksi sen tarjoamista maksullisista suunnitelmista. Heidän kustannuksensa ovat 11,99 dollaria ja 24,99 dollaria kuukaudessa, jos suoritat kertaluonteisen vuosimaksun. Jos tämä vaihtoehto ei jostakin syystä houkuttele sinua, sinulla on oikeus suorittaa kuukausimaksuja, jotka ovat jonkin verran kalliimpia ja vastaavasti 15 dollaria ja 30 dollaria kuukaudessa.

Kokeile kirjanmerkkiä ilmaiseksi

Lopullinen opas täydellisen verkkosivuston luomiseen kuntosalille

Verkkosivun rakentaminen tyhjästä on vähemmän haastava kuin miltä se voi näyttää. Lisäksi nykypäivän verkkosivustojen rakentajat tekevät puolet työstä puolestasi. Tässä ovat tärkeät vaiheet oman Web-resurssin käynnistämiseksi:

Vaihe # 1 – Valitse verkkotunnus

Ei ole väliä, onko sinulla jo kuntosalia tai ei, verkkotunnuksen valitseminen on melko yksinkertainen prosessi. Käyttäjät voivat hyötyä verkkopalveluista, kuten Hyvä isä, 1&1 IONOS tai samankaltainen. Täältä voit valita .com-alueen ja kirjoittaa yrityksesi nimen. Jos sinulla ei ole, kirjoita vain koko nimesi. DavidGreen [.] Com – loistava verkkotunnus henkilökohtaisen ohjauksen verkkosivustolle, eikö se ole?

merkintä: Vältä numeroita, tavuviivoja, epäselviä laajennuksia jne.

Vaihe 2 – Valitse Web-hosting

Viimeinkin, meillä on mahtava verkkotunnus verkkosivustollemme. Olemme täynnä odotuksia ja ideoita sisältöön. Mutta ensinnäkin tarvitsemme paikan kyseisen sisällön tallentamiseen. Tätä paikkaa kutsutaan “web hosting”. Voit surffata verkossa etsimällä sopivin tarjous tai yksinkertaisesti valitse verkkosivustojen rakentaja, jolla on hosting kaikenkokoisilla rajoituksilla ladataksesi niin monta tiedostoa, kuvaa ja videota kuin tarvitset. Web-hosting on jo mukana suunnitelmassa. Säästät aikaa, rahaa ja saat kaiken tarvittavan lähtöä varten yhdestä paikasta.

Vaihe 3 – työskentele sisällön kanssa

Useimmat henkilökohtaiset ohjaajat ja kuntostudiot kirjoittavat samat asiat tyypillisesti. Tämä on väärin, koska sinun on erotuttava heistä. Yksinkertainen harjoittelu- tai harjoittelublogi ei tuskin riitä. Sinun on kanavoitava sisältö, joka sisältää ammattimaisia ​​valokuvia, valmennusvideoita ja hyödyllisiä harjoitusideoita. Kun olet kiinnittänyt kohdeyleisösi huomion, tee sisältöstä johdonmukaista ja jatka kirjoittamista.

Vaihe 4 – Käytä parasta SEO-käytäntöä

Kun puhumme SEO: sta, tarkoitamme ilmaisen liikenteen ohjaamista Googlelta ja muilta hakukoneilta. Ajatuksena on herättää arvostettujen kävijöiden huomio. Joten keskitytään avainsanojen käyttöön kirjoitettaessa otsikoita ja kuvausta. Käytä erikoispalveluita, kuten Google Trends, etsiäksesi nichesi halutuimpia avainlauseita ja lajitella ne sijainnin mukaan. Tunnisteiden tulee sisältää avainlause, mutta myös altaita, kuvauksia jne. Pidä URL-osoitteesi mahdollisimman yksinkertaisena, osuvana ja kiinnostavana.

Perinteinen sähköpostimarkkinointi on edelleen hyvä tapa luoda hyvät suhteet potentiaalisiin asiakkaisiisi. Kaappaa heidän sähköpostinsa ja edistä vuorovaikutusta. Käytä myös avainsanoja hyötyäksesi korkeammista hakukoneiden sijoituksista. Sosiaalisella jakamisella on aina merkitystä! Kyselyjen mukaan käyttäjät viettävät enemmän aikaa suurissa sosiaalisissa ympäristöissä, kuten Facebookissa ja Instagramissa, kuin verkossa. Varmista, että verkkosivustollasi on sosiaalisen jakamisen painikkeet. Voi, verkkosivustojen rakentajilla on ne jo.

Essential Fitness-verkkosivuston ominaisuudet

Sivustosi laatu on erittäin arvokas. Sen lisäksi, että se antaa ensivaikutelman, se vaikuttaa myös jatkavaan vuorovaikutukseen potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Toisaalta verkkoresurssi on toinen mahdollisuus erottua kilpailijoista. Tarvitset vain lisätä joitain ainutlaatuisia ominaisuuksia ja osioita, joita muilla ei ole. Mutta ensin, aloita joihinkin perustietoihin:

 • Esittele asiantuntijoita – jokainen asiakas odottaa ammattitaitoisten edustajien esittelevän henkilöstöäsi. Esittele henkilöstösi erillisessä “pätevyys” -osiossa, jossa kuvataan heidän työkokemuksensa, saavutuksensa, valokuvansa ja muut profiilitiedot;
 • Luo näyttelytila – korosta kuntosalisi ja palvelusi käyttämällä kirkkaita kuvia, valmennusvideoita ja ammatillisia valokuvia asiakkaiden kanssa työskentelevästä henkilökunnasta. Tämä lisää uskottavuutta ja antaa sinun korostaa studiosi voittopisteitä;
 • Yhteystiedot – ilmoita kuntosalin tarkka sijainti, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja muut tiedot pitääksesi yhteyttä sinuun;
 • Suositukset – Tämä kohta on elintärkeä, koska se kuvaa palvelutasoasi ja rive lisää asiakkaita. Vältä käsittelemästä vääriä arvosteluita. Pyydä todellisia asiakkaita jakamaan kokemuksensa;
 • Kehotus toimintaan – tiedät mitä se on, ellet ole asunut luolassa viimeiset 10 vuotta. Innosta kävijöitä käyttämään palveluita. Tarjoa alennuksia, bonuksia, tarjouskoodeja ja muita ominaisuuksia asiakkaan lompakon helpottamiseksi.

Tärkeät henkilökohtaisen valmentajan verkkosivuston ominaisuudet

Olet väärin sitä mieltä, että henkilökohtaisen valmentajan verkkosivusto on vähemmän vaativa. Kyse on maineesta ja taitojen tarttuvasta esittelystä. Varmista, että verkkosivustollasi on seuraavat:

 • Tarttuvia valokuvia – Luo kirkas galleria käyttämällä ammattimaisia ​​kuvia. Lisää kuvia lihaksistasi, harjoituksista, iloisista asiakkaista jne .;
 • Valmennusvideot – luoda sisältö, joka erottuu tyypillisistä blogeista ja artikkeleista. Ammu omia ammatillisia videoitasi, jotka kuvaavat kaikkia tärkeitä henkilökohtaisen koulutuksen aiheita. Saa kävijät mukaan;
 • Kouluttajat Bio – esittele itsesi potentiaalisille asiakkaille erillisessä osassa. Puhu ikästäsi, pätevyydestäsi, saavutuksistasi ja muusta, mitä kävijät saattavat pitää hyödyllisenä;
 • asiakkaiden arvostelut – Varmista, että asiakkaasi jakavat kokemuksensa verkkosivustollasi. Se tekee verkkosivustostasi ammattimaisemman ja luotettavamman.

Bottom Line

Kilpailukykyinen kuntomarkkina tuskin varaa mahdollisuuksia niille, joilla ei vieläkään ole verkkosivustoa. Se ei kuitenkaan näytä olevan vakava ongelma, kun otetaan huomioon verkkosivustojen rakentajien saatavuus. Niiden avulla voit luoda helposti kunnollisen verkkoresurssin ilman lisäkustannuksia, erityisiä taitoja tai syvää osallistumista.

Kustannustehokkuus, helppokäyttöisyys, tehokkuus, integroidut palvelut ja laajennukset, sinun ei tarvitse palkata kehittäjiä joka kerta, kun tarvitset päivityksiä – etujen luettelo ei ole täynnä. Hyödynnä yksinkertaisia ​​työkaluja ammattimaisen verkkosivuston luomiseen tyhjästä.

Verkkosivun rakennustyökalun valinnassa on tutkittava useita verkkosivustojen rakentajia. Tärkeimmät vaatimukset, joihin sinun tulee noudattaa, ovat helppokäyttöisyys, laaja ominaisuusjoukko, mukavuus, intuitiivinen web-luonne ja kohtuuhintaisuus. Wix, uKit, WordPress, SITE123 ja Bookmark vastaavat kaikkia näitä vaatimuksia ja tarjoavat lisäksi paljon enemmän etuja. Ota aikaa testataksesi niitä yksityiskohtaisesti, jos todella haluat valita palvelun, joka on paras ottelu kuntosaliprojektiisi.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map