Parhaat lääketieteellisten verkkosivustojen rakentajat

Parhaat lääketieteellisten verkkosivustojen rakentajat


Lääketieteellisen verkkosivuston käynnistämisestä tulee usein kokeilevaa ja monimutkaista prosessia niille käyttäjille, joilla ei ole vaadittuja niche-taitoja ja asiantuntemusta.

Mutta entä jos tarvitset todella laadukasta verkkosivustoa vastaamaan asiakkaidesi tarpeita ja sinulla ei ole aavistustakaan siitä, kuinka luoda se mahdollisimman vaivatta ja aikaa viemättä? Täältä verkkosivustojen rakentajat voivat olla suureksi avuksi sinulle.

Verkkosivustojen rakentajat on luotu erityisesti muiden kuin tekniikan taitavien käyttäjien tarpeita ja kykyjä ajatellen. Ne ovat erittäin helppoja ja käteviä. Useimmissa tapauksissa, verkkosivuston rakentaminen tyhjästä on vain parin tunnin kysymys heidän kanssaan – niin intuitiivisia ja yksinkertaisia ​​he ovat! Näissä järjestelmissä on ymmärrettävät kojetaulut, joukko niche-erityisiä (lääketieteellinen) malleja, tehokkaita räätälöintityökaluja ja erilaisia ​​web-suunnitteluvaihtoehtoja, jotka tekevät web-kehitysprosessista yhteisen menettelyn, joka on kaikkien käytettävissä. Tarvitsetpa verkkosivun itsellesi yksityiselle lääketieteelliselle klinikalle, henkilökohtaisen lääketieteellisen verkkosivuston tai muun niche-keskittyneen resurssin, verkkosivustojen rakentajien käyttäminen on ehdottomasti kohtuullinen ratkaisu!

Testasimme 7 parasta lääkäreiden lääketieteellisten verkkosivustojen rakentajia & Lääkärit:

 1. WIX – Paras lääketieteellisten verkkosivujen rakentaja (HIPAA-yhteensopiva)
 2. uKit – henkilökohtainen verkkosivustojen rakentaja lääkäreille
 3. Shopify – paras lääketieteellisen verkkokaupan ohjelmisto
 4. Ucraft – helpoin verkkosivustojen rakentaja lääkäreille
 5. Bluehost – Paras isännöinti lääketieteelliseen verkkosivustoon
 6. WordPress – ilmainen alusta (CMS) mille tahansa verkkosivustolle
 7. SITE123 – Hammaslääkäreiden verkkosivustojen rakentaja & klinikat

Tällainen valinnan monimuotoisuus voi jonkin verran vaikeuttaa kokemattomia käyttäjiä, jotka vain tutkivat kaikkia näiden työkalujen tarjoamia verkkosuunnitteluvaihtoehtoja. Mikä niistä sopii parhaiten yksilöllisiin verkkosuunnittelustarpeisiisi ja mikä heistä pätee kilpailijoihin nähden? Tai ehkä jokaisella näistä alustoista on jotain tarjottavaa?

Näihin ja muihin kysymyksiin vastaamiseksi ja sopivimman web-rakennustyökalun valitsemiseksi on järkevää tarkistaa kaikki yllä luetellut alustat. Tämä on varma tapa selvittää, mitä heillä on tarjottavana, jos aiot perustaa lääketieteellisen verkkosivuston. Aloitetaan nyt.

Wix – paras lääketieteellisen verkkosivun rakentaja (HIPAA-yhteensopiva)

Wix - Paras lääketieteellisten verkkosivujen rakentaja (HIPAA-yhteensopiva)

Wix – on paras verkkosivustojen rakentaja aloittamaan ja hallitsemaan lääketieteellistä verkkosivustoa riippumatta sen monimutkaisuudesta ja käyttäjien koodaustietoisuudesta. Alusta on valmis tarjoamaan laajan valikoiman ominaisuuksia ja työkaluja, jotka voivat parantaa erityisesti yrityksesi suosiota ja mainetta.

Järjestelmä on täydellinen valinta yksityisille lääkärikeskuksille tai perhelääkäreille, jotka etsivät laatua Internetissä. Se on intuitiivinen ja ymmärrettävissä alusta alkaen. Järjestelmän hallitsemiseksi ja sen käytön aloittamiseksi koko verkkosivujen suunnittelutehtävien suorittamisessa ei tarvitse olla mitään verkkosuunnittelutaitoja. Wix-verkkosivustojen rakentaja on valmis tarjoamaan sinulle seuraavaa:

 • Lääketieteelliset mallit. Wixin mukana tulee kokoelma mobiilivalmiita lääketieteellisiä malleja, jotka sopivat moniin niche-aiheisiin alueisiin. Mallit ovat ilmaisia ​​ja helposti muokattavissa, mikä mahdollistaa lääkärikeskusten ja -keskusten, yksityisen lääkärin käytännön, lääketieteen asiantuntijoiden (kuten ravitsemusalan asiantuntijat, hammaslääkärit, psykologit, psykiatrit, terapeutit, psykoterapeutit), vaihtoehtoisen lääketieteen asiantuntijat, perhelääkärit, laserkirurgit jne. Voit antaa heille henkilökohtaisen ilmeen lisäämällä yritystietosi, sijaintisi, asiakasarvostelut ja muun tärkeänä pitämäsi sisällön.
 • HIPAA-vaatimustenmukaisuus. Verkkosivun rakentaja on HIPAA-yhteensopiva, mikä tarkoittaa, että se varmistaa henkilötietojesi maksimaalisen suojan. Tämä on yksi tekijöistä kaikilla lääketieteellisillä verkkosivustoilla, kuten sairausvakuutusten siirrettävyys- ja vastuuvelvollisuuslaki (HIPAA) asettaa standardit potilastietojen arkaluonteiselle ja luotettavalle suojaamiselle. Kun käynnistät Wix-verkkosivuston, voit käyttää alustalla luotua sähköpostiosoitetta luottamukselliseen kirjeenvaihtoon. Tämä on mahdollista johtuen siitä, että Wix käyttää postilaitteena G Suite -sovellusta, joka puolestaan ​​on HIPAA-yhteensopiva.
 • Asiakasvuorovaikutteiset widgetit. Wix App Market tarjoaa pääsyn laajaan valikoimaan asiakasvuorovaikutteisia widgettejä, joita voit käyttää verkkosivustosi suorituskyvyn parantamiseen. Jotkut niistä sisältävät Tapahtumakalenteri, 123 lomakkeenmuodostaja, takaisinsoitto, online-varaukset, Live Chat, Wix-lomakkeet, Google-tapahtumakalenteri, Wix-varaukset, aikataulutusohjelma, uusimmat uutiset, Wix-chat, yhteyshenkilöiden hallinta + CRM jne..
 • asiakkaiden arvostelut. Asiakasvuorovaikutteisten widgetien lisäksi verkkosivustojen rakentaja tarjoaa mahdollisuuden valita useista laajennuksista ja lisäosista, joiden avulla käyttäjät voivat jättää kommenttinsa, jotka voivat parantaa yrityksesi markkinointinäkökulmia. Nämä kattavat Asiakkaiden arvostelut, MyReviews, kommentit, Yelp, Kommentit +, Testimonial Builder, Sosiaaliset suositukset, Inffuse Testimonials, Äänikommentit+ ja paljon muuta.
 • bloggaaminen. Wixillä on tehokas blogimoottori, jonka avulla voit yhdistää blogin lääketieteelliseen verkkosivustoosi. Täältä voit lähettää lääketieteellisiä artikkeleita aloittaaksesi keskusteluja verkkosivustojen kävijöiden välillä ja antaa heidän jättää kommenttinsa.
 • Wix-varaukset. Lääketieteellisellä verkkosivustollasi on varmasti hyöty tarjoamalla mahdollisuus potentiaalisille ja säännöllisille potilaillesi varata online-tapaamisia reaaliaikaisessa tilassa, kirjautua neuvotteluihin ja suorittaa maksuja suoraan verkkosivustolla. Tässä Wix Bookings -sovellus on kätevä.
 • foorumi. Toinen ominaisuus, jonka avulla saat kaiken hyödyn lääketieteellisen verkkosivuston suorituskyvystä, on foorumi, joka on erittäin tehokas parantamaan käyttäjän vuorovaikutustasoa. Tässä on paikka, jossa voit luoda useita lääketieteelliseen aiheeseen liittyviä aiheita, sivuliikkeitä ja osioita.

Wixillä on tällä hetkellä yksi ilmainen suunnitelma, jolla on rajoittamaton käyttöaika ja kahta tyyppiä maksettuja tilauksia, nimittäin Standard ja Business / eCommerce. Ne eroavat toisistaan ​​ehdoilla, ominaisuuksilla ja suunnittelun mukauttamistyökaluilla. Jokainen näistä suunnitelmien ryhmistä on jaettu useisiin muihin tilauksiin vastatakseen käyttäjien erilaisiin tarpeisiin. Standard-suunnitelmien hinta alkaa 13 dollaria kuukaudessa, kun taas liiketoiminnan tilaukset alkavat 23 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

uKit – henkilökohtainen verkkosivustojen rakentaja tai lääkärit

uKit - henkilökohtainen verkkosivustojen rakentaja tai lääkärit

uKit – on melko mukava vaihtoehto Wixille ja se on myös hieman yksinkertaisempi. uKit on arvokas ratkaisu lääkäreille ja yksityisille lääkärikeskuksille. Tämän WYSIWYG-verkkosivustojen rakentajan yksinkertaisuus ei kuitenkaan tarkoita, ettet pysty suunnittelemaan tehokasta ja toimivia lääketieteellisiä verkkosivustoja. Tämä riippuu tarvitsemasi verkkosivustotyypistä, johtamasi yrityksen teknisistä tiedoista ja asettamistasi tavoitteista. Katso uKit-ominaisuusluettelo nyt:

 • Lääketieteelliset mallit. uKit tarjoaa laajan valikoiman lääketieteellisiä malleja, joista voit valita minimoidaksesi web-rakennustyöt ja säästääksesi aikaa. Siksi on olemassa lääkekategoria, joka kattaa niche-kohtaiset lääketieteelliset teemat, kuten lääketieteellisille laboratorioille, klinikoille, lääketieteelliselle avulle, yksityisille lääketieteellisille laboratorioille, hammaslääkäreille, esteettiseen kosmetologille, lasten lääkärikeskuksille, yksityisille psykologeille, perhe lääkäreille jne. Tarkoitetut. järjestelmän tarjoamat mallit reagoivat oletuksena ja niitä voidaan mukauttaa vastaamaan yrityksen tarpeita.
 • Widget-kokoelma. uKit-widget-kokoelma on myös melko laaja. Sen avulla voit valita sovelluksia ja laajennuksia, joista tulee täydellinen panos lääketieteellisen verkkosivustosi suorituskykyyn. Jotkut yleisimmin valitut widgetit sisältävät Online-keskustelu, sosiaalisen verkostoitumisen painikkeet, aikajana, käyttäjän kommentit, palvelulaskin, ajastin ja enemmän.
 • Live Chat. Verkkosivun rakentaja tarjoaa mahdollisuuden käyttää Live Chat -ominaisuutta, jonka avulla voit pysyä yhteydessä verkkosivustosi kävijöihin milloin tahansa vuorokauden aikaan.
 • CallBack-ominaisuus. Tämän widgetin integrointi antaa asiakkaille mahdollisuuden jättää takaisinsoittopyyntönsä verkkosivustolle, jotta otat heihin yhteyttä määritettyyn aikaan. Tämä on kätevää sekä sinulle että potilaillesi.

uKit ei tarjoa ilmaisia ​​suunnitelmia, mutta siinä on 4 suunnitelmaa, jotka maksetaan ja niissä on erilaisia ​​ominaisuuksia, jotka vastaavat verkkosuunnittelustarpeisiisi. Jokaisella suunnitelmalla on 14 päivän kokeilujakso, jonka avulla käyttäjät voivat testata järjestelmää maksutta ymmärtääksesi, jos se todella vastaa heidän web-kehitysominaisuuksiaan ja -vaatimuksiaan. Maksettujen liittymien hinta alkaa 4 dollaria kuukaudessa ja nousee 12 dollariin kuukaudessa, mikä on myös melko kohtuullinen sijoitus.

Katso myös: uKit arvostelu.

Kokeile uKit ilmaiseksi

Shopify – paras lääketieteellisen verkkokaupan ohjelmisto

Shopify - paras lääketieteellisen verkkokaupan ohjelmisto

Shopify – on paras verkkokaupan ohjelmisto, jota voidaan käyttää lääketieteellisten verkkosivustojen tehokkaaseen käynnistämiseen ja hallintaan. Alusta tarjoaa useita verkkokaupan työkaluja ja ominaisuuksia, jotka edistävät verkkosivustojen kehittämistä, hallintaa, markkinointia ja markkinointia. Ohjelmisto tunnetaan myös parannetusta tietoturvasta ja vertailevasta yksinkertaisuudesta. Palvelu on valmis tarjoamaan seuraavaa:

 • Tehokkaat synkronointiasetukset. Shopify mahdollistaa yksinkertaisen ja tehokkaan synkronoinnin tunnettujen ulkoisten palveluiden ja markkinoiden kanssa. Seurauksena lääketieteellisellä verkkosivustollasi on parempi suorituskyky, joka tarjoaa asiakkaille enemmän sitoutumista ja tyytyväisyyttä.
 • POS-ohjelmisto. Jos haluat tarjota maksullisia palveluita sekä verkossa että offline-tilassa, Shopify-myyntipiste-ominaisuus on oikea mitä tarvitset. Se parantaa verkkosivustosi toimivuutta ja lisää asiakkaiden syntymistä ja lisää liikennettä.
 • Tuotehallintaratkaisut. Kun työskentelet lääketieteellisen verkkosivustosi kehittämisessä, saatat joutua esittämään erityistarjouksia / -palveluja yhdessä lääketieteellisten aiheiden / tuotteiden kanssa, jotka myös vaativat houkuttelevaa esittelyä. Ohjelmiston tarjoamien huippuluokan tuotteiden hallintavaihtoehtojen ansiosta voit lisätä kohteita niiden yksityiskohtaisine kuvauksineen, luoda houkuttelevia show-ikkunoita, tuotekokoelmia, käyttää CSV-tiedostojen tuonti- / vientiominaisuutta jne..
 • Lisätty todellisuus (AR) – Shopify tunnetaan myös sen takia Lisätyn todellisuuden ominaisuus joka mahdollistaa tarvittavien verkkosivustoihin liittyvien tuotteiden / palvelujen esittämisen 3D-tilassa. Tämä myötävaikuttaa osaltaan asiakkaiden luomiseen ja säilyttämiseen, verkkosivustosi / yrityksen maineen lisääntymiseen, suurempaan liikennevirtaan jne.
 • Monikielinen tuki. Shopify tarjoaa monikielistä tukea jokaiselle käyttäjälle, joka haluaa perustaa verkkosivun, joka on saatavana useilla kielillä. Asia on se, että monikieliset verkkosivustot auttavat kiinnittämään ulkomaisia ​​potilaita tai ulkomailta tulevia turisteja. Tämä auttaa lopulta saavuttamaan parempia yritystuloksia.

Shopify-hinnoittelupolitiikka on kohtuullinen ja se noudattaa myös ohjelmiston tarjoamia integroituja toimintoja. Alustalla ei ole ilmaista suunnitelmaa, mutta siellä on ilmainen 14 päivän kokeiluversio, jonka avulla voit testata alustan koko ominaisuusjoukon. Ohjelmiston käytön hinta alkaa 9 dollaria kuukaudessa – se on sen halvimman tilauksen hinta.

Katso myös: Shopify-arvostelu.

Kokeile Shopifea ilmaiseksi

Ucraft – helpoin verkkosivustojen rakentaja lääkäreille

Ucraft - helpoin verkkosivustojen rakentaja lääkäreille

Ucraft – on DIY-verkkosivustojen rakentaja, joka on tarpeeksi ominaisuuksilla kuormattu aloittamaan ja hallitsemaan lääkäreiden verkkosivustoja. Järjestelmä antaa pääsyn laajaan valikoimaan ominaisuuksia, työkaluja ja lisävarusteita, jotka antavat sinulle kaiken irti sen integroidusta suorituskyvystä. Näin voit selata kymmeniä muokattavia malleja, räätälöintityökaluja, blogi- ja markkinointiratkaisuja. Luettelo upeimmista Ucraft-ominaisuuksista on seuraava:

 • Responsiiviset mallit. Kuten useimmat verkkosivustojen rakentajat, myös Ucraftilla on kokoelma valmiiksi suunniteltuja reagoivia malleja, jotka on erityisesti kehitetty lääketieteelliseen käyttöön. Kuviot ovat ilmaisia ​​ja niitä on mahdollista vaihtaa milloin tahansa.
 • Ilmainen aloitussivun luoja. Jos aiot luoda aloitussivun lääketieteelliseen yritykseesi, Ucrat auttaa sinua aloittamaan helposti. Sen mukana tulee ilmainen aloitussivunmuodostaja, joka kattaa kaikki integroidut työkalut, joita tarvitaan tällaisen projektin suunnitteluun.
 • Logo Maker. Eikö sinulla ole vielä yritystunnusta? Haluatko suunnitella yhden tehokkaampaan lääketieteellisen verkkosivuston esittelyyn? Ucraft on ilmainen Logo Maker, joka on juuri se työkalu, joka auttaa sinua suorittamaan tehtävän helposti.
 • Monikielinen tuki. Ucraft mahdollistaa myös monikielisten verkkosivustojen kehittämisen. Saatavuus useita; projektisi kieliversiot antavat mahdollisuuden antaa ulkomailla oleville potilaille ja lääkäreille yhteydenpito sinuun käyttääksesi tarjoamiasi palveluita.
 • Ulkoiset integraatiot. Vaikka Ucraftilla on vaikuttava kokoelma integroituja työkaluja ja verkkosivustoelementtejä, on silti mahdollista käyttää Ucraft: n ulkopuolisia laajennuksia. Jotkut niistä sisältävät Intercom-, Disqus-, LiveAgent-, Uservoice-, Zendesk Chat-, Jivosite-, Facebook Messenger- ja muut widgetit projektimarkkinoinnin, kehitys- ja markkinointimahdollisuuksien parantamiseksi..

Myös Ucraft-hinnoittelupolitiikka on arvokkaalla tasolla. Verkkosivun rakentajalla on täysin ilmainen tilaus, jonka avulla sen ensimmäiset käyttäjät voivat testata integroitua ominaisuusjoukkoa. Tässä on myös mahdollisuus aloittaa aloitussivu Ucraftilla ilmaiseksi. Niille käyttäjille, jotka päättävät päivittää yhden maksulliseen tilaukseen, järjestelmä tarjoaa useita maksettuja suunnitelmia, joista edullisin on Pro-verkkosivuston tilaaminen, jonka hinta on 10 dollaria kuukaudessa. 14 päivän ilmaisen kokeilujakson avulla voit testata kunkin suunnitelman toimivuutta saadaksesi selville, mitä voit odottaa siitä.

Kokeile Ucraftia ilmaiseksi

Bluehost – Paras isännöinti lääketieteelliseen verkkosivustoon

Bluehost - Paras isännöinti lääketieteelliseen verkkosivustoon

Bluehost – on luotettava ja turvallinen palveluntarjoaja, jonka avulla voit tallentaa lääketieteellistä verkkosivustoasi ja hankkia sille verkkotunnuksen, joka parantaa yrityksesi online-mainetta. Yhtiö on erottunut itsestään top hosting-ratkaisu suositteli WordPress CMS. Alusta on saanut suosiota ja tunnustusta tuhansille käyttäjille, jotka arvostavat ennen kaikkea uskottavuutta, ammattitaitoa ja kohtuuhintaisuutta. Alustan ominaisuusjoukot ovat seuraavat:

 • Helppo ja nopea WordPress-asennus. Jos aiot luoda lääketieteellisen verkkosivuston WordPressillä käyttämällä Bluehostia isännöintipalveluntarjoajana, alusta antaa sinun asentaa CMS vain yhdellä napsautuksella. Se on yksinkertaista ja nopeaa jopa aloittelijalle.
 • Joustavuus. Alusta mahdollistaa monipuolisen integroinnin kolmansien osapuolien palveluiden ja sovellusten kanssa. Ne auttavat parantamaan verkkosivustosi suorituskykyä ja laajentamaan järjestelmän tarjoamia suunnittelun mukautusvaihtoehtoja.
 • Bluehost Marketplace. Isäntäpalvelujen tarjoaja toimittaa runsaasti lisäosia, sovelluksia ja skriptejä, jotka voit valita verkkosivustosi suorituskyvyn parantamiseksi ja edistymiseksi. Voit käyttää kolmansien osapuolien malleja WordPressiin, kuvagallerioihin, blogi- ja verkkokaupan ominaisuuksiin, markkinointiin ja verkkosivustojen markkinointityökaluihin jne..
 • turvallisuus. Bluehost tunnetaan myös monista suojausominaisuuksista ja työkaluista (kuten Spam Expert ja Spam Hammer) tarjoaa suojaa verkkosivustosi kolmansien osapuolien luvattomalta käytöltä, roskapostin hyökkäyksiltä ja muilta mahdollisilta uhilta.
 • Nopea sivun latausnopeus. Bluehost varmistaa korkeat käytettävyysasteet, mikä lopulta johtaa nopeampaan sivun latausaikaan, liikenteen tuottamiseen, voittojen kasvuun ja projektin tärkeimpien toiminnallisten parametrien parantamiseen.

Bluehost erottuu joukosta johtuen hinnoittelupolitiikasta, jota se tarjoaa tilaajilleen. Isännöintipalveluntarjoajalla ei ole ilmaista suunnitelmaa, mutta sen maksetut tilaukset ovat enemmän kuin kohtuuhintaisia ​​kaikille. Halvin Bluehost-suunnitelma maksaa 2,95 dollaria kuukaudessa, ja tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden, ilmaisen SSL-yhteyden, useita WordPress-päivityksiä ja muita pakollisia etuja.

Kokeile Bluehostia nyt

WordPress – ilmainen alusta (CMS) mille tahansa verkkosivustolle

WordPress - ilmainen alusta (CMS) mille tahansa verkkosivustolle

WordPress – on suosituin sisällönhallintajärjestelmä, joka on hieno valinta lääketieteellisten verkkosivustojen kehittämiseen. Alusta on erottunut itsensä edistyneiden ominaisuuksien, monipuolisten huippuluokan suunnittelun mukauttamistyökalujen, voimakkaiden integrointi- ja blogivaihtoehtojen jne. Vuoksi. WordPress-kohokohtien luettelo on melko laaja ja sisältää seuraavat näkökohdat:

 • Lääketieteelliset teemat. WordPress mukana tulee kokoelma lääketieteellisiä malleja, jotka ovat integroituja ja saatavilla verkossa. Suunnittelut ovat ilmaisia ​​ja maksettuja, ja sinun on valittava se, joka sopii parhaiten lääketieteelliseen markkinarakoosi ja verkkosuunnitteluominaisuutesi. Varo malleja, jotka ovat kehittäneet jaksotetut web-suunnittelijat, joita et ole koskaan ennen käsitellyt mahdollisten haittaohjelmauhkien takia..
 • Lisäosat lääketieteellisille verkkosivustoille. CMS: llä on hämmästyttävä kokoelma integroitavia laajennuksia lääketieteellisille verkkosivustoille, jotka ovat sekä ilmaisia ​​että maksettuja. Joitakin onnistuneimpia esimerkkejä tällaisista laajennuksista ovat TrendMD, varauskalenteri, Treato, CometChat, Gravity Forms, Tapahtumakalenteri, Lopullinen tapaamisten varaaminen ja aikataulutus, Henkilöstöluettelo, PubMed Viestit, DICOM (Digitaalinen kuvantaminen ja viestintä lääketieteessä), Online-terveyslaskimet ja paljon muuta.
 • bloggaaminen. CMS luotiin alun perin blogiympäristöksi, jonka avulla voit yhdistää ja hallita täysikokoista blogia lääketieteelliseen verkkosivustoosi. Täällä voit lähettää niche-blogeja koskevia artikkeleita, ottaa käyttöön käyttäjän kommentteja ja suorittaa muita vaiheita, joita verkkosivustosi kävijät ja potentiaaliset potilaat varmasti arvostavat etuna.
 • Asiakasvuorovaikutuksen laajennukset. WordPress antaa sinun valita monista integroitavista laajennuksista, jotka voivat auttaa projektin parempien asiakasvuorovaikutusvaihtoehtojen parantamisessa. Projektillesi valittavien laajennusten joukossa seuraavat ovat ehdottomasti huomion arvoisia: Helppo sosiaalinen jakaminen -painikkeet, Request Callback Plugin, WP Notification Bar Pro, Client Portal Plugin, WP asiakasalue ja monet muut.

WordPress on alun perin ilmainen CMS. Tämä tarkoittaa, että voit ladata, asentaa ja käyttää alustan perusominaisuuksia ilmaiseksi. Projektin julkaisemiseksi sinun on kuitenkin huolehdittava isännöinnistä ja verkkotunnuksen valinnasta. Tässä suhteessa Bluehostin käyttö halvimmalla suunnitelmalla ($ 2,95 / kk) on järkevin ja kustannustehokkain ratkaisu. Lisäksi voit harkita yhden ulkoisten maksettujen mallien tai kolmansien osapuolien laajennusten integrointia, jotka parantavat lääketieteellisen verkkosivuston suorituskykyä..

Kokeile WordPress nyt

SITE123 – Hammaslääkäreiden verkkosivustojen rakentaja & klinikat

SITE123 - Hammaslääkärien ja klinikoiden verkkosivujen rakentaja

SITE123 – on yksinkertainen ja kätevä DIY-verkkosivustojen rakentaja, joka toimii yhtä hyvin aloittelijoille ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille vuosien kapealla asiantuntemuksella.Koodaustaitoja ei tarvitse hallita, jotta voidaan käyttää kaikkia alustan tarjoamia ominaisuuksia. Kätevä vedä ja pudota -editori sekä esikatseluvaihtoehto mahdollistavat verkkosivuston kehitysprosessin kaikkien vaiheiden hallinnan. Kun työskentelet lääketieteellisen verkkosivustosi suunnittelussa, voit hyödyntää seuraavia Web-sivuston rakentajan tarjoamia etuja:

 • Sovellusmarkkinat. SITE123 antaa pääsyn monille integroitavissa oleville sovelluksille, lisäosille ja widgetille, jotka ovat saatavana sen rikkailla App Market -markkinoilla. Tässä voit selata paljon toiminnallisia laajennuksia, kuten Live Chat -tukea, Analytics-työkaluja, lomakkeita, gallerioita, varauksia, sosiaalisia ja monia muita.
 • Logo Maker. Verkkosivun rakentaja antaa sinun suunnitella oman lääketieteellisen verkkosivustosi logon, jos sinulla ei vielä ole logoa. Työkalu on ilmainen kaikille ja se on myös hämmästyttävän helppo käyttää. Samoin täällä on mahdollista ladata oma yrityksesi logo ja mukauttaa sitä haluamallasi tavalla.
 • Sosiaalisen median integraatio. Sairaanhoidon verkkosivuston maineen lisääminen tulee paljon yksinkertaisemmaksi SITE123: n tarjoamien sosiaalisen median integrointivaihtoehtojen avulla. Verkkosivun rakentajan avulla voit jakaa klinikkaan liittyviä uutisia, päivityksiä, tapahtumia, suunnitelmia ja aikataulua sosiaalisissa verkostoissa, jotta kohdeyleisö saa selville nämä tiedot ajallaan..
 • Monikielinen tuki. Verkkosivuston rakentaja tarjoaa monikielisen tuen, jonka vuoksi voit käynnistää lääketieteellisen verkkosivun useilla kielillä. Tämä helpottaa ulkomaalaisten potilaiden löytämistä klinikaltasi ja yhteydenpitoasi voidaksesi käyttää tarjoamaasi lääketieteellisiä palveluita.
 • Vapaamuotojen rakentaja. Jos aiot integroida online-lomakkeet mihin tahansa lääketieteellisen verkkosivustosi osaan / sivulle, SITE123 antaa sinun tehdä sen käyttämällä ilmaista lomakemuodostajaa. Työkalu antaa pääsyn useisiin mukautettuihin lomakeasetteluihin ja integroitaviin elementteihin, jotka tulevat lääketieteellisen verkkosivustosi erikoistumiseen.
 • Blogging-alusta. SITE123: n avulla voit luoda ominaisuuksilla varustetun blogin ja yhdistää sen verkkosivustoosi parantaaksesi sen suorituskykyä ja kannustaakseen aktiivisia keskusteluja käyttäjistä. Blogisi voi sisältää tarvittavan määrän osioita ja aiheita, jotta voit päivittää sitä säännöllisesti uusilla viesteillä.

SITE123 ei ole vain yksi yksinkertaisimmista pilvisivustojen rakentajista, mutta se on myös yksi kustannustehokkaimmista alustoista. Alustalla on ilmainen suunnitelma, mutta valita on myös neljä maksullista liittymää. Heidän kustannuksensa alkavat 10,80 dollaria kuukaudessa.

Kokeile SITE123: ta ilmaiseksi

Kuinka luoda lääketieteellinen verkkosivusto itse

Lääketieteellisen verkkosivuston avaaminen on loistava idea, jos tavoitteena on markkinoida lääketieteellistä käytäntöäsi verkossa. Verkkosivustosta voi tulla paikka, jossa potentiaaliset asiakkaasi voivat käyttää kaikkia tarvittavia tietoja, joita he voivat tarvita terveydentilansa parantamiseksi.

Tällaisen verkkosivuston omistus antaa omistajille myös mahdollisuuden kestää kapeakilpailu, joka kovenee joka vuosi. Muutoin sinulla on riski unohtaa täydellinen tilaisuus ajaa uusia asiakkaita. Tilastojen mukaan noin 80% käyttäjistä käy verkossa etsiessäsi terveystietoja, ja sinulla on velvollisuus tarjota heille verkkosivusto.

Sikäli kuin lääketieteelliset palvelut ovat monipuolisia, myös kaikki lääketieteelliset verkkosivut eroavat toisistaan. Sinun on päätettävä, mitä sisältöä lisätä verkkosivustoosi, jotta se olisi informatiivisin. On kuitenkin olemassa useita välttämättömiä elementtejä, joihin lääketieteellinen verkkosivusto ei voi mennä ilman:

 • Online-potilaslomakkeet. Nämä lomakkeet voivat olla monipuolisia, alkaen rekisteröintilomakkeista ja jopa online-tapaamisaikataululomakkeisiin. Yksinkertaista potilaan elämää tarjoamalla hänelle mahdollisuus rekisteröidä ja aikatauluttaa vierailunsa ilman tarvetta mennä toimistoosi. Tee näistä lomakkeista helppo löytää ja varmista aina, että ne toimivat hyvin.
 • Uutiset ja hälytykset. Lääketieteelliseen käytäntöön liittyvien uutisten päivittäminen ja tärkeiden hälytysten lähettäminen saa potilaasi tuntemaan itseluottamusta sitoutumisestasi yhteisöelämään. Tämä myötävaikuttaa myös verkkosivustosi korkeampaan sijoitukseen hakukoneissa.
 • Foorumi ja blogi. Yli 80% käyttäjistä etsii lääketieteellisiä tietoja verkosta, joten foorumin ja blogin osien lisääminen tuntuu järkevältä idealta. Tämä on paras tapa tarjota potilaillesi terveyteen liittyviä artikkeleita ja antaa heille mahdollisuus osallistua keskusteluihin.
 • Palvelut. Kerro potilaillesi luettelo lääketieteellisistä palveluista, joita olet valmis tarjoamaan heille. Älä unohda hinnastoa ja vakuutustietoja (jos mitään).
 • Online-konsultti. Verkko-konsultin saatavuus on huomattava etu potilaille, jotka tarvitsevat kiireellisiä neuvoja tai eivät vain löydä vaadittavia tietoja verkkosivustoltasi..
 • Yhteystiedot. On järkevää näyttää yhteystietosi jokaisella sivulla – sekä yläkulmassa että alatunnisteessa. Siellä tulisi olla myös erillinen Ota yhteyttä -sivu, joka sisältää osoitteesi ja kartat, puhelinnumerosi, sosiaalisen verkoston tilisi, palautelomakkeen jne.

Bottom Line

Verkkosivuston käynnistäminen on mielekäs vaihe liiketoiminnan edistämisessä. Verkkosivun rakentajan käyttö auttaa tekemään prosessista yksinkertaisempaa ja edullisempaa, mutta myös tehokasta ja kiinnostavaa. Nämä alustat mahdollistavat lääketieteellisen verkkosivuston suunnitteluun tarvittavan ajan vähentämisen, mikä poistaa tarpeen palkata ammattimainen verkkosuunnittelija.

Tietenkin siellä on kymmeniä erikoistuneita verkkojulkaisujärjestelmiä melkein kaikille yrityksille, jotka on suunnattu yksinomaan terveydenhuoltoon liittyvien verkkosivustojen rakentamiseen. Tällaiset verkkopalvelut ovat epäilemättä loistava paikka rakentaa lääketieteellinen verkkosivusto, mutta ne voivat olla liian kalliita itsenäiselle ammattilaiselle.

Jos tarvitset lääketieteellistä verkkosivustoa, joka on sekä tehokas että huomion herättävä, Wix on sinun ykkösvalintasi. Valikoimalla lääketieteellisiä malleja ja monipuolisia räätälöintityökaluja, se mahdollistaa verkkosivun, joka erottuu joukosta. uKit on yksinkertaisempi vaihtoehto Wixille, mutta tarjoaa myös hyviä web-suunnitteluvaihtoehtoja upean lääketieteellisen verkkosivuston luomiseksi. Minkä tahansa valintasi valitsetkin, tulos on vaivan ja vaivan arvoinen!

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map