Parhaat matkatoimistojen verkkosivustojen rakentajat

Parhaat matkatoimistojen verkkosivustojen rakentajat


Matkayrityksen aloittaminen on aina haaste, etenkin niille yrittäjille, jotka eivät ole koskaan aikaisemmin tehneet niin ja joilla ei ole ymmärrystä vaiheista ja taidoista, joihin tämä prosessi liittyy. Käytätkö jo matkatoimistoa tai suunnittelet vain perustaa matkanjärjestäjän, et välttämättä perustaa verkkosivustoa edustamaan yritystäsi verkossa.

Matkasivusto on nykyisten ja potentiaalisten asiakkaidesi paras kohde. Tämä on myös paras tietolähde yrityksestäsi, tarjoamistasi palveluista ja päivityksistä, hinnoittelupolitiikasta ja muista merkittävistä asioista. Täysin varusteltu matkatoimisto-verkkosivusto voi tarjota asiakkaillesi paljon teollisuuteen liittyvää tietoa, jota ei löydy muista mainosmateriaaleista tai muista offline-tietolähteistä.

Ei ole salaisuus, että matkatoimistot ovat kiireisiä ympäri vuorokauden, auttaen asiakkaitaan löytämään parhaat matkat kohtuulliseen hintaan ja käsittelemään muita yritystoimintaan liittyviä kysymyksiä. Tämä vie tietysti paljon vaivaa ja aikaa, estäen yritysomistajia osallistumasta DIY-verkkosivustojen kehittämiseen. Verkkomiesien palkkaamiseen matkatoimistojen verkkosivustojen suunnitteluun ei kuitenkaan ole mitään järkeä, koska tämä on melko kallis ratkaisu. Vaikka yritätkin sitä palkata joku verkkosivuston kehittämiseen puolestasi, et voi päivittää ja hallita hanketta itse tietämättä web-suunnitteluprosessin perusteita.

Ainoa kohtuullinen ratkaisu tässä tapauksessa on käyttää verkkosivustojen rakentajia – yksinkertaisia, helppokäyttöisiä ja kohtuuhintaisia ​​web-suunnittelutyökaluja, joiden avulla voit luoda verkkosivun, jota ei tarvitse koodata tai tarvita kokemusta. Sekä all-in-one- että matkatoimistojen verkkosivustojen rakentajat tarjoavat laajan valikoiman niche-keskittyviä ominaisuuksia ja palveluita, joilla on positiivinen vaikutus verkkosivustosi suorituskykyyn ja sen jatkokäyttöön.

Sen lisäksi, että tarjotaan tarkat tiedot yrityksestäsi, saavutuksista, palveluista, matkoista ja hinnoista, matkatoimiston verkkosivustosta tulee ensisijainen kohde käyttäjille, jotka haluavat selvittää yrityksesi päivitykset, polttavat tarjoukset (tämä merkitsee paljon turisteille), parhaat tarjoukset, alennukset, uutiset, päivitykset ja muut niihin liittyvät tosiasiat, joita he eivät löydä muualta.

Testasimme 8 parasta matkatoimiston verkkosivustojen rakentajaa:

 1. Wix – PARAS matkatoimistojen verkkosivustojen rakentaja
 2. WordPress – paras matkablogien alusta
 3. uKit – Paras matkatoimisto-verkkosivustojen rakentaja
 4. Ucraft – online-alusta alustan luomiseksi
 5. SITE123 – verkkosivustojen rakentaja matkanjärjestäjille
 6. Kirjanmerkki – A.I.-käyttöinen verkkosivustojen rakentaja
 7. uCoz – ehdottoman ILMAINEN matkayhteisön rakentaja
 8. Shopify – paras verkkokauppaympäristö matkasivustoille

Niille, jotka etsivät parasta matkatoimistojen verkkosivustojen rakentajaa, olemme tarkistaneet jokaisen yllä luetellun järjestelmän. Niiden yksityiskohtainen vertailu auttaa sinua löytämään alustan, joka toimii parhaiten matkatoimistosi verkkosivustolla ja vastaa verkkosivustosi kehittämistarpeisiin eniten. Aloitetaan nyt.

Wix – PARAS matkatoimistojen verkkosivustojen rakentaja

Wix - PARAS matkatoimistojen verkkosivustojen rakentaja

Wix – on PARAS all-in-one-verkkosivustojen rakentaja matkatoimistoille, edustajille ja matkanjärjestäjille. Alusta käsittää helppokäyttöisyyden, mukavuuden, kohtuuhintaisuuden, huippuluokan toiminnallisuuden ja intuitiivisen web-suunnittelutavan. Järjestelmä on kysyntää käyttäjien kanssa ympäri maailmaa, eikä turhaan. Wixin mukana tulee tyhjentävä ominaisuusluettelo, jota tarvitaan vaikuttavan matkatoimisto-sivuston käynnistämiseen ja hallintaan kuluttamatta siihen omaisuutta. On korkea aika kerätä heti alustan tärkeimmät kohokohdat:

 • Matkapohjat. Kun kyse on kokoelma matkamalleja, Järjestelmä tarjoaa kunnollisia muokattavissa olevia ja mobiililaitteille valmiita teemoja, joita tarvitaan verkkosivustojen rakentamiseen matkanjärjestäjille, matkatoimistoille, ruokamatkoille, matkailuyrityksille, hotelleille, matkablogille, safarimatkoille, matkakuvaajille, purjehtijoille ja erityisille aloitussivuille matkatoimistoille.
 • Matka-widgetit. Järjestelmä antaa mahdollisuuden valita paljon ilmaisia ​​ja maksettuja widgettejä, jotka ovat loistava lisä matkatoimistosi verkkosivustolle (Moovit Maps and Routes -widget tarjoaa erinomaiset kuljetusvaihtoehdot tarkkaan sijaintiisi, hotellit ja Airbnbs Map tarjoavat parhaat majoituspaikat tapahtuman lähellä jne..)
 • Asiakasvuorovaikutustyökalut. Wix-sovellusmarkkinat tarjoaa laajan kokoelman integroitavia widgettejä ja laajennuksia, jotka mahdollistavat tehokkaan yhteydenpidon asiakkaiden kanssa milloin tahansa vuorokauden aikana (123 lomakemuodostin, takaisinsoitto, online-varaukset, Live Chat, Wix-lomakkeet, Google-tapahtumakalenteri, tapahtumakalenteri, Wix-varaukset, aikataulutusohjelma, inffuse-suosittelut, viimeisimmät uutiset, Wix-chat, yhteyshenkilöiden hallinta + CRM jne..).
 • asiakkaiden arvostelut. Järjestelmä mahdollistaa widgetien ja laajennusten integroinnin, joiden avulla asiakkaat voivat lähettää arvostelujaan ja jakaa kommenttejaan tehostettuihin markkinointitarkoituksiin (Asiakkaiden arvostelut, MyReviews, kommentit, Yelp, Kommentit +, Testimonial Builder, Sosiaaliset suositukset, Äänikommentit + jne..).
 • Wix-varaukset. Sovellus mahdollistaa tapaamisen, ilmoittautumisen kokoukseen, maksun suorittamisen suoraan verkkosivustolla, jotta työaikataulusi ja asiakkaidesi suunnitelmat olisivat järjestäytyneempiä.
 • foorumi. Verkkosivun rakentaja mahdollistaa sen lisää foorumi verkkosivustollesi jotta nykyiset ja potentiaaliset käyttäjät voivat seurata toisiaan, keskustella kiinnostavista aiheista ja jakaa matkakokemuksensa. On mahdollista lisätä niin monta haastattelua ja aiheita, jotka keskittyvät matkustamiseen, jotta päivitetyt tiedot käyttäjiä kannustetaan selvittämään.
 • bloggaaminen. Wixin avulla voit myös yhdistää täysin varustellun blogin verkkosivustoosi pitääksesi matkatoimistojen asiakkaita ajan tasalla suunnitelluista tapahtumista, päivityksistä ja uutisista, jotka haluat jakaa heidän kanssaan. On myös mahdollisuus ladata informatiivisia kapealla artikkeleita, jotka tarjoavat matkustustietojen käyttäjille arvokasta etua suunnitellessaan lomaaan tai työmatkojaan.

Kustannus: Ominaisuuksilla kuormitettujen verkkosivustojen rakentajana Wix tarjoaa mahdollisuuden testata koko ominaisuusjoukko ilmaisella suunnitelmalla. Tämä vaihtoehto riittää määrittelemään alustan tärkeimmät vahvat ja heikot kohdat ennen kuin päätetään sen jatkokäytöstä. Sinun pitäisi kuitenkin tietää, että Wixin vapaa suunnitelma ei toimi lainkaan monimutkaisten projektien kehittämisessä.

Jos aiot avata toimivan matkatoimiston verkkosivuston, sinun on päivitettävä yhteen sen maksettuihin suunnitelmiin. Tätä tarkoitusta varten Wix tarjoaa tällä hetkellä kaksi suunnitelmien ryhmää, nimittäin Standard ja Business / eCommerce. Jokainen niistä sisältää yksittäisiä tilauksia, jotka eroavat toisistaan ​​ehdoin ja kustannuksin. Siksi standardi Wix -tilausten hinnat alkavat 13 dollaria kuukaudessa kohti 39 dollariin kuukaudessa, kun taas liiketoimintasuunnitelmien hinta on vähintään 23 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

WordPress – paras matkablogien alusta

WordPress - paras matkablogien alusta

WordPress – on luotettava ja monipuolinen alusta (CMS) matka- ja matkailublogit. Järjestelmä toimii erinomaisesti matkatoimistojen tai suosittujen matkanjärjestäjien suurten ominaisuuksilla kuormitettujen verkkosivustojen kehittämisessä. Se erottuu joukosta edistyneiden integrointivaihtoehtojen, huippuluokan suunnittelun mukauttamistyökalujen ja koodinmuokkausominaisuuksien ansiosta. Jälkimmäinen näkökohta vaatii kuitenkin aiheen ymmärtämistä. Syyt käyttöympäristön käyttöön ovat seuraavat:

 • Matkapohjat. On mahdollista selata järjestelmän tarjoamia ilmaisia ​​ja maksettuja matkamalleja sekä niitä teemoja, jotka ovat saatavilla verkossa.
 • Integroitavat laajennukset matkatoimistoihin. WordPress tunnetaan tehokkaista laajennusten integrointivaihtoehdoista (suosituimpia lisäosia, joita voit käyttää matkaverkkosivustossasi, ovat PanoPress, Orioly Book Now, Tour Master, WPML-laajennus, Polylang, tapahtumakalenteri, WooTour jne..).
 • Asiakasvuorovaikutuksen laajennukset. Voit varmistaa palkitsevan vuorovaikutuksen asiakkaiden kanssa myös integroimalla useita laajennuksia, kuten Helppo sosiaalinen jakaminen -painikkeet, asiakasportaalilaajennus, pyyntösoittoapuohjelma, WP Notification Bar Pro, WP asiakasalue jne..

Kustannus: WordPress on ilmainen lataus kaikille. Voit testata järjestelmän ominaisuuksia niin kauan kuin tarvitset. Muista, että matkasivuston julkaisemiseksi ja mainostamiseksi sinun on ostettava sitä varten isäntä ja verkkotunnus. Mahdolliset kustannukset riippuvat suunnitelman ehdoista. Esimerkiksi edullinen Bluehost suunnitelma maksaa sinulle 2,95 dollaria kuukaudessa. Lisäksi joudut investoimaan laajennusten ja mallien integrointiin.

Kokeile WordPress nyt

uKit – Paras matkatoimisto-verkkosivustojen rakentaja

uKit - Paras matkatoimisto-verkkosivustojen rakentaja

uKit – on helpoin pienyrityssivustojen rakentaja luomaan matkatoimistojen verkkosivuja. Suunniteltujen edistyneiden mukauttamisominaisuuksien, teemojen, sovellusten ja muiden työkalujen, jotka ovat pakollista kaikille matkasivustoille, runsaus on tehnyt palvelusta yhden parhaista markkinarakojen edustajista. Katso nyt joitain sen erottuvimmista ominaisuuksista:

 • Kokoelma matkamalleja. Järjestelmä tarjoaa runsas kokoelman matkailuun keskittynyt reagoivia teemoja, jotka voidaan helposti mukauttaa vastaamaan aloittelijoiden ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisten tarpeita (Voit valita matkatoimiston, maastopyöräilyn tai Euroopan kiertueen, merileirityksen, lomamatkailuaktiviteetin, ekomatkan, risteilyteemoja tai valita tyhjän mallin suunnitellaksesi verkkosivustoa tyhjästä).
 • Rich Widget -kokoelma. uKit tarjoaa melko mukavan valikoiman widgettejä, joissa on niche-sisältö ja jotka ovat hyvä lisä mihin tahansa matkasivustoihin (Verkkokeskustelu, sosiaalisen verkostoitumisen painikkeet, aikajana, käyttäjän kommentit, palvelulaskin, ajastin jne.).
 • CallBack-ominaisuus. Integroimalla widgetin, voit antaa asiakkaillesi mahdollisuuden jättää heidän takaisinsoittopyyntönsä, jotta voit ottaa heihin yhteyttä sopivimmalla kellonaikana..
 • Live Chat. UKitin tarjoamalla LiveChat-ominaisuudella voit pitää yhteyttä asiakkaisiin, joilla on kysyttävää tai jotka tarvitsevat oikea-aikaista online-tukea ja -tukea.
 • Verkkosivun esikatselu. Verkkosivun rakentaja sallii verkkosivustosi esikatselun sen ollessa vielä kehitteillä. Tämän avulla voit havaita käytettävissä olevat viat ja virheet, jotta projekti voidaan nopeasti muokata ja päästä eroon niistä ennen verkkosivuston julkaisua. Esikatselutoiminto antaa myös mahdollisuuden nähdä, miltä valmis projekti näyttää mobiili- ja pöytälaitteilla.
 • Ilmainen SSL-varmenne. Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden yhdistää SSL-varmenneominaisuus resurssin turvallisuuden parantamiseksi ja antaa matkaverkkosivustollesi toivotun uskottavuuden.

Kustannus: uKitillä on edullinen hinnoittelupolitiikka, vaikka se ei tarjoa ilmaista suunnitelmaa. Sen sijaan järjestelmä tarjoaa 14 päivän kokeilun, jonka aikana voit testata kaikkia kiinnostavia ominaisuuksia. Halvin uKit-suunnitelma maksaa 4 dollaria kuukaudessa, kun taas kallein suunnitelma maksaa 12 dollaria kuukaudessa.

Kokeile uKit ilmaiseksi

Ucraft – online-alusta alustan luomiseksi

Ucraft - online-alusta alustan luomiseksi

Ucraft – on pilvisivustojen rakentaja, joka tarjoaa yksinkertaisen tavan kunnollisen verkkosivuston perustamiseen. Verkkosivun rakentaja tunnetaan myös suunnittelijatyökalujen kokoelmasta, reagoivista malleista, ilmaisesta aloitussivun luojasta ja logon muokkaustyökalusta. Tässä on palvelun tärkeimmät edut:

 • Responsiiviset niche-mallit. Ucraft tarjoaa rikkaan kokoelman valmiita reagoivia malleja, jotka on erityisesti suunniteltu matkailualan edustajille.
 • Kolmansien osapuolien integraatiot. Jos sinusta tuntuu, että sisäänrakennettujen elementtien määrä ei riitä matkatoimistosi verkkosivustolle, voit valita minkä tahansa kolmannen osapuolen integroinnin, joka voi kattaa laajan mainos-, markkinointi- ja analyyttitarpeet (Sisäpuhelin, Disqus, LiveAgent, Facebook Messenger, Uservoice, Zendesk Chat, Jivosite jne..).
 • Ilmainen aloitussivun luoja. Voit luoda käyttäjien huomion ja lisätä asiakkaiden sitoutumisastetta rakentamalla aloitussivun matkasivustollesi ilmaiseksi.
 • Ilmainen Logo Maker. Ominaisuuden avulla on mahdollista luoda matkatoimistosi verkkosivustolle ainutlaatuinen logo, jotta se erottuu joukosta ja lisää mainetta.
 • Monikieliset tuki. Jos tavoitteena on houkutella asiakkaita ulkomailta tai olla tekemisissä kansainvälisten kumppaneiden kanssa, Ucraft tarjoaa monikielisen tuen merkittävänä etuna.

Kustannus: Ucraftilla on ilmainen suunnitelma, joka toimii hyvin niille käyttäjille, jotka aikovat säästää budjettia ja avata ilmaisen aloitussivun tai muun tyyppisen verkkosivuston ilmaiseksi. Sinun tulisi kuitenkin ymmärtää, että ilmaisissa verkkosivustoissa ei ole toimintoja, jotka estävät sinua saamaan kaiken hyödyn irti niistä. Maksettujen optioiden osalta niiden kustannukset eroavat suunnitelmien ja ehtojen perusteella. Edullinen Pro -verkkotilaus maksaa sinulle 10 dollaria kuukaudessa, kun taas kallein rajoittamaton suunnitelma on 69 dollaria kuukaudessa. Jos et ole varma ominaisuuksista, joihin kukin suunnitelma liittyy, verkkosivujen rakentajan tarjoama 14 päivän kokeilujakso auttaa sinua tekemään oikean päätöksen.

Kokeile Ucraftia ilmaiseksi

SITE123 – verkkosivustojen rakentaja matkanjärjestäjille

SITE123 - verkkosivustojen rakentaja matkanjärjestäjille

Site123 – on yksinkertainen verkkosivustojen rakentaja matkanjärjestäjille, joka mahdollistaa laadukkaiden verkkosivustojen luomisen ilman tarvittavia taitoja tai koodausosaamista. Alustaan ​​sisältyy informatiivisia ja arvokkaita ohjeita projektien käynnistämiseksi sen kanssa. Siellä on kätevä vedä ja pudota -editori, joka yksinkertaistaa DIY-verkkosivuston kehittämisprosessia aloittelijoille ja taitaville web-suunnittelijoille. Alla on lueteltu verkkosivustojen rakentajan erottuvimmat kohokohdat:

 • Logo Maker. Jos yritykselläsi ei ole sitä edustavaa logoa verkossa, SITE123 sallii sen luomisen helposti. Sinun ei tarvitse olla verkkosivujen suunnittelija tai koodausasiantuntija, jotta voit luoda itsellesi oman yrityksen logon. Käytä vain integroitua työkalusarjaa ja elementtejä, joita Logo Maker tarjoaa, suunnitellaksesi logo, joka sopii matkatoimistosi verkkosivustolle eniten.
 • Monikielinen tuki. SITE123 tarjoaa monikielisen tuen, jonka avulla on mahdollista luoda matkatoimistosi verkkosivustolle useita kieliversioita. Tämä voi auttaa verkkosivustojen liikenteen ja asiakaskunnan kasvattamisessa pitkällä tähtäimellä.
 • Asiakasvuorovaikutustyökalut. Verkkosivun rakentaja myöntää pääsyn useisiin asiakasvuorovaikutustyökaluihin, joiden avulla voidaan parantaa asiakkaiden sitoutumista ja kannustaa aktiiviseen käyttäjän vuorovaikutukseen.
 • Integroitu lomakerakentaja. Järjestelmän avulla voit luoda ja lisätä erilaisia ​​verkkolomakkeita matkatoimistosi verkkosivustolle antamaan käyttäjille toimintavapauden. Voit saada pääsyn moniin mukautettuihin lomakeasetteluihin ja elementteihin luodaksesi lomakkeita, jotka vastaavat verkkosivustosi erikoistumista ja voivat merkittävästi parantaa sen suorituskykyä.
 • bloggaaminen. Alustalla on arvoinen blogimoottori, jonka avulla on mahdollista yhdistää täydellinen blogi matkasivustoosi. Täällä voit lähettää matkakeskukseen liittyviä artikkeleita herättääksesi asiakkaiden kiinnostuksen, tuottaa liikennettä ja tuloja pitkällä tähtäimellä.
 • Sovellusmarkkinat. SITE123 erottuu myös joukosta integroidun sovellusmarkkinoidensa ansiosta, joka antaa pääsyn kymmenille widgetille ja lisäosille, kuten live-chat-tuki, galleriat, lomakkeet, analytiikkatyökalut, sosiaaliset palvelut, varaukset ja monet muut. Näiden ja muiden widgetien avulla saat kaiken irti matkatoimistosi verkkosivustolta.
 • Sosiaalisen median integraatio. Ominaisuus mahdollistaa verkkosivustosi maineen lisäämisen sosiaalisissa verkostoissa jakamalla uutisia, toimialapäivityksiä, ajoitettuja tapahtumia, suunnitelmia ja muuta verkkosivustoosi liittyvää tietoa.

Kustannus: SITE123 on yksi yksinkertaisimmista ja edullisimmista DIY-verkkosivustojen rakentajista. Sillä on täysin ilmainen suunnitelma kaikille, jotka aikovat perustaa verkkosivuston järjestelmään ja aikoo testata sen ominaisuusjoukon etukäteen. Samoin alusta tarjoaa neljä maksettua suunnitelmaa, kustannukset f, jotka vaihtelevat 10,80 – 28,80 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Site123: ta ilmaiseksi

Kirjanmerkki – A.I.-käyttöinen verkkosivustojen rakentaja

Kirjanmerkki - A.I.- Powered Website Builder

Kirjanmerkki – on edistynyt AI-pohjainen verkkosivustojen rakentaja, joka sopii matkasivustoille. Sinun ei tarvitse olla koodausasiantuntija rakentaaksesi upeita verkkosivustoja kirjanmerkin avulla. Käytä vain AI-työkalua sisällön tuottamiseen ja katsele tulosta! Sivustojen rakentajan tärkeimmät kohokohdat ovat seuraavat:

 • AIDA-avustaja. Keinotekoinen älykkyys -työkalu tulee automaattisesti toimeen verkkosivuston luomisen kanssa, jos määrität tarpeesi matkustavalle verkkosivustolle ja lähetät kaiken haluamasi sisällön.
 • Kohdistusominaisuus. Järjestelmä tarjoaa joukon valmiita lohkoja, joita voit valita, muokata ja integroida matkasivustoosi käyttämällä moduuleja kuten linkit, tekstit, lainaukset, kartat, yhteystiedot, sosiaalisen verkoston painikkeet, palaute ja yhteystiedot jne.
 • Tapahtumaominaisuus. Tapahtumat-osiossa voidaan lähettää tulevat tapahtumat matka-verkkosivustoosi pitääksesi heidät tietoisena yrityksesi tapahtumista.
 • verkkokaupan moottori. Bookmarkilla on kunnollinen verkkokauppamoottori, jonka avulla voit lisätä pienelle tai keskipitkälle verkkokauppaan matkasivustollesi, jossa voit myydä matkoja, lisävarusteita ja muita asiakkaiden kanssa kysyttyjä tuotteita..

Kustannus: Verkkosivun rakentajalla on ilmainen suunnitelma ja kaksi maksettua tilausta. Vapaa suunnitelma riittää testaamaan kaikki järjestelmän ominaisuudet, kun taas maksetut tilaukset lisäävät toiminnallisuutta projektiisi. Maksetun tilauksen saamiseksi sinun on käytettävä vastaavasti 11,99 dollaria ja 24,99 dollaria kuukaudessa. On myös mahdollisuus suorittaa kuukausimaksuja, mutta suunnitelmien kustannukset ovat tässä tapauksessa jonkin verran korkeammat – 15 dollaria ja 30 dollaria kuukaudessa.

Kokeile kirjanmerkkiä ilmaiseksi

uCoz – ehdottoman ILMAINEN matkayhteisön rakentaja

uCoz - ehdottoman ILMAINEN matkayhteisön rakentaja

uCoz – on ehdottoman ilmainen matkayhteisön rakentaja, joka antaa muille kuin teknisille ja web-suunnittelijoille mahdollisuuden aloittaa laadukkaita matkailuun liittyviä projekteja tyhjästä. Alustaan ​​sisältyy joukko toiminnallisia moduuleja, helppo ja intuitiivinen DIY-web-editori, blogi- ja verkkokaupan moottorit ja muut huippuluokan ominaisuudet. Oletetaan heidät heti:

 • Blogimoottori. Verkkosivuston rakentaja toimittaa edistyneen blogimoottorin, jonka avulla on mahdollista yhdistää monipuolinen blogi matkatoimiston verkkosivustoosi. Tämä on paikka, jossa voit lähettää ja päivittää niche-aiheisia artikkeleita, aloittaa käyttäjäkeskusteluja ja pitää vain yhteyttä nykyisiin ja potentiaalisiin asiakkaisiisi.
 • Foorumin moduuli. Moduulipohjaisena järjestelmänä uCoz antaa mahdollisuuden valita useista moduuleista parantaaksesi matka-verkkosivustosi suorituskykyä. Foorumin moduuli mahdollistaa yhteisöfoorumin luomisen, jossa voit kommunikoida asiakkaiden kanssa, lisätä ja päivittää foorumin sivuja, uusia aiheita ja keskusteluja.
 • Jäsenyysvaihtoehdot. Kun hallitset uCoz-pohjaista verkkosivustoasi, pystyt antamaan jäsenoikeudet käyttäjille, joiden kanssa aiot tehdä yhteistyötä. Sinun on määritettävä verkkosivustoille pääsyparametrit tai rajoitettava käyttäjän pääsyä käyttämäsi verkkosuunnittelutavoitteiden perusteella.

Kustannus: Verkkosivuston rakentaja on alun perin ilmainen, ja voit testata sen toiminnallisuutta veloituksetta saadaksesi selville, mitä sinulta voi odottaa. Saadaksesi kaiken irti uCoz-ominaisuusjoukosta, on järkevää päivittää yhdeksi neljästä mukana olevasta maksetusta tilauksesta. Niiden hinta alkaa 3 dollaria kuukaudessa halvimmalta perussuunnitelmalta ja nousee hintaan 8 dollaria kuukaudessa kalleimmalla perussuunnitelmalla.

Kokeile uCozia ilmaiseksi

Shopify – paras verkkokauppaympäristö matkasivustoille

Shopify - paras verkkokauppaympäristö matkasivustoille

Shopify – on paras verkkosivustojen verkkokauppaalusta, joka sisältää lukemattomia edistyneitä verkkokaupan ominaisuuksia ja integroituja työkaluja. Järjestelmä erottuu joukosta markkinointi-, verkkokauppakehitys- ja markkinointiominaisuuksien runsauden vuoksi, jotka auttavat verkkosivustojen luomisessa helposti, turvallisesti ja tehokkaasti. Tässä on luettelo Shopify-ominaisuuksista, jotka käyttäjien tulisi olla tietoisia verkkosivuston kehitysprosessissa:

 • POS-ohjelmisto. Shopifen mukana tulee myyntipiste-ominaisuus, joka edistää verkkosivujen toimivuutta. Ominaisuus mahdollistaa myynnin sekä verkossa että offline-tilassa, mikä lisää asiakaspohjaa ja liikenteen virtausta.
 • Synkronointiasetukset. Verkkokaupan ohjelmisto mahdollistaa tilisi tehokkaan ja nopean synkronoinnin suosittujen markkinapaikkojen ja ulkoisten palveluiden kanssa. Tämän avulla voit parantaa verkkosivustojen suorituskykyä ja kiinnittää käyttäjien huomioita, jotka haluavat tehdä yhteistyötä kanssasi.
 • Lisätty todellisuus (AR) Ominaisuus. AR-ominaisuuden integrointi ei vain lisää asiakkaidesi huomiokykyä, vaan lisää myös verkkosivustosi suosiota, kasvattaa liikenteen virtausta, tuottaa uutta myyntiä ja auttaa saavuttamaan asettamasi tavoitteet mahdollisimman tehokkaasti ja minimi-aikaa / vaivaa investoimalla. AR-integroinnin avulla käyttäjät voivat löytää yksityiskohtia tarjoamistasi käyttämällä 3D-lähestymistapaa.
 • Tuotehallinta. Käynnistäessään matkatoimiston verkkosivustoa voit pyrkiä tavoitteeseen ladata varastossa olevia kohteita / tarjouksia sekä näyttää erikoistarjouksia. Shopify tarjoaa huippuluokan tuotehallintavaihtoehtoja ja työkaluja, joiden avulla voit lisätä laadukkaita tuotekuvauksia, luoda houkuttelevia show-ikkunoita, hyödyntää CSV-tuonti- / -ominaisuuksia jne..
 • Monikielinen tuki. Shopify tarjoaa myös monikielisiä tukipalveluita, joilla on paljon merkitystä monikielisten matkatoimistojen verkkosivustojen kehittämisessä. Koska verkkosivustosi on saatavana useilla kielillä, se houkuttelee potentiaalisten kumppanien ja asiakkaiden huomion.

Kustannus: Shopify tarjoaa monipuolisen ja maltillisen hinnoittelupolitiikan, joka tarjoaa useita suunnitelmia, joista voit valita matka-verkkosivustosi eritelmien, parametrien sekä web-suunnittelun / liiketoiminnan aikeiden perusteella. Täällä ei ole täysin ilmaista suunnitelmaa, mutta käyttäjät voivat valita useista tilauksista. Halvin suunnitelma maksaa 9 dollaria kuukaudessa, kun taas kallein liittymä maksaa 299 dollaria kuukaudessa. Ilmainen 14 päivän kokeiluversio auttaa sinua löytämään kiinnostavan suunnitelmasi erityispiirteet tehdäksesi valinnan, jota et tule myöhemmin katumaan..

Kokeile Shopifea ilmaiseksi

Bottom Line

Verkkosivun perustaminen on välttämätöntä jokaiselle matkatoimistolle, joka pyrkii tehokkaaseen liiketoiminnan kehittämiseen ja asiakkaiden houkuttelemiseen. Sivustojen perustaminen ja hallinta ei kuitenkaan ole helppoa, etenkin kokemattomille käyttäjille. Tässä et halua mennä ilman kätevää verkkosuunnittelutyökalua, kuten verkkosivustojen rakentaja.

Nämä järjestelmät sisältävät useita ominaisuuksia, jotta matkasivustollesi saadaan houkutteleva ulkoasu ja erinomainen suorituskyky. Verkkosivuston rakentajat tarjoavat yleensä valikoiman valmiiksi suunniteltuja reagoivia malleja, valikoiman suunnittelun räätälöintityökaluja, helppokäyttöisiä kojetauluja ja mukavia SEO-optimointiparametrit. Nämä ovat tärkeimmät tekijät, jotka edistävät kunnollista tulosta.

Sanomattakin on selvää, että verkkosivustojen rakentajan valinta on monimutkainen tehtävä, mutta sen ei tarvitse olla valtava ongelma, jos olet valmis investoimaan aikaasi ja vaivaa. Viestissä tarkastellut järjestelmät ovat johtavia nykyaikainen web-suunnitteluraja ja ne on ensin otettava huomioon valintaa tehdessä. Ota aikaa testataksesi jokainen niistä selvittääksesi niiden ominaisuudet, edut ja haitat, tekniset tiedot ja vaikutukset ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Luo ilmainen matkaverkkosivusto

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map