Parhaat mobiiliystävälliset verkkosivustojen rakentajat

Parhaat mobiiliystävälliset verkkosivustojen rakentajat


Mobiililaitteiden optimoinnista on tullut välttämätön jokaiselle verkkosivustolle, joka on luotu käyttäjän keskittyessä. Tapa, jolla verkkosivustosi näytetään mobiililaitteilla, vaikuttaa suoraan lopputulokseen – tuotemyynnin tehokkuuteen ja asiakkaiden säilyttämisasteeseen. Mobiilivalmis verkkosivustot varmistavat paremman käyttökokemuksen, lisäävät keskimäärin aikaa, jonka vierailijat käyttävät verkkosivustoilleen, ja lisäävät verkkosivustojen latausnopeutta.

Tämä myötävaikuttaa myös projektien parempaan SEO-optimointiin, mikä antaa huomattavan etusijan kapeille kilpailijoille. Nämä ovat tärkeimmät syyt sille, miksi verkkosivustojen kehittäjien tulisi pakottaa harkitsemaan verkkosivustojensa mobiiliversion suunnittelua, jos ne aikovat kohdistaa suurempia yleisöjä ja saada enemmän voittoa pitkällä aikavälillä.

Matkapuhelimille optimoitujen verkkosivustojen kehittämisessä on ensiarvoisen tärkeää valitse oikea web-rakennustyökalu joka auttaa sekä aloittelijoita että verkkosivujen suunnittelun asiantuntijoita suorittamaan tehtävän yksin. Täältä verkkosivustojen rakentajat ovat hyödyllisiä. Nämä palvelut on erityisesti luotu auttamaan käyttäjiä rakentamaan huippuluokan projekteja, jotka näyttävät loistavilla mobiililaitteilla näytön tyypistä, koosta ja resoluutiosta riippumatta.

Testasimme 5 parasta mobiiliystävällistä verkkosivustojen rakentajaa:

 1. Wix – Paras palkittu verkkosivustojen rakentaja
 2. Elementor / WordPress – Helppokäyttöinen mobiilisivustojen rakentaja
 3. Weebly – moderni mobiiliystävällinen verkkosivustojen rakentaja
 4. Mobirise – mobiiliystävällinen verkkosivustojen rakennusohjelmisto
 5. Duda Mobile – paras mobiilisivustojen rakentaja

Luetteloon sisällytetyt verkkosivustojen rakentajat ovat parhaita markkinarakojen edustajia, joiden avulla on mahdollista käynnistää ja hallita mobiiliystävällisiä verkkosivustoja. Ne tarjoavat useita ominaisuuksia ja työkaluja, joita tarvitaan näiden hankkeiden käynnistämiseen, mutta jokaisella niistä on tiettyjä etuja ja haittoja, jotka tekevät heistä erottumaan joukosta. Mikä palvelu toimii paremmin projektissasi? Lue eteenpäin saadaksesi selville.

Wix – Paras palkittu verkkosivustojen rakentaja

Wix - Paras palkittu verkkosivustojen rakentaja

Wix – on paras mobiilivalmis verkkosivustojen rakentaja. Kaikki järjestelmällä käynnistetyt projektit ovat ammattimaisia, monipuolisia ja täysin muokattavissa olevia, mikä mahdollistaa selaamisen kaikissa laitteissa ilman mitään poikkeusta. Verkkosivun rakentaja on intuitiivinen ja yksinkertainen kaikille käyttäjille, riippumatta siitä, mitä web-suunnittelun asiantuntemusta ja mitä koodaus taidot heillä on. Tässä on tärkeimmät Wix-ominaisuudet, jotka auttavat parantamaan järjestelmällä luotujen verkkosivustojen mobiilioptimointia:

 • Mobiilieditori – Verkkosivuston rakentaja toimittaa sisäänrakennetun mobiilieditorin, joka mahdollistaa mobiilisivustojen versioiden mukauttamisen muutamalla napsautuksella vaikuttamatta työpöytäprojektinäkymään. Käyttäjät voivat valita hallintapaneelissa olevat vedä ja pudota -työkalut optimoidakseen verkkosivustonsa nopeasti tablet-laitteille ja matkapuhelimille. On mahdollista muuttaa kokoa, siirtää uudelleen, piilottaa ja näyttää erilaisia ​​kohteita, jotta ne sopisivat mobiilisivustosi asetteluun.
 • Wix-keskustelu mobiililaitteille – Järjestelmä tarjoaa hyödyllisen Wix Chat for Mobile App -sovelluksen, jonka avulla verkkosivustojen omistajat voivat vastata käyttäjiensä kysymyksiin mobiililaitteista. Tämä on kätevä vaihtoehto niille käyttäjille, jotka viettävät suurimman osan ajastaan ​​toimistossaan ja joilla ei ole pääsyä pöytätietokoneisiin. Mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa asiakkaidensa kanssa liikkeellä voi lisätä asiakasuskollisuutta ja tyytyväisyyttä.
 • Mobiilivalmiit mallit – Wixillä on upea mallistokokoelma, joka on optimoitu matkaviestinnän katselua ja mukauttamista varten alusta alkaen. Wix-mallipohja sisältää yli 550 teemaa, jotka on lajiteltu toimialan mukaan ja täysin ilmainen kaikille. Muista, että järjestelmä noudattaa ”absoluuttisen paikannuksen” periaatetta, joten se ei salli mallien vaihtamista verkkosivuston mukauttamisprosessin keskellä.

Kustannus: Wix on yksi edullisimmat verkkosivustojen rakentajat koska se tarjoaa useita suunnitelmia sopimaan erilaisiin markkinarakoihin ja käyttäjän vaatimuksiin. Järjestelmällä on täysin ilmainen suunnitelma, jolla ei ole mitään aikarajoituksia ja jonka avulla käyttäjät voivat testata palvelun koko toiminnallisuuden.

Samanaikaisesti ilmaisella Wix-tilauksella on useita toimintorajoituksia, jotka estävät sinua saamaan kaiken hyödyn irti verkkosivustosi suorituskyvystä. Näitä ovat rajoitettu määrä levytilaa, mainospalkki, Wix-aliverkkotunnus jne.

Jotta pääset eroon näistä haitoista, sinun on päivitettävä versioon yksi käytettävissä olevista maksettavista suunnitelmista kahden tyyppisissä tilauksissa – vakio- ja yritys- / verkkokauppa. Edullinen standardisuunnitelma maksaa sinulle 13 dollaria kuukaudessa, kun taas halvin yritystilaus maksaa 23 dollaria kuukaudessa. Verkkosivun rakentaja tarjoaa myös säännöllisiä alennuksia ja erikoistarjouksia asiakasuskollisuuden lisäämiseksi.

Voit myös peruuttaa tilauksen ja saada täyden hyvityksen 14 päivän kuluessa ilmoittautumisesta, jos et ole tyytyväinen. Tällöin kaikki lähetetty sisältö säilytetään, mutta verkkosivustosi alennetaan ilmaiseksi tilaukseksi.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

Elementor / WordPress – Helppokäyttöinen mobiilisivustojen rakentaja

Elementor / WordPress - Helppokäyttöinen mobiilisivustojen rakentaja

Elementor – on helppokäyttöinen mobiilisivustojen rakennustyökalu, joka voidaan integroida WordPress verkkosivustot, jotka tekevät niistä sopivia edelleen mobiililaitteiden optimointiin ja mukauttamiseen. Laajennuksen integrointi ei vie paljon aikaa ja vaivaa, koska prosessi on melko ymmärrettävä jopa aloittelijoille ja kestää vain muutaman minuutin. Laajennuksen asennus ei tarkoita HTML- tai CSS-taitoja, mikä on toinen etu useimmille käyttäjille. Ominaisuuksista, jotka tekevät Elementorista kelvollisen mobiiliystävällisen laajennuksen, seuraavat mainitaan ensin:

 • Täydellinen WordPress -yhteensopivuus – Elementor on WordPress-laajennus, joka tarkoittaa, että se on täysin yhteensopiva kaikkien sisällönhallintajärjestelmän tarjoamien laajennusten, mallien ja laajennusten kanssa verkkosivustojen laadun mukauttamiseksi. Valitse vain teema, jonka haluat mukauttaa (joko ilmainen tai maksettu) ja jatka integroimaan Elementoria saadaksesi pääsyn monikielisiin työkaluihin ja muihin edistyneisiin ominaisuuksiin.
 • Ponnahdusikkunoiden suunnittelun mukauttamistyökalut – Laajennus mahdollistaa koko edistyneiden mukauttamistyökalujen käytön, jotka on tarkoituksella suunniteltu erityyppisten ponnahdusmuotojen kehittämiseen. Näitä ovat myyntinauhat, sieppauslomakkeet, hei baarit, ilmoitukset, sähköpostitilauslomakkeet ja paljon muuta.
 • Visuaalisen editoinnin lisäasetukset – Elementorilla voit käyttää edistyneitä visuaalisia muokkausvaihtoehtoja sujuvaan ja helppoon mobiilisivustojen kehittämiseen. Projektien sisäiseen muokkaamiseen on mahdollista käsitellä säätämällä sivun lohkojen ja osioiden sijaintia. Riippumatta tekemistäsi muutoksista, ne näytetään näytöllä live-tilassa, jotta voit nähdä tuloksen ennen julkaisua.

Kustannus: Elementor on ilmainen WordPress-laajennus, joka voidaan ladata ja integroida ilman ylimääräisiä taloudellisia investointeja. Free Elementor -tilassa ei kuitenkaan ole useita ominaisuuksia, jotka voivat parantaa mobiilisivustosi suorituskykyä pitkällä tähtäimellä. Jotta pääset käyttämään kaikkia laajennuksen tarjoamia ominaisuuksia, päivitys johonkin sen maksettuihin suunnitelmiin on välttämätöntä. Maksettujen liittymien hinta alkaa 5 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Elementoria ilmaiseksi

Weebly – moderni mobiiliystävällinen verkkosivustojen rakentaja

Weebly - moderni mobiiliystävällinen verkkosivustojen rakentaja

Weebly – on nykyaikainen mobiiliystävällinen verkkosivustojen rakentaja, joka erottuu voimakkaasta verkkokauppasuunnittelustaan, yksinkertaisesta ja intuitiivisesta web-suunnittelutavasta, kohtuuhintaisesta hinnoittelusta ja monipuolisista ominaisuuksista, jotka antavat mahdollisuuden ammattilaisten työpöytä- ja mobiilisivustojen perustamiseen, vaikka oletkin ei web-suunnittelija. Alustan mukana tulee vedä ja pudota -editori ja se tarjoaa myös koodin upottamisominaisuuden, jotta saadaan todella korkealaatuinen tulos. Katso nyt joitain merkittävimmistä Weeblyn kohokohdista:

 • Integroidut mobiilivalmiit mallit – Verkkosivuston rakentaja toimittaa joukon mobiililaitteille optimoituja malleja, joita voit mukauttaa tarpeitasi varten. Näin voit luoda projektin, joka mukautuu kaikkiin mobiililaitteiden näytöihin ja tarkkuuksiin. Kaikki toimitettu sisältö, suunnitteluelementit ja navigointiprosessit järjestetään automaattisesti uudelleen sopimaan pöytäkoneisiin ja mobiililaitteisiin.
 • Mobiilisivustojen rakentaja – Weeblyssä on laadukas mobiiliversio, jonka avulla voit nopeasti luoda mobiilisivustoja Androidille ja iOS: lle. Tämä on kätevä ominaisuus käyttäjille, joille on tarvetta hallita verkkosivustojaan tien päällä ja joilla ei ole säännöllistä pääsyä pöytätietokoneisiinsa.
 • Vedä ja pudota -mobiilieditori – Alusta tekee verkkosivustojen muokkaamisen prosessin yksinkertaisemmaksi ja helpommaksi niiden integroidun vetämällä ja pudottamalla -toiminnon ansiosta. Se auttaa sinua mukauttamaan mobiililaitteille sopivia verkkosivustoja tarkasti hyödyntämällä etuna sitä, että esikatsellaan lopullista verkkosivustoversiota ennen sen julkaisemista.

Kustannus: Weebly tarjoaa maltillisen hinnoittelupolitiikan, joka sopii kaikkien käyttäjäryhmien budjettiin. On ilmainen suunnitelma, joka jatkuu rajoittamattoman ajan. Sillä on kuitenkin useita rajoituksia (rajoitettu levytila, mainokset, ei pääsyä verkkokaupan ominaisuuksiin, Weeblyn aliverkkotunnukseen jne.), joka ei anna sinun käyttää koko alustan ominaisuusjoukkoa maksimaalisen valotuksen saamiseksi. Jotta voit käyttää kaikkia Weebly-etuja, sinun on valittava yksi sen maksamista suunnitelmista. Edullisin suunnitelma maksaa sinulle 4 dollaria kuukaudessa, mikä on todella hyvä tarjous.

Kokeile Weeblyä ilmaiseksi

Mobirise – mobiiliystävällinen verkkosivustojen rakennusohjelmisto

Mobirise - mobiiliystävällinen verkkosivustojen rakennusohjelmisto

Mobirise – on mobiiliystävällinen verkkosivustojen rakennusohjelmisto, joka on alun perin tarkoitettu käyttäjille, joilla on vähän tai ei lainkaan verkkosivujen suunnittelukokemusta. Järjestelmässä on vedä ja pudota -editori, jonka avulla voit luoda minkä tahansa verkkosivustotyylin, tyylin ja asettelun. Kuten a ladattava offline-ohjelmisto, Mobirise vaatii asennuksen, joka suoritetaan automaattisesti ja kestää vain muutaman minuutin. Heti kun ohjelmisto on asennettu, voit jatkaa verkkosivustosi kehittämistä ja mukauttamista. Alusta mahdollistaa työpöytä- ja mobiilisivustojen käynnistämisen integroidusta valmiiden sisältölohkojen sarjasta. Tässä on luettelo tärkeimmistä Mobirise-ominaisuuksista, jotka tekevät siitä arvokkaan valinnan mobiiliystävällisten projektien rakentamiseen:

 • AMP-verkkosivustojen rakentaja – Integroitu AMP (Nopeutetut mobiilisivut) verkkosivustojen rakentaja on yksi alustan erottuvista kohokohdista. Tämä on avoimen lähdekoodin työkalu, jota käytetään parantamaan ja nopeuttaa verkkosivustosi suorituskykyä eri mobiililaitteissa. Työkalu tarjoaa sujuvan ja nopean lataamisen ja projektin jatkotyön, houkuttelevan sisällön näytön ja tehokkaan SEO-optimoinnin. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi ei tarvita ohjelmointitaitoja työskennellessäsi Mobirisen kanssa.
 • Esisuunniteltuja sisältölohkoja – Toisin kuin monet tavanomaiset verkkosivustojen rakentajat, Mobirise ei tarjoa tyypillisiä malleja, mutta se sallii valita ja integroida useita valmiita sisältölohkoja, jotka on myös mobiililaitteille optimoitu sopimaan verkkosivustoosi parhaalla mahdollisella tavalla. Voit valita yli 150 esittelysivulta ja yli 50 lohkosta suunnitella oman verkkosivustosi. Jotkut näistä sisältävät hinnastot, tietolomakkeet, asiakastodistukset, lightbox-galleriat, liukusäätimet, videot / kuvat, otsikot, alatunnisteet, Google Maps ja muut.
 • Huippuluokan mobiililaitteiden optimointi – Perustuen Bootstrap 4 -kehykseen, Mobirise tekee kaikista malleistaan ​​optimoidut oletuksena mobiililaitteille. On myös mahdollisuus esikatsella projektisi ulkonäköä työpöydällä ja mobiililaitteilla tarvittavien muokkausten tekemiseksi ennen lopullista julkaisua.

Kustannus: Mobirise on ilmainen ohjelmisto, joka ei tarjoa tilauksia tai kokeiluversioita ollenkaan. Verkkosivun rakentajalla on kuitenkin kokoelma maksettuja malleja (49 dollaria jokaisesta teemasta) ja laajennukset (niiden kustannukset ovat välillä 49–99 dollaria). Säästämään rahaa on mahdollista ostaa täydellinen Mobirise-paketti, joka maksaa 149 dollaria. Lisäksi joudut maksamaan verkkosivustojen ylläpidosta ja verkkotunnuksesta, koska alusta ei tarjoa integroitua isännöintia alusta alkaen. Tässä suhteessa käyttämällä Bluehost on järkevin ratkaisu, joka maksaa vain 2,95 dollaria kuukaudessa.

Lataa Mobirise ilmaiseksi

Duda Mobile – paras mobiilisivustojen rakentaja

Duda Mobile - paras mobiilisivustojen rakentaja

Duda – on a vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja, joka mahdollistaa työpöytä- ja mobiilisivustojen luomisen ilman koodausta. Alustalla on useita ulkona olevia suunnittelun mukauttamisominaisuuksia ja työkaluja, jotka tekevät tavallisista verkkosivustoista helposti sopeutettavan mobiililaitteiden parametreihin, joita selataan automatisoidussa tilassa. Tällainen lähestymistapa varmistaa sujuvan ja kätevän käyttökokemuksen. Alustan toiminnallisuuteen vaikuttavista ominaisuuksista on järkevää ottaa mukaan seuraavat:

 • Mobiilioptimointi – Duda on helppo aloittaa ja hallita laadukkaita verkkosivustoja, jotka on optimoitu mobiiliselaamista varten. Käytä vain projektin kojetaulua, etsi tarvittavat mobiiliasetukset ja säädä verkkosivustosi mobiili katselua varten.
 • Monikielinen tuki – Verkkosivun rakentaja mahdollistaa monikielisten mobiilisivustojen luomisen 55 kielellä. Nämä sivustot ovat SEO-optimoituja, ja niitä on myös helppo hallita. Jos sinulla on ohjelmointitaitoja, sinulla on mahdollisuus käyttää jokaisen verkkosivun koodia tehdäksesi sinne yksilöllisempiä kieliasetuksia.
 • InSite-työkalu – Dudassa on älykäs InSite-työkalu, jonka avulla verkkosivustojen kehittäjät voivat käynnistää verkkosivustoja, joissa on henkilökohtaista sisältöä tietyistä yleisöön liittyvistä tekijöistä riippuen. Näitä ovat maantieteellinen sijainti, vuorokaudenaika, verkkosivustojen selaamista varten käytettävän laitteen tyyppi.
 • Mobiilivalmiit mallit – Verkkosivun rakentaja tarjoaa vaikuttavan kokoelman malleja, jotka on oletuksena optimoitu mobiililaitteille. Voit valita yli 100 mallista, jotka on jaettu niche-luokkiin, ja ne voidaan räätälöidä projektiasi erikoistumisten ja henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Myös mallinvaihtovaihtoehto on käytössä täällä, mikä on toinen verkkosivuston rakentajan etu.

Kustannus: Duda ei ole halpa verkkosivustojen rakentaja, mutta suunnitelmia kehitetään vastaamaan eri käyttäjien tarpeita. Järjestelmä tarjoaa 30 päivän ilmaisen kokeilujakson, jonka avulla voit tutkia sen toiminnallisuutta yksityiskohtaisesti. Koeajanjakson päätyttyä joudut valitsemaan sopivan maksetun tilauksen, jonka hinta alkaa 14 dollaria kuukaudessa. Verkkokauppaprojekteille on myös erillinen hinnoittelukaavio, mutta suunnitelmien kustannukset riippuvat myytävien tuotteiden määrästä.

Kokeile Duda Mobilea ilmaiseksi

Pohjaviiva

Mobiiliystävällisen verkkosivuston omistaminen on välttämätöntä kaikille verkkosivustojen omistajille, joilla on pitkäaikaiset tavoitteet ja jotka todella haluavat edistää hanketta. Verkkosivustot, joihin on helppo päästä sekä työpöydällä että mobiililaitteilla, auttavat yleensä kohdistamaan enemmän käyttäjiä, tuottamaan enemmän liikennettä ja lopulta tuottamaan voittoa.

Verkkosivun rakentajan käyttäminen ilman integroitua mobiilitukia on mahdotonta, jos haluat saavuttaa kaikki yllä luetellut tavoitteet. Nämä järjestelmät on erityisesti luotu kaikille käyttäjäryhmille, jotta he voivat käynnistää erityyppisiä mobiilivalmiita projekteja. Kun kyse on mobiilisivustojen kehittämisestä, parhaan alustan valinnan tulee perustua asettamiini tehtäviin.

 • Wix on all-in-one-verkkosivustojen rakentaja, joka toimii täydellisesti kaikenlaisissa projekteissa.
 • Elementor, puolestaan ​​on arvokas vaihtoehto WordPress-käyttäjille, jotka haluavat suunnitella mobiilisivuston laadukkaalla CMS-laajennuksella.
 • Weebly on hyvä ratkaisu käyttäjille, jotka odottavat aloittavansa mobiilisivustot, joilla on syvät mukautusvaihtoehdot.
 • Mobirise on fiksu valinta aloittelijoille, jotka haluavat luoda mobiilivalmis projektin offline-ohjelmistolla.
 • Duda on paras valinta nopeiden mobiilisivustojen luomiseen.

Mikä järjestelmä vastaa henkilökohtaisen mobiilisivustosi kehittämistarpeitasi? Mieti vain tavoitteitasi ja tee valinta, joka sopii heille parhaiten.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map