Parhaat muotivaihtoehtojen rakentajat

Parhaat muotivaihtoehtojen rakentajat


Sanomattakin on selvää, että muotisivuston rakentaminen voi olla melko haastava tehtävä henkilölle, joka ei ole koskaan aiemmin ollut mukana web-suunnittelussa ja jolla on vain vähän tai ei lainkaan tietoa prosessin toteuttamistavoista. Jos sinulla on todella aikomus avata kauneus- / muotisivusto, on järkevää yrittää käyttää verkkosivustojen rakentajia tähän tarkoitukseen.

Nämä järjestelmät on alun perin luotu muiden kuin tekniikoiden tarpeita ja taitoja ajatellen, mutta niillä on myös paljon tarjottavaa ammattilaisille. Haluatko tietää enemmän tästä vaihtoehdosta? Sitten jatka lukemista katsausta selvittääksesi suosituimpien nykyaikaisten verkkosivustojen rakentajien edut.

Testasimme 7 parasta salonki-verkkosivustojen rakentajaa:

 1. Wix – paras verkkosivustojen rakentaja kauneussalongeille
 2. uKit – halvin pienyrityssivustojen rakentaja
 3. WordPress – CMS muoti- tai kauneusteollisuuteen
 4. Weebly – solariumissivustojen rakentaja
 5. Kirjanmerkki – kampaajien verkkosivujen rakentaja
 6. SITE123 – ilmainen verkkosivustojen rakentaja online-portfolioon
 7. Ucraft – kampaamoverkkosivustojen rakentaja

On korkea aika tarkistaa ja vertailla yllä lueteltujen verkkosivustojen rakentajien tärkeimpiä ominaisuuksia. Toivottavasti tämä auttaa sinua tee oikea valinta aloittaa ominaisuuksilla täytetty muoti- tai kauneussivusto.

Wix – paras verkkosivustojen rakentaja kauneussalongeille

Wix-verkkosivustojen rakentaja

Wix – on huippuluokan verkkosivustojen rakentaja, jonka ominaisuuksien avulla voidaan aloittaa ja hallita laadukasta muoti- tai kauneussalonki-verkkosivustoa. Järjestelmä sisältää helppokäyttöisyyden, mukavuuden, useita hinnoitteluvaihtoehtoja, arvokkaan suorituskyvyn ja intuitiivisen web-suunnittelutavan. Sinun ei tarvitse taistella monimutkaisten koodausviivojen kanssa ja oppia järjestelmän monimutkaisuuksia. Tarvitset vain liittyä käyttöympäristöön, valita teema ja alkaa työskennellä projektissasi, noudattamalla yksinkertaisia ​​ja ymmärrettäviä ohjeita ja vinkkejä. Se on todella helppoa. Tässä on luettelo ominaisuuksista, jotka tekevät järjestelmästä tunnetun kapealla johtajan:

 • Muoti & Tyyli-verkkosivustomallit – Alusta antaa pääsyn loistavaan kokoelmaan mobiilivalmiita kapealla keskittyvää muotia & tyylimallit. Valittavissa on useita näytteitä. Suunnitteletpa sitten mallitoimiston, vaatevaatemerkin, mallikirjan, suunnittelija-ponnahduskaupan, muotisuunnittelijaputiikin tai muun muotiin liittyvän projektin perustamisen, löydät varmasti teeman tarpeitasi vastaavan teeman tässä kokoelma.
 • Wix-muotiwidgetit ja lisäosatWix-sovellusmarkkinat myöntää pääsyn loistavaan kokoelma ilmaisia ​​ja maksettuja widgettejä, jotka lisäävät toiminnallisuutta projektiisi. Joitakin suosituimpia lisäosia, joita voit valita ja integroida projektiisi, ovat asiakasarvostelut, tapahtumakalenteri, Tidio-livekeskustelu, ennen ja jälkeen liukusäädin, 123FormBuilder, Wix Pro -galleria, ajoitusohjelma, ajastin ja muut widgetit, jotka tekevät kommunikoinnista keskenään sinä ja käyttäjät tehokkaampia ja kiinnostavampia.
 • verkkokaupan moottori – Wixissa on integroitu verkkokauppamoottori, joka mahdollistaa verkkokaupan yhdistämisen muotisivustollesi ja tuotteiden ja palveluiden myynnin aloittamiseen verkossa.
 • Wix ADIKeinotekoisen suunnittelun älykkyystyökalu antaa käyttäjille, joilla on monipuoliset verkkosuunnittelutaitot ja kokemustaso (ja jopa ilman heitä), luoda ammattitaitoisia verkkosivustoja vaivatta ja nopeasti. Tämä tapahtuu lähettämällä muotiliiketoimintaasi liittyviä tietoja, joita järjestelmä käyttää edelleen, joka suunnittelee sinulle automaattisesti verkkosivun.
 • Blogit ja foorumi – Verkkosivun rakentajan avulla voit yhdistää blogin tai foorumin sivu muotisivustollesi saadaksesi useita etuja kerralla. Näin voit kommunikoida käyttäjien kanssa, aloittaa ja pitää keskusteluja, lähettää muotiin liittyviä artikkeleita, arvosteluita, integroida video- ja kuvagalleria, ottaa käyttöön kommentointivaihtoehdon jne. Nämä toimet auttavat lopulta parantamaan verkkosivustosi suorituskykyä ja lisäämään asiakkaiden luottamusta.

Wix on verkkosivustojen rakentaja, jota sinun pitäisi etsiä, jos sinulla on aikomus perustaa muotisivusto. Järjestelmä tarjoaa joustavat ehdot ja hinnoitteluvaihtoehdot vastaamaan erityistarpeitasi ja vaatimuksiasi. Voit aloittaa palvelun tutkimisen ilmaisella suunnitelmalla, jotta voit päivittää edelleen yhdeksi maksettuksi tilaukseksi. Wix tarjoaa tällä hetkellä suunnitelmia vakio- ja yritys- / verkkokauppasivustoille. Ne maksavat välillä 13–500 dollaria kuukaudessa riippuen kiinnostuneesta suunnitelmasta ja ehdoista. Lisäksi verkkosivustojen rakentaja tarjoaa säännöllisesti alennuksia, bonuksia ja erikoistarjouksia, joiden avulla voit säästää suuria, varsinkin kun vasta alkaa käyttää alustaa.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

uKit – halvin pienyrityssivustojen rakentaja

uKit-verkkosivustojen rakentaja

uKit – on suosittu verkkosivustojen rakentaja, joka on erottunut yksinkertaisesta ja edulliseen alustaan, jota käytetään rakentamaan pienyritysprojekteja. Muoti- / kauneusverkkosivuston käynnistäminen järjestelmän kanssa ei vie myöskään kauan, koska sen ominaisuuksia ja suunnittelun mukauttamisvaihtoehtoja on runsaasti, joita se tarjoaa ensikertalaisille ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille. uKit sisältää intuitiivisen kojetaulun, useita niche-erityisiä ominaisuuksia ja työkaluja, kustannustehokkaita suunnitelmia ja yksinkertaisen navigoinnin. Katso nyt eräitä sen erityispiirteitä:

 • Responsiiviset muotimallit – uKitillä on erilliset kokoelmat reagoivia muotiin liittyviä malleja. Näitä ovat muotimalliteemat ja vaatteet & Kengän mallit. Haluatko perustaa vaatekaupan, suunnitteluputiikin, a supermalli verkkosivusto, muoti- tai lastenvaatteiden myymälästä, täältä löydät ehdottomasti mallin mukautettavaksi. Valinta on todella mahtava ja monipuolinen.
 • Widget-kokoelma – uKit-widgetit takaavat täydellisen tavan antaa muotisivustollesi erinomaisen toiminnallisuuden. Widgetteistä, joita voit käyttää projektiisi, on järkevää mainita Kommentit, LiveChat, uCalc Online Laskin, Sosiaaliset verkostot, Diaesitys, Aikajana ja vaiheet, Video, SendPulse, Google Maps, PRO Tables -widget jne..
 • Laaja gallerialuontiasetukset – uKit mahdollistaa upeiden video- ja valokuvagallerioiden luomisen, koska kuvan / videon integrointi ja editointivaihtoehdot ovat laajat. Järjestelmä mahdollistaa valokuvien rajaamisen, vesileimojen lisäämisen, videolinkkien lisäämisen suosituista videopalvelimista ja -kanavista, videonäyttöparametrien säätämisen, taustavideoiden asettamisen jne. Lisämukavuuden vuoksi voit aktivoida / deaktivoida nämä ja muut ominaisuudet tarvittaessa ilman mahdolliset koodi- / komentosarjojen integroinnit.
 • verkkokaupan vaihtoehdot – uKitin avulla voit luoda ja yhdistää verkkokauppoja muotisivustollesi. Verkkosivun rakentaja sallii sen tehdä kahdella tavalla – joko Ecwid-laajennus integrointi tai yhdistämällä sen sisäänrakennettu verkkokaupan widget. Valinta riippuu verkkokaupan rakennustarpeista, ajasta ja taidoista, joita sinulla on verkkokaupan räätälöinti.

uKit tarjoaa kohtuullisen hintapolitiikan, joka on kaikille kohtuullinen. Järjestelmässä on 14 päivän ilmainen kokeilu, joka mahdollistaa ominaisuusjoukon ja useiden tilauksien testaamisen. Maksettujen suunnitelmien hinta alkaa 4 dollaria kuukaudessa vain saavuttaa 12 dollaria kuukaudessa, jos suoritat vuosimaksut. Järjestelmä myöntää myös ilmaisen SSL-varmenneyhteysominaisuuden verkkosivuston edistyneelle tietoturvalle.

Kokeile uKit ilmaiseksi

WordPress – CMS muoti- tai kauneusteollisuuteen

WordPress-verkkosivustojen rakentaja

WordPress – on maailmankuulu sisällönhallintajärjestelmä, jota voidaan soveltaa useiden tehtävien suorittamiseen. Voit luoda ominaisuuksilla varustetun muoti- tai kauneusalan blogin järjestelmällä, sellaisena kuin se alun perin julkaistiin blogiympäristönä. Tarvitset kuitenkin koodaustaidot, tiedot ja kokemuksen työskennelläksesi sen kanssa. Alusta on monimutkainen verrattuna tavanomaisiin verkkosivustojen rakentajiin, mutta se tarjoaa usein laajemman ominaisuusjoukon, jonka avulla voit suorittaa monimutkaisimmat tehtävät. Tarkastellaan nopeasti CMS: n erottuvimpia piirteitä:

 • Muoti- / kauneusmalleja – On olemassa satoja korkealaatuisia WordPress-malleja, jotka on erityisesti suunniteltu muoti- ja kauneusalan blogien kehittämiseen. Järjestelmässä on kokoelma sisäänrakennettuja teemoja, mutta voit käyttää paljon enemmän ilmaisia ​​ja maksettuja malleja verkossa edelleen mukauttamista varten.
 • Integroitavat muotilaajennukset – WordPress erottuu joukosta laajan integroitavien laajennusvalikoimansa ansiosta. Ota vain aikaa selata verkkoa valitaksesi ne, jotka ovat täydellinen lisä muotiverkkosivustollesi. Tässä on joitain merkittävimmistä ja hyödyllisimmistä näytteistä: Fetch, Witlee for WP, Chicmi muotikalenteri, DressLikeMe, Paletly’s Shop Similar, Revendless, Stylinity -widget, Seentient Related Products -widget, TinyPNG, Social Warfare ja monet muut.
 • Laaja mukautusvaihtoehto – WordPress antaa laajoja suunnittelun mukautusvaihtoehtoja koodin muokkaamisen avulla. Voit valita mallin tai laajennuksia, jotka haluat integroida muotisuunnittelussivustoosi, ja käyttää PHP / HTML / CSS-tietämystäsi aloittaaksesi todella ainutlaatuisen projektin.

WordPress on ilmainen järjestelmä, joka koskee sen lataamista, asennusta ja perusominaisuuksia. Jos kuitenkin päätät lisätä ylimääräisiä toimintoja projektiin, valmistaudu investoimaan maksettuihin laajennuksiin, malleihin ja hosting. Jälkimmäisen on julkaistava valmis verkkosivusto ja asetettava se kaikkien verkkoon pääsyä varten kaikkina vuorokauden aikoina.

Kokeile WordPress nyt

Weebly – solariumissivustojen rakentaja

Weebly

Weebly – on DIY-verkkosivustojen rakentaja, jota alun perin kutsuttiin blogimisjärjestelmäksi, mutta joka on myöhemmin laajentanut toimintojaan käyttääkseen nyt ammattimaisena verkkokaupan / yritysverkon rakennusalustana. Jos sinulla on aikomus avata rusketussalonki tai jokin muu muotiprojekti, sen tekeminen Weeblyllä on erittäin helppoa ja kätevää. Tässä ovat tärkeimmät ominaisuudet, jotka lisäävät järjestelmän suosiota:

 • Blogging moottori – Sikäli kuin palvelun alkuperäinen erikoistuminen laski blogin kehittämiseen, se on edelleen bloggaajan markkinajohtaja. Voit siten luoda ja lisätä blogin parkituskampanjasivustollesi päivittämällä sitä yritystoimintaan liittyvillä tiedoilla, hyödyllisillä ja kiinnostavilla viesteillä, viimeisillä uutisilla ja aikataulujen tapahtumilla..
 • Integroitu videoiden hosting – Weebly mukana tulee integroitu video-hosting, jonka avulla voit ladata salonkiisi videonäytökset suoraan järjestelmän isännöintiin tietokoneeltasi tai YouTubesta. Tämä on hieno ratkaisu salonki-mainostamiseen.
 • Advanced Image Editor – Videon lataamisen lisäksi Weebly sallii monipuolisten ja monipuolisten kuvagallerioiden luomisen, useiden valokuvien lähettämisen solariumisuorituksen esittelyä varten. Editoriin sisältyy sellaisia ​​ominaisuuksia kuin valokuvien kääntäminen, rajaaminen, kuvan säätäminen, tekstin lisääminen sekä noin 29 suodatinta houkuttelevaksi kuvan esitykseksi.
 • Sovelluskeskus – Alustalla on integroitu sovelluskeskus, joka antaa pääsyn useisiin ilmaisiin ja maksettuihin widgetteihin ja lisäosiin, joita voit lisätä rusketussalonissivustollesi maksimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi (Q&A- tai UKK-widget, Nivo Slider -widget, CSS-kuvan leijuvaikutteiset widget, mukautettu kuvagalleria -widget, Live Chat -widget, yksinkertaiset sosiaalisen jakamisen kuvakkeet -widget, call-out-box -widget, kuvanjako-widget, toimintakehotus-widget, viestintä ja SEO widgetit mainitakseni muutaman).
 • Weebly-mainostyökalu – Työkalujen avulla voit mainostaa verkkosivustoasi tehokkaasti korkeatasoisten sähköpostimarkkinointivaihtoehtojen takia. Se tuottaa automaattisesti viestejä käyttäjille ja antaa sinun seurata uutiskirjeen tilastoja. Palvelu käsittää joukon esisuunniteltuja malleja erityyppisten sähköpostien luomiseen parkitsemissalonien mainostamiseksi.

Weeblyn hinnoittelupolitiikka on melko maltillinen, vaikkakin se on hiukan korkeampi verrattuna yllä tarkastettuihin verkkosivustojen rakentajiin. Järjestelmällä on erilliset suunnitelmat tavallisille ja verkkokauppasivustoille. On ilmainen versio, jolla voit parantaa taitojasi ja testata palvelun ominaisuuksia. Päästäksesi lisäominaisuuksiin joudut tilaamaan korkeammat suunnitelmat. Niiden hinta alkaa 4 dollaria kuukaudessa ja nousee 38 dollariin kuukaudessa vuosittaisen tilauksen yhteydessä.

Kokeile Weeblyä ilmaiseksi

Kirjanmerkki – kampaajien verkkosivujen rakentaja

Kirjanmerkki

Kirjanmerkki – on tehokas verkkosivustojen rakentaja, jonka todellinen kohokohta on integroitu edistynyt AI-työkalu. Alusta mahdollistaa innovatiivisten ja monipuolisten projektien luomisen, mukaan lukien käyttäjät, jotka ovat todellisia muotiteollisuuden asiantuntijoita. Järjestelmän avulla voit käynnistää kampaajien verkkosivuja, jotka eroavat toisistaan ​​toiminnallisuudestaan, monimutkaisuudestaan ​​ja suunnittelustaan. Nämä ovat kirjanmerkin suorituskykyyn vaikuttavia perusominaisuuksia:

 • AIDA-avustaja – Tämä on verkkosivustojen rakentajan ensisijainen etu. Keinotekoisen älykkyyden suunnitteluavustaja opastaa sinut verkkosivuston luomisprosessin kaikissa vaiheissa ja auttaa sinua käynnistämään kampaajaprojektin automaattisesti sen tiedon perusteella, jonka annat sen pyynnöstä. Tämä on helppoa, nopeaa ja tehokasta, etenkin aloittelijoille.
 • Moduulin rakenne – Alusta käyttää useita sisältömoduuleja verkkosivustojen rakenteen kehittämiseen. Nämä moduulit muistuttavat widgettejä ja voit valita ne, jotka vastaavat verkkosivustosi erikoistumista.
 • Videotaustat – Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden luoda ainutlaatuisia videotaustoja kertomaan kampaajaliiketoimintasi bränditarinaa. On mahdollista valita yksi järjestelmän kokoelmassa saatavilla olevista ilmaisista videoista tai ladata oma videosi.
 • Ilmaisia ​​videoita ja kuvia – Kirjanmerkkisivuston rakentaja tarjoaa pääsyn My Drive -osaan useilla videoilla ja kuvilla, jotka on jaettu aihekohtaisiin luokkiin. Voit valita minkä tahansa näistä elementeistä ilmaiseksi tai ladata omia videoitasi ja valokuvia, jotka esittelevät tehokkaasti kampaajaliiketoimintaa tarvittaessa. Päästä Photo Editor -osioon, jonka järjestelmä sisältää, muokata valitsemiasi kuvia niin, että ne sopivat verkkosivustosi ulkoasuun ja suunnitteluun.
 • Sosiaalisen median painikkeet – Kirjanmerkin avulla voit integroida tärkeimmät sosiaalisen median painikkeet kampaajien verkkosivustoon rakentaaksesi verkkoyhteisön tai vain jakaaksesi yrityksesi sisältöä. Tämä edistää myös yrityksesi mainostamista.

Kirjanmerkki on huippuluokan verkkosivustojen rakentaja, joka erottuu joukosta vahvan AI-tuensa ansiosta. Järjestelmässä on ilmainen peruskäytön suunnitelma ja kaksi maksettua liittymää, jotka maksavat 11,99 dollaria ja 24,99 dollaria kuukaudessa vastaavasti, kun laskutetaan vuosittain.

Kokeile kirjanmerkkiä ilmaiseksi

SITE123 – ilmainen verkkosivustojen rakentaja online-portfolioon

SITE123 - ilmainen verkkosivustojen rakentaja online-portfolioon

SITE123 – on ilmainen verkkosivustojen rakentaja online-portfolion kehittämiseen ja hallintaan. Järjestelmä on helppokäyttöinen, koska se tarjoaa intuitiivisen web-rakennuslähestymistavan, runsaasti reagoivia malleja ja yksinkertaisia ​​räätälöintityökaluja, joiden avulla saat laadukkaamman projektin, joka sopii muotiliiketoimintaasi. SITE123: n mukana on kätevä vedä ja pudota -editori, ymmärrettävä kojelauta ja erityisominaisuudet, jotka auttavat yksinkertaisessa ja vaivatta web-rakennusprosessissa. Jotkut verkkosivustojen rakentajan vaikuttavimmista kohokohdista ovat seuraavat:

 • Responsiiviset muotimallit – Alusta antaa pääsyn melko rikkaalle reagoivien mallien kokoelmalle, jotka kaikki ovat ilmaisia. Kun tarkastelet mallipohjaa, törmäät niihin teemoihin, jotka sopivat muotiteollisuuden vaatimuksiin ja joita voidaan siten käyttää aloittamaan täysimittainen projekti ilman minkäänlaista koodaustietoisuutta. Jos et pidä käytettävissä olevista malleista, valitse tyhjä teema ja mukauta sitä tyhjästä.
 • Logo Maker – Jos sinulla on logo, joka edustaa muotiliiketoimintaasi, on valtava etu, joka voi auttaa sinua kestämään kapeakilpailun. SITE123: n avulla voit käyttää integroidun Logo Makerin tarjoamia etuja suunnitellaksesi oman verkkosivustosi logon tai mukauttaaksesi jo jo olemassa olevan logon.
 • Monikielinen tuki – Verkkosivuston rakentajilla on erottuva monikielinen tuki, joka mahdollistaa muodisivuston luomisen useilla kieliversioilla. Se on melko kätevää, koska ominaisuus poistaa tarpeen aloittaa ja hallita projektin erillisiä versioita valitsemillasi kielillä.
 • Sosiaalisen median integraatiot – SITE123 antaa mahdollisuuden mainostaa valmiita muotisivujasi sosiaalisissa verkostoissa. Sen avulla voit päivittää yritystoimintaasi liittyvät tiedot suosituimmissa sosiaalitileissä saadaksesi jokaisen tietoon viimeisimmistä teollisuuden uutisista, päivityksistä, tapahtumista, suunnitelluista suunnitelmista ja muista asiaan liittyvistä tiedoista.
 • Sovellusmarkkinat – Verkkosivuston valmistajalla on laaja integroitu markkinapaikka, jossa on paljon sovelluksia, widgettejä, laajennuksia ja lisäosia, jotka voivat parantaa sivustosi suorituskykyä ja suunnittelua. Seuraavat sovellukset, joita voit valita projektiisi, nauttivat erittäin suosittua: galleriat, analyyttiset työkalut, Online Form Builder, Live Chat, sosiaaliset widgetit ja monet muut.
 • Verkkolomakerakentaja – SITE123: lla on toinen erottuva etu – integroitu lomakerakentaja. Sen avulla voit olla vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa lisäämällä online-lomakkeita projektiisi. Voit valita useista valmiista asetteluista integroidaksesi erityyppisiä online-lomakkeita, kuten uutiskirjeitä, palautelomakkeita, yhteyshenkilöiden lomakkeita, kyselyjä ja monia muita. Siellä on myös pääsy sarjaan räätälöintityökaluja ja elementtejä, jotka auttavat tarjoamaan online-lomakkeellesi vaaditun suunnittelun.

SITE123 on yksi halvimmat verkkosivustojen rakentajat löydät nykyaikaisesta web-suunnittelun kapeasta. Se tarjoaa täysin ilmaisen suunnitelman, jonka avulla jokainen voi testata järjestelmän ominaisuusjoukon rajoittamattoman ajan. Tämä tilaisuus sisältää kuitenkin useita toiminnallisia rajoituksia, jotka eivät anna sinun saada irti muotisivustosi kehitysprosessista. Päästäksesi SITE123: n kaikkiin ominaisuuksiin järjestelmä tarjoaa useita suunnitelmia, joista valita. Halvin tilaus maksaa sinulle 10,80 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Site123: ta ilmaiseksi

Ucraft – kampaamoverkkosivustojen rakentaja

Ucraft-verkkosivustojen rakentaja

Ucraft – on nykyaikainen vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja, joka erottuu joukosta vastauksellisten mallien, edistyneiden toimintojen, huippuluokan suunnittelijatyökalujen, monikielisen tuen ja kohtuullisen hinnoittelupolitiikan ansiosta. Järjestelmää voidaan helposti käyttää muoti- ja kampaamosivustojen rakentamiseen, sillä ne ovat täydellinen työkalu aloittelijoille ja ammattilaisille. Tässä on luettelo Ucraft-ominaisuuksista, joita käyttäjät arvostavat:

 • Responsiiviset mallit – Ucraft-mallistokokoelma sisältää yli 80 korkealaatuista räätälöitävää teemaa henkilökohtaisille ja yritysprojekteille, jotka reagoivat oletuksena. Vaikka muoti- tai kampaamoprojekteille ei ole erillistä malliosaa, on mahdollista valita mitä tahansa teemat yritysosasta tai käyttää täysin tyhjää mallia mukauttaaksesi se tyhjästä..
 • Logo Maker – Verkkosivun rakentaja sallii logon luomisen kampaamosivustollesi (jos sinulla sellaista ei tietenkään ole) ja lataa se verkkosivustoon parantaaksesi brändin mainetta ja tehdäksesi siitä tunnettavan.
 • Suunnittelijan työkalut – Järjestelmässä on joukko edistyneitä suunnittelijatyökaluja, jotka koostuvat typografiasta, UIKitistä ja asettelusta, joiden älykäs sovellus auttaa luomaan henkilökohtaisen suunnittelun kampaamo-muodisivustolle.
 • Monikielinen tuki – Monikielisen kampaajaverkkosivuston käynnistäminen voi olla hyvä idea, jos haluat kiinnittää sekä paikallisten että ulkomaisten asiakkaiden huomioita. Ucraftilla selviät tehtävästä nopeasti, ja olet täysin tyytyväinen tulokseen.
 • Aloitussivun luoja – Jos tavoitteesi laskee yksinomaan asiakkaiden houkuttelemiseen ja palveluidesi popularisointiin, siirry eteenpäin käynnistämällä Ucraft: n kampaussivustollesi aloitussivu. Järjestelmä mahdollistaa sen tekemisen ilman kustannuksia ollenkaan, takaamalla arvokkaan tuloksen.

Ucraftilla on täysin ilmainen suunnitelma, johon sisältyy rajoituksia, mutta joka mahdollistaa järjestelmän perusominaisuuksien testaamisen. On myös useita maksettuja tilauksia, jotka tarjoavat erilaisia ​​ehtoja käyttäjien web-suunnittelutarpeiden perusteella. Maksettujen suunnitelmien hinta alkaa 10 dollaria kuukaudessa ja nousee hintaan 39 dollaria kuukaudessa. Hyvä uutinen on, että jokaiseen suunnitelmaan sisältyy myös ilmainen kokeilu, joka kestää 14 päivää ja jonka avulla voit testata järjestelmän toiminnallisuuden hyödyksi ennen kuin päätetään sen jatkokäytöstä.

Kokeile Ucraftia ilmaiseksi

Muoti-sivuston pakolliset ominaisuudet

 • Helppo ja kätevä navigointi. On ratkaisevan tärkeää huomata, että suurin osa muotisivustojen omistajista on ihmisiä, joilla ei ole mitään yhteyttä verkkosuunnittelurakoihin, mutta jotka silti haluavat saada kaiken irti verkkosivujen rakennuskokemuksesta. Käyttäjien puolestaan ​​ei tarvitse oppia kaikkia web-rakennusprosessin perusteita, mutta he odottavat kunnollista tulosta.
 • Siksi muotisivuston tulisi olla helppo käyttää ja helppoa kaikille. On tärkeää, että esittelet yrityksesi mahdollisimman suotuisassa valossa, mutta myös jotta kävijät pääsevät helposti kaikkiin sivuihin vaivatta ja nopeasti.
 • “Meistä” -sivu. ”Tietoja meistä” -sivu on yksi ensimmäisistä verkkosivustojen sivuista, joihin käyttäjät pääsevät käydessään sitä ensimmäistä kertaa. Tämä on sivu, joka esittelee tärkeitä tietoja yrityksestäsi, sen tavoitteista, ominaisuuksista ja erityispiirteistä. Älä vaivaudu tekemään Tietoja meistä -osaa liian pitkäksi. Tee sen sijaan informatiivinen ja lähellä asiaa.
 • Palveluluettelo. Paras tapa tarjota asiakkaillesi yksityiskohtaisia ​​tietoja yrityksestäsi ja rohkaista heitä käymään muoti- tai kauneussalongissasi on tarjota yksityiskohtainen palvelulista ja informatiivinen kuvaus jokaisesta tarjotusta palvelusta. Jos mahdollista, luo erillinen sivu tätä tarkoitusta varten. On myös järkevää lisätä hinnasto, jotta asiakkaidesi tulisi olla tietoisia hinnoittelupolitiikasta tehdäkseen valintansa. Jos sinun on lisättävä kuvagalleria muotihuoneestasi, tee se! Laadukkaat valokuvat edistävät aina verkkosivujen vetovoimaa ja suorituskykyä, ja useimmat käyttäjät arvostavat niitä.
 • Kommentit. Kommentit-osio on toinen välttämätön osa kaikkia muotisivuja. Potentiaaliset käyttäjät arvostavat varmasti mahdollisuutta tutustua niiden ihmisten kommentteihin, jotka ovat jo käyneet salonissasi ja käyttäneet palveluitasi. Varmista, että kommentit ovat todellisia ja informatiivisia. Tarkista heidät ja varmista, että ne tarjoavat todellista, totuudenmukaista ja ajantasaista tietoa yrityksestäsi. Se, että kommentit-osio on saatavana muotisivustollasi, lisää asiakkaiden luottamusta ja liiketoiminnan uskottavuutta.
 • Yhteystiedot. Aivan kuten muodin verkkosivusto ei ole mahdollinen ilman “Meistä” -sivua, sen tulisi sisältää myös yksityiskohtainen ja informatiivinen “Ota yhteyttä” -osa. Tämän informaation tulee olla aina käsillä, kun asiakkaasi haluavat löytää yhteystiedot ottaaksesi sinuun yhteyttä. Muista sisällyttää kaikki liiketiedot ja viestintäkanavat. Mitä enemmän heistä mainitset Ota yhteyttä -sivulla, sitä enemmän asiakkaat voivat ottaa sinuun yhteyttä käyttääksesi palveluitasi.

Bottom Line

Laadukas, hyvin jäsennelty ja ammattimainen verkkosivusto on pakollinen kaikille muotisivustoille. Tämä on varma tapa esitellä salonki edullisimmassa valossa, kasvattaa asiakaskuntaasi, varmistaa hyvä maine ja lopulta saavuttaa yrityksesi tavoitteet ja tuottaa voittoa. Vaikka voi tuntua, että verkkosivustojen kehittämisprosessi on monimutkainen kokemattomille käyttäjille, on melko hyvä tapa yksinkertaistaa sitä. Tämä voidaan tehdä tehokkaasti käyttämällä verkkosivustojen rakentajia tänään. Nämä palvelut ovat kätevä ja yksinkertainen kaikille, riippumatta verkkosuunnittelutaitoista ja asiantuntemusasteesta.

Ansaitsevien web-rakennustyökalujen valinta on melko laaja, ja tavallisille käyttäjille voi olla ongelma valita alusta, joka toimii parhaiten heidän liiketoimintaansa ja verkkosuunnittelua varten.

 • Jos olet aloittelija, joka tekee ensimmäiset vaiheet verkkosivustojen luomisessa, et löydä parempana ratkaisua kuin Wix tai uKit. Molemmat järjestelmät ovat helppokäyttöisiä ja takaavat erinomaisen ja vaivatonta web-rakennusprosessin. Kun työskentelet näiden verkkosivustojen rakentajien kanssa, et kohtaa vakavia ongelmia, vaikka et olisi web-suunnittelija. Ne tarjoavat sinulle laajan valikoiman ominaisuuksia ja työkaluja, joita tarvitaan laadukkaan verkkosivuston avaamiseen nopeasti.

 • WordPress toimii paremmin niille käyttäjille, joilla on käsitys verkkosivustojen kehittämisestä ja ainakin peruskoodaustaitot. Tehokkaiden integrointi- ja suunnittelun mukauttamisvaihtoehtojensa ansiosta järjestelmä mahdollistaa ominaisuuksilla kuormitettujen verkkosivustojen luomisen, jotka sijoittuvat hakukoneissa korkealle.

 • Ucraft, Weebly SITE123 ja Bookmark ovat ammattitaitoisia verkkosivujen rakentajia, jotka ovat tunnustaneet itsensä luotettaviksi, tehokkaiksi ja edullisiksi järjestelmiksi. Ne eivät ole aivan monimutkaisia ​​aloittelijoille, ja voit valita minkä tahansa näistä alustoista aloittaaksesi ja hallitaksesi laadukasta muotisivustoa.

Mitä näistä järjestelmistä voidaan pitää markkinaraon johtajana? Kaikki riippuu vaatimuksista, tarpeista, taidoista, odotuksista ja tavoitteista. Ota vain aikaa tarkistaaksesi jokaisen niistä ja valitaksesi yhden, johon olet täysin tyytyväinen.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map