Parhaat omistettu palvelin tarjoajat

parhaat omistautuneet palvelinpalveluntarjoajat


Termi ”omistettu palvelin” puhuu puolestaan. Se tarkoittaa, että sinulla on oma palvelin verkkosivuston ylläpitämiseksi monimutkaisuudesta tai liikenteestä huolimatta. Se on täysin erilainen kuin mitä olemme tottuneet VPS: n tai jaetut hosting-ratkaisut.

Omistetussa palvelimessa ei ole kaistanleveyttä, suorittimen ajanjakoa, RAM-muistia tai muita tyypillisiä tekijöitä. Se tulee joustavana ratkaisuna, jota on helppo hallita ja optimoida verkkosivustovaatimusten mukaisesti, pysyen samalla reagoivana milloin tahansa.

Tärkein omistettu hosting-etu on, että se tarjoaa paljon enemmän hallintatyökaluja ja asetusten hallintaa. Käyttäjät voivat vapaasti toteuttaa tarvittavat kokoonpanot. Lisäetuja ovat laajennettu tuki ja ylläpito jokaisessa vaiheessa. digitaalinen turvallisuus jne.

Testasimme 10 parasta omapalveluntarjoajaa:

 1. Bluehost – Maailman paras omistettu palvelin tarjoaja
 2. Hostpapa – Kanadan parhaat omistettu palvelimet
 3. Hostgator – Paras omistettu palvelin WordPressille
 4. Sivustokenttä – palvelimet, joilla on helpoin isännöintipaneeli
 5. 1&1 Ionos – Halvimmat eurooppalaiset palvelimet
 6. Hetzner – korkean kuormituksen saksalaiset palvelimet
 7. Liquidweb – Hallinnoidut palvelimet Yhdysvalloissa
 8. OVH – Tehokkaat omistettu palvelimet DDoS-suojauksella
 9. FDC – Dedikoidut 10 Gt: n palvelimet rajoittamattomalla kaistanleveydellä
 10. Velia (Hyvä isä) – Ison-Britannian omistettu Windows & Linux-palvelimet

Ratkaisu on kalliimpi verrattuna muihin isännöintiominaisuuksiin. Sinun pitäisi olla valmis maksamaan 50–150 dollaria kuukaudessa osallistumissuunnitelmasta.

Tietysti se tuskin kuulostaa kustannustehokkaalta ratkaisulta. Toisaalta se voi olla suuri investointi tulevaisuuden Web-projektisi vakauteen ja erinomaiseen suorituskykyyn monimutkaisuudesta huolimatta, varsinkin jos otetaan huomioon jotkut keskeisistä eduista:

 • Yksinkertainen hallinta ja hallinta – Omistettu palvelin on täydellinen valinta yrityksille, jotka haluavat paremman hallinnan isännöinti- ja palvelinpalveluistaan. Käyttäjät ovat ainoat vastuussa tilanteesta. He voivat vapaasti konfiguroida asetuksia ja hallita perustason elementtejä tarpeidensa mukaan viitaten levytilaan, RAM-muistiin, suorittimien määrään jne..
 • Järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet – Kuvittele, että olet valinnut jaetun isännöinnin. Et voi hallita sitä lukuun ottamatta joitain lähtötason hallintamahdollisuuksia. Omistetun palvelimen osalta käyttäjät saavat täydet pääkäyttäjän oikeudet ja ominaisuudet poistaa tai muuttaa ohjelmistoja, asentaa tai poistaa ohjelmia, ottaa käyttöön mukautettuja asetuksia jne..
 • Ainutlaatuinen IP-osoite – Tämä tosiasia minimoi riskin, että joku muu kirjoittaa IP-osoitteesi mustalle listalle.

Skaalautuvuus, parannettu digitaalinen tietoturva, nopea nopeus ja erinomainen suorituskyky – nämä ovat ratkaisevia tekijöitä, jotka tekevät erillisestä palvelimesta todella kannattavan käyttää rahaa. Katsotaanpa nyt tarkemmin markkinoiden parhaimpia tarjouksia.

Bluehost – Paras omistettu palveluntarjoaja

Bluehost - Paras omistettu palveluntarjoaja

Bluehost – on lopullinen ratkaisu kaikentyyppisiin tai -kokoisiin verkkosivustoihin. Sen omistettu palvelin tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja nopeuden täydellisen hallinnan ja maksimaalisen tehon lisäksi. Alusta tarjoaa joukon käteviä vaihtoehtoja, jotka on jaettu kolmeen pääluokkaan: perus, edistyneet ja valinnaiset ominaisuudet. Ne kaikki tulevat osaksi valittua suunnitelmaa. Jotkut perusominaisuudet ovat seuraavat:

 • Suurin nopeus – Alusta käyttää avoimen lähdekoodin tekniikoita, kuten OpenStack. Tämä tosiasia varmistaa paremman joustavuuden ja nopean verkkosivuston toiminnan.
 • Parannettu cPanel – Bluehost cPanel on perimmäinen instrumentti, joka tarjoaa pääsyn juurille kokeneille käyttäjille, jotka haluavat täydellisen hallinnan palvelimen yli. Käyttäjät voivat lisätä paneelia isännöintitilan lisäämiseen lennossa tarvittaessa.
 • RAID-tason 1 tallennustuki – Bluehost käyttää vain RAID-tallennustilaa omistautuneilla palvelimillaan. Se tuottaa 100%: n tietosuojan peilattujen ohjainten ansiosta. Tämä on ainutlaatuinen ominaisuus, jota tuskin löydät muilta isännöintipalveluntarjoajilta.
 • Hallitse tietokantaa – Tietokannan hallintaominaisuuksien avulla käyttäjät voivat tehdä kaikki tarvittavat korjaukset ja muutokset suoraan palvelimella.

Lisäominaisuuksia ovat monipalvelimien hallinta ja eräät tärkeät suojavälineet, kuten verkkotunnuksen yksityisyys, roskapostisuojaus, SiteLock-ominaisuus verkkosivustosi suojaamiseksi hakkerihyökkäyksiltä ja digitaaliset säikeet.

Omistettu Bluehost-palvelimen hinta: Alusta tarjoaa kolme erilaista suunnitelmaa, joissa kaikissa on ympärivuorokautinen tuki, ilmainen verkkotunnus ja SSL, 30 päivän rahat takaisin -takuu. Standard Plan on sisääntulopaketti, joka maksaa 72,09 dollaria kuukaudessa ja sisältää 2,3 GHz nopeuden, 500 Gt peilatun tallennustilan, 5 Gt RAM-muistin ja jopa 3 IP-osoitetta. Parannetut ja premium-suunnitelmat maksavat vastaavasti 90,12 dollaria ja 108,15 dollaria. Niissä on enemmän peilattuja tallennus- ja kaistaleveyksiä sekä IP-osoitteita. Käyttäjät hyötyvät myös suuremmasta nopeudesta, mikä tekee Bluehost-suunnitelmista hyvän vastineen rahalle.

Kokeile Bluehostia nyt

Hostpapa – Kanadan parhaat omistettu palvelimet

Hostpapa - Kanadan parhaat omistettu palvelimet

HostPapa – on vakiintunut kanadalainen pohjainen palveluntarjoaja. Yhtiö toimittaa erilaisia ​​palvelinratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Ne sisältävät erilliset paketit verkkokaupoille ja WordPress-sivustoille sekä jaetun ja omistetun isännöinnin. Viimeinen on joustava ratkaisu pienille startup-yrityksille ja vakiintuneille yrityksille, jotka tarvitsevat maksimilähteitä kasvaville projektiilleen.

Keskeisiä Hostpapa-ominaisuuksia ovat:

 • Kolme erillistä palvelinvaihtoehtoa – Käyttäjät voivat valita itsehallittujen, hallittujen ja täysin hallittujen palvelinratkaisujen joukosta. Toisaalta saat mahdollisuuden hienosäätää kaikkia hosting-resursseja itse, mukaan lukien päivitykset, korjaukset tai sovellusten integrointi. Toisaalta, voit jättää kaiken ylläpidon ja tuen Hostpapa-asiantuntijatiimille. He hallitsevat kaikki päivitykset, ohjelmistovalvonta ja resurssienhallinta puolestasi.
 • Rajoittamaton verkkotunnukset ja sivustot – Alusta mahdollistaa niin monen verkkotunnuksen ja live-projektin hallinnan kuin tarvitset. Ominaisuus sopii riippumattomille kehittäjille ja verkkosivujen suunnittelijoille, jotka haluavat luoda sivustoja asiakkailleen sekä kasvaville yrityksille, joilla on useita projekteja yhdessä verkossa.
 • Yleinen suoritus – isännöintipalveluntarjoaja väittää toimivan virheetöntä käyttöaikaa ja keskimääräistä enemmän sivua lataamalla. Viimeisimpien testien mukaan käyttöaika on 99,98%, mikä on varmasti hyvä tulos. Sivun latausnopeus on tällä hetkellä noin 795 ms. Ei niin korkea kuin jotkut saattavat odottaa, mutta silti paremmin verrattuna keskimääräisiin markkinarakoihin.
 • Yhteensopivuus erilaisten CMS: ien kanssa – Sillä ei ole merkitystä, millaista CMS-alustaa käytät. Järjestelmä toimii erinomaisesti kaikkien suosittujen sisällönhallintajärjestelmien kanssa, kuten WordPress, Joomla, Drupa ja muut. Käyttäjät voivat kuvata pieniä digitaalikauppojaan sekä kasvavia kansainvälisiä markkinoita tai monimutkaisten rakenteiden raskaita yrityssivustoja.
 • Lisäresursseja – Hallittujen palvelimien lisäksi käyttäjät voivat skaalata suunnitelmaansa tarvittaessa luomalla lisäpalvelinresursseja milloin tahansa. Lisää ylimääräinen suoritin, ylimääräinen muisti tai I / O aina kun tarvitset niitä suoraan intuitiivisessa kojetaulussa.

HostPapa-omistettu palvelimen hinta: HostPapa tarjoaa valikoiman suunnitelmia, jotka alkavat 19,99 dollarista pääsypalvelinratkaisulle. Alkusuunnitelmaan sisältyy 4 ytimen CPU, 60 Gt SSD-muistia, 1 Tt siirto jne. Voit päivittää tilauksen tarvittaessa suoraan cPanelista ja valita tehokkain paketti, joka maksaa 249,99 dollaria kuukaudessa ja sisältää 1 Tt tallennustilaa, 12 ytimen prosessoria. , 8 kt siirto ja muut olennaiset ominaisuudet monimutkaisten verkkoprojektien tukemiseksi ja ylläpitämiseksi.

Katso myös: HostPapa-arvostelu.

Kokeile HostPapaa nyt

Hostgator – Paras omistettu palvelin WordPressille

Hostgator - Paras omistettu palvelin WordPressille

HostGator – on isännöintipalveluntarjoaja, joka on menestyksekkäästi ottanut käyttöön pilvipohjaisia ​​tekniikoita huipputeknisten palvelimien ratkaisujen toimittamiseksi. Yhtiö toimittaa yksinkertaisia ​​isännöinnin hallintatyökaluja ja maksimaalisen suorituskyvyn käyttäjien käytettävissä. Kaikkiin suunnitelmiin sisältyy luotettavia tietoturvakeinoja lisäominaisuuksien lisäksi verkkosivustojen luomiseen ja ylläpitämiseen maasta alkaen.

Tärkeimmät Hostgator-edut ovat seuraavat:

 • Parannettu suorituskyky – A + -testitulosten ja 99,9%: n käyttöajan lisäksi Hostgator yhdistää SSD- ja HDD-kiintolevyteknologiat varmistaakseen virheetön verkkosivuston suorituskyvyn. Tällainen lähestymistapa johtaa joustavampiin palvelinkokoonpanoihin, joiden avulla voit hallita resursseja tehokkaimmin. Lisäksi käyttäjät voivat luoda lisää rakenneuudistuksia ohjauspaneelista.
 • Rajoittamaton kaistanleveys – isännöintipalveluntarjoaja takaa mittaamattoman kaistanleveyden jokaisessa erillisessä palvelinsuunnitelmassaan. Kaikki palvelimet sijaitsevat valtakunnallisesti (kaikkialla Yhdysvalloissa), jossa on Tier-3-tietokeskukset.
 • Maksimi turvallisuus – Hostgator käyttää edistyksellistä tekniikkaa 100-prosenttisen turvallisuuden varmistamiseksi. Sinun ei tarvitse huolehtia järjestelmän tai sovelluksen päivityksistä. Niitä käsitellään automaattisesti sekä virheiden tai haittaohjelmien seurantaa, havaitsemista ja poistamista. Jokaisessa datakeskuksessa on DDoS-suojaus IP-pohjaisen palomuurin lisäksi.
 • Mukautettu verkkosivustojen rakentaja – Järjestelmässä on yksinkertainen WYSIWYG-verkkosivustojen rakentaja. Voit isännöidä olemassa olevia projekteja ja luoda myös uusia verkkosivustoja ilman koodaustaitoja. Sen avulla on helppo rakentaa eri sivutyyppejä, mukaan lukien sisältöpohjaiset tai verkkokaupan projektit, integroitumisen avulla tärkeimpiin maksutapoihin, tuotehallintajärjestelmiin ja muuhun.

HostGator-palvelimen omakustannus: Tärkein etu tässä on se, että alustalla on 30 päivän palautuskäytäntö. Jos et pidä sen erillisestä palvelimesta, saatat saada rahat takaisin. Suunnitteluhinnat ovat hieman keskimääräistä korkeammat. Kolme pakettia sisältää Value-, Power- ja Enterprise-palvelinvaihtoehdot, jotka maksavat 118,99 dollaria, 138,99 dollaria ja 148,98 dollaria kuukaudessa. Kuten olemme aiemmin maininneet, jokaisessa suunnitelmassa on rajoittamaton kaistaleveys.

Kokeile HostGatoria nyt

SiteGround – helpoin omistettu hosting

SiteGround - helpoin omistettu hosting

SiteGround – on alusta, joka tarjoaa yhdistelmän omistettuja ja pilvipalveluratkaisuja. Niissä on kaikki esiasennetut ominaisuudet, ohjelmistot ja ohjelmat, joita saatat tarvita verkkosivustoa käyttäessäsi. Alusta toimittaa premium-luokan omistettuja koneita minkä tahansa verkkoprojektin ylläpitämiseksi. Voit hienosäätää ja hallita sitä itse tai valita ammatillisen avun Sitemap-asiantuntijoiden edessä. Seuraavat ominaisuudet on suunniteltu käynnistämään sivuston suorituskyky ja tarjoamaan enemmän toimintoja:

 • Valittu korkealaatuinen laitteisto – Sivustokentän asiantuntijat ovat suunnitelleet vakaat erikoistuneet koneet, joilla on virheetön suorituskyky suuremmalla nopeudella. Järjestelmä käyttää joitain parhaista datakeskuksista palvelimen lopulliseen sijaintiin.
 • Täydellinen hallinta ja skaalautuvuus – Alustaan ​​sisältyy täysin hallittuja palvelinratkaisuja. Käyttäjät voivat seurata toimintaansa ympäri vuorokauden, mikä johtaa lähes välittömään päätöksentekoon ja häiriöiden poistamiseen.
 • Ympärivuorokautinen VIP-asiakaspalvelu – Käyttäjät voivat aina luottaa ammatilliseen apuun live-chatin, puhelimen tai lippujärjestelmän kautta. Tukitiimi on aina valmiina auttamaan, kun tarvitset järjestelmän uudelleenkäynnistyksen tai haittaohjelmien diagnoosin.

Sivustoalueelle omistettu palvelimen hinta: Asiakkailleen on saatavana kolme suurta Siteground-suunnitelmaa. Lähtösuunnitelma alkaa 219 dollarista kuukaudessa jopa 480 Gt tallennustilaan, 10TB kaistanleveyteen, Intel Xeon E3-1230 SSD: hen, joka toimii nopeudella 3.20GHX, ja muihin hienoihin etuihin. Power Server -suunnitelma maksaa 299 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa hiukan suuremman nopeuden samassa käyttöjärjestelmässä 4 CPU-ytimen kanssa 960 Gt SSD. Jos se kuulostaa riittämättömältä, Super Power -suunnitelma on lopullinen ratkaisu monimutkaisimpiin ja raskaimpiin verkkoprojekteihin. Paketti maksaa sinulle 599 dollaria kuukaudessa, jotta voidaan taata suurin mahdollinen nopeus 2,0 GHz: lla 2 x 6 CPU-ytimellä ja 2 x 960 Gt SSD: llä RAID-tason 1 tallennustuella.

Katso myös: SiteGround-arvostelu.

Kokeile SiteGround nyt

1&1 Ionos – Halvin omistettu hosting

1 & 1 Ionos - Halvin omistettu hosting

1&1 IONOS – on edullinen omistettu isännöintipalveluntarjoaja. Sillä on hienoja budjettihankkeita hankkeille, jotka eivät vaadi parannettuja ominaisuuksia tai enimmäisnopeutta. Samanaikaisesti alusta tarjoaa kaikki perusominaisuudet, jotka vastaavat peruskäyttäjien vaatimuksia ilmaisen asennuksen, SSD-päivitysten ja muun lisäksi. Ydin 1&1 Ionosin ominaisuuksia ovat:

 • Tehokkaat resurssit suurempaan nopeuteen – Järjestelmä tarjoaa rajattoman liikenteen jopa 1 Gt sekunnissa -yhteyden lisäksi. Se johtaa verkkosivustojen nopeuteen ja käyttäjien parempaan kokemukseen. Lisäksi sivun latausaika saattaa saada vauhtia ansiosta HTTP / 2 verkkoprotokolla.
 • Kehittyneet tietoturvavälineet – Järjestelmä voi automaattisesti sijoittaa digitaaliset vartijat DDoS-hyökkäysriskien varalta. Kaikki tietosi ovat turvallisia, kuten 1&1 Ionos tekee säännöllisiä automatisoituja varmuuskopioita verkkosivustojen tiedostojen kopioiden tallentamiseksi.
 • Mobiilisovelluksen isännöinti – loistava ominaisuus, joka varmistaa nopean ja helpon pääsyn ohjauspaneeliin suoraan mobiililaitteesta riippumatta siitä, onko kyseessä tabletti tai älypuhelin. Tarvitset vain ladata IONOS Hosting Manager -sovelluksen ja hallita omistettua isännöintiasi sijainnista huolimatta.

1&1 Ionos-palvelimen hinta: 1&1 Ionos väittää olevansa budjetille omistettu palveluntarjoaja. Suunnitelmat ovat halvempia muihin palveluihin verrattuna. Asiakkaat voivat valita neljästä erilaisesta SSD / NVMe-paketista, joiden hinta on 70–280 dollaria kuukaudessa. Suunnitelmissa käytetään erilaisia ​​käyttöjärjestelmiä, joissa on jopa 4,2 GHX: n turbo-nopeuden lisäys, 1 Tt tallennustila ja 64 Gt RAM-muistia.

Kaikki suunnitelmat hinnasta huolimatta sisältävät ilmaisen verkkotunnuksen ja SSL: n, SiteLock-suojauksen ja joitain muita ominaisuuksia. Käyttäjät voivat myös siirtyä kiintolevysuunnitelmiin. Ne ovat vähän halvempia, mutta eivät silti pysty tarjoamaan tarpeeksi palveluita valtaville verkkoprojekteille.

Katso myös: 1&1 IONOS-arvostelu.

Kokeile 1&1 IONOS nyt

Nestemäiset Web-hallintapalvelimet Yhdysvalloissa

Nestemäiset Web-hallintapalvelimet Yhdysvalloissa

Liquid Web – on yksi pisimmin käytetyistä ja arvostetuimmista amerikkalaisista palveluntarjoajista. Yhtiö on ollut markkinoilla vuodesta 1997. Se onnistui rakentamaan hyvän maineen asiakkaiden keskuudessa täysin hallittujen omistettujen palvelinvaihtoehtojen, 100% käyttöaikatakuun, parannettujen tietoturvakeinojen ja joukon lisäominaisuuksien avulla online-läsnäolosi luomiseksi ja mainostamiseksi..

Tässä on mitä saat jokaisesta Liquid Web -palvelimelle suunnitelmasta:

 • Helppokäyttöisyys – Järjestelmä on ottanut käyttöön Sync Pro -ohjauspaneelin, joka näyttää olevan yksinkertainen ja intuitiivinen ohjaustyökalu. Käyttäjät voivat perustaa palvelimet, päivittää suunnitelmia, hallita verkkotunnuksia ja verkkosivustoja, integroida sovelluksia ja paljon muuta yhdestä cPanelista ilman erityisiä taitoja. Voit hallita helposti useita kymmeniä verkkotunnuksia ja sivustoja samanaikaisesti.
 • Vakaa suorituskyky – Nesteverkko takaa 100% käyttöaikaa. Meillä ei ollut mahdollisuutta tarkistaa, onko se totta. Tiedämme, että alusta käyttää yhden vuokralaisen palvelimia, jotka on räätälöity käytettäväksi sekä Windowsin että Linuxin kanssa. SSD-kiintolevyt takaavat paremman suorituskyvyn ja nopeuden, täyden tuen PHP 7 -versiolle ja integroinnin Ngnixiin.
 • Hallinnoidut palvelimet – käyttäjät voivat valita yksin- tai kahden prosessorin palvelimista. Jokainen isännöintisuunnitelma on saatavana kolmessa eri muunnelmassa. Ne sisältävät itsehallittuja, ydinhallinnassa olevia ja täysin hallittuja paketteja, jotka voidaan skaalata tai päivittää mihin tahansa tarvitsemasi solmioon. Ohjaa palvelimen asetukset tai jätä se Liquid Web -asiantuntijatiimille.
 • Lisäominaisuudet – Lisävaihtoehtoihin sisältyy ilmainen verkkotunnuksen siirto ja sivustojen siirto. Laajennetussa tietoturvapaketissa on lisävälineitä, kuten Guardian-varmuuskopiointi, yksinkertainen verkkosivustojen palautusprosessi, tiedonsiirto järjestelmän ulkopuolella ja lisää työkaluja, jotka pitävät sivustosi turvallisina.

Nestemäisen Web-palvelimen kustannukset: kolme erilaista erillistä palvelinluokkaa vaihtelee sijainnistaan ​​riippuen. Esimerkiksi Yhdysvaltain keskus- ja länsipalvelimet (Michigan ja Arizona) sopivat todennäköisemmin Yhdysvaltoihin perustuviin prosesseihin. Niillä on 6 erilaista suunnitelmaa, kun taas hinnat ovat samat ja vaihtelevat 199 dollarista 549 dollariin kuukaudessa. Jos tarvitset EU-pohjaista ratkaisua palvelimilla, jotka sijaitsevat Amsterdamissa, Alankomaissa, voit valita vain kolmesta suunnitelmasta, jotka maksavat 249–439 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Liquid Web Now -sovellusta

OVH – Tehokkaat omistettu palvelimet DDoS-suojauksella

OVH - Tehokkaat omistettu palvelimet DDoS-suojauksella

OVH – on yksi suurimmista eurooppalaisista palveluntarjoajista, jolla on 28 tietokeskusta ympäri maailmaa. Alusta tarjoaa palvelimen kestävyyden, erinomaisen suorituskyvyn, parannetun tietoturvan DD0S-hyökkäysten estämiseen ja paljon muuta. Käyttäjät voivat valita 6 eri palvelinratkaisusta, jotka on räätälöity vastaamaan erilaisia ​​tarpeita kekseliäisyyden suhteen.

Tässä on joitain tärkeimpiä etuja, jotka OVH-palvelimilla on:

 • Hallittavissa oleva tallennuskapasiteetti – Jokaisessa suunnitelmassa on aluksi 500 Gt tallennustilaa. Tila riittää verkkosivustojen tiedostojen tallentamiseen palvelimesta riippumatta. Lisäksi käyttäjät voivat vapaasti lisätä kapasiteettia pyydettäessä kojetaulusta.
 • Rajoittamaton liikenne – Voit hyötyä rajoittamattomasta ilmaisesta tulevasta ja lähtevästä liikenteestä. Pienin kapasiteetti on 500 Mbit / s, ja sitä voidaan lisätä aina tarvittaessa. Saatat joutua maksamaan ylimääräisistä Aasian Tyynenmeren alueella sijaitsevista datakeskuksista.
 • Automaattinen asennus – OVH varmistaa yhden napsautuksen jaon mukautetun ohjauspaneelin kautta. Lisäksi jokainen palvelinratkaisu on yhteensopiva suurten käyttöjärjestelmien kanssa, jotka sisältävät paitsi Windowsin ja Linuxin, myös Ubuntun, Debianin ja jotkut muut.
 • DDoS-turvallisuus – Alusta käyttää edistyksellistä tekniikkaa korkealaatuisen DDoS-suojauksen varmistamiseksi. Optimaaliset turvallisuusratkaisut suunniteltiin torjumaan kaikkein kehittyneimmät ja monimutkaisimmat hyökkäykset. Ne sisältävät VAC-infrastruktuurin liikenteen vähentämiseksi, L7-suojaussuojaus peliprojekteille, palomuuriverkon ja paljon muuta.

OVH-palvelimen kustannukset: Yhtiö tarjoaa tällä hetkellä 6 erilaista suunnitelmaa. Ne sisältävät Rise (65 dollaria / 06 kuukaudessa), Pitkälle kehittynyt (81,33 dollaria kuukaudessa), Infrastruktuuri ($ 105,69), Varastointi (86,75 dollaria kuukaudessa), HG (25,99 dollaria kuukaudessa) ja peli (95,12 dollaria kuukaudessa) omistettu palvelinasetukset.

Kokeile OVH nyt

FDC – Dedikoidut 10 Gt: n palvelimet rajoittamattomalla kaistanleveydellä

FDC - Dedikoidut 10 Gt: n palvelimet rajoittamattomalla kaistanleveydellä

FDC – on tunnistettava palveluntarjoaja, jolla on 20 palvelinta Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Vuonna 2003 perustettu yritys tarjoaa web-hosting-palveluita sekä erilaisia ​​yksityisiä palveluita.

Alusta tarjoaa 99,995% käyttöaikaa 10Tbps runkoverkon lisäksi, rajoittamattoman kaistanleveyden ja Internet-yhteyden. Käyttäjät voivat valita budjetista massiivisiin erillisiin palvelinratkaisuihin tarvittavista resursseista riippuen.

Tässä on joitain FDC: n tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • Rajoittamaton kaistanleveys – Jokaisessa FDC-palvelimessa on mittaamaton kaistaleveys. Käyttäjät voivat hyötyä myös ilmaisesta asennuksesta sekä rajoittamattomasta lähtevästä ja tulevasta liikenteestä, joka on ilmaista Aasiaa lukuun ottamatta. Tässä sinun on valittava Asia Special Server -vaihtoehto.
 • Suurin suorituskyky – Yhtiöllä on 20 datakeskusta, jotka sijaitsevat Euroopassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa. Se lupaa lähes täydellisen käyttöajan, joka on tällä hetkellä 99,995%. Jos tarvitset maksimaalista kekseliäisyyttä, valitse massiiviset paketit, joissa on 20 + Tbps runko.
 • Ilmaiset vaihtoehdot – Jokainen asiakas saa ilmaisen uudelleenkäynnistyksen istuntojen uudelleenasennusten lisäksi nollamaksulla. IPv6-osoitetila sisältyy myös suunnitelmahintaan.

FDC-palvelimen kustannukset: kaikki suunnitelmat on jaettu kolmeen pääluokkaan. Ensimmäinen on (R) Evolution palvelimilla, joiden kaistaleveys on jopa 100GE. Hinta täällä vaihtelee 999–9 999 dollaria kuukaudessa. Toinen luokka sisältää Budget Server -vaihtoehdon tarjoukset, jotka maksavat 199–499 dollaria kuukaudessa. Massiivisista palvelimista joudut maksamaan 1199–2999 dollaria kuukaudessa.

Kokeile FDC nyt

Velia (Godaddy) – Yhdistyneelle kuningaskunnalle omistettu Windows & Linux-palvelimet

Velia (Godaddy) - Ison-Britannian omistetut Windows- ja Linux-palvelimet

Velia – on saksalainen yritys, joka on nyt osa GoDaddy-alustaa. Se isännöi yli 7000 erillistä palvelinta yli 5 000 asiakkaalleen ja liikekumppanilleen. Saksalta saapuneella sillä on tietokeskuksia, jotka sijaitsevat eri puolilla maailmaa. Velia käyttää edistyksellisiä tekniikoita maksimaalisen tehon ja suorituskyvyn, suojattujen palvelinvaihtoehtojen ja kattavan tuen tarjoamiseen.

Tärkeimmät ominaisuudet ovat:

 • Parannettu suorituskyky – Jokaisessa palvelimessa on yli 200 Gt / s runko-osaa varmistaaksesi vaivatonta verkkosivustoa, joka toimii liikenteen ruuhka-aikoina.
 • Joustavuus – asennus on hyvin yksinkertaista. Tarvitset vain käyttämäsi käyttöjärjestelmän valitsemisen ja jakeluprosessin loppuun saattamisen.
 • Skaalattava infrastruktuuri – Käyttäjät voivat vapaasti lisätä resursseja palvelimilleen ja luoda turvallisen VLAN-verkon, joka yhdistää useita palvelimia samanaikaisesti.
 • Ympärivuorokautinen tuki – Tukipäälliköt ja tietokeskuksen asiantuntijat ovat käytettävissä ympäri vuorokauden. Ne auttavat ratkaisemaan kaikki tekniset ongelmat suoraan käyttäjän kanssa.

Velia-palvelimen hinta: hinnoittelupolitiikka eroaa siitä mitä olemme tottuneet. Al-palvelintarjoukset on jaettu luokkiin globaalien datakeskuspaikkojen mukaan. Käyttäjät voivat valita Euroopasta (Ranska ja Saksa), Yhdysvallat (St. Louis, Miami ja LA) ja Kiinassa sijaitsevat Hongkongissa sijaitsevat datakeskukset. Jokaisessa sijainnissa on useita suunnitelmia ja hinnat vaihtelevat 49 dollarista 359 dollariin kuukaudessa.

Kokeile Veliaa nyt

Bottom Line

Omistetun palvelimen valitseminen tarkoittaa joustavuuden ja skaalautuvuuden valitsemista. Tällainen vaihtoehto on paras veto yrityksille ja verkkosivustoille, jotka arvostavat vakautta, nopeutta ja maksimaalista suorituskykyä. Käyttäjät voivat hallita isäntämahdollisuuksiaan täysin mahdollisuutella asettaa tarvittavat kokoonpanot ja hallita palvelinta milloin tahansa.

 • Bluehost on palvelinratkaisu # 1 laajennetulla tietosuojapaketilla. Alustan suorituskyky on vakaa ja kestävä. Lisäksi se on helppo käyttää ja hyvä aattona käyttäjille, joilla ei ole erityisiä taitoja.
 • HostPapa on isännöintipalveluntarjoaja, jolla on jopa kolme erilaista omistettua hosting-tarjousta. Käyttäjät voivat hallita palvelinlaitteitaan sekä verkkosivustojen omaisuutta. Järjestelmä on paras veto useiden projektien hallinnalle, joilla on riittävästi resursseja.
 • HostGator on yksi edullisimmista erillispalvelimista, joka ei vahingoita suorituskykyä. Käyttäjät voivat luottaa rajattomaan kaistanleveyteen jokaisessa suunnitelmassa yhdistettynä maksiminopeuteen, edistyneisiin turvavälineisiin ja kohtuuhintaisiin suunnitelmiin.

Mitä tulee muiden isännöintipalvelujen tarjoajiin, ne voivat olla hyviä eri tavoin riippuen projektin vaatimuksista ja lisäominaisuuksista, joita saatat tarvita pitkällä aikavälillä. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on määritellä, kuinka paljon voimaa ja nopeutta tulevaisuuden projektisi vaatii. Tarjousten määrä antaa varmasti valita parhaan alustan, joka vastaa budjettiasi ja tarpeitasi.

Kokeile Bluehost Dedicated Now

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map