Parhaat pienyrityssivustojen rakentajat

pienyritysten verkkosivustojen rakentajat


Aiotko tällä hetkellä mainostaa yritystäsi tehokkaasti, mutta et voi päättää mistä aloittaa? Sinun pitäisi tietää, että menestyvä liiketoiminnan kehittäminen ei ole mahdotonta ilman luotettavaa läsnäoloa verkossa.

Pienyrityksen verkkosivuston omistaminen on sinänsä etu. Se auttaa saavuttamaan useita tavoitteita kerrallaan. Riippumatta erikoistuneestasi markkinarakoon, verkkosivusto pysyy kärkipaikkana asiakkaille ja liikekumppaneille, jotka ovat kiinnostuneita käsittelemään sinua.

Heti kun päätät ylläpitää pienyrityksen verkkosivustoa, törmäät moniin vaihtoehtoihin. Jos olet valmis investoimaan paljon verkkosivustosi kehittämiseen, niin voit vuokrata verkkosuunnittelustudio tehdä tämä työ puolestasi.

Se ei kuitenkaan ole paras idea, jos haluat olla vastuussa web-rakennusprosessista hallita ja päivittää verkkosivustoasi edelleen tarvittaessa. Yksi parhaimmista ja yksinkertaisimmista DIY-vaihtoehdoista on verkkosivuston rakennuksen käyttäminen. Nämä palvelut mahdollistavat erityyppisten projektien rakentamisen, jotka vaihtelevat toiminnallisuuden, ominaisuusjoukkojen ja tarjottujen tulosten suhteen.

Jos olet oikeassa aikeissa avata monipuolisen pienyrityssivuston, on todella järkevää oppia lisää tästä suosituimmat verkkosivustojen rakentajat.

Testasimme 10 parasta pienyrityksen verkkosivustojen rakentajaa:

 1. Wix – paras ILMAINEN verkkosivustojen rakentaja pienyrityksille
 2. uKit – pienyrityssivustojen rakentaja henkilökohtaiseen verkkosivustoon
 3. WordPress – paras avoimen lähdekoodin CMS pienyrityksille
 4. Räätälöidyt tuotemerkit – paras pienyritysten verkkosivustojen tarjoaja
 5. Shopify – verkkokauppasivustojen rakentaja pienyrityksille
 6. Bluehost – verkkosivustojen rakentaja ja hosting pienyrityksille
 7. Kirjanmerkki – AI-pohjainen verkkoympäristö pienyrityksille
 8. Ucraft – edullinen työkalu pienyrityksen verkkosivuston luomiseen
 9. SITE123 – Helpoin pienyritysten verkkosivustojen rakentaja
 10. Gator – HostGatorin yksinkertainen ja kätevä verkkosivustojen rakentaja

Parhaimman pienyrityssivustojen valmistajan valinnan yhteydessä useimmat käyttäjät ovat hämmentyneitä vain siitä syystä, että he eivät tiedä, mikä palvelu toimii heille parhaiten. Katsotaanpa parhaiten esiteltyjen verkkosivustojen rakentajien tärkeimmät vaihtoehdot ja edut, jotta voisit tietää, mitä heiltä voi odottaa.

Wix – paras ILMAINEN verkkosivustojen rakentaja pienyrityksille

Wix - paras ILMAINEN verkkosivustojen rakentaja pienyrityksille

Wix – on paras ilmainen verkkosivustojen rakentaja pienyrityksille, joka on saavuttanut maailmanlaajuisen suosion laaja-alaisten niche-ominaisuuksiensa ansiosta. Suunnittelu räätälöintityökalujen runsaasti, runsas valikoima ilmaisia ​​malleja ja kohtuuhintainen hinnoittelupolitiikka ovat tehneet järjestelmästä arvokkaan alustan kaikenlaisten verkkosivustojen, myös pienyritysprojektien, kehittämiselle. Wix on loistava valinta yrittäjille, joilla ei ole koodaustaitoja ja joilla ei ole aikaa oppia kaikkia verkkorakentamisen monimutkaisuuksia. Varmista, että järjestelmä vastaa Web-suunnittelustarpeitasi, harkitse seuraavia alustan etuja:

 • Pienyritysten mallit. Mitä tahansa erikoistuneesta liiketoimintarakoista löydätkin, sopivan mallin löydät helposti verkkosivujen rakentajan rikkaasta kokoelmasta. Kaikki Wix-teemat ovat ilmaisia, mobiililaitteille optimoituja, ja on olemassa mahdollisuus hyödyntää mobiilieditoria mukavan mobiilinäytön laadun varmistamiseksi. Mobiiliversiossa tekemäsi muutokset eivät näy työpöytätilassa, kun taas työpöydän verkkosivustomuunnelmassa tehdyt muutokset ovat näkyvissä mobiiliversiossa..
 • Wix ADI. Integroitu Keinotekoisen suunnittelun älykkyystyökalu auttaa sinua kehittämään pienyrityksen verkkosivustoa, vaikka et olisi web-suunnittelija. Tämä tapahtuu automatisoidussa tilassa – anna vain yritystietosi, jotka on näytettävä verkkosivustolla, ja järjestelmä tekee loput työstä puolestasi.
 • Wix ShoutOut. Toinen Wix-etu on sähköpostimarkkinointiominaisuus. Sen avulla voit luoda upeita sähköposteja ja jakaa markkinointikampanjoita nopeasti. Wix ShoutOut tarjoaa muokattavissa olevat tyylit, ammattimaiset mallit valmiilla ulkoasuilla, helppo yhteyshenkilöiden integrointi. Voit myös tarkistaa verkkosivustosi tilat sosiaalisen median työkaluilla ja tilastojen seurannalla. Tätä juuri sinun yrityksesi tarvitsee tehokkaaseen mainostamiseen.
 • verkkokaupan alusta. Aiotko avata pienen ja keskisuuren verkkokaupan, mutta sinulla ei ole aikaa käsitellä erikoistuneita verkkosivustojen rakentajia? Mene sitten tutkimaan Wix-myymälät – ominaisuus, jonka avulla voit käynnistää verkkokauppasivuston, joka on optimoitu mobiililaitteiden katselua varten. Valitse malli, lähetä verkkokaupatietosi, yhteystiedot, tuotteet ja niiden tekniset tiedot, ota verkkokaupan ominaisuudet käyttöön ja määritä maksu- / toimitusvaihtoehdot ylläpitämään verkkokauppaa, joka vastaa tarpeitasi ja odotuksiasi..
 • Wix SEO Wiz. Helppokäyttöisen ja helpon käytön ansiosta Wix SEO Wiz, voit hallita yrityksesi verkkosivustojen mainostamisen tehokkuutta. Tätä tarkoitusta varten voit asettaa SEO-parametreja, seurata verkkosivustojen tilastoja, integroida tarvittavat työkalut ja widgetit ja suorittaa muita toimia varmistaaksesi pienyrityksen verkkosivuston saa korkeat rivit Googlessa.
 • Nouse Wix. Ascend by Wix on edistyksellinen all-in-one-liiketoimintaratkaisu, joka antaa pääsyn yli 20 ammattimaiselle liiketoiminnan työkalulle, joiden tarkoituksena on yksinkertaistaa liiketoiminnan hallintaprosesseja. Ominaisuuden avulla voit perustaa, johtaa ja mainostaa yritystäsi, kasvattaa asiakaskuntaa ja kapeutta maineessa sekä tuottaa voittoa. Ascend tekee kaikista prosesseista maksimaalisen automatisoidut tarjoamalla työkaluja, kuten lomakkeita, yhteyshenkilön hallintaa, livekeskustelua, postilaatikkoa, laskuja, tehtäviä & Muistutukset, automaatiot, hintatarjoukset jne.

Onko Wix hyvä pienyrityksille? Wix toimii ehdottomasti hyvin pienyritysprojekteissa hinnoittelun suhteen. Järjestelmän jokaiselle tilaajalle tarjoamaa ilmaista suunnitelmaa voidaan käyttää tehokkaasti verkkosivustojen rakentajan kaikkien ominaisuuksien kokeiluun. Se ei kuitenkaan kata kaikkea verkkosuunnittelustarpeitasi, jos päätät avata yrityksen verkkosivuston ja tehdä siitä verkkosivulla saataville. Tarvitset verkkotunnuksen ja muita työkaluja varmistaaksesi, että yrityksesi verkkosivusto sijoittuu korkealle hakukoneissa ja nauttii suosiosta kohderyhmän kanssa. Siksi päivitys maksulliseen tilaukseen on välttämätöntä. Wix tarjoaa joukon yritys- / verkkokauppasuunnitelmia, joiden hinta alkaa 23 dollaria kuukaudessa. Tämä on arvoinen sijoitus jokaiselle pienyrityksen verkkosivustolle.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

uKit – pienyrityssivustojen rakentaja henkilökohtaiseen verkkosivustoon

uKit - pienyrityssivustojen rakentaja henkilökohtaiseen verkkosivustoon

uKit – on yksinkertaisimpia ja toimivimpia pienyrityssivustojen rakentajia henkilökohtaisille projekteille. Itse asiassa järjestelmä tarjoaa hienon hinta-laatusuhteen aloittelijoille ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille, joilla on aikomus perustaa DIY-liiketoiminnan verkkosivustot. Alusta on erottunut pienyritysten verkkosivustojen rakentajaksi ja siten koko sen ominaisuuspaketti on keskittynyt tämän tehtävän suorittamiseen. uKit on erittäin helppo käyttää, eikä se vaadi tietoisuutta koodaustaitoista. Se on hieno ratkaisu verkkosivustojen rakentamiseen pienyritysten omistajille ja yksityisille yrittäjille, joille aina tarvitaan aikaa, joilla ei ole verkkosivujen suunnitteluun liittyvää tietämystä ja jotka eivät ole valmiita investoimaan paljon verkkosivustojen kehittämiseen. Tässä on luettelo ominaisuuksista, joita uKit tarjoaa ylpeänä tilaajilleen:

 • Vastuulliset liiketoimintasuunnitelmat. uKit-mallistokokoelma on yksi kapeimmista vaikuttavimmista. Se etsii satoja reagoivia malleja, jotka on jaettu liiketoimintaluokkiin haun helpottamiseksi. Voit muuttaa mallia missä tahansa verkkosuunnitteluprosessin vaiheessa, kun taas sisältö tallennetaan. Mallien mukauttamisprosessi on myös yksinkertainen. Käytä vain kojetaulua tarkistaaksesi työkalut, joita voit käyttää tähän tarkoitukseen.
 • AmoCRM-integraatio. Suuntautuneena liiketoiminnan edistämiseen uKit tulee mukaan amoCRM integrointivaihtoehto. Tämä on yksinkertainen ja melko intuitiivinen potentiaalisten kauppojen ja asiakkaiden kirjanpitojärjestelmä, joka auttaa hallitsemaan ja kasvattamaan myyntimääriä. Järjestelmä yksinkertaistaa asiakas / tilausten hallintaa, myötävaikuttaa nopeampaan ja tehokkaampaan liiketoiminnan edistämiseen.
 • verkkokauppa. uKit eCommerce -ominaisuudet ovat erillisen huomion arvoisia. Verkkosivun rakentaja tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden käynnistää ja hallita sitten pientä verkkokauppaa. Itse asiassa voit mennä täällä kahdella tavalla. Voit joko yhdistää verkkokaupan widget verkkosivustollesi ja määrittää parametrit tai integroida Ecwid-laajennuksen aloittaaksesi myynnin verkossa.
 • Yrityksen widgetit. uKit antaa mahdollisuuden integroida yrityswidgetit, jotka voivat lisätä toimintoja ja liiketoiminnan painopisteitä verkkosivustollesi. Niiden yrityswidgetien joukossa, jotka haluat ehkä integroida projektiisi, on aluksi järkevää mainita aikajanat, vaiheet, Google Maps, sosiaaliset verkostot jne. Jokainen näistä widgetistä toimii hyvin kaikenlaisissa yrityssivustoissa.
 • SendPulse-integrointi. uKit integroituu saumattomasti SendPulse-ohjelmaan – suosittuun widgettiin, jota käyttävät ne web-kehittäjät, jotka haluavat lisätä ja muokata online-push-ilmoituksia verkkosivustollaan käyville. Widget-sovellusten integrointi vie vain muutaman minuutin, ja ne voidaan suorittaa myös muilla kuin koodereilla.
 • uCalc. Toinen verkkosivustojen rakentajan kohokohta on online-laskin – uCalc, joiden integrointi auttaa määrittelemään kohderyhmälle tarjottujen tuotteiden / palvelujen kustannukset. Tämä on erityisen hyvä valinta verkkokauppaprojekteihin.

Onko uKit hyvä pienyrityksille? uKit on yksi parhaista vaihtoehdoista pienyritysten verkkosivustojen kehittämiseen ja se on yksi parhaimmista kohtuuhintaisia ​​verkkosivustojen rakentajia yhtä hyvin. Järjestelmällä ei ole ilmaista suunnitelmaa, mutta se ei ole aivan tarpeellinen ottaen huomioon maksettujen tilausten kustannukset. Halvimman uKit-paketin hinta on vain 4 dollaria, kun taas kallein ja edistynein tilaus maksaa sinulle 12 dollaria kuukaudessa! Nämä hinnat ovat enemmän kuin kohtuuhintaisia ​​pienille yrityksille – tuskin löydät halvempia hintoja tällaiselle laajalle toiminnalle!

Katso myös: uKit arvostelu.

Kokeile uKit ilmaiseksi

WordPress – paras avoimen lähdekoodin CMS pienyrityksille

WordPress - paras avoimen lähdekoodin CMS pienyrityksille

WordPress – on paras avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä pienyritysten verkkosivustoille. Alusta on saanut maailmanlaajuista suosiota voimakkaan ominaisuusjoukon, integrointiominaisuuksien runsauden ja edistyneiden suunnittelun mukautusvaihtoehtojen ansiosta. Järjestelmä luotiin alun perin blogiympäristöksi, joten et löydä yksinkertaisempaa ratkaisua blogin perustamiseen ja hallintaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettet pysty käyttämään järjestelmää muiden projektityyppien kehittämiseen. Päinvastoin, WordPress toimii hyvin luomalla yrityssivustoja, aloitussivuja ja jopa verkkokauppoja. Kaikki riippuu tavoitteistasi, verkkosivujen suunnittelupyrkimyksistäsi ja tuloksestasi, jonka odotat saavuttavan pitkällä tähtäimellä. Kun WordPress käsittelee toiminnallisuutta, se tarjoaa seuraavat ominaisuudet:

 • Pienyrityksen laajennukset. Järjestelmä erottuu joukosta voimakkaiden plugin-integrointivaihtoehtojen ansiosta. Siellä on paljon WordPress-laajennuksia, ja sinun on valittava ja integroitava ne, jotka ovat sopivimpia verkkosivustollesi. Yrityssivustojen suosituimpien WordPress-laajennusten joukossa on järkevää mainita WPForms, MonsterInsights, Yoast SEO, Constant Contact, OptinMonster, Sucuri, UpdraftPlus, WP Rocket, MemberPress, CSS Hero, LearnDash, G Suite, SEMRush, Pretty Links Pro, Jaetut määrät, WooCommerce ja monet muut.
 • Asiakasvuorovaikutuksen laajennukset. Ympäristökohtaisten laajennusten lisäksi WordPress tarjoaa laajan valikoiman asiakasvuorovaikutteisia widgettejä / laajennuksia. Näitä tarvitaan, jotta pienyrityksen verkkosivusto olisi kätevä ja kätevä nykyisille ja potentiaalisille asiakkaille. Jotkut suosituimmista widgetistä, joita voit valita ja integroida sivustoosi. Seuraavat ovat yleisimpiä: Live Chat, Zopim Live Chat, Support Candy, uCare, AH liput, Zendesk, Scout Desk Desk jne..
 • Pienyritysten mallit. WordPress tunnetaan myös huippuluokan pienyritysten malleista. Niitä on saatavana maailmanlaajuisessa verkossa tuhansia, ja voit helposti valita ilmaisista ja maksuteista versioista. Muista kuitenkin, että ulkopuolisten kehittäjien suunnittelemat ilmaiset mallit eivät ole täysin turvallisia mahdollisten haittaohjelmauhkien takia. Varmista, että käsittelet luotettavia web-suunnittelijoita, joihin voit täysin luottaa.

Onko WordPress hyvä pienyrityksille? WordPress toimii erinomaisesti pienyritysten verkkosivustoilla edistyneiden ominaisuuksiensa ja kohtuuhintaisen hinnoittelunsa vuoksi. CMS on ilmainen ladattavaksi ja asennettavaksi. Sinun on kuitenkin maksettava ulkoisten laajennusten, teemojen, widgetien ja lisäosien käytöstä. Samoin sinun on ostettava verkkotunnus ja maksettava isännöinnistä, jotta verkkosivustosi olisi saatavilla Internetissä.

Isännöintivalinnasta puhuttaessa WordPress suosittelee virallisesti käyttöä Bluehost kuten huippuluokan isännöintipalveluntarjoaja joka kattaa kaikki käyttäjien isännöintitarpeet. Isäntälle on ominaista vahva käytettävyysaste, nopea sivun latausnopeus, kohtuuhintainen hinnoittelupolitiikka, turvallisuus, valtava markkinapaikka, jossa on satoja lisäosia, lisäosia, sovelluksia ja skriptejä, laaja sisältömarkkinointi ja SEO-vaihtoehdot, verkkokaupan painopiste ja useita integroitavia sovelluksia yrityssivustoille. Bluehostin käyttökustannukset yllättävät kaikki, koska halvimman suunnitelman hinta on 2,95 dollaria kuukaudessa.

Kokeile WordPress nyt

Räätälöidyt tuotemerkit – paras pienyritysten verkkosivustojen tarjoaja

Räätälöidyt tuotemerkit - paras pienyritysten verkkosivustojen tarjoaja

Tailor Brands – on paras pienyritysten verkkosivustojen tarjoaja, joka on alun perin suunnattu virtaviivaistamaan yritysbrändiprosesseja. Järjestelmä auttaa aloittamaan yrityksesi huippuluokan suunnittelulla ja brändäyksellä, jolloin se erottuu joukosta. Tailor Brands on maailman ensimmäinen logosuunnittelu- ja tuotemerkkialusta, jota saa aikaan tekoäly. Tämä auttaa hankkimaan projektille ammattimaisen ilmeen ja ainutlaatuisen online-brändi-identiteetin. Alla on lueteltu alustan merkittävimmät kohokohdat:

 • Brändityökalujen kokoelma. Tailor Brands tarjoaa tehokkaan kokoelman brändityökaluja, jotka on erityisesti suunniteltu yrityksellesi. Nämä työkalut ovat mukautettavissa, mikä tarkoittaa, että voit hyödyntää EPS-tiedostoasi ja käyntikorttiideoitasi luodaksesi ainutlaatuisen verkkosivustosuunnittelun, joka sopii täydellisesti yrityksesi verkkosivulle.
 • Logo Maker. Järjestelmä antaa mahdollisuuden suunnitella ainutlaatuisen yritystunnuksen paljastamaan brändisi identiteettiä, jakamaan näkemyksen ja valita tarvittavat elementit, joita järjestelmä tarjoaa oletuksena. Logon luomisprosessi on helppoa ja luovaa – tarvitset antaa yrityksellesi nimen, valita haluamasi logotyyppi, valita kirjasinasetukset ja siirtyä logon mukauttamisprosessiin. Kun nämä vaiheet on suoritettu, AI-algoritmi käyttää sisältöä yrityksen verkkosivuston logon suunnitteluun automatisoidussa tilassa.
 • Sosiaalisen hallinnan alusta. Järjestelmässä on integroitu sosiaalisen hallinnan alusta, joka mahdollistaa verkkosivustoihin liittyvän sisällön jakamisen ja artikkeleiden lähettämisen sosiaalisiin verkostoihin.
 • Räätälöityjä mainoksia. Integroidun Tailor Ads -alustan avulla voit suunnitella välittömiä mainoksia, jotka ovat saatavana useina muuttujina, vastaamaan tarpeitasi.

Onko räätälöity tuotemerkki hyvä pienyritykselle? Jos tarvitset ammattimaisen verkkosivun logon ja huippuluokan tuotemerkin, Tailor-merkit vastaavat vaatimuksiasi. Järjestelmän avulla voit mukauttaa ja pelata verkkosivustosi logosuunnittelua integroidulla verkkosivustojen rakentajalla, joka toimittaa oletusarvoisesti verkkokaupan toiminnot. Täällä ei ole ilmaista suunnitelmaa, mutta alustan avulla voit valita yhden maksettavista tilauksista, jotka alkavat 9,99 dollaria kuukaudessa. Lisäksi hinta voidaan alentaa 2,99 dollariin kuukaudessa, jos päätät maksaa vuosimaksun.

Kokeile räätälöityjä tuotemerkkejä nyt

Shopify – eCommerce-verkkosivustojen rakentaja pienyrityksille

Shopify-kotisivu

Shopify – on tehokkain ja suosituin verkkokaupan ohjelmisto käytetään ammattimaisten yritys- ja verkkokauppasivustojen perustamiseen ja hallintaan. Alustan koko ominaisuussarja ja sen työkalut on suunnattu kaiken tyyppisten verkkokauppojen suunnitteluun. Verkkosivun rakentaja on mukava valinta aloittelijoille ja ammattimaisille verkkovastaaville, jotka ovat erikoistuneet verkkokaupan verkkosivustojen kehittämiseen. Shopififista puuttuu verkkokaupan ominaisuuksia. Tutustu järjestelmän ominaisuuksiin ja työkaluihin saadaksesi selville, kuinka paljon se tarjoaa:

 • POS-ohjelmisto. Shopifen mukana tulee edistynyt myyntipiste (POS), joka mahdollistaa tuotteiden myynnin omassa vähittäiskaupassa. Ulkoisen korttipäätteen käyttö, offline-tilausten hyväksyminen, automaattinen synkronointi Shopify-tilin kanssa, mahdollisuus käynnistää useita käyttäjätilejä, Quickbooks-synkronointi, raporttivaihtoehto – nämä ovat vain muutamia tämän ominaisuuden etuja.
 • Tuotehallinnan vaihtoehdot. Shopify mahdollistaa ostoskorin ja Osta-painikkeen integroinnin, jotta asiakkaat voivat luoda tarvittavan määrän tuotekortteja. Järjestelmä tuottaa automaattisesti tuote-upotuskoodeja tuoteluetteloiden ja kokoelmien lisäämiseksi verkkosivustolle. Lisäksi järjestelmä sallii laajat tuotehallintavaihtoehdot varmistaakseen käyttäjille kätevän ostoskokemuksen.
 • Monipuoliset integrointivaihtoehdot. Ohjelmiston avulla on mahdollista integroida suosittuihin ja ominaisuuksilla kuormitettuihin markkinapaikkoihin, kuten Xero, Quickbooks ja muut kirjanpito-ohjelmistot verkkokaupan suorituskyvyn parantamiseksi. Shopify integroidaan Amazon Marketplaceen muutamalla yksinkertaisella napsautuksella, kun taas synkronoinnin tulos ylittää odotuksesi, jos aiot myydä tuotteita molemmilla alustoilla. Monikanavainen tuki on tässä myös suureksi avuksi.
 • Huippuluokan markkinointiominaisuudet. Verkkokaupan markkinoinnissa Shopify tarjoaa runsaasti huippuluokan markkinointiominaisuuksia. Yrittäjät voivat luoda online-kuitit, analysoida ja selata verkkokauppojen tilastoja, hallita tilin saldoa, käyttää edistyneitä Shopify-ominaisuuksia, kuten Shopify Ping, App Store, BOGO-alennuksia, Shopify Tap & Chip Reader ja enemmän.
 • Verkkokaupan hallintatyökalut. Ohjelmiston avulla voit valita useista verkkokaupan hallintavaihtoehdoista ja työkaluista, jotka parantavat verkkokaupan suorituskykyä. Niihin kuuluvat pääsy asiakasprofiileihin, ryhmiin ja tiliin, sähköpostien asettelut ja mallit, tilausten toimitus ja tilausten täyttöasetukset jne.
 • AR-ominaisuus. Toinen Shopify-kohokohta on edistyksellinen Lisätty todellisuus (AR). Ominaisuuden avulla voidaan nähdä myytävänä olevat tuotteet 3D-tilassa, jotta potentiaaliset ostajat näkevät sen edut yksityiskohtaisesti.

Onko Shopify hyvä pienyrityksille? Shopify on yksi parhaista alustoista, joka toimii erinomaisesti verkkokauppasivustojen kehittämisessä – pienistä verkkosivustoihin hypermarketteihin. Ohjelmisto tarjoaa ilmaisen 14 päivän kokeilujakson ominaisuusjoukon ja neljän maksetun tilauksen testaamiseksi. Halvimman suunnitelman hinta on 9 dollaria kuukaudessa, mikä on yllättävän kohtuullinen tarjous.

Kokeile Shopifea ilmaiseksi

Bluehost – verkkosivustojen rakentaja ja hosting pienyrityksille

Bluehost - verkkosivustojen rakentaja ja hosting pienyrityksille

Bluehost – on luotettavin ja toimivin isännöintipalveluntarjoaja pienyritysten verkkosivustoille. Yhtiö on toiminut jo vuosia, kun se on voittanut miljoonien käyttäjien uskollisuuden ympäri maailmaa. Sitä kutsutaan nyt viralliseksi palveluntarjoajaksi, jota WordPress suosittelee ammattikäyttöön. Järjestelmä varmistaa sen ylläpitämien verkkosivustojen sujuvan toiminnan ja turvallisen tietojen säilyttämisen. Yrityksen tärkeimmät edut esitetään alla:

 • Joustavuus. Järjestelmä varmistaa saumattoman integroinnin monien monipuolisten laajennusten, lisäosien, ulkoisten palveluiden ja laajennusten kanssa, jotka auttavat pienyrityssivustosi arvokkaalla ja huippuluokan suorituskyvyllä liikenteen määrästä riippumatta.
 • Sivun latausajan lisääntyminen. Bluehost takaa myös verkkosivujen sujuvan suorituskyvyn, mikä johtaa parantuneeseen sivujen latausaikaan yhdessä korkeiden käytettävyysasteiden kanssa. Järjestelmässä on paketti integroituja ominaisuuksia ja työkaluja, jotka parantavat verkkosivustojen suorituskykyä, riippumatta verkkosivuston kokonaiskuormitusparametreista ja liikenteen määrästä.
 • Bluehost Marketplace. Isännöintipalvelun tarjoaja toimittaa tehokkaan integroidun laajennusten, laajennuksien, skriptien ja lisäosien markkinoiden, jotka parantavat ihanteellisesti pienyritysten verkkosivustojen mukauttamista ja suorituskykyä. Lisäksi on mahdollista valita runsaasta joukosta liiketoimintamalleja, jotka on kehitetty WordPressille.
 • Edistynyt tietoturva. Bluehost huolehtii erityisesti verkkosivustosi turvallisuudesta ja tietojen säilyttämisestä, mikä merkitsee paljon yritysprojekteja. Isännöintipalveluntarjoaja käyttää hotlink-suojaustyökaluja yhdessä Spam Hammerin, Roskapostiasiantuntijoiden ja muiden turvallisuusominaisuuksien kanssa.

Onko Bluehost hyvä pienyrityksille? Bluehost on luotettava ja toimiva isännöintipalveluntarjoaja pienyritysten verkkosivustoille. Alusta ei tarjoa ilmaisia ​​suunnitelmia, mutta sen kompensoi maksettujen tilauksien kohtuuhintaiset kustannukset. Halvimman suunnitelman hinta on 2,95 dollaria kuukaudessa. Mitä saat tällä hinnalla, on ilmainen SSL-varmenneyhteysvaihtoehto, rajoittamaton kaistaleveys, mahdollisuus yhdistää ilmainen verkkotunnus yrityksen verkkosivustoon (jos sinulla ei vielä ole) ja monia muita etuja.

Kokeile Bluehostia nyt

Kirjanmerkki – AI-pohjainen verkkoympäristö pienyrityksille

Kirjanmerkki - AI-pohjainen verkkoympäristö pienyrityksille

Kirjanmerkki – on paras AI-pohjainen verkkoalusta, jota käytetään pienyritysten verkkosivustojen luomiseen. Pilvipohjainen verkkosivustojen rakentaja on täynnä liiketoimintakohtaisia ​​vaihtoehtoja ja mahdollistaa hyvin jäsenneltyjen projektien rakentamisen. Alustalla käynnistetyillä yritysverkkosivustoilla ja verkkokaupoilla on luotettu ulkoasu ja erinomainen suorituskyky. On korkea aika toimittaa nyt luettelo vaikuttavimmista kirjanmerkkiominaisuuksista:

 • AIDA-avustaja. Voit luoda toimivan yrityssivuston tai verkkokaupan yhdellä silmäyksellä edistyneen AIDA: n (Tekoälyn suunnitteluavustaja). Koko verkkosivustojen luomisprosessi ei vie sitä pidempään kuin muutama minuutti, kun taas tulos tekee varmasti kaikille vaikutuksen – niin toimiva AIDA on! Anna vain yritystietosi ja katso miten avustaja luo verkkosivun sinulle.
 • Integroidut yritysmallit. Kirjanmerkissä ei ole vakiomalleja, joita voit mukauttaa niche-tarpeidesi mukaan. AIDA tarjoaa laajan valikoiman ilmaisia ​​integroituja teemoja, jotka eroavat rakenteeltaan ja reagoivat oletuksena. Valitse jokin heistä aloittaaksesi työskentelysi pienyrityksen tai verkkokaupan verkkosivustolla.
 • Monikielinen tuki. Alusta tukee yli 50 kieltä, koska voit luoda ne verkkosivustojen kieliversiot, jotka tarvitset tavoittaaksesi kohdeyleisön ulkomailla.
 • Yrityksen web-tilastot. Verkkosivun rakentaja mahdollistaa yrityksesi verkkosivuston suorituskyvyn seuraamisen integroitujen tilastotietojen keräämistyökalujen avulla. On myös useita mobiilisovelluksia, jotka mahdollistavat nopean ja tehokkaan verkkosivujen hallinnan mistä tahansa sijainnista, jossa olet.

Onko kirjanmerkki hyvä pienyrityksille? Kirjanmerkki on melko hyvä valinta yrittäjille, jotka haluavat perustaa yrityssivustoja hyödyntäen edistynyttä tekoälyä. Voit käyttää Kirjanmerkkiä ilmaiseksi yksinkertaisen sivuston käynnistämiseen. Ensiluokkaisten pakettien hinta on melko edullinen. Jos haluat saada monipuolisen yritys- tai verkkokauppasivuston, voit valita yhden kahdesta maksetusta tilauksesta. Niiden kustannukset vaihtelevat 11,99–24,99 dollaria kuukaudessa, mukaan lukien ehdot ja ominaisuudet.

Kokeile kirjanmerkkiä ilmaiseksi

Ucraft – edullinen työkalu pienyrityksen verkkosivuston luomiseen

Ucraft - edullinen työkalu pienyrityksen verkkosivuston luomiseen

Ucraft – on edullinen DIY-verkkosivustojen rakentaja pienyritysten verkkosivustojen perustamiseen ja hallintaan. Järjestelmä toimii erinomaisesti kaikkien liiketoimintatehtävien suorittamiseen. Tämä on hieno valinta ensikertalaisille ja verkkosivujen suunnittelussa ammattilaisille, joilla on aikomus perustaa ja hallita yrityssivustoja, aloitussivuja, blogeja ja muita projekteja. Ucraftilla luodut verkkosivustot ovat reagoivia, 100% muokattavia ja verkkokauppojen helppo hallita. Niissä on koko näytön lohkot ja tasainen muotoilu, mikä edistää heidän nykyaikaista ilmettään. Verkkosivun rakentaja myöntää tällä hetkellä pääsyn seuraaviin ominaisuuksiin:

 • verkkokaupan alusta. Alustan integroitu verkkokauppamoottori on helppo käyttää kaikille, jotka pyrkivät perustamaan verkkokaupan. Järjestelmä tarjoaa luettelon verkkokauppaan liittyvistä ominaisuuksista, jotka yksinkertaistavat verkkokaupan luomisprosessia. Näitä ovat tuoteluettelo, integroitu ostoskori, kuvan lataaminen ja määrittäminen, sosiaalisen median integrointi, mahdollisuus yhdistää 8 suosittuun ja kannattavaan myyntikanavaan, järjestää ja pitää alennuskampanjoita, antaa alennuskoodeja valituille tuotteille jne. Järjestelmä tarjoaa myös useita toimituskuluja ja maksutavat, joiden valinta riippuu sijainnista.
 • bloggaaminen. Palvelun blogitoiminnot toteutetaan tehokkaasti artikkelisovelluksen avulla. Ominaisuus antaa mahdollisuuden aloittaa blogeja tai lisätä uutisosioita olemassa oleville verkkosivustoille. Viestin tekeminen, uusien blogisivujen asettelujen luominen, kommenttijärjestelmien integrointi, sosiaalisen median painikkeiden liittäminen kuhunkin viestiin vie vain muutaman minuutin, jotta käyttäjät voivat jakaa haluamansa artikkelit.
 • Ilmainen aloitussivun luoja. Ucraftilla on ilmainen aloitussivun luoja, jonka avulla voit luoda ja päivittää laadukkaita aloitussivuja esitelläksesi ideoitasi, tuotteitasi tai palveluitasi, ohjataksesi orgaanista liikennettä, tuottaa viittauksia ja saavuttaaksesi muita liiketoiminnan tavoitteita. Palvelun suunnittelukokoelmassa on monia aloitussivumalleja, joista valita.
 • Ilmainen Logo Maker. Toinen Ucraft-kohokohta on ilmainen Logo Maker. Haluatpa parantaa nykyistä yrityksesi logoa tai luoda aivan uuden, työkalun avulla voit tehdä sen helposti. Voit suunnitella ainutlaatuisen logon tavallisista kuvakkeista tai ladata oman logon parantaaksesi sen muotoilua ja tyyliä. Jotta verkkosivustosi logo olisi henkilökohtainen, olet tervetullut kokeilemaan värimaailmia, otsikoita, fontteja, muotoja, tyylejä, kokoja ja monia muita saatavissa olevia parametreja. Yksityiskohtaiset ohjeet auttavat sinua suorittamaan tehtävän helposti ja saamaan erinomaisen tuloksen.
 • Yritysmallit. Ucraft-mallistokokoelma ei ole niin rikas. Se kattaa vain 63 ilmaista ammattimaisesti reagoivaa mallia. Se antaa luovan vapauden ja tarjoaa koodisyöttövaihtoehdon valittujen teemojen mukauttamiseksi. Suunnittelutyökalujen sarja, joka koostuu typografiasta, UI-pakkauksesta ja lomakerakennuksesta ja ulkoasusta, antaa mahdollisuuden hyödyntää kaikkia Ucraft-suunnittelun mukautusvaihtoehtoja.

Onko Ucraft hyvä pienyrityksille? Hinta aspektista puhuttaessa verkkosivustojen rakentaja tarjoaa ilmaisen 14 päivän kokeilujakson, jonka avulla voit paljastaa kaikki järjestelmän tarjoamat ominaisuudet ja palvelut. Alustalla on myös rajoittamaton ilmainen suunnitelma, joka sisältää kuitenkin paljon rajoituksia ja toimii hyvin vain henkilökohtaisiin web-rakennustarpeisiin. Maksuista tilauksista Ucraftilla on kolme vaihtoehtoa, joista halvin maksaa 10 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Ucraftia ilmaiseksi

SITE123 – Helpoin pienyritysten verkkosivustojen rakentaja

SITE123 - Helpoin pienyritysten verkkosivustojen rakentaja

SITE123 – on helpoin, ilmainen ja toimiva pilvisivustojen rakentaja pienyritysten verkkosivustojen kehittämiseen. Se tarjoaa kätevän WYSIWYG-editorin ja mahdollistaa monipuolisten projektien kehittämisen. Palvelu tunnetaan yksinkertaisuudestaan, intuitiivisesta web-rakentamistavastaan ​​ja mukavuudestaan. Sillä on paljon tarjottavaa web-suunnittelun asiantuntijoille ja se on myös varsin ymmärrettävää aloittelijoille. Jos olet oikeassa aloittaessasi yritysprojektia SITE123: n kanssa, harkitse luetteloa sen kohokohdista nyt:

 • Responsiiviset yritysmallit. All-in-one-verkkosivustojen valmistajalla on laaja valikoima reagoivia malleja. Ne ovat monipuolisia ja ilmaisia. Ne syntyvät useilla liiketoiminta-alueilla ja niitä voidaan mukauttaa tehokkaasti erikoistuneesi markkinaraon suhteen. Jos et löydä haluamaasi mallia, voit suunnitella verkkosivun tyhjästä. Tämä ei vie myöskään vaivaa ja aikaa.
 • Sosiaalisen median integraatiot. Verkkosivun rakentaja mahdollistaa yrityksesi suosion lisäämisen sosiaalisten verkostojen tilien avulla. Tämä on varma tapa kertoa kumppaneillesi / asiakkaillesi tulevista liiketoimintatapahtumista, päivityksistä, uutisista ja erikoistarjouksista.
 • Monikielinen tuki. SITE123 tarjoaa monikielisen tuen. Seurauksena on, että voit luoda tarvittavan määrän verkkosivustojen kieliversioita sen perusteella, mikä kohdeyleisö aiot tavoittaa ulkomaille.
 • verkkokaupan moottori. Verkkosivuston valmistajalla on kätevä ja tehokas verkkokauppamoduuli. Sen käyttö antaa mahdollisuuden käynnistää ja hallita tehokkaita verkkokauppoja, joilla on useita vaihtoehtoja. Voit hallita tuotevalikoimaa, asettaa maksu- / lähetustiedot, käynnistää ja päivittää alennuskuponkeja, hallita PayPalin maksutapoja jne..
 • Muodonmuodostaja. Jos aiot perustaa pienyrityksen verkkosivuston SITE123: lla, sen integroitu online-muodonmuodostaja on varmasti hyödyllinen sinulle. Työkalu sisältää joukon mukautettuja lomakeasetteluita, suunnittelun mukauttamistyökaluja ja elementtejä, joiden avulla voit luoda laadukkaita integroitavia online-lomakkeita.

Onko SITE123 hyvä pienyrityksille? SITE123: lla luodut pienyrityssivustot näyttävät houkuttelevilta ja ovat varsin toimivia. Palvelun käyttökustannukset vaihtelevat 10,80 dollarista – 28,80 dollariin kuukaudessa. On myös ilmainen suunnitelma, jonka ominaisuudet riittävät järjestelmän testaamiseen ennen maksullisen ratkaisun valitsemista. Hinnat eroavat suunnitelmien sisältämän toiminnallisuuden suhteen.

Kokeile SITE123: ta ilmaiseksi

Gator – HostGatorin yksinkertainen ja kätevä verkkosivustojen rakentaja

Gator - HostGatorin yksinkertainen ja kätevä verkkosivustojen rakentaja

Gator – on yksinkertainen ja kätevä verkkosivustojen rakentaja, joka kohdistaa alun perin kokemattomille käyttäjille, joilla on vähän tai ei lainkaan verkkosivujen suunnittelukokemusta. Palvelua ylläpitää ja hallinnoi HostGator – yksi maailman tunnetuimmista hosting-palvelujen tarjoajista. Järjestelmässä on intuitiivinen vetämällä ja pudottamalla verkkosivustoeditori, runsaasti hyvin räätälöityjä malleja ja mukava ominaisuusjoukko, jotka vähentävät verkkosuunnitteluvaiheita minimiin. Gator toimii hyvin henkilökohtaisten verkkosivustojen, blogien ja pienyritysprojektien kehittämisessä, joiden päätavoitteena on tiettyjen tuotteiden / palveluiden mainostaminen. Verkkosivuston valmistajan perusominaisuudet ovat seuraavat:

 • Sosiaalisen median integraatio. Tämä on yksi verkkosivustojen rakentajan vahvuuksista, jonka avulla on mahdollista upottaa sisältöä maailman suosituista palveluista, kuten Twitter, Facebook, Instagram jne., Suoraan verkkosivustollesi. Saat pääsyn sosiaalisen median painikkeisiin, monipuolisiin kuvagallerioihin, live-syötteisiin ja muihin työkaluihin, jotka takaavat palkitsevan Web-läsnäolon.
 • Integroitu analytiikka. Gator sallii myös verkkosivustosi suorituskykyyn liittyvien hyödyllisten tietojen seurannan, mikä tarkoittaa, että liikenteen virtausten, muuntamisten ja verkkosivustojen hylkäämisasteiden hallinta on sinulle helpompaa. Riippumatta hinnasuunnitelmasta, jota haluat käyttää, se tulee liitetyn SSL-sertifikaatin, mobiililaitteille valmiiden mallien ja verkkotunnuksen kanssa.
 • Sovellusmarkkinat. Lisäksi verkkosivustojen rakentajalla on valtava integroitu sovellusmarkkina, joka tarjoaa paljon lisäosia, widgettejä ja sovelluksia edistyneille verkkosivujen mukautuksille. Markkinat ovat vapaat kaikille käyttäjäryhmille.
 • Yritysmallit. Gator-mallistokokoelma on melko vaikuttava, vaikka se ei olekaan niin rikas verrattuna muihin suosittuihin palveluihin. Verkkosivuston rakentaja tarjoaa reagoivia malleja, jotka on jaettu temaattisiin luokkiin käyttäjien valinnan helpottamiseksi. Muista kuitenkin, että Gator-mallit ovat varsin vakioita ja ne eivät toimi hyvin verkkosivustoilla, joilla on selkeä luova painopiste (kuten esimerkiksi salkkuja).
 • HostGator-hosting. Verkkosivun rakentajan kiistaton kohokohta on se, että sen mukana tulee oletuksena HostGator-hosting, joka tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan ja kaistanleveyden riippumatta valitusta tilauksesta. Tämä tarkoittaa, että pystyt lähettämään rajoittamattoman määrän sisältöä verkkosivustollesi ilman, että olet huolissasi sen latausnopeudesta ja muista tärkeistä teknisistä parametreista..

Onko Gator hyvä pienyrityksille? Verkkosivun rakentajan hintapolitiikka on melko maltillinen. Alusta tarjoaa kolme hinnoittelusuunnitelmaa, joiden kustannukset laskevat valitsemastasi liittymisajasta riippuen. Tarkemmin sanottuna on mahdollista kirjautua järjestelmään kuukaudeksi, yhdeksi / kahdeksi vuodeksi. Mitä pidempi aika on – sitä vähemmän suunnitelman mahdolliset kustannukset ovat ja sitä enemmän rahaa säästät lokin suorittamisessa.

Siten alustalla on kolme maksettua suunnitelmaa, nimittäin Starter, Premium ja eCommerce. Suunnitelmien kustannukset ovat vastaavasti 3,84 dollaria, 5,99 dollaria ja 9,22 dollaria kuukaudessa, jos valitset 2-vuoden tilauksen. Huomaa, että Gator ei tarjoa ilmaista suunnitelmaa tai kokeiluversiota, mikä tarkoittaa, että sinun on valittava maksettu vaihtoehto heti alusta.

Kokeile Gatoria nyt

Ovatko verkkosivustojen rakentajat hyviä pienyrityksille?

Verkkosivustojen rakentajat työskentelevät erinomaisesti pienyritysten verkkosivustojen kehittämisessä. Nämä alustat tarjoavat useita etuja, joita muut web-rakennustyökalut eivät tarjoa. Katso nyt joitain niistä:

 • Mukavuus ja helppokäyttöisyys. Verkkosivustojen rakentajat toimittavat joukon työkaluja, jotka on helppo hallita jopa aloittelijoille. Tämä johtuu siitä, että järjestelmät on suunniteltu erityisesti käyttäjille, jotka eivät ole tietoisia ohjelmointitaitoista, ja ne tarjoavat myös edistyneitä toimintoja taitaville web-suunnittelijoille.
 • Ei tarvita koodaustaitoja. Sinun ei tarvitse oppia koodauksen perusteita, koska web-suunnitteluprosessi on tässä intuitiivinen ja yksinkertainen. Seurauksena on, että järjestelmillä rakennetut verkkosivustot ovat loogisesti rakennettuja ja niissä on kunnollinen malli.
 • Liiketoimintaan keskittyvät ominaisuudet. Pienyritysten verkkosivustojen rakentajilla on paljon ominaisuuksia, jotka ovat ominaisia ​​juuri tälle nichelle. Ne tarjoavat widgettejä, sovelluksia ja laajennuksia, jotka voit integroida projektiin, parantaa projektin suorituskykyä ja käyttää kunnollista tulosta.
 • Mallit. Järjestelmät tarjoavat useita yrityskohtaisia ​​malleja sopimaan eri aloille. Ne on yleensä optimoitu mobiililaitteille, jotta ne ovat saatavilla eri laitteilla asiakkaan mukavuuden vuoksi.
 • edullisuus. Hallitsevalla määrällä verkkosivustojen rakentajia on joustava hinnoittelupolitiikka ja ne tarjoavat erilaisia ​​kustannusvaihtoehtoja vastaamaan käyttäjien erityistarpeita ja budjetteja. Suunnitelman valinta riippuu yleensä tavoitteesta, jonka aiot saavuttaa, ja tarvitsemastasi liiketoiminnan edistämispalveluista.

Bottom Line

Täysin varusteltu pienyrityssivustojen rakentaja on sinänsä etu. Tämä on myydyin työkalu, joka voi tehokkaasti lisätä yritystoiminnan edistämistä ja edistää siten liikenteen kasvua ja voittojen tuottoa.

Vaikka et olekaan web-suunnittelun ammattilainen, on silti mahdollista aloittaa ja hallita yrityssivustoasi omallasi. Näin voit välttää tarvetta investoida valtavia budjetteja verkkosivujen suunnittelijoiden palkkaamiseen. Samoin et ole vaarassa saada heikkolaatuista hanketta pitkällä tähtäimellä tai joutua tietoturvaongelmiin. Sinä itse hallitset koko verkkosivustojen luomisprosessia tyhjästä, ja täällä verkkosivustojen rakentajat voivat olla suureksi avuksi.

Verkkosuunnittelustarpeisiisi vastaavan verkkosivustojen rakentajan valinta on melko vastuullinen, mutta tämän tosiasian ei tarvitse turhauttaa sinua. Ennen lopullisen valinnan tekemistä harkitse kaikkia ominaisuuksia, joita artikkelissa mainitut alustat voivat tarjota sinulle. Web-rakentamisen todellisten tarpeiden toteuttaminen on avain menestykseesi.

Haluatpa viedä nykyisen yrityksesi verkossa tai alkaa ansaita Webissä, ensimmäinen vaihe on luoda oma verkkosivusto. Mikä tahansa yllä mainituista verkkosivustojen rakentajista auttaa sinua tässä.

Luo yritysverkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map