Parhaat pilvipalveluntarjoajat

Paras offline-sivustojen rakennusohjelmisto


Pilvipalvelu on hyvä vaihtoehto niille, jotka eivät halua olla sitoutuneita yhteen palvelimeen. Järjestelmä toimii virtuaalipalvelimena, joka käyttää erilaisia ​​lähteitä vedäkseen tarvittavat resurssit sivuston tallentamiseen. Pilvipalvelun tärkein etu on, että projekti ei koskaan mene alas, jos palvelin menee alas. Pääsääntöisesti siinä on palvelinverkko, joka varmistaa virheetöntä suorituskykyä mitä tahansa tapahtuu.

Vaikka pilvipalvelu on vähän kalliimpaa verrattuna jaetut isännöintipalvelut, se tarjoaa hyvän tasapainon voiman ja kohtuuhintaisuuden välillä. Käyttäjät voivat valita kymmenistä verkossa tarjolla olevista tarjouksista. Valitaan oikea saattaa näyttää suurelta haasteelta.

Testasimme 10 parasta pilvipalveluntarjoajaa:

 1. Bluehost – paras pilvipalveluntarjoaja
 2. Hostpapa – Amerikan pilvipalveluiden tarjoaja # 1
 3. Hostinger – halvin pilvipalveluratkaisu
 4. Liquid Web – Täysin hallinnoitu isännöinti yrityksille
 5. HostGator – täysin hallittu pilvipalvelu
 6. 1&1 IONOS – Suosituin eurooppalainen Hoster
 7. GoDaddy – AWS-käyttöinen isännöinti
 8. iPage – Muokattava pilvipohjainen VPS-hosting
 9. A2Hosting – 20X nopeampi pilvipalvelu
 10. InMotion – nollakatkokset

Keskeisiä tekijöitä, jotka on otettava huomioon pilvipalveluiden tarjoajaa valittaessa, ovat hinta ja ominaisuudet, joita se tarjoaa. Samanaikaisesti käyttäjien tulisi harkita joitain lähtökohtia, joihin kuuluvat:

 • kaistanleveys – Kaistanleveys määrää, kuinka paljon tietoa verkkosivustosi voi toimittaa palvelimen yhdistämisen kautta, sekä sen ajonopeuden. Mitä enemmän kaistanleveyttä sinulla on, sitä parempaa suorituskykyä verkkosivustosi näyttää jopa silloin, kun liikenne on erittäin suurta.
 • RAM – satunnaismuisti on pilvipalvelimen digitaalinen aivot. Jos verkkosivustosi on käsiteltävä useita prosesseja samanaikaisesti, sinun on etsittävä parannettua RAM-muistia kattamaan useita gigatavuja sivuston toiminnoista riippuen.
 • OS – Cloud-isäntä luottaa sen käyttöjärjestelmään. Se vaikuttaa kaikkiin elintärkeisiin prosesseihin ja hallinnoi virtuaalipalvelininfrastruktuuria. Toisin sanoen pilvi-käyttöjärjestelmä on virtuaalinen sydän, joka käsittelee toimeenpanoprosesseja sekä taustaohjelmisto- ja laitteistoresursseja.

Edellä mainitut ovat joitain lähtökohtia. Nyt tarkastelemme lähemmin parhaita pilvimahdollisuuksien tarjouksia ja niiden tuomia ominaisuuksia.

Bluehost – paras pilvipalvelu

Bluehost - paras pilvipalvelu

Bluehost – on paras pilvipalveluratkaisu. Se on helppokäyttöinen alusta, jossa on joukko resursseja tuottamaan virtaa ja erinomaista suorituskykyä loppukäyttäjälle. Asiakkaat hyötyvät turvallisesta ja täysin hallitusta hosting-ympäristöstä parhaan nopeuden ja skaalautuvuuden lisäksi:

 • Esitys – Viimeisimmät testit paljastivat lähes täydellisen käyttöasteen, joka on jopa 99,99%. Samanaikaisesti alusta näyttää olevan markkinoiden nopeimpia sivun latausnopeuden suhteen. Keskimääräinen nopeus on 424 ms.
 • Huono huoltopalvelu – järjestelmä tallentaa datapeilit useille laitteille. Jos yksi niistä putoaa ongelman sattuessa, muut poimivat löysyyden, kunnes virhe poistetaan. Alusta vetää tarpeeksi resursseja varmistaakseen nopeuden ja suorituskyvyn liikenteestä ja mahdollisista vaurioista huolimatta.
 • WordPress-käyttöoikeustiedot – Vaikka puhumme pilvipalveluista, emme yksinkertaisesti voi unohtaa sitä tosiasiaa, että Bluehost on paras WP-suuntautunut palveluntarjoaja. Asiakkaat voivat hyötyä a yhden napsautuksen WP-asetukset automatisoitujen päivitysten lisäksi WP-teemat, laajennukset, lisäosat jne.
 • Yksinkertainen suunnitelman jatkaminen – Bluehost on helppo vaihtaa suunnitelmien välillä aina, kun projekti haluaa lisää mahdollisuuksia. Tarvitset vain koota maksun uuden suunnitelman mukaisesti ja alkaa käyttää sitä kerralla.

Bluehost Cloud -palvelun hinta: Ne sisältävät Basic-, Plus-, Choice Plus- ja Pro-suunnitelmat, joissa on jopa 6 Gt RAM-muistia ja useita SSD-tallennusvaihtoehtoja, jotka maksavat 7,99, 10,99, 14,99 ja 23,99 dollaria kuukaudessa. Voit hyödyntää ylimääräisiä alennuksia ja säästää pari taalaa, jos maksat 24 tai 36 kuukautta etukäteen.

Kokeile Bluehostia nyt

Hostpapa – Amerikan pilvipalveluiden tarjoaja # 1

Hostpapa - # 1 Amerikan pilvipalveluiden tarjoaja

HostPapa – on yksi parhaista amerikkalaisista riippumattomista isännöintipalveluntarjoajista. Se tarjoaa useita palvelinratkaisuja riippuen käynnistettävästä projektista. Käyttäjät voivat valita jaetun ja omistetun isännöinnin WP-optimoitujen pakettien lisäksi ja erillisten palvelinlaitteiden verkkokaupan tarpeita varten. Yhtiö käyttää pilvipohjaista tekniikkaa ja ylpeilee hyvällä suorituskyvyllä. Tärkeimmät ominaisuudet ovat seuraavat:

 • Helppokäyttöisyys – alustaa on erittäin helppo käyttää. Sinun ei tarvitse olla asiantuntija. Yksinkertaisen cPanelin avulla on helppo selvittää järjestelmän toiminta. Käyttäjät voivat hallita kaikkia instrumentteja ja palveluita yhdestä kojetaulusta ilman, että sinun on vaihdettava eri näyttöjen välillä.
 • Täysyklinen alusta – HostPapa ei ole vain palveluntarjoaja. Se on foorumi, jonka avulla voit rakentaa, käynnistää ja ylläpitää liveprojekteja. Järjestelmä tarjoaa erityisiä merkintäpaketteja, jotka sisältävät sähköpostiosoitteet yrityksille sekä verkkosivujen rakennustyökalut.
 • Mukautettu verkkosivustojen rakentaja – rakentaa valmiita sivustoja käyttämällä intuitiivista vetämällä ja pudottamalla -sivustoeditoria ennalta suunnitellulla asettelulla ja yksinkertaisilla mukauttamistyökaluilla. Mitään koodaustaitoja ei tarvita.
 • Vakaa suorituskyky – HostPapa on hyvä vaihtoehto verkkosivustojen suorituskyvyn ja vakauden kannalta. Alusta on suorittanut 99,98%: n käytettävyyden viimeisen 24 kuukauden aikana 759 ms: n sivun latausnopeuden lisäksi.
 • Ilmaiset ominaisuudet – Jokainen käyttäjä saa ilmaisen yhden vuoden verkkotunnuksen. SSL-salaus. Rajoittamaton kaistanleveys, verkkosivustojen siirto tai verkkotunnuksen siirto sisältyvät myös hintaan.
 • Vihreä palvelinratkaisut – HostPapa on 100% vihreä isännöintipalveluntarjoaja. Se tarkoittaa, että alusta hyödyntää uusiutuvia energialähteitä, joihin sisältyy aurinko- ja tuulienergia, isännöintipalvelujen toimittamiseksi loppukäyttäjälle.
 • Palvelimet verkkokauppaan – Jos joudut isännöimään digitaalikauppaa, voit valita erillisen verkkokaupan isännöintisuunnitelman. Se on suunniteltu erikokoisille kaupoille. Voit myydä rajoittamattomia tuotteita, kun HostPapa-tiimi on valmis auttamaan myymälämäärityksissä.

HostPapa pilvipalvelun hinta: on olemassa kolme perussuunnitelmaa, joita voidaan päivittää tarvittaessa. Aluksi käyttäjät voivat valita aloittelijan ($ 3,95 / kk), Liiketoiminta ($ 3,95 / kk) ja Business Pro -suunnitelma ($ 12/95 / kk). Uusintahinnat ovat yleensä korkeammat. Joten, tarkista hinnat etukäteen. Siellä on myös VPS-hosting, joka voi maksaa käyttäjille jopa 299,49 dollaria resursseista riippuen. Jos etsit verkkokaupan ratkaisua, hintalaji on 19,99–139,99 dollaria kuukaudessa.

Katso myös: HostPapa-arvostelu.

Kokeile HostPapaa nyt

Hostinger – halvin pilvipalveluratkaisu

Hostinger - halvin pilvipalveluratkaisu

Hostinger – on laadukas palvelinratkaisujen tarjoaja, jolla on useita edullisia pilvipalvelusuunnitelmia valita. Yhtiö on ollut markkinoilla yli 15 vuotta. Sillä on hyvä maine käyttäjien keskuudessa, joustavat hosting-paketit ja työkalut optimoidaksesi verkkosivustosi suorituskyvyn. Keskeiset ominaisuudet ovat seuraavat:

 • Äärimmäinen nopeus ja hallinta – Hostinger-asiantuntijat huolehtivat palvelimen hallinnasta ja konfiguroinnista. Tarvitset vain valita suunnitelman ja kokea kolminkertaisen nopeuden edut. Vierailijasi arvostavat varmasti melkein välittömän sivun latausajan. Voit hallita hallintaprosessia myös ohjauspaneelin kautta olematta tekninen nörtti.
 • Laajennusominaisuudet – Järjestelmä varaa paljon tilaa kasvulle ja laajennukselle. Voit käynnistää pienen projektin tulosuunnitelmalla ja siirtyä sitten skaalautuvampaan ratkaisuun yhdellä napsautuksella. Voit aina luottaa tehokkaampaan pakettiin projektin kasvaessa.
 • Lisää nopeutta välimuistinhallinnan avulla – Hostingerissä on integroitu välimuistitekniikka, joka lisää verkkosivuston nopeutta. Sillä on varmasti positiivinen vaikutus sivustosi SEO-riveihin, asiakkaiden kokemuksiin ja muihin elintärkeisiin näkökohtiin.
 • Yhden napsautuksen aktivointi – pilvipalvelu on erittäin helppo hyödyntää ja aktivoida. Prosessi ei vaadi erityisiä taitoja. Napsauta vain painiketta ja siirry verkkoon.
 • Hallitse resurssejasi – vaikka Hostinger käyttää erillisiä virtuaalisia resursseja, käyttäjillä on edelleen erillinen IP: n lisäksi täydellinen hallinta kaikissa esiintymissä, rajoituksissa jne..

Hostinger pilvipalvelun hinta: alustaan ​​kuuluu 3 nopeaa pilvipalveluratkaisua. Ne sisältävät Startup-, Professional- ja Global-paketit. Kaikissa kolmessa suunnitelmassa on rajaton kaistaleveys ja omistettu IP-osoite. Käynnistyssuunnitelma maksaa 7,45 dollaria kuukaudessa 40 Gt tilaa ja jopa 3 Gt RAM-muistia. Professional-suunnitelma maksaa sinulle 14,95 dollaria kuukaudessa 80 Gt tilaa ja jopa 6 Gt RAM-muistia. Kokonaishinta alkaa 37,00 dollarista 200 Gt tilaa ja jopa 16 Gt RAM-muistia.

Katso myös:
Hostinger arvostelu.
Hostinger vs. Bluehost -vertailu.

Kokeile Hostingeriä nyt

Liquid Web – Täysin hallinnoitu isännöinti yrityksille

Liquid Web - Täysin hallinnoitu isännöinti yrityksille

Liquid Web – on yhdysvaltalainen hosting-yritys, jolla on 4 tietokeskusta Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Alusta tarjoaa vankat palvelinratkaisut, joita on saatavana kolmessa päävaihtoehdossa. Käyttäjät voivat valita itsensä hallinnoimista, täysin hallituista ja cPanelin sisältämistä isännöintipaketeista hyödyntääkseen tarjottuja resursseja parhaalla mahdollisella tavalla. Järjestelmä käyttää edistyksellisiä tekniikoita maksimaalisen joustavuuden aikaansaamiseksi. Voit joko ajatella vain käynnistyksen käynnistämistä tai jo johtaa jo vakiintunutta yritystä.

Tärkeimmät ominaisuudet ovat seuraavat:

 • Loistava suoritus – Liquid Web on maailman eri puolilla sijaitsevien tietokeskusten ainoa omistaja. Yhtiö lupaa 100% käytettävyysprosentin edistyneen infrastruktuurinsa ansiosta, jolla on palvelutaso (SLA) sopimus, automaattinen kuvanpakkaus, SSD-tallennus ja muut ominaisuudet, jotka takaavat erinomaisen suorituskyvyn.
 • Parannettu turvallisuus ja nopeus – järjestelmä käyttää ajan tasalla olevia välineitä turvallisuuden ja nopeuden parantamiseksi. Ne sisältävät Cloudflare-integraation, Akami CDN: n ja lataustasapainot, jotka takaavat verkkosivuston vakaan toiminnan. Tärkeitä tietoturvavälineitä ovat DDoS-hyökkäysten estäminen ja havaitseminen, FireWall-ympäristö, pilvi- ja ulkopuoliset varmuuskopiot jne.
 • WP- ja WooCommerce-palveluiden isännöinti – Liquid Web tarjoaa tehokkaita resursseja WP-pohjaisten sivustojesi ylläpitämiseen, ja niiden kapasiteetti on 75% suurempi vähentyneiden kyselykuormitusten vuoksi. Verkkokauppaprojektit hyötyvät Jilt-integraatiosta – työkalusta, jolla voidaan vähentää ostoskorista luopumista. Ilmaiset myymälät, verkkokaupan liitännäiset ja teemat sisältyvät pakettiin.
 • Yksinkertainen palvelimen hallinta – alustaa on helppo käyttää. Käyttäjät voivat hyötyä täysin hallitusta pilvipohjaisesta isännöinnistä mahdollisuuden lisätä ylimääräinen tallennuslohko tai ladata lisäosia. Tai he voivat luottaa täysin vaivaton WP-optimoitu paketti. CPanel tarjoaa täyden hallinnan varoista ja resursseista riippumatta siitä, mitä valitset.

Nestemäisen verkkopilven isäntäkustannukset: hosting-suunnitelmat voidaan jakaa kahteen ryhmään. Ensimmäinen on yksilöille, joilla on yksinkertaisia ​​sivustoja tai kauppoja. Se sisältää kolme suurta suunnitelmaa: tehokkaan VPS: n juuripääsy maksaa 15 dollaria kuukaudessa sekä WP- ja WooCommerce-suunnitelmat, jotka maksavat 19 dollaria / kk. Toinen ryhmä on vakiintuneille yrityksille ja kasvaville startup-yrityksille. Täällä voit valita omistettuja ja VPS-paketteja, isäntäklustereita monisivustohallintaan, palvelimia, joilla on parempi suorituskyky, hallittuja WooCommerce-suunnitelmia jne..

Kokeile Liquid Web Now -sovellusta

HostGator – täysin hallittu pilvipalvelu

HostGator - täysin hallittu pilvipalvelu

HostGator – on pilvipohjainen alusta, joka tarjoaa nopean ja turvallisen isännöintiratkaisun verkkosivustojen omistajille. Tärkein etu on, että hallitset isännöintipalvelut, kun taas järjestelmä käyttää pilvipohjaista tekniikkaa mahdollisten rikkoutumisten tai putoamisten estämiseksi käyttämällä useita mahdollisia palvelimia samanaikaisesti. Se on helppo käyttää ja hallita ympärivuorokautisen tuen lisäksi. Tärkeimmät isäntäominaisuudet ovat seuraavat:

 • Hyvä suoritus – viimeisimmät testit ovat osoittaneet A + -nopeuden. Alustalla on palvelimia eri paikoissa, kuten Yhdysvalloissa, missä se näyttää todella hyviä tuloksia Bitcatcha-tarkistuksen mukaan.
 • Suuri käyttöaika – HostGator on osoittautunut yhdeksi parhaimmista palveluntarjoajista käytettävyysasteen suhteen, joka on tällä hetkellä 100% toteutettujen pilvipohjaisten palvelinratkaisujen ansiosta.
 • Joustavat palvelinratkaisut – Järjestelmä toimittaa hosting-ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Käyttäjät voivat valita WordPress-optimoidun, VPS- ja omistetun isännöinnin joukosta.
 • Helppokäyttöisyys – Järjestelmällä on oma cPanel, joka eroaa tyypillisistä tiili-laasti-kojelaudoista, ja tonneilla asetuksilla on vaikea selvittää. Täysin hallittavissa oleva järjestelmä sisältää yleiset ja ylimääräiset työkalut yhdessä paikassa, joten käyttäjien on helppo hienosäätää isännöintiä ja pitää silmällä tärkeimpien verkkosivustojen suorituskykymittauksia..
 • Sivustojen siirto – Järjestelmällä on mukautettu siirtymistiimi, joka auttaa siirtämään jo olemassa olevan verkkosivuston palvelimesta toiseen. Palvelu sisältää myös jo rekisteröityjen verkkotunnusten siirtämisen.
 • skaalautuvuus – HostGator on riittävän joustava tarvittavien päivitysten tekemiseen. Käyttäjät voivat muuttaa suunnitelmaa napsautuksella valitaksesi paketteja, joilla on enemmän kapasiteettia ja parempia resursseja, jos liikenne kasvaa. Järjestelmä varmistaa saumattoman siirtymisen suunnitelmien välillä.
 • Suojausominaisuudet – Alusta käsittelee järjestelmäpäivitykset automaattisesti. Manuaalista ohjausta ei tarvita. Isännöintipalveluntarjoaja käyttää ajan tasalla olevaa tekniikkaa mahdollisten digitaalisten uhkien havaitsemiseksi ja poistamiseksi.

HostGator pilvipalvelun hinta: Ne sisältävät Starter-, Premium- ja eCommerce-suunnitelmat, jotka maksavat 3,46 dollaria / kuukausi, 5,39 dollaria / kuukausi ja 8,30 dollaria / kuukausi. Kaikki suunnitelmat sisältävät ilmaisen verkkotunnuksen ja ilmaisen SSL: n.

Katso myös: HostGator-arvostelu.

Kokeile HostGatoria nyt

1&1 IONOS – Suosituin eurooppalainen Hoster

1 & 1 IONOS - Suosituin eurooppalainen Hoster

1&1 IONOS – on pilvipalvelualustan isännöintipalveluntarjoaja, joka on onnistuneesti ottanut käyttöön maksamisen käytön mallin. Keskeistä tässä on, että kaikki käytetyt lähteet on omistettu tietylle käyttäjälle. Voit vapaasti skaalata niitä pyynnöstä. Palvelimen asennus kestää noin 55 sekuntia määrittämiseen ja käynnistämiseen. Hyvä suorituskyky varmistaa sovellusten tai verkkosivustojen sujuvan toiminnan liikennekuormituksesta huolimatta.

Avain 1&1 IONOS-etuun kuuluu:

 • Pika-asennus – Uuden palvelimen käynnistämisen aloittamiseen tarvitaan alle minuutti. Käyttäjillä on mahdollisuus määrittää se ja luoda omia valmiita palvelimia varten tarvittava kapasiteetti.
 • 100% yhteensopivuus – Käyttäjät voivat vapaasti valita minkä tahansa ohjelmiston tai käyttöjärjestelmän. Siirry ohjauspaneeliin ja etsi lisää palvelinsovelluksia ja malleja, jotka voidaan käynnistää napsautuksella.
 • Helppokäyttöisyys – Alusta on suunnitellut intuitiivisen ohjauspaneelin, joka sisältää kaikki työkalut, joita saatat tarvita palvelimien mitoittamiseen, uusien lisäämiseen, lisäsovellusten käynnistämiseen jne. Käyttäjät saavat täyden pääsyn isännöintisovellusliittymään, mikä tekee kolmansien osapuolien sovellusten integroinnin helpoksi..
 • Sertifioidut tietokeskukset – 1&1 IONOS takaa erinomaisen suorituskyvyn sertifioiduilla palvelimillaan, jotka sijaitsevat eri puolilla maailmaa, mukaan lukien Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Eurooppa. Ne täyttävät kaikki korkeimmat ISO 27001 -sertifikaatin asettamat turvallisuus- ja suoritusstandardit.
 • Turvallisuusvälineet – Sen lisäksi, että ylimääräisissä 2FA-suojaustasoissa ja kaksifaktorisessa todennuksessa järjestelmä käyttää edistynyttä SIEM- ja IDS / IPS-tekniikkaa, suojaa projektisi ja palvelimesi pienimmältäkään huijaukselle petoksilta, DDoS-hyökkäyksiltä tai muilta tietoverkkouhilta..

1&1 IONOS-pilvipalvelun hinta: Kuten aiemmin olemme todenneet, järjestelmä käyttää maksamalla -mallia. Se tarkoittaa, että maksat verkossa käytetystä omaisuudesta. Riisi riippuu palvelintyypistä. Alusta tarjoaa vakio- ja RAM-optimoidut palvelinpaketit. Jokainen sisältää jopa 9 erilaista vaihtoehtoa SSD- ja GB-hinnoilla. Tavallinen palvelin alkaa 0,0069 dollaria / tunti – 5 dollariin / kuukausi. RAM-muistia optimoitu palvelimen hinta vaihtelee 0,0250 dollarista tunnissa 18 dollariin / kuukausi.

Katso myös: 1&1 IONOS-arvostelu.

Kokeile 1&1 IONOS nyt

GoDaddy – AWS-käyttöinen isännöinti

GoDaddy - AWS-käyttöinen isännöinti

GoDaddy – on web-hosting- ja verkkotunnusrekisteröintiyritys, joka toimittaa joukon räätälöityjä palvelinratkaisuja. Vaikka alusta on sulkenut oman palvelinpilven, se on siirtänyt Jaetun ja WordPress-isäntänsä AWS: ään (Amazonin palveluntarjoaja) antaa käyttäjilleen hyötyä hyvästä suorituskyvystä, turvallisuudesta ja muista ominaisuuksista, jotka sisältyvät jokaiseen suunnitelmaan:

 • Hyvä suoritus – Järjestelmä takaa 99,9% käyttöajasta Yhdysvalloissa ja Euroopassa sijaitsevien sertifioitujen palvelimien lisäksi.
 • Parannettu asiakastuki – Käyttäjät voivat vapaasti ottaa yhteyttä ympäri vuorokauden käytettävissä olevaan Yhdysvaltain tukiryhmään.
 • Turvallisuusvälineet – GoDaddy käyttää erityisiä keinoja estää DDoS-hyökkäykset. Käyttäjät voivat luottaa automatisoituihin varmuuskopioihin ja päivityksiin. Sillä on myös erillinen turvallisuusryhmä, joka havaitsee ja eliminoi kaikenlaiset epäilyttävät toimet.
 • Saumaton suunnitelmapäivitys – Joka kerta, kun projekti vaatii enemmän muistia tai kaistanleveyttä, voit tasoittaa suunnitelmasi yhdellä napsautuksella. Käyttäjät joutuvat intuitiiviseen ja joustavaan ohjauspaneeliin, jossa on kaikki tarvittavat toiminnot, mukaan lukien yhden napsautuksen sovelluksen integrointi, verkkotunnuksen asennus jne.

GoDaddy pilvipalvelun hinta: GoDaddy saattaa tuntua olevan melko kallis ottaen huomioon sen lähetyshinnan perustasolle WP ja Shared. Saatat alkaa käyttää sen isännöintiä 5,99 dollarilla kuukaudessa, ja vain jotkut perusominaisuudet sisältyvät pakettiin. N, toisaalta, kaikissa pannuissa on rajoittamaton kaistaleveys ja ilmainen yhden vuoden verkkotunnus. Maksimipalvelinratkaisu, jossa kaikki vaihtoehdot yhdessä, maksaa sinulle 19,99 dollaria kuukaudessa.

Kokeile GoDaddy nyt

iPage – Muokattava pilvipohjainen VPS-hosting

iPage - Muokattava pilvipohjainen VPS-hosting

iPage – on edullinen hosting-yritys, joka toimittaa pilvipohjaiset VPS-palvelinratkaisunsa. Alusta lupaa lisää tehoa, parempaa joustavuutta ja yksinkertaisia ​​hallintatyökaluja. Ylläpidon lisäksi saat esiasennetut skriptit, ilmaisen verkkotunnuksen ja hallitun asiakastuen. Perusominaisuuksien luettelo on seuraava:

 • Isännöinnin mukauttaminen – käyttäjät saavat pääkäyttäjän pääsyn räätälöidäkseen hosting-ratkaisuaan. Voit asentaa lisäsovelluksia ja valita tarvitsemasi ohjelmistot.
 • Palvelimen nopeudenvahvistin – järjestelmä käyttää peilattua SAN-tallennusta nopean ja vakaan isäntäsuorituskyvyn varmistamiseksi muistin varauksen lisäksi.
 • Skaalautuvat palvelimet – Kun huomaat, että projekti vaatii enemmän resursseja, pilvipohjaisten toimintojen avulla on helppo vaihtaa tehokkaampaa suunnitelmaa käyttävien pakettien välillä.
 • Kattava tuki – käyttäjillä on useita tapoja saada tukea ja ammatillista apua ongelmien ratkaisemiseksi. Voit käyttää Live Chat -sovellusta tai kansainvälistä puhelinta välitöntä vastausta varten.

iPage pilvipalvelun hinta: iPage tarjoaa kolme suurta pilvipohjaista VPS-suunnitelmaa, jotka sisältävät Basic-, Business- ja Optimum-paketit. Ne maksavat sinulle 19,99 dollaria, 47,99 dollaria ja 79,99 dollaria kuukaudessa. Jokaisessa suunnitelmassa on joukko omistettuja IP-osoitteita, mukautettu cPanel ja yhden vuoden ilmainen verkkotunnus.

Katso myös: iPage-arvostelu.

Kokeile iPage nyt

A2Hosting – 20X nopeampi pilvipalvelu

A2Hosting - 20X nopeampi pilvipalvelu

A2Hosting – on tehokas palvelinratkaisujen tarjoaja, joka käyttää nopeita SSD-levyjä, jotka on sekoitettu SwiftServer-alustaan, varmistaaksesi 300% nopeamman nopeuden. Alusta tarjoaa turbopalvelimet, joiden sivun latausnopeus on nopeampi 99,9%: n käyttöajan, erinomaisen tuen ja kohtuuhintaisten suunnitelmien lisäksi..

 • Nopeat palvelimet – järjestelmä on onnistuneesti ottanut käyttöön SwiftServer-alustan, joka takaa 20x suuremman sivun latausnopeuden. Käyttäjät voivat vaihtoehtoisesti hyötyä nopeammista SSD-tiedostoista Turbo-palvelimien lisäksi, jotka takaavat vakaan ja nopean verkkosivuston toiminnan. Muokattava palvelinratkaisu – A2Hosting antaa sinun suunnitella tarvitsemasi hosting-ympäristön sen sijaan, että pysyisit yhdessä suunnitelmassa omaisuudella, jota et edes tarvitse. Hyödynnä tilaisuus luoda oma tili asiakaskohtaisilla ominaisuuksilla, jotka soveltuvat projektiisi.
 • Advanced Control Tools – Kaikissa isäntäratkaisuissa on ohjausvälineitä palvelimen käynnistämiseksi uudelleen tai sammuttamiseksi tarvittaessa. Saatat myös ladata sen uudelleen, jos asennetaan uusi käyttöjärjestelmä tai sovelluksia.
 • Luotettavuus – Käyttäjät voivat luottaa myös päivitettyihin tietoturvakorjauksiin, 99,9% käyttöaikaan ja useisiin tietokeskuksiin ympäri maailmaa..

A2Pilven ylläpitämisen kustannukset: kolme suurta suunnitelmaa ovat LITE, SWIFT ja TURBO. Ne maksavat 7,99 dollaria, 9,99 dollaria ja 18,99 dollaria kuukaudessa. Jokainen suunnitelma voidaan helposti mukauttaa. Täältä voit valita tarvittavan kaistanleveyden sekä ytimien määrän, levytilan ja muistin. Kun olet lisännyt jonkin omaisuuden, näet lopullisen hinnan aiemmin. Käyttäjät voivat ottaa erityisominaisuudet käyttöön tai poistaa ne käytöstä sekä valita sopivan palvelimen sijainnin.

InMotion – nollakatkokset

InMotion - nollakatkokset

Liikkeessä – on alusta, joka tarjoaa pilvipohjaisen VPS-isännöintinsä sekä henkilökohtaisiin että yritystarpeisiin. Järjestelmän palvelinratkaisu, joka on suunniteltu pääasiassa yrityksille, sisältää helposti hallittavan VPS-isännöinnin, intuitiivisen ohjauspaneelin, jossa Web Hosting Manager pitää kaiken omaisuuden hallinnassa. Alusta väittää toimittavan parempaa tehoa ja suorituskykyä. Katsotaanpa hupun alla:

 • Nolla seisokkeja – InMotions lupaa kirjaimellisesti ilman seisokkeja, koska se käyttää turhia laitteistoklustereita vakauden varmistamiseksi.
 • Ylläpitetyt palvelimet – käyttäjillä on täysi hallinto järjestelmäpäivityksistä, uusimmista tietoturvakorjauksista, sovelluksista jne.
 • yhteensopivuus – järjestelmä toimii hyvin minkä tahansa käyttämäsi verkkoteknologian kanssa. Se on yhteensopiva alan johtavan CMS: n kanssa, kuten WordPress, Django, Magento ja muut.
 • Rajoittamaton ominaisuudet – Jokainen InMotion-suunnitelma antaa sinun ylläpitää rajattomasti verkkosivustoja ja verkkotunnuksia, joiden avulla voit isännöidä projekteja itsellesi ja asiakkaillesi.

InMotion-pilvipalvelun hinta: Valittavana on kolme suurta suunnitelmaa. Niihin sisältyy VPS-1000HA-S, joka maksaa 44,99 dollaria kuukaudessa, VPS-2000HA-S maksaa 84,99 dollaria kuukaudessa, ja VPS-3000HA-S on saatavana hintaan 149,99 dollaria. Kaikkiin suunnitelmiin sisältyy täysin lisensoitu mukautettu cPanel, ilmainen SSL ja SSD jne.

Kokeile InMotion nyt

Bottom Line

Pilvipalveluratkaisut ovat joustavampi työkalu selkeä hinnoittelu. Tiedät aina, mistä maksat, sillä voit nähdä levytilan, RAM-muistin, kaistanleveyden jne. Samanaikaisesti pilvipalveluntarjoajat eivät koskaan käytä tarvittavia resursseja yhdessä palvelimessa. Ne on hajautettu useisiin yksiköihin varmistaakseen virheetöntä verkkosivuston toimintaa mahdollisista hajoamisista huolimatta.

Joustavuus on ominaisuus, joka tekee pilvimahdollisuuksien ratkaisuista niin luotettavia ja samalla tehokkaita. Alkuhinta voi olla samanlainen kuin jotkut tavanomaisista VPS-palveluntarjoajista, mutta käyttäjät voivat hyötyä laajennetuista resursseista.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map