Parhaat ravintolan verkkosivustojen rakentajat

Parhaat ravintolan verkkosivustojen rakentajat


Oletko ravintolan omistaja, jolla on idea luoda online-läsnäolo yrityksellesi? Jos näin on, et voi käydä käynnistämättä ravintolan verkkosivustoa. Tämä on varma tapa parantaa brändin tunnettuutta, rakentaa asiakaskunta ja rohkaista käyttäjiä tilaamaan sinulta säännöllisesti.

Okei, olet keksinyt idean avata ravintola-verkkosivusto. Mitä seuraavaksi? Seuraavan askeleen pitäisi olla sopivimman web-rakennustyökalun valinta – sellaisen, jonka tulisi käsittää helppokäyttöisyys, mukavuus, laatu, intuitiivinen luonne ja kohtuuhintaisuus. Verkkosivustojen rakentajat ovat mitä sinun pitäisi alun perin miettiä, kun päätät avata vaikuttavan ravintolasivuston.

Nämä palvelut ovat niin yksinkertainen ja kätevä että sekä aloittelijat että ammattitaitoiset verkkosuunnittelijat voivat käyttää niitä työskennellessään projektiinsa. Joten, mitkä palvelut tarkalleen tulevat Web-suunnittelutehtäviin ja tavoitteisiin paremmin kuin muut? On korkea aika selvittää se nyt.

Testasimme 8 parasta ravintolan verkkosivustojen rakentajaa:

 1. Wix – Paras ravintola-verkkosivustojen rakentaja online-tilauksilla
 2. WordPress – ravintoloiden paras ylläpitämä verkkosivustojen rakentaja
 3. uKit – helppokäyttöinen pienyrityssivustojen luomisohjelma
 4. SITE123 – ravintoloiden verkkosivustojen rakentaja
 5. Kirjanmerkki – AI-käyttöinen ravintoloiden verkkosivustojen rakentaja
 6. Bluehost – Suositeltu isännöinti ravintolan verkkosivustoille
 7. UBER EATS – Ruoan tilaaminen & Toimitussivustojen rakentaja
 8. Gloriafood – Ravintolan online-tilausohjelma

Jos olet nyt kiinnostunut parhaista ravintola-verkkosivustojen rakentajista, olemme valinneet merkittävimmät palvelut, jotka ovat välttämättömien ominaisuuksien harmoninen sekoitus ja ovat siten todella huomion arvoisia.

Wix – Paras ravintola-verkkosivustojen rakentaja online-tilauksilla

Wix - Paras ravintola-verkkosivustojen rakentaja online-tilauksilla

Wix – on paras ravintola-verkkosivustojen rakentaja, jonka mukana tulee runsaasti verkkosivustojen kehittämistyökaluja, laadukkaita kapeamalleja ja laajoja suunnittelun räätälöintivaihtoehtoja. Jos aiot avata ravintola-verkkosivuston, jolla on vaikuttava menu, joka koostuu monista paikoista ja suuresta valikoimasta lisäpalveluita, Wix selviää tästä tehtävästä ylimmällä tasolla. Tässä on verkkosivustojen rakentajan tärkeimmät edut:

 • Ravintolamallimallisto. Aiotko avata verkkosivustosi paikalliselle kahvilasi, bistroa, pihvitaloa, ruoka-autoa tai ravintolaa varten, uskomattomat mobiilivalmis Wix-mallit antavat sille oikean maun.
 • Wix-ravintoloiden sovellus. Tämä on palvelun kohokohta, jonka avulla asiakkaasi voivat tilata ruokien toimituksen ja tehdä online-tilauksia maksamalla niistä verkossa.
 • Vaikuttava online-valikko. Verkkosivustosi vierailijat houkuttelevat verkkosivustovalikkoosi – lisää ja hallitse ruokiasi, kuvaa tarjouksia ja hintoja, valitse asettelu, lataa houkuttelevia valokuvia ja julkaise valikko jakaaksesi sitä edelleen asiakkaille sosiaalisissa verkostoissa tai muissa ulkoisissa palveluissa..
 • Helppo tilausten hallintajärjestelmä. Alustan avulla voidaan vastaanottaa tilauksia suoraan verkkosivustolta, lisätä valikoita, tarjota toimitus- ja noutopalveluita, määritellä toimitusalueet ja kommunikoida asiakkaiden kanssa live-tilassa ilmaiseksi.
 • Wix-varaukset. Sovelluksen avulla asiakkaat voivat tehdä pöytävarauksia suoraan verkkosivustolla milloin tahansa vuorokauden aikaan.
 • Henkilökohtaiset ShoutOut-sähköpostit. Ominaisuuden avulla on mahdollista ilmoittaa vieraillesi uusista ruuista, valikkopäivityksistä, erikoistarjouksista ja muista ravintolassa tapahtuvista tapahtumista.
 • Asiakkaiden arvostelut ja suositukset. Vieraasi voivat jättää arvostelut ja suosittelut erityiseen verkkosivusto-osioon jakaaksesi kommenttinsa, ideansa ja tunteensa, jotka he ovat saaneet vieraillessaan paikassa. Tätä tarkoitusta varten Wix sallii erityislaajennusten ja widgetien integroinnin, jotka ovat saatavana App Marketista. Widgetteistä, joita voit valita tätä tarkoitusta varten, järjestelmä tarjoaa MyReviews, asiakasarvostelut, kommentit, Yelp, sosiaaliset suositukset, Testimonial Builder ja Voice Comments + mainitsemaan muutaman.
 • Asiakasvuorovaikutustyökalut. Järjestelmä mahdollistaa myös sen, että se käyttää joukko asiakasvuorovaikutustyökaluja yhteydenpitoon asiakkaidesi kanssa. Nämä widgetit / laajennukset ovat saatavana myös Wix App Marketista, ja voit käyttää niitä, jotka auttavat verkkosivustosi suorituskykyä. Suosituimpia niistä ovat soitto-widget, 123 Form Builder, Wix-lomakkeet, Live Chat, Book Apponintments Online, Google-tapahtumakalenteri, Scheduling Pro, Wix Chat, tapahtumakalenteri, viimeisimmät uutiset ja monet muut..

Wix-hinta on kohtuullinen ja melko edullinen. Verkkosivun rakentajalla on ilmainen suunnitelma, joka ei lopu koskaan ja jota voidaan käyttää palvelun ominaisuuksien testaamiseen rajoittamattoman ajan. Ilmaisen tilauksen avulla voit tutkia Wix-vaihtoehtoja ymmärtääksesi, mitä voit odottaa alustaa, mutta se ei toimi hyvin täysin varustetun verkkosivuston kehittämisessä. Heti kun päätät perustaa ravintolasivuston Wixin kanssa ja tehdä siitä verkkosivun saataville, et pääse ilman maksettua tilausta.

Tärkeää on, että verkkosivustojen rakentaja antaa mahdollisuuden käyttää maksettujen tilauksiensa koko ominaisuusjoukkoa, bonustunnuksen tarjoaminen ilmaiseksi. Verkkotunnus xtendes vuodessa, mikä tekee ravintolasivustostasi tunnistettavan ja luotettavan. Siten verkkosivustosi kestää kapeakilpailun, joka on erittäin vahvaa ravintola-alalla. Haluatko varmasti saada maksetun tilauksen nyt? Siirry sitten eteenpäin päivittääksesi yhden standardi Wix-suunnitelmiin. Niiden kustannukset alkavat 13 dollaria kuukaudessa, mikä on kohtuullinen sijoitus ravintola-liiketoimintaasi.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

WordPress – ravintoloiden paras ylläpitämä verkkosivustojen rakentaja

WordPress - ravintoloiden paras ylläpitämä verkkosivustojen rakentaja

WordPress – on ilmainen ladattava ja ominaisuuksilla kuormitettu sisällönhallintajärjestelmä (CMS), jota käytetään erityyppisten hankkeiden, myös ravintola-verkkosivustojen, käynnistämiseen. Alusta on hyvä valinta sekä aloittelijoille että verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille, jotka haluavat perustaa toimivan verkkosivuston. Sen mukana tulee tehokkaita integrointivaihtoehtoja, koodinmuokkausvaihtoehtoja ja edistyneitä suunnittelun mukauttamistyökaluja, jotka voivat antaa projektillesi ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen ilmeen. Niistä ominaisuuksista, jotka tekevät WordPressin erottumaan joukosta, on aluksi järkevää mainita seuraavat:

 • Ravintolamallit. WordPress sisältää satoja muokattavia ravintolamalleja, joissa on korkea laatu ja edistykselliset muokattavuus. Sisäänrakennettujen mallien lisäksi järjestelmä antaa mahdollisuuden valita useista ulkoisista malleista, jotka ovat kehittäneet kolmansien osapuolien käyttäjät ja asiantuntevat web-kehittäjät. Nämä mallit voivat olla ilmaisia ​​ja maksettuja, mutta muista, että ilmaiset mallit eivät ole täysin turvallisia mahdollisten haittaohjelmauhkien takia.
 • Online-valikon laajennukset. On mahdollista luoda ja lisätä tyylikäs ravintolamenu verkkosivustollesi, jotta ruokia voidaan esitellä tehokkaasti nykyisille ja potentiaalisille asiakkaille (UberMenu, Max Mega -valikko, Superfly, Responsive-valikko, Hero-valikko, kelluva valikko Pro jne.).
 • Taulukkovarauslaajennukset. Tämä on yksi kaikkien ravintolasivustojen välttämättömistä ominaisuuksista, ja WordPress sallii sen lisäämisen myös antaa asiakkaille varata taulukoita ollessasi ollessasi ()WooCommerce-tuotetaulukko, ravintolavaraukset, ReDi-ravintolavaraus, ResRes, avoimen taulukon widget, ravintolapäällikkö, varausjärjestelmä PRO jne..).
 • Asiakasvuorovaikutuksen laajennukset. CMS mahdollistaa myös useiden asiakasvuorovaikutuslaajennusten valinnan ja integroinnin, mikä voi parantaa käyttäjän verkkosivustojen selaamista. Laajennuksista, jotka voivat lisätä asiakasvuorovaikutustasi, on järkevää mainita WP Live Chat, Zopim Live Chat, SupportCandy, uCare, WP ChatBot, Zendesk, Easy Social Share Buttons, Client Portal Plugin, Request Callback Plugin, WP Notification Bar Pro , WP-asiakasalue ja monet muut.

WordPress on täysin ilmainen CMS, mikä tarkoittaa, että voit ladata ja asentaa sen ilmaiseksi. Muista kuitenkin, että kolmansien osapuolien laajennusten ja mallien integrointi tapahtuu lisämaksulla, joka riippuu valitusta laajennuksesta / teemasta. Valmisprojektin julkaiseminen edellyttää lisäksi investointeja isännöintiin ja verkkotunnukseen.

Hintaan vaikuttavat myös valitsemasi hosting-suunnitelman ehdot, suosittelemasi verkkotunnusalue ja jotkut muut vivahteet. Tässä suhteessa Bluehost on paras ratkaisu, koska se varmistaa maksimaalisen turvallisuuden, uskottavuuden ja toiminnallisuuden. Lisäksi Bluehost tarjoaa bonusverkkotunnuksen, joka varmistaa arvokkaan verkkosivustosi ravintola-verkkosivustollasi ja sen luotettavan mainonnan. Halvin Bluehost-suunnitelma maksaa 2,95 dollaria / kuukausi, mikä on yksi parhaista hinnoitteluvaihtoehdoista, jotka voit löytää sieltä.

Lataa WordPress ilmaiseksi

uKit – helppokäyttöinen pienyrityssivustojen luomisohjelma

uKit - helppokäyttöinen pienyrityssivustojen luomisohjelma

uKit – on verkkosivustojen rakentaja, joka keskittyy pääasiassa pienyritysten verkkosivustojen perustamiseen. Siksi alusta on täydellinen ratkaisu kahvila- ja ravintola-verkkosivustoille. Tämä vedä ja pudota -järjestelmä varmistaa ylittämättömän WYSIWYG-kokemuksen, joka mahdollistaa ravintola-verkkosivustojen suunnittelun ja julkaisemisen tietämättä verkkosivujen suunnittelun vivahteita. Se on mukava valinta käyttäjille, jotka haluavat kehittää laadukkaita verkkosivustoja pienille kahviloille, ravintoloille ja ruoan toimituspalveluille. Alla on palvelun tärkeimmät kohokohdat:

 • Vaikuttava kokoelma ravintola-teemoja. uKitillä on vaikuttava kokoelma kahvila- ja ravintolamalleja, jotka ovat reagoivia, 100% muokattavia ja visuaalisesti miellyttäviä (voit vaihtaa malleja työskennellessäsi verkkosivustosi kehittämisessä).
 • Online-myyntivaihtoehdot. UKitin avulla voit alkaa myydä ruokia verkossa, tehdä valikon, vastaanottaa tilauksia suoraan verkkosivustolta, määritellä toimitustavat ja tarjota kätevät maksutavat.
 • Tehokas verkkosivustojen markkinointi. uKit tarjoaa laajan kokoelman asiakkaiden houkuttelemista ja verkkosivustojen mainostamiseen tarkoitettuja työkaluja, kuten verkkokeskusteluja, uutiskirjeitä, takaisinsoittoja, tilastollisia kokoelmia, sosiaalisen median jakamista ja muuta.
 • Integroitavat widgetit. Alusta mahdollistaa minkä tahansa integroidun widgetin yhdistämisen vain muutamalla napsautuksella – valinta on todella uskomaton (Facebook – widget, Instagram, Twitter, Jivosite, SlideShare, MailChimp, Live Chat jne.).
 • Verkkosivun esikatselu. Verkkosivun rakentaja mahdollistaa ravintolasivuston suunnittelun, johon ei ole koodattu, mutta antaa myös mahdollisuuden hallita verkkosivustojen kehittämisprosessia integroidun ja kätevän esikatselutoiminnon takia. Sen avulla voidaan seurata verkkosivustojen luomisprosessin kaikkia vaiheita yksityiskohtaisesti, jotta virheet voidaan korjata ajoissa. Esikatselutoiminnolla voit myös nähdä miltä verkkosivustosi näyttää mobiili- ja pöytälaitteissa.

uKit on yksi halvimmista saatavilla olevista palveluista, joka on toinen kiistaton kohokohta verkkosivuston rakentajalle. Halvin suunnitelma maksaa 4 dollaria kuukaudessa, kun taas kalleimman suunnitelman hinta on 12 dollaria kuukaudessa. Voit ostaa tilauksen 3, 6 kuukaudeksi tai 1-2 vuodeksi kerrallaan, mikä vähentää palvelun käyttökustannuksia. On myös mahdollista tilata valmis verkkosivusto vain järjestelmän kehittäjiltä hintaan 48 $.

Kokeile uKit ilmaiseksi

SITE123 – ravintoloiden verkkosivustojen rakentaja

SITE123 - ravintoloiden verkkosivustojen rakentaja

SITE123 – on yksi yksinkertaisimmista DIY-verkkosivustojen rakentajista, joka toimii erinomaisesti kaikissa käyttäjäryhmissä, erityisesti aloittelijoille. Alusta mahdollistaa täydellisten ominaisuuksien ja helposti selattavien ravintola-verkkosivustojen luomisen, joissa on erottuvat ominaisuudet ja kätevä vedä ja pudota -editori, joka yksinkertaistaa verkkosivujen kehittämisprosessia. Katso nyt verkkosivuston rakentajan vaikuttavimmat kohokohdat:

 • Monikielinen tuki. Verkkosivun rakentaja tarjoaa monikielisen tuen, jonka avulla verkkosivustolle voidaan luoda useita kieliversioita. Tämä tekee ravintolasivustostasi ymmärrettävän sekä ulkomaisille matkailijoille että mahdollisille kumppaneille.
 • Logo Maker. SITE123 sallii verkkosivustosi logon suunnittelun, ellei sinulla vielä ole logoa. Ilmainen Logo Maker antaa pääsyn moniin design-elementteihin, joita voit käyttää oman logon luomiseen ja integrointiin ravintolan verkkosivustoon, jos haluat erottaa sen yleisöstä.
 • Vapaamuotojen rakentaja. Alusta mahdollistaa online-lomakkeiden luomisen ja lisäämisen mille tahansa verkkosivulle, jos sinun on annettava ravintola-verkkosivustosi käyttäjille täyttää ne. Ne voivat olla rekisteröintilomakkeita, tiedusteluja, kyselylomakkeita ja mitä ei. Verkkosivun rakentaja tarjoaa useita mukautettuja lomakeasetteluita, joita voit käyttää online-lomakkeiden luomiseen ja tarvittavan suunnittelun suunnitteluun.
 • Sovellusmarkkinat. SITE123 antaa mahdollisuuden valita paljon toiminnallisia sovelluksia ja widgettejä, joista voi tulla arvokas lisä ravintolan verkkosivustoosi. Joitakin näistä ovat live-chat-tuki, Analytics-työkalut, sosiaaliset palvelut, varaukset, galleriat, lomakkeet ja monet muut.
 • Sosiaalisen median integraatio. Verkkosivun rakentaja mahdollistaa sosiaalisen median integroinnin. Järjestelmän avulla voit parantaa verkkosivustosi mainetta ja saada verkkosivustosi kävijät tietoisiksi ravintola-uutisista, päivityksistä, aikataulusta, suunnitelmista ja erityistapahtumista katsomalla tätä tietoa sosiaalisen verkoston tileillä.

SITE123 ei ole vain yksi yksinkertaisimmista verkkosivustojen rakentajista, mutta se on myös yksi edullisimmista web-rakennusympäristöistä. Järjestelmässä on ilmainen suunnitelma, joka on ikuinen, ja useita maksullisia tilauksia, joista valita käyttäjien tarpeiden perusteella. Halvin SITE123-suunnitelma maksaa 10,80 dollaria kuukaudessa, mikä on aika hyvä tarjous ensikertalaisille.

Kokeile SITE123: ta ilmaiseksi

Kirjanmerkki – AI-käyttöinen ravintoloiden verkkosivustojen rakentaja

Kirjanmerkki - AI-käyttöinen ravintoloiden verkkosivustojen rakentaja

Kirjanmerkki – on uuden sukupolven verkkosivustojen rakentaja, jota saa aikaan tekoäly. Tämä ominaisuus tekee alustasta täydellisen ratkaisun kaikenlaisten projektien, myös ravintolasivustojen, kehittämiseen. Web-sivuston rakentajan kanssa työskentelemiseen ja sen ominaisuuksien hallitsemiseen ei tarvitse olla koodaustaitoja tai alustavaa verkkosivujen suunnittelun asiantuntemusta. Integroidun AI-työkalun avulla voit seurata ja hallita verkkosivustojen kehitysprosessia noudattaen oletusarvoisesti luomia yksinkertaisia ​​ohjeita. Tässä on luettelo ominaisuuksista, joita kirjanmerkki tarjoaa jokaiselle tilaajalle:

 • AIDA-avustaja. Integroitu edistyksellinen tekoälytyökalu luo automaattisesti verkkosivut sinulle käyttämällä tietoja, jotka lähetät järjestelmän pyynnöstä. Tarvitset vastauksen verkkosivustojen rakentajan tarjoamiin kysymyksiin ja lataaksesi sisällön, jonka haluat integroida projektiisi. Verkkosivun rakentaja tekee loput työstä puolestasi.
 • Tapahtumaominaisuus. Jos haluat kertoa asiakkaillesi tulevista tapahtumista ja ravintolaasi liittyvistä suunnitelmista, Tapahtumat-ominaisuus on varmasti hyödyllinen sinulle. Sen avulla voi ladata päivitetyt tiedot odotettavista uutisista, suunnitelmista, erikoistarjouksista ja muista erikoistapahtumista, jotka koskevat ravintola-yritystäsi.
 • verkkokaupan moottori. Jos aiot alkaa myydä jotain ravintolasivustosi kautta, hyödyt varmasti eCommerce-ominaisuusjoukon käyttämisestä, jota Bookmark tarjoaa tilaajilleen.
 • Kohdistusominaisuus. Kirjanmerkki mukana tulee joukko valmiita sisältölohkoja, joista voit valita. Sinun tehtävänä on valita, järjestää ja mukauttaa lohkoja vastaamaan ravintolan verkkosivustosi erikoistumista. Valitsemiesi moduulien joukosta on järkevää mainita kartat, lainaukset, tekstit, linkit, yhteystiedot ja palautteet, sosiaalisen verkoston painikkeet ja monet muut.

Kirjanmerkillä on joustava ja maltillinen hinnoittelupolitiikka. On ilmainen paketti, joka ei koskaan vanhene, ja kaksi maksettua tilausta. Halvimman suunnitelman hinta on 11,99 dollaria kuukaudessa, jos päätät maksaa vuosimaksun. Jos haluat maksaa kuukausimaksuja, sinun tulisi tietää, että suunnitelmien kustannukset ovat jonkin verran korkeammat. Siten edullisimman suunnitelman hinta on 15 dollaria kuukaudessa.

Kokeile kirjanmerkkiä ilmaiseksi

Bluehost – Suositeltu isännöinti ravintolan verkkosivustoille

Bluehost - Suositeltu isännöinti ravintolan verkkosivustoille

Bluehost – on tehokas ja luotettava isännöintipalveluntarjoaja, jota suositellaan kaikenlaisten verkkosivustojen säilyttämiseen. Ravintola-sivustot eivät ole poikkeus. Alusta varmistaa projektin parhaan mahdollisen turvallisuuden, turvallisen tietojen säilyttämisen ja sujuvan suorittamisen. Bluehost on myös eronnut korkeimmaksi palveluntarjoajaksi, WordPress suosittelee tilaajilleen virallisesti. Yrityksen mukana toimittama ominaisuusjoukko on melko vaikuttava ja sisältää seuraavat kohdat:

 • Parempi sivun latausaika. Bluehost varmistaa verkkosivujen huippuluokan suorituskyvyn, mikä saavutetaan parannetun verkkosivun latausajan ja korkeiden käyttöaikaprosessien ansiosta. Alusta tarjoaa lisäksi joukon integroituja työkaluja ja ominaisuuksia, jotka edistävät verkkosivustojen parempaa toimintaa riippumatta tuotetun liikenteen määrästä.
 • Joustavuus. Isännöintipalveluntarjoaja tarjoaa saumattoman integroinnin useisiin ulkoisiin palveluihin, sovelluksiin, lisäosiin ja laajennuksiin, jotka vaikuttavat ravintolasivustosi kokonaissuorituskykyyn.
 • Integroitu kauppapaikka. Järjestelmä antaa pääsyn useille sovelluksille, skripteille ja lisäosille, joita voidaan laajasti käyttää ravintolan verkkosivustojen mukauttamiseen paremmin. Lisäksi voit selata useita WordPress-verkkosivustojen malleja ja valita paljon markkinointi- ja verkkokaupan työkaluja integroitavaksesi ravintolasivustollesi..
 • Turvallisuushuolet. Bluehost ryhtyy erityistoimenpiteisiin varmistaakseen isäntään tallennettujen verkkosivustojen maksimaalisen turvallisuuden. Tätä tarkoitusta varten yritys käyttää työkalusarjaa, joka edistää verkkosivustojen turvallisuutta. Näitä ovat Spam Expert, Spam Hammer, hotlink – suojausominaisuus jne.

Bluehost on edullinen hosting-alusta, joka mahdollistaa koko ominaisuusjoukon käytön kohtuullisin kustannuksin. Järjestelmä ei tarjoa ilmaisia ​​suunnitelmia, mutta maksettujen liittymien kustannukset sopivat mihin tahansa budjettiin. Siten halvimman Bluehost-suunnitelman hinta on 2,95 dollaria kuukaudessa. Sen mukana tulee ilmainen SSL-varmenneyhteysvaihtoehto, mahdollisuus päivittää WordPress-versio säännöllisesti, rajaton kaistaleveys ja muut tärkeät ominaisuudet. Lisäksi saat mahdollisuuden yhdistää ilmainen verkkotunnus ravintolasivustollesi siten, että varmistat arvokkaan webesityksen ja kehityksen.

Kokeile Bluehostia nyt

UBER EATS – Ruoan tilaaminen & Toimitussivustojen rakentaja

UBER EATS - Ruoan tilauksen ja toimituksen verkkosivujen rakentaja

Uber syö – on edistyksellinen ruoan tilaus- ja toimitusalusta, joka tarjoaa helpon, kätevän ja nopean tavan saada haluamasi ruoka paikalliselta kahvilolta tai ravintolalta. Sovellus paljastaa mahdollisuuden valita sijainti, josta haluat tehdä tilauksen, valita keittiö tai ravintola / kahvila, josta olet kiinnostunut. Palvelua voidaan jossain määrin verrata ravintoloiden markkinalle, jossa kaikki voivat löytää tila tilata aterian toimitus. Järjestelmästä puuttuu räätälöintivaihtoehtoja, eikä täällä ole mitään mahdollisuutta aloittaa omaa ravintolasivustoasi. Tässä on luettelo alustan tärkeimmistä kohokohdista:

 • Rikas ravintolaluettelo. Palvelu houkuttelee satoja ravintoloita, joista käyttäjät voivat valita. Tarvitset vain vierittääksesi syötettä valitaksesi haluamasi ravintolan tai vain täyttämällä hakukentän löytääksesi haluamasi paikan. Heti kun olet tehnyt lopullisen valinnan, sinun täytyy vain napauttaa valittua kohdetta ja lisätä se koriin.
 • Helppo tilaus- ja toimitusprosessi. Tilauksen tekemiseksi sinun on kirjauduttava alustalle, valittava haluamasi ravintola, lähetettävä osoite ja katsottava tilauksesi tietoja. Näin näet toimitus- ja tilaustiedot, arvioidun toimitusajan, tilauksen hinnan vero- / toimitusmaksun kanssa. Jos kaikki on ok, voit hyväksyä tilauksen ja odottaa ateriaasi.
 • Tilausseurantaominaisuus. Voit ladata Uber Eats -sovelluksen, jotta voit seurata tilauksesi yksityiskohtia ja nykyistä tilaa. Sovellus antaa myös arvioidun ajan, joka on jäljellä toimitukseen, jotta olisit tietoinen siitä.
 • Uuden ravintolan rekisteröinti. Järjestelmä mahdollistaa oman ravintolan lisäämisen integroituun luetteloon, jos sitä ei vielä ole luettelossa. Sinun tarvitsee vain täyttää rekisteröintilomake ja lähettää se hyväksyttäväksi.

Alusta on ilmainen rekisteröintiä ja käyttöä varten. Sinun on maksettava tilauksesi, johon sisältyy saamiesi ruokien kustannukset, niiden toimitus veroineen. Huomaa, että toimitusmaksu riippuu nyt sijaintiparametrista. Mitä pidempi etäisyys on, sitä korkeammat kustannukset lopulta ovat.

Kokeile Uber Eats Now

Gloriafood – Ravintolan online-tilausohjelma

Gloriafood - Ravintolan online-tilausohjelma

Gloriafood – on ilmainen online-tilausjärjestelmä ravintoloille. Ohjelmistoa käytetään ohjaamaan online-myyntiä riippumatta ravintola-alan yrityksesi koosta ja suosiosta. Alusta sallii rajoittamattoman määrän tilauksien vastaanottamisen nollalla. Gloriafood mahdollistaa ravintolasivuston ylläpidon, mutta siitä puuttuu ehdottomasti toiminnallisuutta ja suunnittelun mukauttamisvaihtoehtoja verrattuna verkkosivustojen parhaimpiin rakentajiin. Luettelo tärkeimmistä Gloriafood-ominaisuuksista on seuraava:

 • Ravintolawidgetit. Alusta antaa pääsyn useille helposti havaittavissa oleville ravintola-widgetille, kuten See Menu & Tilaus, taulukkovaraukset, online-tilaaminen & Ravintolavarauswidget ja paljon muuta.
 • Ladattava sovellus. Palvelun avulla voit ladata Gloriafood-sovelluksen, jotta on helppoa vastaanottaa ja seurata online-tilauksia mistä tahansa käsillä olevasta laitteesta. Tämä on erittäin kätevä jokaiselle käyttäjälle, joka aikoo käyttää alustaa säännöllisesti.
 • Ruokien online-tilausjärjestelmä. Ohjelmistossa on joukko ominaisuuksia, jotka ovat välttämättömiä ruoan käteväksi tilaamiseksi. Voit joko tehdä tilauksen suoraan verkkosivustolle, sovelluksen kautta tai Facebook-tilauksen avulla. Jälkimmäinen on ilmainen ja mahdollistaa Facebook-tilaussovelluksen käytön, jotta asiakkaat voivat helposti tehdä tilauksensa verkossa.
 • Taulukkovaraukset. Gloriafood tarjoaa luotettavan ilmaisen pöytävarauksen, joka on ikuinen ja joka ei vaadi kuukausittaisten liittymismaksujen sijoittamista. Ominaisuutta käytettäessä ei tarvita ylimääräisiä kuluja jokaisesta varauksesta tai vieraasta. Lisäksi käyttäjien ei sallita vain tehdä pöytävarausta verkossa, vaan myös tilata ruokaa etukäteen. Tämä vähentää lopulta odotusaikaa, lisää asiakastyytyväisyyttä ja auttaa kasvattamaan ravintolaan liittyviä voittoja.
 • Ajoitetut tilaukset. Ominaisuuden avulla asiakkaat voivat tehdä tilauksensa verkossa, ajoittaa heidät myöhempää toimitusta tai noutaa varten. Tämä mahdollistaa tilauksien vastaanoton ympäri vuorokauden, varmistaen asiakkaille maksimaalisen mukavuuden.

Gloriafood on kätevä DIY-online-tilausjärjestelmä, joka on täysin ilmainen jokaiselle käyttäjälle. Se tarjoaa useita etuja veloituksetta, mukaan lukien rajattomat tilaukset ja sijainnit, ei kuukausimaksuja tai tilauspalkkioita, luottokortteja tai sopimuksia. Järjestelmä ei sisällä piilotettuja kustannuksia tai perustamismaksuja. Sen sijaan se tarjoaa vaikuttavan valikoiman ilmaisia ​​ominaisuuksia, kuten verkkosivustojen tilaamisen ja pöytävarauksen widgetit, Facebook-tilaussovellus, ennakkotilaustyökalu, kuvagalleriat, yksityiskohtaiset raportit, promokupongit ja erikoistarjoukset.

Lisäksi ohjelmisto tarjoaa valinnaisia ​​palveluita, jotka ovat maksullisia. Niihin sisältyy online / luottokorttimaksu ($ 29 / mo), edistynyt mainosmarkkinointi ($ 19 / mo), myyntioptimoidut verkkosivustot ($ Asiakasarviopisteet 9 / kk), merkkituotteiden mobiilisovellukset ($ 59 / mo) ja paljon muuta.

Kokeile Gloriafoodia nyt

Bottom Line

Ravintoloiden verkkosivusto ei ole haju, mutta välttämätön jokaiselle kahvilan tai ravintolan omistajalle, joka haluaa parantaa liiketoiminnan tulosta ja kasvattaa asiakaskuntaa. On aivan ymmärrettävää, että useimmilla yrittäjillä ei useinkaan ole yhtä ajatusta verkkosivuston luomisesta ja sen suosion lisäämisestä. Verkkosivun rakentajien avulla saavutat useita tärkeitä tavoitteita kerralla – verkkosivuston rakentamisen, käyttäjien huomion kiinnittämisen, asiakaskunnan kasvattamisen, yrityksesi mainostamisen ja voiton tuoton.

Artikkelissa tarkastellut verkkosivustojen rakentaminen ja online-tilausohjelmistotyökalut ovat kapealla parasta ja takaavat huipputuloksen. Jos olet oikeassa aloittaessasi ravintolasivuston, älä aliarvioi näiden palveluiden testaamisen tärkeyttä saadaksesi selville niiden tärkeimmät ominaisuudet ja ominaisuudet. Tämä on paras tapa varmistaa, että teet oikean valinnan.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map