Parhaat reagoivat verkkosivustojen rakentajat

Parhaat reagoivat verkkosivustojen rakentajat


Reagoivasta suunnittelusta on tulossa yksi tärkeimmistä suuntauksista nykyajan web-kehitysrakoilla. Minkä tahansa yrityksen verkkosivustolla oletkin (tai vain aikoo käynnistää), sen tekeminen reagoivaksi on yksi prioriteetteista, joka antaa sille ylimääräisen online-näkyvyyden.

Kaikista käytettävissä olevista tapoista luoda reagoivia verkkosivustoja verkkosivustojen rakentajien käyttäminen on yksi hyödyllisimmistä ratkaisuista, ja siksi:

 • Verkkosivustojen rakentajat ovat helppokäyttöisiä kaikille eikä verkkosivustollesi tarvitse tarjota koodaustaitoja, jotta ne reagoivat ominaisuuksiin;
 • Ne tarjoavat joukon reagoivia ja mobiililaitteille optimoituja malleja jotka mukautuvat täydellisesti kaikkiin mobiililaitteiden näytöihin ja tekevät verkkosivustosi käytettäväksi myös tien päällä;
 • Verkkosivustojen rakentajat takaavat laadun ja sujuva web-rakennuskokemus;
 • Niiden avulla voit luoda reagoivia verkkosivustoja itse muutamassa tunnissa tai päivässä.

Eikä se riitä antamaan etusija verkkosivustojen rakentajille, kun aiot avata reagoivan verkkosivuston?

Testasimme 7 parasta reagoivia verkkosivustojen rakentajia:

 1. Webflow – paras reagoiva verkkosivustojen rakentaja
 2. WordPress – paras alusta reagoivan verkkosivuston luomiseksi
 3. Mobirise – paras reagoiva web-suunnitteluohjelmisto
 4. Weebly – reagoiva verkkokauppaan valmis verkkosivun luoja
 5. Squarespace – Web Builder luodaan reagoiva verkkosivusto
 6. uKit – Yksinkertainen reagoiva verkkosivustojen rakentaja pk-yrityksille
 7. Gator – Verkkosivun rakentaja ja isäntä Hostgatorilla

Kun halutaan valita parhaiten reagoivia verkkosivustojen rakentajia kunnollisen verkkosivuston avaamiseksi, voit valita offline-ohjelmistojen ja online-verkkosivustojen rakentajien välillä.

 • Offline-ohjelmisto kuten WordPress tai Mobirise, ovat ladattavissa, mikä tarkoittaa, että asenna se ennen projektin kehittämistä. Siihen sisältyy myös laajoja integrointivaihtoehtoja, mikä vaatii ylimääräisiä taloudellisia investointeja.
 • Verkkosivustojen rakentajat, kuten Webflow, Weebly, Gator tai uKit, ei ole näitä vaatimuksia, mikä antaa heille tietyissä olosuhteissa offline-verkkosivustojen rakentajiin nähden tietyissä tapauksissa.

Katsotaanpa parhaita web-rakennuspalveluita, jotta voidaan luoda reagoiva verkkosivusto yksityiskohtaisesti:

Webflow – paras reagoiva verkkosivustojen rakentaja

Webflow - paras reagoiva verkkosivustojen rakentaja

Webflow – on paras reagoiva verkkosivustojen rakentaja, jota pidetään perustellusti yhtenä ammattimaisimmista web-rakennustyökaluista. Sen huippuluokan integroitu vedä ja pudota -toiminto monimutkainen kojelauta ja runsaasti edistyneitä suunnittelun räätälöintityökaluja tekevät palvelusta samanlaisen kuin nykyaikaiset sisällönhallintajärjestelmät. Tästä syystä Webflow vaatii yksityiskohtaisen ja perusteellisen tutkimuksen ennen verkkosivuston kehitysprosessille siirtymistä. Verkkosivun rakentaja on täydellinen valinta monimutkaisten projektien luomiseen ja se on myös arvokas valinta verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille, jotka osallistuvat räätälöityjen verkkosivustojen kehittämiseen.

 • Järjestelmässä on kokoelma reagoivia täysin muokattavia malleja. Webflow tarjoaa joukon ilmaisia ​​ja maksettuja teemoja, jotka reagoivat oletuksena. Järjestelmä antaa myös mahdollisuuden aloittaa oma projekti tyhjästä, ja se on reagoiva myös alusta alkaen. Useimmat valmiit mallit ovat saatavana useina verkkosivun esitysmuodoina, joita voidaan käyttää lähes kaikilla sivuilla. Tämä antaa jokaiselle verkkosivustolle ainutlaatuisen ja ammattimaisen suunnittelun.
 • Verkkosivun rakentaja keskittyy voimakkaasti suunnittelun räätälöintiin. Webflowssa on kyse edistyneestä suunnittelun räätälöinnistä. Reagoivien mallien laajan vaihtelun ohella verkkosivujen rakentaja tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden hyödyntää integroitua työkalusarjaaan kaikkien verkkosivujen elementtien muokkaamiseksi. Koet satoja yhdistelmiä, kun kokeilet elementtikoot, sijainti, tehosteet, taustat, värit, opasiteetti, kierto, kerrokset ja muut kojelaudassa olevat ominaisuudet / työkalut. Korvatun sisällön ja räätälöityjen suunnitteluelementtien määrästä ja tyypistä riippumatta verkkosivustosi pysyy reagoivana, jotta sitä voidaan helposti selata kaikissa mobiili- / pöytälaitteissa.
 • Webflow varmistaa reagoivan web-suunnitteluympäristön ja antaa käyttäjien luoda henkilökohtaista dynaamista sisältöä. Kaikki järjestelmän käyttäjät voivat suunnitella ja päivittää foorumeita, blogisyötteitä, online-lomakkeita, valokuva- / videoesityksiä, portfolioita ja muun tyyppisiä reagoivia projekteja. Lottie, After Effects ja Lightbox Gallery -integraatiot puolestaan ​​lisäävät mahdollisuuksia luoda todella dynaamista ja mobiililaitteisiin reagoivaa verkkosivustosisältöä.
 • Alustalla on kätevä vedä ja pudota -editori. Sen avulla voidaan muuttaa kunkin valitun reagoivan mallin rakennetta ja asettelua. Toimittaja eroaa jonkin verran tavanomaisista verkkosivustojen rakentajista – se sisältää klassisen visuaalisen muokkausvaihtoehdon sekä integroitavat widgetit, yleiset asetukset ja moduulit, jotka sisältävät järjestelmän “CMS-kokoelmat”. On myös mahdollista valita kahden verkkosivustojen muokkaustilan välillä – joko suunnittelija tai toimittaja web-suunnittelun asiantuntemuksesi perusteella.

Kokeile Webflow ilmaiseksi

WordPress – paras alusta reagoivan verkkosivuston luomiseksi

WordPress - paras alusta reagoivan verkkosivuston luomiseksi

WordPress – on paras foorumi luoda reagoiva verkkosivusto ja suosituin Sisällönhallintajärjestelmä maailmassa. CMS sisältää omat integroidut mallipohjan, jotka on oletuksena optimoitu mobiililaitteille. Voit myös valita satojen verkossa saatavien mallien joukosta. Alusta tunnetaan alun perin blogimisjärjestelmänä, mutta nyt sen avulla on mahdollista käynnistää ja hallita melkein kaikenlaiset projektit.

 • Kaikki WordPress-teemat eivät ole oletusarvoisesti reagoivia. Sisäisten WordPress-mallien käytön yhteydessä sinun ei tarvitse huolehtia niiden reagoivasta luonteesta. Kaikki he ovat reagoivia alusta alkaen. Jos kuitenkin päätät valita kolmansien osapuolten teemoja, joita on saatavilla verkossa, kaikki eivät ole mobiilivalmiita. Tämä riippuu kehittäjästä ja valitsemastasi teeman tyypistä. Tarkista tämä etukäteen.
 • Voit käyttää integroitavia WordPress-laajennuksia verkkosivustojesi reagoimiseksi. CMS: na WordPress merkitsee mahdollisuutta laajennuksen asentamiseen. Onneksi on paljon laajennuksia ja laajennuksia, joiden integrointi voi tehdä verkkosivustostasi reagoivan. Jotkut niistä sisältävät WPTouch-mobiililaajennuksen, minkä tahansa mobiiliteeman vaihtimen, WordPress-mobiilipaketin, WP-mobiiliversion, Mobile Smart -sovelluksen ja Jetpackin mobiili-teeman mainitsemalla muutama.
 • Voit vaihtaa reagoivaan WordPress-teemaan milloin tahansa. Sikäli kuin monet WordPress-käyttäjät alkavat käyttää mobiililaitteitaan järjestelmän käynnistämien projektien selaamiseen, voit harkita kahta vaihtoehtoa tehdä projektisi mobiilivalmiiksi (jos sitä ei ole vielä optimoitu mobiilikäyttöön). Voit siten luoda joko erillisen mobiiliversion sivustostasi tai siirtyä johonkin reagoiviin WordPress-teemoihin.

Kokeile WordPressiä ilmaiseksi

Mobirise – paras reagoiva web-suunnitteluohjelmisto

Mobirise - paras reagoiva web-suunnitteluohjelmisto

Mobirise – on paras reagointi offline-verkkosivustojen rakentaja mukana tulee kätevä vedä ja pudota -editori. Jos haluat käyttää alustaa, sinun on ensin ladattava ja asennettava se tietokoneellesi. Tämä vie vain muutaman minuutin ja suoritetaan automaattisesti. Mobirise on yhtä hyvin yhteensopiva Windowsin ja Macin kanssa, mikä mahdollistaa laadukkaiden mobiililaitteisiin reagoivien verkkosivustojen kehittämisen ennalta suunnitellusta sisältölohkosta. Yksi erottuvimmista Mobirisen eduista on, että verkkosivustojen rakentaja on niin helppokäyttöinen, että sopii erityisen hyvin ei-teknisille henkilöille, jotka aikovat perustaa mobiililaitteille valmiita verkkosivustoja ilman ohjelmointitaustaa ja tietoa:

 • Ohjelmistolla on täydellinen verkkosivustojen optimointi mobiililaitteille. Kaikki järjestelmät ovat oletuksena mobiiliystävällisiä. Tämä selitetään sillä, että alusta perustuu Bootstrap 4 -kehykseen, joka varmistaa sen kanssa rakennettujen projektien välittömän mobiilioptimoinnin. On myös mahdollisuus esikatsella tapaa, jolla verkkosivustosi näkyy työpöydällä ja mobiililaitteilla ennen lopullista julkaisua.
 • Alusta tarjoaa joukon valmiita sisältölohkoja ennalta suunniteltujen mallien sijasta. Kaikki lohkot ovat reagoivia, muokattavia ja siten niitä käytetään luomaan minkä tahansa verkkosivuston rakenne ja asettelu, jota tarvitset. Tarkemmin sanottuna voit valita yli 50 teemasta (lohkot) ja 150 esittelysivua kirjaimellisesti kaikenlaisten projektien luomiseksi. Ne sisältävät otsikot, alatunnisteet, valopöydägalleriat, liukusäätimet, videot / kuvat, Google-kartat, tietolomakkeet, hinnastot, asiakaskokemukset, artikkelit ja paljon muuta. Lisäksi on mahdollista integroida Mobirise-laajennukset projektiisi, jotta verkkosivustosi olisi vuorovaikutteisempi ja sopisi parannettuun mobiiliselaamiseen..
 • Yksi kiistatonta järjestelmän kohokohtia on sen integroitu AMP Website Builder. Nopeutettujen mobiilisivujen avoimen lähdekoodin työkalu, jota käytetään parantamaan Mobirise-sovelluksella rakennettujen mobiilihankkeidesi mobiili suorituskykyä. Tämä on yksi parhaista tavoista antaa verkkosivustolle houkutteleva ilme ja varmistaa sen tehokas suorituskyky useilla mobiililaitteilla ja jakelualustoilla. Käyttämällä AMP-verkkosivustojen rakentajaa varmistat verkkosivujen nopean ja sujuvan suorituskyvyn ja lataamisen, tehokkaan SEO-mainonnan, arvokkaan sisällön esityksen ilman mitään koodaustaitoja.

Kokeile Mobrisea ilmaiseksi

Weebly – reagoiva verkkokauppaan valmis verkkosivustojen luoja

Weebly - reagoiva verkkokauppaan valmis verkkosivustojen luoja

Weebly – on reagoiva verkkokauppaan valmis verkkosivustojen luoja, jonka avulla on mahdollista käynnistää ja hallita laadukkaita verkkosivustoja kirjoittamatta koodiriviä. Järjestelmä otettiin alun perin käyttöön blogiympäristönä, mutta Square osti sen hiljattain, mikä antoi sille vahvan verkkokaupan painopisteen. Weeblyssä on kätevä vedä ja pudota -editori ja se mahdollistaa myös koodin upottamisen, mikä on etu käyttäjille, jotka ovat tietoinen HTML-perusteista. Valokuvasivustojen kehittämisessä foorumi tarjoaa seuraavat edut:

 • Weebly varmistaa sisäänrakennetun reagoivan verkkosivuston suunnittelun. Verkkosivun rakennustyökalun avulla voit luoda ja hallita reagoivia verkkosivustoja, jotka mukautuvat kaikkiin kävijöiden käyttämiin mobiililaitteiden selaimiin. Sisältö- ja navigointiprosessi järjestetään automaattisesti uudelleen sopimaan työpöytä-, mobiili- ja tablet-näyttöihin.
 • Voit tasapainottaa projektisi työpöytä- ja mobiilitarpeet. Weeblyn avulla voit käynnistää verkkosivuja, joita voidaan käyttää kaikissa laitteissa mallien takia, jotka mukautuvat automaattisesti näytön kokoon ja tarkkuuteen.
 • Jatka Weeblyn mobiilisivustojen rakennustyökalun käyttöä. Verkkosivun rakentaja tarjoaa mobiiliversion, jonka avulla mobiilisivustot voidaan nopeasti rakentaa iOS- ja Android-laitteille. Tämä on kätevä vaihtoehto, kun kyse on verkkosivujen luomisesta ja hallinnasta ollessasi liikkeellä ja reaaliaikaisessa tilassa.
 • Vedä ja pudota mobiili web-suunnitteluratkaisu. Weebly antaa voiman luoda mobiilisivustoja vetämällä ja pudottamalla -näyttöeditorilla, jota käytetään mukauttamaan täysin reagoivia malleja. Voit esikatsella lopullista projektiversiota ja tehdä muutoksia ennen projektin julkaisua.
 • Järjestelmä on tarjonnut uusia täysin reagoivia teemoja. Vaikka Weeblyn verkkosivustot on optimoitu mobiililaitteille alusta alkaen, palvelu on tuonut markkinoille useita täysin reagoivia malleja, jotka pitävät projektityylin ja suunnittelun yhdenmukaisina mobiili- ja verkkoversioiden välillä.

Kokeile Weeblyä ilmaiseksi

Squarespace – Web Builder luodaan reagoiva verkkosivusto

Squarespace - Web Builder luodaan reagoiva verkkosivusto

Squarespace – on suosittu web-rakentaja, joka tuottaa reagoivan verkkosivuston, jossa on ammattimainen suunnittelu ja huippuluokan suorituskyky. Järjestelmä käyttää nykyaikaista lähestymistapaa verkkosivustojen kehittämisprosessiin, mikä tekee projektistasi optimoidun mobiili katselua varten parhaalla mahdollisella tavalla. Ruututilan teemat luodaan käyttäjien tarpeita ja mukavuutta ajatellen, mikä mahdollistaa projektien helpon selaamisen millä tahansa laitteella – älypuhelimista ja tableteista pöytätietokoneisiin.

 • Kaikki Squarespace-sivustot voivat sopeutua isoihin ja pieniin selaimiin. Squarespace-reagoivan verkkosivustosi sisällön koko muuttuu automaattisesti selainikkunan koon ja mittojen suhteen.
 • Järjestelmä tarjoaa erilaisia ​​mobiileja tyylejä sopimaan käyttämääsi laitetta. Suurimpaan osaan Squarespace-malleja on sisäänrakennettuja ylimääräisiä mobiilityylejä, jotka aktivoituvat automaattisesti, kun järjestelmä havaitsee, että verkkosivustoa katsotaan mobiililaitteella. Matkapuhelintyylien ominaisuuden tarkoitus ja hyöty on, että ne vaikuttavat suunnitteluun ja navigointielementteihin pitääksesi projektisi mobiiliystävällisenä kaikille käyttäjäryhmille.
 • Squarespace tarjoaa edistyneen Device View -vaihtoehdon. Verkkosivun rakennustyökalun avulla käyttäjät voivat nähdä tapaa, jolla heidän projektinsa näkyy mobiilinäytöillä, ja tekstittää toimintoihinsa laitteen näkymä -ominaisuuden avulla. Tämä on paras tapa testata projektisi reagoiva muotoilu työpöydällä sen muokkauksen aikana. Se antaa sinulle kuvan siitä, kuinka projektisi lopulta näkyy myös tavallisessa mobiiliselaimessa.

Kokeile Squarespace ilmaiseksi

uKit – Yksinkertainen reagoiva verkkosivustojen rakentaja pk-yrityksille

uKit - Yksinkertainen reagoiva verkkosivustojen rakentaja pk-yrityksille

uKit – on maailmankuulu ja yksinkertainen reagoiva verkkosivustojen rakentaja pienyrityksille. Palvelu on helppokäyttöinen, ja voit tosiasiallisesti käynnistää minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja yrityksesi mieltymystesi ja tarpeidesi perusteella. uKit on toimiva, kätevä ja edullinen, ja se on myös erittäin yksinkertainen. Juuri tästä järjestelmästä on tullut yksi nykyaikaisista teollisuuden johtajista.

 • uKit mahdollistaa verkkosivustojen luomisen, jotka reagoivat heti alusta alkaen. Sinun ei tarvitse taistella monimutkaisten koodejen kanssa tai luoda useita verkkosivustosi versioita, jotta se olisi käytettävissä sekä mobiili- että pöytälaitteissa.
 • Järjestelmä tarjoaa joukon reagoivia malleja. Verkkosivun rakentaja toimittaa laajan valikoiman reagoivia malleja ja räätälöintityökaluja, jotta ne tarjoavat vaaditun suunnittelun ja toiminnallisuuden.
 • WYSIWYG-editorin avulla voit hallita verkkosivujen kehittämisprosessia yksilöllisesti. WYSIWYG-editorin ansiosta järjestelmä sallii seurata kaikkia reaaliaikaisessa tilassa tekemiäsi muutoksia ja esikatsella tapaa, jolla muutokset heijastuvat eri laitteissa, mukaan lukien työpöytä-, mobiili- ja tabletti-gadgetit. Tämä antaa sinulle realistisen kuvan siitä, kuinka valmis verkkosivustosi näkyy kaikissa laitteissa, joita potentiaaliset asiakkaat voivat käyttää verkkosivuja selatessasi..
 • uKit käyttää Bootstrap-ruutua. Tämä ei voi muuta kuin auttaa verkkosivustosi reagoivassa luonteessa auttaen sinua saamaan kaiken hyödyn tästä ominaisuudesta.

Kokeile uKit ilmaiseksi

Gator – Verkkosivun rakentaja ja isäntä Hostgatorilla

Gator - Verkkosivun rakentaja ja isäntä Hostgatorilla

Gator – on reagoiva verkkosivustojen rakentaja HostGator. Alustaa käytetään pääasiassa yksinkertaisten verkkosivustojen perustamiseen, mikä tekee siitä hyvän verkkoratkaisun aloittelijoille. Samoin järjestelmää voivat tehokkaasti käyttää web-suunnittelun ammattilaiset etsimällä all-in-one-intuitiivista ja toiminnallista web-rakennustyökalua. Verkkosivuston rakennustyökalu sisältää vedä ja pudota -editorin, mobiililaitteille suunnitellut mallit ja kätevät työkalut verkkosivun luomiseen liittyvän kokemuksen saamiseksi.

 • Gatorilla on kokoelma mobiililaitteisiin reagoivia malleja. Ne on jaettu niche-luokkiin ja tarjoavat mahdollisuuden aloittaa ja hallita muokattavia projekteja ilman, että tarvitaan koodaustaitoja. Jokaisessa mallissa on mobiili esikatselutila, jonka avulla voit nähdä projektisi näyttävän työpöydältä ja mobiililaitteiden näytöiltä ennen kuin tosiasiallisesti julkaistaan.
 • Sivustojen rakentajalla on kätevät verkkosivujen muokkausvaihtoehdot. Gatorin integroitu vedä ja pudota -editori mahdollistaa muutosten tekemisen tai sivun elementtien uudelleen järjestämisen muodostaen ainutlaatuisen reagoivan verkkosivuston asettelun. Käyttäjät voivat käyttää joukkoa sisäänrakennettuja räätälöintityökaluja ja verkkosivustoelementtejä (Yhteyslomakkeet, mediatiedostot, Live – syötteet, sosiaalisen integraation painikkeet jne.) antaa projektille ainutlaatuisen suunnittelun.
 • Alusta antaa pääsyn lisäosien ja sovellusten joukkoon. Ne ovat saatavana järjestelmän integroidussa sovellusmarkkinassa, mikä parantaa verkkosivustosi toimivuutta. Voit siis valita sosiaalisen median aikatauluista, kuvagalleriasta, hakupalkista, navigointipaneeleista ja muista kätevistä elementeistä.
 • Gatorilla voit hyödyntää monipuolisia ja laajoja integrointivaihtoehtoja. Järjestelmän avulla voit valita ja lisätä suosittuja integraatioita, nimittäin Google Maps, SoundCloud, PayPal, sosiaaliset verkostot ja monet muut. Tämä ominaisuus helpottaa mobiililaitteiden selaamista ja nostaa projektin suorituskyvyn uudelle tasolle.
 • Gatorilla on mahdollista luoda myös reagoiva verkkokauppa. Järjestelmässä on kätevä verkkokauppamoottori, johon on tottunut rakentaa pieniä verkkokauppoja. Alusta mahdollistaa tuotegallerioiden luomisen ja päivittämisen, maksu / lähetysparametrien asettamisen, bonusten / alennusten käyttöönoton, SSL-sertifikaattien yhdistämisen maksimoidaksesi verkkosivuston turvallisuuden jne..
 • Suositun HostGator-isännöintipalveluntarjoajan valtuudet ovat verkkosivuston rakentaja. He huolehtivat verkkosivustosi ylläpidosta ja verkkotunnuksesta tarjoamalla all-in-one-suunnitelmat vastaamaan kaikkia tarpeita.

Kokeile Gatoria ilmaiseksi

Reagoiva tai mobiiliystävällinen?

Ajatus verkkosivustosi saatavuudesta mobiililaitteilla on epäilemättä huomion arvoinen, mutta heti kun aloitat tutkimaan käytettävissä olevia web-rakennusvaihtoehtoja, sinulla on kaksi käsitettä, nimittäin mobiililaitteille optimoidut ja reagoivat verkkosivustot..

Käsitteet ovat hiukan samankaltaisia ​​toistensa kanssa, koska ne molemmat tarkoittavat mahdollisuutta katsella verkkosivustosi mobiililaitteilla, mutta niiden välillä on silti huomattava ero.

Vastuullinen verkkosivusto

Mikä on reagoiva verkkosivusto?

Responsiivinen verkkosivusto – on sellainen verkkosivusto, jota voidaan tarkastella kaikilla laitteilla ilman mitään poikkeusta. Haluatko käyttää tietokonetta, kannettavaa tietokonetta, älypuhelinta tai mitä tahansa muuta kädessäsi olevaa mobiililaitetta, et kohtaa ongelmia käydessäsi reagoivassa verkkosivustossa..

Nämä verkkosivustot voivat helposti mukautua mihin tahansa näytön tarkkuuteen ja kokoon. Responsiivisten verkkosivustojen pääpiirteet ovat seuraavat:

 • Kuten nimestä voi päätellä, tällaiset verkkosivustot “reagoivat” tehokkaasti niiden laitteiden ominaisuuksiin, joita he katsovat;
 • Sinun ei tarvitse luoda erillistä työpöytäversiota verkkosivustollesi;
 • SEO edut;
 • Ne auttavat luomaan asiakkaiden luottamusta ja lisäävät verkkosivustojen kävijöiden määrää.

Mikä on mobiiliystävällinen verkkosivusto?

Mobiililaitteille optimoitu verkkosivusto – on erillinen versio työpöytäsivustosta, jota voidaan tarkastella yksinomaan mobiililaitteilla. Tällaiset verkkosivustot avataan ja koodataan ainoana tarkoituksenaan – esitellä sisältöä mobiililaitteiden käyttäjille.

Näitä projekteja ei voi käyttää tietokoneissa ja kannettavissa tietokoneissa, ja jos aiot tehdä mobiililaitteille optimoidusta verkkosivustosta pääsyn jopa niille käyttäjille, joilla ei ole mobiililaitteita kädessä, sinun on luotava työpöytä version siitä.

Tämä merkitsee ylimääräisiä investointeja vaivaa, rahaa ja aikaa. Alla on lueteltu mobiililaitteille optimoitujen verkkosivustojen pääominaisuudet:

 • Ei työpöytäversiota;
 • Vain mobiili saatavuus;
 • Edullinen hinta;
 • Suuntaus tietylle yleisölle;
 • Mobiililaitteille optimoitu käyttökokemus voi jonkin verran lisätä verkkosivustosi liikennettä.

Siksi voi olla vain yksi syy, joka voi antaa sinun suosia mobiililaitteille optimoituja verkkosivustoja. Jos sinulla on jo tällainen verkkosivusto ja aiot käyttää sitä henkilökohtaisiin tarkoituksiin ilman, että sinun tarvitsee houkutella suuria yleisöjä, niin ei ole mitään syytä investoida verkkosivustosi uudelleensuunnitteluun, jotta siitä tulisi reagoiva.

Jos aiot kuitenkin vain avata verkkosivun ja sinulla on vakavia liiketoimintaan liittyviä aikomuksia, reagoivan suunnittelun tulisi olla luettelon kärjessä. Tältä osin reagoivat verkkosivustojen rakentajat ovat suureksi avuksi sinulle.

Miksi minun pitäisi luoda reagoiva verkkosivusto?

Responsiivisella suunnittelulla on paljon merkitystä nykyaikaisen verkkosuunnittelun suuntauksissa. Ja se ei ole, koska se on erittäin kätevä (vaikka tämäkin näkökohta on ratkaisevan tärkeä).

Tämä johtuu myös siitä, että reagoivat verkkosivut ovat nyt hakukoneiden järjestämiä. Tällä on lopulta vakavia vaikutuksia verkkosivustojesi mainostamiseen ja liikenteen luomiseen pitkällä tähtäimellä.

Mitä tilastot sanovat?

Oletko koskaan ajatellut niiden käyttäjien lukumäärää, jotka pääsevät suosikkisivustoilleen tai etsivät kiinnostavia tietoja mobiililaitteidensa kautta?

Tiedätkö älypuhelimien tai tablet-laitteiden avulla suoritettujen online-ostojen prosenttiosuuden nykyään? Saatat olla yllättynyt saadaksesi selville viimeisimmät tilastotiedot!

Tärkeimpien suuntausten ja raporttien mukaan yksilöllisten matkaviestinten käyttäjien, jotka pääsevät suosikkisivustoilleen mobiililaitteista, määrä on nyt noin 5,11 miljardia ihmistä. Se on noin 2 prosenttia korkeampi kuin edellisenä vuonna. Aktiivisen sosiaalisen median käyttäjien määrä on ylittänyt 32,48 miljardia käyttäjää, mikä on 9 prosenttia enemmän kuin vuosi sitten.

Vastuulliset trendit

Lisäksi arvioidaan, että vuoden 2020 loppuun mennessä noin 63,5 prosenttia ihmisistä käyttää säännöllisesti mobiililaitteitaan pääsyyn maailmanlaajuiseen verkkoon. Mobiiliverkkokaupan määrä puolestaan ​​on 67,2 prosenttia, mikä vastaa noin 2,32 biljoonaa dollaria vuoteen 2021 mennessä..

Näitä lukuja ei voida vain aliarvioida, ja jos todella aiot mennä verkkoon, rakentaa asiakaskuntaa ja mainostaa yritystäsi, et voi tehdä tekemättä verkkosivustollesi reagoivia.

Googlen mielipide reagoivista verkkosivustoista

Google ilmoitti vuoden 2015 alussa mobiiliystävällisyyden yhdestä tärkeimmistä verkkosivustojen sijoitustekijöistä, joita hakukoneiden algoritmit käyttävät. Tämä on alkanut verkkosivustojen digitalisoinnin aikakaudella.

Paljon on muuttunut tuosta ajasta lähtien, ja tuskin löydät sivustoja, jotka eivät ole nykyään mobiilivalmiita. Entä reagoivat verkkosivustot? Ovatko ne tehokkaampia verrattuna mobiililaitteille optimoituihin kilpailijoihin / versioihin?

Noin kaksi vuotta sitten Google julkisti uuden lähestymistavan verkkosivustojen indeksointi- ja sijoitusprosessiin. Tämä lähestymistapa tunnetaan nyt nimellä Mobiili-ensimmäinen indeksointi. Tämä tarkoittaa, että yli vuosi sitten Google käytti alun perin verkkosivuston työpöytäversiota arvioidessaan sen merkitystä hakutuloksissa.

Tästä eteenpäin se antaa etusijalle mobiilisivustojen versiot, samalla kun se tuottaa hakukoneiden tuloksia. Joten, jos verkkosivustosi ei vielä ole reagoiva, kiirehdi huolehtimaan siitä, että et menetä hakukoneesi sijainteja.

Mitä voit tehdä siitä?

Verkkosivustosi tulee täyttää joukko vaatimuksia, jotta siitä tulisi reagoiva ja hakukoneet voisivat indeksoida sen hyvin. Tässä on mitä sinun pitäisi tehdä asialle:

 • Varmista, että verkkosivustosi mobiili- ja työpöytäversioissa on sama sisältö, mukaan lukien tekstit, kuvat alt-määritteillä ja videot;
 • Jäsennellyt verkkosivutiedot ja metatiedot (otsikot ja kuvaukset) kaikilla sivuilla tulee olla myös molemmilla versioilla;
 • Varmista, että isäntäsi kestää ylimääräistä liikennevirtaa. Tämä koskee vain niitä käyttäjiä, joiden verkkosivustoilla on erilliset URL-osoitteet mobiiliversioille.

Muista, että Mobile First Indexing -prosessia sovelletaan tällä hetkellä suurimpaan osaan verkkosivustoja. Edellä luetellut vaiheet auttavat sinua välttämään SEO liittyviä ongelmia.

Bottom Line

Verkkosivustosi tekeminen reagoivaksi on pikemminkin välttämättömyys kuin haju. Erityyppisissä mobiililaitteissa ja pöytätietokoneissa käytettävät verkkosivustot ajavat yleensä enemmän käyttäjiä, lisäävät liikennettä, lisäävät asiakkaiden luottamusta ja auttavat tuottamaan enemmän voittoa.

Niistä monista tavoista, joilla verkkosivustosi saadaan reagoivaksi, verkkosivustojen rakentajien käyttäminen on sopivin ratkaisu. Nämä järjestelmät eivät ole vain helppokäyttöisiä ja käteviä. Niissä on myös erityisominaisuuksia, jotka edistävät sujuvaa ja yksinkertaista web-rakennuskokemusta, mikä johtaa reagoivien verkkosivustojen luomiseen.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map