Parhaat salkku-verkkosivustojen rakentajat

Parhaat salkku-verkkosivustojen rakentajat


Olitpa taiteilija, valokuvaaja tai luova, joka haluaa esitellä teoksiasi, et kulje ilman salkun verkkosivustoa. Kysymys on: miten saat sellaisen, jos et halua palkata web-suunnittelijaa ja investoida monimutkaisiin hankkeisiin? Täältä verkkosivustojen rakentaja on sinulle hyödyllinen!

Verkkosivun rakentajat ovat yksinkertaisimpia ja kätevimpiä työkaluja, joita voit käyttää portfolio-verkkosivuston luomiseen vain muutamassa tunnissa. Niissä on useita toimintoja, ominaisuuksia ja sisäänrakennettuja työkaluja, jotka mahdollistavat nopean ja kätevän verkkosivuston mukauttamisen. Tämä on heidän suurin etu verrattuna muihin web-rakennuspalveluihin.

Verkkosivuston rakentajien kanssa luodut salkut eivät näytä vain ammattimaisilta, mutta myös niille on ominaista tehokas toimivuus. Lisäksi nämä järjestelmät ovat edullinen ja helppokäyttöinen, mikä tekee niistä älykkään valinnan muille kuin tekniikoille, joilla ei ole käsitystä verkkosivustojen rakentamisesta. Joten, jos tarvitset mukavan ja houkuttelevan portfolion esittelemään teoksiasi ja herättää huomiota kohderyhmästä, tuskin löydät parempaa ratkaisua kuin tämä. Mikä verkkosivustojen rakentaja toimii parhaiten tähän tarkoitukseen? Keskustelemme siitä tarkemmin.

Testasimme 10 parasta salkun verkkosivustojen rakentajaa:

 1. Wix – Paras ilmainen portfolio-verkkosivustojen rakentaja
 2. uKit – yksinkertainen pienyrityssivustojen rakentaja
 3. Räätälöidyt tuotemerkit – Paras palvelu tilaamalla salkun verkkosivusto
 4. WordPress – itse isännöity alusta salkkuun
 5. Ucraft – Erittäin helppo online-salkunrakentaja
 6. Kirjanmerkki – Kanadalainen A.I.-käyttöinen verkkosivustojen rakentaja
 7. Squarespace – Helppo alusta portfoliosivustoille
 8. Portfoliobox – Parhaat mainosportfoliot
 9. Gator – isännöinti sisäänrakennetun salkunrakentajan avulla
 10. Allyou – Verkkosivuston verkkosivujen rakentaja

Olemme siis päässeet keskustelun pääkohtaan: arvioita parhaista verkkosivustojen rakentajista, jotka antavat sinun aloittaa ammattimaiset portfoliosivustot ja tarjoavat tehokkaita integroituja toimintoja, joita voit käyttää siihen. Aloitetaan heti.

Wix – Paras ilmainen portfolio-verkkosivustojen rakentaja

Wix - Paras ilmainen portfolio-verkkosivustojen rakentaja

Wix – on paras ilmainen portfolio-verkkosivustojen rakentaja, jolla on maailmanlaajuinen suosio ja joka sisältää tehokkaan ominaisuusjoukon, jota tarvitaan monipuolisen tehtävien suorittamiseen. Alustalla käynnistetyillä portfoliosivustoilla ei ole vain upeita ulkoasuja, vaan ne ovat myös huippuluokan suorituskykyä ja auttavat lisäämään liikennettä.

Intuitiivinen ja tehokas palvelu toimii parhaiten malleille, taiteilijoille, valokuvaajille ja muille käyttäjille, jotka haluavat esitellä töitään ja liiketoimintataitojaan yhteisölle ja rohkaista potentiaalisia asiakkaita tutkimaan luovaa kykyjään. Palvelun tärkeimmät edut ovat seuraavat:

 • Vaikuttava portfolion mallikirjasto. Wix tarjoaa yhden laajimmista suunnittelijoiden tekemien mallien kokoelmista, joka sisältää portfolio-osion, jossa on kymmeniä mobiilivalmiita teemoja graafisille suunnittelijoille, valokuvaajille, jatkajille, kuvittajille, yrityskonsultteille, taiteilijoille, toimittajille, muusikoille, taiteellisille johtajille, sisustussuunnittelijoille , näyttelijöitä, stylistoja, malleja ja mitä ei.
 • bloggaaminen. Verkkosivun rakentaja sallii blogin lisäämisen portfoliosivustoosi, jonka avulla voit pitää yhteyttä asiakkaisiin, jakaa ideoitasi, uutisia, tapahtumia ja työpäivityksiä.
 • Diaesitykset ja galleriat. Wixin avulla voit lähettää valokuvia ja videoita gallerioihin ja luoda diaesityksiä houkutellaksesi käyttäjien huomion heti ensimmäisestä silmäyksestä.
 • HD-videoiden isäntä. Wixin avulla voit esitellä kykyjäsi sisällyttämällä Vimeo- ja YouTube-videosi (jos mitään) äskettäin luotuun portfolioon kertomaan tarinasi ja jakaa uutisia tai tulevia tapahtumia ainutlaatuisella, hauskalla ja poikkeuksellisella tavalla.
 • Käyttäjän vuorovaikutustyökalut. Verkkosivun rakentaja sallii selaamisen ja joukon asiakasvuorovaikutustyökaluja, jotka lisäävät käyttäjien sitoutumista, tyytyväisyyttä ja säilyttämisastetta. Työkalut ovat saatavana Wix App Marketissa, ja voit valita ne, jotka vastaavat täydellisesti portfolion vaatimuksia ja web-suunnittelun tarpeita. Joitakin suosituimpia asiakasvuorovaikutteisia widgettejä ja laajennuksia, joita voit käyttää, ovat muun muassa Tapahtumakalenteri, Ajoitusohjelma, Google Tapahtumakalenteri, Uusimmat uutiset, Wix Chat, 123 Form Builder, Wix Lomakkeet, Yhteyshallinta + CRM, Soittopyyntö, Book Appointments Online, Live Chat ja paljon muuta.
 • Asiakkaiden suositukset. Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden ottaa käyttöön käyttäjän suositusominaisuus, jonka avulla asiakkaasi voivat jättää arvosteluja työstäsi, heidän vaikutelmistaan ​​ja tyytyväisyydestä. Tämä on yksi parhaista tavoista antaa potentiaalisten asiakkaiden saada lisätietoja ammattitaidostasi ja tarjoamastasi palveluvalikoimasta. Jotkut toimivimmista Wix App Market -palvelun kohdattavista widgetistä ja laajennuksista, jotka integroituvat portfoliosivustoosi, sisältävät sosiaaliset suositukset, äänikommentit +, asiakasarvostelut, suositusten rakennuksen, MyReviews, kommentit, Yelp, kommentit + ja Inffuse Testimonials mainitakseen muutaman..
 • verkkokaupan moottori. Wixin mukana tulee tehokas verkkokauppamoottori, jonka avulla voit antaa salkun verkkosivuston verkkokaupan toiminnallisuuden. Tämä on kätevä ominaisuus, jos aiot paitsi esitellä taideteoksiasi tai muita portfolio-esineitäsi myös myydä niitä suoraan verkkosivustolla. Erilaiset verkkokaupan vaihtoehdot auttavat sinua käynnistämään ja hallitsemaan verkkokauppaa, joka vastaa tarpeitasi ja mieltymyksiäsi.
 • SEO Wiz. Mitä enemmän käyttäjiä vierailee portfoliossasi ja saavat selville suorituskyvystäsi, sitä suuremmat mahdollisuudet tavoittaa kohdeyleisö ja toteuttaa Web-suunnittelun tavoitteet ovat. Lisäämään mahdollisuuksia parempaan käyttäjien houkutteluun verkkosivustojen rakentaja tarjoaa mahdollisuuden käyttää kehittynyttä SEO Wiz -työkalua. Se auttaa lisäämään portfolion mainostamisen tehokkuutta ja mahdollistaa myös verkkosivustojen tilastojen seuraamisen varmistaaksesi, että projektisi sijoittuvat korkealle hakukoneille.

Wix on all-in-one-vetämällä ja pudottamalla -sivustojen rakentaja, jonka avulla voit tehokkaasti käynnistää salkusivuston. Wixillä on vaikuttava kapealla mallipohjagalleria, hienot mallit, runsaasti erikoistuneita sovelluksia ja widgettejä, tehokkaita räätälöintityökaluja, integroitu Wix ADI -ominaisuus ja muut ominaisuudet. Wixillä on varmasti jotain erityistä, jonka avulla voit esitellä teoksesi eduksi.

Ilmainen suunnitelma / kokeilu: Joo.

Kustannus: alkaen 13 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

uKit – yksinkertainen pienyrityssivustojen rakentaja

uKit - yksinkertainen pienyrityssivustojen rakentaja

uKit – on yksinkertainen, kätevä ja edullinen pienyrityssivustojen rakentaja, joka toimii erinomaisesti kohdeprojektien kehittämisessä ja edelleen edistämisessä. Alustan mukana tulee käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka tarjoaa tarvittavan työkaluryhmän ammattimaisten, visuaalisesti houkuttelevien ja erittäin toimivien salkkujen aloittamiseen ja hallintaan integroidulla web-hosting-palvelimella..

uKit on mukava valinta luoville, taiteilijoille ja eri ammattien ihmisille, joilla on halu esitellä taitonsa ja kykynsä laadukkaan portfolion muodossa. Katso joitain sen kohokohtia:

 • Portfolio Template Choice. uKit tarjoaa mukavan gallerian valmiiksi suunnitelluista portfoliopohjista, jotka ovat oletuksen mukaan reagoivia ja 100% muokattavissa, jotta projektisi erottuu joukosta (voit vaihtaa teemoja web-suunnitteluprosessin aikana).
 • Sosiaalisen median edistäminen. Integrointi sosiaalisen median tilien kanssa mahdollistaa viestien ja portfolion päivitysten julkaisemisen jaettavaksi asiakkaidesi ja tilaajien kanssa Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja muissa sosiaalisissa tilissä.
 • Blogging vaihtoehto. Lisäämällä blogin portfolioosi, voit kirjoittaa viestejä, viimeaikaisia ​​tapahtumia ja päivityksiä, uusia portfolion kohteita pitääksesi asiakkaasi tietoisena kaikesta, mitä urallasi tapahtuu.
 • Väliaikaiset verkkosivujen hallintaoikeudet. Jos aiot työskennellä portfoliosivustosi kehittämisessä esimerkiksi yhteistyökumppanin kanssa, voit jakaa käyttöoikeudet kaikille, jotka päivittävät portfolion yhdessä kanssasi.
 • Käyttäjän vuorovaikutusasetukset. UKitin avulla sinulla on pääsy tehokkaisiin käyttäjän vuorovaikutusvaihtoehtoihin, jotka auttavat parantamaan verkkosivustojen suorituskykyä ja lisäämään asiakkaiden tuotantosuhteita. Työkaluista, jotka voit integroida portfoliosivustoosi, on järkevää mainita live chat- ja callback-widget, joiden avulla voit olla yhteydessä asiakkaisiisi tarvittaessa.
 • Widget Choice. Verkkosivun rakentaja myöntää pääsyn integroituun widget-kokoelmaansa, joka voi merkittävästi vaikuttaa salkun verkkosivustosi suorituskykyyn. Käyttäjät voivat valita widgettejä kuten Ajastin, Sosiaalisen verkostoitumisen painikkeet, Aikajana, Käyttäjien kommentit, Palvelulaskin jne.
 • SSL-sertifiointi. Jos aiot myydä töitasi verkkosivustolla, SSL-varmenteen yhdistäminen on ehdottomasti mukava vaihtoehto. Se varmistaa verkkosivujen maksimaalisen turvallisuuden ja käyttäjän maksujen / henkilökohtaisten tietojen luottamuksellisuuden sekä huijaussuojauksen.

uKit on luotettava ja ammattitaitoinen verkkosivustojen rakentaja, jota ansaitsee voida pitää yhtenä parhaista palveluista laadukkaiden verkkosivustojen avaamiseksi tyhjästä. Palvelun vetämällä ja pudottamalla -toiminnon, helppokäyttöisyyden, mukavuuden ja intuitiivisen kojetaulun ansiosta järjestelmä on loistava valinta jopa ihmisille, joilla ei ole koodaustaitoja ja verkkosivujen suunnittelun asiantuntemusta..

Ilmainen suunnitelma / kokeilu: 14 päivän ilmainen kokeilu.

Kustannus: alkaen 4 dollaria kuukaudessa.

Kokeile uKit ilmaiseksi

Räätälöidyt tuotemerkit – Paras palvelu salkun verkkosivuston tilaamiseen

Räätälöidyt tuotemerkit - Paras palvelu salkun verkkosivuston tilaamiseen

Räätälöidyt tuotemerkit – on paras palvelu tilata ammattimainen salkusivusto. Alusta on ensisijaisesti keskittynyt auttamaan yrittäjiä virtaviivaistamaan yrityksiään parantamalla brändäysprosesseja. Siten järjestelmä antaa pääsyn useisiin integroituihin ominaisuuksiin ja tuotemerkkien parannusratkaisuihin, jotka voivat lopulta tehdä salkkusi verkkosivustosi erottumaan joukosta.

Tailor Brands on AI-käyttöinen alusta, joka mahdollistaa myös huippuluokan logosuunnittelun. Tämä antaa projektillesi ammattimaisen kosketuksen ja ainutlaatuisen tuotemerkki-identiteetin. Katso nyt järjestelmän merkittävimmät ominaisuudet:

 • Logo Maker. Tämä on yksi alustan vaikuttavimmista ominaisuuksista, jonka avulla verkkosivustologon luominen ja julkaiseminen paljastaa brändisi identiteetin etuna. Järjestelmässä on joukko logosuunnittelutyökaluja ja elementtejä, jotka yksinkertaistavat kehitysprosessia ja antavat sinun valita haluamasi logosuunnittelun, tyypin, fontit ja muut sisustuselementit. Tehtyään valinnan järjestelmä käyttää automaattista AI-algoritmiaan luodakseen yksilöllisen logosuunnittelun, joka edistää portfoliosivustosi mainetta ja tunnettavuutta.
 • Brändäystyökalu. Logon luomisominaisuuksien ohella käyttöympäristö myöntää pääsyn tehokkaaseen tuotemerkkityökalusarjaan, joka mainostaa yrityksen mainetta. Työkalut, joita järjestelmä tarjoaa oletuksena, ovat automaattisesti mukautettavissa. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää käyntikortti- ja EPS-tiedostoideoitasi verkkosivustojen suunnitteluun, joka sopii parhaiten yrityksesi vaatimuksiin.
 • Räätälöityjä mainoksia. Järjestelmässä on integroitu ja täysin automatisoitu Tailor Ads -alusta, jonka avulla on mahdollista suunnitella välittömiä mainoksia vastaamaan yrityksesi tarpeita. Näitä mainoksiin liittyviä vaihtoehtoja on saatavana useina variaatioina, ja sinun on valittava ne, jotka vastaavat yrityksesi vaatimuksia täydellisesti.
 • Sosiaalisen hallinnan ominaisuudet. Tailor Brandsin kanssa voit jakaa verkkosivustoosi liittyvän sisällön ja lähettää artikkeleita sosiaalisissa verkostoissa, jotta käyttäjät tietävät viimeisimmät uutiset, tapahtumat ja muut niihin liittyvät tiedot.

Tailor Brands on täysin varustettu nykyaikainen alusta, joka auttaa luomaan ainutlaatuisen logosuunnittelun ja yritysbrändin, jotta salkkusi erottuu joukosta. Järjestelmä kattaa kaikki-yhdessä-ominaisuusjoukon, jota tarvitaan asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen. Se tarjoaa edistyneen Logo Maker -sovelluksen, tuotemerkkityökalut, markkinointi- ja verkkosivustokehitysratkaisut, jotka toimitetaan integroidulla verkkokaupan toiminnolla.

Ilmainen suunnitelma / kokeilu: Ei.

Kustannus: alkaen 9,99 dollaria / kk.

Kokeile räätälöityjä tuotemerkkejä nyt

WordPress – itse ylläpitämä alusta salkkuun

WordPress - itse ylläpitämä alusta salkkuun

WordPress – on ammattimainen ja maailman suosittu itse ylläpitämä alusta salkun luomiseen. Sisällönhallintajärjestelmä erottuu joukosta voimakkaiden integrointivaihtoehtojen, huippuluokan ja täysin muokattavien mallien saatavuuden, niche-laajennusten ja edistyneiden räätälöintityökalujen ansiosta.

Se, että WordPress on CMS, merkitsee tärkeimpien koodauksen perusteiden tuntemusta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että alusta olisi liian monimutkainen tavallisille käyttäjille. Sen sijaan jopa aloittelijat voivat tutkia ja hallita sitä voidakseen kehittää huippuluokan projekteja. Seuraavassa on palvelun tärkeimmät edut:

 • Lisäosien ja widgetien integrointi. Siellä on satoja ulkoisia laajennuksia ja widgettejä, joita voit valita ja integroida portfolioon, jotta se antaa upean ilmeen ja huippuluokan toiminnallisuuden. Joitakin parhaista vaihtoehdoista, joihin voit valita, ovat Envira Gallery, Nimble Portfolio, WP Portfolio Plugin, Portfolio Gallery, WooThemes-projektit, NextGen-galleria, räätälöity sisältösalkku jne. On myös erityisiä asiakkaiden sitoutumista tukevia laajennuksia sekä markkinointi- ja tukilaajennuksia. jotka ovat ilmaisia ​​ja maksettuja.
 • Portfolio-mallit – CMS: ssä on kokoelma sisäänrakennettuja teemoja, mutta on myös useita portfoliopohjia, jotka on erityisesti suunniteltu WordPressille kolmansien osapuolten kehittäjien toimesta. Nämä mallit ovat ilmaisia ​​ja maksettuja – jälkimmäiset ovat turvallisempia ja luotettavampia.
 • Gutenberg-toimittaja – Uusimmassa WordPress 5.0 -versiossa on Gutenberg Editor, joka yksinkertaistaa huomattavasti verkkosivustojen luomisprosessia ja tekee siitä jonkin verran samanlaista kuin tavallinen verkkosivustojen rakentaja. Valitse ja mukauta vain tarvittavat sisältölohkot saadaksesi halutun tuloksen.
 • verkkokauppa – WordPress mahdollistaa teosten myymisen suoraan verkkosivustolla integroimalla erikoistuneita niche-laajennuksia, kuten WooCommerce. Voit seurata asiakkaidesi käyttäytymistä, kiinnostuksen kohteita ja jopa kommunikoida heidän kanssaan verkkosivustolla voidaksesi tarjota heille parhaimpia töitäsi.

WordPress on suosittu CMS, jonka ominaisuuksien valikoima on enemmän kuin tarpeellinen houkuttelevan portfolio-verkkosivuston käynnistämiseen ja hallintaan. Järjestelmä on käyttäjien huomion arvoinen, sillä he odottavat käynnistävänsä ammattimaisia ​​ja helposti päivitettäviä projekteja samanaikaisesti. WordPress tarjoaa lisäosien integrointimahdollisuudet, monipuolisen mallivalinnan ja kohtuullisen hinnoittelupolitiikan, joka sopii mihin tahansa budjettiin.

Kun kyse on isäntävalinnasta, WordPress suosittelee Bluehost jolla on useita etuja (lisäosat, sovellukset ja skriptit, vahvat käytettävyysasteet, rikas markkinapaikka, jossa on satoja laajennuksia, nopea sivun latausnopeus, turvallisuus, laaja sisältömarkkinointi ja SEO-vaihtoehdot, useita sovelluksia, verkkokaupan painopiste jne..). Halvin Bluehost-suunnitelma maksaa vain 2,95 dollaria kuukaudessa – se on ehdottomasti arvokas ratkaisu.

Ilmainen suunnitelma / kokeilu: Joo.

Kustannus: 2,95 / kk isännöinnistä (Bluehostin tapauksessa) plus lisäosien / mallien integroinnin kustannukset.

Kokeile WordPress nyt

Ucraft – Erittäin helppo online-portfolionrakentaja

Ucraft - Erittäin helppo online-portfolionrakentaja

Ucraft – on erittäin helppo online-salkunrakentaja, joka on aloittelevien ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisten huomion arvoinen. Cloud-verkkosivustojen rakentajalla on laaja valikoima ominaisuuksia, suunnittelun räätälöintityökaluja ja ratkaisuja, joita tarvitaan ammattimaisten salkkujen aloittamiseen ja hallintaan.

Järjestelmä toimii erinomaisesti taiteilijoille ja luoville, joiden tarkoituksena on suunnitella upeita projekteja esittelemään kykyjään ja mestariteoksia. Järjestelmällä luodut portfoliosivustot auttavat heijastamaan persoonallisuuttasi ja ilmaisemaan luovaa vapautta verkkosivustojen kehittämistaidoistaan ​​ja tietoistasi riippumatta. Tässä on nopea yleiskatsaus järjestelmän kohokohtiin:

 • Portfolio-mallit – Ucraft-mallistokokoelma koostuu laadukkaista malleista, jotka voivat kattaa monenlaisia ​​käyttäjien tarpeita ja jotka ovat täysin muokattavissa siten, että voit valita minkä tahansa niistä taiteellisen portfolio-verkkosivustollesi. Parhaat portfolion mallit ovat saatavana luettelon Taide-kategoriassa, mutta voit valita minkä tahansa käytettävissä olevista teemoista luodaksesi oman ainutlaatuisen suunnittelun alusta alkaen..
 • verkkokaupan moottori – Järjestelmässä on integroitu verkkokauppamoottori, joka mahdollistaa luovien teosten myymisen, jos sinulla on tällainen tarkoitus.
 • Integroitavat sovellukset – Ucraftilla on rikas valikoima sovelluksia, jotka voivat auttaa portfolion suunnittelua ja suorituskykyä. Joitakin parhaista sovelluksista, jotka toimivat hyvin kaikissa salkkuissa, ovat Disqus, Google Analytics, LiveAgent, Zendesk Chat, Jivosite, Live Agent ja muut.
 • Mobiililaitteisiin – Ucraft-malleissa on erinomainen UX-muotoilu, joka tekee niistä mobiiliystävällisiä, jotta käyttäjät voivat tarkastella portfoliosi entistä paremmin sekä työpöydällä että mobiililaitteilla.
 • Live-chat-tuki – Jos kohtaat vahingossa ongelmia projektiasi työskennellessäsi, Ucraft-asiakastukitiimi tarjoaa sinulle 24/7 live chat -tuen.
 • Logo Maker – Työkalun avulla voit luoda tai lähettää ja muokata omaa logoa, joka auttaa brändisi popularisointia verkossa ja erottaa sen joukosta.
 • Suunnittelijan työkalut – Verkkosivun rakentaja tunnetaan edistyneistä suunnittelutyökaluista, jotka voivat auttaa sinua saamaan kaiken irti portfolion suunnittelusta. Näitä ovat typografia, UI-paketti ja lomakerakentaja sekä ulkoasu.
 • Ilmainen aloitussivun luoja. Ucraft tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää ilmaista aloitussivun luojaa, jonka avulla voit suunnitella ja hallita ammattimaisia ​​aloitussivuja maksamatta siitä. Työkalun avulla voit esitellä tehokkaasti taideteoksiasi – niitä, jotka haluat vain näyttää, sekä niitä, joita aiot tarjota myytäväksi. Järjestelmän avulla voit valita ja mukauttaa useita aloitussivumalleja portfolion web-kehitystarpeiden perusteella.

Ucraft on uuden sukupolven verkkosivustojen rakentaja, joka näkee tehtävänsä verkkosivujen suunnittelun yksinkertaistamisessa. Järjestelmän helppokäyttöisyys ja mukavuus eivät kuitenkaan vaaranna käyttäjien laatutulosta pitkällä tähtäimellä. Verkkosivun rakentaja on luotu painottaen voimakkaasti käyttökokemusta ja suunnittelua. Vedä ja pudota elementtejä ja sisältölohkoja luodaksesi upea portfolio, josta olet ylpeä!

Ilmainen suunnitelma / kokeilu: Joo.

Kustannus: alkaen 10 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Ucraftia ilmaiseksi

Kirjanmerkki – Kanadalainen A.I. – Verkkosivuston rakentaja

Kirjanmerkki - Kanadalainen A.I. - Verkkosivuston rakentaja

Kirjanmerkki – on kanadalainen AI-pohjainen verkkosivustojen rakentaja, joka paljastaa useita etuja ja työkaluja käyttäjille, jotka haluavat ylläpitää ammattimaisia ​​salkusivustoja. Järjestelmä on yksi johtavista tehtävistä nykyaikaisten DIY-verkkosivustojen rakentajien luettelossa. Se on monipuolinen ja tarjoaa luovan vapauden ja useita suunnittelun räätälöintityökaluja käyttäjille, jotka osallistuvat salkun verkkosivustojen kehittämiseen.

Kirjanmerkin kanssa työskenteleminen on helppoa, nopeaa, kätevää ja miellyttävää kaikille, koska järjestelmä ei vaadi lainkaan koodaustietoja tai verkkosivujen suunnittelutaitoja. Alla on lueteltu tärkeimmät kirjanmerkkiominaisuudet:

 • AIDA-avustaja. Artificial Intelligence Design Assistant (AIDA) on verkkosivustojen rakentajan todellinen kohokohta, joka voi luoda upean salkun verkkosivuston automaattitilassa sinulle. Vastaa vain AIDA: n esittämiin kysymyksiin saadaksesi lisätietoja projektistasi ja seurataksesi miten verkkosivustosi luodaan!
 • Ilmaiset mallit. Kirjanmerkkimallistokokoelma on melko rikas ja löydät täältä varmasti sopivan teeman portfoliosivustollesi. Suunnittelut ovat reagoivia ja ilmaisia, ja voit antaa heille halutun vetovoiman.
 • Monikieliset tuki. Järjestelmä tukee yli 50 kieltä, minkä avulla voit luoda salkun verkkosivustolle erilaisia ​​versioita, jotta se olisi ymmärrettävissä ulkomaisille asiakkaille.
 • Mobiilisovellukset. Verkkosivun rakentaja sisältää paljon mobiilisovelluksia, joiden avulla voit päivittää portfolion tehokkaasti ja nopeasti jopa liikkeellä ollessasi..
 • verkkokauppa. Jos haluat myydä luovia teoksia verkossa, Bookmark antaa sinun tehdä sen käyttämällä verkkokauppaa. Sen avulla saat täyden hallinnan projektiisi sekä tuotteisiin, joita haluat tarjota potentiaalisille asiakkaille.
 • Kuvanmuokkaus. Järjestelmässä on pakkaus ilmaisia ​​arkistokuvia ja videoita, joita voit valita ja integroida portfoliosivustoosi. Bookmark Photo Editor antaa sinun rajata, muokata, muokata valittuja valokuvia sekä muokata ja käyttää visuaalisia tehosteita niihin.
 • Videotaustat. Järjestelmä antaa mahdollisuuden integroida videotaustat parantamaan portfolion suunnittelua ja pitämään käyttäjät sitoutuneina jatkamaan verkkosivustojen selaamista alusta alkaen.

Bookmark on edistynyt pilvisivusto-rakentaja, jota saa aikaan tekoälyn tekniikka. AIDA-työkalu tekee verkkosivustojen luomisprosessista yksinkertaisen, helpon ja viihdyttävän tarjoamalla ylittämättömän tuloksen.

Ilmainen suunnitelma / kokeilu: Joo.

Kustannus: alkaen 11,99 dollaria / kk.

Kokeile kirjanmerkkiä ilmaiseksi

Squarespace – Helppo alusta portfoliosivustoille

Squarespace - Helppo alusta portfoliosivustoille

Ruututila – on helppokäyttöinen alusta salkusivustojen perustamiseen ja hallintaan. Järjestelmä mahdollistaa laajan valikoiman luovien palveluiden ja taideteosten esittämisen edullisimmassa valossa hyödyntäen laajaa valikoimaa integroituja työkaluja ja ominaisuuksia. Jotkut verkkosivustojen rakentajan merkittävimmistä ja kätevimmistä ansioista ovat seuraavat:

 • Valikoima salkusivuja. Squarespace Style Editor -sovelluksen avulla voit valita portfolioon sisällytettävistä useista sivutyypeistä, nimittäin kansilehdistä, tuotesivuista, gallerioista, blogisivuista, tapahtumasivuista jne..
 • Niche-widgetit ja lisäosat. Voit valita ja integroida tietyt lisäosat ja widgetit parantamaan portfolion suorituskykyä, mukaan lukien valokuva- ja kuvagalleria, sosiaalisen median painikkeet, integroidut tilastotietojen keruutyökalut, Contact Form Builder jne..
 • Ammattimaiset portfolion teemat. Verkkosivuston rakentajalla on erillinen osa ammatillista portfoliopohjaa, joka on 100% muokattavissa ja reagoiva.
 • Kansisivun rakentaja. Järjestelmän avulla voit luoda houkuttelevan kansilehden valitsemalla sopivat lohkot, värit, mediatiedostot, kuvat, viestit ja muu sisältö (Kaiken kaikkiaan täällä on 29 verkkosivustoasettelua).
 • verkkokaupan alusta. Squarespace-alueella on yksi tehokkaimmista ja ominaisuuksilla täytetyistä verkkokaupan alustoista, joka mahdollistaa laadukkaiden salkkujen aloittamisen ja hallinnan voimakkaalla verkkokaupan painopistealueella. Tämä on hieno idea, jos aiot myydä mestariteoksia tai tarjota ammattitaitoisia palveluita suoraan verkkosivustolla.
 • Ammattimainen näytösikkunoiden suunnittelu. Verkkosivuston rakentajalla ei ole vain edistyneitä integroituja verkkokaupan toimintoja, mutta se mahdollistaa myös houkuttelevien show-ikkunoiden luomisen, jotta luovuutesi voitaisiin hyödyntää ja kiinnittää käyttäjien huomio, mikä tuottaa voittoa. Tässä voit lisätä ja päivittää tuotteita, määrittää niiden parametreja, tuotevariaatioita (SKU), luoda kuvagallerioita, ladata videoita, määrittää toimitus- ja maksutavat, integroida kanta-asiakasohjelmat ja erikoistarjoukset jne.
 • Sosiaalinen integraatio. Ruututila mahdollistaa salkkuun liittyvien tietojen lisäämisen ja päivittämisen sosiaalisissa verkostoissa (Facebook, Twitter, Google+, Dropbox, Tumblr, Instagram, Dribbble, Linkedin, Pinterest, SoundCloud, Behance, Twitch, Yelp) antaa tilaajillesi selvittää viimeisimmät uutiset, päivitykset, luovat suunnitelmat ja tulevat tapahtumat.

Ruututila on mukava web-rakennusvaihtoehto Wixille ja uKitille, mutta se on myös vaikeampi tutkia. Verkkosivun rakentaja kattaa monipuolisen valikoiman verkkosivustojen rakennustarpeita ja tarjoaa hienon valikoiman ominaisuuksia, jotka antavat projektille houkuttelevan suunnittelun ja kunnollisen toiminnallisuuden.

Ilmainen suunnitelma / kokeilu: 14 päivän ilmainen kokeilu.

Kustannus: alkaen 12 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Squarespace ilmaiseksi

Portfoliobox – Parhaat mainosportfoliot

Portfoliobox - Parhaat mainosportfoliot

Portfoliobox – on yksi parhaista ja kaikkein täydellisimmistä alustoista, joka on luotu salkunkehitystarkoituksia ajatellen. Tämä on online-portfolio-verkkosivuston rakentaja mainoksille, joilla on idea aloittaa toimiva projekti monipuolisella integroidulla ominaisuusjoukolla. Portfoliobox on loistava valinta taiteilijoille, valokuvaajille, suunnittelijoille, arkkitehdille, malleille, muusikoille, hius- ja muotoilijalle jne..

Järjestelmä mahdollistaa kuvagallerioiden tehokkaan hallinnan, blogojen lisäämisen, verkkokaupan ja markkinoinnin työkalujen käytön parhaan käyttökokemuksen varmistamiseksi. Verkkosivuston rakentajan merkittävimmät ominaisuudet ovat seuraavat:

 • Helppo hallinta – Sinä itse olet vastuussa verkkosivujen suunnitteluprosessista, pystyt luomaan / muokkaamaan mitä tahansa sisältötyyppiä käyttämättä mitään koodaustaitoja.
 • Hosting ja verkkotunnus mukana – Verkkosivuston rakennustyökalu sisältää integroidun palvelimen ja verkkotunnuksen, joka säästää aikaa ja vaivaa, kun asetat salkkuasi saataville verkossa.
 • Erityyppiset sivut – Portfolioboxin avulla voit luoda ja hallita minkä tahansa tyyppisiä sivuja, kuten blogeja, Instagram-sivuja, gallerioita, videoita, monisivuja, Parallax-sivuja jne..
 • verkkokaupan vaihtoehto – Alustan avulla voit myydä taideteoksiasi integroimalla ja hallinnoimalla verkkokauppoja.
 • Mobiilioptimointi – Portfoliobox-verkkosivustoilla on sisäänrakennettu tuki kaikentyyppisille pöytätietokoneille ja mobiililaitteille.
 • Tehokkaat markkinointityökalut – Palvelu sisältää kunnolliset SEO – optimointivaihtoehdot, sosiaalisen median integrointityökalut, tilastotietojen keruutoiminnot jne.
 • “Löydä mainoksia” -integraatio – Voit yhdistää Portfoliobox-tilisi “Löydä mainoksia” -alustaan, jonka avulla voit markkinoida teoksiasi ja kykyjäsi ja yhdistää asiakkaisiin mistä tahansa.
 • galleriat. Verkkosivun rakennustyökalun avulla voit luoda upeita ja visuaalisesti vaikuttavia verkkosivuja ja viestejä, jotka tulevat uskomattomilla gallerioilla, joiden suunnittelu on herkkä ja jotka näkyvät selkeästi kaikissa mobiili- / työpöytälaitteissa.
 • bloggaaminen. Portfoliobox antaa salkun vierailijoille mahdollisuuden seurata blogitoimintaasi ja jättää kommentteja tarvittaessa. Integroidun blogimoottorin avulla voit lisätä houkuttelevia korkearesoluutioisia kuvia jokaiseen viestiin lisätäksesi käyttäjien sitoutumista ja kannustaa heitä osallistumaan edelleen.

Portfoliobox on mukava ratkaisu niille, jotka tarvitsevat arvoisen salkun verkkosivuston. Verkkosivun rakentaja on varmasti huomion arvoinen tarjoamalla runsaasti verkkosivujen suunnitteluvaihtoehtoja, portfolioominaisuuksia, räätälöintityökaluja, markkinointi- ja markkinointipalveluita..

Ilmainen suunnitelma / kokeilu: Joo.

Kustannus: alkaen 1,9 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Portfolioboxia ilmaiseksi

Gator – isännöinti sisäänrakennetun salkunrakentajan avulla

Gator - isännöinti sisäänrakennetun salkunrakentajan avulla

Gator – on suosittu isännöinti, joka tulee sisäänrakennetun salkunrakentajan mukana. Järjestelmä luotiin kokemattomien käyttäjien tarpeiden ja verkkosuunnittelutaitojen mielessä. Sitä tarjotaan osana HostGator-isännöintipalveluntarjoajapakettia, joka poistaa tarpeen etsiä kolmannen osapuolen isäntää muualta.

Verkkosivun rakentajalla on vedä ja pudota -editori, joka on intuitiivinen ja täysin ymmärrettävä jopa aloittelijoille. Alustan ominaisuusjoukot ovat seuraavat:

 • Tehokas sosiaalisen median integrointi – Gator sallii upottaa sisältöä tunnetuista sosiaalisen median alustoista (Twitter, Facebook, Instagram jne.) verkkosivustollesi, antamalla pääsyn sosiaalisen median painikkeisiin, live-syötteisiin ja laajoihin kuvakirjastoihin.
 • Muokattavat mallit – Gator tarjoaa joukon reagoivia mukautettavia malleja, joita voit valita ja muokata portfoliosivustollesi.
 • Sovellusmarkkinat – Verkkosivuston rakentaja tarjoaa upean valikoiman ilmaisia ​​widgettejä, sovelluksia ja lisäosia huippuluokan verkkosivujen mukauttamiseen.
 • verkkokauppa – Gator tarjoaa monipuolisen verkkokaupan, jonka avulla voit perustaa ja hallita verkkokauppaa ja myydä parhaimpia teoksiasi “täällä ja nyt”. Tämä on varma tapa lisätä asiakkaiden kiinnostusta luoviin taitoihisi ja rohkaista heitä ostamaan sinulta.

Gator on yksinkertainen mutta tehokas verkkosivustojen rakentaja, joka voi olla hyvä valinta käyttäjille, jotka haluavat luoda ja esitellä portfolionsa yleisölle. HostGator-alustan – integroidun isännöintipalveluntarjoajan – tarjoama tämä vedä ja pudota -sivuston rakentaja tarjoaa mukavan verkkosuunnittelukokemuksen ja mahdollistaa kaiken tyyppisten salkkujen luomisen, mukauttamisen ja päivittämisen..

Ilmainen suunnitelma / kokeilu: Ei.

Kustannus: alkaen 3,46 dollaria / kk.

Kokeile Gatoria ilmaiseksi

Allyou – Verkkosivuston verkkosivujen rakentaja

Allyou - Verkkosivuston verkkosivujen rakentaja

Allyou – on erikoistunut online-portfolio-verkkosivustojen rakentaja mainoksille, joilla on vahva keskittyminen ominaisuuksilla kuormitetun portfolio-verkkosivuston kehittämiseen, mutta jotka eivät halua taistella monimutkaisten verkkosuunnitteluun liittyvien vivahteiden kanssa tai heiltä puuttuvat vain vaadittavat koodaustaidot tätä varten oma. Järjestelmä on helppokäyttöinen, eikä se vaadi ohjelmointitietoisuutta tai alustavaa web-suunnittelun taustaa salkun ylläpitämiseksi ja hallitsemiseksi sen kanssa. Otetaan nyt huomioon sen tärkeät edut:

 • Portfolio-verkkosivustomallit – Tarvitsetpa yksinkertaisen valokuvagalleria tai tyylikkään monipuolisen portfolion, löydät varmasti arvokkaan mallin, joka vastaa tarpeitasi.
 • Verkkokalvon tuki – Järjestelmä tunnistaa automaattisen teräväpiirtonäytöt automaattisesti, mikä varmistaa, että kaikki galleriat ja valokuvasi näyttävät hienolta, kun niitä katsotaan Retina-laitteilla..
 • Mobile View – Kun luot salkkuasi, voit valita optimoidut fontit ja tehdä tarvittavat asetukset, jotta verkkosivustojen kävijät saavat parhaan mahdollisen mobiiliselailun.
 • Rikas valinta ilmaisia ​​fontteja – Allyou tekee yhteistyötä Typekitin kanssa tarjotakseen käyttäjille laajan valikoiman ilmaisia ​​fontteja (niitä on täällä yli 1000).
 • Kolmansien osapuolien integraatiot – Esittääksesi teoksesi eduksi voit upottaa sisältöä kolmansien osapuolien palveluista, kuten YouTube, Vimeo, Issuu, SoundCloud jne..

Jos tarvitset mukavan salkun verkkosivuston, voit harkita Allyoun käyttöä. Tämä on erikoistunut niche-palvelu, joka sisältää salkkukohtaiset ominaisuudet, jotka kattavat Web-rakennustarpeesi ja varmistavat arvokkaan tuloksen.

Ilmainen suunnitelma / kokeilu: 14 päivän ilmainen kokeilu.

Kustannus: alkaen 8 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Allyoua ilmaiseksi

Bottom Line

Verkkosivun rakentaja on loistava ratkaisu portfolion luomiseen. Nämä palvelut ovat yksinkertaisia ​​ja tehokkaita kerrallaan. Tämän takia heistä tulee ihmisarvoinen valinta käyttäjille, joilla on monipuolinen web-suunnittelun tausta ja aikeet. Käyttämällä laadukasta verkkosivustojen rakentajaa voit saavuttaa useita tavoitteita – hankkia portfolio teoksistasi tai palveluistasi, esitellä niitä kohderyhmälle, markkinoida ja myydä tuotteita jne..

Portfolio-verkkosivuston suunnittelu vaatii varmasti aikaa ja vaivaa, mutta jos olet onnekas valitse oikea web-rakennustyökalu, tämä prosessi ei ole haaste sinulle.

Yllä olevat arvostelut ovat parhaita portfolio-verkkosivustojen rakentajia, jotka ovat huomionarvoisia kaikille luoville, jotka aikovat julkaista portfolion teoksistaan. Ota aikaa testataksesi näitä palveluita, jotta lopulta valitset palvelun, joka sopii parhaiten tarpeisiisi.

Luo salkku-verkkosivusto ilmaiseksi

Howard Oma Twitter-profiili Oma Facebook-profiili sähköposti Oma Linkedin-profiili

kirjailijasta

Olen Howard Steele, tämän verkkosivuston perustaja ja päätoimittaja. Yli 10 vuotta kestäneen verkkorakennuksen avulla tiedän kuinka monimutkainen ja väsyttävä tämä tehtävä voi olla henkilölle, joka ei ole tietotekniikka. Etkö voi päättää mitä palvelua valita? Kysy rohkeasti neuvoja. Kuvaile vain verkkosivustosi tarpeitasi, ja autan mielelläni sinua.

Etusivu »Arviot» Parhaat salkun verkkosivujen rakentajat

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map