Parhaat suunnittelijoiden verkkosivustojen rakentajat

verkkosivujen rakentajat suunnittelijoille


Luoville suunnittelijoille, joilla on aikomus kehittää verkkosivustoja henkilökohtaiseen käyttöön, sekä ammattimaisille verkkosuunnittelijoille, on lukemattomia verkonrakennusvaihtoehtoja, jotka tarvitsevat toiminnallisia työkaluja salkkujen tai asiakassivustojen luomiseen mahdollisimman tehokkaasti ja mahdollisimman vähän investoimalla vaivaa ja aikaa.

Kokemuksella, tiedoilla ja taidoilla on myös merkitystä – mitä asiantuntevampi verkkosivujen suunnittelussa olet ja mitä monimutkaisempi projekti on, sitä edistyneempiä ohjelmia sinun on käytettävä.

Tärkeä huomioitava tekijä on, että molemmat käyttäjäryhmät yleensä pyrkivät etsimään yksinkertaisempia web-rakennustyökaluja. Aloittelijat tarvitsevat vain taitoja ja harjoittelua monimutkaisempien ohjelmien käyttämiseen, kun taas web-suunnittelun ammattilaisilla on yleensä monia tehtäviä, ja heidän on kohdattava etsimään ratkaisua, joka parantaa heidän tuottavuuttaan vaarantamatta heidän työskentelemiensä hankkeiden laatua ja ammattimaista ilmettä. Verkkosivun rakentajat osoittautuvat ainoaksi kohtuulliseksi ratkaisuksi molemmille web-kehittäjien ryhmille.

Testasimme 5 parhaista suunnittelijoiden verkkosivustojen rakentajista:

 1. Wix – Paras verkkosivustojen rakentaja suunnittelijoille
 2. WordPress – ilmainen CMS Professional-verkkosivustojen luomiseen
 3. Webflow – ammattimainen verkkosivustojen rakentaja mainoksille
 4. Squarespace – helppo verkkosivustojen rakentaja web-suunnittelijoille
 5. Weebly – loistava ratkaisu portfoliosivuston luomiseen

Minkä tahansa verkkosivustojen suunnittelun taidot ja tausta sinulla on, sinua kiinnostaa selata luetteloon kuuluvien parhaiden verkkosivustojen rakentajien arvosteluja. Tietoisuus heidän eduistaan, miinuksistaan ​​ja erityisominaisuuksistaan ​​auttaa sinua luomaan verkkosivustoja, jotka erottuvat joukosta niiden laadun ja huippuluokan suorituskyvyn vuoksi. Katso nyt niitä päättääksesi sopivimmasta web-rakennusratkaisusta.

Wix – Paras verkkosivustojen rakentaja suunnittelijoille

Wix - Paras verkkosivustojen rakentaja suunnittelijoille

Wix – on paras all-in-one-verkkosivustojen rakentaja suunnittelijoille, joka on ihanteellinen valinta jokaiselle käyttäjälle käytettävissä olevasta kokemuksesta ja ohjelmointitiedoista riippumatta. Järjestelmä nauttii suurta suosiota ammattitaitoisten verkkokehittäjien ja aloittelijoiden kanssa ympäri maailmaa (yli 147 miljoonaa rekisteröintiä ja 3,5 miljoonaa premium-käyttäjää). Se mahdollistaa erityyppisten verkkosivustojen rakentamisen tyhjästä ja tarjoaa verrattoman verkkosuunnittelukokemuksen, jonka voit saada tällaista palvelua käytettäessä. Wix tarjoaa joukon ominaisuuksia ja työkaluja, jotka kattavat molempien käyttäjäryhmien tarpeet. Katso nyt joitain niistä.

Aloittelijoille:

 • Mallikokoelma. Wix on yksi markkinaraon johtavista mallien lukumäärästä ja laadusta. Verkkosivun rakentaja tarjoaa tällä hetkellä yli 550 teemaa, jotka ovat 100% muokattavissa ja mobiilivalmiita. Tämä on ominaisuus, joka vetoaa aloittelijoihin, jotka voivat valita minkä tahansa syvyyden mallien mukauttamiseen ja kuinka monta työkalua heidän projektiinsa tarvitaan.
 • Wix ADI. Aloittelijat, jotka valitsevat Wixin web-rakennustyökaluksi, antavat etusijalle keinotekoisen suunnittelun älykkyysominaisuuden, joka mahdollistaa verkkosivustojen luomisen automatisoidussa tilassa ilman vaadittavaa koodauslinjaa.
 • Erikoistehosteet. Wix tarjoaa joukon visuaalisia tehosteita, joiden integrointi antaa projektillesi lisäsuorituskykyä ja parannettua suunnittelua. Joitakin visuaalisia tehosteita, joita Wix voi ylpeillä, ovat parallaksinen vieritys, sivujen väliset siirtymät, mukautetut animaatiot, hiiren siirtäminen, videotausta, 3D-liikkuvat elementit ja animaatiot, live-videoiden käyttö jne..
 • Sovellukset muille kuin teknisille asiantunteville suunnittelijoille. Voit käydä Wix App Marketissa hakemaan ja käyttämään sovelluksia ja lisäosia, jotka yksinkertaistavat verkkosuunnitteluprosessia. Voit siis valita HTML iFrame / Embed App, mukautetun logosuunnittelun ja monia muita.

Ammattilaisille:

 • Tavallinen verkkosivustoeditori. Ammattitaitoiset web-suunnittelijat ovat enimmäkseen kiinnostuneita tavallisen Wix-editorin käytöstä, joka mahdollistaa verkkosivujen manuaalisen räätälöinnin ja valinnan joustavuuden.
 • Wix-tori. Tämä on paikka, missä voit löytää ja vuokrata Wix-kumppaneita – sekä freelancereita että web-suunnittelutoimistoja – suorittaaksesi minkä tahansa tehtävän sinulle. Selaa vain yhteisöä, etsi asiantuntijoita vastaamaan vaatimuksiasi (tai lähetä pyyntösi) ja odota palautetta. Täällä on myös mahdollisuus palkata graafinen suunnittelija tai verkkomarkkinoija mainostamaan valmisprojektiasi verkossa.
 • Corvin kirjoittanut Wix. Tämä on nykyaikainen avoin kehitysalusta, jonka tavoitteena on auttaa käyttäjiä käynnistämään ammattimaisia ​​web-sovelluksia sopimaan erilaisiin markkinarakoihin ja verkkosivustoihin. Riippumatta alustan tehtävästä, se ei vaadi koodaustaitoja ja alustavaa web-suunnittelun taustaa. Sen sijaan käyttäjät voivat valita ja käyttää mitä tahansa työkalua, jota alusta tarjoaa, luodakseen vaikuttavia sovelluksia. Samanaikaisesti Corvid tarjoaa useita vaihtoehtoja ammattimaisille suunnittelijoille, antaen heidän käyttää käyttöliittymätaitojaan käyttöliittymäelementtien käyttämiseen ja muokkaamiseen sovelluksen kehittämisprosessin aikana.
 • Nouse Wix. Ilmaisen ominaisuuden avulla asiantuntijat voivat käyttää yli 20 työkalua, jotka ovat saatavilla yhdessä paikassa. Ne ovat hyödyllisiä yrityksen perustamisessa, johtamisessa ja mainostamisessa.

Kustannus: Wix-hinnoittelupolitiikka on edullinen ja monipuolinen, koska verkkosivustojen rakentajalla on useita suunnitelmia sopimaan mihin tahansa web-suunnittelutarpeisiin ja budjettiin. Järjestelmän toimivuuden testaamiseen ja taitojen harjoittamisen aloittamiseen on täysin ilmainen suunnitelma, jolla rakennetaan yksinkertaisia ​​verkkosivustoja henkilökohtaiseen käyttöön. Kun päätät siirtyä monimutkaisempiin web-suunnittelutehtäviin, Wix antaa mahdollisuuden valita useista yksityiskohtaisemmista tilauksista, joita on saatavana kahdessa paketissa – Standard ja Business. Standarditilausten hinta alkaa 13 dollaria kuukaudessa, kun taas yritys- / verkkokaupan suunnitelmien hinta alkaa 23 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

WordPress – ilmainen CMS Professional-verkkosivustojen luomiseen

WordPress - ilmainen CMS Professional-verkkosivustojen luomiseen

WordPress – on ilmainen CMS ammattilaisten verkkosivustojen luomiseen, mikä on tuttua suunnittelijoille, jotka ovat aina olleet kiinnostuneita verkkosivustojen rakentamisesta. Alusta on saavuttanut maailmanlaajuista suosiota suunnittelun räätälöintityökalujen, laajojen integrointivaihtoehtojen, rikkaan laajennuksen ja mallipohjan ansiosta. Katsotaanpa, mitä järjestelmä voi tarjota ensimmäisille käyttäjille ja verkkosivujen suunnittelun asiantuntijoille.

Aloittelijoille:

 • Helppo käyttöliittymä. Järjestelmän käyttöliittymä on melko yksinkertainen ja ymmärrettävä. Aloittelijoille on helppo lisätä uusia sivuja, rajata ja lisätä kuvia, lisätä viestejä jne.
 • Sisäänrakennetut mallit ja laajennukset. Niille käyttäjille, jotka eivät ole aiemmin työskennelleet järjestelmän kanssa, WordPress tarjoaa joukon sisäänrakennettuja malleja ja laajennuksia. Heidän valinta ja integrointi ei vaadi koodaustietoa.
 • bloggaaminen. WordPress luotiin alun perin nimellä blogging-järjestelmä. Siksi sen ominaisuusjoukko on suunnattu tämän tyyppisten verkkosivustojen kehittämiseen. Blogiviestien lisääminen ja hallinta on helppoa ja nopeaa – juuri se mitä aloittelijat tarvitsevat!

Ammattilaisille:

 • Laaja integrointivaihtoehto. Jos voit ylpeillä verkkosivujen suunnittelutaitoilla, olet varmasti kiinnostunut integroitavista malleista ja laajennuksista. Ne parantavat huomattavasti verkkosivustosuunnitteluasi, mutta niiden asentaminen voi edellyttää tietynlaista web-suunnittelutietoisuutta. Suunnittelijoille suunnattujen WP-laajennusten näytteiden joukossa on syytä mainita TablePress, Visuaalinen säveltäjä, Beaver Builder, WP Touch Mobile, WP Retina2x, Elementor Page Builder, Meta Slider, Diaesitys, Yhteystiedot-widgetit, Mukautettu Facebook-syöte, Instagram-syöte, Helppo Google-fontit, YouTube-laajennus, Responsiivinen dFactory-valopöytä. ja enemmän.
 • Suunnitteluvapaus. Ohjelmointitaitojen käyttö varmistaa suunnittelun räätälöinnin vapauden. WordPress sallii koodinmuokkausvaihtoehdot, mikä antaa sinulle mahdollisuuden kehittää, hallita ja päivittää ainutlaatuisia ja vaikuttavia projekteja.

Kustannus: WordPress on ilmainen kaikille. Voit ladata ja asentaa sen ilmaiseksi. Se on jopa mahdollista käynnistää yksinkertaisia ​​sivustoja sen kanssa ilmaiseksi. Projektien syvälle mukauttamiseksi sinun on kuitenkin integroitava ulkoisia malleja ja laajennuksia, jotka ovat saatavana ilmaisina ja maksullisina versioina. Lisäksi et voi mennä saamatta isännöidä ja verkkotunnusta valmiille verkkosivustollesi. Tämä on myös maksullinen palvelu. Onneksi luotettavien isännöintipalveluntarjoajien, kuten virallisen WordPressin, käyttö Bluehost antaa mahdollisuuden vähentää näitä kuluja. Näin ollen halvin Bluehost-suunnitelma maksaa sinulle lahjaksi 2,95 dollaria kuukaudessa + verkkotunnus – se on ehdottomasti kohtuullinen tarjous!

Lataa WordPress ilmaiseksi

Webflow – ammattimainen verkkosivustojen rakentaja mainoksille

Webflow - ammattimainen verkkosivustojen rakentaja mainoksille

Webflow – on ammattimainen verkkosivujen rakentaja mainoksille, joka mahdollistaa melkein kaikenlaisten projektien käynnistämisen ja hallinnan, mukaan lukien korkean monimutkaisuusasteen omaavat projektit. Alustan mukana tulee vetämällä ja pudottamalla -editori, muokattavat reagoivat mallit ja edistyneet verkkosivustojen kehittämistyökalut, jotka tekevät siitä samankaltaisen kuin tavalliset sisällönhallintajärjestelmät tai ammattimaiset web-luomisohjelmistot, kuten Adobe Dreamweaver. Tässä suhteessa Webflow toimii useimmiten hyvin kokeneille verkkosuunnittelijoille, jotka työskentelevät asiakasprojektien kehittämisen parissa, mutta sitä voivat käyttää myös ne verkkosivujen suunnittelijat, jotka aikovat parantaa taitojaan.

Aloittelijoille:

 • Responsiiviset mallit. Suunnitteluun keskittyneenä verkkosivustojen rakentajana Webflow myöntää pääsyn valtavaan valikoimaan reagoivia vaihdettavia teemoja, jotka ovat saatavilla ilmaisina ja maksullisina versioina. Kaiken kaikkiaan täällä on yli 200 huippuluokan mallia, jotka ovat täysin muokattavissa ja on myös mahdollisuus suunnitella ehdottomasti henkilökohtainen verkkosivusto tyhjästä täältä mustalla kankaalla ilman demonsisältöä.
 • Mallieditori. Webflow-mallieditori on monimutkaisempi ja epätavallisempi verrattuna tavanomaisiin toimittajiin, mutta myös tavalliset käyttäjät voivat hallita sen. Toimittaja sisältää tavallisten visuaalisten editoijien ominaisuudet sekä widgetit, useat moduulit, kansiot ja yleiset asetukset -osan. Nämä elementit muodostavat verkkosivustojen rakentajan ns. CMS-kokoelmat. Käyttäjät voivat valita suunnittelija- ja muokkaustiloista työskennelläkseen.
 • Dynaamisen sisällön luominen. Alustan avulla kaikki käyttäjät voivat luoda todella ainutlaatuisen dynaamisen sisällön käytettävissä olevista rakenteista. Sisältötyypeistä, joita voit luoda Webflow-ohjelmalla, on järkevää mainita galleriat, blogit, foorumit, uutissyötteet, verkkolomakkeet, tapahtumajulisteet, valokuva- / videoesitykset jne. Lightbox-galleria, Lottie ja AfterEffects -integraatio auttavat luomaan yksilöllisiä ja vaikuttava sisältö.

Ammattilaisille:

 • Advanced Design Customization. Webflow: n avulla web-kehittäjät voivat ottaa täyden hallinnan JavaScript-, CSS3- ja HTML5-koodeista luodakseen ainutlaatuisia web-kankaita. Järjestelmä tarjoaa myös huippuluokan tyyli- ja luokanhallintavaihtoehtoja laadukkaiden ja vaikuttavien ID-mallien ja sisältöelementtien julkaisemiseksi.
 • verkkokauppa. Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden luoda monipuolisia ja toiminnallisia ominaisuuksia omaavia verkkokauppoja, jotka eroavat toisistaan. Järjestelmä antaa käyttäjän vastuulle verkkokaupan kehitysprosessista, tarjoamalla tyhjentävän kokoelman sivujen muokkaustyökaluista ja verkkokaupan ominaisuuksista. Niihin kuuluvat integroitu ostoskorin asetusten hallinta, tuoteluettelon luominen, varaston ja suunnittelutyökalujen valinta, lähetys- / maksu / veroparametrit asetettu, tilausten hallintavaihtoehdot jne..
 • Tehokkaat animaatiot ja vuorovaikutustyökalut. Järjestelmä antaa web-suunnittelijoille mahdollisuuden rakentaa monimutkaisia ​​ja visuaalisesti miellyttäviä animaatioita kirjoittamatta koodauslinjaa. Näin voit luoda ja integroida vierityspohjaisia ​​monivaiheisia parallaksia ja animaatioita yhdistämällä liikkeen vieritysprosessiin saadaksesi todella upeita vaikutuksia.

Kustannus: Webflow erottuu joukosta monipuolisen ja laajan hinnoittelupolitiikansa ansiosta. Verkkosivun rakentajalla on loputon ilmainen suunnitelma, joka riittää koko käyttöympäristön testaamiseen. Jos päätät aloittaa ammattimaisten projektien rakentamisen järjestelmän avulla, sinulle tarjotaan valita tilauksesi, joka on saatavana yhdestä kahdesta suunnitteluryhmästä. Edullisimman Site Plan -paketin hinta alkaa 12 dollaria kuukaudessa, kun taas halvimman Account Plan Pack -kustannuksen hinta on 16 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Webflow ilmaiseksi

Squarespace – helppo verkkosivustojen rakentaja web-suunnittelijoille

Squarespace - helppo verkkosivustojen rakentaja web-suunnittelijoille

Squarespace – on helppo verkkosivustojen rakentaja web-suunnittelijoille ja yksi tunnetuimmista alustoista yrittäjille ja luoville ympäri maailmaa. Järjestelmää voidaan käyttää erityyppisten hankkeiden käynnistämiseen, mutta se on erinomainen verkkokauppojen, ammattimaisten salkkujen, blogien ja pienyritysten verkkosivujen kehittämisessä. Verkkosivuston rakentajalla on melko erottuva ominaisuusjoukko vastaamaan aloittelijoiden ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisten tarpeita. Katsotaanpa joitain niistä nyt.

Aloittelijoille:

 • WYSIWYG-editori. WYSIWYG-verkkosivustojen rakentajana, Ruututila on intuitiivinen ja helppokäyttöinen alusta ensikertalaisille. Sen avulla voit hallita verkkosuunnitteluprosessia alusta alkaen julkaisemiseen ja verkkosivustojen hallinnan jatkamiseen saakka. Muista, että kaikki verkkosivustojen luomisprosessissa tehdyt muokkaukset tallennetaan automaattisesti, mikä esikatselua ei ole käytettävissä. Tämän seurauksena on mahdotonta nähdä lopullista projektiversiota sen julkaisemiseen saakka, mikä ei ole aivan kätevää, etenkin aloittelijoille.
 • Vastuulliset mallit. Squarespace tarjoaa laadukkaita ja täysin muokattavia malleja, joiden määrä on kuitenkin jonkin verran pienempi kuin muilla verkkosivustojen rakentajilla. Järjestelmän kätevä vedä ja pudota -editori mahdollistaa projektien mukauttamisen yksinkertaisesti, minkä ansiosta voit luoda tehokkaasti blogeja, portfolioita, ravintola- ja hääsivustoja, verkkokauppoja ja muun tyyppisiä projekteja..
 • Hyödyllisiä integraatioita. Järjestelmä antaa pääsyn useisiin lisäosiin ja widgetteihin, joita voit valita ja integroida projektiisi. Voit käyttää toiminnallisia analyyttisiä työkaluja (Google Analytics tai Squarespace Metrics App) Web-sivustosi suorituskyvyn, sosiaalisen median painikkeiden, yhteyslomakkeiden, valokuva- / videogallerioiden ja muiden elementtien hallintaan.
 • Logo Maker. Verkkosivuston kehittämisessä yritystäsi edustavan laadulogon omaaminen on ehdottomasti etuna. Alusta tarjoaa kätevän Logo Maker -työkalun, jonka avulla voit lähettää, muokata tai suunnitella oman projektilogon tyhjästä. Järjestelmä tarjoaa useita web-suunnittelutyökaluja ja elementtejä, jotka auttavat sinua saamaan kaiken irti logonkehitysprosessista.
 • Blogging-alusta. Squarespace-palvelun avulla jokainen voi perustaa ja hallita blogia kiinnittääkseen käyttäjän huomion ja parantaa asiakastyytyväisyyttä. Integroidun moottorin avulla voit julkaista ja päivittää viestejä, integroida RSS-syötteitä, lisätä paikkatunnisteita, ottaa käyttöön käyttäjän kommentteja jne.

Ammattilaisille:

 • Portfolio Design Focus. Squarespacessa on erottuva salkun suunnittelun painopiste, joka mahdollistaa ammattimaisten salkkujen luomisen ja hallinnan. Verkkosivun rakentaja myöntää pääsyn integroituihin elementteihin ja vaihtoehtoihin, mukaan lukien kansilehdenmuodostaja, Digitaalikauppojen kassasivun muokkausohjelma, HTML / CSS-muokkausasetukset, logo & Otsikkojen muokkaustyökalu jne. Täällä on myös huippuluokan tyylieditori, jonka avulla voit valita tarvittavat verkkosivutyylit nykyisten projektin vaatimusten ja tavoitteiden mukaisiksi (blogisivut, hakemistosivut, blogi – ja tapahtumasivut, kansilehdet, galleriat jne.).
 • Markkinointityökalut. Verkkosivun rakentaja on rikas markkinointityökaluilla, jotka edistävät verkkosivujen tehokasta mainostamista julkaisemisen jälkeen ja laatua vuorovaikutuksessa kohdeyleisön kanssa. On mahdollista käynnistää ja hallita sähköpostimarkkinointikampanjoita, hyödyntää laajaa sisällön tuonti / vienti -vaihtoehtoa, integroida linkkejä sähköposteihin ja kuviin verkkosivustollesi, valita useista sähköpostiasetteluista, joita voit mukauttaa mielesi mukaan jne..
 • verkkokauppa. Alusta mahdollistaa laadukkaiden pienten ja keskisuurten verkkokauppojen käynnistämisen ja hallinnan. Niistä eeCommerce-ominaisuuksista, joita voit hyödyntää, on järkevää mainita integroitu ostoskorin asetukset, kuvan / videon upotusasetukset, asetetut tuotteen näyttöparametrit, SSL-varmenneyhteys ja paljon muuta. Tarjolla on myös mahdollisuus säätää toimitus – / maksuparametreja, lisätä tuotevariaatioita, toteuttaa kanta – asiakasohjelmia jne.
 • Avaa tarinankerronnan työkalupakki. Kehittynyt tarinankerronnan työkalu – Unfold – mahdollistaa ammattimaisen näköisen sosiaalisen sisällön suunnittelun ja levittää sitä edelleen vastaaviin resursseihin. Käyttäjät saavat käyttöönsä yli sadan suunnittelijamallin ja räätälöintielementit, joiden avulla on mahdollista luoda ainutlaatuinen ja huomion herättävä sisältö sosiaaliseen jakamiseen.
 • Ammattimainen kehittäjäympäristö. Squarespace Developer Platform antaa sinun luoda räätälöityjä verkkosivustoja ammattikäyttöön. Tämä on mukava valinta kaikille, jotka vain aikovat aloittaa (tai jo hallinnoi) riippumattomia web-suunnitteluyrityksiä. On mahdollisuus integroida kolmansien osapuolien palveluihin, mukauttaa valmiita malleja tai suunnitella oma tyhjästä.

Kustannus: Squarespace on kohtuuhintainen verkkosivustojen rakentaja, jolla on suunnitelmat vastata kaikkiin tarpeisiin ja web-suunnittelun tavoitteisiin. Järjestelmällä ei ole ilmaista suunnitelmaa, mutta siellä on ilmainen 14 päivän kokeiluversio, jonka avulla voit testata kaikkia maksettujen liittymien ominaisuuksia ennen kuin valitset päivitettävän tilauksen. Maksettujen suunnitelmien hinta alkaa 12 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Squarespace ilmaiseksi

Weebly – loistava ratkaisu portfoliosivuston luomiseen

Weebly - loistava ratkaisu portfoliosivuston luomiseen

Weebly – on loistava ratkaisu portfoliosivuston luomiseen ja yksi helpoimmista verkkosivustojen rakentajista aloittaa minkä tahansa muun verkkopohjaisen projektin. Alusta tarjoaa laajan valikoiman suunnittelun räätälöintityökaluja, monipuolisen valikoiman reagoivia malleja, useita integrointeja, verkkokauppaa ja markkinointivaihtoehtoja. Järjestelmä on ymmärrettävissä aloittelijoille ja ammattitaitoisille web-kehittäjille, koska sillä on paljon tarjottavaa molemmille käyttäjäryhmille. Tutustu verkkosivustojen rakentajan erottuvimpiin ominaisuuksiin ymmärtääksesi, mitä sillä on varastossa.

Aloittelijoille:

 • Blogging-alusta. Weeblyssä on luotettava ja ominaisuuksilla täytetty blogging-alusta, jonka avulla blogi voidaan yhdistää verkkosivustoosi muutamassa minuutissa. Tämän avulla voit kiinnittää käyttäjän huomion lähettämällä ja päivittämällä kapeisiin aiheisiin liittyviä artikkeleita, integroimalla mediatiedostoja ja muuta niihin liittyvää sisältöä, ajoittamalla uusia julkaisuja, mahdollistamalla kommentointivaihtoehdon, jakamalla viestejä sosiaalisissa verkostoissa jne. Blogin luomiseen on useita blogin malleja. ainutlaatuinen ja täysin henkilökohtainen.
 • Estä integraatio. Aloittelijoiden verkkosivustojen kehittämisprosessin yksinkertaistamiseksi verkkosivustojen rakentaja tarjoaa useita kojelaudassa olevia lohkoja. Yhdessä tavallisten verkkosivustoelementtien, kuten diaesitysten, gallerioiden jne. Kanssa, alusta mahdollistaa koodien upottamisen, joka auttaa projektia tarjoamaan korkeatasoista ilmettä.
 • Laaja sisällönmuokkausvaihtoehto. Verkkosivun mukauttamisprosessin monimutkaisuus riippuu käyttäjien taitotasosta ja heidän odotuksistaan. Yleensä Weebly käyttää sisältöruudukkoja, mutta on myös mahdollisuus DIY-verkkosivustojen muokkaamiseen. Siksi edes aloittelija voi muokata tekstilohkoja täällä, muokata olemassa olevien elementtien asetuksia, muuttaa kokoa ja rajata kehyksiä jne. Sisäisten muokkaus- ja syöttömaskien puuttuminen tekee alustasta loistavan valinnan ei-tekniikoille..
 • Mobiili muokkaus. Käyttäjät voivat myös muokata verkkosivustojaan mobiililaitteidensa kautta, koska siellä on erillinen verkkosovellus, joka sallii tämän prosessin. Kaikki mobiilisivustojen räätälöinnin vaiheet suoritetaan täällä muutamalla napsautuksella, kun taas itse prosessi on melko intuitiivinen ja kätevä.

Ammattilaisille:

 • Deep Template Customization. Weebly-mallit reagoivat oletuksena, kun taas sen WYSIWYG-editori antaa käyttäjille räätälöidä projektinsa visuaalisessa tilassa. Ammattimaisilla web-kehittäjillä on kuitenkin lisäksi pääsy edistyneeseen HTML / CSS-editoriin, joka antaa heidän räätälöidä projektinsa hyödyksi ja saada huippuluokan tuloksen.
 • Kehittyneet integraatiot. Verkkosivun rakentaja tarjoaa laajan valikoiman widgettejä, sovelluksia ja lisäosia, joita voit valita ja integroida projektiisi. Näiden elementtien luettelo sisältää diaesityksiä, kuvakokoelmia, mediatiedostoja, karttoja, hakukenttiä ja mitä ei. “Upota koodi” -ominaisuuden saatavuus mahdollistaa tarvittavan määrän elementtien lisäämisen verkkosivullesi, jotta se näyttäisi korkealaatuiselta.
 • verkkokauppa. Weebly on saanut vahvan sähköisen kaupan painopisteen sulautumisensa jälkeen Square: iin. Siten järjestelmän avulla voit nyt aloittaa kaiken tyyppiset verkkokaupan projektit, riippumatta niiden monimutkaisuustasosta ja toiminnallisuudesta. Moottorin mukana tulee integroitu ostoskori ja syvän verkkokaupan suunnittelun räätälöintivaihtoehdot, verkkokaupan ominaisuuksien monipuolisuus, maksu / lähetysvaihtoehdot, hakusuodatinalue, CSV-tuotteiden tuonti / vienti, yksinoikeus uskollisuustarjouksia ja paljon muuta.
 • Weebly-mainostyökalu. Jos aiot osallistua ammatillisen verkkosivuston kehittämiseen, Weebly Promote -työkalu on varmasti hyödyllinen sinulle. Se sisältää laajan sähköpostimarkkinointitoiminnot, mukaan lukien mahdollisuuden valita erilaisista sähköpostityypeistä ja asetteluista (tiedotteet, tapahtuma – ja tuote – esitykset, promo – uutiskirjeet jne.). Nämä ominaisuudet lisäävät Weeblyn kanssa käynnistettyjen sähköpostimarkkinointikampanjoiden tehokkuutta.

Kustannus: Weebly tarjoaa maltillisen hinnoittelupolitiikan, jonka avulla tilaajat voivat valita monen tyyppisistä suunnitelmista. Verkkosivuston rakentajalla on ilmainen suunnitelma, joka kestää rajoittamattoman ajan, joten voit testata järjestelmän toimivuuden ja useita maksettuja suunnitelmia, jotka sisältyvät kahteen pakettiin – vakio- ja verkkokauppasivustoille. Weebly-liittymien hinta alkaa 4 dollaria kuukaudessa, mikä on todella edullinen tarjous kaikille.

Kokeile Weeblyä ilmaiseksi

Bottom Line

Laadukkaiden verkkosivustojen tarve kasvaa jatkuvasti, samoin korkealaatuisten web-rakennustyökalujen kysyntä. Täältä verkkosivustojen rakentajat osoittautuvat hyödyllisiksi sekä aloittelijoille että ammattilaisille.

Sinun tulisi myös ymmärtää, että näitä järjestelmiä ei voida pitää vaihtoehtona kokeneiden web-suunnittelijoiden palkkaamiseen, varsinkin jos tarvitset yksilöllistä lähestymistapaa projektisi luomiseen. Päinvastoin, monet ammatilliset web-kehittäjät käyttävät verkkosivustojen rakentajia kätevinä, ominaisuuksilla kuormitettuina ja tehokkaina työkaluina, jotka auttavat heitä nopeuttamaan työtä asiakasprojekteissa vaarantamatta tulosta.

Aloittelijoille verkkosivustojen rakentajat tarjoavat melko mukavan pohjan hankkia tai parantaa verkkosuunnittelutaitojaan, hankkia tarvittava käytäntö ja kokeilla vain erityyppisiä järjestelmiä yksinkertaisten verkkosivustojen avaamiseksi henkilökohtaiseen käyttöön.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map