Parhaat taiteilijoiden verkkosivustojen rakentajat

Parhaat taiteilijoiden verkkosivustojen rakentajat


Taiteilijan verkkosivustosta tulee hyödyllinen työkalu, jos olet valmis menemään verkkoon ja kasvattamaan fanejasi. Jos onnistut luomaan sen onnistuneesti, mahdollisuutesi saada voittoa työstäsi kasvavat lopulta.

Katsotaanpa tosiasiaa: useimmilla taiteilijoilla ei vain ole aikaa oppia monimutkaisia ​​verkkosivujen suunnittelun vivahteita, vaikka heillä olisi tällainen halu. He ovat kiireisiä luovan elämänsä, näyttelyiden ja esitysten kanssa. He tarvitsevat yksinkertaisen ja ymmärrettävän työkalun, jonka avulla he voivat luoda DIY-verkkosivuston ilman tarvetta oppia perusteet..

Siksi verkkosivustojen rakentaja on paras valinta julkaisemalla verkkosivustoja taiteilijoille. Nämä palvelut ovat käyttäjäystävällisiä, edullisia ja käteviä. Ne auttavat vähentämään toimivan ja houkuttelevan verkkosivuston ylläpitämiseen tarvittavaa aikaa ja vaivaa.

Mikä tärkeintä, sinun ei tarvitse olla verkkosivujen suunnittelun asiantuntija, jotta voit suorittaa projektin yksin. Laadukkaan verkkosivustojen rakentajan kanssa taiteilijan verkkosivusto ei näytä huonommalta (tai jopa paremmalta) kuin ammattilaisen suunnittelema verkkosivusto.

On korkea aika tarkistaa suosituimmat verkkosivustojen rakentajat, joita voit tehokkaasti käyttää Web-rakennustarkoituksiin.

Testasimme 10 parhainta taiteilijoiden verkkosivustojen rakentajaa:

 1. Wix – paras taiteilijoiden verkkosivustojen rakentaja
 2. WordPress – ILMAINEN CMS taiteilija-verkkosivuston luomiseen
 3. Shopify – paras verkkokauppayhtiö, joka myy taiteita verkossa
 4. Weebly – ilmainen taiteilijoiden verkkosivustojen rakentaja
 5. uKit – paras pienyritysten verkkosivujen rakentaja
 6. Kirjanmerkki – AI-pohjainen verkkosivustojen rakentaja taiteilijoille
 7. Adobe Portfolio – räätälöityjä portfolioita taiteilijoille
 8. Muoto – Helppokäyttöinen salkun verkkosivujen rakentaja
 9. Ning – Luo henkilökohtainen sosiaalinen verkosto
 10. Heek – yksinkertaisin tapa tuoda yrityksesi verkkoon

Tällaisen todella hämmästyttävän valikoiman verkkorakennustyökalujen avulla voit perustaa ja hallita taiteilijoiden verkkosivustoja. Ei ehdottomasti ole niin helppoa valita tarpeitasi ja odotuksiasi eniten vastaava.

Ainoa mahdollinen ratkaisu ongelmaan on tarkistaa kaikki edellä mainitut järjestelmät, jotta voit verrata niiden toiminnallisuutta, suunnittelun mukauttamistapoja, helppokäyttöisyyttä, mukavuutta ja hinnoittelupolitiikkaa. Juuri juuri sen aiomme tehdä heti.

Wix – paras taiteilijoiden verkkosivustojen rakentaja

Wix-verkkosivustojen rakentaja

Wix – on paras verkkosivustojen rakentaja ja hosting taiteilijoille, jotka aikovat saada korkealaatuisen verkkosivuston melkein nopeasti. Järjestelmässä on tehokas ominaisuusjoukko, visuaalinen editori, intuitiivinen käyttöliittymä ja ammattimaisesti muokattavat teollisuuskohtaiset mallit.

Edistyneiden kanssa Wix ADI -tekniikka, voit luoda huippuluokan taiteilijoiden verkkosivun lähettämällä tietoja luovasta elämästäsi ja lisäämällä galleriasi teoksistasi. Järjestelmä huolehtii automaattisesti muusta, luo sinulle ammattitaitoisen verkkosivuston. Jos haluat tehdä muutoksia itse, voit käyttää standardieditoria, joka on myös täällä.

Wixin avulla voit yhdistää blogin verkkosivustoosi. Voit halutessasi tarjota joitain teoksiasi myytäväksi tai antaa lahjakortteja, alennuksia ja muita erikoistarjouksia luoda verkkokauppa tätä tarkoitusta varten.

Ilmainen integroitavissa Wix Art Store widget saatavana Sovellusmarkkinat on kaikki mitä tarvitset esitellä, mainostaa ja myydä taideteoksiasi suoraan verkkosivustolla. Lataa vain valokuvat, määritä hinnat, määritä maksutavat ja aloita myynti. Muut widgetit (Tapahtumakalenteri, Wix Pro -galleria, Wix-tapahtumat, Wix-video, lahjakortti) on myös positiivinen vaikutus verkkosivustosi toimivuuteen. Lisäksi Wix tarjoaa laajan valikoiman mobiilivalmiita ja täysin muokattavia malleja taiteilijoiden verkkosivustoille.

Kustannus: Wixillä on elinikäinen nollakustannussuunnitelma käyttäjille, jotka haluavat aloittaa ilmaiseksi. Sillä on myös erilliset tilaukset vakio- ja yritys- / verkkokauppasivustoille. Vakiosuunnitelmien kustannukset (niitä on täällä 4) alkaa $ 13 kurottaa 39 dollaria kuukaudessa. Liike- / verkkokaupan tilauksista halvin suunnitelma maksaa sinulle $ 23 / mo, samalla kun kallein ratkaisu on $ 500 / kk korkeatasoiselle yrityssuunnitelmalle.

Kokeile Wixin kanssa ilmaiseksi

WordPress – ILMAINEN CMS taiteilija-verkkosivuston luomiseen

WordPress-verkkosivustojen rakentaja

WordPress – on yksi taiteilijoiden suosituimmista ja toiminnallisimmista sisällönhallintajärjestelmistä. Järjestelmä on monimutkaisempi kuin verkkosivustojen rakentajat ja edellyttää tietämystä verkkosivujen suunnittelutaitoista. Siihen kuuluu myös laajoja integrointivaihtoehtoja, joilla on positiivinen vaikutus tulokseen.

Taiteilijoille tarkoitettujen verkkosivustojen luominen WordPressillä vie enemmän aikaa, mutta tulos on sen arvoinen. Järjestelmässä on joukko sisäänrakennettuja malleja ja laajennuksia, mutta tämä ei riitä suuren mittakaavan projektin käynnistämiseen. Jotta saat parhaan hyödyn verkkosivujen suunnitteluprosessista, sinun on selattava verkkoa ja valittava ylimääräisiä teemoja ja laajennuksia integroitavaksi edelleen verkkosivustoosi. Jotkut suosituimmista WordPress-laajennuksista ovat seuraavat: NextGEN-galleria, seurattavissa olevat sosiaalisen jaon kuvakkeet, SEO-ystävälliset kuvat, Kiitos myöhemmin, Yoast, Ultimate Security Checker, GigPress ja tapahtumakalenteri.

Kustannus: WordPressin käyttö on täysin ilmaista. Jotta verkkosivustosi saataisiin verkkoon, sinun on kuitenkin huolehdittava isännöinnistä ja verkkotunnusten integroinnista. Kustannukset verkkosivustosi ylläpidosta halvimmalla Esimerkiksi työmaastasuunnitelma muodostaa 3,95 dollaria kuukaudessa. Laadukkaat lisäosat ja mallit tulevat myös lisäkustannuksilla.

Kokeile WordPress nyt

Shopify – paras verkkokauppayhtiö, joka myy taiteita verkossa

Shopify-kotisivu

Shopify – on verkkokaupan ohjelmisto, joka on erottunut kapeikseen parhaaksi järjestelmäksi. Alusta mahdollistaa ammattimaisten verkkokauppojen rakentamisen taiteilijoille, jotka haluavat myydä teoksiaan verkossa. Tässä voit luoda portfolion tuotegallerialla, jolloin käyttäjät voivat valita haluamasi tuotteet luovasta kokoelmassasi.

Ohjelmisto tunnetaan laajoista integrointi- ja synkronointivaihtoehdoista. Käynnistämäsi verkkokaupan voit synkronoida sen jonkin markkinointiympäristön tai kirjanpito-ohjelmiston kanssa, esimerkiksi seurata asiakas- ja myyntitilastoja, myydyimpiä tuotteita, maksu-, vero- ja lähetustietoja jne..

Shopify tarjoaa myös Live View -ominaisuuden jonka avulla voit seurata verkkokauppasi suorituskykyä, asiakasvirtoja, muuntokursseja, sijainteja ja kävijälähteitä, myyntimääriä, päivittäistä myyntimäärää ja voiton kasvua, tilausten määrää ja tuotenäkymiä sekä monia muita taiteilijan verkkosivustolle tärkeitä parametreja.

Lisäksi verkkosivustojen rakentajalla on runsaasti tuotteisiin liittyviä ominaisuuksia. Pystyt luomaan portfolioita, joissa on useita tuoteluetteloita, niiden kuvauksia, yksityiskohtaisia ​​arvosteluja, houkuttelevia show-ikkunoita jne. Yksi ohjelmiston kohokohdista on sen Lisätyn todellisuuden ominaisuus jonka avulla voit nähdä myytäväksi ladatut tuotteet 3D-tilassa. Tämä antaa asiakkaille paremman käsityksen siitä, mitä he aikovat ostaa.

Järjestelmä tarjoaa myös mahdollisuuden käyttää Shopcodes sovellusmarkkinoilla mobiiliostosten tekemisen yksinkertaistamiseksi. Käyttämällä ainutlaatuisia QR-koodeja, asiakkaat ohjataan kiinnostuneille tuotesivuille tai suoraan kassalle.

Shopify-sovellusmarkkinat mukana tulee rikas valikoima widgettejä ja lisäosia, jotka voit integroida taiteilija-verkkosivustoon parantaaksesi sen toimivuutta ja asiakkaiden sitoutumista. Tässä saatavilla olevat sovellukset ovat ilmaisia ​​ja maksettuja, ja ne voivat auttaa sinua aloittamaan verkkosivustosi helposti. Viimeinkin Shopify ylpeilee yhdellä vaikuttavimmista ja laadukkaimmista mallistoista reagoivat täysin muokattavissa olevat mallit. Valitse vain se, joka vastaa luovuustarpeitasi ja mieltymyksiäsi, ja aloita projekti käynnistääksesi!

Kustannus: Shopififilla on ilmainen 14 päivän kokeiluversio, jonka avulla voit testata ohjelmiston edut ennen tilaamista. Järjestelmässä on myös neljä maksettua suunnitelmaa, joiden kustannukset alkavat $ Asiakasarviopisteet 9 / kk ja menee jopa $ 299 / kk. Shopify on maksuton järjestelmä, mutta se veloittaa luottokorttitapahtumat niiltä käyttäjiltä, ​​jotka valitsevat Shopify Paymentsin hyväksyäkseen luottokortteja verkkokaupoissaan..

Kokeile Shopifea ilmaiseksi

Weebly – ilmainen taiteilijoiden verkkosivustojen rakentaja

Weebly

Weebly – on helppokäyttöinen pilvisivustojen rakentaja, jonka ominaisuus on enemmän kuin tarpeellinen taiteilijoiden verkkosivustojen käynnistämiseen ja säännölliseen päivittämiseen. Alusta on hiljattain saanut verkkokaupan erikoistumisen, mutta täällä on mahdollista käynnistää myös muita projektityyppejä (mukaan lukien salkut). Weeblyssä on vedä ja pudota -editori ja ”laatikko” mallirakenne, jonka avulla voit hallita koko projektin luomisprosessia.

Kuten edellä mainittiin, Weeblyllä on nyt vahva asema verkkokaupan erikoistuminen, joka on bonus taiteilijoille, jotka haluavat luoda laadukkaita salkkuja. Järjestelmä tarjoaa joukon ominaisuuksia, joiden avulla on mahdollista aloittaa teosten myyminen verkossa, pitämällä maksun hallinta ja toimituskulut yksityiskohdat, jotta asiakkaat voivat olla tyytyväisiä.

Verkkosivun rakentaja tarjoaa myös useita asetteluita mainoksille, joista valita. Kun lisäät uuden sivun projektiisi, voit valita tietyn asettelun sille. Niihin kuuluvat kotisivu ja Tietoja meistä -osiossa, yhteystiedot, galleriat ja paljon muuta. Verkkosivun rakentaja erottuu joukosta edistyneisyytensä vuoksi kuvanmuokkausasetukset ja saatavuus videoiden isäntä. Nämä ansiat ovat varmasti hyödyllisiä sinulle, kun lisäät valokuvia teoksistasi, videoesityksiä näyttelyistä tai näyttelyistä ja muita vastaavia projekteja.

Jos haluat antaa taiteilija verkkosivustollesi edistyneitä toimintoja ja huippuluokan suunnittelun, siirry eteenpäin pääsyyn Weebly-sovelluskeskus. Täällä kohtaat useita sovelluksia, lisäosia ja laajennuksia (kuten LiveChat, Call-out-Box tai tapahtumakalenteri), jonka integrointi varmasti houkuttelee ja pitää asiakkaan huomion.

Weebly tunnetaan myös kokoelmastaan reagoivat mallit sekä mainostajille että edistyneille Muodonmuodostaja, jonka avulla voit luoda online-kyselyjä ja yhteyslomakkeita potentiaalisille asiakkaille.

Kustannus: Weeblyllä on ilmainen suunnitelma, joka toimii hyvin, kun kyse on palvelun alkuperäisestä etsinnästä. Lisäksi se tarjoaa tilauksia vakio- ja verkkokauppasivustoille. Halvin suunnitelma maksaa sinulle $ 4, samalla kun kallein suorituskykysuunnitelma muodostaa $ 38 kuukaudessa.

Kokeile Weeblyä ilmaiseksi

uKit – paras pienyritysten verkkosivujen rakentaja

uKit-verkkosivustojen rakentaja

uKit – on kooditon järjestelmä, joka tarjoaa kaiken, mitä taiteilijat tarvitsevat luodakseen kauniita salkkuja. Luovilla tavoilla, joilla voit ilmaista itseäsi, ei ole mitään rajoituksia, sillä uKit palvelee kaikkien tyylilajien mainoksia. UKit-sovelluksella voit kirjaimellisesti luoda täysin varustellun verkkosivuston noin tunnissa, täyttämällä sen omalla sisällöllä.

Verkkosivun rakentaja toimittaa intuitiivisen vedä ja pudota verkkosivustoeditori, kätevä kojetaulu ja hyödylliset ohjeet, joiden avulla voit suunnitella ja hallita taiteilijoiden huipputason verkkosivustoja. On hyvä mainita, että uKit antaa sinun luoda täysivaltaisia ​​verkkosivustoja, jotka eivät vain esittele taideteoksiasi, vaan suorittavat myös muita toimintoja, kuten tiedon keräämisen verkkosivustosi kävijöiltä sähköpostilomakkeiden ja LiveChatin kautta, blogoinnin ja jopa verkkokaupan. Kehitysajan lyhentämiseksi uKit tarjoaa joukon reagoivia teemoja, joissa voit löytää malleja, jotka sopivat taiteilijoiden verkkosivustoihin.

Kustannus: Halvin uKit-suunnitelma on $ 4 kuukaudessa, kun taas kallein tilaaminen maksaa $ 12 kuukaudessa. Voit testata maksettuja ominaisuuksia ilmaiseksi 14 päivän kokeilun aikana.

Kokeile uKit ilmaiseksi

Adobe Portfolio – henkilökohtainen portfoliosivusto taiteilijoille

Adobe-portfolio

Adobe Portfolio – on alusta, jonka nimi puhuu jo puolestaan. Järjestelmä toimii erinomaisesti valokuvien, taiteilijoiden ja luovien tekijöiden kuormitettujen portfoliosivustojen kehittämisessä. Adobe Portfolio ei ole aivan helppo hallita ensikertalaisille, mutta jos sijoitat vähän vaivaa ja aikaa, voit lopulta avata laadukkaan taiteilijan verkkosivuston..

Toisin kuin useat kilpailijat, Adobe Portfoliossa ei ole integroitua verkkokaupan moottoria, jonka avulla voit myydä teoksiasi verkkosivuston kautta. Toisaalta alusta tarjoaa joitain ydinominaisuuksia, jotka tekevät siitä erottuvan joukosta. Se tarjoaa helpon projektin tuonti joka mahdollistaa helpon ja nopean integroinnin Photoshop Lightbox-, Adobe Stock- tai Behance -sovellukseen portfolion kuvien lähettämistä varten.

Automaattinen kuvan koon muuttaminen on toinen ominaisuus, jota saatat arvostaa Adobe Portfoliosta. Se tarkoittaa, että palvelu sopii ladatut kuvat automaattisesti, jotta ne sopivat parhaiten projektiisi. Verkkosivun rakentaja sallii rajoittamattomien valokuvakokoelmien lähettämisen, luomalla niille erilliset sivut. Se on erittäin kätevä selaamiseen ja antaa portfoliosi myös loogisesti rakennetun ja hyvin organisoidun ilmeen.

Adobe-portfolio synkronoi kuvaversiot automaattisesti ja näyttää ne heti, riippumatta siitä, kuinka usein muokkaat tai muutat niitä. Järjestelmä päivittää kaikki uudet muokkaukset aina, kun päätät muokata kuvaa.

Kustannus: Adobe Creative Cloud -ohjelmiston tuotena Adobe Portfolio on ilmainen kaikille järjestelmän käyttäjille. Kaikille kolmansien osapuolien käyttäjille palvelu on kuitenkin maksettu. Se tarjoaa kolme tilausta, jotka maksavat alkaen $ 9.99 ja jopa $ 52.99 kuukaudessa. Muista, että joudut myös ostamaan verkkotunnuksen, joka voi maksaa sinulle $ 10 että $ 20 vuodessa.

Kokeile Adobe Portfolion ilmaiseksi

Muoto – Helppokäyttöinen salkun verkkosivujen rakentaja

Muoto

Muoto – on taiteilijoille suunnattu erikoistunut verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla voidaan luoda vaikuttavia projekteja esittelemään erilaisia ​​taideteoksia. Järjestelmä on sijoitettu edistykselliseksi portfolio-verkkosivustojen rakentajaksi, joka toimitetaan visuaalisen toimittajan kanssa ja tarjoaa joukon toimialakohtaisia ​​ominaisuuksia. Palvelu toimii erinomaisesti taiteilijoille, jotka haluavat esitellä valokuvia ja teoksia verkkosivumuodossa mainostaakseen taitojaan, tuotteitaan ja palveluitaan.

Verkkosivunrakentajalla on integroitu verkkokauppa, jonka avulla voit myydä digitaalisia tai fyysisiä taideteoksia. Tässä on paikka, jossa voit säännöllisesti päivittää tuotevalikoimaa, määrittää maksu- ja toimitusvaihtoehdot. Järjestelmä mahdollistaa myös blogin käynnistämisen ja yhdistämisen taiteilijan verkkosivustoon tehostaaksesi käyttäjän vuorovaikutusta ja osallistumista luovaan prosessiin.

Voit julkaista ja muokata valokuvia nopeasti lataamalla tai asentamalla Adobe Lightroom- tai Format Publisher -laajennuksen. On myös mahdollista ladata valokuvia verkkosivustojen gallerioihin käyttämällä mobiili-iPhone-sovellusta. Kaiken kaikkiaan muotoilu mahdollistaa kolmen tyyppisten verkkosivujen luomisen – gallerian, mukautetut sivut ja kokoelman. Jos aiot luoda projektin yhteistyössä kumppaneidesi kanssa, voit päästä Oikoluku-osioon ottaaksesi käyttöön tai poistaa käytöstä tietyt verkkosivun osiot ja muokata pääsyä niihin.

Kustannus: Formaatissa on 14 päivän ilmainen kokeiluversio ja kolme maksettua suunnitelmaa, joiden hinta vaihtelee välillä $ 6 ja $ 25 kuukaudessa riippuen ominaisuuksista.

Kokeile ilmaista muotoilua

Kirjanmerkki – AI-pohjainen verkkosivustojen rakentaja taiteilijoille

Kirjanmerkki

Kirjanmerkki – on verkkosivustojen rakentaja, jolla voit helposti käynnistää taiteilijan verkkosivun kuluttamatta siihen omaisuutta. Sinulla ei tarvitse olla suunnittelu- tai koodaustaitoja. Verkkosivun rakentaja varmistaa intuitiivisen verkkorakennuksen kokemuksen ja tarjoaa monipuolisen ominaisuusjoukon – juuri sitä tarvitset muut kuin ammattilaiset.

AIDA-avustaja on suosituin kirjanmerkkiominaisuus, joka voi suunnitella taiteilijan verkkosivuston automaattisesti alle parissa minuutissa. Ainoa mitä sinun pitäisi tehdä, on lähettää sisältö, jonka haluat näkyvän verkkosivustolla, ja seurata tulosta. Järjestelmän avulla voit tehdä verkkosivustosi kävijöille vaikutuksen, kun asetat ainutlaatuisen videotaustan kertomaan tarinasi.

On myös mahdollista ladata ilmaisia ​​kuvia ja videoita positiivisen visuaalisen kuvan luomiseksi. Bookmark Photo Editor antaa sinun muokata ladattuja valokuvia mukauttaaksesi ne verkkosivustosi rakenteeseen. Lisäksi Bookmark tarjoaa integroidun verkkokauppamoduulin, jonka avulla voit perustaa ja hallita verkkokauppaa taidetta, matkamuistojasi tai tuotemerkkitarvikkeitasi myydäksesi..

Kustannus: Kirjanmerkillä on ilmainen suunnitelma ja kaksi maksettua tilausta. Niiden kustannukset ovat $ 11.99 ja $ 24.99 kuukaudessa laskutettaessa vuosittain. Jos päätät maksaa kuukausimaksuja, maksettujen suunnitelmien kustannukset ovat $ 15 ja $ 30 kuukaudessa vastaavasti.

Kokeile kirjanmerkkiä ilmaiseksi

Ning – Luo henkilökohtainen sosiaalinen verkosto

Ning

Ning – on alusta, jonka avulla on mahdollista luoda oma sosiaalinen verkosto näyttääksesi portfoliosi ja mainostaaksesi kykyjäsi. Järjestelmä mahdollistaa yksilöllisen yhteisöhallinnan mukauttamisen ja tarjoaa monipuoliset sosiaalisen median integrointivaihtoehdot. Voit luoda ilmaisen oman verkkosivustosi täällä, jotta voit edelleen antaa sille erinomaisen visuaalisen suunnittelun, luoda huomion kiinnittävää sisältöä ja kehittää brändisi. Nykyään lähtien yli 2 miljoonaa verkkoa on ollut laatikolla NING ja se on vain aika hyvä alku!

Järjestelmässä on integroitu verkkokaupan moottori joka mahdollistaa liikenteen tehokkaan kaupallistamisen. Olitpa menossa perusta verkkosivusto, blogi, sosiaalinen mediaverkko jne., voit ansaita siitä hyötyä integroitujen järjestelmäominaisuuksien ansiosta. Mikä on sinulle tärkeä ei tarvitse olla koodaustaitoja aloittaa työskentely alustan kanssa. Vedä ja pudota -verkon rakennustyökalun avulla voit helposti luoda ammattimaisen verkkosivuston melkein nopeasti.

Ning.com sallii sosiaalinen integraatio. Kun olet rekisteröitynyt järjestelmään, voit rekisteröityä johtaviin sosiaalisen median alustoihin, kuten Twitteriin, Facebookiin, Googleen, LinkedIniin ja moniin muihin – luettelo on melko pitkä. Voit integroida sisältöä muista sosiaalisen median lähteistä ja RSS-syötteistä aktiviteettisyötteesi monikanavaisen vuorovaikutuksen tehostamiseksi.

Perus Ning-työkalupakki sisältää tällä hetkellä useita edistyneet sisällönhallintaominaisuudet, kuten ryhmät, Analytics, valokuvat, videot, blogit, foorumit, kyselyt, tapahtumat ja monet muut. Verkkokaupan alustan lisäksi voit käyttää sitä tehokkaasti analyyttiset työkalut seurata liikennettä, tuloksia ja toiminnan menestystä, MailChimp Email Automation mahdollisuus käynnistää tehokkaita sähköpostikampanjoita ja hallita automatisoituja sähköpostilistoja, lähetys- ja yksityisviestintäominaisuutta sekä muita kiistattomia etuja.

Kustannus: Ning.com tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson kaikille tilaamillesi palveluille. Kaiken kaikkiaan järjestelmässä on kolme maksettua suunnitelmaa, joiden kustannukset alkavat $ 25 / mo ja saavuttaa $ 99 / mo. Muista, että voit säästää jopa 20% tilauksesi hinnoista, kun maksat koko vuoden kerralla.

Kokeile Ning ilmaiseksi

Heek – yksinkertaisin tapa tuoda yrityksesi verkkoon

Heek

Heek– on ilmainen ja helppokäyttöinen verkkosivustojen rakentaja, joka sisältää yksityiskohtaiset ohjeet ja oppaat auttamaan sinua pääsemään tehokkaasti taiteilijan verkkosivustollesi. Järjestelmä on AI-käyttöinen koska se luo sinulle laadukkaan verkkosivuston chat-vaihtoehdon kautta. Vastaa vain chatissa lueteltuihin kysymyksiin saadaksesi tietoja, joita Heek käyttää edelleen, käynnistämällä sinulle henkilökohtaisen portfolio. Se on todella yksinkertaista ja hämmästyttävän mielenkiintoista!

Käyttämällä tekoäly, Heek opastaa sinut verkkosivuston luomisen tärkeimmissä vaiheissa tarjoamalla paljon vaiheittaisia ​​opetusohjelmia ja antamalla hyödyllisiä suosituksia verkkosivun rakenteesta, sisällöstä, kuvista, mediatiedostoista ja muista elementeistä, jotka ovat välttämättömiä portfolion luomisessa.

Verkkosivun rakentaja varmistaa hämmästyttävän yksinkertainen verkkosivustojen muokkausprosessi erittäin yksinkertaistetuilla komennoilla (niitä on vain noin 10), reaaliaikaisella muokkaamisella ja WySIWYG-verkkosivujen suunnittelukokemuksella, helppolla sisällönhallinnalla jne..

Kun selaat palvelun mallikokoelmaa, törmäät siihen useita reagoivia malleja kaikenlaiseen uraan. Kaikissa niissä on esisuunniteltuja HD-kuvia, tekstiä, mediatiedostoja ja muita sisältötyyppejä. Määritä vain mihin markkinarakoon keskityt ja Heek suosittelee sinulle parhainta mallia tarpeitasi vastaavaksi.

Heek tarjoaa turvallisen ja ilmaisen isännöinnin, Google Analytics -tilastot, verkkotunnusvarauksen tai siirrä oman, online-yhteyslomakkeet, sosiaalisen verkostoitumisen jne. Lisäksi verkkosivustojen rakentaja tarjoaa useita sisällönhallintavaihtoehdot, sis. tiimisivun ja hinnasivun luomisen, valikkanäytön, tuoteluettelon, palveluiden / portfolion esityksen, aikataulunäytön, YouTube / Vimeo / Twitch / Dailymotion -videointegraation, blogin luomisen, Google Maps -integraation, bio- ja blogin luomisen, asiakastodistusten näytön, kokoelman varastossa valokuvia, salkun luomisominaisuus ja paljon muuta.

Kustannus: Verkkosivun rakentajalla on liiketoimintasuunnitelma, jonka kustannukset muodostuvat $ 19,9 / kk ja All Inclusive -suunnitelman, jonka kustannukset räätälöidään yksilöllisesti käyttäjien tarpeiden mukaan. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen palveluihin tai suunnitelmien ehtoihin, Heek takaa 14 päivän rahat takaisin -takuun.

Kokeile Heekiä ilmaiseksi

Mitä ominaisuuksia suurella taiteilijaportfoliosivustolla pitäisi olla?

Taiteilijana sinulla on ensikäden tietoa siitä, kuinka vaativat ja nopeasti muuttuvat tärkeimmät taiteen trendit ovat. Tämä tarkoittaa, että taiteilijaportfolio-verkkosivuston rakentaminen ei tarkoita luovuutesi tuomista verkkoon, vaan myös liikenteen lisäämiseen ja voiton tuottamiseen. Se on yksi niistä tavoitteista, joita useimmat freelancerit ja riippumattomat taiteilijat pyrkivät aloittaessaan projektinsa.

Verkkosivun rakentaminen on paras tapa esitellä työsi ja näyttää kaikki portfolio yhdessä paikassa. Sinun odotetaan myös antavan tietoja itsestäsi, luovasta lähestymistavastasi, tyyleistäsi, joissa työskentelet, ja yhteystiedoistasi pysyäksesi yhteydessä potentiaalisiin asiakkaisiin. Siksi on järkevää huomauttaa kaikista salkun verkkosivustoista, jotka ovat välttämättömiä:

 • Vastuullinen suunnittelu

  Muotoilu herättää suuria tunteita ja rohkaisee käyttäjiä jatkamaan verkkosivustojen selaamista. Mitä vaikuttavampi portfolion suunnittelusi on – sitä enemmän mahdollisuuksia on kiinnittää käyttäjien huomio ja erottua joukostasi. Varmista, että verkkosivustosi on reagoiva suunnittelu, jotta käyttäjät voivat selata sitä eri laitteista. Tämä on varma tapa kasvattaa liikennevirtaasi.

 • Kiinnostava ja arvokas sisältö

  Suunnittelu on vain puolet liiketoiminnasta, kun kyse on portfolio-verkkosivuston kehittämisestä. Toinen välttämätön osa sitä on sisältöä. Portfoliosi tulisi kattaa luettelo elementeistä, joita se ei ole juuri ajateltavissa ilman. Näitä ovat oma bio-, portfolio-osio, yhteystiedot, asiakaskokemukset, videot ja valokuvagalleriat näyttelyistäsi ja taidenäyttelyistä, hinnoittelupolitiikka ja tietysti toimintakehotusvaihtoehto, joka houkuttelee potentiaaliset asiakkaasi ostamaan sinulta.

  Voi, älä unohda verkkosivustojen hylkäämisaikaa. Käyttäjät tarvitsevat yleensä noin 3,5 sekuntia mielipiteensä muodostamiseksi ja päätöksen tekemiseksi, kannattaako projektiasi jatkaa selaamista. Siksi sisältö on niin arvokas ja tärkeä.

 • Salkun laatu

  Artistisivustojen luomisessa portfolion laatu on ensisijainen tavoite. Kuinka muuten voit näyttää teoksesi eduksi ja kuinka muuten käyttäjät voivat muodostaa puolueettoman mielipiteen lahjakkuudestasi? Siksi portfolion tulisi olla taiteilija-verkkosivustosi keskipiste – paikka, johon kohdeyleisön tulisi mennä katsomaan mitä pystyt ja päättämään, ovatko he valmiita ostamaan sinulta.

  Kaikkien valokuvien lisääminen portfolio-osaan ei ole järkevää – valitse vain ne, jotka ansaitsevat erityistä huomiota ja jotka ovat kokoelmasi todellinen kohokohta – ne, joista olet vilpittömästi ylpeä. Mainosta vain korkealaatuisia kuvia ja muista kuvata ne.

 • Yhteys kohdeyleisöön

  Sikäli kuin taiteilija-verkkosivustosi luomisen päätarkoitus on kohderyhmän luominen ja voittojen kasvu, verkkosivustosi tulisi sisältää elementtejä, jotka rohkaisevat aktiivista viestintää kiinnostavaan vuorovaikutukseen käyttäjien kanssa.

  Voit lisätä blogin, foorumin, keskustelupaneelin, kyselyn, kommenttiosion tai minkä tahansa muun salkun verkkosivustotiedot, joiden avulla voit olla yhteydessä käyttäjiin, mikä nostaa mahdollisesti muuntokursseja.

  Kuten ylhäältä katsottuna, arvoinen taiteilijaverkkosivusto on mahdoton ajatella ilman tiettyjä elementtejä. Verkkosivun rakentajien käyttö yksinkertaistaa tätä tehtävää sinulle, koska näiden järjestelmien mukana tulee yleensä integroitu ominaisuusjoukko ja luettelo työkaluista, joita tarvitaan suunnittelussa, ja ne edistävät ammatillista portfolioprojektia. Valitse vain järjestelmä, joka toimii parhaiten sinulle, ja aloita työskentely verkkosivustollasi.

Mikä verkkosivustorakentaja on paras taiteilijaportfolioon?

Sivustojen rakentajia on paljon – sekä suosittuja että vähemmän tunnettuja -, joiden avulla voit käynnistää portfolioprojektin. Paras vaihtoehto, jota voit valita, kun valitset parhaan web-rakennustyökalun, on valita yksi todistetuista alustoista, jotka sisältyvät ylin luetteloomme. Nämä järjestelmät toimivat yhtä hyvin aloittelijoille ja web-suunnittelun ammattilaisille. Ne ovat täynnä ominaisuuksia, ja niissä on työkalut, jotka on räätälöity yksinomaan taiteilijoiden tarpeisiin.

Jos sinulla on web-suunnittelu- ja koodaustaidot, voit kuitenkin päättää monimutkaisemman ja toiminnallisemman järjestelmän – WordPress – puolesta. Tämä CMS tunnetaan laajoista laajennusten ja mallien integrointivaihtoehdoista. Tämä vastaavasti voi laukaista koodin muokkauksen tarpeen. Jos olet varma, että pärjäät haasteessa, WordPressin käyttö auttaa varmasti suunnittelemaan ammattitaiteilijaportfolion.

Onko järkevää käyttää vähemmän suosittuja verkkosivustojen rakentajia yllä mainittujen sijasta? Itseasiassa ei. Asia on se, että näissä järjestelmissä puuttuu usein pakollisia ominaisuuksia, eivätkä ne pysty takaamaan projektiisi tarvittavaa fantasiaa ja turvallisuustasoa. Mikä on järkeä investoida epäilyttävään ja epäsuosittuun järjestelmään, joka voi aiheuttaa projektillesi pitkällä aikavälillä riskin?

Onko mahdollista luoda taiteilijan verkkosivusto ilmaiseksi?

Teknisesti on mahdollista luoda taiteilijoiden verkkosivusto ilmaiseksi. Joka tapauksessa monet verkkosivustojen rakentajat tarjoavat ilmaisia ​​suunnitelmia, joihin liittyy kuitenkin enimmäkseen tiettyjä rajoituksia, kuten verkkotunnuksen puuttuminen, rajoitettu pääsy ominaisuusjoukkoon, rajoitettu mallivalinta ja suunnittelun räätälöintityökalujen puute.

Sinun tulisi kuitenkin ymmärtää, että salkusivustosi käynnistäminen ilmaisella suunnitelmalla ei ole mitään järkeä, varsinkin kun tavoitteena on rakentaa täysimittainen projekti. Tällaisella verkkosivustolla tulisi olla kytketty SSL-varmenne, valitsemasi verkkotunnus, luotettava ja turvallinen isäntä, puhumattakaan ammatillisista malleista ja edistyneistä ominaisuuksista.

Portfolio on käyntikorttisi verkossa. Katsotaanpa sitä: sen asettaminen väliaikaiseksi projektiksi on vain järjetöntä eikä vakava. Kun olet päättänyt perustaa laadukkaan taiteilijan verkkosivuston ja popularisoida luovuuttasi, valmistaudu investoimaan siihen.

Bottom Line

Laadukas verkkosivusto on välttämätön työkalu taiteilijoille, jotka haluavat perustaa läsnäolon verkossa ja pyrkivät pitkäaikaisiin tavoitteisiin. Se on välttämätön projekti mainostajille, jotka aikovat esitellä kykyjään tehokkaasti, kasvattaa asiakaskuntaa ja lopulta tuottaa voittoa.

Saadaksesi parhaan hyödyn salkustasi, sinun on kuitenkin yritettävä parhaasi mukaan tehdä siitä loogisesti rakennettu ja täysin varusteltu. Jos sinusta tuntuu, että sinulla ei ole vaadittavia web-suunnittelutaitoja, verkkosivustojen rakennuksen käyttäminen on paras ratkaisu. Niitä on siellä monia, mutta kaikki eivät ole huomion arvoisia. Yllä luetellut järjestelmät ovat parhaita kapeat edustajat, jotka eivät vain yksinkertaista verkkosivujen luomisprosessia, vaan myös varmistavat arvokkaan tuloksen.

Tavallisten all-in-one-verkkosivustojen rakentajien lisäksi voit käyttää myös erikoispalveluita tai WordPress. Sinun on tehtävä valinta asiantuntemusasteen, projektin monimutkaisuuden ja tuloksen perusteella, jonka toivot hyödyntävän pitkällä aikavälillä.

Paras taiteilijoiden verkkorakennustyökalun valitseminen on usein haaste. Jos onnistut löytämään palvelun, joka vastaa tarpeitasi ja odotuksiasi, saat varmasti täysin varustellun verkkosivuston. Kokeile viestissä tarkistettuja järjestelmiä tehdä puolueeton päätös ja valmistaudu investoimaan projektiisi ollaksesi tyytyväinen tulokseen.

Luo ilmainen taiteilijaverkkosivusto

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map