Parhaat tapahtumasivustojen rakentajat

parhaat tapahtumasivustojen rakentajat


Suunnitteletko suuren elokuvan järjestämisen tai eeppisen juhlan järjestämisen? Onko sinulla arvoinen tapahtuma potentiaalisille osallistujillesi? Tarvitset massiivisen työkalun heidän huomionsa herättämiseen. Tässä voi auttaa vankka tapahtumasivusto.

Tehtävänä on vakuuttaa kohdeyleisösi siitä, että tapahtuma on paras veto heille. Tästä syystä vakuuttavan tapahtumapaikan saaminen tekee tempun. Se opastaa potentiaalisia kävijöitämme läpi koko tietä tapahtuman esittelystä ja kuvauksesta päätöksentekoon. Tarvitset vain ansaitaksesi ihmisten luottamuksen.

Ammattitapahtumasivustojen rakentaminen on tullut paljon helpompaa nykyaikaisten verkkosivustojen rakentajien ansiosta. Suunniteltu aloittelijoille ja muille kuin teknikkoille nämä alustat toimittavat edelleen tarpeeksi työkaluja luoda kiinnostava sivusto ja saada kohdeyleisösi pysymään tarvitsemallasi sivulla. Toisaalta yhä useampi verkkoteknologinen työkalu tekee valintaprosessista melko pelottavaa.

Testasimme 10 parasta tapahtuman verkkosivustojen rakentajaa:

 1. Wix – paras verkkosivustojen rakentaja tapahtumiin
 2. WordPress – ilmainen CMS, jolla luodaan ja hallitaan tapahtumasivustoa
 3. Eventbrite – maailmanlaajuinen tapahtumien hallintaympäristö
 4. Bizzabo – moderni tapahtumasuunnittelu- ja hallintaohjelmisto
 5. Aventri – Palkittu tapahtumien hallintaratkaisu
 6. Dryfta – helppo tapahtumasuunnittelun verkkosivujen rakentaja
 7. Zoho Backstage – Tapahtumien hallinnan online-ohjelmisto
 8. Facebook – luominen & Julkisten tai yksityisten tapahtumien hallinta
 9. uKit – paras pienyritysten verkkosivujen rakentaja
 10. Kirjanmerkki – Paras AI-pohjainen verkkosivustojen rakentaja

Oletko oikeassa valitsemalla verkkosivuston rakentajan avata tapahtumasivusto sen kanssa? Parasta järjestelmää ei tarvitse etsiä muualta. Alla oleva arvostelu on ajansäästäjäsi, joka kuvaa kymmenen suosituinta alustaa, joista saatat olla aika hyödyllisiä rakennettaessa tapahtumasivustoa tyhjästä. Katsotaanpa heitä nyt, ennen kuin päätämme rakentaa vankan tapahtumasivuston.

Wix – paras verkkosivustojen rakentaja tapahtumiin

Wix - paras verkkosivustojen rakentaja tapahtumiin

Wix – on paras tapahtumasivustojen rakentaja. Se on yksi joustavimmista ja monipuolisimmista alustoista. Se on hyvä kaikentyyppisille verkkosivustoille. Ohjelmisto on erittäin helppo käyttää. Se tarjoaa laajan valikoiman mobiililaitteisiin reagoivia malleja, joissa on runsaasti sisäänrakennettuja ominaisuuksia, sekä laaja valikoima rakennusten widgettejä Wix-sovellusmarkkinat.

Wix käyttää uusinta verkkoa ja AI-tekniikat tarjota paras verkkosivustojen rakennuskokemus. Tässä on joitain Wixin käytön perustavia etuja:

 • Tapahtumasivustomallit – Ohjelmistolla on loistava kokoelma malleja tapahtumapaikoille. Pidätkö konferenssia vai yrityskokousta, onko sinun lähetettävä online-kutsu hääihin tai juhliin, järjestettävä verkostotapahtuma tai enemmän, Wix tarjoaa erilaisia ​​malleja mihin tahansa tilanteeseen.
 • Sisäänrakennetut ominaisuudet – Tapahtumakategorian mallit sisältävät jo integroidut ominaisuudet vakaalle tapahtumasivustolle. Täällä on “Kuinka päästä” -osa, aikataulut, integroidut kartat, kassalomakkeet, toimintakehotuspainikkeet jne.
 • Wix-tapahtuman widgetit – Wix App Market on täynnä hyödyllisiä lisäosia ja tapahtumawidgettejä. Esimerkiksi tapahtumakalenteri on tyylikäs aikataulutyökalu, johon voit lisätä minkä tahansa tapahtuman ja tiedottaa vierailijoille tulevasta näyttelystä.
 • Wix-varaukset sopii erinomaisesti liikekokouksiin, konferensseihin, käsityöliikkeisiin jne. Sen avulla asiakkaasi pääsevät helposti tapahtumaan kuluttamatta aikaa puheluihin, sähköpostirekisteröinteihin jne..
 • Wix-foorumi on loistava widget pitkäaikaisiin tapahtumiin. Sinä itse laatitte verkkoyhteisön, jossa jäsenet voivat jakaa kommentteja, videoita, valokuvia ja muuta tapahtuman sisältöä.

Wix on lopullinen verkkosivustojen rakennusratkaisu mihin tahansa ongelmaan. Se on joustava ja tarpeeksi helppo käyttää, ja hinta täyttää kaikki budjettiodotukset ilmaisen, menestymättömän suunnitelman lisäksi. Verkkosivun rakentajalla on maksettuja tilauksia kaksi ryhmää suunnitelmia, joista valita. Näitä ovat vakio- ja yritys- / verkkokaupan tilaukset. Vakiosuunnitelmien hinta alkaa 13 dollaria kuukaudessa ja nousee hintaan 39 dollaria kuukaudessa, kun taas liiketoimintasuunnitelmien hinta vaihtelee välillä 23–500 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Wixin kanssa ilmaiseksi

WordPress – ylläpitämä CMS tapahtuma-verkkosivuston luomiseksi

WordPress - ylläpitämä CMS tapahtuma-verkkosivuston luomiseksi

WordPress – On yksi suosituimmista CMS-alustoista tuottaa miljoonia verkkosivustoja, mukaan lukien tapahtumaprojektit. Alustat tarjoavat useita tapahtumien hallinnan ja markkinoinnin mahdollisuuksia lukuisten tapahtumien hallinnan laajennusten ja integrointiominaisuuksien ansiosta. Keskeisiä ominaisuuksia ovat:

 • Mahtavia tapahtumateemoja – Käyttäjät arvostavat suurta valikoimaa teemoja, jotka on suunniteltu erityyppisiin tapahtumiin. Konferensseista, foorumeista ja yrityskokouksista pelottavampiin tapahtumiin, kuten juhliin, esityksiin ja juhliin – WordPress on ne kaikki.
 • Laaja valikoima laajennuksia – Tuskin mikään muu CMS voi tarjota samanlaisia ​​laajennuksia. WordPress tarjoaa satoja työkaluja tapahtumasivustosi hallintaan ja mainostamiseen. Monipäiväiset tapahtumien rekisteröinnit, lippujen myynti, tapahtumien ajoittaminen, hälytykset ja push-ilmoitukset – asenna ja aktivoi plugin vain hyödyntääksesi sen ominaisuuksia täysimääräisesti.
 • Loputtomat integraatiomahdollisuudet – WordPress on avoimen lähdekoodin CMS: nä moniin integrointeihin olemassa olevien palveluiden kanssa. Voit ottaa käyttöön erilaisia ​​maksutapoja, integroida Google Mapsin osoittamaan tapahtumapaikan sijaintia, luoda henkilökohtaisen tapahtumien järjestäjän, käynnistää sähköpostitilauskampanjoita ja paljon muuta.
 • Hosting – Kuten a ladattavat ohjelmistot, WordPressillä ei ole integroituja hosting-ratkaisuja. Sen sijaan se merkitsee tarvetta etsiä eniten sopiva palveluntarjoaja siellä. Onneksi hosting-palveluita tarjoavien yritysten valinta on melko laaja, ja voit helposti löytää järjestelmän, joka projektisi isännöintiin tarvitsee ennen kaikkea.

WordPressistä puhuttaessa järjestelmä suosittelee virallisesti Bluehost parhaimpana palveluntarjoajana, joka kattaa vallitsevan määrän käyttäjien tarpeita. Bluehost sallii CMS: n asentamisen vain yhdellä napsautuksella ja tarjoaa runsaasti etuja, jotka vaikuttavat projektisi suorituskykyyn. Yrityksen mukana ilmainen bonus verkkotunnus tarjotaan ensimmäisenä vuonna rekisteröinnin jälkeen, 60% alennus järjestelmän asennuksesta, paljon integrointeja, nopea latausnopeus, edullinen hinnoittelupolitiikka ja monia muita etuja, jotka tekevät Bluehostista todella arvokkaan sijoituksen kaikille WordPress-käyttäjille.

Alustat näyttävät olevan perimmäinen verkkosivustojen rakennustyökalu. Jotkut sen ala-puolista sisältävät kuitenkin melko monimutkaisen editoinnin. Sinun oletetaan tietävän ainakin CSS: n ja PHP: n perusteet sivujen mukauttamiseksi. Vaikka ohjelmisto on ilmainen, sinun on pidettävä huolta verkkotunnuksen rekisteröinnistä ja itsesi isännöinnistä. Lisäksi jotkut tapahtuman laajennuksista vaativat premium-tilin kaikkien ominaisuuksiensa käyttämiseksi.

Kokeile WordPress nyt

Eventbrite – maailmanlaajuinen tapahtumien hallintaympäristö

Eventbrite - maailmanlaajuinen tapahtumien hallintaympäristö

Eventbrite – on maailmanlaajuinen alusta, joka on erottunut yhdeksi suurimmista järjestelmistä, joita käytetään etsimään, luomaan, osallistumaan ja jakamaan tapahtumia ympäri maailmaa. Järjestelmä antaa mahdollisuuden luoda ja lisätä uusia tapahtumia sekä hallita niitä tarpeitasi vastaavasti. Näihin kuuluvat viralliset tapahtumat (yhteisökokoukset, musiikkifestivaalit, varainhankintakampanjat, maratonit jne.) ja henkilökohtaiset tapahtumat (kilpailut, juhlat, peliprojektit, kilpailut jne.).

Alustan pääkohokohdat ovat seuraavat:

 • integraatiot – Tällä hetkellä alusta integroituu useiden maailman suosittujen palveluiden kanssa, kuten Dropbox, Zoho, Facebook, Google Apps, MailChimp, Salesforce, Twitter, Microsoft Dynamics ja muut..
 • Käyttäjäsovellus – Eventbrite mahdollistaa käyttäjän sovelluksen lataamisen ja asentamisen mobiililaitteeseesi. Täällä voit käyttää luokan mukaan luokiteltuja tapahtumasyötteitä sijainnin perusteella. Tämä tarkoittaa, että sinulle tarjotaan luettelo tapahtumista, jotka tapahtuvat sijainnissasi heti käydessäsi verkkosivustolla, mikä on todella kätevä, aikaa säästävä ja hyödyllinen. Mukana on myös sovelluksen sisäinen lippujen ostovaihtoehto, jonka avulla voit ostaa lippuja luetteloituihin tapahtumiin Stripe-, PayPal-, Braintree- ja muiden suosittujen maksujärjestelmien kautta. Sovellusta voidaan käyttää myös kätevään lipunhallintaan ja henkilökohtaisten tapahtumasuositusten luomiseen.
 • App Marketplace – Järjestelmässä on tehokkaat integroidut sovellusmarkkinat, joilla voit löytää kaikenlaisia ​​sovelluksia, widgettejä ja laajennuksia, jotka voivat vaikuttaa tehokkaasti tapahtumasivustosi suorituskykyyn..
 • Tapahtumahallinta – Eventbriten avulla henkilökohtaisten / liiketapahtumien luominen ja hallinta on entistä yksinkertaisempaa. Sinun on lisättävä tapahtuma, annettava sille nimi, asetettu sijainti, päivämäärä, lipun hinta ja tyyppi. Lopuksi voit lisätä kuvia mediatiedostoja, audioita ja muita elementtejä kiinnittääksesi käyttäjän huomion tapahtuman julkaisun jälkeen.
 • Lippujen luominen – Alusta mahdollistaa lippujen suunnittelun ja julkaisemisen, ja on myös mahdollista luoda paperilippuja edelleenjakelua varten. Voit lisätä lippusi tietoja, jotta potentiaaliset vierailijat saavat kaiken mahdollisesti kiinnostuneen tiedon. Lisäksi järjestelmä mahdollistaa erilaisten liputyyppien luomisen erilaisille käyttäjäryhmille. Niihin kuuluvat yleiset pääsyliput, VIP-liput, varatut istuinliput, monipäivä- ja yhden päivän liput, varhainen lintu-alennus, koodattu alennus jne..
 • Tapahtuman suorituskyvyn analyysi – Eventbrite tarjoaa järjestäjille integroidun analytiikkatyökalun, jonka avulla on mahdollista seurata myyntiä, tapahtumassa mukana olevien lukumäärää, liikenteen vaihtelut ja muut parametrit, jotka voivat kertoa paljon tapahtumasi suosiosta.

Eventbrite tarjoaa kolmen tyyppisiä suunnitelmia, mukaan lukien Essentials, Professional ja Premium. Kaksi ensimmäistä tilausta ovat ilmaisia ​​jokaiselle, joka aikoo myydä ilmaisia ​​lippuja, mutta jos aiot periä maksuja myydyistä lipuista, järjestelmä asettaa kiinteät maksut jokaiselle myytylle lipulle. Essentials-hinnoittelu on siis 2% + 0,79 dollaria maksetulta lipulta, kun taas Professional-hinnoittelu on 3,5% + 1,59 dollaria maksetulta lipulta. Premium-suunnitelmaan sisältyvien palveluiden kustannuksista keskustellaan erikseen järjestelmän kehittäjien kanssa.

Kokeile Eventbrite nyt

Bizzabo – moderni tapahtumasuunnittelu- ja hallintaohjelmisto

Bizzabo - moderni tapahtumasuunnittelu- ja hallintaohjelmisto

Bizzabo – on paras tapahtumanhallinnan verkkosivustopalvelu .. Ohjelmiston avulla voit hyötyä tyylikkäästä verkkosivustosta ja mobiilisovelluksesta samanaikaisesti. Sivustoa on helppo mukauttaa Bizzabo-työkaluilla ja ominaisuuksilla. Ne sisältävät:

 • Puhdista tapahtumamallit – Ohjelmisto tarjoaa valikoiman hyvännäköisiä malleja, joita on saatavana myös mobiililaitteille sovelluksen edessä.
 • Laajennettu tapahtumapaketti – Bizzabo on henkilökohtainen tapahtumien järjestäjä. Sitä on helppo käyttää ja siinä on useita toimintoja tapahtumien hallintatyökaluista lippujen myyntivaihtoehtoihin, maksutapojen integraatioihin ja muuhun.
 • Päällekkäiset tapahtumat – Ohjelmiston avulla on helppo luoda yksi verkkosivusto useille tapahtumille. Sinun ei tarvitse avata uutta sivustoa vastaavaa tapahtumaa varten. Kopioi se vain muihin saman tyyppisiin tapahtumiin.
 • Lisätuki – Jokaiselle käyttäjälle annetaan tilivastaava käsittelemään erilaisia ​​ongelmia. Ammattimaiset avustajat opastavat sinut läpi koko web-rakentamisen. Voit ottaa yhteyttä tukitiimiin myös puhelimitse tai hyötyä Bizzabo-blogista.
 • Integrointikyvyt – Alusta voidaan integroida erilaisiin olemassa oleviin palveluihin, kuten MailChimp, Google Analytics jne. Käyttäjät voivat lisätä mediasisältöä, kuten videoita ja kuvia. Voit lisätä muokattavia välilehtiä, widgettejä ja paljon muuta.

Alusta on osoittautunut hyväksi ratkaisuksi aina, kun sinun on luotava tapahtumamarkkinoinnin / -hallinnan verkkosivusto. Bizzabo on erittäin helppokäyttöinen rekisteröintiprosessin kautta, mikä saattaa näyttää hieman liian monimutkaiselta ensi silmäyksellä. Verkkosivun rakentaja tarjoaa kolme hinnoitteluvaihtoehtoa, mukaan lukien Planner, Pro ja Elite. Saadaksesi selville kunkin suunnitelman kustannukset sinun on otettava yhteyttä järjestelmänvalvojaan henkilökohtaisesti.

Kokeile Bizzaboa ilmaiseksi

Aventri – Palkittu tapahtumien hallintaratkaisu

Aventri - Palkittu tapahtumien hallintaratkaisu

Aventri – on hyvä konferenssisivustojen rakentaja, joka kattaa edistyneet tapahtumien hallinta- ja web-rakennusratkaisut auttaa yrityksiä tehokkaasti hallitsemaan liiketoimintaprosesseja suunnitellessaan yritystapahtumiaan. Verkkosivun rakentaja ylpeilee vaikuttavilla tilastoilla, mukaan lukien 20 miljoonaa onnistuneesti rekisteröitynyttä rekisteröintiä, yli 300 tuhatta tehokkaasti hoidettua tapahtumaa ja upea asiakastyytyväisyysaste, joka ylittää 97%. Nämä ovat melko suuria lukuja. Nyt on korkea aika katsoa joitain alustan merkittävimmistä ominaisuuksista:

 • Laaja tapahtumasuunnitteluvaihtoehtoja – Ammattimaisten ja nykyaikaisten verkkosivustojen suunnittelun lisäksi Aventri antaa käyttäjille lisätä tapahtumia, aikatauluja, hallita ja mukauttaa liiketoimintaprosesseja, esityslistoja, kokouksia, istuntoja, luoda räätälöityjä raportteja, lisätä ja hallita puhujia jne. Voit integroida nämä elementit automaattisesti tapahtumaan. projekti yksin.
 • Integrointi kolmannen osapuolen sovellusten kanssa – Aventri mahdollistaa integroinnin ulkoisiin sovelluksiin ja lisäosiin, jotka mahdollistavat tapahtumasivustosi toimivuuden parantamisen. Joitakin niistä ovat Silverpop, Marketo, Salesforce, OnWire, Clickatell, Eloqua ja monet muut. Lisäksi järjestelmä tarjoaa tilaajilleen mahdollisuuden käyttää integroituja sovellusliittymiä, jotka auttavat lisäämään ratkaisun projektiinsa ja muihin verkkosivustoihin.
 • Muokattavat reagoivat DIY-mallit – Verkkosivun rakentaja sallii reagoivien mallien luomisen ja räätälöinnin täysin tyhjästä alustaan, jotta niitä voidaan käyttää uudelleen, samalla kun työskentelet seuraavien tapahtumaprojektien parissa..
 • Käyttäjän roolin käyttöoikeudet – Sinun on annettava verkkosivustojen käyttöoikeudet niille käyttäjille, jotka haluat liittyä kehittäjätiimiin. Järjestelmä mahdollistaa roolien käyttöoikeuksien jakamisen tarvitsemiesi käyttäjien kanssa. Tämä parantaa lopulta verkkosivustosi turvallisuutta ja antaa täyden hallinnan verkkosivuston hallintaan ja päivitysprosessiin.

Aventri on verkkosivustojen rakentaja, joka yhdistää arvokkaan verkkosivustojen luomisalustan ja täysin integroidun tapahtumienhallintaohjelmiston, joiden avulla voidaan käynnistää nykypäivän tapahtumaprojekteja huippuluokan suorituskyvyllä. Järjestelmään kuuluu myös sähköpostimarkkinointiominaisuuksia, laajoja verkostoitumis- ja matchmaking-työkaluja, tapahtumakyselyjä, laajoja projekti- ja tapahtumienhallintavaihtoehtoja, resurssien kartoitusta ja tapahtumien budjetinhallintatyökaluja jne. Aventri ei vaadi teknisiä yksityiskohtia tai vivahteita – käynnistä vain verkkosivusto ja jaa tiedot, joista kävijät ovat kiinnostuneita.

Kokeile Aventri nyt

Dryfta – helppo tapahtumasuunnittelun verkkosivujen rakentaja

Dryfta - helppo tapahtumasuunnittelun verkkosivujen rakentaja

Dryfta – on ajan tasalla oleva tapahtumasuunnittelun verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla voidaan käynnistää ja hallita uskomattomia tapahtumaprojekteja kaiutinprofiilien, aikataulujen, mukautetun sisällön, median integrointivaihtoehtojen, sulautettujen lomakkeiden ja paljon muiden ominaisuuksien kanssa, jotka ovat pakollisia – olla mihin tahansa tapahtumaprojektiin. Verkkosivun rakentaja toimii erinomaisesti organisaatioille, yrityksille ja oppilaitoksille. Otetaan lyhyt kuvaus palvelun ominaisuuksista, joita voit käyttää onnistuneesti suunnittelussa ja heidän hallinnassaan / päivittää tapahtumasivustosi:

 • Mallin asetukset – Dryfta antaa mahdollisuuden valita useiden reagoivien tapahtumien verkkosivumallien joukosta, akateemisista projekteista yrityssivustoihin, konferensseihin ja symposiumeihin. Jos sinulla on aikomus aloittaa verkkosivusto tyhjästä, järjestelmän CSS Manager antaa sinun lisätä ja muokata omia koodeja luodaksesi yksilöllisiä malleja.
 • Integrointivaihtoehdot – Dryfta -sovelluksella voit integroida mediatiedostot räätälöityihin verkkosivuihin, ladata tekstisisältöä, kuvia, upottaa ja määrittää YouTube-videoita, jotta ne ovat vain kirjautuneiden käyttäjien käytettävissä. Lisäksi voit integroida ulkoisia linkkejä, jotka ohjaavat käyttäjiä muihin verkkosivustoihin liittyviin tietoihin.
 • Widget Manager – Verkkosivuston rakentajalla on omat Widget Manager -työkalut, jotka mahdollistavat räätälöityjen tekstien, sulautettujen lomakkeiden, koodien, uutiskirjeen rekisteröintilomakkeiden, diojen ja muiden verkkosivut-elementtien lisäämisen tapahtuma-verkkosivustollesi.
 • Tapahtumapaikan ominaisuudet – Dryfta antaa pääsyn lukemattomiin määrään tapahtumien verkkosivujen hallintaominaisuuksia. Niihin sisältyy budjetti & Kustannukset visuaalinen työkalu, Tehtäväluettelon luontivaihtoehto, Tapahtuman asennusvaihtoehto, Yhtenäinen CRM käyttäjän yleisiin tietoihin pääsyyn, Yhteystietojen segmentointi, Muokattavat sähköpostimallit, yksi kojetaulu osallistujille ja puhujille, jotka haluavat hallita profiileja, tapahtumaverkkosovellus, sponsorit & Näytteilleasettajatyökalut, räätälöity raportointi, liput & Maksuyhdyskäytävät, tiivistelmä lähetysten hallinnasta, osallistujarekisteröinti tietyille tapahtumille, merkinnän suunnittelu & Tulostaminen, lyijyn haku, tapahtumien jälkeiset vuorovaikutukset jne.

Dryfta on hieno valinta tapahtumasivustojen kehittämiseen. Sisältää verkkosivujen rakentajan ja tapahtumien hallintaohjelmiston ominaisuudet, sen avulla voit luoda täysipainoisen verkkosivun tapahtumien järjestämistä ja hallintaa varten, myydä online-lippuja, hyväksyä käyttäjän lähetyksiä, järjestää sähköposti-kampanjoita, luoda tapahtumaaikatauluja, suunnitella tapahtumien osallistumissertifikaatteja ja merkkejä, ota vastaan ​​lahjoituksia ja suorita muita tärkeitä toimia yhdellä hallintapaneelilla. Mikä on mielenkiintoista, Dryfta ei tarjoa kaikille sopivaa suunnitelmaa. Sen sijaan järjestelmä tarjoaa jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen maksutavan etukäteen esitetyn online-pyynnön perusteella. Verkkosivun rakentajan tarjoamien palveluiden hinnat alkavat 119 dollaria kuukaudessa, ja niitä voidaan korottaa käyttäjän vaatimusten ja mukana olevien ominaisuuksien perusteella.

Kokeile Dryftaa nyt

Zoho Backstage – Tapahtumien hallinnan online-ohjelmisto

Zoho Backstage - Tapahtumien hallinnan online-ohjelmisto

Zoho Backstage – on toinen esimerkki ammatillisesta tapahtumien hallintaohjelmistosta, jonka avulla voidaan luoda ominaisuuksilla täytettyjä verkkosivustoja organisoimaan, hallitsemaan ja esittämään tapahtumiasi, päivittämään niitä tarvittaessa ja kiinnittämään käyttäjien huomio. Verkkosivuston rakentaja on intuitiivinen, eikä se vaadi paljon vaivaa / aikainvestointeja. Suunnittele vain projekti ja hyödynnä useita ominaisuuksia, joiden avulla voit hallita yrityksen tapahtumia mahdollisimman tehokkaasti. Jotkut merkittävimmistä ominaisuuksista on lueteltu alla:

 • Paikalliset verkkosivustot – Järjestelmä antaa sinun käynnistää lokalisoituja projekteja, jotka mahdollistavat yhteydenpidon eri alueiden verkkosivustoihin / tapahtumiin osallistujiin. Näin voit rohkaista käyttäjien välistä vuorovaikutusta tarjoamalla ilmoituksen lähettämisvaihtoehtoa, keskustelupalstoja, agendan kehittämistyökaluja ja muita ansioita.
 • Ammatilliset niche-mallit – Voit saada tapahtumasivustosi eläväksi valitsemalla yhden laatumerkkimalleista, joita järjestelmällä on kokoelmassaan. Suunnittelut ovat täysin reagoivia ja muokattavissa, ja voit säätää tarvittavia asetuksia saadaksesi parhaan hyödyn niiden suorituskyvystä. Vain valitse ja siirrä tarvittavat osiot, vedä ja pudota välilehdet, ota käyttöön tai poista käytöstä verkkosivuelementit, jotta projektillesi annetaan ainutlaatuinen muotoilu ja tuotemerkki.
 • Tyyli-asetukset – Sinun on valittava yksi käytettävissä olevista projektityyleistä, jotta verkkosivustollesi annettaisiin yksilöllinen mukautettu asettelu. Näitä ovat teksti ja kuva, vain teksti, widgetien upottaminen ja suositukset. Voit käyttää mitä tahansa näistä tyylivaihtoehdoista tai kaikkia niitä projektisi erikoistumisesta riippuen.
 • Monikielinen tuki – Zoho tarjoaa monikielisen tuen, jonka avulla voit kääntää tapahtumasivustosi sisällön valitsemillesi kielille kiinnittääksesi ulkomaisten käyttäjien huomion.
 • Henkilökohtainen osallistujien aikataulu – Järjestelmä antaa mahdollisuuden tarjota osallistujille mahdollisuus valita istunnot, joihin he haluavat liittyä. He voivat yksilöllisesti luoda räätälöityä esityslistan, jolloin heidän istuntonsa valitaan, jotta niitä voidaan seurata edelleen mobiililaitteiden kautta. Se on melko kätevää ja kätevää, varsinkin kun kyse on liiketapahtumista.
 • Rekisteröinti ja lipunmyynti – Zoho antaa sinun luoda erilaisia ​​tapahtumatyyppejä ja ottaa käyttöön rekisteröintivaihtoehdon, jotta käyttäjät voivat kirjautua tarvittavaan istuntoon milloin tahansa. Voit myös myydä lippuja verkossa ja jopa seurata niiden myyntiä ja vastaanottaa maksuja ilman palkkioita. Tarjoustarjoukset ja bonukset voidaan aktivoida myös täällä.

Zoho on monipuolinen alusta, jonka avulla voit rakentaa, hallita ja päivittää tapahtumasivustoja. Järjestelmä tarjoaa paljon erikoisominaisuuksia, jotka eivät vain kiinnitä käyttäjän huomioa, vaan myös rohkaisevat heitä liittymään alustaan ​​järjestämään edelleen omia kampanjoitaan. Zoho sallii paikallisten verkkosivustojen rakentamisen luoda asiakaskunta ja rohkaisee käyttäjien välistä vuorovaikutusta. Verkkosivun rakentaja tarjoaa kahdentyyppisiä hinnoitteluvaihtoehtoja. Ensimmäinen antaa mahdollisuuden valita 4 tilauksesta (Ilmainen, ammattimainen, yritys, lopullinen), jonka kustannukset alkavat nollasta ja nousevat jopa 249 euroon kuukaudessa. Vaihtoehtoisesti on mahdollista maksaa jokaisesta järjestetystä tapahtumasta. Tässä tapauksessa hinta alkaa nollasta ja nousee 899 euroon tapahtumaa kohti.

Kokeile Zoho Backstage Now

Facebook – luominen & Julkisten tai yksityisten tapahtumien hallinta

Facebook - Julkisten tai yksityisten tapahtumien luominen ja hallinta

Facebook – on maailman suosittu sosiaalinen verkosto, joka nauttii erittäin suosittua käyttäjiä ympäri maailmaa. Facebook-tilaajien kokonaismäärä on tällä hetkellä 1,59 miljardia käyttäjää, jotka luovat noin 47 miljoonaa julkisten tapahtumaryhmää vuodessa. Tämä johtuu siitä, että alusta paljastaa useita ominaisuuksia tapahtumien luomiseen ja hallintaan, antaen jokaiselle kutsua rajoittamattoman määrän ihmisiä ja järjestämään monipuolisia aktiviteetteja – sekä yksityisiä että julkisia.

Katsotaanpa verkon tärkeimpiä ominaisuusjoukkoja, jotka edistävät tapahtumien tehokasta määritystä:

 • Tapahtuman luominen – Facebook mahdollistaa yksityisten ja julkisten tapahtumien luomisen ja antaa sinun kutsua käyttäjiä, jotka voivat olla siitä kiinnostuneita. Tämä on kalenteripohjainen resurssi, jota voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, mukaan lukien käyttäjien ilmoittaminen tulevista tapahtumista, sanan levittäminen tietystä tapahtumasta, kutsujen lähettäminen ja jakaminen jne. On mahdollista kutsua tuhansia ihmisiä ryhmä, mikä lisää tapahtumaasi mahdollisuuksia saada huomiota.
 • RSVP-luettelo – Ominaisuuden avulla voit näyttää kutsuttujen käyttäjien luettelon ryhmiteltynä heidän vastaustensa perusteella. Nämä ihmiset voivat asettaa erilaisia ​​tiloja ilmoittaen aikomuksestaan ​​käydä tapahtumassa. Näitä ovat ”läsnäolo”, “ei läsnäolo”, “voi olla läsnä” ja “ei ole vastannut”. Jos kutsuttu henkilö asettaa osallistuva-tilan, ilmoitus ilmestyy uutissyötteeseen kertoaksesi ystäville siitä. Lisäksi käyttäjä saa muistutuksia tulevasta tapahtumasta päivämäärän lähestyessä.
 • Tapahtumahallinta – Voit tehdä tapahtuman muokkauksia milloin tahansa, kun kohtaat tällaisen tarpeen. On mahdollista muuttaa tapahtuman aikaa ja päivämäärää, sijaintiparametreja ja nimeä, lisätä kuvia, videoita ja muita mediatiedostoja jne. Käyttäjät puolestaan ​​pystyvät vastaamaan tapahtumaan, ottamaan käyttöön / poistamaan käytöstä ilmoitukset, raportoimaan ja jakamaan Uutiset.
 • Lippujen myynti – Jos Facebook-tili integroituu esimerkiksi Eventbriteen, voit tuoda kaikki tapahtumistiedot automaattisesti palvelusta toiseen aloittaaksesi lippujen myynnin suoraan Facebookin kautta. Alustojen välinen integrointiprosessi on nopea ja yksinkertainen. Se kestää yleensä noin 10 minuuttia, mikä takaa arvokkaan tuloksen pitkällä tähtäimellä.
 • Lisämajoittajien lisääminen – Jos aiot järjestää ja hallita tapahtumaa yhteistyössä muiden käyttäjien kanssa, voit lisätä heidät tapahtumaryhmän isäntiksi. Heti kun teet sen, tapahtuma näkyy heidän sivunsa tapahtumakalentereissa, jotta he voivat seurata / tehdä muokkauksia, katsella tapahtumaan liittyviä tietoja ja jakaa nämä tiedot muiden käyttäjien kanssa.
 • Maksettu tapahtumakampanja – Nyt kun olet valmis tapahtumaryhmäsi luomiseen, voit harkita maksetun ylennyksen etuja. Facebook sallii sen tehdä kahdella tavalla – joko Ads Manager -sovelluksen kautta tai suoraan Facebook-sivulta.

Ilmaisena sosiaalisena verkostona Facebook mahdollistaa tapahtumien luomisen ja hallinnan ilman mitään maksuja. Jos kuitenkin haluat mainostaa tapahtumiasi myöhemmin, voit kuitenkin valita maksulliset vaihtoehdot, mutta tämä ei ole pakollista.

Kokeile Facebook nyt

uKit – paras pienyritysten verkkosivujen rakentaja

uKit - paras pienyritysten verkkosivujen rakentaja

uKit – on halvin tapahtumasuunnittelussivustojen rakentaja, joka on suunniteltu erityisesti pienyrityksille. Samalla se auttaa sinua luomaan verkkosivun yritystilaisuuksiin, mukaan lukien konferenssit, erityiskokoukset, seminaarit ja muut. Voit luoda ammattitapahtumasivustoa tyhjästä tai peittää jo olemassa olevan Facebook-sivun. Katso lisää uKit-ominaisuuksia:

 • edullisuus – uKit tarjoaa alhaiset hinnat sisältäen 14 päivän ilmaisen kokeilun järjestelmän testaamiseksi. Voit rakentaa perussivuston, joka sisältää ilmaisen verkkotunnuksen, isännöinnin, SSL-tietoturvan ja perusominaisuudet vain 4 dollaria / kuukausi.
 • uKit Alt – Upea ominaisuus niille, joilla on jo olemassa oleva Facebook-sivu, joka kuvaa tapahtumaa. Sen avulla voit muuntaa sivun ammattimaisiksi verkkosivustoiksi muutamassa minuutissa. Se lisää verkkosivuston uskottavuutta ja auttaa luomaan vahvan maineen verkossa. Järjestelmä tuottaa Facebook-sovellusliittymän avulla tarvittavat tiedot sivulta ja sijoittaa ne verkkosivustolle. Siirtoon sisältyy kuvia, valokuvia gallerioista, logo, uusi syöte, tapahtuman yksityiskohdat, yhteystiedot jne.
 • Widgetit ja sovellukset – uKit helpottaa erilaisten widgetien integrointia, mukaan lukien ammattimaiset valokuvagalleriat, streaming-sovellukset, kalenterit jne. Useimmissa malleissa on jo sisäänrakennetut widgetit, joita voit muuttaa tai muokata.
 • Vastuullinen suunnittelu – Joukon mobiiliystävällisiä malleja lukuun ottamatta uKitillä on mobiili- ja tabletti-esikatselutila, jotta sivustosi näyttää hyvältä eri laitteilla. Käyttäjät voivat muokata verkkosivustoa varmistaen, että molemmat älypuhelimet ja tablet-laitteet ovat oikein. Aina kun teet muutoksia mobiili- ja tablet-tilassa, niitä ei näytetä sivuston työpöytäversiossa. Upea ominaisuus parannetulle matkaviestinkäyttäjälle.
 • Väliaikainen pääsy verkkosivuston hallintaan – Kun rakennat tapahtumasivustoa yhteistyössä muiden ryhmän jäsenten kanssa, voit määrittää väliaikaisen verkkosivuston hallintaoikeuden niille käyttäjille, joiden kanssa aiot työskennellä. Tässä tapauksessa olet oikeudenhaltija, jolla on valtuudet päivittää verkkosivustotietoja, lisätä / poistaa widgettejä ja sivuja, käyttää Google Analyticsia, katsella verkkosivustojen tilastoja, säätää SEO-asetuksia jne. Huomaa, että kaikki -työntekijät tallennetaan automaattisesti varmuuskopioversioon tietojen menettämisen estämiseksi. Väliaikaisen käyttötilan enimmäiskesto ei kuitenkaan ylitä 999 päivää.

uKit on hyvä ja kustannustehokas verkkosivustojen rakentaja. Se tarjoaa erilaisia ​​tyylikkäitä alustoja, upea muotoilu ja yksinkertainen toimittaja verkkosivujen mukauttamiseen. Järjestelmä tarjoaa maksettuja foru-suunnitelmia, joista halvin maksaa vain 4 dollaria kuukaudessa, kun taas kallein tilaus on 12 dollaria kuukaudessa. Tarkastellaanpa: se on todella runsas ja edullinen tarjous.

Kokeile uKit ilmaiseksi

Kirjanmerkki – AI-pohjainen verkkosivustojen rakentaja

Kirjanmerkki - AI-pohjainen verkkosivustojen rakentaja

Kirjanmerkki – on ilmainen tapahtumasuunnittelun verkkosivujen rakentaja. Se on yksi edistyneimmistä SaaS-palveluista web-tekniikoiden suhteen. AI-pohjainen pilvipohjainen ratkaisu on hyvä rakentamaan erilaisia ​​verkkosivustoja tyhjästä. Tapahtumapaikat eivät ole poikkeus foorumin AiDA: n (keinoälyn suunnittelutyökalu) ansiosta. Tässä on joitain kirjanmerkin toimittamia hienoja ominaisuuksia:

 • Tekoäly – Tapahtumasivustojen rakentaminen on tullut helpommaksi kuin koskaan ennen Bookmarkin AiDA: n avulla. Käyttäjän on tunnistettava vain verkkosivustotyyppi, annettava sille nimi ja vastaanotettava käyttövalmis asettelu. Voit valita useista asetteluista ja valita parhaan sopivan.
 • Kohdistusominaisuus – Ominaisuus toimittaa joukon jo suunniteltuja osioita verkkosivullesi. Ne ovat täysin toimivia ja näyttävät aika tyylikkäiltä. Voit valita minkä tahansa käytettävissä olevista osioista ja lisätä ne mihin tahansa tarvitset tapahtumasivustosi. Kun olet lisännyt tarvittavan osan, voit vapaasti muokata ja mukauttaa sitä. Voit esimerkiksi ilmoittaa tapahtuman puhujat, erikoisvieraat tai jäsenet erillisessä tarkennusosassa.
 • Yksinkertainen toimittaja – Kirjanmerkki tarjoaa valikoiman valmiiksi suunniteltuja lohkoja ja moduuleja. Voit yksinkertaisesti lisätä ne sivulle ja mukauttaa tarvittaessa. Hyödynnä käyttövalmis Yhteystiedot- tai Tietoja meistä -osiosta, lisää uusia lohkoja ja paljon muuta.
 • Tapahtumaominaisuus – Verkkosivustosi erikoistumisesta riippuen voit lisätä erilaisia ​​tapahtumia verkkosivustosi mainostamiseksi ja liikenteen lisäämiseksi. Itse asiassa on mahdollista lisätä niin monta tapahtumaa kuin haluat – päästä vain verkkosivuston kojetaulun valikossa olevaan Tapahtumat-osioon ja tehdä tarvittavat muokkaukset, kuten lisätä tapahtuman nimi, päivämäärä, aika, tyyppi ja hinta samoin kuin sen sijainti, kesto ja kuvaus.
 • Sosiaalisen median integraatio – Nykytapahtumasivusto ei ole mahdollinen ilman sosiaalisen median integroitumista. Käyttäjien tietoisuuden lisäämiseksi tulevasta tapahtumasta on suotavaa kytkeä projekti tärkeiksi pitämiisi sosiaalisen median kanaviin. Voit tehdä tämän saavuttamalla projektin ohjauspaneelin ”Sosiaalinen” -moduulin. Näin voit lisätä sosiaalisen median tileihin linkittäviä sosiaalisen median painikkeita. Kaiken kaikkiaan Bookmark mahdollistaa noin 22 kanavan integroinnin, mikä on aika vaikuttava ominaisuus.

Kirjanmerkki näyttää olevan parempi vaihtoehto pelotella juhlia kuin kaupallisia tapahtumia. Sen joustavuus ja integrointiominaisuudet antavat kuitenkin käsitellä myös vankan tapahtumasivuston web-rakennusprosessia. Voit käyttää järjestelmää ilmaiseksi, mutta muista, että siihen tulee tiettyjä toiminnallisia rajoituksia. Lisäksi verkkosivustojen rakentaja tarjoaa kaksi maksettua suunnitelmaa, nimittäin Professional- ja Business-suunnitelmia. Niiden kustannukset ovat vastaavasti 11,99 dollaria kuukaudessa ja 24,99 dollaria kuukaudessa.

Kokeile kirjanmerkkiä ilmaiseksi

Mitä ominaisuuksia suuren tapahtuman verkkosivustolla pitäisi olla?

Oikean alustan valitseminen on vain 50% menestyksestä. Tapahtumasivustolla on tarkoitus pitää vierailijat tietoisina mainostamaasi tapahtumista ja kokouksista. Sinun tehtäväsi on luoda korkea uskottavuus, jotta potentiaaliset osallistujat pysyisivät tarvitsemallasi sivulla. Tästä syystä tapahtumasivustossasi on oltava joitain tärkeitä elementtejä. Ne ovat seuraavat:

Arvokasta sisältöä

Sanallisten kopioiden kirjoittaminen tuskin onnistuu. Sinun on annettava selkeät kuvaukset, jotka tarjoavat todellista arvoa kävijöillesi. Varmista, että sivu sisältää tärkeitä tietoja, kuten:

 • Päivämäärä ja aika – Anna potentiaalisille osallistujille selkeä tapahtuma-aikataulu. Varmista, että he eivät koskaan menetä tapahtumaa. Verkkosivustollasi tulisi olla ainakin yksinkertainen kalenteri-widget.
 • Paikka – Älä unohda määrittää paikkaa yleisöllesi. Lyhyt kuvaus tapahtumapaikasta, jossa on pari kuvaa, lisäisi varmasti jonkin verran lisäarvoa. Ammattimaisen valokuva- tai kuvagallerian integrointi on hyvä idea.
 • Lippujen hinnat – Jälleen kerran on kyse kustannuksista. Sinun on korostettava selkeää hinnoittelua yksinkertaisen rekisteröinti- tai lipunostolomakkeen lisäksi. Täällä verkkosivustosi saattaa tarvita kolmannen osapuolen integroinnin varauspalveluihin, maksutapoihin jne.
 • Kehotus toimintaan – Selkeä RSVP-painike on tulevaisuuden tapahtumasivustosi ydin. Kannusta vierailijoita rekisteröitymään, ostamaan tapahtumalippuja, tilaamaan jne.

Sisällön sitoutuminen

Ihmiset tarvitsevat vain 50 millisekuntia mielipiteen muodostamiseksi. Tulevan verkkosivustosi on tarkoitus auttaa heitä muodostamaan tarvitsemasi mielipide. Täällä vahva visuaalinen todiste tekee tempun.

Viimeisimpien tilastotietojen mukaan 70% käyttäjistä menee Google Imagesiin tai YouTubeen etsimään tapahtuman visuaalista esitystä. Voit saada heidät pysymään verkkosivustolla tarjoamalla tarpeeksi visuaalista sisältöä. Lisää videoita, työskentele gallerioiden kanssa, luo valokuva-albumeja ja paljon muuta.

Yksinkertainen kassaprosessi

Valtava prosentti käyttäjiä poistuu pelottavasta kassakokemuksesta. Aihe on tapahtumapaikkojen lisäksi myös digitaalikauppojen ja pienyrityssivustojen konsertti. Ratkaisu on tarjota helppo kassat, jotka tekevät prosessista mahdollisimman nopean ja helpon.

Sosiaalinen todiste

Sosiaalinen todiste on välttämätöntä 70%: lle käyttäjistä ennen kuin he päättävät tehdä ostoksen. He etsivät suosituksia, arvosteluja ja mielipiteitä, jotka ovat jakaneet aiemmat asiakkaat tai ihmiset, jotka ovat jo käyneet samanlaisessa tapahtumassa.

Kuten huomaat, hyvässä tapahtumasivustossa tulisi olla joitain välttämättömiä osia, jotka sinun on integroitava. Verkkosivuston rakentajat toimittavat kaiken tarvitsemasi, kuten joukko erilaisia ​​työkaluja, jotka ovat yhteydessä yleisöön. Ne tarjoavat upeita malleja gallerioiden, aikatauluwidgetien ja tilauslomakkeiden välillä. Tarvitset vain valita parhaiten sopivan alustan. Tässä on joitain parhaista tapahtumasivustojen rakentajista.

Bottom Line

Verkkoteknologiat kehittyvät. He tuovat hienoja työkaluja rakentaa minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja tyhjästä. Johtavat alustat on suunniteltu auttamaan aloittelijoita ja käyttäjiä, joilla ei ole teknisiä taitoja, käsittelemään web-rakennusprosessia vaivattomasti.

Tapahtumasivustojen rakentajia on helppo käyttää. Ne ovat halvempia verrattuna mukautetun kehitysryhmän palkkaaminen. Ne tulevat all-in-one-ratkaisuna. Saat kaikki tarvittavat työkalut pakkauksesta. Tärkeimpiä etuja ovat:

 • Yksinkertainen muokkaaminen – Ohjelmisto perustuu vedä ja pudota -toiminto. Voit helposti lisätä uutta sisältöä, poistaa tekstiä ja työskennellä mediatiedostojen kanssa, mukaan lukien videot ja valokuvat. Tuskin vie paljon aikaa oppia kuinka intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen järjestelmä toimii.
 • Kustannustehokas ratkaisu – Verkkosivustojen rakentajat ovat halvempia kuin kehitysryhmän palkkaaminen. Lisäksi niissä on muita ilmaisia ​​ominaisuuksia, kuten ilmaiset verkkotunnukset, malleja ja hosting-palveluita, sinun ei tarvitse huolehtia.
 • Joustavuus – Tapahtumasivustojen rakentajat toimittavat joukon ominaisuuksia, widgettejä, laajennuksia ja lisäosia, joiden avulla voit tehdä sivustostasi mahdollisimman houkuttelevan. Niiden avulla voit lisätä minkä tahansa edellä kuvatuista ydinosista.

Tapahtumasivuston luomisprosessi koostuu useista tärkeistä vaiheista. Oikean alustan valitseminen on hyvin tärkeä. Jotta kaikki tapahtuu oikein, sinun on ymmärrettävä tulevan sivustosi rakenne. Mitä ominaisuuksia sillä pitäisi olla? Millaista tapahtumaa aiot mainostaa? Kuinka haluaisit olla vuorovaikutuksessa potentiaalisten osallistujien kanssa?

Kun olet vastannut kaikkiin kysymyksiin ja saanut selkeän kuvan tulevasta verkkosivustosta, voit valita foorumeita tarpeitasi vastaaviksi. Onko se avoimen lähdekoodin CMS tai verkkosivujen rakentaja – se riippuu taitoistasi, budjetistasi ja muista tärkeistä huomioon otettavista tekijöistä. SaaS-alustat ovat osoittautuneet a nopeampi ja yksinkertaisempi tapa perustaa liukuva online-edustus ilman erityisiä taitoja.

Luo ilmainen tapahtumasivusto

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map