Parhaat urheilusivustojen rakentajat

Parhaat urheilusivustojen rakentajat


Nykyaikaisen urheilusivuston rakentaminen on tuskin kävelymatka puistossa etenkin käyttäjille, joilla ei ole mitään koodaus- ja verkkosuunnittelutaitoja. Toisaalta, nykyaikaiset verkkosivustojen rakentajat tekevät urheilujoukkueen tai liiga-verkkoresurssin luomisen helpoksi tyhjästä parin tunnin sisällä. Se sisältää paketin tärkeistä ominaisuuksista, joiden avulla voit käsitellä strategisia kysymyksiä.

Verkkosivustojen rakentajien on suunniteltu helpottamaan luomisprosessia. He kavensivat vaadittavia toimenpiteitä yksinkertaisesti slapping verkkotunnuksen kanssa mallin lisäksi intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen muokkaustyökalut. Tarvitset vain määritellä perusasiat, jotka resurssi on tarkoitus suorittaa.

Luodessasi fani-sivun urheilujoukkueelle tai joudutko keksimään laajennetun verkkosivun suuremmalle urheiluyhteisölle, joka sisältää seisokit, videot, viimeisimmät tilastot ja uutiset, verkkosivustojen rakentajat toimittavat joukon toimintoja, joiden avulla voit tuoda tulevaisuuden resursseja elämään. Ne auttavat parantamaan joukkueen online-läsnäoloa ja luovat tunnistettavan ja tarttuvan urheilumedia-sivun.

Olemme suorittaneet yksityiskohtaisen tutkimuksen parhaiden verkkosivustojen rakentajien löytämiseksi eri tarkoituksiin. Koska tänään on saatavilla niin monta alustaa, oikean työkalun valitseminen voi näyttää pelottavalta etenkin aloittelijoille. Tutkimuksemme tavoitteena on määritellä kuvattujen rakentajien keskeiset edut, jotta voit valita helposti parhaan vedon.

Testasimme 6 parhainta urheilusivustojen rakentajaa liigaille & seurat:

 1. Wix – Parhaat urheiluseurat & Liiga-verkkosivustojen rakentaja
 2. Bluehost – isännöinti & Urheilusivustojen verkkosivujen rakentaja
 3. SportsPlus – urheilunhallintaympäristö turnauksiin
 4. Playpass – urheilusivustojen rakentaja liigaille & risti
 5. LeagueLineup – ILMAINEN urheilujoukkue ja liigajohtaminen
 6. uCoz – ILMAINEN urheiluyhteisön verkkosivujen rakentaja

Kun mietit parhaan verkkosivustojen rakentajan valitsemista urheilusivustosi perustamiseksi, on järkevää ottaa huomioon kunkin tarjoamat pääominaisuudet, edut ja haitat. Tämä auttaa sinua tekemään päätelmiä, jotka vaikuttavat valintasi tekemiseen. On korkea aika tarkistaa nyt alustat, jotka sisältyvät urheilun verkkosivustojen parhaiden rakentajien luetteloon.

Wix – Parhaat urheiluseurat & Liiga-verkkosivustojen rakentaja

Wix - Paras urheilukerhojen ja -liittojen verkkosivustojen rakentaja

Wix – on suosituin DIY-verkkosivustojen rakentaja, joka toimii erinomaisesti kaikenlaisten urheilusivustojen kehittämisessä. Alusta on yhtä hyvä pienten joukkueiden faneille, samoin kuin monimutkaisemmille ja monimutkaisemmille hankkeille, kuten foorumeille, liigaportaaleille jne. Wix mahdollistaa minkä tahansa verkkosivuston perustamisen riippumatta sen monimutkaisuustasosta ja erityispiirteistä, joihin siihen tulisi sisältyä. Katso Wixin tärkeimmät kohokohdat:

 • Ilmaiset urheilumallit – Verkkosivun rakentajalla on kokoelma urheilumalleja, jotka ovat saatavilla vastaavissa urheilulajeissa & Virkistysosasto, joka on ilmainen, matkavalmis ja täysin muokattavissa vastaamaan käyttäjien tarpeita. Täältä voit valita tarvittavan suunnittelun selaamalla monipuolisia kapealla olevia osioita urheilufoorumeiden luokasta ja fani-sivustoista aina verkkokaupan faneille ja urheilublogeihin asti;
 • foorumi – Alusta sallii yhdistämällä täysin varusteltu foorumi urheilusivustollesi integroimalla vastaava foorumi-widget. Tämän avulla voit ottaa yhteyttä verkkosivustosi jäseniin antamalla heille aloittaa keskusteluja, luoda ja hallita aiheita tai liittyä jo olemassa oleviin, ladata video- ja valokuvatiedostoja, jättää omia kommentteja tai seurata muiden jäsenten lähettämiä kommentteja.
 • bloggaaminen – Wixin avulla voit liittää blogin urheiluverkkosivustollesi jakaaksesi niihin liittyviä niche-tietoja julkaisemalla viestejä. Blogging-moottori antaa mahdollisuuden lisätä ja ajoittaa uusia artikkeleita, aloittaa keskusteluja blogin jäsenten kanssa, lisätä Suositeltavat viestit -osiossa, ottaa kommentit käyttöön sosiaalisissa verkostoissa, valita useista blogimalleista jne..
 • Wix-jäsenyys – Wix tarjoaa nyt verkkosivustojen omistajille koodaamatonta järjestelmää, jonka avulla käyttäjät voivat kirjautua sisään ja saada pääsyn yksinoikeuteen. Kaikki Wix-jäsenyysominaisuuden tarjoamat edut ovat ilmaisia, ellet päätä maksun käsittelyyn tai online-varausominaisuuteen.
 • verkkokauppa – Verkkosivun rakentaja mukana tulee myös verkkokauppaalusta, jonka avulla voit perustaa ja hallita tuulettimien kauppaa, esimerkiksi myydä matkamuistoja, erityisiä urheilutarvikkeita tai muita urheiluberkkiisi liittyviä tuotteita.

Koko Wixin käyttäjille tarjoaman ominaisuusjoukon käyttökustannukset riippuvat valitusta suunnitelmasta. On ilmainen tilaus, jonka avulla voit testata järjestelmän toimivuutta ilmaiseksi, mutta mukana on tiettyjä rajoituksia. Jotta päästäisiin eroon näistä rajoituksista ja pääsemme Wix-edistyneisiin ominaisuuksiin, on suotavaa päivittää johonkin järjestelmän tarjoamiin maksettuihin tilauksiin.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

Bluehost – vuoden 2020 paras Web-hosting-yritys

Bluehost - vuoden 2020 paras Web-hosting-yritys

Bluehost – on tehokas ja luotettava isännöintipalveluntarjoaja, joka voi olla loistava valinta käyttäjille, jotka etsivät luotettavaa ja toimivia alustoja urheilusivuston ylläpitämiseksi. Palvelu on virallisesti suositellut WordPress CMS yhtenä maailman parhaista isäntäyrityksistä. Alustaan ​​sisältyy joukko ominaisuuksia ja edistyneitä työkaluja, jotka tarjoavat turvallisen ja luotettavan isännöinnin kaikentyyppisille urheilusivustoille riippumatta niiden monimutkaisuudesta ja toimintovalikoimasta. Tässä on luettelo ominaisuuksista, jotka tekevät Bluehostista arvokkaan isäntäratkaisun:

 • Välitön WordPress-asennus – Alusta varmistaa yhden napsautuksen WordPress-asennus jotta käyttäjät saavat kaiken hyödyn CMS-suorituskyvystä. Tämä on erittäin kätevä jokaiselle, joka aikoo käyttää WordPressiä yhdessä Bluehostin kanssa verkkosivustojen kehittämisen ja ylläpidon valinnan keston lyhentämiseksi minimiin.
 • Korkeat käyttöajat ja nopea sivun latausnopeus – Jos haluat tehdä urheiluverkkosivustosi toimivaksi ja nopeasti ladattavaksi, sen ylläpitäminen Bluehostilla on hieno idea. Riippumatta projektisi liikennemäärästä, alusta varmistaa sen suorituskyvyn.
 • Turvallisuus ja joustavuus – Bluehost on edistyksellisesti joustava, koska se on integroitavissa useisiin ulkoisiin palveluihin, sovelluksiin ja lisäosiin. Lisäksi järjestelmä varmistaa verkkosivujen parhaan mahdollisen turvallisuuden, joka taataan integroitujen tietoturvatyökalujen, kuten Spam Expert, Spam Hammer jne., Saatavuudella. Täällä on myös hotlink-suojausominaisuus, joka edistää verkkosivujen turvallisuutta..
 • Integroitu kauppapaikka – Alusta antaa mahdollisuuden valita useista integroiduista lisäosista, widgetistä, laajennuksista, sovelluksista ja skripteistä, joita voidaan tehokkaasti käyttää verkkosivustojen mukauttamiseen. On mahdollisuus valita useista WordPress – urheilumalleista, kuvagalleriasta, verkkokaupan ja markkinoinnin työkaluista jne.

Bluehost on edullinen web-hosting, jonka suunnitelmiin sisältyy useita ominaisuuksia ja työkaluja. Alustan halvin suunnitelma maksaa 2,95 dollaria kuukaudessa, mikä on enemmän kuin arvoinen sijoitus kaikille, jotka etsivät halpaa, mutta luotettavaa majoitusta.

Kokeile Bluehostia nyt

SportsPlus – urheilunhallintaympäristö turnauksiin

SportsPlus - urheilunhallintaympäristö turnauksiin

SportsPlus – on urheilunhallintaalusta turnauksille, urheiluseuroille, joukkueille, liigaille, valmentajille, urheilijoille ja kaikille muille käyttäjille, jotka ovat kiinnostuneita urheiluhankkeiden luomisesta. Thapos ylläpitää ja tukee alustaa. Se mahdollistaa kaikenlaisten urheilutapahtumien käynnistämisen ja hallinnan, tarjoamalla rekisteröinnin, maksujen käsittelyn, aikatauluvaihtoehtojen sekä laajan valikoiman viestinnän hallintatyökaluja. Samasta paikasta on myös mahdollista luoda ja hallita urheilijoiden profiileja, tapahtumia ja urheiluesityksiä. Tässä on lyhyt katsaus alustan tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • Verkkosivun rakentaja – Alustan mukana tulee integroitu verkkosivustojen rakentaja, joka mahdollistaa visuaalisesti vaikuttavien, toimivien ja mobiiliystävällisten urheilusivustojen käynnistämisen, hallinnan ja päivittämisen ilman mitään koodausta tai verkkosivujen suunnittelukokemusta. Järjestelmä mahdollistaa laajan integroinnin kolmansien osapuolien laajennuksista ja sovelluksista, kuten Eventbrite, Survey Monkey, Facebook, WePay, Authorize.Net, Braintree, WeatherForYou, Twitter, YouTube ja monet muut..
 • Rekisteröinti ja tiiminhallintatyökalut – Alusta antaa pääsyn laajaan valikoimaan rekisteröinnin hallintatyökaluja, joiden avulla pelaajat ja muut käyttäjät voivat rekisteröityä ja etsiä suosikkiohjelmiaan ja turnauksiaan. Täällä on mahdollista lisätä vaaditut mukautetut kentät rekisteröintilomakkeisiin, esitellä useita urheiluohjelmia, hallita alennuksia, luoda edistyneitä urheiluraportteja. Käyttäjät voivat myös kerätä turvallisia maksuja, seurata taloudellisia menojaan, hallita urheiluaikatauluja (mukaan lukien ottelut, joukkueet, tapahtumat ja muut).
 • Usean käyttäjän sitoutumisominaisuudet ja työkalut – SportsPlus-sovelluksen avulla käyttäjät voivat käyttää ja hallita joukkuetietoja mistä tahansa ja milloin tahansa, hallita joukkueiden aikatauluja ja tapahtumia, tarkistaa pelaajien saatavuutta, hallita vapaaehtoisia, katsella live-pelien tuloksia, jakaa niihin liittyviä resursseja, lähettää ilmoituksia, hallita joukkuekauppoja, lähettää viestejä ja ilmoituksia muut jäsenet jne.

SportsPlus tarjoaa kolme maksullista suunnitelmaa, joista valita: pronssi, hopea ja kulta. halvimman tilauksen hinta on 39,95 dollaria kuukaudessa, ja se kasvaa jatkuvasti valitun suunnitelman suhteen. Jokaiseen suunnitelmaan sisältyy 14 päivän kokeilu, joka voidaan aktivoida ilman luottokorttia tai henkilökohtaisia ​​tietoja.

Kokeile SportsPlus nyt

Playpass – urheilusivustojen rakentaja liigaille & risti

Playpass - urheilusivustojen rakentaja liigaille ja klubeille

Playpass – on urheilusivustojen rakentaja, joka luo ilmaisia ​​projekteja liigaille ja klubeille. Järjestelmällä luodut verkkosivustot ovat mobiiliystävällisiä ja muokattavissa. Ne näyttävät hyvältä kaikissa mobiililaitteissa ja työpöytälaitteissa, antavat sinun luoda omia verkkosivuja, esitellä urheilutapahtumia ja aikatauluja, ladata mediatiedostoja, rekisteröidä uusia aktiviteetteja jne. Playpass-ominaisuuksien luettelo sisältää tällä hetkellä:

 • Online-aikataulu – Alusta mahdollistaa online-urheiluaikataulujen luomisen nopeasti ja vaivatta. Sinun tulisi aloittaa täällä valitsemalla joukkueiden lukumäärä ja aikataulun tyyppi, jonka aiot luoda, ja mukauttaa sitä täyttämällä tarvittavat parametrit ja yksityiskohdat. Ominaisuuden avulla voidaan luoda rajaton määrä urheiluaikatauluja, asettaa pelien ajat, päivämäärät ja kesto, lisätä ja poistaa pelejä, jakaa tarvittavat aikataulut kohdeyleisölle, seurata tuloksia, lisätä henkilöstöä, ladata asiakirjoja ja tiedostoja jne..
 • Online-urheilun rekisteröintiohjelmisto – Playpass antaa pääsyn urheilun rekisteröintiohjelmistoon, joka toimii erinomaisesti mobiililaitteille ja pöytätietokoneille. Tämä helpottaa online-rekisteröintiprosessia jokaiselle käyttäjälle. Lisäksi alusta mahdollistaa Stripen käytön turvallisissa ja luotettavissa online-maksuissa.
 • Urheiluvapautta koskeva ratkaisu – Playpass mahdollistaa urheiluvapautusmallien luomisen ja tallentamisen, jotta niitä voidaan räätälöidä ja hallita edelleen yrityksesi tarpeisiin. Ominaisuuden avulla voit luoda rajoittamattoman määrän luopumisia, lisätä luopumista allekirjoituksia ja tallennusvaihtoehtoja, antaa käyttäjille mahdollisuuden ladata ja tallentaa luopumuksesi / ladata allekirjoitetut lomakkeet, liittää luopumiset online-rekisteröintiin lisämaksua varten jne..

Playpassilla on ilmainen suunnitelma, jota voit käyttää niin kauan kuin sinun on testattava koko alustan ominaisuusjoukko ja kaksi maksettua tilausta (Lite ja Standard), jonka hinta alkaa 9 dollarilla kuukaudessa. Käytettävissä on ilmainen 7 päivän kokeilu, joka ei vaadi luottokorttitietoja ja jonka avulla käyttäjät voivat peruuttaa valitut maksetut suunnitelmat milloin tahansa.

Kokeile Playpass Now

LeagueLineup – ILMAINEN urheilujoukkue ja liigajohtaminen

LeagueLineup - ILMAINEN urheilujoukkue ja liigajohtaminen

LeagueLineup – on yksi urheilusivustojen kehittämisrakojen johtajista, joka mahdollistaa ilmaisten joukkue- ja liiga-verkkosivustojen käynnistämisen. Alusta antaa pääsyn useisiin online-liigajohtamisen työkaluihin, jolloin on mahdollista käynnistää ominaisuuksilla kuormitettu projekti, joka vastaa urheiluverkkojen kehitystarpeisiin. Luettelo ominaisuuksista, joita alusta tarjoaa, on seuraava:

 • Perimmäinen verkkosivustojen räätälöinti – Minkä tyyppisiä urheilusivustoja aiot avata, järjestelmä mahdollistaa sen mukauttamisen haluamallasi tavalla. Sinun tehtävänä on muuttaa verkkosivuston värejä, taustoja, muokata fontteja, valikkovaihtoehtoja ja muita verkkosivustojen parametreja. Käyttäjät saavat 24/7 pääsyn projektiinsa, mikä mahdollistaa niiden ylläpidon ja päivityksen ajoissa.
 • Integroitu fanikauppa – Jokainen LeagueLineupilla luotu verkkosivusto sisältää integroidun mukautetun fanikaupan, joka sisältää yli 500 täysin muokattavissa olevaa tuotetta. Ne takaavat 5% palkkion jokaisesta järjestelmän kanssa tehdystä myynnistä.
 • Ilmainen rekisteröinti verkossa – Jokainen LeagueLineup-verkkosivusto tarjoaa ilmaisia ​​online-lomakkeita, joiden avulla voit hyväksyä joukkueiden ja pelaajien rekisteröinnit mahdollisimman nopeasti.
 • aikataulut & Kalenterit – Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden lähettää peliaikatauluja, erikoistapahtumia, kokouksia ja muita suunniteltuja urheilutoimintoja. Tämä on kätevä ominaisuus kaikille urheiluun liittyvien verkkosivustojen omistajille.
 • Automatisoidut pisteet – LeagueLineup -sovelluksella voit lähettää urheilupelien tulokset, jotta ne näytetään tarvittaessa automaattisesti verkkosivustolla.
 • pelaaja & Tiimitilastot – Alusta mahdollistaa tiimien ja pelaajien yksityiskohtaisten tilastojen lähettämisen koripallo-, baseball-, jalkapallo-, lakrosse-, jääkiekko-, jalkapallo- ja lentopallojoukkueista..
 • Urheiluun liittyvien ominaisuuksien monipuolisuus – Yllä lueteltujen ominaisuuksien lisäksi käyttöympäristö myöntää pääsyn seuraaviin ominaisuuksiin: valokuva-albumit, viestitaulu ja vieraskirja, online-kyselyt, Google Maps -integraatio, suojatut yhteyslomakkeet, urheiluharjoitteluvideot jne..

LeagueLineupilla on täysin ilmainen suunnitelma, jota käytetään pääasiassa alustan tärkeimpien toimintojen testaamiseen. On myös kaksi maksettua suunnitelmaa. Heidän vuotuinen hinnoittelu perustuu osallistujamäärään, jota urheilujärjestösi tukee. Keskimääräiset kustannukset alkavat 39,95 dollaria / vuosi.

Kokeile LeagueLineup nyt

uCoz – ILMAINEN urheiluyhteisön verkkosivujen rakentaja

uCoz - ILMAINEN urheiluyhteisön verkkosivujen rakentaja

uCoz – on ilmainen urheiluyhteisön verkkosivujen rakentaja, jota aloittelijat ja verkkosivujen suunnittelijat käyttävät erilaisten urheiluhankkeiden käynnistämiseen ja hallintaan tyhjästä. Järjestelmä antaa pääsyn useisiin moduuleihin, intuitiiviseen DIY-verkkosivustoeditoriin, integroituun verkkokauppaan ja blogimoottoriin jne. Tässä on luettelo uCoz-urheiluun liittyvistä ominaisuuksista:

 • Foorumin moduuli – Verkkosivun rakentaja mahdollistaa foorumin moduulin avulla koko ominaisuuden foorumin perustamisen urheiluprojektiisi. Tämä on ensisijainen kohde kaikille verkkosivustojen jäsenille, jotka haluavat jakaa ideansa ja tunteensa ajattelijoiden kanssa, selata useita sivuja ja aiheita, jotka käsittelevät urheilun kapeutta jne..
 • bloggaaminen – uCos-sovelluksella voit perustaa ja yhdistää ominaisuuksilla täytetyn blogin urheilusivustoosi. Tässä on paikka, jossa voit lähettää / päivittää kapealla liittyviä artikkeleita, sallia käyttäjän kommentteja, aloittaa keskusteluja verkkosivustosi kävijöiden kanssa jne.
 • verkkokauppa – Verkkosivun rakentajalla on myös tehokas verkkokaupan moottori, joka antaa mahdollisuuden perustaa ja hallita verkkokauppaa. Täältä voit tarjota myyntiin erilaisia ​​urheiluun liittyviä tarvikkeita, matkamuistoja ja muita niihin liittyviä tuotteita.
 • Jäsenyys – Jos aiot päivittää / hallita urheilusivustosi muiden jäsenten kanssa, tämä ominaisuus on varmasti suuri apu. Voit antaa jäsenoikeudet niille käyttäjille, joiden kanssa aiot jakaa projektinhallintaoikeudet.

uCoz on ilmainen verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla voit testata sen toimivuutta veloituksetta niin kauan kuin tarvitset. Samanaikaisesti alusta tarjoaa mahdollisuuden päivittää yhteen maksettuihin tilauksiin. Niiden hinta alkaa 3 dollaria kuukaudessa ja kasvaa jopa 8 dollariin kuukaudessa.

Kokeile uCoz nyt

Kuinka valita verkkosivustojen rakentaja urheilujoukkueelle tai liigasivustolle?

Globaali verkko tuo runsaasti verkkosivustojen rakentajia eri tarkoituksiin. Oikean valitseminen voi näyttää haastavalta. Tästä syystä sinun on määriteltävä tulevan Web-resurssin keskeiset ominaisuudet ja toiminnot. Sitten on helpompaa valita sopiva alusta, jossa on tarvitsemasi työkalut.

Mitä ominaisuuksia urheilusivustolla pitäisi olla?

Ominaisuusluettelo riippuu tarvitsemasi verkkosivustotyypistä. Aion suunnitella jalkapalloliigaportaalia, viimeisimpiä uutisia ja tilastoja sisältävää verkkosivustoa tai verkkosivustoa, joka edustaa yhtä joukkuetta tai urheilijaa, harkitse seuraavia perustavanlaatuisia kohtia:

 • Pidä vierailijat tietoisina – urheilumaailma päivittyy koko ajan. Niin on sisältösi. Sinun on tarkoitus toimittaa viimeisimmät tapahtumat ja kohokohdat. Täältä on hyötyä blogi- tai “uutinen” -osiosta. Verkkosivumallit suunnitellaan jo sisäänrakennetulla blogiosuudella. Lähetä vain tarvitsemasi sisältö.
 • Tarttuvia kuvia ja videoita – mediasisältö puhuu äänenvoimakkuutta. Onneksi verkkosivustojen rakentajilla on vankka multimediaosa. Voit helposti lisätä uusia valokuvia ja videoita sekä korvata vanhoja. Varmista, että valitset sopivan suunnitelman, jossa on riittävästi tallennustilaa;
 • Joukkueluettelo – Jos rakennat verkkosivun urheilujoukkueelle, varmista, että sinulla on todellisia joukkuetietoja. Lähtökokoonpano voi vaihdella ajoittain, kun taas joukkue voi ostaa uusia pelaajia. Anna lukijoiden pitää yhteyttä viimeisimpiin päivityksiin.
 • Aikataulut ja tapahtumat – tapahtumakalenteri on tärkeä ominaisuus urheilun ystäville. Varmista, että verkkosivustosi tarjoaa todelliset päivämäärät ja tulevat tapahtumat. Verkkosivuston rakentajat sisältävät tarvittavat ilmaiset widgetit. Lisää heille vain verkkosivu;
 • Urheilijoiden profiilit – lukijasi voivat olla kiinnostuneita pelaajien tilastoista ja henkilökohtaisista tiedoista. Verkkosivustosi tulisi sisältää urheilijoiden profiileja, joissa tuodaan esiin kaikki tarvittavat tiedot. Osa voidaan linkittää tulostauluun, sijoituksiin ja eniten maalintekijöiden tilastoihin;
 • Yhteydet – Kun olet saanut tunnustusta ja vankan webesityksen, suurin osa vierailijoistasi todennäköisesti yrittää pitää yhteyttä sinuun. Varmista, että annat todelliset yhteystiedot mallisi jo sisäänrakennetussa yhteysosassa.

Lisää ominaisuuksia, jotka mahdollistavat urheiluverkkosivustojen kasvun

Ydintoimintojen lisäksi sinun on varmistettava verkkosivustosi kasvu Internetissä. Onneksi verkkosivustojen rakentajat tarjoavat yksinkertaisia ​​hakukoneoptimointivälineitä ja muita työkaluja parantaaksesi sivustosi hakukoneiden sijoitusta.

 • SEO-työkalut – Web-rakennusalustat keksivät yksinkertaisia ​​SEO-työkaluja. Voit keskittyä tarvittavaan avainsanaan sekä muokata otsikkoa ja kuvausta tehdäksesi jokaisen sivun SEO-ystävällisemmäksi;
 • bloggaaminen – mitä enemmän sisältöä julkaiset, sitä parempi. Urheilu on muuttuva maailma, jossa lukijat etsivät todellista tietoa. Tee vierasviestejä, lisää artikkeleita tarttuvilla kuvilla ja mediatiedostoilla, luo kiinnostavaa sisältöä;
 • Sosiaalinen jakaminen – Sosiaaliset verkostot ovat hyvä lisäliikenteen lähde. Verkkosivuston rakentajat tarjoavat sosiaalisen jakamisen painikkeet ja widgetit, jotta kävijät voivat helposti jakaa sisältöä suosituimpien sosiaalisten ympäristöjen kautta.

Kun olet määrittänyt tulevan verkkosivustosi perusominaisuudet, valitset helposti oikean verkkosivustojen rakentajan käsittelemään mitä tahansa edellä mainituista asioista. Tai voit jatkaa lukemista ja valita tarkistettujen alustojen joukosta.

Bottom Line

Koska tänään on saatavilla niin paljon web-rakennusalustoja, Wix osoittaa olevansa kiistaton johtaja urheiluverkkosivustosuunnittelussa. Verkkosivuston rakentajalla on vaikuttava joukko teollisuuteen liittyviä ominaisuuksia, suunnittelun räätälöintityökalut ja hinnoitteluvaihtoehdot, jotka mahdollistavat urheilujoukkueen tai liigan verkkosivuston rakentamisen ja tehokkaan hallinnan..

Wix on monikäyttöinen alusta edistyneiden SEO- ja verkkokaupan työkalujen avulla rakentamaan minkä tahansa urheiluun tarkoitetun verkkosivuston klubisivulta fanikauppaan, Bluehost on paljastanut itsensä paras isäntäratkaisu, joka sopii erinomaisesti verkkosivustoille, jotka on luotu WordPressillä. Alusta kuitenkin edellyttää aluksi tietoisuuden ja erityisen web-suunnittelun taustan koodaamista aloittamaan projektit sen kanssa.

Kun kyse on SportsPlusin, Playpassin, LeagueLineupin ja uCozin vertailusta, nämä ovat erikoistuneita alustoja, jotka edellyttävät myös toimialakohtaisia ​​taitoja ja tietoja urheilusivustojen käynnistämiseksi niiden kanssa. Ei ole järkevää kokeilla niitä, koska on parempi antaa etusija enemmän monipuolisille all-in-one-alustoille, jotka voivat varmistaa arvokkaan tuloksen, johon luotat. Joka tapauksessa, muista korostaa tulevan urheilusivustosi päätavoitteita ja ominaisuuksia valitaksesi oikean sopivan alustan.

Luo ilmainen urheilusivusto

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map