Parhaat valokuvaussivustojen rakentajat

Parhaat salkku-verkkosivustojen rakentajat


Valokuvasivuston pitäminen on välttämätöntä kaikille, jotka haluavat jatkaa uraa valokuvausrakoilla ja tarvitsevat lähteen, joka esittelee taideteoksia suotuisassa valossa.

Kuinka voit saada sellaisen, jos et ole koskaan aiemmin ollut mukana web-suunnittelun kapealla tai sinulla ei ole vain aikaa kehittää hanketta yksin? On olemassa ratkaisu, joka on loistava tapa päästä pois tästä tilanteesta: valokuvaussivustojen rakentajien avulla voit käynnistää verkkosivun.

Verkkosivun rakentajat ovat sopivimpia työkaluja verkkosivustojen perustamiseen ja hallintaan. Heidän yksinkertaisuus, mukavuus, navigoinnin helppous, monipuolinen ominaisuusjoukko ja kohtuuhintaisuus osoittautuvat usein ratkaiseviksi tekijöiksi, jotka puhuvat valokuvien, joiden Web-suunnittelustausta on erilainen ja tavoitteet vaihtelevat, soveltamiselle. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen työskentelemään verkkosivustojen rakentajien kanssa – järjestelmiin sisältyy usein oppaita ja ohjeita, jotka auttavat sinua hallitsemaan prosessia tehokkaasti.

Testasimme 10 parhaata valokuvaajien verkkosivustojen rakentajaa:

 1. Wix – paras valokuvaajien verkkosivustojen rakentaja
 2. WordPress – ilmainen CMS valokuvaussivuston luomiseen
 3. Squarespace – Verkkoympäristö valokuvavalikoiman luomiseksi
 4. Kirjanmerkki – Web Builder verkkosivuston luomiseen AI: n avulla
 5. SITE123 – Helpoin valokuvaussivustojen rakentaja
 6. Weebly – foorumi ammattimaisen valokuvaussalkun luomiseen
 7. SmugMug – Alusta, jolla voit suojata, jakaa, tallentaa ja myydä valokuvaasi
 8. Hiilitehdas – Täydelliset online-portfoliot valokuvaajille
 9. PhotoShelter – valokuvaussivustot & Työkalut valokuvaajille
 10. Räätälöidyt tuotemerkit – verkkosivustojen suunnitteluyritys tilaamaan verkkosivun

Jotta voimme yksinkertaistaa parhaan alustan valintaa, joka auttaa herättämään kaikki luovat ideasi elämään, on järkevää tarkistaa juuri mainitsemme järjestelmät. Juuri juuri sen aiomme tehdä heti.

Wix – paras valokuvaajien verkkosivustojen rakentaja

Wix - paras valokuvaajien verkkosivustojen rakentaja

Wix – on huippuluokan kohde kaikille käyttäjille, joilla on aikomus perustaa kunnollinen valokuvaussivusto tyhjästä. Wix tarjoaa sinulle lukemattomia ratkaisuja riippumatta siitä, oletko tekniikan taitava käyttäjä, joka ei ole koskaan ollut mukana web-rakentamisessa, tai web-suunnitteluprosessissa, jolla ei ole aikaa luoda ammattitaitoisia asiakassivustoja, Wix tarjoaa lukemattomia ratkaisuja ilmaisen valokuvausprojektin aloittamiseen. Seuraavista syistä, jotka saavat järjestelmän erottumaan joukosta, seuraavien tulisi mainita ensimmäisenä:

 • Rikas valokuvausmallistokokoelma. Wix-valokuvateemoja toimivat erinomaisesti erilaisille nicheille ja voidaan räätälöidä luomaan upeita portfolioita, häävalokuvasivustoja, katu-, romanttisia, kaupunkivalokuvausprojekteja, matkustavia valokuvagallerioita ja muuta.
 • Wix ADI -liitäntä. Sen lisäksi, että yleisiä ja mobiileja verkkosivustojen toimittajia on helppo mukauttaa valokuvaussivustoosi, järjestelmä tarjoaa nyt edistyneen Wix ADI (Keinotekoinen älykkyys) käyttöliittymä, joka mahdollistaa verkkosivustojen luomisen jopa ilman hiiren napsautusta – istu vain ja katso, kuinka palvelu rakentaa koko valokuvaussivustosi.
 • Valokuvien verkkosivustojen suunnitteluvaihtoehdot. Wix tarjoaa yli 40 galleriatyyppiä, jotka ovat saatavana moninaisina muotoilumuotoina. Voit valita useista suunnitteluvaihtoehdoista muokata ja rajata valokuvia, lisätä verkkosivuja, alakategorioita valokuvagalleriaasi tai portfolioihisi jne..
 • 3D Parallax -vieritys. Vaihtoehto antaa mahdollisuuden valita minkä tahansa valokuvan, gallerian tai videon asettaaksesi ne taustaksi verkkosivustollesi.
 • Diaesitykset ja galleriat. Wixin avulla voit lähettää valokuvia ja esityksiä luodaksesi gallerioita ja diaesityksiä, jotka houkuttelevat yleisöä.
 • HD-videoiden isäntä. Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden esitellä valokuvauskykysi esittämällä töitasi videotilassa. Voit integroida projektiin YouTuben tai Vimeon valokuvaesityksiä parantaaksesi käyttäjien sitoutumista.
 • Käyttäjien suositukset. Käyttäjän suositusominaisuuden integrointi antaa asiakkaille mahdollisuuden jättää vaikutelmansa ja kokemuksensa työskennellä kanssasi erityisellä verkkosivusto-osiossa. Tämä on varma tapa kiinnittää potentiaaliset käyttäjät kiinnostumaan työstäsi ja auttaa heitä löytämään vastauksia kysymyksiin, joita heillä voi olla valokuvausyrityksestäsi. Tämä toiminnallisuus toteutetaan integroimalla tietyt widgetit / laajennukset. Ne ovat saatavana integroidulla sovellusmarkkinoilla, ja niihin sisältyy Testimonial Builder, MyReviews, kommentit, sosiaaliset suositukset, äänikommentit +, asiakasarvostelut, Yelp, Comments + ja Inffuse Testimonials ja muut.
 • Asiakasvuorovaikutusvaihtoehdot. Sovellessasi App Marketia voit kohdata myös erilaisia ​​käyttäjän vuorovaikutustyökaluja. He antavat sinun pitää yhteyden kohdeyleisöön, saada heidän palautteensa ja yhteyslomakkeet. Suosituimmista widgeteistä, joita voit valita ja käyttää tähän tarkoitukseen, on järkevää mainita Google-tapahtumakalenteri, viimeisimmät uutiset, Wix-chat, Ajoitusohjelma, 123 Form Builder, Wix-lomakkeet, Kirjavaraukset verkossa, Live-keskustelu, Tapahtumakalenteri, Yhteystiedot Hallinta + CRM, takaisinsoitto ja paljon muuta.
 • verkkokaupan alusta. Valokuvasivustojen kehittämisessä on mahdollisuus myydä teoksiasi suoraan verkkosivustolla. Verkkosivun rakentaja toimittaa integroidun verkkokaupan ominaisuuden, jonka avulla pieni ja keskisuuri verkkokauppa voidaan perustaa ja mukauttaa.

Kustannus: Wixin avulla voit rakentaa loputtoman ilmaisen verkkosivuston, mutta tähän suunnitelmaan liittyy edelleen tiettyjä rajoituksia. Tämä estää lopulta aloittamasta täysin varustetun projektin. Jotta pääset käsiksi edistyneisiin ominaisuuksiin ja työkaluihin, on järkevää päivittää yhteen premium-suunnitelmiin. Niiden kustannukset alkavat 13 dollaria kuukaudessa tavallisten tilauksien osalta ja 23 dollaria kuukaudessa sähköisen kaupan / liiketoimintasuunnitelmien osalta.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

WordPress – ilmainen CMS valokuvaussivuston luomiseen

WordPress - ilmainen CMS valokuvaussivuston luomiseen

WordPress – on tunnettu ja täysin ilmainen CMS valokuvaussivuston luomiseen. Järjestelmä on saanut maailmanlaajuista tunnustusta ja upeaa suosiota korkealuokkaisten integrointivaihtoehtojensa ja edistyneiden suunnittelun mukauttamistyökalujensa ansiosta. Järjestelmä on monimutkaisempi aloittelijoille verrattuna useimpiin verkkosivustojen rakentajiin koska se merkitsee koodauksen perusteiden tuntemusta ja jopa tiettyjä alustavia kokemuksia web-suunnittelusta. Katso sen kohokohdat, joita valokuvaajat voivat arvostaa tutkiessaan palvelua:

 • Valokuvausmallit. CMS: llä on oma kokoelma sisäänrakennettuja malleja, mutta niitä on myös satoja verkossa. Nämä teemat ovat maksettuja ja ilmaisia, ja jälkimmäiset eivät ole yhtä turvallisia verkkosivustosi suorituskyvylle haittaohjelmauhkien lisääntyneen mahdollisuuden vuoksi.
 • Valokuvauslaajennukset ja widgetit. Järjestelmä tunnetaan edistyneistä integrointivaihtoehdoista, jotka tarjoavat useita laajennuksia ja widgettejä valokuvaussivustoille. Joitakin suosituimpia näytteitä ovat Envira Gallery, Soliloquy, Storyform, WP-Media Tagger, Wordfence, Easy Watermark, Imsanity, Yoast SEO ja muut.
 • Tapahtumasuunnittelu, sosiaalisen median ja asiakasvuorovaikutuksen laajennukset. Valokuvauslaajennusten lisäksi käyttäjät voivat myös löytää ja integroida tapahtumien ajoitus- ja asiakasvuorovaikutuslaajennuksia (BirchPress Scheduler, Picu, WP-lasku, kelluva sosiaalipalkki, Pinterest Pin It Button, TweetTämä lyhytkoodi, Yksinkertaisesti Instagram, WPForms, Optin Monster ja enemmän).
 • verkkokauppa. WordPress tarjoaa erityisiä verkkokaupan liitännäisiä, kuten WooCommerce, jotka sallivat ominaisuuksilla kuormattujen verkkokauppojen rakentamisen, joissa voit näyttää ja myydä valokuvia ja kuvakokoelmia.
 • Gutenberg-toimittaja. Toimittaja on tullut käytettäväksi viimeisimmän WordPress-version julkaisun jälkeen. Se yksinkertaistaa verkkorakennustapaa, koska sisältölohkoja on saatavilla, jotka käyttäjät voivat valita ja järjestää verkkosivuillaan haluamallaan tavalla. Tämä muistuttaa jossain määrin yhteistyötä klassisten verkkosivustojen rakentajien kanssa, mikä on toinen etu useimmille valokuvaajille.

Kustannus: WordPress on teknisesti ilmainen lataamista ja asentamista varten. Suunnitellaksesi ja julkaistaksesi valokuvaussivustoa, joudut kuitenkin ostamaan ja integroimaan joitain yllä mainituista laajennuksista ja malleista. Sama koskee verkkotunnusta ja isännöintiä. Jotta projektisi olisi saatavilla verkossa, sinun on löydettävä a luotettu palveluntarjoaja. Valinnan yksinkertaistamiseksi WordPress suosittelee Bluehostia yhtenä palveluna, joka on nykyaikaisten isäntien luettelon kärjessä. Halvin Bluehost tilaaminen maksaa sinulle 2,95 dollaria kuukaudessa, ja tarjoaa laajan ominaisuusjoukon tähän hintaan.

Lataa WordPress ilmaiseksi

Squarespace – Verkkoympäristö valokuvavalikoiman luomiseksi

Squarespace - Verkkoympäristö valokuvavalikoiman luomiseksi

Squarespace – on kunnollinen verkkosivustojen rakennusratkaisu valokuvaajille, jotka haluavat käynnistää ammattimaisen täysin varustetun projektin. Alustan avulla on mahdollista esitellä valokuvagallerioita, diaesityksiä ja portfolioita kohdeyleisölle. Squarespace tarjoaa laajan valikoiman räätälöintityökaluja ja web-suunnitteluominaisuuksia arvokkaana ratkaisuna valokuvaussivuston avaamiseen.. Tässä ovat palvelun tärkeimmät edut:

 • Ammatilliset mallit. Squarespace tarjoaa palkitun kokoelman reagoivista valokuvausmalleista, jotka ovat suunnitelleet ammattimainen suunnittelutiimi.
 • Tyylieditori. Ominaisuudessa on satoja muokattavia asetuksia (värit, fontit, sivumääritykset jne.) ja antaa sinun valita eri sivutyyppien välillä tullaksesi valokuvaussivustosi tarpeisiin (Kansisivut, tapahtumasivut, tuotesivut, galleriat, blogisivut jne.)
 • Image Manager. Palvelu paljastaa useita kuvanhallintaominaisuuksia, kuten vedä ja pudota -kuvien säätö, reagoiva ja asteittainen kuvan lataus, sisällönjakeluverkon saatavuus, Getty Images -integraatio, kuvan lataus ulkoisista resursseista, kuvan keskipisteohjaus, Adobe Image Editor, Lightbox-esitys , kuvan SEO ja metatietojen tuonti, automaattinen kuvan skaalaaminen jne.
 • galleriat. Ruututila antaa mahdollisuuden luoda houkuttelevia valokuvagallerioita sadoista järjestelmälohkoista (esitykset, diaesitykset, liukusäätimet, ruudukkoasettelut jne.), videointegraatiovaihtoehto, näyttötehosteiden käyttö.
 • Kansisivun rakentaja. Ominaisuuden avulla voit valita useiden mallien välillä verkkosivustosi kansilehdelle.
 • verkkokaupan moottori. Jotta voit myydä valokuvateoksiasi verkossa, Squarespace antaa sinun luoda ja hallita verkkokauppoja hyödyntämällä sen integroitua verkkokaupan moottoria. Järjestelmä antaa pääsyn useisiin maksujen / lähetysten / suunnittelun räätälöinnin hallintavaihtoehtoihin.
 • Ainutlaatuinen näyttöikkunoiden suunnittelu. Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden luoda ainutlaatuisia ja erittäin henkilökohtaisia ​​show-ikkunamalleja, joissa voit näyttää parhaat teoksesi eduksi. Ominaisuuden avulla voit luoda / päivittää tuoteluetteloita, muokata tuotekuvauksia ja tuotenumeroita, ladata kuvia ja luoda / hallita gallerioita, integroida erikoistarjouksia / alennuksia jne..

Kustannus: Squarespacella ei ole rajoittamatonta ilmaista suunnitelmaa, mutta sen avulla voit testata maksettujen tilauksien ominaisuuksien kokonaisuutta ilmaiseksi 14 päivän kokeilujakson aikana. Heti kun olet valmis päivittämään johonkin nykyisistä suunnitelmista, verkkosivustojen rakentaja tarjoaa sinulle valita yhden niistä. Halvin Squarespace-suunnitelma maksaa tällä hetkellä 12 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Squarespace ilmaiseksi

Kirjanmerkki – Web Builder verkkosivuston luomiseen AI: n avulla

Kirjanmerkki - Web Builder verkkosivuston luomiseen AI: n avulla

Bookmark on nykyaikainen web-rakentaja, joka luo verkkosivuston AI: n kanssa, joka ansaitsee niiden käyttäjien huomion, jotka haluavat aloittaa monipuolisen valokuvaprojektin. Järjestelmän avulla voit suunnitella korkealaatuisia valokuvaussivustoja, jotka eroavat monimutkaisuudestaan, tyypistään, ominaisuuksistaan ​​ja visuaalisuudestaan. Seuraavat kirjanmerkkiominaisuudet tekevät järjestelmästä hyvämaineisen ja suositun verkkosivustojen omistajien keskuudessa:

 • AIDA-avustaja. Tämä on verkkosivustojen rakentajan kohokohta, joka auttaa sinua luomaan täysin varustellun verkkosivuston automaattisessa tilassa käyttämällä tietoja, jotka haluat näyttää siellä.
 • Moduulin valinta. Kirjanmerkki mahdollistaa laadukkaiden verkkosivustojen luomisen monipuolisten moduulien avulla, jotka toimivat kuten widgetit ja antavat projektille vaadittavat toiminnot.
 • verkkokaupan moottori. Verkkosivun rakentajan avulla voit integroida ja päivittää verkkokauppaa teosten esittämistä ja myymistä varten.
 • Tilastojen keruujärjestelmä. Palvelun mukana tulee ymmärrettävä tilastojenkeruujärjestelmä, joka mahdollistaa verkkosivustosi sijaintien, tuottavuuden ja suorituskyvyn seuraamisen.
 • Videotausta asetettu. Parantaa valokuvaussivustosi visuaalista vetovoimaa järjestelmän avulla on mahdollista integroida korkealaatuiset videotaustat. Tämä auttaa pitämään käyttäjät sitoutuneina tutkimaan projektiasi, jolloin se erottuu joukosta.
 • Bookmark Photo Editor. Verkkosivun rakentaja myöntää pääsyn integroituun Photo Editoriin, jonka avulla voit rajata, muokata ja muuttaa kokoa lähettämiäsi kuvia tai valita järjestelmän varastosta. On myös mahdollista valita ja käyttää joitain visuaalisia tehosteita valittuihin valokuviin.

Kustannus: Kirjanmerkki voi luoda verkkosivuston ilmaiseksi sen aliverkkotunnukselle. Tässä tapauksessa kohtaat kuitenkin tiettyjä järjestelmän / toiminnallisuuden rajoituksia. Ammatillisten kirjanmerkkisuunnitelmien hinta alkaa 11,99 dollaria kuukaudessa.

Kokeile kirjanmerkkiä ilmaiseksi

SITE123 – Helpoin valokuvaussivustojen rakentaja

SITE123 - Helpoin valokuvaussivustojen rakentaja

SITE123 – on helpoin valokuvaussivustojen rakentaja, joka on erottunut itsensä integroidun WYSIWYG-editorin, runsaasti ilmaisten mallien, suunnittelun muokkaustyökalujen ja ominaisuuksien takia, jotka antavat valokuvaprojektillesi huippuluokan ilmeen. Alusta on yksinkertainen, intuitiivinen ja ominaisuuksilla kuormitettu kerrallaan. Se toimii yhtä hyvin ensikertalaisille ja web-suunnittelun asiantuntijoille. Tärkeimmät kohokohdat, jotka tekevät järjestelmästä arvokkaan valinnan, ovat seuraavat:

 • Responsiiviset valokuvausmallit. Verkkosivuston rakentajalla on upea kokoelma reagoivia malleja, joista voit valita valokuvausprojektiisi sopivat mallit. Suunnittelu on ilmainen, monipuolinen ja muokattavissa. Jos et jostain syystä löydä sopivaa teemaa, voit valita tyhjän teeman ja mukauttaa sitä tyhjästä.
 • Monikielinen tuki. SITE123: n avulla sinun ei tarvitse luoda projektista useita kieliversioita, jos aiot kohdistaa esimerkiksi ulkomaisen yleisön. Sen sijaan järjestelmä antaa sinun perustaa verkkosivun, joka sisältää monikielisen tuen.
 • verkkokaupan alusta. Verkkosivunrakentajalla on täysin integroitu verkkokauppaalusta, jonka avulla voidaan perustaa ja ylläpitää verkkokauppaa, jossa voit menestyksekkäästi myydä taideteoksiasi / valokuvaustavaroitasi. Järjestelmä tarjoaa useita verkkokaupan ominaisuuksia, jotka mahdollistavat tuotegallerioiden luomisen ja niiden parametrien asettamisen, maksu / lähetysasetusten säätämisen, erikoistarjousten / alennuskupongien luomisen / päivittämisen, maksu / toimitus- / verkkokaupan hallintaparametrien määrittämisen jne..

Kustannus: SITE123: lla on ilmainen suunnitelma, jonka avulla voit luoda valokuvaussivuston ilmaiseksi. Ilmaisen tilauksen käyttö tarkoittaa kuitenkin sitä, että verkkosivustollesi tulee useita vakavia rajoituksia. Tämän välttämiseksi sinun on päivitettävä yhdeksi maksettavista suunnitelmista, jotka verkkosivujen rakentaja sisältää. Halvin niistä maksaa 10,80 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Site123: ta ilmaiseksi

Weebly – foorumi ammattimaisen valokuvaussalkun luomiseen

Weebly - foorumi ammattimaisen valokuvaussalkun luomiseen

Weebly – on all-in-one-alusta, jota käytetään ammattimaisen valokuvaussalkun luomiseen kirjoittamatta koodiriviä. Järjestelmä otettiin alun perin käyttöön blogiympäristönä, mutta Square osti sen hiljattain, mikä antoi sille vahvan verkkokaupan painopisteen. Weeblyssä on kätevä vedä ja pudota -editori ja se mahdollistaa myös koodin upottamisen, mikä on etu käyttäjille, jotka ovat tietoisia HTML-perusteista. Valokuvasivustojen kehittämisessä foorumi tarjoaa seuraavat edut:

 • Responsiiviset valokuvausmallit. Verkkosivun rakentaja tarjoaa luokan reagoivia mukautettavia malleja, jotka soveltuvat valokuvaussivustojen luomiseen ja mukauttamiseen. Täältä on myös mahdollista käynnistää oma verkkosivustosi tyhjästä tai tilata valmis projekti kolmannen osapuolen kehittäjiltä.
 • Video hosting. Weeblyn avulla voit lähettää ja integroida videoita, joissa on parhaat valokuvakokoelmasi, jotta käyttäjät saavat käsityksen luovasta lähestymistavastasi ja keskittyvyydestäsi. Voit joko integroida YouTube-videon tai ladata videotiedostot suoraan Weeblyyn, missä se tallennetaan turvallisesti.
 • Kuvaeditori. Verkkosivun rakentaja on esittänyt edistyneen HTML5-pohjaisen kuvankäsittelyohjelman, joka tarjoaa lukemattomia valokuvaukseen liittyviä ominaisuuksia, kuten kuvien kääntämistä, rajaamista ja säätämistä, tekstin lisäämistä julkaistuihin valokuviin jne. On myös 29 suodatinta, joita voit käyttää parantaa valokuvien laatua ja visuaalista esitystä.

Kustannus: Weeblyllä on erilliset suunnitelmat tavallisille verkkosivustoille ja verkkokaupoille. Sillä on siis ilmainen suunnitelma ja neljä maksettua tilausta vakiosivustojen kehittämiseen. Hinta alkaa 4 dollaria kuukaudessa (kertaluontoisella vuosimaksulla) saavuttaa 25 dollaria kuukaudessa. Verkkokauppaprojektien luomisessa verkkosivustojen rakentaja tarjoaa neljä hinnoitteluvaihtoehtoa. Hinnat vaihtelevat 8 dollaria kuukaudessa ja nousevat 38 dollariin kuukaudessa edistyneelle suorituskykysuunnitelmalle.

Kokeile Weeblyä ilmaiseksi

SmugMug – Alusta, jolla voit suojata, jakaa, tallentaa ja myydä valokuvaasi

SmugMug - Alusta, jolla voit suojata, jakaa, tallentaa ja myydä valokuvaasi

SmugMug – on monitoimilaite, jolla voit luoda, suojata, jakaa, tallentaa ja myydä valokuvia. Järjestelmä antaa valokuvakertomusten rakentamisen ja kertomisen jakaa niitä edelleen muille harrastajille ympäri maailmaa. Alustan tärkein erotus muista vastaavista palveluista on se, että sen avulla ei vain luoda valokuvakokoelmia, vaan se myös antaa muiden käyttäjien valita ja käyttää ladattuja varastossa olevia kuvia saatavilla olevista kuvagallerioista.. Katso nyt SmugMugin tärkeimmät kohokohdat:

 • Kätevä vedä ja pudota -editori. Järjestelmälle on ominaista kätevä ja helppokäyttöinen visuaalinen editori, joka tukee vedä ja pudota -toiminto. Sen avulla voit helposti ladata uusia valokuvia, luoda uusia kokoelmia, järjestää ja hallita ladattuja kuvia tiettyjen kriteerien suhteen, muokata sisältöä ja galleria / valokuvaussivustoa, ottaa käyttöön verkkokaupan ominaisuudet ja suorittaa muita siihen liittyviä tehtäviä.
 • Loogisen valokuvan organisointi. Alustan avulla voit järjestää ladatut kuvat gallerioihin ja temaattisiin kokoelmiin. On mahdollisuus sekä ladata erillisiä valokuvia että kokeilla joukkolähetysominaisuutta, jonka avulla voit lisätä tarvittavan määrän kuvia. Kun tehtävä on suoritettu, voit mukauttaa valokuvia ja kuvakokoelmia lisäämällä avainsanat, otsikot, kuvatekstit tai lajittelemalla äskettäin ladatut valokuvat tietyillä parametreilla.
 • verkkokauppa. SmugMug mahdollistaa verkkokaupan perustamisen, jossa voit myydä valokuvia ja valokuvakokoelmia. Sinun on määritettävä näyttöparametrit, räätälöityjä hinnastoja tietyille asiakkaille, säätää kuvanvalintavaihtoehtoja, myydä lahjakortteja ja tulosteita, muokata suojaus- / kuvan tallennusominaisuuksia sekä lähettää (luoda) ainutlaatuisia verkkosivustojen logoja, lisää vesileimoja ja suorita muita toimia.
 • Valohuoneen integrointi. Alusta mahdollistaa Lightroom-laajennuksen integroinnin, joka mahdollistaa kuvien lähettämisen, järjestämisen ja hallinnan muutamalla napsautuksella. Laajennus auttaa myös säilyttämään portfolion rakenteen yhdessä SEO-parametrien kanssa projektien tehokkaampaan mainostamiseen.
 • Valokuvien tallennus ja jakaminen. Sinä itse hallitset ladattujen kuvien turvallisuutta ja saavutettavuutta. On mahdollista valita käyttäjiä määrittämään verkkosivustojen käyttöoikeudet ja ottamaan käyttöön laajat kuvanjakoasetukset. Järjestelmän avulla voit tehdä viestejä sosiaalisissa verkostoissa, integroidun mobiilisovelluksen avulla muokata, arkistoida ja jakaa kuvia, luoda jaettavissa olevia linkkejä jne..

Kustannus: SmugMug tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson jokaiselle uudelle tilaajalle – se riittää testaamaan järjestelmän toimivuuden. Kun kyse on päivityksestä johonkin maksulliseen tilaukseen, verkkosivuston rakentaja antaa sinun valita 4 suunnitelmasta, joista edullisin maksaa sinulle 48 dollaria / vuosi.

Kokeile SmugMug ilmaiseksi

Hiilitehdas – Täydelliset online-portfoliot valokuvaajille

Hiilitehdas - Täydelliset online-portfoliot valokuvaajille

Carbonmade – on alusta, jonka avulla voit luoda ja hallita täydellisiä online-salkkuja valokuvaajille. Verkkosivun rakentaja on melko helppokäyttöinen käytettävissä olevista taidoista ja alustavasta käyttäjän asiantuntemuksesta riippumatta. Sinun ei tarvitse mitään koodaustaitoja luodaksesi vaikuttavan portfolion tai valokuvaussivuston järjestelmän kanssa. Katso vain palvelun erottuva ominaisuusjoukko selvittääksesi, mitä sillä tarkalleen on:

 • Suunnittelun mukauttamisominaisuudet. Portfoliosivustojen rakentajana Carbonmade tarjoaa joukon huippuluokan työkaluja, joita tarvitaan erinomaiseen valokuvagalleriaesitykseen. Siten järjestelmä mahdollistaa henkilökohtaisen logon lataamisen täysin ilmaiseksi. On myös mahdollisuus ladata video- ja kuvaesityksiä, käyttää automaattisen toiston ja silmukan ominaisuuksia lisäämällä uusia videoita.
 • Talent Pool. Verkkosuunnittelupalveluiden lisäksi Carbonmade asemoituu valtavaksi suunnittelijoiden, valokuvaajien, copywritereiden ja muiden mainostajien markkinoiksi. Siksi on mahdollista tarkastella näiden asiantuntijoiden portfolioita Talent Pool -osiossa ja ottaa tarvittaessa yhteyttä parhaisiin kirjoittajiin.
 • Yksityinen salkku. Ominaisuus on tarkoitettu käyttäjille, jotka aikovat jakaa kokemuksensa tai verkkosivustonsa muiden käyttäjien kanssa. Tätä tarkoitusta varten he myöntävät näille ihmisille erityiset pääsykoodit, pitäen heidän salkunsa suljettuna luvattomalta käytöltä.

Kustannus: Carbonmade antaa sinun aloittaa web-suunnitteluprosessin ilmaisella kokeiluversiolla. Sen päätyttyä sinun on silti päivitettävä yhteen maksettuihin suunnitelmiin. Niitä on täällä kolme. Edullisin tarjous – Aloittelija-suunnitelma – maksaa 8 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Carbonmade ilmaiseksi

PhotoShelter – valokuvaussivustot & Työkalut valokuvaajille

PhotoShelter - valokuvaussivustot ja työkalut valokuvaajille

PhotoShelter – on kattava alusta, joka mahdollistaa valokuvaussivustojen luomisen ja tarjoaa ammattitaitoisia työkaluja valokuvaajille. Järjestelmä käsittää useita huippuluokan tekniikoita, mukaan lukien turvallinen kuvan tallennus ja arkistointi sekä laadukas verkkosivustojen rakentaja. Saadaksesi kuvan palvelusta PhotoShelter toimittaa joukon työkaluja, jotka edistävät sen ammattimaista verkkosuunnittelua. Jotkut kätevimmistä ja vaikuttavimmista ominaisuuksista ovat seuraavat:

 • verkkokauppa. Järjestelmä antaa valokuvaprojektillesi keskittyä verkkokauppaan. Sen mukana tulee PayPal- ja Stripe -tuki sekä mahdollisuus yhdistää henkilökohtaiset kauppiastilit suoran myynnin suorittamiseksi. Lisäksi PhotoShelter tarjoaa integroidun ostoskorikokoelman, tilastoseurannan työkaluja sekä useita verkkokaupan määrityksiä ja mukauttamisominaisuuksia.
 • Turvallisuustyökalut. Kaikissa PhotoShelterillä käynnistetyissä verkkosivustoissa on oletusarvoinen SSL-salaus. Tätä tarvitaan verkkosivustojen tehokkaampaan SEO-mainostamiseen ja verkkosivustojen yleiseen suosioon. Lisäksi verkkosivustojen rakentaja sallii Image Theft Guard -ohjelmiston käyttämisen kuvien suojaamiseksi luvalliselta kopioinnilta tai varastamiselta, mutta voit poistaa ominaisuuden käytöstä tarvittaessa.
 • Responsiiviset niche-mallit. PhotoShelter tarjoaa erikoistuneena alustana mallisarjan, jonka määrä ei ole kovin laaja. Mallit ovat kuitenkin keskittyneet kapeaseen ja ne ovat myös oletuksena ilmaisia, muokattavissa ja reagoivia.

Kustannus: PhotoShelterillä on 14 päivän kokeilujakso, joka on ilmainen ja joka tarjotaan jokaiselle uudelle tilaajalle. Kun ohjelman kokeiluversio päättyy, joudut aktivoimaan yhden kolmesta saatavilla olevasta tilauksesta. Halvin niistä – perussuunnitelma – maksaa tällä hetkellä 10 dollaria kuukaudessa.

Kokeile PhotoShelteria ilmaiseksi

Räätälöidyt tuotemerkit – verkkosivustojen suunnitteluyritys tilaamaan verkkosivun

Räätälöidyt tuotemerkit - verkkosivustojen suunnitteluyritys tilaamaan verkkosivun

Räätälöidyt tuotemerkit – on paras verkkosivustojen suunnitteluyritys, joka tilaa verkkosivuilla valokuvaajalle. Palvelu luotiin alun perin yritysten omistajien tarpeiden ja brändin edistämisstrategioiden pohjalta. Siitä kehittyi kuitenkin nopeasti tehokas AI-pohjainen alusta käyttökokemuksen virtaviivaistamiseksi ja verkkosivuston maineen lisäämiseksi. Tämä auttaa valokuvausverkkosivustosi popularisointia verkossa ja antaa sen etusijalle monien kapeiden kilpailijoidensa suhteen: Tarkempia ja vaikuttavimpia Tailor-tuotemerkkien kohokohtia ovat:

 • Advanced Branding Toolset. Alusta tarjoaa pääsyn useisiin edistyneisiin tuotemerkkiominaisuuksiin ja työkaluihin, jotka voivat parantaa projektin mainetta. Kaikki työkalut ovat mukautettavissa oletuksena, ja voit käyttää EPS-tiedostoasi ja käyntikorttiratkaisujasi erinomaisen valokuvaussivustosuunnittelun luomiseen.
 • Logo Maker. Räätälöityjen tuotemerkkien avulla on mahdollista luoda ja mukauttaa ammattilaisten verkkosivustojen logoja valokuvausprojektisi suosion ja tunnustamisen lisäämiseksi. Integroidun AI-tekniikan ansiosta on nyt mahdollista valita tärkeimmät logosuunnitteluelementit (fontit, tyyppi, tyyli) ja työkalut, joiden avulla järjestelmä voi automaattisesti luoda projektin sinulle.
 • Räätälöityjä mainoksia. Järjestelmä antaa pääsyn täysin automatisoituun ja integroituun räätälöityjen ilmoitusten alustaan, joka mahdollistaa välittömien mainosten suunnittelun ja julkaisemisen nopean projektin edistämisen mahdollistamiseksi. Voit käyttää useita mainoksiin liittyviä muunnelmia voidaksesi valita ne, joita tarvitset tällä hetkellä valokuvaussivustosi kehittämiseen ja sen edelleen markkinointiin.

Kustannus: Räätälöityillä tuotemerkeillä ei ole ilmaisia ​​suunnitelmia tai kokeiluja. Jotta voit aloittaa järjestelmän kanssa työskentelyn ja käyttää kaikkia sen ominaisuuksia, sinun on valittava heti yksi maksettuista tilauksista. Niiden hinta alkaa 9,99 dollaria kuukaudessa ja riippuu ominaisuusjoukosta / tarjottavista palveluista.

Kokeile räätälöityjä tuotemerkkejä nyt

Bottom Line

Joka kerta kun kohtaat tarvetta esitellä valokuvateoksiasi, kohtaat ongelman oikean palvelun valitseminen tehdä se. Verkkosivustojen rakentajat ovat varmasti hyödyllisiä sinulle tällaisissa tilanteissa. Ne ovat helppokäyttöisiä, intuitiivisia ja riittävän tehokkaita, jotta voit suorittaa jopa monimutkaisimmatkin projektit ilman koodaustaitoja.

Valokuvaussivuston suunnittelu on haaste käyttäjille, jotka eivät ole koskaan olleet mukana verkkosivustojen rakentamisessa, mutta haluavat vielä käynnistää kunnollisen projektin asiakkaiden sukupolvelle. Verkkosivustojen rakentajien kanssa tämä tehtävä yksinkertaistuu huomattavasti, koska nämä palvelut on luotu erityisesti käyttäjän mukavuuden kannalta.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map