Parhaat verkkosivustojen rakentajat blogin luomiseen

Parhaat verkkosivustojen rakentajat blogin luomiseen


Nykymaailma on mahdoton kuvitella ilman globaalia verkkoa ja sen paljastamia rajattomia etuja. Blogiminen on aina ollut ja on edelleen kiistaton osa digitalisoitua yhteiskuntaa. Itse asiassa siinä ei ole mitään yllättävää, koska bloggaaminen on suosittu, laajalle levinnyt ja melko tehokas tapa asiakkaiden luomiseen ja asiakaskunnan kasvuun.

Bloggaaminen käsittää useita etuja kerrallaan. Sen avulla voit pitää yhteyttä kohdeyleisöön, luoda käyttäjäyhteisöjä kiinnostuksen kohteidensa ja aiheidensa perusteella, aloittaa keskusteluja, jotka houkuttelevat käyttäjän huomion, ja osallistua niihin aktiivisesti, rakentamalla siten asiakkaiden luottamusta.

Oletetaan, että olet päättänyt avata blogin. Yksi ensimmäisistä kysymyksistä, joihin aiot kiinnittää huomiota, on oikea verkkorakennustyökalu. Koska nykyaikaisella verkkosivujen suunnittelumarkkinoilla on tarjolla niin laaja valikoima näitä järjestelmiä, osoittautuu usein, ettei ole niin helppoa löytää alusta, joka kattaa koko blogitarpeesi.

Tämä on erityisen totta, kun kyse on ensikertalaisista, jotka eivät osaa kaikkia blogin luomisen vivahteita ja kohtaavat siten usein useita ongelmia, kun he tekevät valinnan. Sinun pitäisi tietää, että voit valita kahden suositun vaihtoehdon välillä:

 • Blogin yhdistäminen valmiiseen verkkosivustoon;
 • Blogin julkaisu ja mukauttaminen tyhjästä.

Siten web-rakennustyökalun valinta riippuu enimmäkseen vaihtoehdosta, jota valitset.

Useimmissa tapauksissa toinen ratkaisu on edullisempi käyttäjille, joilla on pitkäaikaisia ​​web-suunnittelutavoitteita ja jotka haluavat hyötyä monista eduista kerralla. Niihin sisältyy mahdollisuus perustaa monipuolinen blogisivusto, joka tarjoaa kaikki tarvittavat yritystoimintaa koskevat tiedot ylimääräisiä voittoa tuottavia mahdollisuuksia, mahdollisuus löytää ajattelijoita ja aloittaa mielenkiintoisia keskusteluja heidän kanssaan, mainostaa yritystäsi ja lopulta luoda suuri ammatillinen blogging-verkko.

Jos nämä ovat tällä hetkellä tavoitteesi, suosittelemme aivan oikein parhaita blogijärjestelmiä, jotka varmasti vastaavat tarpeitasi, vaatimuksiasi ja odotuksiasi. Katso heitä nyt.

Testasimme 7 parhaaa blogin verkkosivustojen rakentajaa:

 1. WordPress – Paras ilmainen verkkosivustojen rakentaja blogeille
 2. Wix – Paras verkkosivustojen rakentaja blogi-integroinnilla
 3. Blogger – Paras online-blogialusta
 4. uCoz – 100% ilmainen verkkosivustojen rakentaja bloggaajille
 5. Weebly – yksi helpoimmista online-blogirakentajista
 6. Medium – Online Publishing -sivusto, jonka avulla voit luoda ilmaisen blogin
 7. Tumblr – Paras verkkosivusto aloittaaksesi blogin ilmaiseksi

Mikä näistä palveluista toimii paremmin henkilökohtaisissa bloginrakennustarpeissasi? Mikä niistä on etusijalla kilpailijoihinsa helppokäyttöisyyden ja toimivuuden suhteen? Tämä riippuu henkilökohtaisista blogin suunnittelutavoista, taidoista ja muista tärkeistä vivahteista. Jotta voit tehdä oikean valinnan, on korkea aika tarkistaa jokainen järjestelmä yksityiskohtaisesti nyt.

WordPress – Paras ilmainen verkkosivustojen rakentaja blogeille

WordPress - Paras ilmainen verkkosivustojen rakentaja blogeille

WordPress – on maailman suosittu sisällönhallintajärjestelmä, joka tunnustetaan bloginrakentamisen markkinaraon johtajaksi vahvan blogin keskittymisen vuoksi. Alusta erottuu väkijoukosta laajan valikoiman integroitavissa olevia blogitiedostoja, kapealla olevia malleja ja upeita suunnittelun mukauttamistyökaluja. Se mitä sinun pitäisi tietää, kun käytät järjestelmää, se vaatii myös koodauksen perusteiden tuntemuksen, jotta äskettäin luodulle blogellesi saataisiin huippuluokan henkilökohtainen suunnittelu.

WordPressiä käytetään paremmin yhdessä Bluehost – tunnettu web-hosting-alan johtaja. Se ei ole ihme, koska CMS ei tarjoa oletuksena mitään hosting-vaihtoehtoja. Bluehost on WordPressin suosittelema virallinen isäntä, joka voidaan asentaa yhdellä napsautuksella ja tarjoaa uskomattomia ja tehokkaita web-suunnitteluominaisuuksia. Siksi, kun ajattelet WordPress-blogin perustamista, Bluehostin tulisi olla paras hosting. Näiden kahden järjestelmän yhdistelmä varmistaa projektin upeat tulokset ja huippuluokan suorituskyvyn.

WordPress-blogin ominaisuudet

 • Yhden napsautuksen asennus. WordPressin asentaminen on erittäin helppoa ja nopeaa, kuten myös Bluehostin tilaaminen.
 • Gutenberg-toimittaja. Viimeisimmässä WordPress-versiossa on otettu käyttöön edistynyt lohkopohjainen Gutenberg Editor, jonka avulla sisältölohkojen sijoittaminen ja järjestäminen luo ainutlaatuisen blogirajapinnan ilman erityisiä koodaustaitoja (tämä on tehnyt verkkosivustojen kehittämisestä paljon yksinkertaistettua).
 • Turvallisuus ja kohtuuhintaisuus. Oleminen ykkönen isännöinti, Bluehost tarjoaa halpoja suunnitelmia (halvin maksaa vain 2,95 dollaria kuukaudessa), nopea sivun latausnopeus, turvallisuus ja joustavuus, vahva käytettävyysaste, intuitiivinen ohjauspaneeli, rikas markkinapaikka, jossa on paljon lisäosia, sovelluksia ja skriptejä, paikalliset SEO-strategiat, integroidut verkkokaupan ominaisuudet, vahva roskapostisuojaus sekä sovellukset liikehankkeita tai blogeja.

Jos sinulla on kokemusta verkkosivustojen luomisesta WordPressin avulla, blogin luominen järjestelmällä on ehdottomasti älykäs ratkaisu. CMS on alun perin suunnattu blogin kehittämiseen. Seurauksena on, että mahdollisuutesi saada täysin varusteltu, hyvin suunniteltu, SEO-optimoitu ja laadukas blogi kasvavat huomattavasti.

Kokeile WordPress nyt

Wix – Paras verkkosivustojen rakentaja blogi-integroinnilla

Wix - Paras verkkosivustojen rakentaja blogi-integroinnilla

Wix – on tällä hetkellä tunnettu verkkosivujen suunnittelun markkinaraon johtaja, joka käsittää helppokäyttöisyyden, mukavuuden, intuitiivisen web-suunnittelutavan ja kohtuullisen hinnoittelupolitiikan. Järjestelmä on all-in-one-ratkaisu, joka toimii hyvin kaiken tyyppisten verkkosivustojen kehittämisessä. Blogit eivät ole poikkeus.

Verkkosivuston rakentaja toimittaa tehokkaan integroidun blogimoottorin, jonka avulla voidaan luoda, hallita, päivittää ja mainostaa täysikokoisia ja visuaalisesti miellyttäviä blogeja. Rikkaan ominaisuusvalikoiman lisäksi tällaisissa verkkosivustoissa on sosiaalisen tilin vaihtoehtoja, helppoja hallintatyökaluja, kommenttivaihtoehtoja ja muita kiistattomia ansioita.

Wix-blogin ominaisuudet

 • Postitusaikataulu. Sinun tehtäväsi on kirjoittaa, päivittää ja ajoittaa blogi-viestejä Web-suunnittelutarpeidesi ja suunnitelmiemme perusteella – osoita vain aika, jolloin haluat julkaista tulevan viestin ja katsoa tulosta.
 • Esitellyt viestit-osio. Uusien viestien lähettämisen lisäksi voit viitata ne Suositeltavat viestit -osaan ja jopa lisätä tunnistepilven määrittääksesi korostetulle sisällölle erityisen tärkeysasteen..
 • Kommenttivaihtoehto. Wixin avulla on mahdollista upottaa kommentointivaihtoehto ja jopa vaihtaa Facebook-kommentteja lisätäksesi entistä tehokkaampaa käyttäjän vuorovaikutusta ja sitoutumisastetta.
 • Integroitu isännöinti. Blogin julkaisemiseen ei tarvitse etsiä kolmannen osapuolen hosting-palvelua – Wixin mukana tulee integroitu isännöinti alusta alkaen.
 • Muokatun syötteen luominen. Voit tehdä vaaditut viestit näkyväksi kohdeyleisölle luomalla mukautetun syötteen.

Jos sinulla on aikomus perustaa loogisesti rakennettu ja visuaalisesti houkutteleva blogi, jolla on arvokasta suorituskykyä, Wix on paras verkkosivustojen rakentaja. Sinun ei tarvitse investoida paljon työtä tai rahaa projektiin, nauttien sen ominaisuusjoukosta, suunnittelun muokkaustyökaluista, blogiin keskittyvistä vaihtoehdoista ja kohtuuhintaisesta hinnoittelupolitiikasta saadaksesi budjetin. Wix on ehdottomasti käytön arvoinen!

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

Blogger.com – Paras online-blogialusta

Blogger.com - Paras online-blogialusta

Blogger – on kiistatta paras verkkosivusto ilmaisen blogin luomiseen. Tämä on Google-pohjainen all-inclusive-blogihakuinen järjestelmä, joka sisältää vapaan luonteen, intuitiivisen web-suunnittelutavan, nopean saavutettavuuden ja yksinkertaisuuden. Itse alusta luotiin 1990-luvulla, ja siitä on jo tullut palvelu tuhansien ilmaisten verkkosivustojen kehittämiselle. Jossain määrin se on paljastanut uuden yksinkertaistetun lähestymistavan blogin luomisprosessiin. Se on tehnyt siitä intuitiivisen, helpon, nopean ja kätevän ensimmäistä kertaa käyttäville ja verkkosivujen suunnittelupalveluille.

Blogger-blogin ominaisuudet

 • RSS ja kommentit tuettu. Sivustossa on RSS-tuki ja kommenttivaihtoehto käytössä, mikä on välttämätöntä kaikille laatublogille.
 • Google-integraatio. Koska Google-tuote, Blogger on integroitu muihin tuotteisiinsa ja pysyy Google-ekosysteemissä. Tämä on huomattava bonus kaikille käyttäjille, joilla on Google-tili. Jos sinulla ei ole sellaista – et voi käyttää Bloggeria ollenkaan.
 • Blogin suunnittelun mukauttaminen. Isännöidynä blogging-alustana Blogger antaa sinun luoda ja mukauttaa blogia tarpeitasi vastaavasti. CSS- ja HTML-muokkausta tuetaan täällä. Voit myös mukauttaa yksittäisiä blogin elementtejä, upottaa kuvia ja mediatiedostoja, lisätä linkkejä ulkoisiin resursseihin, määrittää blogin taustan, värivalikoiman ja mitä ei – vaihtoehtosi ovat täällä lähes rajattomat..
 • Lisääminen ja muokkaaminen. Voit luoda, lisätä ja jakaa rajaton määrän viestejä Bloggerin kanssa. Niitä on myös mahdollista muokata ja päivittää milloin tahansa vuorokauden aikana.

Verkkosivun nimen perusteella päätellen, Blogger on luotu yksinomaan blogistamiseen. Se on kaikki mitä sinun täytyy tietää siitä. Alusta on melko helppo käyttää kaikille, ja sinun ei tarvitse olla asiantuntija aloittaaksesi verkkosivustoja sen kanssa. Verkkosivustolla on hieno ominaisuusjoukko, joka on suunnattu yksinomaan blogin kehittämiseen ja mainostamiseen.

Kokeile Bloggeriä ilmaiseksi

uCoz – 100% ilmainen verkkosivustojen rakentaja bloggaajille

uCoz - 100% ilmainen verkkosivustojen rakentaja bloggaajille

uCoz – on täysin ilmainen pilvipalvelusivustojen rakentaja bloggaajille, joka on saavuttanut maailmanlaajuista suosiota monipuolisten ominaisuuksien ja työkalujen takia, joita tarvitaan laadukkaaseen projektisuunnitteluun. Järjestelmä on moduulipohjainen, joka mahdollistaa sisältölohkojen poiminnan ja järjestämisen muodostamaan verkkosivustorakenteen ja tarjoamaan tarvittavan sisällön. Järjestelmän hallitseminen vie aikaa, koska se merkitsee tietynlaista koodaustietoisuutta, varsinkin jos aiot aloittaa monipuolisen blogin.

uCoz-blogin ominaisuudet

 • Blogiyhteys. Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden valita, integroida ja mukauttaa erityistä blogin moduulia. Se on saatavana asetusosiossa, jossa voit valita sen ja asettaa blogisivustosi verkkosivulle.
 • Blogin mukauttaminen. Antaaksesi uudelle blogillesi houkuttelevan suunnittelun ja huippuluokan toiminnallisuuden, sinulla on oikeus valita sopiva malli, säätää näyttöominaisuuksia, määrittää uutissyötetoiminnot ja suunnittelu, lisätä ja päivittää erillisiä materiaaleja ja blogiluokkia, valita yleiset ominaisuudet kuville, joita aiot lisää blogiisi jne.
 • Toimintojen asetukset. Suunnittelun mukauttamisen lisäksi uCoz mahdollistaa sähköpostikommenttiilmoitusten, postitusarviointiominaisuuden, asiakasarvostelujen lisäämisen sekä valita sopivimman sisällön esitysmuodon ja verkkosivuillasi näkyvien viestien määrän..
 • Blogin suojaus. uCoz huolehtii verkkosivustosi turvallisuudesta, ja järjestelmän kanssa käynnistetyt blogit eivät ole poikkeus. Verkkosivuston rakentaja toimittaa automaattisen varmuuskopiointijärjestelmän, joka luo blogikopion oletusarvoisesti lähetetyn sisällön mahdollisen katoamisen estämiseksi. Jos julkaistulle tiedolle tapahtuu jotain odottamatonta, voit palauttaa automaattisesti tallennetun blogiversion. Lisäksi alustassa on integroitu virustorjuntajärjestelmä, jonka avulla voit skannata blogitiedostoja varmistaaksesi, etteivät ne vaaranna verkkosivustosi turvallisuutta.

uCoz on tunnettu verkkosivustojen rakentaja, joka toimii hyvin blogin kehittämisessä, mutta vaatii silti koodaustietoisuutta. Juuri tästä järjestelmästä tulee sopimaton aloittelijoille. Hieman ajasta ja vaivaa koskevista investoinneista kuitenkin auttaa sinua aloittamaan uCozilla monipuolisen blogin, joka kattaa kaiken verkkosivustosuunnitelmasi ja yhteisön tarpeet vaarantamatta budjettitekijää.

Kokeile uCozia ilmaiseksi

Weebly – yksi helpoimmista online-blogirakentajista

Weebly - yksi helpoimmista online-blogirakentajista

Weebly – on yksi helpoimmista verkkoblogien rakentajista, joka toimittaa erottuvan ominaisuusjoukon ja joukon työkaluja, joita tarvitaan laadukkaiden projektien aloittamiseen ja onnistuneeseen hallintaan. Järjestelmä luotiin alun perin bloggaustarkoituksia ajatellen, mutta se käytti myöhemmin vahvaa verkkokauppaa. Siksi sitä käytetään nyt sekä blogin kehittämiseen että verkkokaupan luomiseen. Verkkosivun rakentaja erottuu joukosta johtuen integroidusta vedä ja pudota -editorista, runsaasta suunnittelun mukauttamistyökalusta ja huippuluokan joustavuudesta, jotka edistävät sujuvaa ja saumatonta blogin luomista ja hallintaa.

Weebly-blogin ominaisuudet

 • Helppo blogin luominen. Sikäli kuin Weeblyä alun perin käytettiin blogin kehittämistarkoituksiin, sen määrittäminen ja tärkeimpien parametrien määrittäminen on melko helppoa. Soveltuvan mallin valitseminen ja tarvittavan asettelun luominen kestää noin useita minuutteja integroidun ja intuitiivisen vedä ja pudota -editorin avulla.
 • Ilmaiset blogimallit. Weeblyssä on laaja kokoelma reagoivia ja muokattavissa olevia blogimalleja, jotka kaikki ovat ilmaisia. Verkkosivun rakentaja takaa lisäksi ilmaisen isännöinnin ja nopean sivun latausnopeuden tarjotakseen käyttäjille valinnanvapauden ja luovan ilmaisun.
 • Weebly-mainostyökalu. Verkkosivun rakentaja myöntää pääsyn tehokkaaseen Mainosta-työkaluun, jonka avulla voit nopeasti ja tehokkaasti mainostaa yritystäsi / blogiasi verkossa. Tämä on “kaikki yhdessä” -paketti, joka koostuu useista työkaluista, jotka takaavat laadukkaan sähköpostimarkkinointimenetelmän ja monipuolisen valikoiman sähköpostimalleja, promo-uutiskirjeitä, tapahtuma- / tuoteesittelyominaisuuksia, tiedotteita jne..
 • Video hosting. Weeblyllä on nyt kahdenlaisia ​​videointegraatiovaihtoehtoja, jotka sallivat videoiden lähettämisen ja julkaisemisen blogiviestien lisäksi. Ensimmäinen niistä on YouTube-integrointi, jonka avulla voit valita ja lisätä videoita YouTubesta. Toinen vaihtoehto on manuaalinen videoiden lataaminen ja ilmainen isännöinti.

Weebly on ammattimainen verkkopohjainen bloginrakennusalusta, joka toimitetaan erottuvilla, tehokkailla ja joustavilla työkaluilla ja ominaisuuksilla, jotka on tarkoitettu blogin kehittämiseen ja mainostamiseen. Verkkosivun rakentaja myöntää pääsyn laajaan valikoimaan elementtejä, integrointeja ja mukautusvaihtoehtoja, jotka takaavat laadukkaat tulokset pitkällä tähtäimellä.

Kokeile Weeblyä ilmaiseksi

Medium – Online Publishing -sivusto, jonka avulla voit luoda ilmaisen blogin

Medium - Online Publishing -sivusto, jonka avulla voit luoda ilmaisen blogin

keskikokoinen – on suosittu ominaisuuksilla kuormattu alusta, jota käytetään luomaan ja julkaisemaan viestejä eri aiheista. Järjestelmä näkee tehtävänsä auttaa käyttäjiä ilmaisemaan pakottavia ideoitaan, tietoja, ajatuksia ja näkökulmia luomalla informatiivisia blogin viestejä. Medium on kaikille täysin ilmainen, ja sen kirjoittaminen vastaavaan aiheeseen vie muutaman minuutin. Alusta tarttuu ajattelijoiden, kirjailijoiden ja omistautuneiden tarinankertojien aivoihin, jotka aikovat tuoda älykkäitä ideoitaan kohdeyleisölle paljastaen heille todella tärkeät aiheet.

Medium Blogging ominaisuudet

 • WYSIWYG-kokemus. Alusta tarjoaa parhaan mahdollisen WYSIWYG-käyttöliittymän kirjoittaa artikkeleita, jotka perustuvat yhteen malliin, joka mahdollistaa valinnanvapauden ja antaa pääsyn useille suunnittelun mukauttamistyökaluille, jotka houkuttelevat tekstin muotoilua, linkkien lisäämistä, tyylivalintaa ja muita parametreja, jotka voit määrittää visuaalisesti tila.
 • Integrointi- ja tekstinmuokkausasetukset. Laajajen postinkäsittelyvaihtoehtojen ja -asetusten lisäksi alusta mahdollistaa valokuva- ja videotiedostojen integroinnin parhaan lukemiskokemuksen varmistamiseksi.
 • Sosiaalisen median jakamisasetukset. Heti kun materiaali on kirjoitettu ja julkaistu, voit suositella tai jakaa sitä järjestelmän tarjoamiin sosiaalisiin verkostoihin. Materiaalien arviointi ja ”pitäminen” on mahdollista, jotta niitä voidaan mainostaa tehokkaasti.
 • Useita avustajia. Kun työskentelet Mediumin kanssa, voit tehdä yhteistyötä useiden kirjoittajien kanssa, joille on annettu oikeus muokata tekstiä, ladata ja integroida mediatiedostoja, lisätä avainsanoja, lyhentää URL-osoitteita ja säätää viestin asetuksia. On myös mahdollista tallentaa tekstit luonnoksessa, kunnes ne ovat täysin valmiita julkaisuun.
 • Lähetä aikataulutusominaisuus. Järjestelmä mahdollistaa julkaisuajan ajoittamisen sen kirjoittamisen jälkeen. Tämä on kätevää, jos sinulla on blogin päivityssuunnitelma ja haluat lisätä uusia artikkeleita säännöllisesti riippumatta nykyisistä suunnitelmistasi ja saatavuudestasi.
 • Muuta / muokkaa Tracker. Alusta mahdollistaa artikkelissa tehtyjen muutosten tarkistamisen ennen julkaisua. Kaikkia artikkelissa tehtyjä muutoksia on helppo seurata, varsinkin jos jaat tekstinmuokkausoikeudet muiden kirjoittajien kanssa.

Medium on laadukas ja ammattimainen alusta, jota voidaan käyttää blogitarkoituksiin. Järjestelmä antaa pääsyn useisiin tarinankerronnan ominaisuuksiin, tekstinkäsittelytyökaluihin ja -vaihtoehtoihin, SEO-parametreihin ja postijulkaisutoimintoihin, jotka takaavat ylittämättömän blogin rakennuskokemuksen.

Kokeile Medium ilmaiseksi

Tumblr – Paras verkkosivusto aloittaaksesi blogin ilmaiseksi

Tumblr - Paras verkkosivusto aloittaaksesi blogin ilmaiseksi

Tumblr – on ominaisuuksilla kuormattu alusta, jonka avulla on mahdollista käynnistää kaikenlaisia ​​interaktiivisia, informatiivisia ja multimediarikkaita blogeja ilmaiseksi. Multimediatiedostointegraation lisäksi järjestelmän avulla voit lähettää ja jakaa tietoja sosiaalisista kanavista. Kaikki nämä toiminnot voidaan tehdä yhdellä kojetaululla, mikä säästää huomattavasti työtä ja aikaa ja varmistaa täydellisen tuloksen. Tällainen bloginmuodostustapa mahdollistaa useiden tilien luomisen ja hallinnan, hallitsemalla lähettämiäsi ja päivittämiäsi viestejä.

Tumblr-blogin ominaisuudet

 • Eri blogin tyypit. Tumblr tukee erilaisten blogi- / tekstityyppien lähettämistä, mukaan lukien tarinankerronta, ideoiden, ajatusten, mielipiteiden jakaminen jne. Tässä on myös mahdollista jakaa linkkejä, mediatiedostoja ja jopa tarjouksia. Tämä auttaa tekemään blogeistasi informatiivisia ja visuaalisia.
 • Kommenttivaihtoehto. Järjestelmä sallii käyttäjän kommenttien ottamisen käyttöön tai poistamisen käytöstä chat-keskustelujen ja tavallisten viestien lähettämisen aikana. On myös mahdollista merkitä ja seurata muiden käyttäjien jakamia viestejä ja näyttää ne tilin hallintapaneeleissa. Halutessasi voit tehdä blogistasi yksityisen tai rajoittaa käyttäjän käyttömahdollisuudet vain tietyille lukijoille.
 • Lataa erilaisia ​​multimediatiedostoja. Voit tehdä viesteistäsi ja blogeistasi houkuttelevan ja vuorovaikutteisen jakamalla kuviasi ja videoitasi, lisäämällä GIF-tiedostoja, TV-sarjoja, linkkejä, vitsejä, Spotify-syötteitä, tarinoita, äänitiedostoja, taide- ja muotiuutisia, kaavioita, infografioita, lainauksia, chatteja jne.
 • Sosiaalisen median jakamisasetukset. Blogin omistajat voivat jakaa blogejaan integroidun sosiaalisen median kanavien kautta tarjotakseen entistä paremman näkyvyyden julkaistuille viesteille kohderyhmälle.
 • Tumblr-jonoominaisuus. Vaihtoehto mahdollistaa viestien ajoittamisen viikkojen, päivien ja jopa tuntien mukaan. Tämä tarkoittaa, että voit kirjoittaa viestin etukäteen, tallentaa sen luonnoksena tulevaisuutta varten ja julkaista sen tarvittaessa. Tämän avulla voit päivittää blogiasi säännöllisesti, vaikka olisit poissa tietyn ajanjakson ajan.
 • HTML-muokkaus sallittu. Alusta antaa sinun muokata HTML-koodeja, jotta käyttäjät voivat mukauttaa bloginsa suunnittelua ja näyttöparametreja ainutlaatuisella ja ainutlaatuisella tavalla.
 • Viestit ja Saapuneet-ominaisuudet. Nämä vaihtoehdot antavat blogin omistajille ja heidän lukijoilleen vaihtaa tietoja, lähettää kysymyksiä ja tiedusteluja toisilleen ja vain keskustella reaaliaikaisessa tilassa. Lisäksi on mahdollista lähettää nimettömiä viestejä muille bloggaajille tarvittaessa.

Tumblr on melko ominaisuuksilla täytetty ja ilmainen verkkoisäntäinen palvelu, joka on täysin ilmainen kaikille. Järjestelmä mahdollistaa erilaisten blogilajien luomisen, erilaisten elementtien, mediatiedostojen, työkalujen ja ominaisuuksien lataamisen ja integroinnin. Palvelu tarjoaa blogiviestien ajoitusvaihtoehdon, HTML-muokkausominaisuuden ja säännölliset artikkelipäivitykset pitämään käyttäjät ajan tasalla ja kiinnostuneina aiheesta.

Kokeile Tumblria ilmaiseksi

Kuinka valita alustaani blogiini?

Jos olet parhaillaan etsimässä parasta bloginkäyttöalustaa, etkä pysty selvittämään, mikä palvelu toimii paremmin bloginrakennustarpeisiisi, on harkittava joitain asioita. Ennen sukellusta luettelo suosituista blogialustoista ja tutkimalla heidän ominaisuuksiaan, sinun tulee selvästi ymmärtää, mitä juuri odotat valitsemastasi palvelusta. Tämä vastaavasti liittyy läheisesti tavoitteisiin, joita yrität päättää aloittaessasi blogin.

Muita huomioitavia näkökohtia ovat muun muassa sen alustan monimutkaisuus, jonka kanssa aiot työskennellä, koodauksen / web-suunnittelun tausta (tarvittaessa) ja tulos, jota haluat käyttää pitkällä tähtäimellä. Lopuksi on ensiarvoisen tärkeää ymmärtää heti alusta alkaen, millaisen blogin tarkalleen aiot käynnistää ja kuinka usein aiot päivittää sitä. Mitä useammin aiot lisätä ja hallita uusia viestejä, sitä joustavamman ja yksinkertaisemman alustan tulisi olla.

Ja vielä yksi asia: älä unohda hinnoitteluun liittyvää näkökohtaa – ei ole järkevää maksaa paljon tavallisesta blogista, jos olet aloittelija, joka vain tutkii uusia web-suunnittelumahdollisuuksia. Nämä ovat vain muutamia vivahteita, jotka sinun on otettava huomioon, kun valitset oikean alustan bloggaussivustollesi.

Mikä on paras sivusto aloittaa blogin ilmaiseksi?

On melkein mahdotonta valita parasta verkkosivustoa, joka vastaa kaikkien käyttäjien tarpeita kerrallaan. Paljon riippuu yllä luetelluista asioista sekä käyttäjän taitotasosta.

Verkkosuunnittelijan, joka tutkii vain alan perusteita, tulisi rajoittaa valinta vain järjestelmiin, jotka ovat helppokäyttöisiä, intuitiivisia ja käteviä. Jotkut parhaista esimerkeistä tässä ovat Blogger, keskikokoinen, Tumblr Ja tietenkin, Wix. Tällaiset alustat eivät vaadi koodaustaitoja henkilökohtaisen blogisuunnittelun luomiseksi, ja ne tarjoavat myös pienen oppimiskäyrän, jonka avulla voit aloittaa helposti. Ne tarjoavat myös ilmaisia ​​ja maksettuja bloginrakentamisvaihtoehtoja luovan vapauden ja laajojen web-suunnitteluvaihtoehtojen tarjoamiseksi.

Jos olet taitava web-suunnittelija, joka haluaa aloittaa monipuolisen ja informatiivisen blogin, voit harkita monimutkaisemman järjestelmän, kuten WordPress CMS, esimerkiksi. Täältä löydät runsaasti verkkosivujen suunnittelumahdollisuuksia, edistyneitä räätälöintityökaluja, erilaisia ​​integrointivaihtoehtoja ja huippuluokan blogin hallinnan ja mainostamisen näkökulmia. Wix on myös loistava valinta ammattimaiselle web-suunnittelijalle. Tämä on verkkosivustojen rakentaja, jonka ominaisuusjoukot ja suunnittelun mukautusvaihtoehdot toimivat erinomaisesti blogin kehittämisessä. Järjestelmässä on oma integroitu blogimoottori, jonka avulla voit suunnitella täysin varustellun blogin helposti.

Joten punnitse verkkosuunnittelutaitosi ja tavoitteesi sekä kaikki kiinnostamiesi järjestelmien edut ja haitat tehdäksesi valinnan, johon olet täysin tyytyväinen.

Kuinka saada blogi näyttämään ammattimaiselta?

Hyvässä blogissa on joukko välttämättömiä ominaisuuksia, jotka ovat tärkeitä jokaiselle bloggaajalle, heijastavat kirjoittajan persoonallisuutta ja ovat kätevä visuaalinen työkalu liikenteen ohjaamiseksi verkkosivustoon. Ennen kuin jatkat blogisivustosi kehittämistä, tutustu tärkeimpiin ominaisuuksiin, joita blogin tulisi tarjota vastaamaan tarpeitasi, odotuksiasi ja vaatimuksiasi. Täällä he menevät:

 • Toiminnan ja suunnittelun mukauttamisen vapaus – Täysin varustetussa blogissa tulisi olla useita työkaluja ja parametreja, jotka kattavat monenlaisia ​​bloginrakennustarpeita. Tämä koskee sekä verkkosivuston suorituskykyä, visuaalista vetovoimaa että tekstin muokkausvaihtoehtoja. Käyttäjä voi pystyä muokkaamaan tekstikirjaimia, kokoja, tyylejä, artikkelin taustoja, säätämään muotoiluasetuksia antamaan projektille henkilökohtaisen ilmeen ja huippuluokan toiminnallisuuden.
 • Tarttuva sisällön esittely – Ei ole mikään salaisuus, että “Sisältö on kuningas” ja blogin luominen on tarkalleen tarttuvaa sisällön esittelyä. Mitä houkuttelevampi ja trendikkäämpi verkkosivustosi sisältö on, ja mitä laadukkaampaa ja kapeampaan liittyvää tietoa se tarjoaa, sitä ammattimaisempi se on;
 • Hieno oppimiskäyrä – Blogin luomisen ei pitäisi olla ollenkaan vaikeaa. Sen sijaan sen pitäisi olla saatavilla ja edullinen aloittelijoille, jotka vain tutkivat kapeutta ja haluavat tehdä bloginsa menestykseen. Blogien on oltava helppo luoda ja hallita, ja niiden on myös oltava tarpeeksi intuitiivisia, jotta kaikki ymmärtävät, riippumatta käyttäjän verkkosivujen suunnittelun taustasta.
 • Nopea lastausnopeus – On aivan ymmärrettävää, että mitä nopeammin blogi latautuu, sitä korkeampi käyttäjän säilytysaste on. Kukaan ei halua odottaa, kunnes sisältö näytetään niin hyvin, että se on katseltavissa ja selkeä. Siksi luotettavan isäntävalinnan valinta on tärkeä;
 • Säännölliset päivitykset – Jotta blogistasi tulisi suosittua ja ammattimaista, sinun on pakollista päivittää sitä säännöllisesti tarjoamalla viimeisimpiä tietoja erikoistumisalueestasi. Jos aliarvioi tämän näkökohdan merkitystä, liikennevirtasi vähenee pian, koska käyttäjät eivät pysty löytämään uutta tietoa, josta he ovat kiinnostuneita, ja heidän on vaihdettava kilpailijoihisi;
 • Visuaalinen vaikutus – Jos haluat saada blogiisi trendikkään, tyylikkään ja ammattimaisen ilmeen, lisää visuaaliset tehosteet jokaiseen viestiin. Näitä ovat kuvat ja videot, äänitiedostot, GIF-tiedostot, animaatiot, infografiat, kyselyt ja kaikki ne elementit, jotka kannustavat käyttäjiä aktiiviseen blogin selailuun;
 • Osakeoptiot – Jos tavoitteena on rakentaa käyttäjäkunta, tee blogiisi helppo jakaa. Tämä antaa käyttäjille, jotka ovat aidosti kiinnostuneita blogiisi ja sisältöön yleensä, mahdollisuuden jakaa sen muiden ajattelijoiden kanssa (ystävät, kollegat, tuttavat, sukulaiset, harrastajat jne.) sosiaalitilien tai muiden jaettavien linkkien kautta.

Bottom Line

Bloggaamisen suosio kasvaa jatkuvasti joka vuosi, samoin kuin bloggaajien lukumäärä. Useimmille käyttäjille, jotka ovat päättäneet liittyä ”blogger-yhteisöön”, sopivimman alustan valitseminen usein aloittamiseksi tulee haasteeksi.

WordPress, Wix, keskikokoinen, Blogger ja Tumblr ovat palveluita, joiden avulla voit helposti avata ja hallita monipuolista ja informatiivista blogia. Nämä järjestelmät ovat kapealla parasta edistyneiden blogirakentamis-, räätälöinti-, hallinta- ja mainosvaihtoehtojensa ansiosta.

Parhaimman bloginkehitysalustan lopullisen valinnan tulee kuitenkin perustua perustamasi projektin tyyppiin ja erikoistumiseen, erikoistuneeseen teollisuuteen, asetettuihin tavoitteisiin, tulokseen, jota odotat hyödyntävän pitkällä tähtäimellä. ja tietysti budjetti, jonka olet valmis investoimaan projektiin. Juuri siksi sopivan alustan valinta, joka auttaa sinua suorittamaan kaikki nämä tehtävät, on tärkeä asia.

Mikä palvelu toimii parhaiten Web-rakennustarpeisiisi? Tämä riippuu henkilökohtaisista blogin kehityspyrkimyksistäsi sekä muista yllä luetelluista vivahteista. Aina harkitse kaikkia viesissä tarkasteltuja vaihtoehtoja valitaksesi sinulle parhaiten sopivan ratkaisun.

Luo blogi ILMAISEKSI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map