Parhaat verkkosivustojen rakentajat muusikoille ja bändeille

Verkkosivustojen rakentajat muusikoille


Olitpa sooloartisti, bändi, musiikkialan yritys tai muu show-yrityksen edustaja, et pääse ilman, että avaat musiikkisivuston. Itse asiassa ei ole ihme, koska todennäköisesti ei ole käyttäjiä, jotka eivät etsi Internetissä suosikkilaulujaan, musiikkikoostumuksiaan ja muusikoita koskevia tietoja.

Jos olet äskettäin päättänyt esitellä kykysi yleisölle ja perustaa oman verkkosivustosi, verkkosivustojen rakennuksen käyttö on yksinkertaisin ja järkevin ratkaisu. Verkkosivun rakentajat ovat helppo käyttää ja kätevä ammattilaisille ja muille kuin tekniikan taitajille. Juuri tämä sinun täytyy avata laadukkaan muusikon verkkosivusto, jos verkkosuunnittelutaitosi eivät riitä monimutkaisempien työkalujen hyödyntämiseen.

Testasimme 8 parasta muusikoiden ja yhtyeiden verkkosivustojen rakentajia:

 1. Wix – Paras verkkosivustojen rakentaja muusikoille ja bändeille
 2. Bandzoogle – Muusikkojen muusikoille luoma verkkosivustorakentaja
 3. WordPress – alusta, jolla luodaan ilmainen musiikkisivusto
 4. uKit – yksi parhaista pienyritysten verkkosivustojen rakentajista
 5. Kirjanmerkki – Kanadan AI-pohjainen verkkosivustojen rakentaja
 6. Gator – Helppokäyttöinen verkkosivustojen rakentaja muusikoille
 7. Pikaviestinnän luoja – online-verkkosivustojen rakentaja (Ilmaiseksi voittoa tavoittelemattomille)
 8. Bluehost – Paras verkkosivustojen ylläpito muusikoille

Muusikoille tai yhtyeille tarkoitetun verkkosivuston perustamisen ei pitäisi olla monimutkaista, jos onnistut valitse oikea web-rakennustyökalu. Edellä luetellut verkkosivustojen rakentajat ovat parhaita ratkaisuja DIY-verkkosivustojen kehittämiseen tällä kapealla. Kuka heistä vastaa Web-suunnittelustarpeisiisi ennen kaikkea? Mikä palvelu on paras valinta projektillesi? Ota selville tämä lukemalla luetteloon sisällytettyjen kunkin käyttöjärjestelmän arvosteluita aikaa.

Wix – Paras verkkosivustojen rakentaja muusikoille ja bändeille

Wix - Paras verkkosivustojen rakentaja muusikoille ja bändeille

Wix – on muusikoiden ja yhtyeiden paras verkkosivustojen rakentaja, joka on jo saanut maailmanlaajuista suosiota. Tämä johtuu suunnittelun mukauttamistyökalujen runsaudesta, ammattimaisesta ja intuitiivisesta web-rakennuslähestymistavasta ja useista huippuluokan ominaisuuksista, jotka edistävät tehokasta web-luomisprosessia. Järjestelmä on tarpeeksi käyttäjäystävällinen, jotta se olisi ymmärrettävää jopa aloittelijoille, ja tarjoaa myös vertaansa vailla olevan WYSIWYG-verkon rakennuskokemuksen. Tämä on täydellinen työkalu mainoksille, jotka eivät ole koskaan olleet mukana verkkosivustojen kehittämisessä, eivät halua taistella monimutkaisten koodausviirojen kanssa, mutta aikovat avata toiminnallisen verkkosivuston heidän tarpeisiinsa. Katso nyt Wixin tärkeimmät kohokohdat:

 • Musiikkisivustojen mallit. Verkkosivun rakentajalla on nyt yksi laajimmista ja vaikuttavimmista kokoelmista kapealla mallit voit valita verkkosivustosi / musiikkisi erikoistumisen suhteen. Ne on jaettu useisiin suunnittelukategorioihin riippuen käsiteltävästä teollisuudesta (Soolotaiteilija, Bändi, DJ ja Musiikkiteollisuus ovat tärkeimmät kategoriat täällä). Kaikki teemat ovat 100% muokattavissa ja mobiililaitteille optimoitu oletuksena, mutta tässä ei ole mallivaihtovaihtoehtoa.
 • Wix ADI -työkalu. Ainutlaatuinen Wix ADI -työkalu antaa kokemattomille muusikoille luoda projektejaan ilman minkäänlaista koodaustaitoa tai ylimääräistä aikaa / rahaa. Työkalu vaatii toimialakohtaisten tietojen toimittamisen verkkosivuston luomiseksi edelleen automatisoidussa tilassa.
 • Foorumit ja blogit. Wix mahdollistaa sen yhdistä foorumi ja blogin muusikosi verkkosivustolle pitäen kävijät kiinnostuneina alan päivityksistä. Vierailemalla foorumilla / blogissa verkkosivustosi käyttäjät voivat kommunikoida muiden fanien kanssa, jakaa mielipiteitään ja uutisia, jättää kommentteja ja luoda aiheita keskusteluun..
 • verkkokauppa. Jos aiot myydä bändisi / teollisuuteen liittyviä tavaroitasi tai lisävarusteitasi muusikon verkkosivustolla, Wix sallii pienen tai keskikokoisen verkkokaupan yhdistämisen projektiisi. Tässä voit myydä albumeitasi, kappaleitasi, lisävarusteitasi, tuotemerkkejäsi sekä antaa alennuskuponkeja, sertifikaatteja ja mitä ei.
 • Wix-musiikki. Ilmainen widget on saatavana integroidulla Wix App Market -sivustolla, ja sen avulla voit lisätä audiosoittimen muusikon verkkosivustolle. Tämän avulla fanit voivat kuunnella kappaleitasi, suoratoistaa ja ladata ne, joista he pitävät eniten, ja jopa ostaa niitä suoraan verkkosivustolta. Samalla voit lähettää äänitiedostoja eri muodoissa, kuten WAV, FLAC, ALAC & MP3, niiden näyttöparametrien ja soittimen yleisten asetusten säätäminen. Widget mahdollistaa myös projektisi yksityiskohtaisten tilastojen seuraamisen saadaksesi selville tiettyjen kappaleiden suosion, myyntimäärät, lataukset, soitukset ja muut niihin liittyvät tiedot.

Kustannus: Wixillä on ilmainen suunnitelma, jonka kestoa ei ole rajoitettu millään ehdoilla. Maksettujen suunnitelmien kustannukset (täällä on kahta tyyppisiä tilauksia, joista kukin sisältää useita suunnitelmia) alkaa 13 dollaria kuukaudessa tavallisten tilausten osalta ja 23 dollaria kuukaudessa yritys- / verkkokaupan suunnitelmilta. Kaikki palkkio-suunnitelmat sisältää ilmaisen isäntä / verkkotunnuksen, integroidun Google Analyticsin, ammattitaitoisen asiakastuen, lisääntynyttä tallennustilaa jne. Järjestelmä tarjoaa myös 14 päivän palautusvaihtoehdon, jos valitussa maksetussa paketissa on jotain mitä et pidä..

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

Bandzoogle – Muusikkojen muusikoille luoma verkkosivustorakentaja

Bandzoogle - Muusikkojen muusikoille luoma verkkosivustorakentaja

Bandzoogle – on erikoistunut verkkosivustojen rakentaja, jonka ovat luoneet ”muusikot muusikoille”. Itse asiassa se on foorumin päämotto. Sitä käytetään pääasiassa bändien ja muusikoiden verkkosivustojen käynnistämiseen / hallintaan tarjoamalla erityisiä ominaisuusjoukkoja tätä tarkoitusta varten. Järjestelmä ansaitsee intuitiivisen ja kiinnostavan käyttöliittymän, runsaasti niche-kohtaisia ​​verkkosuunnittelutyökaluja, laajat mukautusvaihtoehdot ja reagoivat musiikkimallit, joka ansaitsee muusikoiden huomion ympäri maailmaa. Alla on lueteltu verkkosivustojen rakentajan tärkeimmät edut:

 • Niche-mallit. Verkkosivun rakentaja sallii mukauttaa yli sata ammattimaisesti reagoivaa mallia, jotka kaikki liittyvät musiikkiin. Kaikki teemat ovat ilmaisia ​​ja lajiteltuja toimialoittain, mukaan lukien rock, folk / country, jazz / blues, EDM / DJ / Producer, business / muu, laulaja / lauluntekijä, klassinen, urban / hip hop, maailma, rytmit ja muut. On esikatseluvaihtoehto, jonka avulla näet vaaditun mallin yksityiskohdat. Käyttäjillä on myös mahdollisuus valita tyhjä malli mukauttaaksesi sitä tyhjästä.
 • verkkokauppa. Alustan avulla voit luoda ja mukauttaa ilmaisen täysin varustellun verkkokaupan muusikoille ja bändeille muutamalla napsautuksella. Tässä voit myydä erilaisia ​​tuotteita, jotka liittyvät musiikkiuraasi (albumit, kappaleet, latauskoodit, liput, videot, julisteet, tuulettimien lisälaitteet, digitaalitiedostot jne.). Yhdessä voit asettaa yleisiä maksu- / lähetustietoja, integroida suosittuihin jakeluympäristöihin jne.
 • Musiikkiin keskittyneet ominaisuudet. Bandzoogle tunnetaan alun perin laajasta musiikkiin keskittyneistä ominaisuuksistaan. Niihin kuuluvat tehokkaat synkronointityökalut, sosiaalisen median palvelut, online-musiikin suoratoistovaihtoehto, maailmanlaajuinen äänentoistointegrointi, vieraskirja- / foorumiyhteys, palautetyökalut, flash-kuva- / videokokoelmat, osumalaskuri, ulkoisten palveluiden integrointi (Instagram-galleria, Twitter, Bandcamp Player, Topspin Store, Bandsintown, GigSalad Quote Form, GigSalad Review ja Airbit), postituslistojen luominen, verkkosivustojen analyysien ja raporttien saatavuus muutamien mainitsemiseksi.
 • Sisältölohkot. Järjestelmä antaa mahdollisuuden lisätä / hallita / muokata valitsemiesi tiettyjen sisältölohkojen sijainteja millä tahansa sivulla sen tyypistä riippuen. Siten käyttäjät voivat luoda täällä tapahtumasivun luetteloidaksesi tulevat näyttelyt, konsertit ja esitykset ja antaa fanien varata ja ostaa lippuja tuleviin tilaisuuksiin etukäteen. Täällä on myös mahdollista integroida musiikkikappaleet teollisuuteen liittyvään sisältöön.

Kustannus: Bandzooglella ei ole täysin ilmaista suunnitelmaa, mutta ilmaisen kokeilujakson kesto on pidempi kuin muiden verkkosivustojen rakentajien tarjoama. Tällä hetkellä se on 30 päivää, jonka aikana voit testata ja hallita koko alustan ominaisuusjoukon. Verkkosivuston rakentajalla on kolme maksettua suunnitelmaa, joiden kustannukset alkavat 8,29 dollaria kuukaudessa. Maksetut tilaukset sisältävät tietyn määrän kappaleita (Valokuvat) lataukset ja verkkosivut, ilmaisen musiikkikaupan saatavuus, elektroninen lehdistöpaketti ja muut kiistattomat edut.

Kokeile Bandzooglea ilmaiseksi

WordPress – alusta, jolla luodaan ilmainen musiikkisivusto

WordPress - alusta, jolla luodaan ilmainen musiikkisivusto

WordPress – on erinomainen alusta musiikkisivuston luomiseen ilmaiseksi. Tämä on sisällönhallintajärjestelmä, joka on monimutkaisempi verrattuna tavanomaisiin verkkosivustojen rakentajiin lähinnä siksi, että se merkitsee koodauksen perusteiden tuntemusta. Järjestelmässä on myös laajoja integrointivaihtoehtoja, jotka edistävät musiikkisivustosi suorituskykyä. Ohjelmiston tärkeimmät edut on lueteltu alla:

 • Responsiiviset teemat muusikoille. CMS: llä on melko rajoitettu kokoelma sisäänrakennettuja malleja, kun taas monet muut niistä ovat saatavana verkossa. Jotta saat parhaan hyödyn WordPress-toiminnoista, sinun tulee selata verkkoa etsiäksesi parhaita teemoja muusikoille. Onneksi valinta on todella upea eikä sinulla ole ongelma saada mallia, josta pidät.
 • Musiikkisivustojen laajennukset. Muusikoiden verkkosivustojen integroitavien laajennusten osalta myös valinta on fantastinen. Kaikkien muusikoiden verkkosivustojen pakolliset liitännäiset sisältävät Tapahtuman järjestäjä, GigPress, MF Gig -kalenteri, NextGEN-kuvagalleria, HTML5 jQuery Audio Player, Spotify Master, SoundCloud Master, Kiitos myöhemmin, Kommenttien uudelleenohjaus, Gravity Forms, Audiotheme, Cue ja Foxyshop mainitakseni muutaman.

Kustannus: WordPress on ilmainen ladata ja asentaa, mutta et todellakaan voi mennä ilman integroitavan kolmannen osapuolen laajennuksia ja teemoja. Ne ovat joko ilmaisia ​​tai voivat tulla lisäkustannuksin. Oikeastaan ​​on vielä turvallisempaa ostaa ne estämään huijauksia, jotka liittyvät usein ilmaisiin malleihin ja laajennuksiin. Lopullinen hinta riippuu kuitenkin siitä palveluntarjoajasta, jota haluat käyttää. Tässä suhteessa, Bluehost on paras ratkaisu valita. Tämä on virallinen WordPress-isäntä, jolla on paljon etuja ja ominaisuuksia (kuten skriptit ja sovellukset, nopea verkkosivun latausnopeus, edistyneet SEO – vaihtoehdot ja markkinointityökalut, laaja markkinointi, joka tarjoaa useita sovelluksia jne.), jonka avulla voit isännöidä ja hallita kaikkia projekteja helposti. Isännöintipalveluntarjoajan kustannuksista Bluehost sopii varmasti mihin tahansa budjettiin. Halvin suunnitelma maksaa tällä hetkellä vain 2,95 dollaria kuukaudessa.

Lataa WordPress ilmaiseksi

uKit – yksi parhaista pienyritysten verkkosivustojen rakentajista

uKit - yksi parhaista pienyritysten verkkosivustojen rakentajista

uKit – on yksi parhaista pienyrityssivustojen rakentajista, joka toimii myös erinomaisesti muusikoiden ja bändien projektien kehittämisessä. Järjestelmän avulla voit luoda luotettavan online-läsnäolon musiikkiryhmällesi tai yksittäiselle musiikkisivustolle noin 30 minuutissa, vaikka tämä olisi ensimmäinen web-suunnittelukokemuksesi. Tämä on todellinen löytö muusikoille, jotka eivät halua vaivautua monimutkaisista web-suunnittelun vivahteista. Tässä ovat edut, jotka tekevät verkkosivustojen rakentajasta täydellisen ratkaisun:

 • Responsiivinen musiikkisuunnittelu. uKit mukana tulee kokoelma reagoivia musiikkimallit, joista löydät ne, jotka soveltuvat musiikkisivustollesi. Kaikki mallit ovat muokattavissa ja on myös mahdollista vaihtaa teemojen välillä missä tahansa verkkosivuston kehitysprosessin vaiheessa. Parantaaksesi käyttäjien mobiiliselaamista, uKit tarjoaa mukautuvan sivustonäkymän. Sen avulla voit hienosäätää projektisi tabletin ja matkapuhelimen ulkoasua.
 • verkkokaupan toiminnallisuus. uKit toteuttaa integroidun verkkokaupan toiminnallisuutensa monin tavoin. Jos aiot myydä mitä tahansa musiikkiyritykseesi liittyviä tuotteita suoraan verkkosivustolla, järjestelmä antaa mahdollisuuden valita kahden suositun ja tehokkaan vaihtoehdon välillä, joiden avulla voit perustaa verkkokaupan. Voit joko yhdistää Ecwid-laajennuksen verkkosivustoosi tai integroida verkkokaupan widget -sovelluksen saadaksesi täysin varustellun verkkokaupan..
 • SoundCloud-integrointi. Kitin avulla on nyt mahdollista lisätä ja päivittää ääniraitoja musiikki- / bändisivustollesi SoundCloud-integraation avulla. Lisäksi voit lisätä kuvia / videoita projektiisi, jotta saat siitä edistyksellisen visuaalisen vetovoiman ja toiminnallisuuden. Eikä siinä ole. Voit määrittää videotaustat kaikille verkkosivustosi lohkoille tarvitsematta asentaa kolmansien osapuolien komentosarjoja tai integroida ylimääräisiä koodeja.

Kustannus: uKit ei tarjoa ilmaisia ​​suunnitelmia, mutta on 14 päivän kokeilujakso. Se on saatavana ilmaiseksi ja antaa sinun testata koko alustan toiminnallisuutta. Hinnoittelupolitiikasta se on kaikille erittäin edullinen. Halvimman suunnitelman hinta alkaa 4 dollaria kuukaudessa – mikä on erittäin halpaa ottaen huomioon laaja valikoima ominaisuuksia, joita alustalla on varastossa. Näitä ovat mukautettu verkkotunnusyhteys, 24/7 ammatillinen tuki, verkkosivustojen luontimahdollisuuden varmuuskopiointi, ilmainen isännöinti, pääsy satoihin malleihin jne..

Kokeile uKit ilmaiseksi

Kirjanmerkki – Kanadan AI-pohjainen verkkosivustojen rakentaja

Kirjanmerkki - Kanadan AI-pohjainen verkkosivustojen rakentaja

Kirjanmerkki – on nykyaikainen Kanadan AI-pohjaisten verkkosivustojen rakentaja, jolla on arvokas asema muusikoiden parhaiden palvelujen luettelossa. Järjestelmässä on keinotekoisen älykkyyden suunnittelutyökalu, joka vie kaiken verkkosuunnittelutoiminnan minimiin. Tämä on tärkeintä muusikoille, joiden verkkosuunnittelukokemus ei riitä suurten verkkosivustojen kehittämiseen. Kirjanmerkki mukana tulee luettelo huippuluokan ominaisuuksista, jotka tekevät siitä erottuvan joukosta. Nämä sisältävät:

 • AIDA-avustaja. Tämä on verkkosivustojen rakentajan vaikuttavin kohokohta, joka voi automaattisesti luoda muusikon verkkosivun muutamassa minuutissa. Antakaa vain nämä tiedot, ja keinotekoisen älykkyyden suunnitteluavustaja luo upean ja monipuolisen verkkosivuston, joka on täynnä omaa sisältöä.
 • verkkokaupan moottori. Verkkosivun rakentaja sallii integroidun verkkokaupan moduulin käytön, jonka avulla voit perustaa verkkokaupan ja hallita sitä tehokkaasti verkkokaupan myymiseksi tuotteista (albumit, videot / audiot, tarvikkeet, esineet ja matkamuistot faneille).
 • Tapahtumat-osio. Kirjanmerkki mahdollistaa minkä tahansa määrän musiikkiin / bändiin liittyvien tapahtumien lisäämisen vastaavaan Tapahtumat-osioon, johon pääsee verkkosivustosi kojetauluvalikossa. Tässä voit valita ja mukauttaa lohkon antamalla tapahtuman nimen, kuvauksen, yleiset tiedot, sijainnin (tämä tarkoittaa myös Google Maps -integraatiota), päivämäärä ja kesto, niihin liittyvät kuvat jne.
 • Sosiaalisen median integraatiot. Alusta mahdollistaa sosiaalisen median kanavien integroimisen musiikkisivustollesi sosiaalisen moduulin aktivoinnin avulla. Sen avulla voit lisätä nopeasti sosiaalisen median painikkeita, jotka linkittävät tiliisi sosiaalisissa verkostoissa. Lisäksi voit integroida minkä tahansa valitsemasi videotaustan projektiin millä tahansa sivulla / osiossa lisätäksesi sen arvoa ja kiinnittääkseen käyttäjiä kiinnostumaan.

Kustannus: Bookmarkissa on elinikäinen ilmainen paketti. Järjestelmän maksettujen suunnitelmien hinta alkaa 11,99 dollaria kuukaudessa ja nousee 24,99 dollariin kuukaudessa kalleimman tilauksen yhteydessä. Maksetut suunnitelmat sisältävät ilmaisen verkkotunnuksen yhteyden, rajoittamattoman tallennustilan, verkkosivut ja kaistanleveyden, järjestelmän mainosbannereiden poistamisen, edistyneen SEO, premium-tuen, sähköpostiyhteyden, salasanasuojauksen, muokattavat alatunnisteet ja muut kätevät edut.

Kokeile kirjanmerkkiä ilmaiseksi

Gator – Helppokäyttöinen verkkosivustojen rakentaja muusikoille

Gator - Helppokäyttöinen verkkosivustojen rakentaja muusikoille

Gator – on helppokäyttöinen verkkosivustojen rakentaja muusikoille, joka kohdistuu pääasiassa aloittelijoille ja niille käyttäjille, jotka eivät ole niin asiantuntevia verkkosivujen kehittämisessä, mutta aikovat luoda laadukkaita verkkosivustoja. Mukana helppokäyttöisyys, intuitiivinen käyttöliittymä, kätevä vedä ja pudota -editori Ja paljon hyödyllisiä ominaisuuksia, Gator on tällä hetkellä edelleen yksi suosituimmista ja yksinkertaisimmista verkkosivustojen rakentajista erityyppisten projektien aloittamiseen ja hallintaan. Katso nyt joitain alustan vaikuttavimmista kohokohdista:

 • verkkokaupan moottori. Gatorissa on integroitu verkkokauppamoottori, jonka avulla voit lisätä verkkokaupan verkkosivustoosi. Muusikot voivat hyötyä tästä ominaisuudesta paljon, koska se antaa mahdollisuuden myydä CD-levyjä, musiikkitiedostoja ja muita tuotteita suoraan verkkosivustolla. Siksi niillä faneilla, jotka haluavat ostaa jotain sinulta, on mahdollisuus tehdä se muutamalla napsautuksella, mikä säästää vaivaa ja aikaa. Tällaisella vaihtoehdolla on epäilemättä myönteisiä vaikutuksia budjettisi kasvuun.
 • HostGator. Verkkosivun rakentaja sisältyy HostGator paketti, mikä tarkoittaa, että kaikki sen kanssa luodut verkkosivut isännöidään oletusarvoisesti järjestelmäpalvelimilla. Tämä ominaisuus on varsin kätevä muusikoille, jotka tarvitsevat verkkosivun eivätkä halua etsiä luotettavaa isäntää muualta.
 • Sosiaalisen median alustat. Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden upottaa sisältöä suosituista sosiaalisista verkostoista, kuten Facebookista, Twitteristä tai Instagramista. Jos sinulla on musiikkiin liittyviä tilejä näissä sosiaalisissa verkostoissa, voit integroida kuvakirjastoja, live-syötteitä ja sosiaalisen median painikkeita projektiisi saadaksesi kaiken irti niistä.

Kustannus: Gatorilla ei ole ilmaista suunnitelmaa tai ilmaista kokeiluversiota. Sen hintapolitiikka on kuitenkin melko kohtuullinen vastaamaan useimpien käyttäjien tarpeita ja taloudellisia kykyjä. Verkkosivuston valmistajalla on kolme maksettua tilausta, joiden hinta alkaa 3,84 dollaria kuukaudessa ja saavuttaa 9,22 dollaria kuukaudessa, jos saat kahden vuoden tilauksen kerralla. Huomaa, että järjestelmä tarjoaa täyden 45 päivän rahat takaisin, jos sinulla on jotain mitä et ole tyytyväinen Gatoriin.

Kokeile Gatoria ilmaiseksi

Pikaviestinnän luoja – online-verkkosivustojen rakentaja (Ilmaiseksi voittoa tavoittelemattomille)

IM Creator - Verkkosivustojen rakentaja (ilmainen järjestöille)

IM Creator – on uuden sukupolven verkkosivustojen rakentaja, joka on vapaa järjestöille. Järjestelmä mahdollistaa erityyppisten projektien luomisen ja hallinnan, mukaan lukien muusikoille tarkoitetut verkkosivustot. IM Creator on helppokäyttöinen ja ominaisuuksilla varustettu. Se tunnetaan kohtuullisesta hinnoittelupolitiikastaan, kätevästä WYSIWYG-verkkosivustoeditoristaan ​​ja tehokkaista työkaluista, jotka vähentävät kaikkia web-rakennusongelmia. Jos olet oikeassa aloittaessasi muusikon / bändin verkkosivuston foorumin avulla, tässä on luettelo sen kiistatta ansioista:

 • verkkokaupan alusta. Verkkosivun rakentaja on täysin integroitu verkkokaupan moottori. Sen avulla voit luoda pieniä ja keskisuuria verkkokauppoja lisätäksesi musiikkiin liittyvien tuotteiden online-myyntiä. Verkkokaupan aloittamiseen IM Creatorilla ei tarvita koodaustaitoja. Valitse vain malli ja noudata suosituksia saadaksesi oma mallisi.
 • bloggaaminen. Samoin IM Creator sallii yhdistää blogi muusikkasi verkkosivuille. Tämä on yksi parhaimmista ja tehokkaimmista tavoista mainostaa luovuuttasi pitämällä yhteyttä faneihisi. Sinun tehtäväsi on valita useista blogimallineista, tyypeistä, uutissyötteiden rakennevaihtoehdoista ja muista tärkeistä blogin parametreista.
 • Monikielinen tuki. IM Creator tarjoaa monikielinen tuki joka mahdollistaa verkkosivustosi monipuolisten kieliversioiden kehittämisen. Se on hyvä idea, kun on kyse faneista ulkomailta.
 • Integrointivaihtoehdot. Verkkosivun rakentaja mahdollistaa sosiaalisen median linkkien, Google Analyticsin, Google Mapsin sekä muiden widgetien ja lisäosien integroinnin, jotka varmistavat verkkosivuston paremman suorituskyvyn ja suuremman asiakasvirran.
 • Responsiiviset mallit muusikoille. IM Creator tarjoaa yhden laajimmista ammattimaisista moderneista malleista, jotka reagoivat oletuksena. Siellä on erillinen muusikko- / bändisivusto-malliosa, joka tarjoaa joukon hämmästyttäviä teemoja, jotka on erityisesti suunniteltu tätä käyttäjäryhmää varten.

Kustannus: IM Creator on ehdottoman ilmainen mainostajille, taiteilijoille, muusikoille ja voittoa tavoittelemattomille. Samaan aikaan sen halvin tilaus maksaa 8 dollaria kuukaudessa ja se toimii hyvin yrittäjille, isännöintipalveluntarjoajille ja jälleenmyyjille. Suunnitelma sisältää verkkotunnusyhteyden, rajoittamattoman tallennustilan ja kaistanleveyden, premium-teknisen tuen, verkkokaupan toiminnallisuuden ja muut edut.

Kokeile IM Luojaa ilmaiseksi

Bluehost – Paras verkkosivustojen ylläpito muusikoille

Bluehost - Paras verkkosivustojen ylläpito muusikoille

Bluehost – on muusikoiden paras verkkosivusto, joka on saavuttanut vaikuttavan maineen maailmanlaajuisesti. Yksi alustan upeimmista ominaisuuksista on, että WordPress suosittelee sitä virallisesti luotettavimmaksi, ominaisuuksilla täytetyksi ja edullisimmaksi isännöintipalveluntarjoajaksi, joka on saatavana nykyaikaisessa web-kehitysrajoissa. Järjestelmässä on tällä hetkellä yli viisi miljoonaa verkkosivustoa maailman eri maissa, ja tämä määrä kasvaa jatkuvasti joka kuukauden ajan. Jos etsit luotettavaa palveluntarjoajaa, seuraava ominaisuusluettelo voi olla hyödyllinen käytettäväksi:

 • verkkokaupan tuki. Alustan avulla voit ylläpitää kaiken tyyppisiä verkkokauppoja musiikilla, ja se tarjoaa erilaisia ​​verkkokauppaprojekteja, huippuluokan sovelluksia, lisäosia ja widgettejä. Järjestelmän intuitiivisessa ohjauspaneelissa on helppo liikkua, kun taas alusta itse varmistaa vahvan käyttöajan, nopean sivun latauksen nopeuden, äärimmäisen turvallisuuden ja joustavuuden jokaiselle sen ylläpitämälle projektille.
 • Markkinapaikka. Bluehost mahdollistaa selaamisen integroidulla markkinapaikallaan paljon sovelluksia, lisää lisäosia, skriptejä ja widgettejä, jotka voivat parantaa muusikosi verkkosivuston suorituskykyä.
 • Markkinointi- ja SEO-ominaisuudet. Alusta tarjoaa myös monipuolisia SEO- ja markkinointistrategioita, jotka parantavat projektien edistämisen tehokkuutta, kohderyhmän luomista ja voittojen kasvua. Bluehost-asiantuntijat auttavat sinua myös verkkosivuston sisällön ja suunnittelun hallinnassa, PPC: ssä ja verkkosivustojen siirtopalveluissa.

Kustannus: Et löydä täysin ilmaista Bluehostin tarjoamaa suunnitelmaa. Sen sijaan isännöintipalveluntarjoajan hintapolitiikka on kohtuullinen ja kohtuuhintainen kaikille. Halvimman perussuunnitelman, joka toimittaa isännöintipalveluntarjoajan koko ominaisuusjoukon, hinta on 2,95 dollaria kuukaudessa. Tämä on erittäin edullinen, mikä sopii kaikkiin budjetti- ja verkkosivustojen ylläpitotarpeisiin.

Kokeile Bluehostia nyt

Bottom Line

Verkkosivustosta voi tulla tehokas pakollinen työkalu jokaiselle muusikolle, mutta vain, jos tämä on hyvin suunniteltu projekti edistyneillä toiminnoilla. Katsotaanpa tosiasia: jos olet muusikko, mahdollisuudet hallita ohjelmoinnin perusteet ovat melko vähäiset. Täällä verkkosivustojen rakentajat tulevat peliin. Nämä järjestelmät ovat yksinkertaisia, käteviä ja intuitiivisia. Siksi ne toimivat erinomaisesti kokemattomille käyttäjille ja auttavat heitä suunnittelemaan erinomaisia ​​verkkosivustoja.

Luettelo verkkosivustojen rakentajista, joilla luodaan verkkosivusto muusikoille tai bändeille, on melko vaikuttava, mutta sinun tulisi olla tietoinen kunkin palvelun ominaisuuksista, eduista ja haitoista parhaan valinnan tekemiseksi. On järkevää testata kaikki postissa tarkastellut järjestelmät päättääksesi sopivimmasta ratkaisusta, johon olet lopulta tyytyväinen.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map