Parhaat verkkosivustojen rakentajat opettajille

Parhaat koulujen ja opettajien verkkosivustojen rakentajat


Koulutuksen kasvot muuttuvat, ja Internet on aivan muutoksen ytimessä, ja opettajilla ja opiskelijoilla on paljon hyötyä tästä tosiasiasta. Verkon käyttämiseen koulutuksessa on niin monia tapoja, ja yksi näistä on koulun verkkosivuston luominen.

Koulun verkkosivusto ei ole nykyään mielivalta tai kunnianosoitus muodoille. Koulu on eräänlainen ekosysteemi, jossa on paljon ainesosia. Verkkosivustolla julkaistut tiedot ovat tehokas työkalu kaikkien oppilaitosten työprosessien järjestämiseen. Se on suunnattu laajalle yleisölle, johon kuuluvat opettajat, oppilaat, vanhemmat ja koulun hallinto. Verkkosivusto voi tehokkaasti edistää hedelmällistä yhteistyötä näiden ihmisryhmien välillä.

Mikä on opettajan verkkosivuston luomisen tarkoitus?? Nykyaikaisen opettajan imago ja toiminta ovat muuttuneet paljon viime aikoina. XXI-luvulla kilpailu ei rajoitu vain kauppaan. Aktiivista mainostamista vaativien tuotteiden ja palvelujen lisäksi opettajan imago ja taidot osoittautuvat välttämättömäksi osaksi nykyaikaista koulutusprosessia. Opettaja, jolla on henkilökohtainen verkkosivusto, Hänellä on enemmän mahdollisuuksia laajentaa toiminta-alaa, kasvattaa mainetta ja tunnustusta oppilaiden, heidän vanhempiensa ja kollegoidensa keskuudessa.

Kuinka se on mahdollista luoda koulun tai opettajan verkkosivusto? Mitä ominaisuuksia Web-sivuston rakentajan tulisi olla ihannetapauksessa selviytymään tehtävästä? Sivustojen rakentajien kanssa käynnistetyillä koulujen ja opettajien verkkosivustoilla on paras vastaavuus mukavuudella, helppokäyttöisyydellä ja toiminnallisuudella.

Testasimme 5 parasta opettajien verkkosivustojen rakentajaa:

 1. Wix – Paras verkkosivujen rakentaja opettajille
 2. Weebly – paras koulutussivustojen rakentaja
 3. WordPress – ilmainen verkkosivusto kaikille verkkosivustoille
 4. Ucraft – Vedä ja pudota -sivuston luoja kouluille
 5. Pikaviestinnän luoja – täysin ilmainen voitolle

Koska nämä palvelut ovat alun perin suuntautuneet muiden kuin tekniikoiden tarpeisiin, ne tarjoavat laajan valikoiman niche-keskittyviä elementtejä, ominaisuuksia, työkaluja ja ominaisuuksia, joiden avulla voit luoda, muokata ja hallita sitten kunnollista verkkosivustoa opettajille ja opiskelijoille.

Oletko oikeassa aikeissa avata koulun tai opettajan verkkosivuston verkkosivuston rakentajan kanssa? Sitten tarvitset varmasti arvokasta tietoa siitä, kuinka valita paras palvelu. Tutustu parhaiden alustojen arvosteluihin ja niiden tärkeimpiin parametreihin, jotta voit jatkaa verkkosivustosi luomista!

Wix – Paras verkkosivujen rakentaja opettajille

Wix-verkkosivustojen rakentaja

Wix – on paras verkkosivustojen rakentaja luomaan koulun tai opettajan verkkosivusto. Opettajien verkkosivustojen rakentamisessa Wixilla ei näytä olevan ollenkaan kilpailijoita – niin yksinkertainen, intuitiivinen ja monipuolinen se on. Katso nyt joitain verkkosivustojen rakentajan merkittävimmistä parametreista:

 • Jäsenyysominaisuus. On mahdollista hallita yhteystietoja suoraan Wix-sovelluksen taustasta, jotta voidaan hyväksyä / hylätä uusien käyttäjien rekisteröinnit, luoda jäsenalueita, myydä Wix-kursseja ja -varauksia, asettaa toistuvia maksuja, antaa käyttäjien kirjautua järjestelmään Facebook- / Google-käyttöoikeuksillaan ja sähköpostitse. Jäsenyysominaisuus mahdollistaa lisäksi Wix-jäsenyyssivustosi laajentamisen lisäominaisuuksilla ja työkaluilla, kuten Wix-koodilla jne. Jäsenalueen luomiseen on kaksi vaihtoehtoa, nimittäin vain yksittäiset jäsenet -sivut ja täysipainoiset jäsenalueet..
 • Koulutus- ja kulttuurimallit. Wixin avulla voit selata laajoja ”Koulutus ja kulttuuri” -mallimalleja, jotta voit valita verkkosivustosi erikoistumista parhaiten vastaavan. Tässä voit kohdata mobiilivalmiita malleja yksityiselle ala-asteelle, varainhankintasäätiölle, yhteisökeskukselle, lastentarhalle, kouluille ja luokille, jatko-puolueille, musiikkikouluille, yliopistojen aloitussivuille, kielikouluille jne..
 • foorumi. Käyttämällä verkkosivustojen rakentajaa voit lisää foorumi verkkosivustollesi kasvattaaksesi yleisöä ja tarjotakseen heille hyödyllistä tietoa, jota he saattavat etsiä. Foorumi on paikka, jossa voit kommunikoida vierailijoiden kanssa, jakaa mielipiteesi monista aiheista, liittyä keskusteluihin ja pysyä ajan tasalla viimeisimmistä uutisista.
 • bloggaaminen. Wixin avulla voit luoda monitoimisen blogin tai lisätä sen verkkosivustollesi (jos sinulla on jo sellainen) vain muutamalla napsautuksella. Tätä tarvitaan niche-aiheisten artikkeleiden lähettämiseen ja hallintaan pitämällä yhteyttä kohdeyleisöön.
 • Wix ADI. Keinotekoisen suunnittelun älykkyystyökalu on tehokas ominaisuus opiskelijoille ja opettajille, joilla ei ole koodaustaitoja suunnitella verkkosivusto omille. Järjestelmä luo sinulle automaattisesti verkkosivuston käyttämällä sisältöä, jonka lähetät sen pyynnöstä.

Kustannus: Wix hinnoittelupolitiikka tulee vastaamaan kaikkien käyttäjäryhmien tarpeita ja taloudellisia kykyjä. Niille, jotka vain suunnittelevat järjestelmän testaamista tai verkkosivujen suunnittelutaitojen harjoittamista, verkkosivustojen rakentaja tarjoaa ilmaisen suunnitelman, joka ei koskaan vanhene. Heti kun olet valmis jatkamaan verkkosivujen suunnitteluprosessia, voit valita useiden maksettujen vaihtoehtojen välillä.

Tällä hetkellä Wix tarjoaa kahden tyyppisiä suunnitelmia monipuolisten web-suunnittelutarpeiden tyydyttämiseksi. Näitä ovat vakio- ja yritys- / verkkokaupan tilaukset. Jokainen suunnitelmaluokka puolestaan ​​käsittää useita muita suunnitelmia, mukaan lukien tarkemmat ominaisuudet, työkalut ja parametrit. Tavanomaisen tilauksen hinta alkaa 13 dollaria kuukaudessa. Hinnat eivät ole paitsi monipuolisia, vaan myös melko edullisia jopa opettajille ja opiskelijoille, jotka voivat valita sopivimman suunnitelman tullakseen verkkosuunnittelustarpeisiinsa..

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

Weebly – paras koulutussivustojen rakentaja

Weebly

Weebly – on erikoistunein verkkosivustojen rakentaja kouluille ja yliopistoille. Se tarjoaa hyödyllisiä työkaluja ja ominaisuuksia, joiden avulla voit aloittaa ja hallita tehokkaasti projekteja opiskelijoille ja opettajille. Niistä ominaisuuksista, joista saatat olla kiinnostunut, seuraavat tulisi mainita ensimmäisenä:

 • Weebly koulutukselle. Tämä on erinomainen työkalu, jonka avulla voit käynnistää kouluttavia verkkosivustoja, opiskelijaportfolioita ja projektisivustoja. Olitpa opiskelija tai opettaja, tämä työkalu antaa sinulle mahdollisuuden paljastaa luovat kykysi multimediaominaisuuksien avulla. Sinä olet vastuussa prosessista, samalla kun kaikki toimittamasi tiedot pysyvät turvassa ja luottamuksellisina.
 • Weebly Campus Edition. Työkalua voidaan käyttää kouluissa ja piireissä, mikä mahdollistaa ammattikorkeakoulun verkkosivuston luomisen. Projektin järjestelmänvalvojat voivat hallita oppilaiden ja opettajien tilejä ainoasta integroidusta hallintapaneelista.
 • Opiskelijatilien turvallisuus. Verkkosivun rakentaja sallii salasanojen asettamisen kaikille opiskelijan tileille. Opettajan on päätettävä, mitkä tiedot esitetään yleisölle ja mitkä pysyvät luottamuksellisina. Jokainen opiskelijan tili on turvallisesti suojattu luvattomalta käytöltä.
 • Joustavat blogivaihtoehdot. Weebly on yksi parhaimmista bloginpitojärjestelmistä, jonka avulla se voi lisätä blogin opettajan verkkosivustoon. Täällä voit julkaista luokka-uutisia, tietoja tulevista tapahtumista, kotitehtäviä ja muita vanhemmille tarkoitettuja tietoja. Lisäksi opiskelijasi voivat myös ilmaista mielipiteensä eri blogin aiheissa, jakaa ideoitaan ja saada kommentteja muilta käyttäjiltä. Weebly tukee rajoittamatonta määrää blogeja, jotka voidaan yhdistää verkkosivustoosi, jolloin on mahdollista hallita kommentteja ja luoda avoimia / sulkevia dialogeja.

Kustannus: Weeblyllä on ilmainen suunnitelma, jonka avulla voit selvittää järjestelmän tärkeimmät kohokohdat ja testata ne käytännössä. Maksetut suunnitelmat tavallisten sivustojen käynnistämiseksi alkavat 4 dollarilla kuukaudessa ja nousevat 38 dollariin kuukaudessa. Tärkeää on, että Weebly for Education on ehdottoman ilmainen ja antaa sinun luoda verkkosivun, joka sisältää jopa viisi sivua. Jos tarvitset monimutkaisempaa koulutusprojektia, sinun on päivitettävä Pro Planiin, jonka avulla voit julkaista jopa 10 verkkosivustoa, joissa on rajaton määrä sivuja 12 dollaria kuukaudessa.

Weebly Campus Edition puolestaan ​​maksaa sinulle 499 dollaria / vuosi, ja tarjoaa ilmaisen 30 päivän kokeilujakson tehokkaiden vaihtoehtojen tutkimiseksi..

Kokeile Weeblyä ilmaiseksi

WordPress – ilmainen verkkosivusto kaikille verkkosivustoille

WordPress-verkkosivustojen rakentaja

WordPress – on hämmästyttävän suosittu ja monipuolinen sisällönhallintajärjestelmä, jota käytetään ympäri maailmaa. Alustan avulla voidaan luoda minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja ehdottomasti ilmaiseksi – kaikki riippuu verkkosivujen suunnittelijan asiantuntemustasosta ja koodaustaidosta. Tämä koskee myös koulujen ja opettajien verkkosivustoja. Lisäksi CMS myöntää pääsyn useille laajennuksille ja lisäosille, jotka mahdollistavat ominaisuuskuormitettujen projektien aloittamisen visuaalisessa tilassa ilman ohjelmointitietoa ollenkaan. On korkea aika hankkia järjestelmän tärkeimmät edut nyt:

 • Verkkosuunnittelun laajennukset ja lisäosat – CMS antaa mahdollisuuden valita ja integroida laajennuksia, jotka yksinkertaistavat verkkosivustojen kehittämisprosessia ja tekevät siitä helpon ja vaivatonta kerrallaan. Joitakin näistä plugineista ovat Elementor, DragDropr – Visual Editor, Jetpack, Enviran galleria, Yoast, Slider Plugin, Everest Forms, Ultimate Sharing, WP Mush ja monet muut;
 • WordPress-koulutuslaajennukset – On olemassa useita laajennuksia ja lisäosia, joita voit valita ja integroida luodessasi koulusi tai opettajan verkkosivustoa. Jotkut suosituimmista laajennuksista ovat seuraavat: WP Education, WP Courseware, Sensei, LearnDash, BuddyPress, FlashCard WordPressille, Google Drive Embedder, Campus Directory jne .;
 • Koulutus WordPress-mallit – WordPress-mallistokokoelma kattaa korkealaatuiset räätälöitävät koulutusaiheet, joita käytetään ammatillisten WP-verkkosivustojen kehittämiseen. Mallilista päivitetään säännöllisesti uusilla malleilla valinnanvapauden tarjoamiseksi. Joitakin trendikkäimpiä WP-teemoja ovat Academica Pro, Education WP, Edumodo, Kingster, School, eSmarts, Lincoln, Capital, Ivy School, akateemikko, kurssinrakentaja, Educon, Edukare, Education Pack, Masterstudy, Ed School, Invent ja Education Pro. mainitse muutama.

CMS: na WordPress on alun perin ilmainen ladattavaksi ja asennettavaksi. Koska verkkosivustosi on kuitenkin valmis, joudut valitsemaan luotettavan isännöinnin julkaistaksesi sen verkossa. WordPress suosittelee virallisesti Bluehost luotettavana isäntänä alustalla käynnistetyille verkkosivustoille. Isännöinnissä on jo esiasennettu WordPress, joka on saatavana jopa halvimmalla suunnitelmalla.

Tämä eliminoi tarpeen häiritä CMS-asennusta, mikä säästää myös vaivaa ja aikaa. Lisäksi Bluehost tarjoaa ammattimaista online-tukea ja edullisia suunnitelmia, jotka sopivat kaikkiin budjetti- ja web-kehitystarpeisiin.

Kokeile WordPress nyt

Ucraft – Vedä ja pudota -sivuston luoja kouluille

Ucraft-verkkosivustojen rakentaja

Ucraft – on laadukas pilvi vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja, joka varmistaa helpon käytön ja mukavuuden verkkosivuston kehitysprosessin kaikissa vaiheissa. Järjestelmä toimii erinomaisesti aloittelijoiden tarpeisiin ja taitoihin, mutta sitä voivat käyttää myös taitava web-suunnittelija. Sen mukana tulee rikas valikoima huippuluokan suunnittelijatyökaluja, laadukkaita verkkosivustojen malleja, aloitussivujen luoja, logovalmistaja ja muut työkalut, jotka antavat koulutusprojektillesi ajan tasalla olevan ilmeen ja erinomaisen suorituskyvyn. Sisällytetään nyt verkkosivustojen rakentajan tärkeimmät edut:

 • Responsiiviset mallit. Vaikka järjestelmässä ei ole erillistä osiota koulutusmalleilla, se antaa mahdollisuuden valita muiden laatua reagoivien mallien välillä räätälöidäksesi ne tarpeisiisi.
 • Aloitussivun luoja. Jos aiot luoda projektin, joka sisältää vaaditut tiedot kaikki yhdessä paikassa ilman tarvetta lisätä useita sivuja, Ucraft antaa sinun aloittaa ilmainen aloitussivu ehdottomasti ilmaiseksi.
 • Artikkelit App. Ominaisuuden avulla voit luoda ja lisätä blogin tai uutisosion, jota voidaan päivittää säännöllisesti. Täällä voit lisätä ja ajoittaa viestejä tai ladata mediatiedostoja, joita kävijät saattavat etsiä.
 • Ilmainen Logo Maker. Oppilaitoksen logon lisääminen antaa verkkosivustolle luotettavan ja erinomaisen ilmeen. Jos sinulla ei ole, voit luoda sen ilmaiseksi integroidulla Ucraft Logo Makerilla.
 • Monikieliset tuki. Opettajat ja oppilaitokset saattavat joutua asettamaan verkkosivustonsa saataville useilla kielillä. Ucraft tarjoaa monikielisen tukitoiminnon, jonka avulla voit käynnistää useita versioita projektistasi valitsemillasi kielillä.

Kustannus: Ucraft tarjoaa ilmaisen suunnitelman kaikille, joilla on aikomus testata verkkosivuston valmistajan ominaisuuksia ja työkaluja. Jos olet tyytyväinen kokeilutulokseen, voit päivittää yhdeksi järjestelmän tarjoamista maksullisista tilauksista. Maksettujen suunnitelmien hinta alkaa 10 dollaria kuukaudessa edullisimman tilauksen osalta ja nousee hintaan 39 dollaria kuukaudessa kalleimman vaihtoehdon kohdalla..

Kokeile Ucraftia ilmaiseksi

Pikaviestinnän luoja – täysin ilmainen voitolle

IM Creator -sivuston rakentaja

IM Creator – on nykyaikainen SaaS-pohjainen verkkosivustojen rakentaja, joka tarjoaa laajan suunnittelun mukauttamisvapauden eikä vaadi lainkaan verkkosivujen suunnittelua tai koodaustaitoja. Järjestelmä on yksinkertainen ja tarpeeksi intuitiivinen, jotta sitä voivat käyttää yhtä hyvin aloittelijat ja verkkosivujen suunnitteluprojektit, jotka haluavat aloittaa kaikenlaisia ​​projekteja. Niihin sisältyy blogeja, portfolioita, aloitussivuja, henkilökohtaisia ​​ja yrityssivustoja sekä koulutusprojekteja. Tässä on luettelo ominaisuuksista, joihin IM Creator on ylpeä:

 • Responsiiviset mallit – Verkkosivun rakentaja myöntää ilmaisen pääsyn kokoelmaan reagoivia mukautettavia malleja, joista osa voidaan valita koulun / opettajan verkkosivuston kehittämiseksi. WYSIWYG-web-editointivaihtoehdon lisäksi verkkosivustojen rakentaja sallii myös laajoja HTML-integrointivaihtoehtoja, jotka tekevät mahdolliseksi saada kaiken irti projektistasi;
 • Blogging moottori – IM Creatorilla on edistyksellinen blogimoottori, jonka avulla voit yhdistää blogin koulutusverkkosivustollesi ja hallita / päivittää sitä sitten tarpeitasi vastaavasti;
 • Ilmaisia ​​kuvia – Järjestelmä tarjoaa kuratoidun kokoelman ilmaisia ​​web-suunnitteluresursseja ja kuvia, joita voit valita ja integroida projektiisi. Kaikki kuvat on jaoteltu älykkäästi temaattisiin kokoelmiin, joihin ne kuuluvat, ja hakusuodatinvaihtoehto auttaa sinua tekemään oikean valinnan alusta alkaen..

IM Creator on ehdottoman ilmainen voittoa tavoittelemattomille taiteilijoille ja opiskelijoille. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää palvelua koulun / opettajan verkkosivun perustamiseen ja hallintaan investoimatta siihen. Pienyritysten omistajien on kuitenkin maksettava 8 dollaria kuukaudessa käyttääksesi järjestelmää omiin verkkokehitystarpeisiinsa.

Kokeile IM Luojaa ilmaiseksi

Bottom Line

Koulun verkkosivun luominen merkitsee sen imagoa oppilaiden, vanhempien ja potentiaalisten sijoittajien silmissä. Opettajan verkkosivusto voi auttaa ratkaisemaan monia tehtäviä. Se voi omalta osaltaan edistää omistajansa ammatillista toimintaa tekemällä siitä entistä tuottavampaa, mielenkiintoista ja jopa kannattavaa.

Hankkimalla verkkosivun sinä tai koulu pystyt houkuttelemaan kollegoiden, oppilaiden ja heidän vanhempiensa huomion. Puhumattakaan muusta oppilaitoksen tunnustamisesta. Tämän tyyppinen verkkosivusto ei tarvitse ylimääräistä mainosta. Heti kun kohdeyleisö tietää siitä, se alkaa käydä siellä säännöllisesti.

Tämä varmistaa orgaanisen liikenteen ja nopean etenemisen ilman mitään promootiota. Jos ymmärrät kaikki koulutusverkkosivuston edut ja olet valmis avaamaan oman verkkosivusi, paras ratkaisu on verkkosivuston rakennuksen käyttäminen. Nämä järjestelmät täyttävät kaikkien muiden kuin tekniikan taitavien käyttäjien vaatimukset, eivätkä vaadi tietoisuutta koodauksen perusteista. Niiden mukana toimitetaan yleensä mobiililaitteiden katseluun optimoidut mallit, runsaasti valintaa suunnittelun räätälöintityökaluja, ominaisuuksia ja SEO-optimointiparametrit.

Koulutusverkkosivuston rakentamisen ei pitäisi olla vaikeaa, ja tämä on yksi päätyypeistä tämäntyyppisille verkkosivustoille. Wix ja Weebly ovat kaksi verkkosivustojen rakentajaa, jotka suorittavat kaikki tehtävät loppuun. WordPress on luotettava, monipuolinen CMS, joka sisältää laajat integrointivaihtoehdot, jotka mahdollistavat verkkosivujen tehokkaan kehittämisen. Ucraft ja IM Creator toimivat paremmin henkilökohtaisten ja yksityisten koulutusprojektien kehittämisessä. Päättääksesi parhaasta ratkaisusta, testaa jokainen järjestelmä ja tee oikea valinta.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map