Parhaat verkkosivustojen rakentajat aloittelijoille

Verkkosivun rakentaminen aloittelijoille


viimeisimmät tilastotiedot paljastaa yli 1,5 miljardia verkkosivustoa, jotka toimivat globaalissa verkossa. Kilpailu kasvaa nopeasti, mikä vaikeuttaa uusien toimijoiden pääsyä online-markkinoille. Joidenkin aloittelijoiden mielestä on mahdotonta kilpailla tunnetuimpien ja ammattimaisesti suunniteltujen kanssa blogit, foorumit ja yritysportaalit. Meillä on hyviä uutisia sinulle!

Nykyaikainen web-rakennusrako esittelee useita suosittuja vaihtoehtoja, joita aloittelijat voivat käyttää laadukkaan verkkosivuston avaamiseen. Suosituimpia niistä ovat:

 • Verkkosivustojen rakentajatyksinkertaisin ja kätevin web-rakennusratkaisu. Nämä järjestelmät on erityisesti luotu aloittelijoiden taitoja ja tarpeita ajatellen. Ne ovat täydellisiä työkaluja verkkorakentamisen perusteiden oppimiseen. Lisäksi näet työsi tulokset kerralla voidaksesi tehdä tarvittavat muokkaukset.
 • CMS – Sisällönhallintajärjestelmät ovat monimutkaisempia verrattuna verkkosivustojen rakentajiin. Ne merkitsevät alun perin tiettyä koodaustaustaa ja asiantuntemustasoa. Vaihtoehto voi toimia myös aloittelijoille, jos ne investoivat tarpeeksi vaivaa ja aikaa yksityiskohtaiseen opetusohjelmien etsintään. Tämän ratkaisun merkittävänä haittana on, että se voi ohittaa verkkosivustojen rakentamisen tarpeen, jos se jostain syystä ei vastaa käyttäjien tarpeita ja odotuksia..
 • Muun tyyppiset web-rakennusohjelmat teoreettisesti sallia verkkosivustojen rakentamisen käyttämällä yksinkertaisia ​​ohjelmia kuten Muistio. Tämän vaihtoehdon avulla voit kuitenkin rakentaa vain yksinkertaisimmat verkkosivustot ja se merkitsee myös koodauksen perusteiden tuntemusta.On myös mahdollisuus käyttää kehyksiä, mutta tämä voi olla todellinen haaste aloittelijalle.

Aloittelijoille näyttää kuitenkin mielenkiintoiselta ja tärkeältä saada lisätietoja jokaisesta web-rakennusvaihtoehdosta. Katsotaanpa heidät yksityiskohtaisesti heti.

Testasimme 5 parasta aloittelijoiden verkkosivustojen rakentajaa:

 1. Wix – Paras verkkosivujen rakentaja aloittelijoille
 2. WordPress – paras CMS aloittelijoille
 3. BlueHost – helpoin isännöintipalveluntarjoaja
 4. Mobirise – verkkosivustojen rakennusohjelma aloittelijoille
 5. uKit – WYSIWYG-verkkosivustojen rakentaja pienyrityksille

Jokainen luetteloon sisällytetty järjestelmä on tietyn kohdeyleisön huomion arvoinen. Tarvitset vain asettaa selkeät tavoitteet ja määritellä projektisi tarkoituksen. Heti kun olet valmis, voit valita palvelun, joka noudattaa ennen kaikkea tarpeitasi. Tarkastellaan jokaista alustaa nyt selvittääksesi, mitkä niistä toimivat paremmin projektissasi.

Wix – Paras verkkosivujen rakentaja aloittelijoille

Wix - Paras verkkosivujen rakentaja aloittelijoille

Wix – on paras aloittelijoiden verkkosivustojen rakentaja, joka tunnetaan helppokäyttöisyydestään ja mukavuudestaan. Se on hyvä vankalle verkkokaupalle, jolla on erilaisia ​​luokkia ja verkkokaupan asetuksia, sekä a yrityksen verkkosivusto tai salkku. Wix on hyödyllinen riippumatta siitä, hoidetaanko rakennusyritystä vai kuntostoa. Katso sen tärkeimmät edut:

 • Täydellinen aloittelijoille – Wix käyttää WYSIWYG-tekniikkaa, mikä ei tarkoita koodausta tai graafista suunnittelua. Palkitun vedä ja pudota -toiminnon avulla käyttäjät voivat helposti lisätä mediatiedostoja ja uusia lohkoja. Muokkaustyökalujen avulla on helppoa muuttaa tai poistaa sisältöä, muokata sivuja jne .;
 • Ammattimaisesti suunnitellut mallit – Wix tarjoaa laajan valikoiman ILMAISIA malleja. Ne edustavat erilaisia ​​aloja virkistys- ja urheilupaikoista verkkokauppaan ja muotoiluun. Kaikki mallit ovat mobiililaitteille optimoituja, muokattavissa ja käyttövalmiita älypuhelimissa ja tablet-laitteissa;
 • Vapaa suunnitelma – loistava vaihtoehto aloittelijoille, jotka tarvitsevat yksinkertaisen tai yhden sivun verkkosivun, jolla on vähimmäissisältö ja lisäominaisuudet. Kun tarvitset monimutkaisemman verkkosivuston, valitse maksullinen suunnitelma, joka sisältää ilmaisen verkkotunnuksen ja isännöinnin;
 • Widgetit ja lisäosat – Wix App Market on todellinen jumalallinen aloittelijoille, jotka haluavat muokata verkkosivustoaan ja tehdä siitä käyttäjäystävällisemmän. Valitse vain widget luettelosta ja liitä se tarvittavalle sivulle.
 • Wix ADI – Keinotekoisen suunnittelun älykkyystyökalu on yksi verkkosivujen rakentajan sanoimattomista kohokohdista, mikä on loistava ominaisuus käyttäjille, jotka tekevät ensimmäiset askeleensa verkkosivujen luomisessa. Ominaisuuden avulla aloittelijat voivat luoda toimivia projekteja houkuttelevalla suunnittelulla tietämättä verkkosivujen suunnittelun vivahteita. Vastaa vain palvelun satunnaisesti tuottamiin kysymyksiin ja katso miten se käyttää toimitettuja tietoja / sisältöä projektin suunnitteluun sinulle;
 • bloggaaminen – Wixillä on oma integroitu blogimoottori, jonka avulla blogi voidaan yhdistää verkkosivustoosi ja hallita sitä taitoidesi ja tarpeidesi suhteen. Tämä on varma tapa houkutella käyttäjien huomio ja pitää kohdeyleisösi kiinnostuneina alan uutisista ja päivityksistä. Moottori mahdollistaa blogiviestien julkaisemisen, ajoittamisen ja päivittämisen, mahdollistaa käyttäjän kommentit jne .;
 • verkkokauppa – Blogging-moottorin ohella verkkosivustojen rakentaja antaa sinun hyödyntää sen tehokasta verkkokauppaalustaa. Se mahdollistaa verkkokaupan luomisen ja hallinnan. Sinun pitäisi tietää, että Wix mahdollistaa pienten ja keskisuurten verkkokauppaprojektien perustamisen, joissa on runsaasti ominaisuuksia ja vaihtoehtoja. Perustamalla verkkokaupan voit myydä fyysisiä / digitaalisia tuotteita kiinnittääksesi asiakkaiden huomion, kasvattaa myyntimäärääsi ja tuottaa voittoa.

Wixin avulla käyttäjät voivat helposti muuttaa verkkosivustoja ilman, että he palkkaavat ammattimaisia ​​kehittäjiä. Se on joustava ja kustannustehokas alusta, joka tarjoaa kaikki verkkosivun rakentamiseen tarvittavat ominaisuudet. Kustannusnäkökohdista puhutaan, että verkkosivustojen rakentaja on yksi edullisimmista, mutta ominaisuuksilla varustetuista palveluista. Sen ilmainen suunnitelma mahdollistaa verkkosivustojen rakentajan koko ominaisuustestauksen testaamisen, kun taas maksettujen tilausten monimuotoisuus antaa mahdollisuuden valita käyttäjän tarpeisiin eniten vastaavan.

Siksi Wix-suunnitelmat jakautuvat kahteen ryhmään, nimittäin vakio- ja yritys- / verkkokauppaan. Kutakin ryhmää edustaa vastaavasti useita muita suunnitelmia, jotka eroavat toisistaan ​​sisällöltään ja ominaisuuksiltaan. Standard Wix -suunnitelmien hinta alkaa 13 dollaria kuukaudessa, kun taas Business-liittymien hinta alkaa 23 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

WordPress – paras CMS aloittelijoille

WordPress - paras CMS aloittelijoille

WordPress – on paras ja helpoin aloittelijoille tarkoitettu CMS, joka paljastaa useita suunnittelun mukauttamismahdollisuuksia ja mukana tulee tehokas ominaisuusjoukko, jota tarvitaan täysin varusteltujen projektien aloittamiseen ja hallintaan. CMS on erottunut yhdestä ominaisuuksilla täytetyimmistä alustoista, joita voidaan käyttää kaikenlaisten henkilökohtaisten ja yritysprojektien käynnistämiseen. Alun perin blogin luomiseen tarkoitettu WordPress on kehittynyt maailmankuuluksi verkkosivustojen kehitysalustaksi, joka nyt vaatii tietyn web-suunnittelun taustan ja koodaustietoisuuden. Luettelo aloittelijoille tärkeistä WordPress-eduista on seuraava:

 • Helppo asennus – CMS: na WordPress vaatii ennakkolatauksen ja asennuksen. Seuraa vain järjestelmän luomia ohjeita asentaaksesi alusta oikein ja aloita sen käyttäminen verkkosivustojen kehittämiseen;
 • Plugin-integrointi – WordPress mahdollistaa valmiiden sisäänrakennettujen laajennusten ja mallien lisäksi laajan integroinnin verkkoon käytettävissä olevista laajennuksista ja teemoista. Heidän kokoelmansa on rikas ja vaikuttava, mikä antaa mahdollisuuden valita useista plugineista, jotka voivat parantaa verkkosivustosi suorituskykyä;
 • Blogging-asetukset – WordPress tunnetaan alun perin blogimisalustana. Vastaavasti sen mukana on useita blogityökaluja ja -ominaisuuksia, jotka parantavat blogin mainostamista. Voit lisätä, muokata ja ajoittaa viestejä tähän, määrittää RSS-syötteitä ja sähköpostitilauksia, ottaa käyttöön / poistaa käytöstä kommentointivaihtoehdot jne .;
 • Koodausta ei tarvita – Vaikka WordPress merkitsee HTML-tietämystä niille käyttäjille, jotka aikovat avata monipuolisia verkkosivustoja, on silti mahdollista luoda yksinkertainen projekti CMS: n avulla käyttäjille, joilla ei ole lainkaan koodaustaitoja.
 • Täydellinen verkkosivustojen mukauttaminen – WordPress mahdollistaa verkkosivujen absoluuttisen räätälöinnin. Sen avulla voit luoda minkä tahansa verkkosivuston ulkoasun ja rakenteen, ladata mediatiedostoja, valita verkkosivustojen suunnittelun elementtejä ja toiminnallisuuden, joka noudattaa projektisi tarpeita.

WordPress on ilmainen sisällönhallintajärjestelmän käyttäjät, jotka voivat ladata, asentaa ja käyttää ilman mitään maksuja. Palvelu edellyttää myös ilmaisten ja maksettujen ulkoisten mallien ja laajennusten integrointia. On järkevää suosia maksettuja laajennuksia ja laajennuksia niiden parannetun laadun, turvallisuuden ja toiminnallisuuden vuoksi.

Yhdessä sen, WordPress merkitsee tarvetta valitse luotettava palveluntarjoaja sekä ostaa verkkotunnus parantaa verkkosivustosi mainetta. Tässä suhteessa Bluehost näyttää olevan paras ratkaisu, koska se on ammattimainen, luotettava, turvallinen ja edullinen. Lisäksi WordPress suosittelee Bluehostia virallisesti parhaaksi valinnaksi CMS-käyttäjille, jotka arvostavat luotettavuutta ja toimivuutta ennen kaikkea. Halvin Bluehost-liittymä maksaa 2,95 dollaria kuukaudessa, mikä on kustannustehokas ja edullinen ratkaisu kaikille.

Kokeile WordPress nyt

BlueHost – helpoin isännöintipalveluntarjoaja

BlueHost - helpoin isännöintipalveluntarjoaja

Bluehost – on luotettava, turvallinen ja tehokas isännöintipalveluntarjoaja, jonka aloittaminen on helppoa käyttäjille, jotka eivät ole koskaan aiemmin olleet mukana verkkosivujen kehittämisessä. Tämä on loistava valinta kaikenlaisten projektien varastointiin. Alusta on erottunut korkeimmaksi isännöintipalveluntarjoajaksi, jota WordPress on virallisesti suositellut, koska se on luotettavuus, toimivuus ja laaja valikoima palveluita / ominaisuuksia kohtuuhintaan. Tutustu sen monipuolisiin ominaisuuksiin nyt, kun haluat päättää, toimiiko järjestelmä sinulle hyvin vai ei:

 • Joustavuus – Isännöintipalveluntarjoaja integroituu saumattomasti useisiin ulkoisiin palveluihin, lisäosiin ja sovelluksiin, mikä voi parantaa projektisi suorituskykyä nostamalla sen aivan uudelle tasolle;
 • turvallisuus – Bluehost erottuu joukosta turvallisuuden ja roskapostisuojauksen huomion vuoksi. Järjestelmässä on siis laaja valikoima turvallisuusvälineitä, kuten Spam Expert ja Spam Hammer. Se tarjoaa myös luotettavan linkkien suojausominaisuuden, joka tarjoaa järjestelmän ylläpitämien verkkosivustojen ehdottoman turvallisuuden;
 • Rich Marketplace – Bluehost tarjoaa rikkaan integroidun markkinapaikan, joka tarjoaa mahdollisuuden valita useista skripteistä, sovelluksista ja lisäosista verkkosivusi suorituskyvyn parantamiseksi. On mahdollista hyödyntää paljon kuvagalleriaa, WordPress-malleja, verkkokauppaa, blogi- ja markkinointityökaluja jne .;
 • Korkeat käyttöajat ja nopea sivun latausnopeus – Sivun latausnopeuden ja käytettävyysasteen parantaminen voi nostaa verkkosivustosi aivan uudelle tasolle. Tähän Bluehost on myös huolissaan. Näiden parametrien parantaminen johtaa liikenteen kasvuun ja verkkosivustojen tärkeimpien toimintojen paranemiseen.

Hinnoittelusta Bluehost osoittautuu melko kohtuuhintaiseksi ratkaisuksi. Järjestelmällä on kaksi suunnitelmaa jokaiselle, joka haluaa käyttää sen ominaisuuksia etuna. Halvin Bluehost-tilaus maksaa sinulle 2,95 dollaria kuukaudessa, ja tarjoaa jokaiselle tilaajalle mahdollisuuden käyttää ilmaista SSL-yhteysvaihtoehtoa, rajatonta kaistanleveyttä, useita säännöllisiä WordPress-päivityksiä ja muita ansioita.

Kokeile Bluehostia nyt

Mobirise – verkkosivustojen rakennusohjelma aloittelijoille

Mobirise - verkkosivustojen rakennusohjelma aloittelijoille

Mobirise – on yksi suosituimmista ja helppokäyttöisimmistä verkkosivustojen rakennusohjelmistoista, joka on alun perin luotu ensikertalaisten tarpeita ja vaatimuksia ajatellen. Alusta on täydellinen ratkaisu ensikertalaisille, jotka arvostavat ennen kaikkea yksinkertaisuutta, mukavuutta ja toimivuutta. Järjestelmä vaatii lataamisen ja asentamisen. Sen avulla on mahdollista käynnistää ja hallita kaikenlaisia ​​projekteja, yhden sivun verkkosivustoista aina salkkuihin ja yrityssivustoihin. Tutustu alustan etuihin saadaksesi selville, mitä Mobirise tarjoaa sinulle tarkalleen:

 • Sisältölohkojen valinta – Verkkosivun rakentaja mahdollistaa projektisi rakenteen ja asettelun luomisen integroiduista sisältölohkoista. Ne ovat täysin muokattavissa ja helppo hallita. Käyttäjät pääsevät helposti verkkosivustojensa ohjauspaneelissa olevaan lohkoon valitakseen ne, jotka parhaiten vastaavat heidän tarpeisiinsa. Yleisimmin käytettyjen lohkojen joukossa on järkevää mainita kuvagalleriat, artikkelit, kartat, otsikot, alatunnisteet, liukusäätimet, mediatiedostot ja monet muut;
 • AMP-tuki – Mobirise sisältää kehittyneet nopeutetut mobiilisivut (AMP) tuki, jonka avulla on mahdollista parantaa verkkosivustojen yleistä suorituskykyä ja käyttäjien mobiililaitteiden selaamista. Tämä auttaa lopulta lisäämään verkkosivujen latausaikaa sekä SEO-parametreja. Nämä tekijät voivat vain myötävaikuttaa verkkosivustojen hakukoneiden luokitteluun ja luotettavuuteen;
 • Laajennusten valinta – Mobirise tarjoaa laajan valikoiman integroitavia laajennuksia, joista suurin osa on ilmaisia ​​ja muokattavissa. Näiden lisäosien ja widgetien valikoima on melko laaja, joten on mahdollista valita ne, jotka vastaavat verkkosivustosi toiminnallisuutta ja kapeyttä. Näitä ovat Facebook-kommentit, Soundcloud, Google Analytics, pudotusvalikko, Twitter-syöte ja monet muut;
 • Verkkotunnus ja isännöinti – Mobirise tarkoittaa offline-muodossa web-rakennusohjelmistona tarvetta etsiä luotettava ja turvallinen palveluntarjoaja toimialuevalinnan ohella. Siellä on monia luotettavia hosting-yrityksiä, joihin voit ottaa yhteyttä löytääksesi tarjouksen, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

Mobirise on ilmainen offline-ohjelmisto jokaiselle käyttäjälle. Voit testata ja käyttää järjestelmää verkkosivujen suunnitteluvaatimuksiin ilman mitään maksuja. Huomaa kuitenkin, että joudut silti investoimaan isännöintiin ja verkkotunnukseen voidaksesi luoda luotettavan läsnäolon Internetissä. Lisäksi saatat joutua vastaanottamaan joitain maksettuja laajennuksia verkkosivustosi tehokkuuden parantamiseksi. Näitä ovat WOW Slider ($ 29), Kuvakkeet ($ 19), Koodieditori ($ 69), PayPal Ostoskori ($ 29), All-in-One-pakkaus ($ 129) ja paljon muuta.

Lataa Mobirise ilmaiseksi

uKit – WYSIWYG-verkkosivustojen rakentaja pienyrityksille

uKit - WYSIWYG-verkkosivustojen rakentaja pienyrityksille

uKit – on helpoin pienyrityssivustojen WYSIWYG-verkkosivustojen rakentaja, joka toimii hyvin aloittelijoille. Järjestelmä erottuu joukosta sen uskomattoman yksinkertaisuuden, huippuluokan toimivuuden ja kohtuuhintaisuuden vuoksi. Palvelun mukana tulee kätevä WYSIWYG-editori, jonka avulla verkkosivustojen kehitysprosessin kaikkia vaiheita on helppo hallita toiminnassa. Valitse uKit ja hyöty seuraavista eduista:

 • Mobiili reagoivat mallit – Valikoima tyylikkäitä ja hyvin suunniteltuja teemoja antaa sinun valita mallin tarpeisiin. Kaikki mallit ovat reagoivia mobiililaitteisiin ja saatavilla ilmaiseksi kaikille uKit-käyttäjille.
 • Perusaseman edistäminen – blogiisi tai portfolioosi tarvitaan online-mainostamista erottuaksesi. uKit toimittaa joitain perustavaa laatua olevia SEO työkaluja ja asetuksia hakukoneiden paremman sijoituksen varmistamiseksi. Käytä keskittyneitä avainsanoja, aseta meta-otsikot ja kuvaukset;
 • Muokattavat sivut – käytä käytettävissä olevia widgettejä mukauttaaksesi jokaista sivua ja lisätäksesi käyttäjien sitoutumista. Kaikki widgetit ovat ilmaisia;
 • Ei vaadita teknisiä taitoja – uKitin käyttö ei vaadi teknisiä taitoja, mikä on yksi verkkosivustojen rakentajan erottuvin etu. Käyttäjien ei tarvitse olla kooditietoisia työskentelemään järjestelmän kanssa – niin intuitiivinen ja ymmärrettävä kaikille se on;
 • Ilmainen SSL-varmenne – uKit mahdollistaa ilmaisen SSL-varmenteen yhdistämisen verkkosivustollesi maksimaalisen turvallisuuden, luottamuksellisten käyttäjän tietojen säilyttämisen ja roskapostisuojauksen varmistamiseksi. Tämä on erityisen tärkeätä verkkosivustoille, jotka sisältävät henkilökohtaisia ​​tai taloudellisia käyttäjätietoja, jotka vaativat suojaa kolmansien osapuolien pääsylle;
 • Väliaikaiset verkkosivujen hallintaoikeudet – Verkkosivun rakentajan avulla voit määrittää projektinhallintaoikeudet käyttäjille, joiden kanssa aiot tehdä yhteistyötä. Yhdessä voit hallita verkkosivustojen kehittämisprosessia rajoittamalla hallintaoikeuksia. Lisäksi järjestelmä luo varmuuskopioversion automaattisesti, jotta voit tarvittaessa palauttaa sen. Tämä on kätevä ominaisuus aloittelijoille.

uKit on varmasti hyvä ohjelmisto niille, jotka etsivät halpaa, mutta tehokasta verkkosivustojen rakentajaa aloittelijoille. Järjestelmä mahdollistaa helpon käytön lompakossasi ja saa sen sijaan arvokkaan verkkosivuston. Kuukauden hinnat vaihtelevat 4 dollarista 12 dollariin. Ne sisältävät jo ilmaisia ​​malleja, verkkotunnuksen ja isännöinnin. Siellä on myös 14 päivän kokeiluversio, jonka avulla voit testata kiinnostuneiden suunnitelmien ominaisuuksia tehdäksesi oikean valinnan jälkeenpäin.

Katso myös: uKit arvostelu.

Kokeile uKit ilmaiseksi

Verkkosivun rakentajat – paras valinta aloittelijoille

Verkkosivuston rakentajat poistavat tarpeen keskustella sellaisista aiheista kuin HTML, koodaus tai graafinen suunnittelu. Tule toimivaksi työkaluksi aloittelijoille, jotka eivät vain hae mahdollisuutta nopeaan ja helppoon verkkosivustojen rakentamiseen, vaan haluavat myös helpottaa lompakkoa..

Päivitetyt alustat tekevät siitä helpon käsitellä minkä tahansa verkkosivuston luomista yksinkertaisesta yhden sivun resurssista monimutkaiseen verkkokauppaan tai käyntikorttiin.. Tärkeimmät edut aloittelijoille ovat seuraavat:

 • Helppokäyttöisyys – mitään koodausta tai verkkosivujen suunnittelutaitoja ei vaadita. Aloita vakaan verkkosivuston luominen ja julkaise se parin tunnin sisällä.
 • Kustannustehokas ratkaisu – valitse sopiva suunnitelma ja säästä verkkosivustojen rakennusalustojen tarjoamassa ilmaisessa verkkotunnuksessa ja isännöinnissä. Hyödy ilmaisista suunnitelmista;
 • Mukautuvat mallit – rakenna mobiililaitteisiin valmis verkkosivusto vain muutaman napsautuksen päässä. Anna käyttäjien päästä verkkosivustoosi millä tahansa mobiililaitteella käyttöjärjestelmästä, näytön resoluutiosta ja koosta huolimatta;
 • Ominaisuudet ja lisäosat – Nykyaikainen ohjelmisto tarjoaa tarpeeksi kourallisia ominaisuuksia, kuten SEO perusasetukset, widgetit, kolmansien osapuolien integroinnit ja paljon muuta.

Seurauksena on, että aloittelijat saavat yhden ratkaisun useiden tehtävien ratkaisemiseen. Käyttäjät säästävät rahaa ja saavat joukon tehokkaita työkaluja rakentaa, julkaista ja mainostaa äskettäin perustettuja verkkosivustojaan ilman erityisiä taitoja.

Mikä on paras aloittelijoiden verkkosivustojen rakentaja?

Oikean verkkosivuston rakentajan valinnan tulee olla riippuvainen useista välttämättömistä tekijöistä. Tärkeimpiä niistä ovat kehitettävän projektin monimutkaisuus ja tyyppi, toteutettavat ominaisuudet, verkkosivujen suunnittelun taito, suunnittelema budjetti investoida projektiin ja joihinkin muihin tärkeisiin vivahteisiin. Jokainen yllä luetelluista järjestelmistä suorittaa tietyn web-suunnittelutyön ja tarjoaa erityisen ominaisuusjoukon, jota tarvitaan verkkosivustojen käynnistämiseen ja hallintaan sen avulla.

Vaikka uKit on todennäköisesti halvin alusta saatavana verkossa täydellisesti tarttuvien salkkujen ja blogien rakentamiseen, Wix tarjoaa laajemman valikoiman edistyneitä ominaisuuksia, kuten verkkokauppa ja SEO. WordPress on paras CMS, jonka hallitset aloittaaksesi henkilökohtaisen / yrityssivuston, vaikka se vaatii tietyn web-suunnittelun taustan ja koodaustaiton. Mobirise on helpoin offline-verkkosivustojen rakentaja, joka toimii hienosti aloittelijoille, kun taas Bluehost on turvallisin ja joustavin isännöintipalveluntarjoaja, jonka voit valita tallentamaan ja hallitsemaan projektiasi.

Muita tapoja rakentaa verkkosivusto aloittelijoille

Se, että olet aloittelija, ei tarkoita, että sinun ei pitäisi yrittää oppia HTML-perusteita rakentaaksesi korkealaatuisia verkkosivustoja tyhjästä. Jos aiot siirtyä tähän suuntaan, aluksi yksinkertaisin työkalu on Notepad tai muu tekstieditori. Tässä tapauksessa minkä tahansa verkkosivuston rakenteella on seuraava muoto:

Oma verkkosivun nimi
Tämä on – verkkosivuston ylempi osa ”

Verkkosivun teksti ja kuva.

Tällaiset tiedostot tallennetaan pääsääntöisesti txt-muodossa. Ennen kuin tallennat ne, sinun tulisi kuitenkin muuttaa muoto manuaalisesti HTML-muotoon. Tällaiset tiedostot avautuvat automaattisesti selaimessa, mikä on kätevää vierailijoille.

Heti kun hallitset “kooditieteen”, voit yrittää siirtyä monimutkaisempiin ohjelmiin – kehyksiin. Nämä ohjelmat vaativat vahvaa tuntemusta koodauksesta. Niiden käyttäminen on joskus haaste verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille, puhumattakaan aloittelijoista.

Kehyksiä käytetään yleensä kehittämään monimutkaisia ​​teknisiä projekteja, tilaa vieviä ja suuria verkkokauppoja, joilla on yksilöllinen rakenne ja verkkosovellukset. Työskentely heidän kanssaan vie paljon aikaa ja vaivaa. Siksi nämä ohjelmat toimivat parhaiten verkkostudioille ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille. Tänään tunnetuimpiin kehyksiin kuuluvat Ruby on Rails, Django, Yii, Symphony, Flask, Padrino jne..

Verkkosivun rakentaminen alusta alkaen: Miten aloittaa?

Aloittaminen a uusi verkkosivusto on todennäköisesti haastavin tehtävä aloittelijoille. Suurin osa heistä pelkää käsitellä koodeja ja web-suunnittelua. Toisilla ei ole varaa räätälöidä kehitysryhmiä. Onneksi verkkosivustojen rakentajat ovat hyvä ratkaisu kaikkiin ongelmiin. Joitakin ydinkysymyksiä ja vaiheita on kuitenkin käsiteltävä yksin:

 • Määritä tavoite – ensinnäkin aseta selkeät tavoitteet ja määrittele verkkosivustosi tarkoitus. Miksi tarvitset sitä? Kuinka siitä voi olla hyötyä käyttäjille? Millaista sisältöä se sisältäisi? Tavoitteiden määritteleminen antaa sinun valita oikea foorumi, joka vastaa tarpeitasi ja verkkosivujen monimutkaisuutta.
 • Valitse alusta – nyt sinulla on selkeä visio siitä, kuinka verkkosivustosi palvelee käyttäjiään. Ymmärrät sen ominaisuudet ja yleisen monimutkaisuuden. On korkea aika valita ohjelmisto tavoitteidesi mukaan. Tarvitsetpa yksinkertaisen blogin tai digitaalikaupan, valitse alusta, jossa on tarvittavat työkalut ja ominaisuudet.
 • Valitse verkkotunnus – verkkotunnus on tärkeä osa tulevaa verkkosivustoasi. Tee siitä ainutlaatuinen ja osuva verkkosivustosi sisältöön. Jos toimit kuntovalmentajana, käytä sukunimesi ja nichesi liittyviä avainsanoja. Verkkosivustojen rakentajat tarjoavat yleensä ilmaisen verkkotunnuksen.
 • Valitse isäntä – nyt sinun on valittava paikka verkkosivustosi ja sen tiedostojen tallennukseen. Valitse isäntä, jolla on riittävästi säilytystiloja ja kaistanleveyttä. Verkkosivuston rakentajien maksettuihin suunnitelmiin sisältyy ilmainen isäntä, joka vastaa kaikkia vaatimuksia verkkosivustosi monimutkaisuudesta riippuen.
 • Aloita kirjoittaminen – nyt sinun on täytettävä verkkosivustosi sisällöllä. Aloita tekstien kirjoittaminen kaikille käytettävissä oleville verkkosivuille ja osioita, jotka kuvaavat palveluitasi tai tavaroitasi, lisää vierasviestejä blogiisi. Varmista, että tarjoat osuvaa sisältöä, joka on hakukoneystävällinen. Verkkosivuston rakentajilla on perustiedot SEO-työkaluista, joiden avulla voit keskittyä helposti tiettyyn avainsanaan tai lauseeseen.
 • Lisää mediasisältöä – viimeisimmät tutkimukset osoittavat, että videot ja korkealaatuiset kuvat parantavat käyttäjien sitoutumista. Lisää eri mediasisältöä missä tahansa muodossa erottuaksesi verkkosivuston rakentajien toimittamalla yksinkertaisella vetämällä ja pudottamalla -osiossa.
 • Hanki sosiaalinen – Sosiaaliset verkostot ovat edelleen verkossa liikkeellepaneva voima. Aina kun sinun on parannettava verkkosivuston tunnettavuutta, lisää sosiaalisen jakamisen painikkeet, jotta käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa verkkosivuston kanssa sellaisten ympäristöjen kautta, kuten Facebook, Twitter ja Instagram..

Pidä sisältösi jatkuvasti päivitetynä ja osuvana, vertaa, verraa tärkeimpiä kilpailijoita markkinarakoon ja tee verkkosivustosi paremmaksi.

Bottom Line

Verkkosivun rakentaminen tyhjästä kuulostaa painajaiselta aloittelijoille ilman koodaustaitoja. Samanaikaisesti rajoitetut budjetit estävät heitä palkkaamasta omaisuuden maksaa mukautettuja kehittäjiä. Onneksi on olemassa useita halpoja ja kohtuuhintaisia ​​web-rakennusvaihtoehtoja, jotka aloittelijat voivat harkita verkkosuunnittelun asiantuntemuksensa, taitonsa, aikaansa, ponnistelujensa ja rahansa perusteella. Suosituimpia ratkaisuja ovat tällä hetkellä online-verkkosivustojen rakentajat, CMS ja muut tavat avata verkkosivusto.

 • Verkkosivun rakentajat ovat helpoimpia ja mukavimpia palveluita, joita voidaan käyttää web-rakennustarpeisiin. Ne ovat niin intuitiivisia ja ymmärrettäviä, että jopa aloittelijat voivat selviytyä niiden ominaisuuksista ja käyttää niitä hyödyksi. Erilaisten verkkosivustojen rakentajien joukosta löytyy nykyaikainen kapeus, Wix ja uKit osoittautuivat yksinkertaisimmaksi ja edullisimmaksi ratkaisuksi aloittelijoille. Ne ovat helppokäyttöisiä, joustavia ja takaavat kunnolliset tulokset, kun taas kustannukset ovat melko kohtuuhintaisia.
 • CMS: ssä on edistyneempiä ominaisuusjoukkoja ja vaihtoehtoja kuin verkkosivustojen rakentajilla. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettet voisi käyttää sisällönhallintajärjestelmiä, jos olet aloittelija. Jos sinulla on halu tutkia näitä palveluita, sinun pitäisi valmistautua siihen, että tarvitset vaivaa ja aikaa selviytyäksesi tehtävästä. WordPress on hieno hyvä alku. Siihen kuuluu useita opetusohjelmia, käsikirjoja ja verkkoyhteisöjä, jotka tarjoavat aloittelijoille ohjeet, jotka auttavat sinua selviytymään tehtävästä mahdollisimman tehokkaasti ja minimoimalla ajanhukkaa..
 • Mitä tulee muihin web-rakennustapoihin, aloittelijat voivat aloittaa koodauksen perusteiden hallitsemisen millä tahansa html-editorilla. Tämä vaihtoehto voi kuitenkin toimia hyvin taitojen harjoitteluun ja parantamiseen, mutta ei säännölliseen käyttöön. Tämä johtuu siitä, että se on jo vanhentunut eikä ammattilaiset käytä sitä. Jos tunnet, että olet harjoittanut tarpeeksi ja olet valmis siirtymään monimutkaisempiin järjestelmiin, voit käyttää kehyksiä. Nämä alustat ovat haastavimpia, ja vain taitava web-suunnittelija voi avata tehokkaita verkkosivustoja heidän kanssaan.

Minkä vaihtoehdon valitsetkin, on aina järkevää testata se ensin. Jos kuitenkin tiedät heti alusta alkaen, että verkkosivustosuunnittelusi ei riitä monimutkaisen alustan käyttämiseen, verkkosivustojen rakentajat ovat aina käsillä. Näitä järjestelmiä käyttämällä saavutat kunnollisen tuloksen sijoittamalla vain vähän aikaa, tietoa, vaivaa ja rahaa.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map