Parhaat voittoa tavoittelemattomien verkkosivustojen rakentajat

Parhaat voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden verkkosivujen rakentajat


Voittoa tavoittelemattoman organisaation verkkosivusto on ensisijainen kohde kaikille sen jäsenille, jotka haluavat olla tietoisia kaikista sen työssä tapahtuvista tapahtumista. Tämä on arvokas tietolähde myös niille käyttäjille, jotka vain aikovat liittyä organisaatioon tai etsivät vain niihin liittyviä tietoja.

On sanomattakin selvää, että tällaisen verkkosivuston ei pitäisi olla lainkaan monimutkaista, jotta kaikkien on mahdollista selata sitä helposti tarvittaessa. Sen pitäisi varmistaa intuitiivinen navigointi, jotta jopa ensikertalaiset löytävät tarvitsemansa tiedot sijoittamatta liikaa aikaa ja vaivaa. Muutoin riski menettää potentiaaliset asiakkaasi, jotka saattavat suosia kilpailijoitasi, jos he eivät löydä tarvitsemiasi tietoja verkkosivustoltasi..

Se, että useimmat voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden omistajat eivät voi ylpeillä suurista verkkosivujen suunnittelutaitoista tai kokemuksista, aiheuttavat tarpeen etsiä yksinkertaisia ​​mutta luotettavia tapoja verkkosivujen kehittämiseen. Verkkomestarin palkkaaminen tai verkkosivun tilaaminen web-suunnittelustudiosta ei myöskään ole hyvä ratkaisu vain siksi, että tämä on aivan kallis vaihtoehto. Täällä verkkosivustojen rakentajien käyttöä arvostetaan paljon.

Verkkosivun rakentajat on alun perin tarkoitettu aloittelijoille, ja siksi he toimittavat hyödyllisiä ja yksityiskohtaisia ​​ohjeita, suosituksia ja vinkkejä, jotka yksinkertaistavat huomattavasti verkkosivujen suunnitteluprosessia. Sinulla ei tarvitse olla koodaustaitoja tai erityinen verkkosuunnitteluosaaminen näiden järjestelmien hallitsemiseksi eduksi. Suurin osa niistä tarjoaa rikkaita mallikokoelmia, jotka ovat täynnä sisältöä ja reagoivat alusta alkaen. Viimeinkin verkkosivustojen rakentajien kanssa luodut verkkosivut ovat edullisia ja oikein optimoitu hakukoneille, mikä lisää organisaation mahdollisuuksia saada korkeampia sijoituksia hakukoneiden tuloksissa.

Testasimme 9 parasta voittoa tavoittelematonta verkkosivustojen rakentajaa:

 1. Wix – paras ILMAINEN verkkosivustojen rakentaja yhdistyksille
 2. WordPress – CMS # 1 kaikille voittoa tavoittelemattomille verkkosivustoille
 3. uKit – halvin pienyrityssivustojen rakentaja
 4. SITE123 – Upea alusta DIY-verkkosivustojen luomiseen
 5. 8b – Helppo sivustojen rakentaja voittoa tavoittelemattomille organisaatioille
 6. IM Creator – ilmainen verkkosivustojen rakentaja yhdistyksille
 7. Squarespace – hyväntekeväisyysjärjestöjen verkkosivujen rakentaja järjestöille
 8. Shopify – Verkkokauppa järjestöille ja hyväntekeväisyysjärjestöille
 9. Bluehost – paras yhdistysten verkkopalvelu

Haluatko tietää enemmän jokaisesta näistä järjestelmistä valitaksesi sellaisen, joka vastaa voittoa tavoittelemattoman organisaation tarpeitasi ja yleensä web-suunnittelun vaatimuksia? Jokainen yllä luetelluista verkkosivustojen rakentajista on täysin varusteltu ja huomion arvoinen. Katso heidän mielipiteensä nyt ja tee puolueeton valinta.

Wix – paras ILMAINEN verkkosivustojen rakentaja yhdistyksille

Wix - Paras järjestöjen rakentaja yhdistyksille (ILMAINEN)

Wix – on all-in-one-verkkosivustojen rakentaja, jota käytetään erilaisten verkkosivustojen, myös voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden, luomiseen. Järjestelmä kattaa laajan verkkosivustotarpeiden spektrin ja tarjoaa useita ominaisuuksia, jotka ovat helppo tutkia ja hallita. Katso palvelun tärkeimmät edut nyt:

 • Mallit voittoa tavoittelemattomille organisaatioille. Wixillä on kokoelma uskontoa ja voittoa tavoittelemattomia malleja, joista voit valita. Jotkut heistä sisältävät Food Charity, Kids Charity, Teen vapaaehtoiset, ei-kaupalliset hankkeet, yhteisön jne. Monet heistä toimivat integroidun “Lahjoita nyt-Painikkeet ja muut ominaisuudet, jotka on pakollista näille verkkosivustoille.
  Siellä on myös runsaasti suunnittelun mukauttamistyökaluja, jotka antavat verkkosivustollesi halutun ilmeen ja toiminnallisuuden. Muista kuitenkin, että Wix ei salli mallin muuttamista tien päällä. Jos päätät tehdä niin, sinun on lähetettävä sisältö uudelleen.
 • Jäsenyys. Tämä on erittäin kätevää organisaatioille, jotka kehittävät ja johtavat useita hankkeita ja joiden on määrättävä tietyt jäsenet tiettyihin hankkeisiin. Jäsenominaisuuden avulla voit myöntää pääsyn piilotettuihin verkkosivustojen osiin käyttäjille, jotka ovat lahjoittaneet ja joille voidaan tarjota erityisiä oikeuksia.
 • foorumi. Wix sallii lisäämällä foorumi verkkosivustollesi, mikä on melko erikoinen ominaisuus näille palveluille. Tämä on todellinen etu kaikille voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden verkkosivustoille, koska se mahdollistaa yhteydenpidon käyttäjiin ja kannustaa heitä osallistumaan. Voit luoda foorumiin mitä tahansa aiheita ja sivuliikkeitä saadaksesi selville muiden jäsenten ideat ja antaa heidän jakaa mielipiteensä muiden käyttäjien kanssa.
 • bloggaaminen. Tämä on varma tapa pitää käyttäjät ajan tasalla organisaation viimeisistä uutisista ja tapahtumista sekä muista asiaan liittyvistä tiedoista. Voit kirjoittaa ja julkaista viestejä, jotka koskevat voittoa tavoittelemattoman organisaation tehtävää ja lausumaa, jakaa tavoitteesi ja tarjota perusteita lukijoiden suostuttelemiseksi liittymään organisaatioosi.
 • Monikielinen verkkosivusto. Voit olla voittoa tavoittelematon organisaation omistaja useiden kieliversioiden luominen verkkosivustollesi. Näin voit kannustaa ulkomaisia ​​sijoittajia tekemään lahjoituksia ja tukemaan organisaatiota eri tavoin. Tämä on myös hieno tapa houkutella lisää käyttäjiä, jotka jakavat tavoitteesi ja haluavat liittyä organisaatioon.

Kustannus: Wixillä on ilmainen loputon suunnitelma, jonka avulla voit rakentaa verkkosivustosi voittoa tavoittelemattomalle organisaatiollesi. Tämä on hieno vaihtoehto testata verkkosivustojen rakentajan ominaisuuksia, mutta jos aiot ylläpitää ja hallita tehokasta verkkosivustoa, joudut kohtaamaan ilmaisen suunnitelman tietyt rajoitukset (Wix – mainos, levyaseman ja kaistanleveyden rajoitukset jne.). Lisäksi ilmaisissa Wix-verkkosivustoissa on aliverkkotunnuksia. Jos aiot aloittaa hankkeen vakavalle voittoa tavoittelemattomalle organisaatiolle, tämä ei anna uskottavuutta verkkosivustollesi.

On selvää, että on järkevää päivittää yhteen maksettuun Wix-tilaukseen saadaksesi käyttäjien uskollisuutta ja lisätäksesi verkkosivustosi luotettavuusastetta. Tätä tarkoitusta varten verkkosivustojen rakentaja tarjoaa kaksi suurta suunnitelmien ryhmää – Standard- ja Business / eCommerce, jotka on myös jaettu yksityiskohtaisempiin tilauksiin käyttäjän valinnan laajentamiseksi. Standardisuunnitelmien kustannukset alkavat 13 dollaria kuukaudessa ja nousevat 39 dollariin kuukaudessa, kun taas liiketoimintasuunnitelmien kustannukset ovat 23 dollaria kuukaudessa ja enemmän. Kaikki suunnitelmat tarjoavat ilmaisen isäntä- ja verkkotunnusyhteyden, premium-asiakastuen, integroidun Google-analyysin, tallennustilan ja muut käyttöoikeudet.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

WordPress – CMS # 1 kaikille voittoa tavoittelemattomille verkkosivustoille

WordPress - CMS # 1 kaikille voittoa tavoittelemattomille verkkosivustoille

WordPress – on luotettava sisällönhallintajärjestelmä joka ei vaadi esittelyä – niin suosittu ja toimiva se on. Palvelu on jonkin verran monimutkaisempaa kuin tavalliset verkkosivustojen rakentajat, koska se merkitsee ohjelmointitiedon tuntemusta saadaksesi kaiken irti web-kehitysprosessista. Kun käytät alustaa, et välttämättä tarvitse integroida laajennuksia, jotka parantavat voittoa tavoittelemattoman verkkosivustosi suorituskykyä. Sinulla on oltava myös koodaustaidot verkkosivuston hallintaan ja päivittämiseen sen julkaisemisen jälkeen. Katso nyt WordPressin tärkeimmät kohokohdat:

 • Responsiiviset niche-mallit. Järjestelmässä on kokoelma sisäänrakennettuja malleja, mutta voit myös löytää kymmeniä laatua reagoivia malleja, jotka on suunniteltu voittoa tavoittelemattomille organisaatioille verkossa. Nämä teemat ovat sekä ilmaisia ​​että maksettuja – sinun on päätettävä, mikä on paras vaihtoehto.
 • WP-laajennukset voittoa tavoittelemattomille. On olemassa useita WP-laajennuksia, jotka on erityisesti suunniteltu voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden kehittämiseen. Voit myös selata ilmaisia ​​ja maksettuja vaihtoehtoja verkossa. Tämän tyyppisistä suosituimmista plugineista on syytä mainita Anna, WPForms, Optinmonster, Yoast SEO, Google Analytics by Yoast, Sucuri Free Scanner, Testimonials Widget, Backup Buddy, TablePress, Unohda Shortcode-painikkeet, yksinkertainen kalenteri, kelluva sosiaalipalkki, Revive Old Post, MapPress Easy Google Maps, Polylang ja enemmän.
 • Käyttäjän vuorovaikutuksen laajennukset. Voittoa tavoittelemattoman organisaation johtajana sinulla on kiireellinen tarve pitää yhteyttä verkkosivustosi jäseniin. Tätä varten WordPress tarjoaa kokoelman erikoistuneita käyttäjän vuorovaikutuksen laajennuksia. Näitä ovat asiakasportaalin laajennus, nopea ja helppo UKK, helppo sosiaalisen jakamisen painikkeet, pyyntösoittoapuohjelma, WP-asiakasalue ja WP Notification Bar Pro mainitakseni muutama.

Kustannus: WordPress on ilmainen. Tämä pätee kaikkiin käyttäjäryhmiin. Toisin sanoen voit ladata, asentaa ja käyttää järjestelmää ilmaiseksi, kunnes päätät luoda täysin varustellun verkkosivuston. Tämä saattaa vaatia lisäinvestointeja laajennuksiin ja jopa malleihin. Jotta valmis verkkosivustosi olisi saatavilla verkossa, sinun on lisäksi ostettava isäntä ja verkkotunnus.

Ylläpidon kustannukset riippuvat pääasiassa palveluntarjoajasta ja valitsemastasi suunnitelmasta. Kun työskentelet WordPressin kanssa, on suositeltavaa käyttää Bluehost – palvelun virallinen isännöitsijä. Sen tarjoamat suunnitelmat ovat täynnä ominaisuuksia ja ne ovat saatavana kohtuulliseen hintaan. Siten halvin Bluehost-liittymä maksaa vain 2,95 dollaria kuukaudessa.

Kokeile WordPress nyt

uKit – halvin pienyrityssivustojen rakentaja

uKit - halvin pienyrityssivustojen rakentaja

uKit – on verkkosivustojen rakentaja, joka on saavuttanut maailmanlaajuista suosiota keskittyessään voimakkaasti pienyritysprojektien kehittämiseen. Sen helppokäyttöisyys, mukavuus ja kohtuuhintaisuus ovat tehneet siitä yhden parhaista ratkaisuista käyttäjille, jotka haluavat ylläpitää ja hallita erityyppisiä verkkosivustoja. Voittoa tavoittelemattomat organisaatiot eivät ole poikkeus. Alla on lueteltu edut, joita voit käyttää käyttäessäsi tätä verkkosivustojen rakentajaa:

 • Yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä. uKit voi ylpeillä yhdellä yksinkertaisimmista ja intuitiivisimmista käyttöliittymistä. Minkä tahansa verkkosuunnittelutaitojen ja -kokemuksen kanssa sinulla onkin, voit helposti tottua siihen ja tutkia sen tarjoamia peruselementtejä ja ominaisuuksia. Se on erittäin kätevä, helppo navigoida, moderni, jännittävä ja ymmärrettävä kaikille. Lisäksi tällainen käyttöliittymän yksinkertaisuus eliminoi tarpeen palkata web-suunnittelija. Voit tehdä kaiken itse, joten miksi tuhlata rahaa, jonka voit sijoittaa organisaation kehittämiseen?
 • Responsiiviset mallit. Responsiiviset mallit mukautuvat automaattisesti erilaisten mobiililaitteiden näytön kokoihin ja tarkkuuksiin. Tämän avulla käyttäjät voivat käydä verkkosivustollasi milloin tahansa ja missä tahansa. UKit -sovelluksella voit kokeilla erilaisia ​​malleja, jotka sisältyvät verkkosivuston rakentajan kokoelmaan. uKit antaa mahdollisuuden muuttaa teemoja liikkeellä ollessa, valitsemalla siten tarpeen, joka vastaa sinun tarpeitasi ja mieltymyksiäsi ennen kaikkea ilman riskiä menettää sisältöäsi. uKitillä on rikas kokoelma temaattisia malleja, jotka on suunnattu eri käyttäjäryhmien tarpeisiin.
 • Erilaisia ​​widgettejä. Jotkut widgetit, jotka saattavat olla hieno lisä voittoa tavoittelemattoman organisaation verkkosivustoille, ovat sosiaalisen verkostoitumisen painikkeet, LiveChat, CallBack, käyttäjän kommentit, Google maps, sähköpostilomakkeet jne. Jokainen niistä voi auttaa sinua suorittamaan tietyn tehtävän, kuten tarjoamisen. reaaliaikainen apu ihmisille, jotka tarvitsevat (esimerkiksi CallBack-vaihtoehdon tai LiveChatin kautta). Google Maps -widgetin ansiosta sijoittajat ja ihmiset, jotka haluavat käydä organisaatiossasi, löytävät sen paljon nopeammin.
 • Suojattu verkkosivusto. SSL-sertifiointi mahdollistaa rahalahjoitusten vastaanottamisen ilman mitään riskejä. SSL-varmenne on mahdollista kytkeä täysin ilmaiseksi.

Kustannus: uKitillä ei ole ilmaista suunnitelmaa, mutta se antaa silti mahdollisuuden valita ja testata mitä tahansa maksettuja suunnitelmia ilmaiseksi 14 päivän ajan. Tämä on enemmän kuin tarpeeksi, jotta voidaan päättää, mikä suunnitelma toimii parhaiten verkkosivustollesi. Jos aiot avata voittoa tavoittelemattoman organisaation yksinkertaisen verkkosivuston, niin Minimal Plan ($ 4 / kk) toimii hyvin tähän tarkoitukseen.

Kokeile uKit ilmaiseksi

SITE123 – Upea alusta DIY-verkkosivustojen luomiseen

SITE123 - Upea alusta DIY-verkkosivustojen luomiseen

Site123 – on yksi yksinkertaisimmista pilvisivustojen rakentajista, jota voidaan käyttää lähes kaikenlaisten verkkosivustojen, myös voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden, käynnistämiseen. Järjestelmä varmistaa helpon navigoinnin ja intuitiivisen web-kehitysprosessin. Siksi SITE123 on arvokas valinta paitsi web-suunnittelun ammattilaisille, myös kokemattomille voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden omistajille, jotka voivat käyttää monipuolisia ansioitaan laadukkaiden projektien käynnistämiseen ja hallintaan. Katso nyt sen edut saadaksesi selville, mitä verkkosivustojen rakentaja voi tarkalleen tarjota:

 • Logo Maker – Voittoa tavoittelemattoman organisaation verkkosivuston on oltava luotettava ja hyvämaineinen kuljettajien huomion suhteen. Tässä on SITE123: n tarjoama ammattimainen Logo Maker -työkalu suureksi avuksi. Sen avulla voit suunnitella verkkosivustosi logon käyttämällä integroituja työkaluja, kuten rajaamista, logon koon liukusäädintä, otsikon säätämistä ja monia muita.
 • Muodonmuodostaja – Järjestelmän avulla voit integroida laadukkaat verkkolomakkeet voittoa tavoittelemattomalle verkkosivustollesi. Tämä mahdollistaa kätevien yhteystietojen, online-kyselyiden, arvostelujen, kyselyiden ja muiden niihin liittyvien elementtien luomisen.
 • bloggaaminen – SITE123: lla on toimiva blogimoottori, jonka avulla voit luoda blogin ja integroida sen voittoa tavoittelemattomalle verkkosivustollesi. Tämä on hyödyllistä, kun kyse on asiakkaiden sitoutumisesta, käyttäjien luomisesta ja rekisteröityneiden verkkosivustojen jäsenten välisen vuorovaikutuksen lisääntymisestä.
 • Monikielinen tuki – Verkkosivun rakentaja tarjoaa monikielisen tuen, jonka avulla voit luoda voittoa tavoittelemattomalle verkkosivustollesi useita kieliversioita. Työkalu on hyödyllinen niille verkkosivustojen omistajille, jotka suunnittelevat vuorovaikutusta ulkomaisten käyttäjien kanssa tai etsivät sieltä lahjoitusmahdollisuuksia.
 • Verkkosivustojen käyttöoikeudet – SITE123 mahdollistaa verkkosivustojen käyttöoikeuksien asettamisen verkkosivustojen omistajien tarpeiden ja vaatimusten perusteella. Ominaisuus on tärkeä, jos aiot hallita ja päivittää voittoa tavoittelematonta projektiasi muiden siitä vastuussa olevien käyttäjien kanssa.
 • Ilmainen SSL-yhteys – Jos aiot vastaanottaa lahjoituksia, SSL-varmenteen yhdistäminen verkkosivustollesi on välttämätöntä. SITE123 sallii sen tehdä ilmaiseksi parantaaksesi projektisi turvallisuutta ja maksujen / tietojen luottamuksellisuutta.
 • Käyttäjän vuorovaikutustyökalut – Verkkosivun rakentaja myöntää pääsyn luetteloon käyttäjän vuorovaikutustyökaluista, jotka voivat edistää voittoa tavoittelemattoman verkkosivusi toimivuutta.
 • Sovellusmarkkinat – Järjestelmä antaa mahdollisuuden valita monista widgetistä / lisäosista, jotka ovat saatavana integroidulla App Markkinoilla. Voit valita sovelluksia, jotka vastaavat projektisi erikoistumista ja toiminnallisuutta. Joitakin niistä ovat live-tukikeskustelut, Analytics-työkalut, galleriat, sosiaaliset, suositut, lomakkeet, varauswidgetit ja monet muut.
 • Sosiaalisen median integraatio – Ominaisuuden avulla voit tehokkaasti kasvattaa verkkosivustosi mainetta ja suosiota sosiaalisissa verkostoissa ja antaa sinun jakaa voittajajärjestösi uutisia, päivityksiä ja tulevia tapahtumia tilaajillesi..

Kustannus: SITE123: lla on ilmainen suunnitelma, jonka avulla voit selvittää järjestelmän tärkeimmät ominaisuudet. Tämä vaihtoehto ei kuitenkaan toimi lainkaan aliverkkotunnuksen yhteyden ja muiden toimintorajoitusten takia. Maksettujen liittymien osalta voit valita neljästä vaihtoehdosta. Niiden kustannukset vaihtelivat 10,80 – 28,80 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Site123: ta ilmaiseksi

8b – Helppo sivustojen rakentaja voittoa tavoittelemattomille organisaatioille

8b - Helppo sivustojen rakentaja voittoa tavoittelemattomille organisaatioille

8b – on uusi DIY-verkkosivustojen rakentaja, jolle on ominaista upea yksinkertaisuus ja intuitiivinen web-suunnittelu. Järjestelmä on mukava valinta voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden kokemattomille omistajille, joilla on vain vähän tai ei lainkaan tietoa verkkosivustojen luomisprosessista. Sivustojen käynnistämiseen järjestelmällä ei tarvita mitään koodausta tai verkkosivujen suunnittelua koskevaa asiantuntemusta – niin ymmärrettävää, intuitiivista, mutta ominaisuuksilla täytettyä se on. Jos aiot käyttää tätä verkkosivustojen rakentajaa voittoa tavoittelemattomalla verkkosivustollasi, muista sen tarjoamat ominaisuudet:

 • Monikielinen tuki – 8b antaa sinun luoda voittoa tavoittelemattomasta organisaatiostasi verkkosivun useammalla kuin yhdellä kielellä – tämä riippuu tarpeistasi ja verkkosivujen suunnittelutavoitteista. Ei ole tarpeen luoda useita verkkosivustoja, jotka ovat saatavana eri kielillä – 8b säästää työtäsi ja aikaa, antaa sinun aloittaa monikielinen projekti.
 • Google AMP -ominaisuus – Tehokas Google-nopeutettujen mobiilisivujen ominaisuus auttaa sinua parantamaan verkkosivustojen kävijöiden mobiiliselaamista ja verkkosivujen yleistä latausaikaa.
 • Verkkosivun vienti – Jos aiot päivittää voittoa tavoittelematonta verkkosivustoasi säännöllisesti manuaalisesti, tämä ominaisuus on hyödyllinen myös sinulle. Sen avulla voit ladata olemassa olevat verkkosivustotiedostot ZIP-muodossa, jotta voit muokata niitä edelleen ja isännöidä projektia minkä tahansa valitsemasi palveluntarjoajan kanssa.
 • PWA-ominaisuus – Voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden verkkosivustot nauttivat usein käyttäjien suosiota, mikä laukaisee tarpeen luoda niiden sovelluksia entistä parempaan käyttäjien mukavuuteen. Progressiivisten Web-sovellusten tukitoiminto mahdollistaa projektin muuttamisen työpöytä- tai mobiilisovellukseksi muutamassa minuutissa, mikä lisää sen suosiota.

Kustannus: 8b on ilmainen verkkosivustojen rakentaja. Voit perustaa voittoa tavoittelemattoman verkkosivuston hallita sitä tarvittaessa rajoittamattoman ajan. Tämä ei kuitenkaan ole paras ratkaisu sellaisille vakaville hankkeille, koska ilmaiseen tilaukseen sisältyy useita rajoituksia, jotka estävät sinua hyödyntämästä sen kaikkia toimintoja. Järjestelmä tarjoaa päivitysvaihtoehdon – aloitussuunnitelman, jonka hinta on 1,58 dollaria kuukaudessa – päästäksesi verkkosivustojen rakentajan edistyneisiin ominaisuuksiin. Se on täydellinen ratkaisu voittoa tavoittelemattomien verkkosivustojen omistajille, jotka etsivät kelvollisia web-esityksiä ja projektiensa suoritusta. Lisäksi sinulla on 14 päivää aikaa peruuttaa maksettu tilaus ilman taloudellisia menetyksiä, jos on jotain, johon et ole tyytyväinen.

Kokeile 8b ilmaiseksi

IM Creator – ilmainen verkkosivustojen rakentaja yhdistyksille

IM Creator - ilmainen verkkosivustojen rakentaja yhdistyksille

IM Creator – on ammattimainen pilvisivusto-rakentaja, joka erottuu joukosta suunnittelun mukauttamisvapauden, edistyneen toiminnallisuuden ja runsaasti ominaisuuksia, joiden avulla voit suunnitella toimivia ja visuaalisesti miellyttäviä projekteja. Verkkosivun rakentaja ei tarkoita mitään ohjelmointitaitoja, vaan tarjoaa useita etuja. Tässä on luettelo ominaisuuksista, joiden avulla saat kaiken irti verkkosivustosi suunnitteluprosessista:

 • bloggaaminen – IM Creator sallii blogin yhdistämisen mihin tahansa voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden verkkosivustoihin. Tämä on kätevää, jos aiot kannustaa käyttäjän viestintää, lataa ja päivittää uusia viestejä pitääksesi yhteyttä verkkosivustosi jäseniin.
 • Vastuullinen suunnittelu – Verkkosivun rakentajan avulla voit valita kymmenistä malleista valitaksesi sellaisen, joka täyttää täydellisesti Web-kehitystarpeesi. Kaikki mallit ovat oletusarvoisesti reagoivia ja HTML-integraatio tarjoaa mahdollisuuden antaa verkkosivustollesi yksilöllisen henkilökohtaisen ilmeen.
 • Ilmainen kuvan integrointi – Järjestelmä antaa pääsyn ilmaiseen kuvagalleriaan ja verkkosivujen suunnitteluresursseihin, jotka voit integroida voittoa tavoittelemattomalle verkkosivustolle sen kapean pinnan perusteella. Hakusuodatin helpottaa valintaa ja säästää aikaa.

Kustannus: Yksi verkkosivustojen rakentajan kiistatta kohokohtaista on sen hinnoittelupolitiikka. IM Creator on ehdottoman ilmainen voittoa tavoittelemattomille organisaatioille, ja antaa heidän suunnitella ja mukauttaa projekteja järjestelmän kaikkien ominaisuuksien avulla. Ilmainen suunnitelma tarjoaa rajoittamattoman isäntä- ja kaistanleveyden, verkkotunnuksen yhteysvaihtoehdon, mallien saatavuuden, verkkokaupan alustan, mainosbannereiden puuttumisen ja muut hyödyt. Maksetut vaihtoehdot ovat täällä myös yrittäjille ($ 8 / kk) ja White Label -käyttäjät.

Kokeile IM Luojaa ilmaiseksi

Squarespace – hyväntekeväisyysjärjestöjen verkkosivujen rakentaja järjestöille

Squarespace - hyväntekeväisyysjärjestöjen verkkosivujen rakentaja järjestöille

Squarespace – on yksi suosituimmista, ominaisuuksilla kuormattuista ja tunnistettavista verkkosivustojen rakentajista nykyaikaisessa web-kehitysrajoissa. Järjestelmä sijoittautuu all-in-one-web-rakennustyökaluksi, joka toimii erinomaisesti kaikenlaisissa projekteissa, mukaan lukien voittoa tavoittelemattomat verkkosivustot. Verkkosivuston rakentaja tarjoaa laajan ominaisuusjoukon, intuitiivisen web-suunnittelutavan ja reagoivat asettelut ammattimaisen verkkosivuston saamiseksi huippuluokan suorituskyvystä. Otetaan käyttöön voittoa tavoittelemattomat edut heti:

 • Sivutyylit – Edistyksellinen Squarespace-tyylieditori tarjoaa useita suunnittelun muokkausvaihtoehtoja sekä monipuolisen valikoiman sivutyyliä, jotka voidaan valita noin voittoa tavoittelemattomalle verkkosivustollesi. Niihin kuuluvat kansi-, tuote- ja blogisivut, galleriat, tapahtuma- ja hakemistosivut muutaman mainitsemiseksi. Valitse vain ne, joita tarvitset projektiisi, ja integroi ne vain muutamalla napsautuksella.
 • Widget-integraatio – Verkkosivun rakennustyökalun avulla voit valita monista lisäosista ja widgetistä integroitavaksi verkkosivustoosi. Siten voit valita widgettejä valokuva- ja videogallerioihin, sosiaalisen median painikkeita parempaan sisällön mainostamiseen, verkkokauppaa ja analyyttisiä työkaluja, yhteyslomakkeita jne..
 • bloggaaminen – Voit lisätä blogin hyväntekeväisyysverkkosivustollesi, koska Squarespace tarjoaa tehokkaan blogimoottorin. Viestien lisäämisen ja ajoittamisen lisäksi, se on myös mahdollista ottaa käyttöön käyttäjän kommentteja, lisätä paikannustunnisteita, lisätä RSS-syötettä, määrittää uudelleenblogointivaihtoehto jne..
 • Sosiaalinen integraatio – Squarespace mahdollistaa sosiaalisen median integroinnin, jolloin voit jakaa verkkosivustosi sisältöä suosittujen sosiaalisten verkostojen kautta. Verkkosivustosi kävijät voivat myös jakaa sisältönsä siellä olevien ajattelijoiden kanssa.
 • Google Mapsin upottaminen – Verkkosivuston rakentaja antaa mahdollisuuden upottaa Google Maps voittoa tavoittelemattomaan verkkosivustoosi osoittaaksesi organisaation tarkan sijainnin. Tämä on myös kohta, jossa voit antaa yhteystietosi, integroida palautelomakkeen, meitä koskevia tietoja ja muita niihin liittyviä tietoja.
 • Online-kalenteri – Squarespace-sovelluksella voit integroida online-kalenterin verkkosivustoosi ilmoittaaksesi organisaation jäsenille ja muille vierailijoille tulevista tapahtumista, uutisista, erikoistarjouksista, päivämääristä jne. Näiden tietojen jakaminen sosiaalisen median profiileissa on myös mahdollista täällä.
 • SSL-varmenne – Jos aiot vastaanottaa lahjoituksia verkkosivustosi kautta, SSL-varmenteen yhdistäminen on välttämätöntä käyttäjien ja luottamuksellisten tietojen suojaamiseksi. Ruututila mahdollistaa SSL-integraation verkkosivustosi turvallisuuden parantamiseksi.
 • Logo Maker – Logon luominen voittoa tavoittelemattomalle verkkosivustollesi on suotavaa (jos sinulla ei vielä ole), jos haluat parantaa sen luotettavuusastetta ja tunnustusta. Ruututilan avulla voit tehdä sen muutamassa minuutissa käyttämällä integroitua Logo Maker -työkalua.
 • Avaa työkalu – Jos aiot jakaa verkkosivustosi tiedot sosiaalisissa verkostoissa, arvostat ehdottomasti Avaa-sovelluksen saatavuutta. Tämä on tarinankerronnan työkalupakki, jonka avulla voit luoda ja julkaista tarinoita sosiaalisissa verkostoissa pitämään käyttäjät kiinnostuneina organisaatiostasi ja sen päivityksistä.
 • Acuity-aikataulut – Squarespace-integraatio Acuity Scheduling -alustaan ​​on mahdollistanut online-tapaamisten tekemisen ja hallinnan ajoissa. Näin voit yksinkertaistaa yhteistyötä organisaatiosi jäsenten kanssa tehokkaasti.
 • Kommentointijärjestelmä – Verkkosivun rakentaja tarjoaa täysin integroidun kommentointijärjestelmän, joka tukee kierteitettyjä kommentteja yksilöllisillä tavoin. Valvontavaihtoehto on myös käytössä tässä roskapostin estämiseksi.

Kustannus: Squarespace -palvelussa on 14 päivän kokeilu, jonka avulla käyttäjät voivat testata ominaisuusjoukonsa ennen tilaamistaan ​​jostakin sen maksetusta ohjelmasta. Jälkimmäiseen sisältyy neljä tilaustyyppiä, joiden hinta alkaa 12 dollaria kuukaudessa ja nousee 40 dollariin kuukaudessa. Kaikki suunnitelmat sisältävät ilmaisen isännöinnin ja verkkotunnuksen, mikä on toinen etu voittoa tavoittelemattomille verkkosivustoille.

Kokeile Squarespace ilmaiseksi

Shopify – verkkokauppa kaupallisille ja hyväntekeväisyysjärjestöille

Shopify - verkkokauppa kaupallisille ja hyväntekeväisyysjärjestöille

Shopify – on maailmankuulu verkkokaupan ohjelmisto, joka on erottunut voimakkaan ominaisuusjoukonsa ja runsaasti työkaluja, joita tarvitaan e-kauppahankkeen perustamiseen hyväntekeväisyysjärjestöille ja voittoa tavoittelemattomille järjestöille. Alusta on erottunut laajojen markkinointi-, verkkokauppahallinta- ja markkinointiominaisuuksiensa ansiosta. Jotkut niistä on lueteltu alla:

 • Synkronointiasetukset – Ohjelmisto mahdollistaa tilisi synkronoinnin muiden suosittujen ulkoisten palveluiden ja markkinoiden kanssa. Näin voit parantaa voittoa tavoittelemattoman verkkosivustosi suorituskykyä, jos aiot harjoittaa verkkokaupan kapeutta.
 • Tuotehallinta – Shopifyn avulla voit lisätä ja hallita pitkiä tuoteluetteloita sekä niiden kuvauksia, parametreja, näyttöikkunoiden näyttöominaisuuksia, edistyneitä CSV-tuonti- / -vaihtoehtoja jne..
 • SSL-sertifiointi ja petosuojausominaisuus – SSL-varmenteen yhdistäminen antaa sinun suojata verkkosivustosi tietoja luvattomalta käytöltä. Tämä vastaavasti varmistaa sen sisältämien tietojen turvallisuuden ja luottamuksellisuuden paranemisen. Sama koskee Fraud Protect -ominaisuutta, joka parantaa online-maksujen turvallisuutta.
 • Monikielinen tuki – Verkkosivustosi saatavuus useilla kielillä lisää käyttäjien kiinnostusta, jolloin pääset yhteyteen kansainvälisiin kuluttajiin.
 • Lisätty todellisuus – Shopify AR: n avulla voit tehdä käyttäjän vuorovaikutuksesta ja tuotteiden esittelystä houkuttelevamman ja hauskemman. Ominaisuus mahdollistaa tuotteiden näyttämisen 3D-tilassa, jotta käyttäjät näkevät kaikki ominaisuudet yksityiskohtaisesti paremman ja helpomman selailukokemuksen saamiseksi.
 • POS-ohjelmisto – Tämä on jälleen yksi foorumin kohokohta, joka mahdollistaa paitsi myynnin verkossa myös tarjota kohteita myytäväksi paikallisessa myymälässä.

Kustannus: Shopify-hinnoittelupolitiikka on maltillinen, mikä selittyy sen ominaisuusjoukolla. Halvin liittymä maksaa sinulle 9 dollaria kuukaudessa, kun taas kalleimman suunnitelman hinta on 299 dollaria kuukaudessa. Lopullinen hinta riippuu suunnitelman tyypistä ja mukana olevista ominaisuuksista / ehdoista. Ohjelmisto mahdollistaa ensisijaisen tilauksen testaamisen järjestelmän tarjoaman 14 päivän kokeilun aikana.

Kokeile Shopifea ilmaiseksi

Bluehost – Paras Web-hosting yhdistyksille

Bluehost - Paras Web-hosting yhdistyksille

Bluehost – on luotettava ja tehokas isännöintipalveluntarjoaja, joka on loistava valinta voittoa tavoittelemattomille verkkosivustoille. Tämä on tällä hetkellä yksi markkinajohtaja, jota myös WordPress CMS suosittelee virallisesti maailman parhaaksi isäntäyritykseksi. Tämä ei ole ihme, koska Bluehost sisältää ominaisuuksia ja huippuluokan työkalun, jotka takaavat projektin turvallisen ja luotettavan isäntä. Tässä on joitain niistä, joista saatat olla kiinnostunut:

 • Nopea sivun latausnopeus ja korkeat käyttöajat – Nämä parametrit takaavat voittoa tavoittelemattoman verkkosivustosi arvokkaan suorituskyvyn ja nopean lataamisen riippumatta siihen suunnatun liikenteen määrästä.
 • Joustavuus ja turvallisuus – Bluehost integroituu useiden ulkoisten palveluiden, lisäosien ja sovellusten kanssa, jotka lisäävät projektisi suorituskykyä ja turvallisuutta. Sen edistyneet turvallisuustyökalut, kuten Spam Hammer tai Spam Expert, sekä hotlink-suojausvaihtoehto varmistavat kaikkien käyttöympäristön ylläpitämien verkkosivustojen täydellisen turvallisuuden..
 • Laaja kauppapaikka – Järjestelmä antaa pääsyn lukemattomille lisäosille, skripteille ja sovelluksille, joita käytetään verkkosivustosi mukauttamiseen. Voit käyttää lukuisia WordPress-teemoja, kuvagallerioita, markkinointi- ja verkkokaupan työkaluja jne.

Kustannus: Bluehost on yksi edullisimmista asumisratkaisuista. Tarkemmin sanottuna saat halvimman suunnitelman vain 39,5 dollarilla kuukaudessa, pääsy ilmaisiin SSL- ja WordPress-päivityksiin, rajaton kaistanleveys ja muut edut.

Kokeile Bluehostia nyt

Bottom Line

Voittoa tavoittelematon organisaatio on mahdoton kuvitella ilman verkkosivustoa, joka levittää ideoita, suosii toimintaansa ja kannustaa käyttäjiä liittymään siihen. Se pitää yhteisön jäseniä ajan tasalla kaikesta, jonka haluat heidän tietävän. On olemassa erilaisia ​​web-rakennustyökaluja, joiden avulla voit avata oman verkkosivustosi.

Parhaiden verkkosivustojen rakentajien valitseminen voittoa tavoittelemattoman organisaation verkkosivustoille ei saisi olla haaste tavallisille käyttäjille. Verkkosivustojen rakentajat toimivat erinomaisesti näiden projektien kehittämisessä. Niiden ominaisuudet, ominaisuudet ja hinnoittelupolitiikka takaavat verrattoman verkonrakennuksen kokemuksen, joka mahdollistaa halutun tuloksen saavuttamisen. Varmista vain, että tiedät näiden järjestelmien kaikki ominaisuudet voidaksesi valita palvelun, johon olet tyytyväinen pitkällä tähtäimellä..

Luo voittoa tavoittelematon sivusto ILMAISEKSI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map