Parhaat yhteisön verkkosivustojen rakentajat

Yhteisön verkkosivujen rakentajat


Yhteisön verkkosivustojen rakentajien käsite kattaa blogit ja foorumit – alustat käyttäjärakojen pienentämiseen. Nämä ovat mukavia temaattisia resursseja jakaa kokemuksia, mielipiteitä, lähettää kommentteja ja vain viettää aikaa samanhenkisten ihmisten piirissä.

Ne voivat olla faniverkkosivuja, harvinaisten eläinten kasvattamiseen ja kasvien viljelyyn keskittyviä blogeja, Go-pelien harrastajia, puunveistämisen ammattilaisia, keräilijöitä tai Extreme-urheilun faneja. Toisin sanoen, nämä ovat verkkosivustoja, jotka yhdistävät ihmiset kiinnostuksensa perusteella monilla markkinarakoilla.

Sosiaaliset verkostot voivat harkita myös yhteisön verkkosivustoja. Niitä ei voi luoda verkkosivustojen rakentajien kanssa, joten emme sisällytä heitä tähän käsitteeseen. Heidän kehittämisensä erityispiirteet eroavat paljon, ja siksi tämä on ohjelmoijaryhmien, muttei web-suunnittelijoiden tehtävä. Keskitämme huomio paremmin blogeihin ja foorumeihin.

Testasimme 7 parasta yhteisön verkkosivustojen rakentajaa jäsenyyssivustolle:

 1. uCoz – Paras verkkoyhteisön verkkosivustojen rakentaja
 2. WordPress – alusta kaikenlaisille jäsenyyssivustoille
 3. Pikaviestinnän luoja – ILMAINEN yhteisönsivustojen rakentaja yhdistyksille
 4. Subhub – Online jäsenyys -sivuston rakentaja
 5. Admidio – ILMAINEN avoimen lähdekoodin yhteisön hallintaohjelmisto
 6. Chambermaster – Helppokäyttöinen jäsenhallinnan ohjelmisto
 7. JOIN IT – All-in-one-ratkaisu yhteisön hallintaan

Jos olet oikeassa aloittaessasi yhteisön verkkosivuston vähällä vaivalla / investoinnilla, silloin sinun on varmasti valittava luotettava web-suunnittelualusta aloittaaksesi helposti. Valinta all-in-one- ja erikoistuneiden yhteisön verkkosivustojen rakentajien välillä saattaa olla hieman hämmentävää aloittelijalle, mikä laukaisee tarpeen tarkistaa jokainen luetteloon sisällytetty järjestelmä. Yksityiskohtainen analyysi auttaa sinua tekemään oikean päätöksen järjestelmästä, jonka kanssa jatkat työskentelyä.

uCoz – Paras verkkoyhteisön verkkosivustojen rakentaja

uCoz - Paras verkkoyhteisön verkkosivustojen rakentaja

uCoz – on suosittu pilvisivustojen rakentaja, jota käytetään laajasti yhteisösivustojen kehittämiseen. Alusta on moduulipohjainen, joten sen avulla voit luoda verkkosivustosi asettelun ja rakenteen valitsemalla ja integroimalla tarvittavat sisältömoduulit / lohkot. Järjestelmä ei ole helpoin valinta aloittelijoille, koska se voi vaatia jonkin verran koodaustietoisuutta, jos haluat tehdä verkkosivustostasi enemmän ominaisuuksia. Se on kuitenkin ehdottomasti paras ratkaisu kaikille, jotka haluavat perustaa ja hallita laadukasta yhteisön verkkosivustoa. Valitaan sen ominaisuus heti:

 • Foorumin luominen – Verkkosivun rakentajan avulla voit luoda toimivan ja melko tehokkaan foorumin integroimalla vastaava moduuli. Ota ominaisuus käyttöön vain sinun avaamalla asetusosa, valitsemalla Foorumin moduuli ja määrittämällä se kotisivuksi. Foorumi mahdollistaa tarvittavan määrän osien, oksien ja luokkien lisäämistä, jotka käsittelevät katettua markkinarakoa. Voit myös antaa tekijäoikeuksia tietyille käyttäjille, asettaa sivulla näytettävien teemojen määrän, säätää näkymän ja tilanäyttöasetuksia jne.
 • Blogiyhteys – Ominaisuus toteutetaan myös integroimalla erityinen blogimoduuli, jonka voit valita asetusosasta ja asettaa kotisivuksi. Blogimoduuli mahdollistaa materiaaliluokkien luomisen ja täyttää ne viesteillä, joita voit päivittää tarvittaessa. Täältä on myös mahdollista asettaa uutissyötteiden suunnittelu, valita sopivin blogin malli, säätää näyttöparametreja ja artikkeleiden suunnittelua, määritellä blogikuvien yleiset ominaisuudet jne. Lisäksi voit ottaa käyttöön postin arviointivaihtoehdon, lähettää kommentteja koskevat ilmoitukset sähköpostitse, valita paras esitysmuoto, määritä verkkosivuilla näytettävien viestien lukumäärä jne.
 • HTML-taidot – Vaikka verkkosivustojen rakentaminen uCozilla ei ole niin vaikeaa, on silti toivottavaa, että sinulla on HTML-taito, jos haluat antaa projektillesi korkeatasoisen ilmeen ja ainutlaatuisen suorituskyvyn. Mitä enemmän kooditietoisia olet, sitä edistyneempiä ja monipuolisempia yhteisösi verkkosivustot ovat.
 • Mallivalinta – uCoz tarjoaa kokoelman mukautettuja integroituja muokattavia malleja sekä omaa markkinoita, joissa on useita ammatillisia valmiita asetteluja ja malleja. Nämä mallit ovat maksettuja, mutta ne ovat ajan tasalla ja tyylikkäästi.

uCoz tarjoaa maltillisen hinnoittelupolitiikan. Palvelusta on ilmainen versio, joka sisältää mukautetun verkkotunnuksen, kotisivulla näkyvät mainokset, rajoitetun levytilan ja muut toiminnalliset rajoitukset. Jos todella aiot perustaa ominaisuuksilla täytetyn yhteisösivuston uCozilla, sinun tulee päivittää yhdeksi neljästä maksetusta tilauksesta. Halvimman suunnitelman kustannukset ovat tällä hetkellä vain 3 dollaria kuukaudessa, mikä on todellinen etu järjestelmän tilaajille.

Kokeile uCozia ilmaiseksi

WordPress – alusta kaikenlaisille jäsenyyssivustoille

WordPress - alusta kaikenlaisille jäsenyyssivustoille

WordPress – on suosittu sisällönhallintajärjestelmä, josta on tullut erittäin suosittu viime vuosina. Alun perin blogi-alustana luodusta järjestelmästä on tullut suosittu ohjelmisto, jota käytetään kaikenlaisten projektien käynnistämiseen ja hallintaan. WordPressin hallitseminen on melko helppoa jopa ensikertalaisille, vaikka järjestelmä merkitsee koodauksen perusteiden tuntemusta. Tämä on erityisen totta, kun kyse on monimutkaisten ominaisuuksilla kuormitettujen hankkeiden kehittämisestä. Löydä ominaisuudet, joita CMS tarjoaa käyttäjille, muista seuraavat seikat:

 • Helppo asennus – WordPressin lataus ja asennus vie vain muutaman minuutin. Prosessi on automatisoitu – tarvitset vain CMS: n luomien ohjeiden noudattamisen, jotta pääset alkuun verkkosivustosi luomisessa.
 • Joustavuus ja suunnittelun räätälöintivapaus – CMS antaa suunnittelun mukauttamisvapauden, joka antaa pääsyn useisiin työkaluihin ja ominaisuuksiin. Täällä voit tehdä paljon antaaksesi verkkosivustollesi halutun ulkoasun ja suorituskyvyn. Näin voit muuttaa verkkosivuston värejä, fontteja, taustoja, otsikkoa, alatunnistetta ja muita osioita / parametreja. Lisäksi järjestelmä sallii mediatiedostojen ja muiden sisältötyyppien lähettämisen, jotka haluat integroida projektiisi.
 • Yhteisön verkkosivustojen laajennukset – WordPress erottuu joukosta monipuolisen valikoimansa avulla ulkoisille laajennuksille, jotka on erityisesti suunniteltu yhteisösivustoille, nimittäin blogeille ja foorumeille. Joitakin suosituimpia ja eniten käytettyjä laajennuksia ovat BuddyPress, bbPress, UserPro, Youzer, Content Sensor, Wise Chat, Kutsu kuka tahansa, Seurataan ja monia muita.

WordPressin käytön lopullinen hinta riippuu useista tekijöistä. Itse CMS on ilmainen ladattavaksi ja asennettavaksi, mutta se edellyttää budjettiinvestointeja sen suorituskyvyn ja mainostamisen kannalta. Jos aiot aloittaa ominaisuuksilla kuormatun projektin, jolla on huippuluokan suorituskyky, et voi valita ilman, että valitset maksettuja laajennuksia tai teemoja. Ne eroavat toisistaan ​​kustannusten ja toimivuuden suhteen. Mutta se ei ole sitä.

Jotta voit julkaista valmisprojektin, sinun on valitse luotettava hosting ja verkkotunnus. Hinta riippuu myös valitsemastasi yrityksestä, valitsemastasi suunnitelmasta ja verkkotunnuksen hinnasta. Tässä suhteessa, Bluehost osoittautuu sopivimmaksi ratkaisuksi, jota CMS suosittelee virallisesti. Halvimman Bluehost-suunnitelman hinta on 2,95 dollaria kuukaudessa, kun taas tähän hintaan tarjolla olevat ominaisuudet ovat vaikuttavia ja riittävän monipuolisia kattamaan web-suunnittelutarpeesi.

Kokeile WordPress nyt

Pikaviestinnän luoja – ILMAINEN yhteisösivustojen rakentaja voittoa tavoittelemattomille

Pikaviestinnän luoja - ILMAINEN yhteisösivustojen rakentaja voittoa tavoittelemattomille

IM Creator – on pilvisivustojen rakentaja, joka tekee yhteisön verkkosivujen kehittämisestä yksinkertaisempaa ja edullisempaa kaikille. Järjestelmässä on laaja kirjo työkaluja ja ominaisuuksia, jotka yksinkertaistavat verkkosivustojen luomisprosessia ja joilla on huomattava vaikutus lopputulokseen. Verkkosivun rakentaja on ilmainen kaikille voittoa tavoittelemattomille organisaatioille / käyttäjille, mikä on toinen kohokohta, joka lisää sen suosiota. Luettelo ominaisuuksista, jotka IM Creator on valmis tarjoamaan, sisältää seuraavat kohdat:

 • Niche-mallit. Verkkosivun rakentaja myöntää pääsyn integroituun temaattiseen mallistoonsa, joka on oletuksena ilmainen ja reagoiva. Järjestelmä tarjoaa lisäksi useita suunnittelun räätälöintityökaluja projektin korkeatasoisen ilmeen saamiseksi, ja on myös mahdollisuus integroida HTML-koodit houkuttelevammaksi verkkosivustoesityksenä.
 • Blogging moottori. IM Creator tarjoaa tehokkaan blogimoottorin, joka mahdollistaa ominaisuuksilla täytetyn blogin luomisen ja määrittämisen. Alustan avulla voit luoda tarvittavan määrän temaattisia blogiosioita, jotta uusia viestejä voidaan edelleen ladata ja hallita tai ajoittaa niiden julkaisemista. On myös tärkeää, että sinulla on mahdollisuus ottaa käyttöön käyttäjän kommenttiominaisuus, jotta blogin kävijät voivat jakaa yhteisöuutisia, mielipiteitään, ideoita ja ajatuksia, jotka auttavat heitä pitämään yhteyttä toisiinsa ja kanssasi (blogin omistajana).
 • verkkokauppa. Bloggaustoimintojen lisäksi IM Creator antaa mahdollisuuden antaa yhteisön verkkosivustolle verkkokaupan painopiste. Tämä ominaisuus voi olla kätevä, jos aiot myydä jotain tai tarjota maksullisia palveluita yhteisöprojektisi kautta. Löydät täällä useita verkkokaupan ominaisuuksia, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun helposti, vaikka et olekaan koodaaja.

IM Creator on täysin ilmainen verkkosivustojen rakentaja yhteisöille, opiskelijoille ja taiteilijoille. Jos kuulut johonkin näistä käyttäjäryhmistä, olet tervetullut ilmoittautumaan järjestelmään ja käyttämään sen koko ominaisuusjoukkoa ilmaiseksi. Maksettujen suunnitelmien hinta IM Creator tarjoaa aluksi 8 dollaria kuukaudessa, mikä sopii erityisen hyvin yrittäjille ja jälleenmyyjille.

Kokeile IM Luojaa ilmaiseksi

SubHub – online-jäsenverkkosivun rakentaja

SubHub - online-jäsenverkkosivun rakentaja

SubHub – on verkkosivustojen rakentaja, joka auttaa käyttäjiä luomaan ja hallitsemaan jäsensivustoja onnistuneesti. Järjestelmä on täysin integroitu ratkaisu, joka antaa kaikille mahdollisuuden julkaista yhteisöön liittyvää sisältöä ansaitsemalla rahaa laaja-alaisesta jäsenyydestä, tilauksista, verkkokaupan vaihtoehdoista jne. Aloittelijalla voi kuitenkin olla vaikea hallita alustaa, koska sillä on monimutkainen web-suunnittelu. Jos olet oikeassa luomassa järjestelmän verkkosivustoa, harkitse sen tärkeimpiä etuja:

 • Jäsenyysvaihtoehdot. Verkkosivun rakentaja tarjoaa upean valikoiman tehokkaita jäsenominaisuuksia ja tasoja, joiden avulla eri jäsenryhmät voivat liittyä projektiin, nähdä asiaankuuluvaa sisältöä ja tehdä sallittuja muokkauksia.
 • Monipuoliset sisällönhallintaratkaisut. SubHub mahdollistaa yksinkertaisen, kätevän ja tehokkaan sisällönhallinnan. Voit lisätä ja päivittää artikkeleita, videoita, kuvia, verkkosivujen sivuja ja muuta niihin liittyvää sisältöä, joka voidaan julkaista välittömästi tai suunnitella etukäteen.
 • Vastuullinen suunnittelu. Järjestelmä antaa sinun valita ja mukauttaa joko yhden oletusarvoisesti reagoivista integroiduista räätälöityistä malleista tai vuokrata kehittäjät kehittämään räätälöityä verkkosivustosuunnittelua tarpeitasi vastaavaksi..
 • Integroitu ostoskori. SubHubissa on integroitu ostoskori, jonka avulla voit myydä digitaalisia / fyysisiä tuotteita käyttämällä useita maksutapoja, kuten Stripe, PayPal ja paljon muuta.
 • Yhteisön hallinnan vaihtoehdot. Verkkosivun rakentaja tarjoaa laajoja yhteisön hallintavaihtoehtoja jatkuvan käyttäjän sitoutumisen rakentamiseksi. Voit siis aloittaa ja päivittää keskustelufoorumit, jäsenhakemistot, tapahtumakalenterit, sosiaalisen median kanavat jne.
 • MailChimp-integraatio. SubHub on täysin integroitu MailChimp-sovellukseen, joka mahdollistaa kaiken hyödyn järjestelmän tarjoamista sähköpostimarkkinointivaihtoehdoista. Heti kun käyttäjä peruuttaa tilauksen, myös MAilChimp-integraatio peruutetaan automaattisesti.

SubHubilla on kolme hinnoittelusuunnitelmaa, joiden kustannukset ovat kohtuulliset. Halvin Starter-tilaus maksaa 47 dollaria kuukaudessa. Jokaisessa suunnitelmassa on ilmainen 14 päivän kokeilu, joka tarjotaan järjestelmän toimivuuden testaamiseksi. Lisäksi on mahdollista säästää jopa 15% valitsemalla vuositilaus.

Kokeile SubHubia ilmaiseksi

Admidio – ILMAINEN avoimen lähdekoodin yhteisön hallintaohjelmisto

Admidio - ILMAINEN avoimen lähdekoodin yhteisön hallintaohjelmisto

Admidio – on ilmainen avoimen lähdekoodin yhteisönhallintaohjelmisto, jota käytetään ryhmien, yhdistysten ja organisaatioiden verkkosivustojen ylläpitämiseen. Alusta tarjoaa joukon yhteisön hallintaominaisuuksia, integroituja moduuleja ja muita vaihtoehtoja, joiden avulla voidaan luoda toimivia projekteja, jotka heijastavat organisaation käyttöoikeuksia ja rakennetta. Samanaikaisesti Admidio ei ole kovin suosittu käyttäjien keskuudessa monimutkaisuutensa ja kaikkien integroitujen ominaisuuksiensa hoitamiseksi tarvittavan ajan takia. Tässä on luettelo vaikuttavimmista Admidio-kohokohdista, jotka sinun tulisi olla tietoinen:

 • Verkkomestarien keskittyminen. Admidio on online-jäsenyysohjelmisto, joka on kehitetty erityisesti verkkovastaaville, jotka ovat halukkaita ylläpitämään omia organisaatioitaan tai yhdistyksiään hyödyntämällä kaikkia jäsenyyden hallinnan etuja. Tähän sisältyy asetettuja kulunvalvontavaihtoehtoja, joita tarvitaan jäsenten tietojen suojaamiseksi luvattomalta käytöltä.
 • Jäsenoikeuksien hallinta. Verkkosivun rakennustyökalun avulla voit yksilöidä jäsenyysoikeudet kiinteistöihin, osastoihin, käyttäjäryhmiin ja erillisiin verkkosivustojen jäseniin, joiden kanssa aiot tehdä yhteistyötä. On myös mahdollista luoda konfiguroitavat jäsenluettelot, jotka voidaan viedä edelleen eri tiedostomuotoihin, mukaan lukien PDF, Excel ja CSV.
 • Tapahtuman luominen. Hallinnoidessaan Admidion kanssa käynnistettyjä verkkosivustoja voit luoda erillisiä tapahtumia, jotka tarkoittavat mahdollisuutta peruuttaa tai sitoutua niitä edelleen. Lisäksi täällä on mahdollista katsella, ladata ja hallita valokuvia / valokuva-albumeja.
 • Plugin / moduuli-integrointi. Klassisten käyttäjähallintaominaisuuksien ohella Admidio myöntää pääsyn useille moduuleille / laajennuksille, jotka voit valita, asentaa ja muokata kotisivullesi. Näitä ovat palkinnot, syntymäpäivä, kalenteri, lomakkeen täyttö, satunnaiset valokuvat, sivupalkki, ilmoitukset, tilastot, kirjallinen viestintä, Admidion WP-liitännäiset ja muut.

Admidio on ladattava ohjelmisto, mutta toimittaja ei ilmoita ohjelman kustannuksia heti alusta alkaen. Järjestelmä voidaan ladata ja asentaa ilmaiseksi. Tarjolla on myös ilmainen kokeilu, jonka avulla voit testata alustan toiminnallisuutta ilman maksuja.

Kokeile Admidio ilmaiseksi

ChamberMaster – Helppokäyttöinen jäsenhallinnan ohjelmisto

ChamberMaster - Helppokäyttöinen jäsenhallinnan ohjelmisto

ChamberMaster – on helppokäyttöinen jäsenhallintaohjelmisto, joka on kehitetty hallitsemaan kaikkia kauppa- ja liikeyhdistysten, kamarien, kongressi- ja vierailutoimistojen sekä muiden organisaatioiden jokapäiväistä toimintaa. Vaikka alusta ei ole monimutkaisuuden vuoksi niin suosittu nykyajan instituutioissa, jotkut niistä käyttävät sitä edelleen tiedon tallentamiseen sekä palveleviensa yhteisöjen kehittämiseen tai mainostamiseen. Ohjelmistossa on erottuva ominaisuusjoukko, jota tarvitaan tämän tyyppisten projektien onnistuneeseen aloittamiseen ja hallintaan, nimittäin:

 • Jäsenten hallintajärjestelmä. Alustalla on hienostunut tietokanta, jonka avulla voit kätevästi hallita jäsenluetteloita, seurata ja analysoida kaikkia merkityksellisiä tietoja, lisätä uusia jäseniä ja päivittää luetteloa olemassa olevista. Tämä edistää jäseniin liittyvien tietojen turvallista ja luotettavaa tallentamista, johon voi käyttää milloin tahansa.
 • Integroitu laskutus. Järjestelmässä on integroitu laskutuksen / laskutuksen käsittelyominaisuus, joka varmistaa rahoitustransaktioiden nopean ja turvallisen suorittamisen.
 • Muokattu raportointi. Ohjelmiston avulla saat tarkempia oivalluksia helposti luettavan hallintapaneelin avulla, joka sisältää useita raportointiominaisuuksia ja avainmittareita. On mahdollista mitata, testata, tutkia ja analysoida organisaatiosi suorituskykyä sekä luoda ja päivittää raportteja.
 • Viestintä ja ryhmät. Tämä on moduuliryhmä, joka yksinkertaistaa yhdistyksesi jäsenten yhdistämistä ja järjestämistä eri ryhmiin osallistuvien viestintyyppien perusteella.
 • Tapahtumamoduuli. ChamberMaster-moduulin saavutettavuus ja integrointi mahdollistaa erityyppisten tapahtumien järjestämisen ja hallinnan. Moduuli auttaa ottamaan huomioon kaikki tapahtuman suunnitteluprosessin vaiheet osallistujan kutsusta aina laskun lähettämiseen tai rekisteröinnin seurantaan.
 • Jäsenten säilytysvaihtoehdot. Järjestelmä on omistettu palvelemaan jokaisen käyttäjän tarpeita. Siksi se ryhtyy erityisiin jäsenten pidättämistoimenpiteisiin, jotta kaikki käyttäjät olisivat tyytyväisiä. Niihin kuuluvat lähetysseurannan välineet, tietosivujen luominen jokaiselle yritykselle, bannerimainosten käyttäminen mainostamaan yrityksiä verkkosivustosi kautta, yrityshakemistoluetteloiden parantaminen, automatisoitujen eNewsletter Hot Deal -päivitysten lähettäminen rekisteröityneille tilaajille, online-karttojen tarjoaminen käyttäjien auttamiseksi paikallisten yritysten löytämisessä. ja jäsenet jne.
 • Sosiaalinen verkostoituminen. ChamberMaster julkaisee yrityksesi uutisia, tapahtumia, päivityksiä, kuumia tarjouksia, uusia jäseniä koskevia tietoja, työpaikkailmoituksia sosiaalisissa verkostoissa, nimittäin Facebookissa ja Twitterissä. Tämä ominaisuus on kuitenkin tällä hetkellä saatavana vain Premier / Pro-version tilaajille.

ChamberMaster ei ole ilmainen ohjelmisto. Alusta tarjoaa neljä hinnoitteluvaihtoehtoa, jotka vaihtelevat ehdot, ominaisuudet ja vaihtoehdot mukaan lukien. Oikean suunnitelman valitsemiseksi sinun on tarkasteltava kunkin tilauksen ominaisuuksia ottaen huomioon kammion koko. Edullisin hinnoitteluvaihtoehto on Essential-paketti, jonka hinta alkaa 149 dollaria kuukaudessa.

Kokeile ChamberMasteria ilmaiseksi

Liity IT – monitoimiratkaisu yhteisön hallintaan

Liity IT - monitoimiratkaisu yhteisön hallintaan

Liity siihen – on all-in-one-jäsenyyden hallintaalusta, jonka avulla organisaatiot voivat seurata, hallita ja kasvattaa yhteisöjään tehokkaasti. Ohjelmisto mahdollistaa organisaation sisällä tapahtuvien tärkeimpien prosessien seuraamisen menestyäkseen jäseniä menestyksekkäästi ja yhdistääkseen ihmisiä heidän kiinnostuksenkohteidensa ja ammattiensa ympärillä. Liity siihen ei ole suosittu verrattuna muihin vastaaviin alustoihin, mutta on silti järkevää selvittää alustan tärkeimmät ominaisuudet, jos ajatellaan sen käyttöä tulevaisuudessa:

 • Advanced Jäsenyysohjelma. Join It mukana tulee edistynyt jäsenohjelma, joka voidaan määrittää käyttäjän erityisvaatimuksia varten. Järjestelmän kojelaudan kokoonpanoja on mahdollista säätää. Tässä voit muokata jäsenyyppejä, taloudellisia asetuksia, online-läsnäolon parametreja, mukautettuja kenttiä, määrittää useita järjestelmänvalvojan käyttöoikeuksia jne.
 • Organisaation hallinnan työkalut. Ohjelmisto mahdollistaa organisaation hallintatyökalujen hyödyntämisen antamaan yrityksellesi parhaan mahdollisen arvon. Hallitsemiesi työkalujen joukossa on järkevää mainita prosessin jäsenmaksut, jäsenten aikajana, jäsentaulukko, kohdennetut jäsensähköpostit ja muut.
 • Jäsenportaali. Järjestelmän avulla käyttäjät voivat helposti liittyä organisaatioosi ja pysyä yhteydessä muihin jäseniin. Jokainen tilaaja saa mahdollisuuden muokata profiilia, tarkistaa jäsentilin ja sähköpostin, tutkia ja käyttää käytettävissä olevia peruutusvaihtoehtoja, lähettää ja päivittää luottokorttitietoja jne..

Join It tarjoaa tällä hetkellä kolme maksettua suunnitelmaa, joista edullisin – Starter Package – maksaa 29 dollaria kuukaudessa. Jokaiseen suunnitelmaan sisältyy 30 päivän ilmainen kokeilu, jonka avulla käyttäjät voivat testata sen mukana olevia ominaisuuksia ja päättää sen jatkokäytöstä. Ohjelmisto tarjoaa lisäksi 20%: n alennuksen voittoa tavoittelemattomille ja 20%: n vuotuisille tilauksille.

Kokeile liittyä IT: hen ilmaiseksi

Bottom Line

Tällaisen monipuolisen valikoiman yhteisön verkkosivustojen rakentajia artikkelissa tarkastellut palvelut näyttävät olevan kohtuullisimmat ratkaisut. Heillä ei ole mitään yhteistä ja ne ovat kiinnostavia erilaisille verkkokehittäjien kategorioille aloittelijoista aina ammattilaisille, jotka suunnittelevat ainutlaatuisia räätälöityjä verkkosivustoja alusta alkaen..

Blogit ja foorumit yhdistyvät usein hyvin yhdestä verkkosivustosta, mikä tekee käyttäjien välisestä kommunikoinnista helppoa. Siksi he voivat kaikki lukea viestejä keskustellakseen niistä edelleen foorumilla tai kommenttiosassa, jakaa kokemuksia, selventää polttavin ongelmat. uCoz, IM Creator ja WordPress toimivat erinomaisesti tämän tyyppisissä verkkosivustoissa. Suunnittelun asettaminen ja erityisten ominaisuuksien lisääminen on yksinkertaisempaa integroimalla sovellus / laajennus, moduulit ja mukauttamalla niche-kohtaisia ​​malleja. Paljon tehdään koodinmuokkauksella uCozissa, kun taas yksinkertaisin tapa saada upea muotoilu on ostaa se uTemplates. Yleensä kaikki järjestelmät paljastavat itsensä parhaalta puolelta, kun on kyse yhteisösivustojen avaamisesta.

Kun kyse on uCozista, voit käyttää enemmän monimuotoisuutta kaikista näkökulmista, jos sinulla on koodauksen perusteet. Tämä on alusta kokeneille käyttäjille, jotka luovat tehokkaita ja suuria räätälöityjä tai henkilökohtaisia ​​verkkosivustoja, joilla on muita kaupallistamistavoitteita. Jos aiot käynnistää blogin, jolla on korkea julkaisutiheys ja useita osioita, et löydä parempaa verkkosivustojen rakentajaa tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map