Suosituimmat verkkosivustojen rakentajat

suosituimmat verkkosivustojen rakentajat


Etkö ole varma, mikä verkkosivustojen rakentaja toimii parhaiten Web-suunnittelustarpeisiisi? Etsitään alustaa, jolla on paras hinta-laatusuhde?

Sitten on korkea aika tarkistaa suosituimmat verkkosivustojen rakentajat, jotka eivät ole vain voittaneet maailmanlaajuista suosiota, vaan myös tunnustettiin perustellusti kaikkein ihmisarvoisimmat palvelut..

Verkkosivustojen rakentajat ovat saaneet käyttäjän tunnustusta useista syistä. Suurin osa heistä on erityisesti luotu aloittelijat mielessä. Seurauksena on, että ne takaavat yksinkertaisen, kätevän ja intuitiivisen web-rakennuskokemuksen. Nämä palvelut ovat myös kohtuuhintaisia, kun taas niiden kattamat ominaisuudet ovat enemmän kuin tarpeelliset käynnistääkseen kunnollisen verkkosivuston nopeasti.

Löysimme 7 suosituinta verkkosivustojen rakentajaa:

 1. Wix – suosituin verkkosivustojen rakentaja
 2. WordPress – Käytetyin CMS maailmassa
 3. Shopify – paras verkkokauppaympäristö
 4. Bluehost – Käytetyin isännöintipalveluntarjoaja
 5. Weebly – Square, Inc: n yhteinen verkkosivustojen rakentaja
 6. Ruututila – all-in-one verkkosivustojen rakentaja
 7. Räätälöintibrändit – suosittu verkkosivustojen rakennusyritys

Jokaisella näistä verkkosivustojen rakentajista on paljon tarjottavaa kohderyhmälle, ja jokaisella niistä on tietty valikoima ominaisuuksia, jotka mahdollistavat vaadittavien tehtävien suorittamisen. Mikä heistä toimii parhaiten verkkosivustosi kehitysprojektissa ja mitä tarkalleen heillä on tarjottavanaan? On aika selvittää se heti.

Wix – suosituin verkkosivustojen rakentaja

Wix - suosituin verkkosivustojen rakentaja

Wix – on suosituin pilvipohjaisten verkkosivustojen rakentaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tel Avivissa (Israel). Vuonna 2006 perustettu palvelu on nopeasti kehittynyt tehokkaaksi järjestelmäksi, joka nykyään antaa miljoonille verkkosivustoille maapallon ympäri. Järjestelmä tarjoaa laajan valikoiman huippuluokan ominaisuuksia ja suunnittelutyökaluja, jotka mahdollistavat erityyppisten projektien käynnistämisen ja hallinnan riippumatta niiden monimutkaisuustasosta. Katso nyt erottuvin ja suosituin niistä:

 • Suunnittelijan tekemät mallit. Wix erottuu joukosta laajan valikoiman mobiilivalmiita muokattavia teemoja vuoksi. Nykyinen mallistokokoelma käsittää yli 550 mallia, jotka kaikki ovat korkealaatuisia.
 • Vakio- ja mobiilieditorit. Verkkosivuston rakentaja tarjoaa kaksi suosittua muokkausvaihtoehtoa – tavallinen WYSIWYG-verkkosivustoeditori ja mobiilieditori. Normaalitilaa käytettäessä voit mukauttaa työpöydän verkkosivustosi tarpeitasi vastaavasti. Tekemäsi muokkaukset näkyvät automaattisesti mobiiliversiossa, kun taas mobiilitilassa tekemäsi muutokset eivät näy työpöytäversiossa.
 • Wix ADI. Keinotekoisen suunnittelun älykkyystyökalu tarjoaa käyttäjälle henkilökohtaisen suunnitteluavustajan, joka luo automaattisesti verkkosivuston suunnittelun ja ulkoasun täyttämällä sen käyttäjän lähettämällä sisällöllä. Lisäksi on mahdollista muokata verkkosivustoa antamaan sille ensisijainen muotoilu ja ominaisuudet, mutta laadun luonnos on varmasti huomattava etu.
 • Sovellusmarkkinat. Wix-sovellusmarkkinat mukana tulee useita widgettejä ja sovelluksia, jotka voit integroida verkkosivustoon saadaksesi kaiken irti sen toiminnallisuudesta. Sovellukset ovat maksettuja ja ilmaisia, ja ne on myös jaoteltu luokkiin niiden vaikutuksen perusteella. Hakusuodatinvaihtoehto mahdollistaa haun helpon ja mukavan, säästäen siten käyttäjän vaivaa ja aikaa.
 • verkkokauppa ja blogit. Wixin mukana tulee varsin tehokkaita ja joustavia verkkokaupan ja blogin päivitysmoottoreita, joiden avulla käyttäjät voivat käynnistää ja tehokkaasti hallita pieniä ja keskisuuria verkkokauppoja ja blogeja. Molemmat alustat sisältävät laajan valikoiman suunnittelun räätälöintityökaluja ja -vaihtoehtoja, joita tarvitaan sekä verkkosivustojen kehittämiseen että online-markkinointiin.

Myös Wixin hinnoittelupolitiikka on huomion arvoinen. Verkkosivuston rakentajalla on täysin ilmainen suunnitelma, jonka avulla voit testata ja tutkia järjestelmää yksityiskohtaisesti ennen päivittämistä yhteen sen maksettuihin suunnitelmiin. Heti kun päätät valita edistyneen tilauksen, voit valita kahden tyyppisistä Wix-tilauksista: Standardi- ja Business / eCommerce. Standardisuunnitelmien hinta alkaa 13 dollaria kuukaudessa, kun taas liiketoimintasuunnitelmien hinta alkaa 23 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

WordPress – Käytetyin CMS maailmassa

WordPress - Käytetyin CMS maailmassa

WordPress – on eniten käytetty sisällönhallintajärjestelmä maailmassa, jota voidaan käyttää kaikenlaisten yksinkertaisten ja monimutkaisten projektien käynnistämiseen ja mukauttamiseen. Riippumatta siitä, mitä web-suunnittelukokemusta sinulla on, olet varmasti kuullut alustasta sen vaikuttavien suunnittelun mukautusvaihtoehtojen, laajennusten monipuolisuuden ja tehokkaiden integrointiominaisuuksien ansiosta. Järjestelmä on ollut toiminnassa yli tusina vuosia, sillä se on parantanut toimivuuttaan ja toimitettujen asetusten joustavuutta. On aika kerätä CMS: n tärkeimmät edut heti:

 • Blogging moottori. WordPress luotiin alun perin blogiympäristöksi, ja siten se tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia ja työkaluja, joiden avulla on mahdollista perustaa ja räätälöidä monipuolisia blogeja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että et voi aloittaa muun tyyppisiä projekteja foorumin avulla. Järjestelmä ei tarkoita syvää web-suunnittelua tai koodaustietoisuutta. Muista kuitenkin, että ohjelmoinnin perusteiden tuntemus on ehdottomasti bonus palvelun kanssa työskennellessä.
 • Plugin ja mallien integrointi. Riippumatta siitä, minkä tyyppisen verkkosivuston aiot avata, et pääse ilman laajennuksen / mallin integrointia, jos haluat sen olevan menestys. Internetistä löytyy useita WordPress-laajennuksia ja teemoja, jotka ovat sekä ilmaisia ​​että maksettuja. Muista, että ilmaiset laajennukset / mallit eivät ole täysin turvallisia ja luotettavia, koska ne voivat sisältää haittaohjelmia, jotka voivat lopulta vaarantaa verkkosivustosi turvallisuuden ja suorituskyvyn..
 • Gutenberg-toimittaja. WordPress on mullistanut lähestymistapansa verkkosivustojen kehittämiseen ottamalla käyttöön Gutenberg Editorin. Se on yksinkertaistanut web-suunnitteluprosessia, poistanut koodin muokkauksen tarpeen. Sinun on selattava sisältölohkojen kokoelma, jotta niitä voidaan edelleen muokata ja asettaa, samalla kun luot verkkosivun asettelua.
 • Palveluntarjoaja. WordPressillä ei ole omaa isännöintiä, mikä laukaisee tarpeen etsiä paras tarjoaja verkosta. CMS suosittelee kuitenkin etusijalle Bluehost koska tämä on yksi markkinoiden luotettavimmista ja monipuolisimmista järjestelmistä.

WordPress on alun perin ilmainen kaikille. Voit ladata ja asentaa sen veloituksetta, ja on jopa mahdollista luoda ilmaisia ​​verkkosivustoja järjestelmän avulla. Jos olet kuitenkin odottanut WordPress-projektisi syvempää toimivuutta, et voi kuitenkaan investoida laajennusten / mallien integrointiin. Lisäksi sinun on huolehdittava isännöinnistä ja verkkotunnuksen valinnasta.

Kuten edellä mainittiin, paras WordPress-palveluntarjoaja ja se, jota se virallisesti suosittelee, on Bluehost. Palvelu tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen ensimmäisen käyttövuoden, ilmaisen SSL-sertifikaatin, 24/7-asiakastuen, yhden napsautuksen WordPress-asennuksen, paljon erikoistarjouksia ja kanta-asiakasbonuksia. Bluehost tunnetaan myös verkkokauppaan keskittyvästään, laajasta laajennusmarkkinapaikastaan, lisäosista, skripteistä, nopeasta sivun lataamisnopeudesta, vahvoista käytettävyysajoista ja lukuisista integroitavista sovelluksista. Bluehost-liittymien hinta alkaa vain 2,95 dollaria kuukaudessa – se on ehdottomasti arvokas tarjous!

Kokeile WordPressiä ilmaiseksi

Shopify – paras verkkokauppaympäristö

Shopify - paras verkkokauppaympäristö

Shopify – on maailman tunnetuin verkkokauppasivustojen rakentaja, joka toimittaa tehokkaan ominaisuusjoukon ja työkalukokoelman, joka takaa arvokkaan tuloksen. Shopify on Kanadassa toimiva verkkokaupan alusta, jonka pääkonttori sijaitsee Ottawassa, Kanadassa. Se on perustettu vuonna 2004, ja siitä on tullut maailman tehokkain verkkokauppasivustojen rakentaja. Verkkokaupan alustana Shopify nauttii suosiota käyttäjien keskuudessa, jotka mieluummin tekevät ostoksia verkossa. Ei ole ihme, koska järjestelmän avulla voidaan luoda, mukauttaa ja mainostaa kaikenlaisia ​​verkkokauppoja, pienistä ja hypermarketteihin. Tässä ovat ohjelmiston pääpiirteet:

 • Myyntipiste (POS) Ohjelmisto. Shopifyssä on POS-ominaisuus, jonka avulla voidaan myydä tuotteita fyysisessä paikassa, hyväksymällä luottokortteja ja käyttämällä järjestelmän inventaario-, markkinointi-, toimitus- ja hallintatyökaluja.
 • Tuotehallinnan ominaisuudet. Alusta mahdollistaa ostoskorin ja Osta-painikkeen integroinnin verkkokauppaan, jotta asiakkaat voivat luoda tarvittavan määrän tuotekortteja. Ohjelmisto tuottaa vastaavasti tuotesulakoodit automatisoidussa tilassa, jotta käyttäjät voivat lisätä tuoteluetteloita / gallerioita projektiinsa. Mikä on, järjestelmässä on CSV-tiedostojen tuonti / vienti -ominaisuus, joka varmistaa entistä helpomman tuotehallintaprosessin.
 • Markkinoinnin lisäasetukset. Kun Shopify käsittelee verkkokaupan mainosprosessia, Shopify tarjoaa useita edistyneitä markkinointityökaluja ja ominaisuuksia, joiden avulla on mahdollista käyttää huippuluokan tulosta. Niiden etujen joukossa, joita voit hyödyntää täällä, on aluksi järkevää mainita mahdollisuus luoda online-kuitteja, tutkia ja analysoida verkkokauppojen tilastoja, hallita verkkokauppasi tilisi saldoa ja käyttää luetteloa tehokkaista Shopify-ominaisuuksista, kuten App Store, BOGO alennukset, Shopify Ping, Shopify Tap & Chip Reader ja paljon muuta.
 • Tehokkaat integrointimahdollisuudet. Shopifyn avulla voit hyödyntää joukko tehokkaita integrointiominaisuuksia. Näin voit integroida Shopify-tilisi menestyksekkäästi maailmankuuluihin markkinapaikkoihin ja kirjanpito-ohjelmistoihin, kuten Amazon, Quickbooks, Xero jne. Tämän avulla voit myydä fyysisiä / digitaalisia tuotteita näillä alustoilla hyödyntäen monikanavaista tukea..
 • Lisätty todellisuus. Tämä edistyksellinen ominaisuus on varmasti suureksi avuksi, kun on kyse tuotteiden myynninedistämisen ja myynnin kasvun tehostamisesta. Lisätyn todellisuuden ansiosta pystyt esittämään varastossa olevia tuotteita 3D-tilassa, jotta potentiaaliset asiakkaasi näkevät niiden edut yksityiskohtaisesti.

Shopify-hinnoittelupolitiikka on maltillinen, mutta se vastaa ehdottomasti käyttäjien odotuksia. Ohjelmiston tarjoama ominaisuusvalikoima on enemmän kuin tarpeellinen kaikenlaisten verkkokauppaprojektien toteuttamiseen – pienistä ja monimutkaisiin. Tarjolla on ilmainen 14 päivän kokeilu, jonka aikana voit testata yksityiskohtaisesti yhden Shopifyn tilauksista. Halvin suunnitelma, jonka voit päivittää, maksaa 9 dollaria kuukaudessa, mikä on melko kohtuullinen ja edullinen ratkaisu.

Kokeile Shopifea ilmaiseksi

Bluehost – Käytetyin isännöintipalveluntarjoaja

Bluehost - Käytetyin isännöintipalveluntarjoaja

Bluehost – on eniten käytetty hosting-palveluntarjoaja, joka tunnetaan myös turvallisuudestaan, uskottavuudestaan ​​ja tehokkaista ominaisuuksistaan. Alusta toimii erityisen hyvin niille käyttäjille, jotka eivät ole koskaan olleet mukana verkkosivustojen kehittämisessä tai jotka eivät ole aiemmin käyttäneet CMS: ää. Järjestelmä on täydellinen vaihtoehto minkä tahansa tyyppisten verkkopohjaisten projektien tallennukseen riippumatta niiden koosta, erikoistumisalueen monimutkaisuudesta. Samaan aikaan Bluehost on ainoa palveluntarjoaja, jota WordPress CMS suosittelee virallisesti tarjoamiensa monien etujen takia. Täällä he menevät:

 • Integroitu kauppapaikka. Bluehost toimittaa tehokkaan integroidun markkinapaikan, joka tarjoaa laajan valikoiman sovelluksia, skriptejä, lisäosia ja widgettejä, jotka voivat tuoda verkkosivustosi suorituskyvyn aivan uudelle tasolle. Täältä valitsemiesi sovellusten joukossa on järkevää mainita useita WordPress-malleja, blogi- ja verkkokaupan laajennuksia, projektimarkkinointi- ja markkinointityökaluja, kuvagalleria jne..
 • turvallisuus. Järjestelmä tunnetaan edistyneistä tietoturva- ja roskapostisuojausvaihtoehdoista, jotka mahdollistavat projektin estämisen kolmansien osapuolien luvattomalta käytöltä ja monipuolisten luottamuksellisuusuhkien estämiseksi. Hotlink-suojausominaisuuden lisäksi Bluehost tarjoaa laajan valikoiman turvallisuusvälineitä, kuten Spam Hammer, Spam Expert ja muut.
 • Nopea sivun latausnopeus ja korkeat käyttöajat. Isännöintipalveluntarjoaja varmistaa sivun latausnopeuden parantamisen ja käytettävyyden korottamisen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat verkkosivustosi suorituskyvyn parantamisen ja saat sen aivan uudelle tasolle. Tällainen lähestymistapa johtaa lopulta liikenteen kasvuun ja projektitoimintojen paranemiseen.
 • Joustavuus. Yhtiö integroituu menestyksekkäästi useisiin ulkoisiin palveluihin, sovelluksiin ja lisäosiin, joilla on positiivinen vaikutus verkkosivujen yleiseen suorituskykyyn. Sinun on valittava ne palvelut, jotka edistävät yrityksesi suosiota ja mainostamista.

Bluehost-hinnoittelupolitiikka on enemmän kuin kohtuuhintaista kaikille. Järjestelmä tarjoaa kahden tyyppisiä tilauksia, joista halvin maksaa vain 2,95 dollaria kuukaudessa. Suunnitelma tarjoaa useita etuja, kuten rajaton kaistanleveys, SSL-yhteysominaisuus, useita säännöllisiä WordPress-päivityksiä ja paljon muuta.

Kokeile Bluehostia nyt

Weebly – Square, Inc: n yhteinen verkkosivustojen rakentaja.

Weebly - Square, Inc. -yrityksen yleinen verkkosivustojen rakentaja

Weebly – on luotettava verkkosivustojen rakentaja, jota käytetään houkuttelevien ja monipuolisten verkkosivustojen kehittämiseen ja mukauttamiseen. Verkkosivun rakentaja käynnistettiin vuonna 2006, ja se on saanut suosiotaan yli 50 miljoonan käyttäjän kanssa ympäri maailmaa.

Tästä päivästä lähtien verkkosivujen rakentaja on pääasiassa valittu käyttäjien toimesta, jotka aikovat luoda pienistä suuriin verkkokauppoja, mutta sitä voidaan silti käyttää muuntyyppisten hankkeiden käynnistämiseen henkilökohtaisiin ja yrityssovelluksiin. Upean verkkokaupan ominaisuuksien lisäksi Weebly tunnetaan myös laajoista blogointi-, kuvankäsittely- ja integrointiominaisuuksistaan. Jos olet kiinnostunut työskentelemään Weeblyn kanssa, katso nyt sen erinomaisia ​​ominaisuuksia:

 • Laaja integrointivaihtoehto. Weeblyssä on paljon integroitavia widgettejä ja sovelluksia, jotka voit valita projektiisi. Näitä ovat mediatiedostot, kartat, diaesitykset, kuvakokoelmat, hakukentät ja mitä ei. Upota koodi -ominaisuus puolestaan ​​antaa sinun lisätä tarvittava määrä elementtejä sivullesi, jotta se antaa ainutlaatuisen suunnittelun. Verkkosivuston rakentaja toimittaa lisäksi joukon edistyneitä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erottuvan joukosta.
 • verkkokauppa. Kuten edellä mainittiin, Weeblyllä on nyt huippuluokan verkkokaupan painopiste. Verkkosivuston rakentaja käsittää useita yritystoimintaan kohdistuvia ominaisuuksia, joilla on voimakas vaikutus verkkokaupan suorituskykyyn. Siksi mukana tulee integroitu ostoskori, turvalliset maksu- ja lähetysvaihtoehdot, laajat tuotehallintatyökalut, kätevä ja hyödyllinen hakusuodatinvaihtoehto, yksinoikeustarjoukset ja asiakastuki, CSV-tuotteiden tuonti / vienti, kätevät mobiilisovellukset ja mikä ei.
 • bloggaaminen. Weebly sallii yhdistää ja hallita täysikokoista blogia projektiisi melkein nopeasti. Mitä voit tehdä blogin käynnistämiseksi, on viestien lisääminen, päivittäminen ja ajoittaminen, sosiaalisen median jakamisvaihtoehtojen määrittäminen jokaiselle viestille, edullisen kommentointijärjestelmän valitseminen, alatunnisteiden ja otsikoiden mukauttaminen jokaiselle lisätylle viestille, artikkelien sisällönkuvauskenttien valitseminen ja mikä ei . Järjestelmä tarjoaa myös joukon blogin malleja, jotka ovat myös ilmaisia ​​ja muokattavissa.
 • Weebly-mainostyökalu. Työkalu on otettu käyttöön vasta kauan sitten, mutta se paljastaa useita sähköpostimarkkinointivaihtoehtoja järjestelmän käyttäjille. Sen mukana tulee sarja valmiita malleja erityyppisille sähköpostilajeille (promo-uutiskirjeet, tiedotteet, tapahtumien ja tuotteiden esittely jne.) ja luo automaattisesti viestejä käyttäjän toiminnasta. Työkalulla järjestetyt ja pidettävät sähköpostimarkkinointikampanjat ovat tehokkaita ja ammattitaitoisia. Weebly Promote tarjoaa myös kätevän sähköpostin vetämis- ja pudotusrakentajan, lukuisia teknisen tuen työkaluja, yhteystietojen segmentointivaihtoehtoja ja paljon muuta.

Weebly erottuu myös joukosta monipuolisen, mutta edullisen hinnoittelupolitiikansa ansiosta. Verkkosivuston rakentaja tarjoaa monentyyppisiä tilauksia, mukaan lukien ilmainen, koskaan päättyvä suunnitelma, jonka avulla voit testata järjestelmän koko ominaisuusryhmän eduksi. Maksettujen suunnitelmien hinta alkaa 4 dollaria kuukaudessa ja kasvaa suhteessa ominaisuuksiin / ehtoihin, jotka sisältyvät maksettuihin tilauksiin.

Kokeile Weeblyä ilmaiseksi

Ruututila – monitoimilaitteen verkkosivustojen rakentaja

Ruututila - monitoimilaitteen verkkosivustojen rakentaja

Squarespace – on yksi suosituimmista ja tunnistettavimmista DIY all-in-one -sivustojen rakentajista, joka on suunnattu pääasiassa luovien ja yrittäjien tarpeisiin. Järjestelmä mahdollistaa erityyppisten hankkeiden käynnistämisen, mutta se toimii erityisen hyvin salkkuissa, blogeissa ja pienissä digitaalisissa verkkokaupoissa. Tärkeää on, että kaikilla Squarespace-tekniikalla rakennetuilla verkkosivustoilla on houkuttelevat mallit ja huomionarvoinen toiminnallisuus, vaikka järjestelmää ei ole helppo hallita aloittelijoille. Katso nyt joitain merkittävimmistä Squarespace-ominaisuuksista:

 • WYSIWYG-editori. WYSIWYG-verkkosivustojen rakentajana Squarespace antaa sinun hallita koko verkkosivustojen kehitysprosessia. Muista kuitenkin, että kaikki tekemäsi muokkaukset tallennetaan automaattisesti, mikä tekee esikatselun käytöstä poissa käytöstä. Tämä tarkoittaa, että et näe lopullista tulosta, ennen kuin verkkosivusto on julkaistu. Vastaavasti verkkosivustosi vierailijat näkevät sen yhdessä vahingossa tekemiesi virheiden ja virheiden kanssa.
 • Responsiiviset mallit. Ruudumittaustilat ovat täysin reagoivia ja niissä on korkea laatu, vaikka mallistokokoelma ei olekaan niin laaja verrattuna muihin suosittuihin palveluihin. Verkkosivuston rakentajalla on kätevä vedä ja pudota -editori, jonka avulla voit valita ja järjestää tarvittavat verkkosivustoelementit helposti. Alusta tarjoaa ammattimaisia ​​malleja, jotka ovat hienoja digitaalisten verkkokauppojen, portfolioiden, blogien, kahvila- ja ravintola-verkkosivustojen, hääsivustojen ja muiden vastaavien hankkeiden kehittämisessä..
 • Portfolio Design Focus. Ruututilassa on erottuva ja rikas ominaisuusjoukko, joka kattaa vallitsevan määrän käyttäjien salkun luontitarpeita. Järjestelmässä on kansilehdenmuodostin, HTML / CSS-muokkausasetukset, digitaalikauppojen kassasivun muokkausohjelma, logo & Otsikon muokkaustyökalu. Se tarjoaa myös edistyneen tyylieditorin, jonka avulla voit valita erilaisia ​​sivutyylejä tarpeitasi vastaaviksi (Näitä ovat kansi-, galleria-, blogisivut, hakemistosivut, blogi- ja tapahtumasivut ja mitä ei). Heti kun olet valinnut vaaditun sivutyypin, loput sivut mukautuvat siihen automaattisesti.
 • verkkokauppa. Verkkosivun rakentaja mahdollistaa pienten ja keskisuurten verkkokauppojen käynnistämisen ja hallinnan, joiden toimivuus riippuu valitusta suunnitelmasta. Verkkokaupan ominaisuudessa on ilmainen SSL-sertifikaatti, integroitu ostoskori, houkuttelevat tuotteiden näyttöasetukset, videon upotusominaisuus, yksityiskohtainen tuoteesitys ja kuvaus. Voit myös lisätä monipuolisia tuotevariaatioita, käynnistää kanta-asiakasohjelmia sekä mukauttaa hinnoittelu- ja toimitusvaihtoehtoja tarpeidesi mukaan.
 • bloggaaminen. Squarespace -palvelun avulla voit käynnistää ja hallita omaa blogiasi parantaaksesi käyttäjien sitoutumista ja tyytyväisyyttä. Täällä voit julkaista ja päivittää viestejä, ottaa käyttöön kommentteja ja RSS-syötteitä, lisätä paikannustunnisteita, käyttää iTunes-merkintöjä, päivittää päivityksiä ja paljon muuta.

Squarespace on luotettu pilvisivustojen rakentaja, joka toimii loistavasti salkkujen, pienten ja keskisuurten verkkokauppasivustojen sekä yritysprojektien luomiseen. Verkkosivuston rakentaja ei tarjoa ilmaisia ​​suunnitelmia, mutta se mahdollistaa järjestelmän toimivuuden testaamisen 14 päivän ilmaisen kokeilun aikana. Maksetun tilauksen hinta alkaa 12 dollaria kuukaudessa, mikä on melko hyvä vaihtoehto jokaiselle järjestelmäsovelluksesta kiinnostuneelle käyttäjälle.

Kokeile Squarespace ilmaiseksi

Räätälöintibrändit – suosittu verkkosivustojen rakennusyritys

Räätälöintibrändit - suosittu verkkosivustojen rakennusyritys

Tailor Brands – on suosittu verkkosivustojen rakennusyritys, joka näkee tärkeimmän tehtävänsä auttaa yrityksiä virtaviivaistamaan tuotemerkkiprosessejaan. Järjestelmä takaa korkeatasoisen tuotemerkin ja suunnittelun yrityksellesi siten, että se erottuu joukosta. Räätälöityjä tuotemerkkejä tuottaa tekoäly, joka edistää projektisi suorituskykyä ja ainutlaatuista tuotemerkki-identiteettiä. Alla on lueteltu yrityksen erottuvimmat kohokohdat, jotka tekevät yrityksestä erottumaan joukosta:

 • Logo Maker. Alustan avulla on mahdollista suunnitella yrityksellesi ainutlaatuisia logoja, jotta se menestyy ja paljastaa yrityksesi identiteetin. Palvelu tarjoaa useita logonluontityökaluja, joita on saatavana varastossa, ja voit valita tarvittavat elementit tarpeitasi vastaavan logon suunnitteluun. Koko logon luomisprosessi on helppoa, nopeaa ja kätevää jopa aloittelijoille. Tämä selitetään integroidulla AO-algoritmilla, joka tekee koko työn puolestasi.
 • Sosiaalisen hallinnan vaihtoehdot. Alustalla on täysin integroitu sosiaalisen hallinnan alusta, jonka avulla on mahdollista jakaa projektiin liittyvää sisältöä ja julkaista artikkeleita sosiaalisissa verkostoissa.
 • Räätälöityjä mainoksia. Palvelu tunnetaan integroidusta Tailor Ads -alustasta, joka mahdollistaa välittömien mainosten luomisen ja lisäämisen, joita tarjotaan eri muunnelmissa vastaamaan käyttäjien vaatimuksia ja tarpeita.
 • Brändäystyökalu. Räätälöidyt tuotemerkit antavat pääsyn edistyneeseen yritysbrändityökalujen sarjaan, joka on luotu yrityksesi erikoistumista ja myynninedistämistarpeita ajatellen. Työkalut ovat erittäin mukautettavissa. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää käyntikorttiideoita tai EPS-tiedostoja luodaksesi erinomaisen verkkosivustosuunnitelman, joka vastaa yrityksesi verkkosivustosi vaatimuksia.

Tailor Brands on ammattimainen yritysbrändi- ja web-kehitysyritys, jolla on laaja valikoima integroituja työkaluja ja ominaisuuksia. Järjestelmällä ei ole ilmaista suunnitelmaa, mutta sen maksetut tilaukset tarjotaan kohtuuhintaan. Halvimman suunnitelman hinta alkaa 9,99 dollaria kuukaudessa. Se voidaan kuitenkin alentaa 2,99 dollariin kuukaudessa, jos suoritat kertaluonteisen vuosimaksun.

Kokeile räätälöityjä tuotemerkkejä nyt

Bottom Line

Verkkosivun rakentajien valinta on monipuolinen, ja monille markkinarakoille on paljon vaihtoehtoja. Käyttäjillä on kuitenkin edelleen ongelmia kunnollisen web-rakennustyökalun valinnassa. Wix, Shopify, Squarespace, Weebly, Bluehost, Tailor Brands ja WordPress CMS ovat maailman tunnetuimpia palveluita, jotka eivät vaadi ollenkaan esittelyä. Jokainen heistä on johtava tietyllä markkinaraolla, oli se sitten verkkosivustojen rakentaja, isännöintiyritys tai CMS. Jos etsit parhaillaan kelvollista ratkaisua johonkin näistä markkinarakoista, nämä alustat ovat varmasti kohtuullinen sijoitus, joka lopulta kannattaa.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map