Verkkosivun rakentajat: White Label- ja jälleenmyyjäohjelmat analysoitu

Parhaat koulujen ja opettajien verkkosivustojen rakentajat


Valkoisen merkinnän merkitystä nykyaikaisessa verkkosuunnitteluradassa ei pidä aliarvioida, varsinkin kun kyse on onnistuneesta verkkosivustokehityksestä. Valkoinen etiketöinti on tehokas strategia, joka mahdollistaa levitysnopeuksien lisäämisen, samalla kun keskitytään tuotteiden markkinointiin sen luomisen sijaan. Seurauksena on, että saat useita etuja, mukaan lukien asiakaskunnan, verkkosivustoliikenteen, liiketoimintapotentiaalin ja tietysti voiton kasvattaminen.

Valkoinen merkintä web-suunnittelussa edistää helppoa verkkosivusto- ja yritysbrändäystä, vähentää markkinointiinvestointeja, kustannustehokkaiden ratkaisujen kehittämistä, tuote / palvelun arvon kasvua, myynnin keskittymistä jne. Monet ohjelmistoyritykset, mukaan lukien verkkosivustojen rakentajat, käyttävät valkoisia merkintöjä tärkeänä osana liiketoimintaansa. strategia, koska siitä on hyötyä molemmille osapuolille: tuottajat saavat enemmän asiakkaita ilman ylimääräisiä markkinointiinvestointeja, kun taas jälleenmyyjät ansaitsevat palkkiot tarvitsematta huolehtia myymistään tuotteesta.

Olemme tutkineet tätä aihetta saadaksesi sinulle luettelon verkkosivustojen rakentajista, jotka joko tarjoavat white label -ratkaisun tai mielenkiintoisia vaihtoehtoja sille. Olitpa riippumaton suunnittelija, startup tai vakiintunut yritys, olemme saaneet sinut kattamaan.

Analysoimme 10 parasta verkkosivustojen rakentajan valkoista tarraa & Jälleenmyyjäohjelmat:

 1. IM Creator PRO – Paras Whitelabel & Jälleenmyyjäohjelma
 2. Ucraft – White Label verkkosivustojen rakennusohjelmisto
 3. Kirjanmerkki – White Label Design Agency -ohjelma
 4. uKit – Yksi parhaimmista elinikäisistä kumppaniohjelmista
 5. Wix – Valkoinen etiketti & Jälleenmyyjien ohjelma selitetty
 6. ShopWired – White Label-verkkokauppaympäristö
 7. Weebly web-suunnittelijoille – perusteellinen ohjelmakatsaus
 8. Webydo – monitoimilaitteen web-suunnitteluympäristö
 9. Duda – verkkosivustojen rakentaja asiakashallinnalla
 10. Squarespace -kehittäjäympäristö selitettiin

Jos olet oikeassa aloittaessasi omaa etikettiyritystäsi, sinua voidaan rohkaista saamaan lisätietoja tällaisista verkkosivustojen rakennusohjelmistoista ja heidän tarjoamistaan ​​ohjelmista. Jokainen järjestelmä on huomion arvoinen, koska jokaisella niistä on useita white label -etuja, jotka edistävät yrityksesi suorituskykyä ja mainostamista. Katsotaanpa suosituimpia ja monipuolisimpia verkkosivustojen rakentajia, jotka tarjoavat edistyneitä white label -ratkaisuja.

IM Creator Pro – Paras valkoinen etiketti & Jälleenmyyjäohjelma

Pikaviestinnän luoja White Label

IM Creator – on monipuolinen verkkosivustojen rakentaja, joka tarjoaa parasta ja halvinta White Label -ratkaisu suunnattu yrittäjille verkkosivujen suunnittelijoille, verkkosivujen suunnittelutoimistoille, jälleenmyyjille ja aloittelijoille. Aloitat erittäin pienellä alkuinvestoinnilla (350 dollarin vuosimaksu) ja voit luoda ja julkaista niin monta sivustoa kuin haluat. Lisäksi kaikki sivustot saavat rajoittamattoman isäntätilan ilmaiseksi riippumatta siitä, kuinka paljon liikennettä he saavat. On myös virastoille ja isännöintiyrityksille tärkeitä tasoja, jotka antavat niille mahdollisuuden isännöidä sivustoja palvelimillaan ja veloittaa käyttäjiltä siitä myös.

Jos tarvitset näitä ja muita vaihtoehtoja, kuten cPanel-integraatio, omien verkkotunnusten sovellusliittymä ja muut kehittäjien ominaisuudet, IM Creator tarjoaa kaksi White Label -pakettia: ‘Isännöi itse’ ja ‘Palvelimien hallinta’. ‘Valkoisen etiketin’ lisäksi sinä (tai yrityksesi) saada rajoittamaton mahdollisuus hallita verkkosivustojen rakentajan toimintoja brändisi alla. Näiden pakkausten kustannukset ovat vastaavasti 2500 dollaria ja 25000 dollaria.

Hyödyllinen vinkki: voit vähentää ”Standard White Label” -kustannuksia 20% käyttämällä erityistä mainoskoodia SWB-kävijöille – superb20off.

IM Creator White Label -ohjelman tärkeimmät ominaisuudet

 • Täysi hallinta. White Label -ratkaisun avulla saat täyden hallinnan verkkosivustoeditorin elementeistä. Näitä ovat kielet (voit asettaa verkkosivustosi saataville millä tahansa kielellä, jos sellainen on), hinnoittelu, mallin valinta, käyttäjän luominen, verkkosivuston muokkaaminen ja paljon muuta.
 • Verkkosivun tuotemerkki. Järjestelmä integroituu yrityksen brändityyliin, jolloin on mahdollista perustaa oma projekti, jolla on brändin identiteetti ja tunnustus. Kun korvaat alkuperäisen IM Creator -brändäyksen, saat mahdollisuuden tehdä projektistasi tunnistettavissa nykyisille ja potentiaalisille asiakkaille.
 • Verkkotunnuksen rekisteröinti. Työkalun avulla voidaan luoda ja rekisteröidä rajoittamaton määrä verkkosivustoja ja verkkotunnuksia valittuun suunnitelmaan.
 • Ohjauspaneeli. Verkkosivun rakentaja toimittaa ohjauspaneelin, joka on luotu jälleenmyyjien tarpeita ajatellen ja tarjoaa useita projektin suorituskyvyn seurantatoimintoja.
 • Asiakaspalvelu. Kun käytät White Label -työkalua, käytät ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakastukea, jonka avulla voit ratkaista kaikki järjestelmään liittyvät ongelmat.
 • turvallisuus. Palvelu varmistaa kaikkien verkkosivuilla olevien maksujen ja henkilökohtaisten tietojen täydellisen turvallisuuden integroidun SSL-varmenteen avulla.

Kokeile IM Creator White Label -sovellusta

Ucraft – White Label verkkosivustojen rakennusohjelmisto

Ucraft White Label

Ucraft – on edistynyt verkkosivustojen rakentaja, joka on käynnistänyt sen White Label -ohjelma kesäkuussa 2017. Sen tarjous on riittävän tarttuva kaikille käyttäjäryhmille. Jos olet pieni suunnittelustudio tai freelancer, joka toimii kymmenien yksinkertaisten tai melkein yksinkertaisten verkkosivustojen kanssa vuodessa, voit käyttää ”Standard Package” -ratkaisuja, jotka maksavat 479 dollaria / kuukausi. Tästä kustannuksesta saat: oman tuotemerkin, mallit ja verkkotunnuksen, Google-pilvipalvelun, Ucraft-verkkokehittäjien suunnittelemat ainutlaatuiset mallit, eCommerce App, integroidun aloitussivun luomissovelluksen, Logo Maker -sovelluksen, 20+ integrointia suunnittelu-, analytiikka- ja markkinointiympäristöihin , kyky luoda rajoittamattomia verkkosivustoja.

Tässä White Label -ohjelmassa on myös oma järjestelmänvalvojapaneeli, oma päällikkö, verkkotunnuksen jälleenmyyjäohjelma ja oma laskutusjärjestelmä ja muut oikeudet. Tämä on todella ainutlaatuinen ominaisuus tällaisiin whitelabel-kustannuksiin.

Toinen Ucraftin whitelabel-suunnitelma – ”Itsensä ylläpitämä alusta” (1899 dollaria / kk) sopii parhaiten suurille verkkostudioille, jotka luovat satoja verkkosivustoja vuosittain. Edellisten vaihtoehtojen lisäksi saat mahdollisuuden isännöidä verkkosivustoja isännöintialustallasi, luoda oman viiteohjelman, laajentaa ja ohittaa ytimen, käyttää rauhallista sovellusliittymää mukautettujen verkkosivustojen integrointiin, | tehokas tekninen tuki ja monia muita vaihtoehtoja.

Ucraft White Label -ohjelman tärkeimmät ominaisuudet:

 • Oma tuotemerkki. Jos olet web-suunnittelija, voit luoda verkkosivustoja ilman Ucraft-tuotemerkkiä. Verkkosuunnittelussa tai isännöintiyrityksessä on mahdollisuus käyttää Ucarftin toimittajan käyttöliittymää omalla logollaan.
 • Oma hinnoittelumalli. Voit laskuttaa asiakkaitasi valitsemallasi hinnoittelumallilla, jolla hallitset maksuja ja tilauksia tarpeen mukaan. Mukana ovat myös myyntikampanjat ja alennuskoodit.
 • Oma suositusohjelma. Voit mainostaa merkkituotteiden verkkosivujen rakentajaa viittaus- tai kumppaniohjelmien avulla. Voit asettaa lähetysmaksun haluamallasi tavalla.
 • Omat mallit. Uusien mallien suunnittelu tekee merkkisivustosi rakentajasta täysin ainutlaatuisen. Lisäksi saat 5 Ucraft-tiimin suunnittelemia malleja.
 • Oma hosting. Asentamalla tuotemerkkisi verkkosivustojen rakentaja voit valita isännöimisen Ucraft-palvelimilla, Google Cloudilla tai omalla palvelimellasi. Se on hyödyllinen isännöintipalveluntarjoajille, jotka käyttävät verkkosivustojen rakennuspalvelua asiakkailleen.
 • Oma verkkokauppa. Voit avata ja hallita omaa verkkokauppaa onnistuneesti käyttämällä White Label -ohjelman ja sen integroidun verkkokauppasovelluksen rajattomia etuja.
 • Omat integraatiot. Riippumatta White Label -suunnitelmasta, jota aiot käyttää, voit valita ja käyttää yli 20 integrointia edistyneiden suunnittelu-, markkinointi- ja analytiikkaalustojen kanssa. Yhteistyö näiden alustojen kanssa edistää tehokkaasti muuntokurssiasi ja asiakkaidesi säilyttämistä.

Kokeile Ucraft White Label -levyä

Kirjanmerkki – White Label Design Agency -ohjelma

Bookmark Web Design Agency

Kirjanmerkki – on uuden sukupolven verkkosivustojen rakentaja, joka tulee edistyneiden kanssa Virasto-ohjelma, joka myötävaikuttaa tehokkaasti liiketoiminnan kasvuun ja laajentamiseen. Ohjelman avulla voit perustaa ja hallita omaa verkkosivustojen suunnittelutoimiston verkkosivustoa hyödyntämällä tehokasta integroitua tekoälyn työkalua. Rekisteröinti ohjelmaan on erittäin helppoa.

Tästä päivästä lähtien sinusta voi tulla rekisteröitynyt kirjanmerkki-agentti vain 99,95 dollarilla / vuosi, ja voit käyttää tuloja laskutusvaihtoehdon ja suunnitelman ehtojen perusteella. Ohjelman suurimmista eduista mainitaan vain edistyneet analyyttiset työkalut, kirjanmerkkimainosten puuttuminen, videotausta-integrointivaihtoehdot, rajaton määrä asiakkaita, kaistanleveys ja levytila, verkkotunnusyhteysominaisuus jne..

Bookmark Agency -ohjelman tärkeimmät ominaisuudet:

 • AIDA-avustaja. Integroidun AIDA-työkalun ansiosta Bookmark agency Program -ohjelma antaa sinun saada valmis projekti melkein ilman aikaa ja pienin voimin. AI-pohjainen AIDA-avustaja luo automaattisesti verkkosivuston käyttämällä tarjoamaasi sisältöä vastatessaan järjestelmän tuottamiin kysymyksiin. Kirjanmerkki hyödyntää keinotekoisen älykkyyden voimaa parantaa tulosten ja käyttäjien sitoutumista.
 • Useita yritystyyppejä. Aloittaaksesi monipuolisen, reagoivan verkkosivuston Bookmark Agency -ohjelmalla, voit valita yli 750 yritystyypistä erikoistuneen markkinaraon ja käynnistämäsi yrityksen perusteella.
 • Nopea verkkosivujen hallinta. Ohjelman ehdot edellyttävät jatkuvaa verkkosivujen hallintaa ja laskutusta, mikä vastaa osaltaan projektin tehokasta suorituskykyä.
 • Laskutusvaihtoehdot. Voit valita useista laskutusvaihtoehdoista, jotka parhaiten vastaavat yrityksesi vaatimuksia. Siten järjestelmä voi hoitaa kaikki laskutusvihjeet asiakkaidesi puolesta tai olet itse vastuussa maksunäkökohdista. Tulot, jotka saat vastineeksi, riippuvat valitusta laskutusvaihtoehdosta.
 • Muokatun koodin upottaminen. Aivan kuten järjestelmä mahdollistaa verkkosivun perustamisen ilman koodausta, se mahdollistaa myös mukautetun koodin upottamisominaisuuden hyödyntämisen käynnistäessään verkkosivuston..
 • Raitaintegraatio. Kirjanmerkki käsittelee kaikki maksut ja muut niihin liittyvät laskutusaiheet Stripen kautta, joka on luotettava ja tunnettu kauppiasprosessori. Asiakkaillesi laskutetaan kuukausittain, kun saat 60% voiton. Se on erittäin kätevää ja aikaa säästävää.
 • verkkokauppa. Verkkosivuston rakentaja on verkkokauppa valmis heti alusta alkaen, antamalla asiakkaillesi luoda ja hallita omia verkkokauppojaan. Verkkokaupan ominaisuuksista, joita järjestelmä tarjoaa oletuksena, on järkevää mainita mahdollisuus myydä rajaton määrä tuotteita joko verkossa tai Facebookin ja Instagramin kautta, transaktiomaksujen puuttuminen, muokattavat sähköposti-ilmoitukset, tukkuhinnoitteluryhmät, tehokkaat verkkokaupan hallintatyökalut , turvalliset maksutavat, alennuskupongit, integroitu ostoskori, verkkokauppatilastojen saatavuus, toimitusvaihtoehdot ja paljon muuta.
 • SSL-varmenneyhteys. Järjestelmä sallii SSL-varmenteen yhdistämisen maksimoidaksesi maksut ja verkkosivustojen käyttäjien luottamukselliset tiedot.

Kokeile Bookmark Agency -ohjelmaa

uKit – Yksi parhaimmista elinikäisistä kumppaniohjelmista

uKit White Label

uKit – on pienyritysten verkkosivujen rakentaja, joka tarjoaa mahdollisuuden liittyä Kumppanuusohjelma joka antaa kaikille ammattilaisten verkkosivujen rakentamiseen osallistuville – verkkovastaaville, freelancereille, verkkosuunnittelustudioille ja markkinarakoyhteisöjen omistajille – mahdollisuuden ohjata liikennettä uKitiin ja saada palkkaa.

Jos ohjaat uudet käyttäjät verkkosivustoltasi uKit-verkkosivustoon, he korvaavat sinulle kaikille, jotka lopulta tekevät oston uKit-sivustolla.

UKit-kumppaniohjelman tärkeimmät ominaisuudet:

 • Voiton tuotto. Rekisteröityneet uKit-käyttäjät, jotka kannustavat asiakkaitaan liittymään järjestelmään, saavat 30% kaikista mainitun käyttäjän suorittamista maksuista. Mitä enemmän liikennettä ajaa uKitiin – sitä suurempi voitto tuottaa.
 • Affiliate-ohjauspaneeli. Kaikilla uKit Affiliate -ohjelman tilaajilla ja osallistujilla on pääsy jaettuun ohjauspaneeliin. Tämä on paikka, josta he voivat saada selville viimeisimmät järjestelmiin liittyvät uutiset, tapahtumat, nykyinen voittojen tuotto tarjoaa järjestelmän esittelyt kannattavan ja palkitsevan yhteistyön varmistamiseksi.
 • Useita ansaintavaihtoehtoja. Kumppaniohjelma edellyttää useita voittoa tuottavia vaihtoehtoja perustuen suunnitelman ehtoihin, joita päätät käyttää.
 • Kanta-asiakasohjelmat. uKit on kiinnostunut asiakkaidensa mukavuudesta ja esittelee siten säännöllisesti erikoistarjouksia, kanta-asiakasohjelmia, bonuksia, promo-koodeja ja lahjoja, jotka edistävät voittoa tuottavia mahdollisuuksia.

Kokeile uKit-kumppanuusohjelmaa

Wix – Valkoinen etiketti & Jälleenmyyjien ohjelma selitetty

Wix Arenan asiantuntijat

Wix – on all-in-one-verkkosivustojen rakentaja, jolla ei tällä hetkellä ole valkoista merkintää, mutta heillä on kuitenkin kaksi houkuttelevaa vaihtoehtoa:

 • Tule tytäryhtiöksi ansaita rahaa sivustosi tuottamista tuloista. Kun olet luonut tytäryritystilin ja saanut yksilölliset linkkisi, voit ohjata uusia käyttäjiä sivustostasi Wixiin ja saada korvauksen jokaiselle, joka päätyy päivittämään Premium-luokkaan..
 • Ryhdy Wix-kumppaniksi Wix on suosittu ja maailmankuulu tuotemerkki, joka on voittanut käyttäjien luottamuksen edistyneiden ominaisuuksien ja lukemattomien muotoilujen mukauttamis- ja verkkosivustojen mainontavaihtoehtojen ansiosta..

Wix Partner -ohjelman tärkeimmät ominaisuudet:

 • Ei tarvitse käynnistää erillistä suunnittelutoimiston verkkosivustoa. Jos sinulla on tarve luoda oma verkkosuunnittelustudio, sinun ei tarvitse huolehtia järjestelmänvalvojan paneelin mukauttamisesta tuotemerkkityylisi vaatimuksiin. Sen sijaan on järkevää tulla Wix-asiantuntijaksi, jotta hän voi käyttää järjestelmää milloin tahansa vuorokauden aikana ja tarjota verkkosuunnittelupalveluitasi siellä. Wix-kumppanina voit luoda verkkosivustoja asiakkaillesi Wix-järjestelmällä ja saada palkkion asiakkaidesi suunnittelutöistä, mutta myös Wix jokaisesta Premium-sivustosta..

  Tämä suunnitelma toimii samalla tavalla kuin heidän liitännäisohjelma. Tässä voit esitellä portfolion toiselle Wix-jäsenelle, joka etsii ammattimaista verkkosuunnittelijaa. Seuraavat ovat mainitsemisen arvoisia hyödyistäsi:

 • Mahdollisuus näyttää salkku potentiaalisille asiakkaille;
 • Pääsy asiantuntijoiden hallintapaneeliin, joka sisältää seuraavat osiot: Uutiset & Resurssit, asiantuntijablogi, työkalut & Oppaat, asiantuntijoiden verkkoseminaarit, Experts Hub jne. Huomaa, että kojelautaan pääsy on jonkin verran rajoitettua, mutta kun luot jatkuvasti uusia verkkosivustoja asiakkaille, käyttöoikeutesi laajentuvat. Sinun on käynnistettävä vähintään 4 Premium Wix -verkkosivustoa, jotta voit saada automaattisesti rajoittamattoman Experts Dashboard -käytön.

Kokeile Wix White Label -levyä

ShopWired – White Label -kaupan verkko

ShopWired White Label

ShopWired – on brittiläinen eCommerce-alusta, jonka avulla voit myydä verkossa käsittelemättä web-suunnitteluun liittyviä kysymyksiä. Ohjelmisto mahdollistaa verkkokaupan hallinnan helposti, ja tarjoaa yli tuhat huippuluokan verkkokaupan ominaisuutta ja ratkaisua. Näitä ovat bogging-moottori, turvallinen ja luotettava isäntä, rajaton kaistanleveys, yli 100 markkinointi- ja myyntityökalua, monikanavatuki, SEO-optimointi jne..

ShopWired tarjoaa myös yksinoikeuden White Label -ratkaisu joka tarjoaa kaikki verkkokaupan ominaisuudet ja työkalut, joita asiakas tarvitsee kaikki oman tuotemerkkinsä alla. Siten on mahdollista avata ja hallita kaikenlaisia ​​verkkokauppoja hyödyntämällä laajoja ShopWired-tarjouksia.

ShopWired White Label eCommerce -ohjelman tärkeimmät ominaisuudet:

 • Uudelleenmerkitty verkkokaupan hallintajärjestelmä. ShopWired-verkkosivustojen hallintajärjestelmä on täysin uudistettu vastaamaan yrityksesi vaatimuksia, tuotemerkin ilmettä ja muita tärkeitä parametreja.
 • Ammattimaisesti reagoivat mallit. Verkkokaupan ohjelmistossa on laaja valikoima ammatillisia malleja, jotka ovat erittäin muokattavissa ja reagoivia. Voit hyödyntää näitä teemoja tarjotaksesi asiakkaille valinnanvapauden ja luovia verkkokaupan mahdollisuuksia.
 • Yritystason isännöinti. Verkkosivun rakentaja isännöidään luotetulla Amazon Web Services -alustalla, joka noudattaa uusimpia tietosuojastandardeja ja varmistaa järjestelmän avulla luotujen verkkokauppojen parhaan mahdollisen turvallisuuden..
 • Räätälöity suunnittelupalvelu. Järjestelmän avulla voit tarjota asiakkaillesi täysin merkittyä räätälöityä suunnittelupalvelua, joka voi tuottaa verkkokauppoilleen huippuluokan malleja heidän erityisten mieltymyksiensä ja vaatimustensa perusteella..
 • Uudelleen tuotemerkit. ShopWired-resurssikeskus antaa pääsyn yli 500 yksittäiseen ohje- ja ohjeartikkeliin, jotka auttavat käyttäjiä hyödyntämään kaikkia yrityksesi tarjoamia ominaisuuksia ja työkaluja.
 • White Label -tuki. Voit sijoittaa ylimääräisen maksun saamaan etulinja-apua ShopWired-tiimiltä tarjotaksesi asiakkaillesi ammatillista tukea omalla tuotemerkilläsi.
 • Tuotteen luomisasetukset. Asiakkaasi voivat hallita tuotevarastojaan ja varastotyökalujasi ShopWired-tilisi kautta. He voivat ladata rajoittamattoman määrän kuvia jokaisesta tuotteesta, järjestää ne luokkiin / alaluokkiin, käyttää ilmaista suodatinlaajennusta lisätäksesi suodatinvaihtoehdon tuoteluetteloihinsa, käyttää tuonti / vienti -ominaisuutta muokata ja lähettää bulkkituotteita, asettaa SEO-parametreja paremmin verkkokaupan edistäminen jne.
 • Myynti & Tulosten kasvu. ShopWired White Label -ohjelmalla voit lisätä myyntimäärääsi ja muuntokursseja. Tämä voidaan tehdä houkuttamalla asiakkaita ja näyttämällä sosiaalista näyttöä tarjoamalla arvosteluita muista asiakkaista, lähettämällä automatisoituja sähköpostiviestejä ostoskorista luopuneille asiakkaille, Google Trusted Stores -ominaisuuden avulla lisäämään asiakkaiden luottamusastetta jne..

Kokeile ShopWired White Label -levyä

Weebly verkkosivujen suunnittelijoille – + syvällisen ohjelman katsaus

Weebly White Label

Weebly – on verkkosivustojen rakentaja, joka on hyvä valinta freelance-web-suunnittelijoille. Heidän pienimuotoinen valkoisen etiketin ratkaisu, joka tunnetaan myös nimellä Suunnittelijaympäristö tarjoaa käyttäjille takaosan kojelaudan, jonka voi muuttaa täysin uudelleen.

Täältä ei ole mitään ennakkomaksuja. Alustan avulla suunnittelijat voivat käyttää järjestelmän WYSIWYG-editoria, malleja ja isännöintiä ilmaiseksi. Sinulta veloitetaan vasta, kun sivusto on julkaistu suorana asiakkaan verkkotunnuksessa (8–25 dollaria kuukaudessa) jokaisesta julkaistusta verkkosivustosta. Weebly antaa suunnittelijoille mahdollisuuden laskuttaa heidän asiakkaitaan enemmän kuin heidän palkkansa ansaitakseen toistuvia tuloja kuukausittain.

Web-suunnittelija tarjoaa WebPro Plan -sovelluksen ”Design Platform” -jäsenille hyödyntääkseen edistyneitä verkkosuunnitteluominaisuuksia ja työkaluja. Tilauksen hinta on 30 dollaria kuukaudessa. Täältä saat rajoittamattoman isännöinnin, ilmaisen SSL-varmenneyhteyden ja mahdollisuuden luoda mukautettuja tuotemerkkejä käyttäviä verkkosivustoja.

Weebly White Label -ohjelman tärkeimmät ominaisuudet:

 • Koodiohjaus. Saat täyden hallinnan jokaisesta kehittämästäsi projektista. Sinun on luotava ominaisuuksilla kuormitettu verkkosivusto, joka parantaa asiakkaidesi sitoutumisastetta käyttämällä koodin upottamisvaihtoehtoja, lisäämällä Javascript / HTMl-koodeja, mukauttamalla CSS: ää jne..
 • verkkokauppa. Suunnitelma antaa mahdollisuuden tarjota tuleville asiakkaillesi edistyneitä verkkokaupan ominaisuuksia ja työkaluja, kuten tuotearvioita, reaaliaikaisia ​​lähetysvaihtoehtoja, useita maksuyhdyskäytäviä ja muuta.
 • Jaetut järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet. Sinun on myönnettävä jaetut järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet yksittäisille käyttäjille ja tiimin jäsenille. Tällä on paljon merkitystä tehokkaalle yhteistyölle verkkosivustojen kehittämisessä, etenkin kun on kyse helposta pääsystä ja asiakastilien hallinnasta.
 • Mukautettu asiakasportaali. Sisäänrakennettu mukautettu asiakasportaali ja integroitu verkkosivuston kojetaulu mahdollistavat käyttöoikeuksien jakamisen asiakkaillesi, jotka haluavat hallita projektejaan, samalla kun pidät tuotemerkkiäsi.
 • Asiakkaan käyttöoikeudet. Sinulla on mahdollisuus asettaa laaja käyttöoikeuksien lukumäärä niille asiakkaille, jotka haluavat työskennellä verkkosivustojensa kehittämisessä ja pystyä muokkaamaan niitä itsenäisesti.

Kokeile Weebly White Label -ohjelmaa

Webydo – monitoimilaitteen web-suunnitteluympäristö

Webydo White Label

Webydo – on luotettava verkkosivustojen rakentaja, joka on selvästi pyrkinyt verkkosivujen suunnittelutoimistoille ja riippumattomille suunnittelijoille ja tarjoaa valkoisen etiketin nimellä Webydo virastoille ratkaisu. Tämän ominaisuuden avulla voit täysin muuttaa järjestelmän nimeä, tarjoamalla täydellisen web-suunnittelualustan, jolla voit tehokkaasti perustaa ja kasvattaa toimistosi.

Verkkosuunnittelijana ja agentuurin omistajana saat useita ansioita, jotka takaavat vaikuttavan tuloksen ja asiakaskunnan kasvun pitkällä tähtäimellä.

Webydo White Label -ohjelman tärkeimmät ominaisuudet:

 • Täydellinen luova hallinta. Saat rajoittamattoman hallinnan verkkosivustojen luomisprosessissa, mikä lopulta johtaa lisääntyneeseen sijoitetun pääoman tuottoprosenttiin (koodausta ei tarvita verkkosivustojen luomiseen järjestelmän kanssa) ja asiakkaiden säilyttämisasteeseen. Webydo-asiantuntijat ovat laskeneet, että verkkosivustojen lopullinen kehittämisaika vähenee 70%, mikä antaa sinun suorittaa paljon enemmän projekteja kuin ennen.
 • Tiimiyhteistyö. Olet tervetullut myöntämään jaetut verkkosivuston hallinnan käyttöoikeudet kaikille ryhmän jäsenille, jotka vastaavat web-kehitysprosessin eri vaiheista.
 • Kokoaikainen huolto. Tilaamalla Webydo for Agencies -ratkaisun saat sekä asiakastuen että kokopäiväisen palvelun. Omistetut tilin asiantuntijat ja ammatilliset teknisen tuen avustajat huolehtivat projektistasi ja verkkosivujen luomisprosessin tehokkuudesta.

Kokeile Webydo White Label

Duda – verkkosivustojen rakentaja asiakashallinnalla

Duda White Label

Duda – on uskottava verkkosivustojen rakentaja, joka toimitetaan White Label -ohjelman mukana Team, Agency ja Custom käyttäjille. Se tarjoaa jälleenmyyjille joukon valkoisia merkittyjä työkaluja: täysi versio Duda-editorista; asiakkaan kirjautumissivu ja kojetaulu; sivuston esikatselunäytöt, sähköpostiviestit ja paljon muuta.

Kaikki näiden työkalujen URL-osoitteet ovat jälleenmyyjän verkkotunnuksen alla. Kunkin elementin näyttö on muokattavissa. Kumppaneille Duda tarjoaa tukkumyyntihintoja ja lisäalennuksia tuottavimmille suunnittelijoille.

Duda White Label -ohjelman tärkeimmät ominaisuudet:

 • Asiakkaan kirjautumisnäyttö. Ominaisuus tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden kirjautua järjestelmään mukautetulta valkoisen tarran kirjautumisnäytöltä, joka sopii parhaiten verkkosivustosi brändäykseen..
 • Oma verkkosivustojen rakentaja. Asiakkaasi näkevät ja käyttävät räätälöityä ja uudelleensijoitettua verkkosivustojen rakentajaa, joka sisältää brändisi identiteettivärit, logon ja muut elementit. Kun he saapuvat sivuston rakentajaan, he näkevät vastaavasti verkkotunnuksesi.
 • Asiakkaan hallintapaneeli. Asiakkaat pääsevät käyttämään jaettua valkoisen etiketin kojetaulua, jossa he voivat tarkastella verkkosivustojen tilastoja, tukiportaalia ja muita yritystoimintaan liittyviä tietoja.
 • Verkkosivun esikatselu. Voit luoda verkkosivuston esikatselun version, joka kuvaa yrityksesi brändäystä lähettääksesi sen edelleen asiakkaillesi. Se antaa asiakkaillesi ymmärryksen siitä, kuinka verkkosivustosi näyttää erilaisilla mobiili- ja pöytälaitteilla.
 • Helppo muokkaaminen. Asiakkaasi voivat muokata projektejaan jopa liikkeellä ollessasi tuotemerkilläsi. Integroidun mobiilieditorin ansiosta verkkosivustoja voi muokata jopa tablet-laitteista päivittämällä sisältöä milloin tahansa vuorokauden aikaan.
 • sähköposti-ilmoitukset. Joko sinun on ilmoitettava asiakkaillesi tapahtumista tai uutisista tai vain suunnitelma pitää heidät tietoisena yritystiedoistasi, voit lähettää merkkituotteita sisältäviä sähköposteja, joissa on vaadittavat tiedot.
 • Luvat ja valvonta. Sinä itse hallitset asiakkaiden muokkausprosessia, verkkosivustojen käyttöoikeuksia ja käyttöoikeuksia. Tässä suhteessa voit valita ominaisuuksia, joita asiakkaasi voivat käyttää, myöntää henkilökohtaisia ​​käyttöoikeuksia ryhmäsi jäsenille.

Kokeile Duda White Label -levyä

Squarespace -kehittäjäympäristö selitettiin

Valkoinen neliön tilamerkki

Ruututila – on monipuolinen verkkosivustojen rakentaja, jolla on erillinen järjestelmä edistyneille käyttäjille Kehittäjäalusta missä saat täyden koodinhallinnan. Squarespace-ohjelmasta ei kuitenkaan tällä hetkellä ole white label -versiota tai tytäryhtiöohjelmaa. Kehittäjäympäristöä käyttämällä voit kuitenkin hyödyntää useita etuja, joiden avulla voit luoda ja mukauttaa täysin varusteltuja verkkosivustoja integroimalla kolmansien osapuolien työkalut. WWW-sivuston käynnistämiseksi sinun täytyy vain valita haluamasi malli tai suunnitella projekti tyhjästä.

Squarespace Developer Platformin tärkeimmät ominaisuudet:

 • Koodin muokkaaminen. Täydellisellä HTML / CSS-muokkauksella saat pääsyn JavaScriptiin ja JSON-sovellusliittymään sisällönhallintajärjestelmän avulla luodun lähdesisällön tuottamiseksi.
 • Työkalut ja moduulit. Järjestelmä tarjoaa joukon työkaluja ja moduuleja web-kehitysprosessin yksinkertaistamiseksi. Niihin kuuluvat kehitysvälineet (Palvelin, työkaluvyö, ESLint Config), Frontend-moduulit (Ydin, ohjain, elohopea, Darwin, liitännäinen, asettelu: perusluokka, asettelu: automaattiset pylväät, monitäytöt, sosiaaliset linkit, videotausta, videotausta), Mallikehykset (Wright, pyrkimys, toimisto, Doncab, asiakirja-aineisto) ja enemmän.
 • Tiimiyhteistyö. Ruututilan mukana tulee mallivarastot, jotka näytetään automaattisesti Gitin kautta, mikä osaltaan edistää DIY- ja tiimiyhteistyötä.
 • Laajennettu sisällönjakeluverkosto. Verkkosivuston rakentaja toimittaa integroidun sisältöjakeluverkon, joka lyhentää verkkosivustojen latausaikaa maantieteellisesti hajautettujen palvelimien avulla.

Kehittäjäympäristön lisäksi Squarespace erottuu joukosta myös sen takia Ympyräratkaisu. Sen avulla voit aloittaa verkkosuunnitteluyrityksen ja oppia tunnetuilta luovilta yrittäjiltä ja verkkosivustojen kehittäjiltä ympäri maailmaa. Mitä saat tarjoamasta niche-erityisestä tiedosta, edistyneistä verkkosuunnittelutyökaluista ja tehokkaasta tuesta Web-pohjaisen liiketoiminnan kehittämisen vauhdittamiseksi.

Ruututilapiirin tärkeimmät ominaisuudet:

 • Professional Design Toolkit. Jäsenet, jotka ovat liittyneet Squarespace Circlen piiriin, saavat välittömän pääsyn edistyneisiin suunnittelun räätälöintityökaluihin, yhteisösuosituksiin, oppaisiin, markkinointimateriaaleihin ja vinkkeihin tehokkaan web-suunnittelun perustamiseen ja edistämiseen.
 • Resurssikeskus. Suunnittelutyökalupakin lisäksi käytät myös asiantuntijaoppaiden apua, jotka tarjoavat sinulle tärkeimmät suositukset menestyvästä liiketoiminnan edistämisestä, asiakkaiden luomisesta ja niche-käyrän etenemisen perusteista. Valtuutettu koulutusohjelma on saatavana myös täältä.
 • Yhteisön käyttöoikeudet. Liittyessään piiriin, saat mahdollisuuden vaihtaa ja jakaa ideoita laajan ja vilkkaan Squarespace -yhteisön kanssa. Tämä voidaan tehdä osallistumalla yhteisön jäsenfoorumiin, ympyrätapahtumiin, useisiin luovan yhteistyön mahdollisuuksiin.
 • Eksklusiiviset neliötilatarjoukset. Tehokkaan asiakastuen ohella verkkosivustojen rakentaja tarjoaa 20% alennuksen, 6 kuukauden kokeilujakson, pääsyn beetatesteihin, viikoittaisia ​​tuoteuutisia, maailmanlaajuisen tunnustamisen, joka ilmenee verkkosivustolla esitetyn ainutlaatuisen Squarespace Circle -merkin avulla ja muita merkittäviä ansioita.

Kokeile Squarespace White Label

Bottom Line

Syyt web-suunnitteluyrityksen aloittamiseen ja kasvattamiseen voivat olla monipuolisia. Mitä tahansa aikomuksillasi ja toiveillasi on, voit valita kahdella tavalla, jotta tämä tapahtuu. Voit valita joko White Label -ratkaisun tai jälleenmyyntivaihtoehdon. Mikä vaihtoehto sopii parhaiten yrityksellesi? Tämä riippuu kunkin vaihtoehdon teknisistä tiedoista sekä henkilökohtaisista vaatimuksista.

White Label -ohjelmat mahdollistavat brändin suunnitteleman liiketoiminnan käynnistämisen, kun taas jälleenmyyjäratkaisut mahdollistavat asiakaskunnan rakentamisen olemassa olevan verkkosivuston tai blogin kautta. Molemmat vaihtoehdot ovat huomion arvoisia, vaikkakin ne eroavat toisistaan ​​lähestymistapoissa, strategioissa, ominaisuuksissa, tekniikoissa ja työkaluissa. Sinun on vain valittava paras vaihtoehto ensin asettamiesi tavoitteiden ja liiketoimintamallien perusteella.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map